Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΤΟΥΟΤΑ....ΦΑΚ ΓΕΑ!!!!!

(κόσμε άντεξε μαζί μου αυτό που έρχεται.
  Στην αρχή ηταν το χάος, μια εποχή που κάθε πλήκτρο πατιώταν με shift για να τονίζεται η αρχαιοελληνική καταγωγή του Χωστήρα, ότι και καλά δεν αναγνωρίζει το μικρά γράμματα σαν κανονικά. Κάπου στη μέση του κειμένου έμαθε ότι υπάρχει και το caps lock και δεν χρειαζόταν να πληκτρολογεί μόνο με δύο δάχτυλα. Το άρθρο αυτό γράφτηκε για δύο λόγους: πρώτον, γιατί η πρώην γκόμενά του, η Έμα είχε ένα YARIS που το αγαπούσε πιο πολύ κι απ' το μουνί της και δευτερον, γιατί οι οδηγοί των YARIS είναι όντως για τα πανηγύρια....Αλλά κυρίως γιατί η Έμα είχε το YARIS και κάπου βαθιά μέσα στο ανόητο υποσυνείδητό του ηλπιζε ότι η Έμα θα διάβαζε κάπου-κάπως-κάποτε αυτό το "βαθιά αγριεμένο και με αδιάσειστα στοιχεία κείμενο" που "κοροϊδεύει επιτυχημένα τους YARάδες" και θα έπεφτε στα πόδια του Χωστήρα ζητώντας συγχώρεση για όσα του προκάλεσε, αλλά πλέον θα ηταν αργά γιατί ο Χωστήρας με αυτό και μόνο το άρθρο θα γινόταν ο Bonjovi της Ελλάδας. Το μέλλον έδειξε ότι κανένα από αυτά δεν συνέβη)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ...ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΚΥΡΟΣ,ΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ ΠΟΥ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΟΔΗΓΩ ΤΟΥΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ....ΚΑΤΙΤΙ,ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟΥΟΤΑ.(Λό-λα να έ-να μή-λο. Μιλάμε για εισαγωγή επιπέδου Καζαντζάκη....φτωφτωνήσω)

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΝΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ....ΟΧΙ ΟΜΩΣ Ο ΤΟΥΤΑ-ΜΑΝ.....(έψαξε πολύ βαθιά. Ταξίδεψε μίλια μακριά και μετά από πόνους και δάκρυα έγραψε το πρώτο του αστείο. Το κοίταξε και το ξανακοίταξε. Γέλασε με την καρδιά του από μέσα του, τρίβοντας νοερά τα χέρια του με κακία..."θα κάνω την πουτάνα να πληρώσει" σκέφτηκε, αλλά όχι πολύ δυνατά, μην τυχόν και η Έμα είχε τηλεπαθητικές ικανότητες και τον "άκουγε")
ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΟΡΝΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΝΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΜΕΝΟ (όπως ο μέσοςέλληναςοδηγόςξέρωγωχαχαχαπωςταλέγω (Master G ζεις) )
....ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ,ΘΑ ΕΛΕΓΑ,ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΧΟ,ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ,ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ..... (η σχέση του Χωστήρα με το κόμμα και το space δεν ήταν και από τις καλύτερες τότε. Είναι σαν να προσπαθείς να πεις "σ' αγαπώ ρε Μαρία" και αυτός θα έγραφε "σ' αγαπώ,ρε,Μαρία" γαμώντας έτσι το νόημα....δεν θα έλεγα ότι έκανε το ίδιο και στη Μαρία)ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ (γουάου ΚΑΙ βρισιά!!! Είσαι πολύ κακός αγόρι μου, συνέχισε το 'χεις) ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ (2 στις 2 βρισιές!!! Πασάκα μου πάρ' τους τα σώβρακα!!)ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΤΑΧ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΗΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΤΖΗΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΜΑΡΙΝΑΔΕΣ.ΤΡΙΖΑΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ (μα εσύ δεν παίζεσαι παλικάρι μου!!! Τέτοια πρωτοτυπία έχω να δω από τότε που τράβηξα για πεντακοσιοστη τρίτη φορά μαλακία ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ!!) ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΟΤΑ-ΔΕΣ.....(Loading Hitler-mode in 3...2...1...)ΔΕ ΜΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΕΦΤΑ Ν' ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟΥΟΤΑ.ΚΙ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΣΟΥΝΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ ('ντάξει, έχυσα...)....


(και καλά από Toyota, ότι ο δείχτης της βενζίνης έχει πάθει Βαρύτητα)


(YARIS με κατάγματα στη λεκάνη)



(στον επίλογο ο Χωστήρας, θέλοντας να εντείνει την οργή του απέναντι στην Έμα, γράφει για δύο πράγματα, -φαινομενικά άσχετα με το υπόλοιπο γραπτό, αλλά- πολύ στοχευμένα προς αυτήν. Πρώτον, για τον πρώην της που τον έλεγαν Φώτη και κάθε φορά τον σύγκρινε με αυτόν σε φάση "ο Φώτης εκείνο, ο Φώτης το άλλο", "ναι, αλλά το μουνί της μάνα του Φώτη έβγαλε τέτοιο λεβέντη κι εσύ πρέπει να τον φτάσεις" και το άλλο "η ψωλή του Φώτη είναι τόσο βαριά που καμπυλώνει το χωροχρονικό συνεχές" και άλλα τέτοια. Αποτέλεσμα ηταν, εκείνη την εποχη ο Χωστήρας να βάζει στο enemy-zone όποιον κακομοίρη τύγχανε να τον λένε έτσι. Δεύτερον που τίθεται στη τελευταία παράγραφο είναι ένα βιντεάκι που είχε κάνει και της είχε στείλει, όπου βαρούσε κατραπακίδια και σούτια στον "πύργο" του υπολογιστη του. Τότε η Έμα, σαν επαγγελματίας προγραμματίστρια που είναι, είχε ρίξει στον Χωστηράκο ένα φορτηγό σκατά για την κακομεταχείριση ενός "ευαίσθητου μηχανήματος", το οποίο -όπως αποδείχτεικε αργότερα- δεν δούλευε σωστά γιατί είχε γίνει μαλακία σε κάποια πλακέτα και μόνο με σούτια γινόταν επαφη καλωδίων)

ΕΠΙΣΗΣ.....ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΤΟ ΒΓΑΖΩ....ΦΩΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΑΜΑ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ.....ΕΤΣΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΟ (μπράβο παιδί μου, πάρε τώρα ένα πενηντάρικο να πάρεις παγωτό)

14 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ρε τον μαλάκα τον Χωστηρα, που έμπλεξε....

      Διαγραφή
    2. Κατι λεγανε για οσους περπατανε νυχτα αλλα στο τελος της μερας μια μακαροναδα ( ισως και ενας πατσας, μια ομελετα, καμποσα κεφτεδακια και κανα 2 λουκανικα ) μπορει να στρωσει τα εντερα απο τα ξερατα που προηγηθηκαν.

      Α, και η θεραπεια για το χανγκοβερ σε τετοιες περιστασεις ειναι περισσοτερο ποτο.

      Διαγραφή
  2. Μπορεί να μην έγινες Μποντσόφλης, αλλά τουλάχιστον ανακάλυψες στην πορεία των χρόνων πώς κλείνει το caps lock. Κάτι είναι κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με ένα πάτημα του κουμπιού είχα την οργη των θεών του ίντερνετ στα χέρια μου....αλλά όπως και να το κάνεις, στο τέλος της ημέρας τι σου μένει; 21 εκατοστά να τα παίζεις με το δεξί....

      Διαγραφή
    2. Στο τελος της μερας ποτε δεν υπαρχουν αρκετα ακρα για να κοπανησουν απο μια σκληρη επιφανεια με φορα.

      Ταυρος. Με το μαχαιρι ΚΑΙ το καρπουζι.

      Διαγραφή
    3. καλώς τον, αλλά τα καρπούζια είναι μαλακία τέτοια εποχη

      Διαγραφή
    4. Ενω αν παρω ροδακινα για να τονωσω την ελληνικη οικονομια θα γινω εγκεφαλικα λοβοτομημενος χρυσαυγητης. Δεν υπαρχει μεση οδος εδω και αν περιμενω λιγο ακομα μπορω να τους κοπαναω με τις κονσερβες αφου τα κανουν οι ιδιοι κομποστα.

      Ταυρος. Μου σακατεψανε τις φραουλες, μου κοψνε τη διαθεση για ροδακινα και τι θα κανω με την σαντιγι που εμεινε αμανατι μου λετε ; Που θα μου πατε σκουλικια........

      Διαγραφή
    5. είσαι ένας φτωχός και μόνος εκατομυριούχος-παρτουζιάρης

      Διαγραφή
    6. Θα παρω τα ακρα μου και θα τα κοπαναω στη σκληρη επιφανεια του πληκτρολογιου μου στημενο στα τεσσερα με κατευθυνση το ηλιοβασιλεμα.

      Ενα και ενα κανει τριο. Ταυρος.

      Διαγραφή
  3. Και πάλι οι οδηγοί BMW είναι μακράν οι χειρότεροι.
    Δεν είχα καμιά πρώην που να οδηγούσε BMW απλά βασίζομαι στην παρατήρηση, όπως κάνανε και οι αρχαίοι Έλληνες (τι λέω ο μαλάκας;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι μαλάκα μου, οι μπεμπέδες είναι απλά αργοί και προσπερνιούνται εύκολα. Λες και την μπέμπα την πηραν για αλεξίσφαιρο και τριγυρνούν σαν τις νταλίκες

      Διαγραφή
  4. Τις προαλλες, μου ζητηθηκε απο εναν παππου να τον βοηθησω να ξεκολλησει το αυτοκινητο του απο την αμμο της παραλιας.... μπες μεσα του λεω κατεβασε χειροφρενο και βαλε νεκρα. Δεν εκανε τιποτα απο ολα αυτα, βαζω τα αργα και μονο σπιτι του δεν τον πηγα. Jimny rulez.... γατακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν...ως οδηγός Toyota με προσβάλει το ποστ σου (Στα αρχίδια σου ξέρω)
    και επίσης τίποτα μα τίποτα δεν συγκρίνεται με τον οδηγό BMW βρες το ανάλογο ποστ στο blog μας με τίτλο Be My Whore
    ως Blogger γέλασα...

    υγ. περνάω πολυ καλά απο την στιγμή που βρήκα αυτό το blog...

    ΑπάντησηΔιαγραφή