Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ο ΜΠΛΟΓΓΆΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΣΤΉΡΑ "12"

ALERT:ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΕΝΑΝ ΜΠΛΟΓΓΕΡ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗ ΓΑΜΗΣΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ







μετά από όλες τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις,απειλές,σεξ,κόντρες με φτιαγμένα παπάκια και αρκούδες που μου κλείνανε πονηρά το μάτι...σας παρουσιάζω με υπερηφάνεια τον (εισαγωγή σατισφάξιον):
















Thomas the Barbarian (http://kai-pou-sai-akoma.blogspot.com/)




Γνωστός και ως "ο Λίστας",ο Σαλονικιός (όπως λέμε κόνωψ ο ανωφελής).
Σχεδόν κάθε του ανάρτηση αποτελεί κι ένα κατάλογο με ό,τι να 'ναι...
Νέος και με πολλές φιλοδοξίες,τολμάει με αυθάδεια να δηλώνει οπαδός του ΜΠΑΟΚ (και γι' αυτό δε θα γαμήσει),θαυμαστής της Μπιγιονσέ ("Μπιγιονσού" τη λέει ο βλάχαρος),και κρυφός σαδιστικός εραστής της Άννας Διαμαντοπούλου (ανωμαλάρα).
Είναι σινγκλ από καθαρή τύχη (των γυναικών),οι οποίες δεν τον επισκέπτονται ούτε στο μπλογκ του.
Η γραφή του μυρίζει ακόμα εφηβική ακμή και νυχτερινές ονειρώξεις.Έχει πολύ υψηλό I.Q. το οποίο χρησιμοποιεί σοφά για να ψάχνει τη μέρα βιντεάκια στο youtube και το βράδυ premium quality τσόντες και να χαχανίζει με τα porn-bloopers.
Την επόμενη μέρα βέβαια ανυψώνει το ανάστημά του (πλάτανος-μπονζάι) και μας γράφει τι γενναίος και σημαντικός άνθρωπος είναι,ενώ όλοι καταλαβαίνουμε ότι στο σχολείο κάθεται δίπλα στο παράθυρο για να φωτοσυνθέτει.
Μια φορά................ήπιε μια μπύρα και τον τρέχαν στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου κι ας λέει αυτός ότι είναι αλάνι και τέτχοια.Το πολύ-πολύ να μαζεύεται με τους φίλους του σε κύκλο για να κάνει "πόρωση"  στο Λιωμένο Παγωτό λίγο πριν κλείσουν το κλαμπ.
Ιδού και τα ντοκουμέντα:

















32 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχαχα πρόσεξε μη βγάλει λίστα "Τα αρνητικά του Χωστήρα". Μπορεί να γράψει και εκατό πράματα έτσι για το γαμώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λες να έχουμε και νέα λίστα;;;;;;;;;;......τη μπούτσισα...
      Θα δούμε...αν το κάνει θεωρείται casus beli και θα πέσει πολύ μπαρούτι!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτή τη φορά λέω να στη χαρίσω, γιατί έχω και δουλειές. Στην επόμενη μαλακία όμως, θα γίνει εδώ μέσα "Τα Κανόνια του Βυζ...του Ναβαρόνε".

      Διαγραφή
  2. Ως αναγνώστρια του Τόμας, έχω να πω ότι στη φωτογραφία είναι ακριβώς όπως τον φανταζόμουν!!!
    Αλλά, αγαπητέ Χωστήρα, διαφωνώ κάθετα με το σχόλιο 'Η γραφή του μυρίζει ακόμα εφηβική ακμή και νυχτερινές ονειρώξεις.' Ο βάρβαρος γράφει εξαιρετικά καλά! Είμαι τρία χρόνια μεγαλύτερη του, με κάποια ευχέρεια ( υποτίθεται ) στο γραπτό λόγο και όταν ανακάλυψα το blog του ντράπηκα...
    Joanna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εγώ Joanna αν ήμουν στην ηλικία σου,αν έβλεπα τέτοια γραφή θα ντρεπόμουν και θα έβλεπα μόνο τσόντες στο διαδύκτιο...αλλά ευτυχώς που η γιαγιά μου δεν έχει καρούλια!!

      Διαγραφή
    2. Ναι, διότι τώρα έχεις ένα εξίσου ενδιαφέρον blog το οποίο αρέσκομαι να διαβάζω... Όταν δε βλέπω τσόντες.

      Διαγραφή
    3. Joanna,με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο με τις επιλογές σου...πριν κέρδισες τον σεβασμό μου,το ότι διαβάζεις Thomas,σε ανεβάζει στα μάτια μου,το ότι παρακολουθείς τσόντες,σε αναβαθμίζει σε ύψιστο θηλυκό!!!

      Διαγραφή
    4. Πραγματικά, νομίζω πως αυτά τα δύο προτερήματα μου πρέπει να τα βάλω και στο βιογραφικό μου! Θα μετρήσουν πολύ...

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι και να πω για τον μικρό Θεούλη τον Τόμας θα είναι λίγο. Μακάρι όλα τα βλαστάρια της νεολαίρας να είχαν τον τρόπο σκέψης και γραφής του. Είναι ο γιός που θα ήθελε να είχε ο καθένας, ο γαμιάς που θα γάμαγε την κόρη μας, το παιδί που στο μέλλον θα του εμπιστευτούμε την χώρα μας. Έχει θράσος και τσαγανό τόσο που δεν αρμόζει στην ηλικία του και για αυτό έχει σπυράκια. Αν ο Φαε ενα μαλάκα είχε μαθητή θα ήταν αυτός. Το καλό με τα άρθρα του είναι ότι περνάς καλά όταν τα διαβάζεις. Θα μπορούσα να γράφω για αιώνες αλλά εδώ στα σταματήσω γιατί είναι μικρός και θα πάρουν τα μυαλά του αέρα και μετά θα θέλει να μας γαμήσει και τις γκόμενες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε παρακαλώ. Οι γκόμενές σας είναι ασφαλείς. Έχω και κάποιες αρχές. Ακολουθεί αμπελοφιλοσοφία του κώλου: "Η μεγαλύτερη καύλα στο να διαβάζεις γαμάτα μπλογκς είναι τα σχόλια από κάτω", όχι ότι έχει καμία σχέση με οτιδήποτε, απλά γούσταρα να το πω.

      Διαγραφή
  5. Οκ, Χωστήρ. Ο θάνατός σου θα είναι αργός και βασανιστικός. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Ποτέ δε δήλωσα ΜΠΑΟΚι (και θα γαμήσω που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω). Η Αννούλα χρησιμεύει για να μου ξυπνάει το S&M ένστικτο, το οποίο τώρα μπορεί να βγάλω και πάνω σου. Στο μπλογκ μου με επισκέπτονται (δύο) γυναίκες, το ανάστημά μου είναι ακριβώς όσο το αισθάνομαι (2 μέτρα και 25 εκατοστά), στο σχολείο κάθομαι στην τελείως αντίθετη πλευρά από το παράθυρο, μια φορά ήπια μια μπύρα και δεν έπαθα τίποτα, κανένας από τους φίλους μου δεν ακούει Λιωμένο Παγωτό (ούτε εγώ) και φυσικά ΔΕΝ είμαι έτσι στη φωτογραφία: α) δεν είμαι ξανθός, β)δε φοράω ποτέ πράσινα, γ)δεν έχω ποτέ τέτοιο χαζοχαρούμενο ύφος. Το χαμόγελό μου είναι το υποχθόνιο τύπου "τη γαμήσατε όλοι". Το μόνο που πέτυχες είναι το υψηλό IQ. Ναι, και οι τσόντες. Και τόσο καιρό περίμενα αυτή τη μαλακία. Κρίμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. kalo ton ekanes ton mikro tsoglano..egw perimena kamia tetoia foto..

      http://geekeryonline.com/wp-content/uploads/2011/08/steve-urkel-2-@-www.tfanews.blogspot.com_.jpg

      ase pou exeis ginei polu kuria cele..emena ton peri kai thn Nam mas xekoliases enw sta teleutea post exeis gine zampounis..exei kollhsei to pc sta ellinika...

      Διαγραφή
    3. αααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαααα!!!!Ίσα μωρή γκόμενα της Σινομπίτσας που προσεβλήθηκες και μου λες ότι τους περνάω και απαλά-απαλά.Που να δεις τι έχει να φάει ο Alza σήμερα μετά της 12.Όταν θα τελειώσω με αυτά τα άρθρα και τελειώσω και ένα άλλο άρθρο που έχω στα σκαριά,θα δώσω σ' εσένα και σε μερικά ακόμα ρεμάλια εδωμέσα άδεια να γράψετε άρθρο και θα δούμε τα παπάρια σας!!

      Διαγραφή
    4. Περίοδο έχεις ρε Μεσιέ και βγάζεις τόσα νεύρα; Για χαλάρωσε!

      Διαγραφή
    5. όχι,ασ' τον ρε Tomas,τα γυρεύει ο κώλος μου,γουστάρω!!!Κάθε φορά ο ένας στον άλλον "αχ σε αγαπάω","οι αρθράρες σου γαμάνε μπαμπάδες"....ναι όλοι μας γουστάρουμε τις αναρτήσεις των αγαπημένων μας μπλόγκερ...εγώ λέω "την ώρα του χαβαλέ ας πέσει και το σκατό"

      Διαγραφή
    6. pes ta re cele giati sto telos tha diabasw oti sou kanw nazakia...TO XANAGRAFW...DOSE PONO REEEE..an ithela omorfies tha ebaza thn fatsa mou sto blog sou!!

      Διαγραφή
    7. Μωρή πόρνη Καννίβαλε,αφιερωμένα σ' εσένα όλα κι ας μας πούνε μετά λεσβίες με γλυφοπούτσια και δονητές...ώρα για ρουφογκαβλέτα!!

      Διαγραφή
    8. Πάμε τώρα να διαβάσουμε Διπρόσωπο που έγραψε καινούριο άρθρο!!!

      Διαγραφή
  6. Δεν μπορώ να πω ότι τον φανταζόμουν έτσι, αλλά ήμουν 100% σίγουρος ότι κάπως έτσι θα τον έκανες...
    Ρε μανία να τους κάνεις όλους ξανθούς. Υπόψην έγω είμαι μελαχροινός αν και από την ΒΔ Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μικρέ Thomas,ο μόνος λόγος που δεν σε έκανα "belieber",είναι γιατί έχει ξαναχρησιμοποιηθεί σε άλλο μπλογκ "onomata den leme,skata kai tsirlio,sas gamw tis manes baokara"-στυλ...ήθελα κάτι πιο γουτσουγουτσουλίνι για σένα

      Διαγραφή
  7. ...κανείς δεν πρόσεξε το "Hello Kitty"-ρολόι του που ξεπροβάλλει σαν κόκκινο βραχιολάκι....άδικα το '΄γραψα το άρθρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΚ, πόρνη του ελέους. Τώρα πέθανες. Δηλαδή αν σε αφήναμε θα μας έβγαζες και belieber!

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Ναι...αλλά δε μου λες και τι θεός είναι!!Είναι θεός της φωτιάς,του πολέμου,του σεξ,της μπάλας;;;;;

      Διαγραφή
  9. Πάντως ρε Χωστήρα η εκστρατεία λάσπης σου δεν έπιασε. Ο κόσμος εξακολουθεί να με αγαπάει. Κι εσύ να ζηλεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάρβαρε μικρέ μου Thomas,οι γνώμες ακόμα διίστανται για το ποιόν σου...απλά μετά απ' αυτή την αρθράρα ΊΣΩΣ και να δεις πρώτη φορά βυζί live!!!

      Διαγραφή
    2. χααχαχαχαχαχαχαχ οκ οκ εχω λιωσει!!!πως μου ξεφυγε εμενα ο μικρος και δεν μπηκα να κοροιδεψω απορω!

      Διαγραφή
  10. Αυτό το άρθρο για κάποιο λόγο όταν το διάβαζα άκουγα αυτό...
    http://www.youtube.com/watch?v=dpWEVMwZmD8
    Θωμά, δώσε πόνο λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν το κομμάτι απευθύνεται στον πόνο καλά το έθεσες και μάλιστα,αν βλέπεις το blogger σου,θα δεις ότι έκατσα να διαβάσω ξανά όλα σου τα άρθρα για το δικό σου!!!Θα πέσει γαμήσι λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή