Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Ο ΜΠΑΡ-ΑΔΕΙΣΟΣ!!!


(καλησπέρα illumiγάτοι μου, σε αυτό το άρθρο συνέβησαν δύο πολύ καθοριστικά γεγονότα τα οποία προήλθαν κατά δαιμονικη σύμπτωση από τα σχόλια. Το πρώτο ηταν ότι ο αείμνηστος JamesManchesterUnited είπε για πρώτη φορά στον Χωστηρα να κόψει τα κεφαλαία, γιατί όπως και η μαλακία, στραβώνουν. Αυτό έκανε τον Χωστήρα να νιώσει προδομένος από τον πρώην φίλο του, αλλά ταυτόχρονα σκέφτηκε πως για να του το λέει ένας, πρέπει σίγουρα να υπάρχουν γκομενάκια εκεί εξώ που θέλουν απελπισμένα να διαβάσουν Χωστήρα αλλά τις εμποδίζει το ότι δεν ξέρουν αρχαία ελληνικά. Οπότε στο επόμενο άρθρο -που έμελε να του βάλει την στάμπα του "Γαμιά των Πέντε Ηπείρων"- χρησιμοποιεί κανονική νεοελληνικη γραφη, εγκαταλείποντας μια για πάντα την μογγολίζουσα νεοναζιστική.
       Το δεύτερο μεγάλο γεγονός που συνέβη ηταν ότι για πρώτη φορά του έκανε σχόλιο ένας ήδη -τότε- ενεργός μπλόγκερ με φανταστικά άρθρα στην πλάτη του και με τη στάμπα του Μπονβιβέρ, ο Κάλλιστος. Όσοι πατήσουν το σύνδεσμο στο όνομά του και μπουν στο μπλογκ του θα καταλάβουν για τι  φαινόμενο μιλάω. Δυστυχώς το μπλογκ του έχει μείνει ανενεργό εδώ και τρία χρόνια, αλλά αξίζει να το επισκεφτείτε.
  Στο άρθρο αυτό λοιπόν, ο αγαπητός Ανεμιστήρας μας μιλάει για την ζωή στο ξενοδοχείο, μια ζωή δύσκολη, γεμάτη κινδύνους και μουνιά που πέρασαν αλλά δεν τον άγγιξαν....'νταξ, μπορεί αυτός τα προηγούμενα χρόνια να τους τον ακουμπούσε λίγο-λίγο, αλλά πλέον από τη μαλακία έχει βαρέσει διάλυση και προσπαθεί μέσω αυτού του άρθρου να βρει τι έφταιξε. Προσπαθεί να γελάσει, αλλά είναι ηδη 32 χρονών και πολύ γέρος γι' αυτά τα σκατά)




   ΑΠΟΦΟΙΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ,ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ'Υ'ΠΑΛΛΗΛΩΝ,ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ (ΑΣΤΕΡ) (Γλαστρέρ),ΕΙΧΑ ΣΤΙΣ ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΑΠΟ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ("τότε", ξέχασες το "τότε" μαλάκα) ΜΟΥ,3 ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ. Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩ ΟΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ(ΧΑΜΑΛΑΡΟΣ/ΔΟΥΛΙΚΟ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ) ΕΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΟΥΛΕΥΑ ΜΠΑΡΜΑΝ Σ' ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΚΙ ΑΠ' ΕΞΩ),ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ (ΚΡΗΤΗ) ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ Μ' ΕΒΑΛΑΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ ΣΤΟ A LA CART'E TOY ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ(ΔΟΥΛΑΡΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΓΕΙΡΑ. ΕΝΩ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ (ΡΟΔΟ),ΖΗΤΗΣΑ (και με έβαλαν) ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ.
   Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΣΚΑΣΑ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Σ' ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΤΑΣ ΜΙΑ TRIDENT ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ "ΜΑΣΤΟΡΑΑΑΑ,ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ?".




   ΘΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΓΑΤΟΠΑΡΔΟΥ (ίσα μωρή Τσιτάρα),ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ (και χωρίς την πουτάνα τη λοχαγό που είχα στην Κόρινθο και τον αρχίδη τον Υπολοχαγό που είχα στη Λέσβο και τον άλλο τον φασίσταρο όταν περνούσα ΛΥΒ).
   ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ,ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ,ΟΛΟΚΑΒΛΩΤΟΣ ΚΑΙ ΥΓΡΟΣ (η μαλακία είχε φτάσει στο μπατζάκι και η μάνα του αναγκαζόταν να του ξαναπλένει φρεσκοπλυμμένα πανταλόνια),ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ("μυστικά"....άσε μας ρε τελεμέ που ρίχνεις και πέπλο μυστηρίου).
   ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΞΕΝΟΔΟΧΟ'Υ'ΠΑΛΛΗΛΕ,ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΟΥΖΙΝΑ,ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ,ΟΥΤΕ Ο ΜΠΟΝΤΡΙΝΙ,ΟΥΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΧΙΔΑΣ ΡΙΑΛΙΤΥ ΤΗΛΕΜΑΓΕΙΡΑΣ ΨΩΝΑΡΟΣΕΦ (ψαρονεφροσέφ). ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ (δουλικότητα, ρουφιανιλίκι και αποποίηση ευθυνών)....Ο ΜΕΣΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ,ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ (word),ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ψέμα, με τον τρόπο που έπεισε αυτός την επιχείρηση ότι φτιάχνονται, για να καλύψει τυχούσες δικές του μαλακίες. Είπαμε, να είμαστε κοντά στον εργαζόμενο, αλλά μην το γαμάμε κιόλας),ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ "ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΥ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΕΜΟΝΙ ΒΑΛΕ....ΓΛΥΚΟ ΣΥΚΑΛΑΚΙ" (το "γλυκό συκαλάκι" ηταν μια εντελώς τυχαία και άβολη επιλογή υλικού. Θα μπορούσε κάλλιστα να πει "σπαλομπριζόλα" ή "μπούτι βίσωνα"),ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ,ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΤΡΑΒΟΜΟΥΤΣΟΥΝΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΣ "ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ(ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ),ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΑΛΛΙΩΣ",ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ (και μαζί με την μαγιονέζα με το γλυκό συκαλάκι). Ο ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΤΡΩΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ" ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΒΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ Η ΚΟΥΖΙΝΑ (ουυυυυυ, σίγουρα δικέ μου). ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ 10 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΩΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΝΕΣΑΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΑΖΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ  ΧΑΜΠΑΡΙ,Ο ΚΑΘΕ ΧΑΡΡΥ ΠΟΤΕΡ-ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ 'ΣΕΝΑ (φάε φαγητό ξενοδοχείου και μετά δοκίμασε και τη δική μου μαγειρική και αν δεν σε στείλω -χωρίς συναγωνισμό- στο νοσοκομείο, εμένα να μη με λένε Μάνο)
ΝΑΙ ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ......ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ (όχι μαλάκες, αλήθεια, κάνει πολύ ζέστη, γι' αυτό οι σερβιτόροι φωνάζουν τους μάγειρες "πιροσκί", αλλά στα κρυφά, για να μην αρπάξουν στο ταψί),ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ Η ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΜΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ (ναι ρε...όλε...γιούχου. Ο μαλάκας νομίζει ότι ζει στο Ρατατούι)...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΓΑΜΙΣΤΕΡΟ-ΣΤΕΡΟ-ΣΤΕΡΟΤΕΡΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ (βρίσε με αντρούτσο μου, γουστάρω υποτίμηση),ΕΝΩ ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΝΙΝΤΖΑ ΜΕ ΙΠΤΑΜΕΝΑ (????"πιτάμενα"????²³£§£§¶®¥®®) ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΑΘΛΗΜΑ ΕΚΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΤΙΝΑΖ,ΑΦΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΛΙΣΘΗΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ,ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΡΟΥΕΤΤΕΣ ΚΑΙ "ΤΟΛΟΥΠ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.....ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ "ΧΥΤΉΣ","ΣΟΥΠΑΣ","ΓΛΥΣΤΡΑΣ" ΚΑΙ "ΚΩΛΟΚΑΘΙΣΤΡΑΣ" ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΡΕΣΙΤΑΛ (τα γνωστά και ως "καλλιτεχνικό πατινάζ επί πάγκου". Τη μια στιγμή βλέπεις το μάγειρα να ακουμπάει πάνω στον πάγκο και την άλλη δεν τον βλέπεις)!!! ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΛΑΝΤΖΑ,ΕΛΑΦΡΙΑ(ΠΙΑΤΑ,ΠΟΤΗΡΙΑ,ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ) ΚΑΙ Η ΒΑΡΙΑ (ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ,ΣΚΑΦΕΣ,ΚΟΥΤΑΛΕΣ,ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΤΛ) (μπλαμπλαμπλαπόσογαμάτοςείμαιμπλαμπλααλτρουισμόςμπλαμπλαχεβιμεταλάςλατζέρηςμπλα),ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΛΛΕΙΨΑ ΕΠΙΣΗΣ,ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ,ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ. ΛΑΤΡΕΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗ ΒΑΡΙΑ ΛΑΤΖΑ,ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΡΥ ΣΙΝΤΙΠΛΕ'Ι'ΕΡ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ ΤΗΝ 800-ΚΙΛΑ-ΒΑΡΟΜΕΤΑΛΛΙΚΗ-ΧΕΒΥ-ΜΑΔΑΦΑΚΑ-ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣΑ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΡΙΩΝ ΣΚΕΥΩΝ ΧΩΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ(ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΥΤΑΛ ΑΝΤΡΑ ΛΕΜΕΕΕ!!) ΣΤΗ ΣΑΠΟΥΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΛΑΤΖΙΕΡΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΤΡΑΒΟ ΓΑΜΩΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΜΟΥ!!!(μετάφραση: "προσπαθω να ρίξω τρου-γκομενάκια που γουστάρουν άντρες σκληρούς σαν κατσαρόλες. Άλλη μια Μαρία Παπαδη από τον Χωστήρα)
    ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ "ACTION"(ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ "ΑΞΙΌΝ" (στο μπούτσο μας),ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ),ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ(ΚΡΕΠΕΣ,ΦΛΑΜΠΕ,ΣΧΑΡΑ,ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΚΤΛ),ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΠΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (αν προσπεράσετε το "επεισόδιο" θα κερδίσετε 2:16 λεπτά από τη ζωη σας, χρόνος που ΔΕΝ επιστρέφει και θα ψοφήσετε μόνοι έχοντας χάσει τον έρωτα της ζωης σας που θα τον γνωρίζατε αν δεν διαβάζατε και αυτή εδώ την παρένθεση): ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ (22-23 ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΝΤΡΑΧΛΕΟΥΡΕΣ),ΑΡΑXΤΟΙ ΣΤΗΝ ACTION(ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΛΛΕ,ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΙΣ ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ ΚΩΛΟΜΑΓΕΙΡΟΥΣ),ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΣΟΥΠΕΡ-ΓΟΥΑΟΥ-ΕΞΕΚΙΟΥΤΙΒ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΣΕΦ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΕΕΕΕΝΑ ΜΩΡΟ,ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ,20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΩΝ Μ' ΕΝΑ ΜΑΚΡΥ,ΓΚΡΙΖΟ ΦΟΡΕΜΑ-ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΝ ΚΛΑΣΙΚΑ 22ΧΡΟΝΑ,ΞΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΡΙΚΑ,ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ....ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΚΑΡΤΟΥΝ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΟΥΡΛΩΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ,ΣΑΓΟΝΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΑΛΙΟΥ,ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙ (ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΥΜΗΣΑ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΜΑΡΟΥ!!!)




(Καμπαμαρού στο άσχετο, μην ξεγελιέστε)


 (ααα...το επεισόδιο συνεχίζει, δείτε καλύτερα τη Μαρία Παπαδή
)ΣΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΔΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ!!! ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΣΚΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙ ΣΕΜΝΟ ΑΛΛΑ ΓΕΜΑΤΟ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΝΟΥΛΑΚ!!!ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ....Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟ (κι άλλη μία
)
'ΣΕΡΝΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΨΗΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ!!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΙΑ "ΑΙΧΜΑΛΩΤΗΣΕ" ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΣΚΑΕΙ ΕΝΑ ΠΟΝΗΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ,ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΡΥΔΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ,ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ,ΤΑΜΠΟΥ" ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΕΙΧΤΗ ΤΟΥ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ "ΤΣΟΥ-ΤΣΟΥ-ΤΣΟΥ"......(και συνεχίζει ο μαλάκας....)
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΛΙΩΣΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑΑΑ!!!
Ο ΤΥΠΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ MANOWAR,ΠΙΟ ΠΟΖΕΡΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ WARRANT,ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ 44ΑΡΙ ΜΑΓΚΝΟΥΜ ΤΟΥ ΚΑΛΑΧΑΝ,ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ Η ΕΞΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ: "ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΑΚΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΩΣΕΤΕ ΤΡΥΠΑΝΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΡΕΣΣΕΡ Σ' Ο,ΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΒΥΖΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ,ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ"....ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.....ΚΡΙΜΑ (ναι, κρίμα και πάλι κρίμα.......)

(τέλος συναγερμού)ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ,ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΩΝ,ΠΙΟ ΕΠΙΚΩΝ ΚΙ ΑΠΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ,ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΟΚ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΥΣ ('νταξ' δεν θα τους λέγαμε και τρακόσους του Λεωνίδα). ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ.
ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ,ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΣ,ΜΙΑ ΑΟΡΑΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ-ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΜΟΝΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΩΝ ("κουταλακίων", α ρε Χωστήρα με τα αρχαία σου!!),ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ,Ή ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΑΦΟΤΟΥ Ο ΜΕΤΡ ΑΓΑΝΑΧΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ "ΤΡΟΠΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ" (ψέμα, τα κουταλάκια βρίσκονται με το που θα φτιάξει ο Μετρ τη φανουρόπιτα)ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΑΒΑΤΖΩΜΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ (όχι πάντα αγορίνα μου...όχι πάντα)ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ "ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤ' ΑΠΟΔΟΧΩΝ". ΕΙΣΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΣΑΙΖΟΝ 120 ΚΙΛΑ???? ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΤΝΕΣΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΟΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟΛΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΕΡΩΝΟΥΝΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ (όχι πάντα Μαρία Παπαδή μου, όχι πάντα).
    ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΕΣ (πφφφφχαχαχαχααχα!!! Και να φανταστείς εκείνη την εποχη δεν είχε ακόμα δοκιμάσει μπάφο κι έλεγε τέτοιες κοτσάνες)ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΕΤΕΣ ("πελέτες"????) ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΑΚΙ (Μαρία Παπαδή-alert) ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΑΠ' ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΥΠΟΨΙΑ-ΥΠΟΣΧΕΣΗ-ΜΟΥΦΑ,ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΠΕΡΜΠΟΥΑΡ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ....ΣΤΟ ΠΙΑΤΟΟΟΟ...ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ (μα πού πήγε το μυαλό σας βρε βρωμόπαιδα;!;!;!)?!?!
ΟΙ "ΑΝΤΡΑ" ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ,ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ (ΕΙΠΑΜΕ ("έπιαμε") Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΠΙΤΙ) (ξέρω τουλάχιστον 50 άντρες σερβιτόρους παντρεμένους αν βάλω τυχαία στο μυαλό μου ένα ξενοδοχείο που δούλεψα, οπότε λέει μούφες πάλι ο μαλάκας)



ΕΙΝΑΙ KΙ ΑΥΤΟΙ ΕΥΓΕΝΙKΟΙ,ΑΛΛΑ ΠΙΟ....ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΓΑΜΗΣΑΜΠΛ",ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!! ("γαμησάμπλ" στη διάλεκτο των σερβιτόρων ξενοδοχείου σημαίνει κάθε ερπετό που εμφανίστηκε από την Πλειόκαινο μέχρι την Ιουρασικη. Δεν έχουν ακουμπησει ακόμα θηλαστικό) ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!!!!






   (οι σερβιτόροι)ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΗΓΗΘΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΣΑΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ (μια ολόκληρη γεωλογικη περίοδο)ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ (παιδιά που θα είναι μισά τυρανόσαυροι και μισά σερβιτόροι)ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ην Παγγαία)....ΦΥΣΙΚΑ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ (οι θηλυκοί τυρανόσαυροι δεν μασάνε από κάτι τέτοια). ΦΥΣΙΚΑ ΟΜΩΣ (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ( ΔΕΡΝΟΥΝ) ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ (όχι, δεν είναι οι περισσότεροι, μόνο όλοι),ΑΛΛΑ (θέλουνε να την) ΕΧΟΥΝΕ ΣΧΕΣΗ ΜΟ(Υ)ΝΙΜΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΜΜΕΡ-ΛΟΒ (επίσημος χορηγός της Durex),ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ (επίσημος χορηγός της Nutella),ΤΟ ΣΙΤΙΟΥΕ'Ι'ΣΙΟΝ (επίσημος χορηγός της Μαρία Παπαδή).
 ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,"ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ" ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ "ΠΑΚΕΤΟ"  ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΚΛΑΜΠΙΝΓΚ (στο Jurassic-Club) ΚΑΙ ΑΜΟΡΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤ' ΑΜΑΞΙ (ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΑΜΕΙ Ο ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ)(αρχίδια γαμούσε ο συγκάτοικος. Αφού δεν του καθότανε ρε του μαλάκα και περίμενα σαν τις Τρύπες, ώσπου να κοιμηθεί, θα περιμένω),ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕΣ, (τα) ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ 3-4 ΗΜΕΡΩΝ. ΞΥΠΝΑΝΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΞΟΥΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕ 2 ΩΡΕΣ ΥΠΝΟ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ (έχεις δει άνθρωπο, έστω και καλογαμημένο να πηγαίνει στη δουλειά 6 το πρωί με χαμόγελο; Ούτ' εγώ) ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ,ΑΦΟΥ Η ΜΑΠΑ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ". (μάλλον για άλλους μιλούσε γιατί εγώ άμα πιω δεν....δεν κου-κου)

  
(ναι, έχει κι άλλο...) ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΡ. Ο ΜΠΑΡΜΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΦΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ,ΜΟΙΡΑΙΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ "ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ","ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΟΤΕΡΟΤΕΡΟ","ΤΟ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΤΟΥ ΞΥΔΙΟΥ" ΠΟΥ ΚΟΠΑΝΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ 200 ΠΟΤΑ/sec (άρααααα, ο "άρχοντας της πίστας" στα ξενοδοχεία είναι μια δουλάρα και μιση. Τσίμπα τώρα άλλη μια Μαρία Παπαδη.....πιο μετά). ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝΕ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝΕ ΓΔΥΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΕΣ,ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ-ΘΑ-ΤΟΥ-ΚΑΤΣΟΥΝΕ-ΓΙΑΤΙ-ΕΧΟΥΝ-ΠΑΝΤΑ-ΚΑΠΟΙΟ-ΣΟΒΑΡΟ-ΔΕΣΜΟ(ΠΑΠΑΡΙΑ) (παπάρια),ΕΝΩ ΟΙ ΓΕΝΑΙΚΕ (τουρίστριε-γεναίκε) ΜΠΑΝΙΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ-ΚΩΛΟ-ΨΩΛΟ-ΥΨΟΣ-ΒΛΕΜΜΑ (δίσκο-παραμάνα-ιδρωμένη μασχάλη-τσιγάρο στη ζούλα),ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΟΠOΤΕ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ "ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ" ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΑΝ....Ή ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΑΡΧΙΨΩΝΑΡΟΣ.
 ΟΤΑΝ ΚΑΤΣΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ/ΕΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΗ/ΤΕΣ ΣΤΗ ΜΠΑΡΑ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΖΕΡΙΑΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑ!!!(ψεύτικο γέλιο, μην τον πιστεύετε, ο κώλος του ξέρει τι χυλόπιτα έχει μαζέψει)
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΤΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ (πού στο διάλο ηξερα ότι έχει τουρμπίνα ο πυρηνικός αντριδραστήρας, κι εγώ απορώ. Ώρες-ώρες με εκπλησσω κι εγώ ο ίδιος),ΑΣΧΕΤΑ ΒΕΒΑΙA ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,ΑΦΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΧΑΛΙΑ ΠΟΤΑ,ΑΚΥΡΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ,ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΕ ΥΦΟΣ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΗΡΙΑ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 5 (1)



ΤΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ-ΚΛΑΝΙΑΣ "ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΔΩ ΚΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΓΑΜΑΩ ΟΛΑ" (ψέμα Μανωλάκι, μας έβλεπε ο προϊστάμενος...). ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ (στην τουρίστρια, όχι στον προϊστάμενο), ΜΕ ΚΕΡΑΣΜΑ ΣΦΗΝΑΚΙ ΣΠΕΣΙΑΛ ΣΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΠΖΩΛΗ (Μαρία Πρπρπαπαδή, ξέρω κι εγώ να βάζω πολλά σύμφωνα μαζί για μαγκιά)!!!ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΜΕΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "THIS IS A SECRET-SPECIAL SHOT JUST FOR YOU" (in english: δις ιζ ε σίκρετ-θεσπέσιαλ σοτ τζαστ φορ γιου, ρε),AΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟ "ΥΑ MAS!!!"ης γιαγιάς μας και της θειας σας), TΣΟΥΓΚΡΙΖΟΝΤΑΣ ME TO ΥΠΟΨΗΦΙΟ "ΘΗΡΑΜΑ".
 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ "ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ" (έχετε "Πακέτο"). ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Α ΛΑ "ΤΙΓΡΗΣ".ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΥΜΑ ΜΕ ΑΝΕΣH (με "άνεση"....μαλάκα τι μαλακίες έγραφα για να γαμήσω....) ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΟ,ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩΛΑΡΑΣ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΓΚΡΙΚ ΚΑΜΑΚΙ (γκρικ τζατζίκι). ΛΕΝΕ ΤΟΣΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΙΣ ΕΛΕΓΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΕ  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΤΗΣ (δεν θα γελούσε ούτε αυτή, ούτε ο σκύλος της γιατί τσέκαρε κάτι στο άηφον και δεν σε άκουγε).ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ : "MY CAR IS A BMW,BUT NOW IT'S IN GARAGE (ιν ίνγλισ: γες, μαϊ φρεντ χεζ δε καρ)(ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΩΛΑΡΑΣ ΛΕΜΕ)","TONIGHT YOU,I TOGETHER GO CLUBBING" (ιν ίνγλισ: Maria Papadi),"PLEASE SPEAK TO ME IN...(ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑΣ)" (ιν ίγκλισ: πλιζ σπικ του μι ιν Μπράιγ)ΚΑΙ ΟΛ' ΑΥΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΙΑΝΟΥΝ!!!!(....τ' αρχίδια του)
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ Μ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ,ΑΠΛΑ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΜΑΓΚΙΑ-ΚΛΑΝΙΑ-ΠΑΠΑΡΙΑ-ΤΟΥΝΑ'Ι'Τ-ΝΤΑΝΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ,ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ (χαμηλωμα iq).....ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΗΔΗΞΕ ΑΥΤΗ,ΤΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4,ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΟΠΟΥ ΦΑΣΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΛΕΣΒΙΕΣ (και κάτι πιτσιλιές που του μείνανε, τις κατούρησε)....ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....
   


ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΠΏΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΑΒΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΜΠΑΡΜΕΝ,ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ".....ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ........(είμαι-ψεύτης-και-όλοι-μαζί-είμαστε-καραγκιόζηδες)




ήν ξεχάσετε να διαβάσετε τον Κάλλιστο)

11 σχόλια:

  1. Ο ΜΠΑΡΜΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΦΙΔΙΩΝ

    ΚΛΑΙΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξερω ρε :)

    μια συμβουλη αδερφε γραφτα χωρις caps μας πονεσανε τα ματια :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε ΜΜανούρα,

    Στη Ρόδο πέρασα 8 μήνες υπηρετώντας τη μαμά πατρίδα ως πεζικάριος εθνοφρουρός.

    Στην τέχνη της παπάτζας και το εμπόριο φιδιών διαπρέπουν διαχρονικά τα επαγγέλματα μαζικής εστίασης / νυχτερινής διασκέδασης.

    Η μεγαλύτερη δύναμη στο πετάλωμα φιδιών είναι ο ‘‘Σομελιέ’’ που στην Ελλάδα θεωρείτε καλός όποιος μπορεί να διαβάσει την ετικέτα σε ένα κρασί και master όποιος μπορεί να σερβίρει σε ποτήρι χώρις να λερώσει.

    Έχει ύφος μετρ στο St. Moritz που ανοίγει φιάλη Chateau Mouton Rothschild του 1945 (καλή σοδειά χωρίς βροχές) με ελβετική βασιλική σπάθα.

    Λόγω παλικαρίσιας προσπάθειας να πουλήσει κάτι που dέν έχει δεί ούτε στο cinema (συνδυασμός κρασιού, τυριού και πούρου ), αλλά και του ευάρεστου κύρους που αποπνέει ο τίτλος του στα εργαζόμενα κοράσια τον εντάσσω στην κορυφή της πυραμίδας των πεταλωτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε φορά που θα κρίνεις ότι ο παρελθοντικός εαυτός σου έγραψε παπαριά θα μας τα πρήζεις με τη Μαρία Παπαδή; Γιατί σε αυτή την περίπτωση, έχουμε πολλή Παπαδή να φάμε ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό μου λέει και η Κρητη, αλλά αποτελεί μία μικρη μειοψηφία στην Ελλάδα και κυρίως στο σπίτι μας που δεν ξέρει ποια είναι η Μαρία Παπαδη. Από 'κει και πέρα, εντάξει το έκανα το αστείο 1-2-3-5 φορές (23 συνολικά) και είναι καιρός να πιάσω κάτι άλλο. Ίσως τον Στραβελάκη

      Διαγραφή
  5. Καλύτερα να γραψεις τίποτα καινούριο.
    1000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που είσ' εσύ ρε παλιοπαπάρα χαμένος; Όχι, φακ δε πολίς και τέτχοια. Έχω ακόμα 200-κάτι άρθρα να πιάσω

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή μέχρι το Πάσχα έτσι θα πάμε; Ζήτω που καήκαμε.

      Διαγραφή
  6. Είχα ξεχάσει ότι εκείνα τα ελιχες γραψει στα αρχαία.
    Αλλά ποια/τι είναι η Μαρία Παπαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι η ανταϋποκρίτρια του mega στο Μέγαρο Μουσικης, η οποία -φυσικά- βρίσκεται στο payroll του ομίλου Λαμπράκη, γι' αυτό και άλλωστε τόση θέρμη στη φωνη της. Εγώ για να καταλάβεις ποια είναι http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=27377&subid=2&pubid=33331615

      Διαγραφή