Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

ΔΕΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ (ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ)



Δεν είχα σκοπό να γράψω τόσο σύντομα ξανά αλλά είναι πανάκριβος ο εθισμός στην πρωτεΐνη και την κρεατινη και ελπίζω για άλλη μια φορά σε σπόνσορα που θα του γλείψω πούτσα για λίγα μπράτσα.

Ζούμε σε καιρούς που πριν λίγο καιρό βλέπαμε μόνο σε ταινίες με ζόμπι και βρυκόλακες, αλλά σε αντίθεση με τις ταινίες που ο κόσμος πανικοβλημενος τρέχει στα ΑΒ Βασιλοπουλου να προμηθευτεί παλούκια και καραμπίνες, τα οποία είναι απόλυτα φυσιολογικά να τα ψάχνεις σε τέτοιες καταστάσεις, βλέπουμε μια παράνοια στην αγορά κωλοχαρτων. Και δεν μιλάμε για συσκευασίες 20 ρόλων, αλλά για ολόκληρες παλέτες φορτωμένες σε πορπαγκαζ, σε μηχανάκια, σε πατίνια σε αναπηρικά αμαξάκια ΠΑΝΤΟΥ.


Όμως εδώ είμαι ο Χωστηρας να σας προτείνω 10 προϊόντα σαφώς πιο χρήσιμα ενάντια στην κρίση που περνάμε.


1. Κρέας: όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, τα ωφέλη του κρέατος σε σχέση με το κωλοχαρτο είναι πολύ περισσότερα. Πρώτον, είναι πολύ πιο θρεπτικό και χορταστικό σε σχέση με τα κιβώτια μακαρόνια που θα βρείτε στοιβαγμένα σε σπίτια, γκαράζ, μαξιλαροθήκες και σίγουρα πολύ πιο θρεπτικό από το κωλοχαρτο. ΣΥΝ ότι η κόλλα που σου τυλίγει ο χασάπης τη μπριζόλα μπορεί να κοπεί σε 6 κομμάτια τα οποία χρησιμεύουν σαν κωλοχαρτο γκοφρέ, μυξομαντηλο, χαρτί κουζίνας και βετέξ, με ακριβώς αυτή τη σειρά. Συν του ότι επειδή δεν μπορείς να πας στο αθλητικάδικο για σκόνες, το κρέας λειτουργεί σαν υποκατάστατο του συμπληρώματος πρωτεΐνης που παίρνεις αντί για κρέας γιατί κακά τα ψέμματα ψωνίζεις σκόνες γιατί το στομάχι δεν χωράει 6 μπριζόλες ανά γεύμα.


2. Ουίσκι (ή οποιοδήποτε άλλο αλκοολούχο): με τις τιμές του οινοπνεύματος να έχουν εκτοξευτεί σε ύψη, τέτοια που πλέον η τιμή του φωτιστικου οινοπνεύματος ανά μπουκάλι είναι η ίδια με Λαγκαβουλιν σούπερ καπνιστό διακόσια χρόνια στο βαρέλι να στο σερβίρει η τελευταία παρθένα στα Λιοσια πρώτο τραπέζι πίστα ντουέτο Μπιονσε Αλισια Κιζ, λογικό θεωρώ ότι ο μέσος άνθρωπος πρέπει επιτέλους να στραφεί στην αγορά οινοπνευματωδών, κυρίως βότκα για να κάνει απολύμανση στα χέρια του. Πολύ πιο γρήγορο, αποτελεσματικό, και κυρίως οικολογικό, διότι πλέον δεν θα χρειάζεται μισό στρέμμα πλατάνια σε κωλοχαρτο για να σκουπίσει η κυρία Νίτσα τα χέρια της μετά που έπιασε καταλάθος το μουνι της και το 'ξύνε τρία τέταρτα. Προτείνω Στολισναγια, Γουαητ Χορς και Καμπάρι αλλά μόνο αν αγοράσετε και τόνικ για να αναπληρώσετε τους ηλεκτρολύτες σας.



7. Μπάρες δημητριακών-ρυζογκοφρετες: πέρα από τη μηδαμινή τους θρεπτική αξία, την ανικανότητα να σε χορτάσουν για πάνω από μείον εφτά λεπτά, την ξηρή τους υφή που μοιάζει με μουνι που πέρασε όλο το βράδυ δεμένο να ακούει Πορτοσαλτε στο ράδιο, αυτά τα δυο προϊόντα δεν μπορούν να σου προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ αν κάνεις το λάθος να τα βάλεις στη λάθος τρύπα. Μπάρες δημητριακών και ρυζογκοφρετες ήταν προορισμένα να αποτελέσουν τη νέα γενιά καθαριστικών πρωκτού, την πρώτη γραμμή λειανσης και απολέπισης κωλοτρυπιδας, ΤΟΥΣ ΠΙΟΝΙΕΡΟΥΣ της πρωκτικής απόξεσης, μέχρι που ένας εντεροσέξουαλ βίγκαν μαζοχιστής αγόρασε το εργοστάσιο και γι' αυτό έχουμε τώρα κοροναϊό.

13. Πρωτεΐνες, κρεατινες, προπροπονητικά, μετάπροπονητικά, διαπροπονητικά ροφήματα: φανταστείτε ότι είστε τοξικομανείς και η κυβέρνηση σας κλείνει το αγαπημένο σας πρεζαδικο, τι θα πάθετε; ΑΚΡΙΒΩΣ!! Θα σας φάνε τα σκουλίκια, οι πόνοι και θα χάσετε τους δικέφαλους που τόσα χρόνια γυμνάζετε και θα γίνουν πιο ξεφουσκωμενα κι από βυζια 20χρονης Λαρισσαίας




Γραφτείτε στο μπλογκ μου
Νέα άρθρα κάθε μέρα που περνάει χωρίς ποδοσφαιρο











19. Τσιγάρα





6 σχόλια:

  1. Καλημέρα ρε πρωτεϊνομανή από Βέλγιο!
    Έπεσα σε σιγή ασυρμάτου εδώ και καιρό, γιατί, όπως είπα, παραιτήθηκα από το Π.Ν., μετακόμισα Βέλγιο (λίγο πριν σκάσει η μαζική υστερία με αυτό το πράγμα) και τώρα είμαστε όλοι σε κατ' οίκον περιορισμό λες και έχει σκάσει ομαδικό παγκόσμιο πραξικόπημα! Άσε και που για να συνδεθώ θέλει η %%$^#$%# η google να κάνω επιβεβαίωση στο κινητό (που εδώ δεν πιάνει, έχω κλείσει διαμέρισμα χαμένο μέσα στο δάσος γιατί ήταν φτηνό, αλλά είχε μόνο μια άθλια γραμμή ίντερνετ). Οπότε γράφω εις εσένα ανώνυμα-επώνυμα. Πανικός και εδώ, που λες, κάνουν όλοι λες και έχει σκάσει επιδημία βουβωνικής πανώλης και χολέρας μαζί. Τώρα θα είναι καλή ευκαιρία, αντί να επενδύεις σε τσιμέντα, να επενδύσεις σε οικόπεδα στην Ιταλία - θυμήσου με. Σε κάθε περίπτωση, θα προσπαθήσω να ξαναδώσω σημεία ζωής (αν η δουλειά δεν μου αποστραγγίξει την λίγη ζωή που έχω).
    Και πάνω απ' όλα υγεία (σωματική ΚΑΙ πνευματική)
    Φιλικά,
    Νεοβλακεντιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρελέ μου λίγη υπομονή, αν όλα πάνε καλά, σε λίγα χρόνια θα ιδρυθεί ο Αστροστόλος, εσύ θα είσαι κομμαντερ στο Εντερπράηζ κι εγώ θα αράζω τσοκο μαροκανο και δικέφαλα με τις γκόμενες από τον πλανήτη Μπατζορ, λίγη υπομονή.

      Διαγραφή
  2. Μου αρέσει που ξέρεις και Καλοτρώς
    https://youtu.be/BAJY66o5I8I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα γυμναστήρια έκλεισαν;
    Εύχομαι να έχεις στοκ πρωτεϊνες και κανένα όργανο γυμναστικής στο σπίτι.

    Όσο για τους εθισμένους, μερσί που τους θυμήθηκες.. Άστα.. στις πιάτσες πανικός αλλά πιο απάνθρωπα από όλα στην πατρίδα σου που ακόμα, εν καιρώ καραντίνας, κάνουν συλλήψεις - από εκείνες τις άκυρες που αθωώνει το δικαστήριο αλλά εκείνοι τις μετρούν για προαγωγές και πρωτοχρονιάτικους λόγους..

    Ας περάσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δάφνη, με γεια το νέο αβαταρ
      Γυμναστική ευτυχώς κάνω στο δικό μου γυμναστήριο, δυστυχώς πρέπει να πληρώνω και το ενοίκιο
      Το κακό είναι ότι σκόνη δεν βρίσκω
      Το καλό είναι ότι ούτε κανείς άλλος

      Διαγραφή