Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ο ΜΠΛΟΓΓΆΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΣΤΉΡΑ "1"


     Η αρθράρα αποτελεί μέρος της θεματικής ενότητας "αρχιδάτοι μπλόγκερ",και αποτελείται ήδη από 3 άρθρα ("ερωτικές επιστολές πολύ σημαντικών bloggers","troll me baby" και "ήταν ανάδρομος ο Ερμής...το 'φαγε κι ο γάιδαρος") και κάθε φορά εμπλουτίζεται με καινούρια,γαμηστερότερα ονόματα που γαμούν μανάδες κλπ κλπ...

    Θέμα λοιπόν του ocelebritis είναι αυτή τη φόρα το ένα και αιώνιο:
ΠΩΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΑΤΣΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ NICK ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΠΛΟΓΓ (τώρα τη γαμήσατε!!!)

Με εξαίρεση εμένα που έχω αναρτήσει φωτογραφίες μου εδώ και που,αντικειμενικά μιλώντας,είμαι κουκλί ζωγραφιστό,σχεδόν κανένας άλλος (το "σχεδόν" πάει στο Mikeius,ο οποίος ανάρτησε φωτογραφία του για ένα φεγγάρι και μετά την αφαίρεσε...όχι δεν την είδα,καθώς και ο Master G που όμως δεν φαίνεται καθαρά),δεν έχει κάνει κάτι παρόμοιο,λόγω του μύθου που δημιουργείται,αλλά και για χάρη της ανωνυμίας.


ALERT:ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΕΝΑΝ ΜΠΛΟΓΓΕΡ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗ ΓΑΜΗΣΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ

     ....αλλά μαζεύω στοιχεία,κάθομαι και διαβάζω,όλα τους τα άρθρα και καμιά φορά και τα σχόλια και πετυχαίνω στοιχεία σα ντη Ναγγελική τη Νικολούλιε,μόνο και μόνο για να τους εκθέσω εδώ ξεδιάντροπα....πάμε


   O Thor μας έλεγε συνέχεια για τη ράααααστα του,για τα ξανθά του τα μαλλιάααα,καποέεεεερα,γραμμωμένο κορμίιιιιιιι.
Πονεμένο αγόρι,δε λέω.Ατυχήματα,γύψοι,πορείες.
Οπότε αρχίζουμε και συνθέτουμε γύρω απ' αυτά (όχι βρωμιάρη δε θα σου βάλω φωτογραφία που να είσαι σα ντο Μάμ-Ρα τη μούμια με γύψους και γάζες).
Φανταζόμαστε ένα αγόρι με ανάλαφρα και πολύχρωμα ρούχα,ή λευκά στην απόχρωση του νέον,σαφώς επηρεασμένος από τη Βραζιλία,σοκολατί δέρμα σαρκώδη χείλη,έτσι για τη ροκιά και μάτι λάγνου,λατίνου εραστή...ή κάτι τέθοιο.
Αλλά,έκανε ένα μεγάλο λάθος στην τελευταία του ανάρτηση και μας είπε ότι έχει παππού στη Ρόδο...κι εκεί γαμήθηκαν όλααααα!!!!
Ιδού κυρίες και κύριοι ο Thor που όλοι λατρέψατε,σε ρόλο "ροδίτικου πάκκκου" (ο ντόπιος κάγκουρας)!!!




12 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχαχα, επικός!!Είμαι περίεργος να δώ τι θα πεί και ο Τhor που τον διαβάζω και εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που 'σαι ρε Γιάνναρε,χάθηκες!!!!Ναι κι εγώ φίλε....μπορεί και να σκάσει σπίτι μου να με δείρει τώρα που έβγαλε τους γύψους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντικειμενικα μιλωντας κοιτα να κοψεις το μαλλι!εσυ οχι ο καημενος ο Thor που εθαψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. vickyyy αστο παιδί να χαιρεται την πλούσια χαίτη του. Κια εγω που το κοψα το μετάνιωσα...
    ...ουπς μόλις σου έδωσα ένα στοιχείο για το ηλεκτρονικό φακέλωμα των μπλόγγερς που ετοιμάζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχα!! Ανακατώστρα (αυτό για το "ποζερι")απίστευτη ιδέα! Πραγματικά τη ζήλεψα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Πούστη, γαμώ της ιδέες ρε.. Νομίζω ότι θα παίξουν ατάκες θανατερές..Και στο λέω από τώρα, No Mercy...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. XAXAAXAXAXAXAXAXAXAXA
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXXA
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

    Οκ man, έκλαψα. Αν και είμαι ψηλότερος και μελαμψότερος και σαφώς ομορφότερος από τον τυπά στη φώτο και ποτέ δεν θα καβάλαγα τόσο μικρή μηχανή, κάπου το έχεις πιάσει λίγο.

    Γιατί ρε συ, τι έχουν οι Ροδίτες; Όχι ότι σκάω κιόλας, αλλά για τη κουβέντα. Εξάλλου είμαι τρίτη γενιά Εξαρχιώτης εκ Σμύρνης. Το Ροδίτικο dna είναι απειροελάχιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Vickyyy μαλλί κόβω....κάθε ενάμιση μήνα τις άκρες για να παραμένουν δυνατά και σου υπόσχομαι με πολύ αγάπη ότι θα σε σκίσω..πως λέμε σκίζω τη γάτα!

    Partalia όντως αυτοφακελώθηκες έστω και σκόπιμα...ελπίζω να πήρες μια ιδέα για το τι σε περιμένει!!!

    NamNaira...oh sweet baby jesus το τι έχεις να περάσεις στα χεράκια μου,σε 2-3 μερούλες your ass is mine baby!!!

    Monsier Cannibal...έχω ήδη έτοιμο το προσχέδιο του δικού σου προφίλ...stay tuned και θα με μισήσεις με λατρεία!!!

    Xteo γιε μου,κάνε κι εσύ κανένα μπλογκάκι να σε κάνω κι εσένα άντρα!!!

    Thor τους Ροδίτες τους γουστάρω τρελά,δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι πέρασα 10 φανταστικούς χειμώνες στο νησί,3 λόγω σχολής και άλλους 7 που έπαιζα συστηματικά live σε μαγαζιά...αν δεν μου κάτσει δουλειά του χρόνου για εξωτερικό,παίζει να ξαναπάω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάπως έτσι τον φαντάζομαι και εγώ τον Thor αν και χωρίς αυτό το άθλιο παπί. Και ναι εντάξη ομορφότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θέλω πολύ να δω τι φωτογραφία θα βρεις να βάλεις για τη δική μου μάπα...(δεν έχω την εντύπωση ότι έχω δώσει στοιχεία-εκτός κι αν έχεις διασυνδέσεις με τον Τσακ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Peri kι εμένα ρε φίλε στη φαντασία μου ήταν σαν τον τύπο στο που βλέπεις στις ταινίες και γαμάει και δέρνει με καποέρα,αλλά το 'χει και το lone ranger και τέθοια....ας μην έγραφε την τελευταία ανάρτηση!!!

    Thomas έχω καλύτερη διασύνδεση....το Γκλέτσο...και ξέρεις τι λένε γι' αυτόν...ελπίζω να μην εννοείς βέβαια τον "πράκτορα στο Τσακ" γιατί ξερνάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή