Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΜΑΛΑΚΙΑ



Καλησπέρα και καλώς ήρθατε σε ένα ακόμα άρθρο "μου πλήρωσαν το λογαριασμό της ΔΕΗ".

Τα λέει όλα ο τίτλος, δεν υπάρχει κάποια εισαγωγή.

1. Ντράμερ
Ο ντράμερ ήταν ο πρώτος μουσικός της προϊστορίας και λογικό. Ακόμα και ο πιο καθυστερημένος Νεαντερντάλ μπορούσε να χτυπήσει κάτι με κάτι άλλο παρατεταμένα και να βγάλει ένα ρυθμό, γι' αυτό κι αν ακούσετε μουσικές από απολίτιστες φυλές δεν θα μπορέσετε να καταλάβετε τίποτα και οι χοροί τους είναι όλοι ένα freestyle. Ζεϊμπέκικο, φλαμένκο, μπαλέτο, όλα ανάπηρες παραλλαγές του ίδιου αρχέγονου μοτίβου που μαρτυρούσε την παγκόσμια εξάπλωση  βαρβιτουρικών και οπιοειδών ανά τους αιώνες. Απαιτήθηκαν σκληρές μεταλλάξεις και παρέμβαση ολόκληρων εξωγήινων πολιτισμών προκειμένου ο Νεαντερντάλ να μπορεί να μετράει 1-2-3-4 ώστε να αποκτήσει η μουσική μια σωστή ρυθμική δομή κι αυτό μόλις τα τελευταία 13-14 χρόνια.
Η είσοδος του lifestyle έπαιξε επίσης ένα καθοριστικό ρόλο στο να μεταμορφωθεί ο ντράμερ από καλικάντζαρο με τουμπερλέκι σε σύγχρονο "φονιά". Ξαφνικά γέμισε ο χώρος κρουστά και κύμβαλα και στη μέση ο άρχοντας να κάνει παιχνίδι με τις μπαγκέτες. Όμως όσο κι αν προσπάθησε να αναβαθμιστεί, ο ντράμερ δεν ξέφυγε ποτέ από τις πρωτόγονες ρίζες του. Πάρτε για παράδειγμα όποιον γαματο ντράμερ ξέρετε, Baddy Rich, Αντώνη Ρέμο...όποιον θετε. Θα δείτε κάτι τύμπανα, κάτι ντραμάρες να πάθετε μπλάκάουτ...όμως, αν πλησιάσετε κοντά, πέρα από το παραπέτασμα της γκλαμουριάς και του high, τι βλέπετε;
   Έχετε ποτέ παρατηρήσει πού κάθεται ο ντράμερ;
...σε ένα σκαμπουδάκι σαν τη γιαγιά μου που πλέκει!!! Δεν σας λέω μαλακιες!!!

Να



Αυτή η μαλακία που μοιάζει σαν ιός της χολέρας που έφαγε τηγανιά στη καρκάνα..εεε εκεί κάθεται ο ντράμερ

Ξέρετε ρε πού κάθεται ο Λομπάρντο; Ο Τόμμυ Λι; Ο Θέμης;

Σίγουρα όχι εδώ

Ουτε εδώ

Ίσως  εδώ.

Αλλά ποτέ εδώ

Κι εδώ είναι τώρα η ψιλομαλακία που γράφω στον τίτλο;

Ότι αυτό το τραγικό σκαμπουδάκι τιμωρίας για παιδάκια του δημοτικού ονομάζεται "drum throne" και το λένε έτσι μεταξύ τους χωρίς καμία ντροπή. Σκαμπό αναγκάζονται να το λένε μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις...δηλαδή όταν μιλάνε με κανονικούς μουσικούς.


2. Τσόντες για γυναίκες.
Θυμάστε ότι στο προηγούμενο άρθρο μίλησα πολύ άσχημα για τις τσόντες που απευθύνονται στο γυναικείο φύλο. Είναι βαρετές, χωρίς ένταση και κυρίαρχο στοιχείο είναι οι ποοοοοολυυυυυυ αρρρργγγγγεεεεεεεεςςςςς σκηηηηηνεεεεεεεεεςςςς όπου το αγόρι σέβεται πολύ την κοπέλα και δεν την χύνει στα μούτρα γιατί κάνουνε γλυκό έρωτα. Σε μερικές περιπτώσεις (όλες) που η ανωμαλία πάει σύννεφο, τα αγόρια κάνουνε ΚΑΙ γλειφομούνι!!! Και το χειρότερο; Σας το λέω ΜΠΕΣΑ μαλακές μου, ακόμα και πρωκτικό να κάνουνε, τη σέβεται τόσο πολύ την κοπέλα που βάζουνε άλλο αγόρι με πούτσα λεπτή σαν σκουλίκι για δόλωμα ώστε να μην νιώσει πόνο και εισβολή η ζουζούνα. Στο μεταξύ αν ρωτήσεις 100 γυναίκες αν βλέπουνε τσόντες, οι 193636 θα σου πούνε όχι και η μια που βλέπει είναι για να δει τι θα ψωνίσει σε εσώρουχα. Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις, και ειδικά τώρα με την οικονομική κρίση και την ύφεση που κατασπαράζει τον κλάδο της πορνοβιομηχανίας.    
Υπάρχει όμως ένα υποείδος γυναικείας τσόντας που είναι μακρά το χειρότερο, το πιο ανώμαλο και το πιο διεστραμμένο όλων: οι ασπρόμαυρες τσόντες, όπου υποτίθεται ότι σου βγάζει, ΣΕΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΩΡΗ  ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ...σου βγάζει ένα κάτι σε 50 αποχρώσεις του Γκρέι, αλλά εγώ στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα έτσι όπως είναι τόσο ασπρόμαυρο, είμαι σίγουρος ότι θα μπει ο Χατζηχρήστος και θα πετάξει καμία ατάκα του Ζίκου να γαμηθει το σύμπαν στα γέλια.

7. Το κράξιμο στο "πολιτικά ορθό"
Είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστεί τις φεμινίστριες και πραγματικά βρίσκω ανιαρή την αυτοσυγκράτηση που δείχνουν κάποιοι προκειμένου μην πετάξουν καμιά μαλακιάρα που θα εξοργίσει τα φιλήδονα για τσουγκράνες και πυρσούς πλήθη.
Όμως θεωρώ ψιλομαλακία που τους κράζουν τους πολιτικά ορθούς...σε τέτοιο βαθμό και εξηγούμαι. Πριν την άφιξη του πολιτικά ορθού το κάθε παπαρίδι με νοημοσύνη ντράμερ μπορούσε να χρησιμοποιήσει σαν επιχείρημα την εξωτερική εμφάνιση κάποιου, π.χ. αράπης, γύφτος, μουνί, πούστης κλπ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!

-ο Καρντάσεφ θεώρησε ότι για να είσαι πολιτισμός τύπου 3 πρέπει να έχεις κατασκευάσει σφαίρες Dyson...
-ρε  γάμησέ μας ρε φυτό ρε μπρο

Καταλαβαίνετε τι εννοώ;
Το πολιτικά ορθό ανάγκασε κόσμο που καύλωνε στη θέα μιας σβάστικας, τύποι που λαδώσανε τη δασκάλα για να πάρουνε απολυτήριο Α' δημοτικού, να το βουλώσουνε.
Η δεύτερη ψιλομαλακία που συνέβη όμως σαν αποτέλεσμα της απελευθέρωσης των πολιτικά ορθών είναι η οικιοποίηση των ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΩΝ χαρακτηρισμών από τις ίδιες τις ομάδες που υπέφεραν από αυτούς. Δηλαδή, είναι γαματο και κουλ δυο μαύροι να λένε ο ένας τον άλλο "αράπη" αλλά έτσι και το πει άλλη φυλετική ομάδα έχουν στηθεί παλούκια και καρφιά τόσα που θα τα ζήλευαν και οι Ρωμαίοι στο Γολγοθά. Είναι φούλ οκ δυο Έλληνες να πουν ο ένας τον άλλο "γύφτο", αλλά έτσι και το ξεστομίσει άλλη εθνότητα θα μιλάμε για Τρίτο Παγκόσμιο, για συμπαντικό μαδομούνι και τελεσίγραφο Έλληνα πρέσβη στον ΟΗΕ ότι κηρύσσει πόλεμο από Καναδά μέχρι Ζιμπάμπουε.


Εγγραφείτε στο μπλογκ μου.
Νέο άρθρο κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα  29-30 και 31 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.
Αν θέλετε να επισπεύσετε τη διαδικασία και να βοηθήσετε τον αδερφό σας το Χωστήρα να γράφει πιο συχνά, μπορείτε να πάτε πάνω δεξιά στην φωτογραφία μου, να με κάνετε add στο Facebook  και από εκεί να μου κάνετε δωρεά με μορφή χρημάτων γιατί σε λίγο τελειώνει ο μήνας και πρέπει να πληρώσω νοίκι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου