Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ 2019-2019 IS ENDING



Δεν θα πω ψεμματα (θα πω), το 2019 μου συμπεριφερθηκε σαν 20χρονη γκομενα: πρωτα με γλυκανε, μετα με παρατησε και τωρα θελει να γυρισει κοντα μου φορωντας περουκα και καπου εδω κρυβεται καποιο αστειο που θα εκανε καποια γυναικα μπλογκερ, κατι σχετικο με συναισθηματικο roller-coaster, αλλα ολοι ξερουμε οτι οι γυναικες ειναι συναισθηματικα ανωριμες...οποτε δεν μπορω να εντοπισω αυτο το αστειο.

Ηθελημενα, ολο αυτο τον καιρο εμεινα ταπι.
Ενδεικτικο ειναι οτι μεχρι τα μεσα του επομενου μηνα θα πρεπει να τη βγαλω με 10 ευρω!
Γαμάτο;
Πριν αρχισετε τα κουραγια και τα ολα θα πανε καλα...ολα θα πανε καλα! Απλα ειναι δυσκολες εποχες και βραζουμε ολοι στα ιδια ζουμια και συγγνωμη που αυτο το ποστ δεν ειναι αστειο...αλλα δεν θα πω ψεμματα...ειναι χαρουμενο!


Αν κατεβειτε λιγο παρακατω, θα δειτε μια φορμα οπου μπορειτε να γραψετε. Αυτο ειναι συμπληρωματικο για οσους δεν μπορουν να γραψουν σχολια.
Τωρα...εχω σκεφτει μερικες ιδεες για τα επομενα αρθρα, τα οποια θα τα γραψω ολα, απλα καλο ειναι καμια φορα να ρωτας κιολας.

Τα αρθρα εχουν ως εξης:

1) ελληνικο ροκ και ελληνες ροκαδες
2) γιατι το γυμναστηριο ειναι καλυτερο απο το σεξ
3) κωλοι, βυζια, σεξ
4) πως εγινα μπατιρης

Οπότε, απλα πηγαινετε και γραφετε στα σχολια ή στη φορμα ποιο απ' ολα θελετε να δειτε πρωτο (εχω καιρο να γραψω, και γι' αυτο το πρωτο θα ειναι και το πιο δυνατο). Ψηφιστε οσο πιο συντομα μπορειτε γιατι δεν θα αργησει!

Χωστηρας εξω-Hostiras out!

3 σχόλια:

  1. Εγώ προβλέπω καμιά λίστα προτεραιότητας 3-4-2-1 ή κάτι παρόμοιο. Το πως έγινες μπατίρης ίσως να είναι ενδιαφέρον, δεδομένου ότι έμεινες ηθελημένα ταπί.
    Εγώ τώρα ξεκινώ την πρώτη ρουκέτα χολής. Το θέμα θα το αφήσω για έκπληξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπαστα αγορι μου,αντε μπραβο.
      Κι εγω μολις τελειωσα το καινουριο αρθρο!
      Γραψε εδω σχολι8 μολις ανεβασεις το πρωτο σου αρθρο!

      Διαγραφή
    2. Όπα, έγραψα το σχόλιο στο άλλο σου άρθρο... έχω μπριζαριστεί με καφέ και γράφω σαν μανιακός. Έχω ήδη βγάλει το πρώτο άρθρο, πάω και για το δεύτερο (στην ίδια μέρα, ω ναι, στο είπα ότι θα γράφω σαν τρελός στην αρχή).
      Δεν θα είναι χιουμοριστικά, δυστυχώς, η χολή που έχω μαζέψει παραείναι πικρή.

      Διαγραφή