Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΙ ΜΙΣΩ ΣΤΟ ΣΤΟ ΦΒ (ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚ ΖΑΚΕΡΜΠΕΡΓΚ-WHAT I HATE ON FACEBOOK (LETTER TO MARK ZUCKERBERG))




Τρεις μερες μετα τα γυρισματα του "2 girls-1 cup" η μία κοπελα πεθανε απο γαστρεντεριτιδα

















Αλλα ενταξει...σοβαρα τωρα, η αλλη κοπελα δεν μπορεσε να βρει ξανα δουλεια σε αυτο το ειδος θεαματος και τωρα εργαζεται σαν διανομεας παγωτου!



...αλλα ας παμε στο θεμα.


Πραγματα που μισω στο facebook


Σε γενικες γραμμες, και μην με παρεξηγειτε, ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ FACEBOOK!!!
Το λατρευω!!

Αν θα μπορουσα, θα πηγαινα στο σπιτι του Ζακεμπεργκ και θα εμπλεκομουν σε ερωτικο τριο με το Μαρκ και το σκυλο του!


οχι αδερφιστικα, αλλα σιγουρα θα υπηρχε μια ερωτικη ενταση. Γιατι κανεις αλλος πριν το Μαρκ δεν εδωσε περισσοτερο φαγητο στον εγωισμο μας. Κανεις πιο πριν δεν εδωσε περισσοτερη σαρκα και οστα σε αυτο που πραγματικα θα θελαμε να ειμαστε και δεν ειμαστε κανονικα γιατι στην πραγματικη ζωη μπλαμπλαμπλαμπλα...

Κοιτα τον!!



Προσπαθησα να κανω edit τη γλυκοφατσουλα του να γινει γιαπωνεζικο ανιμε και μου βγηκε kawaii-Κουασιμοδος με δυο δεξια ματια!!!!




ΑΛΛΛ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!


...αλλα σοβαρα τωρα Μαρκ, παρε μολυβι και στυλο και σημειωσε τι μισω στην ΥΠΕΡΟΧΗ εφαρμογη που ονομαζεται Facebook



1)ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΩΩΩ ΓΑΜΩ ΤΩ ΘΕΩ ΜΩΥ!!!
Καποτε ο Κωστας μου ειπε να κανουμε μαζι μια χιουμοριστικη σελιδα και την κλεισαμε γιατι ημασταν παρα πολυ οχι αστειοι. Πλεον μαζευονται 2-3 ατομα και ανοιγουν σελιδες πολιτικου, κοινωνικου, χιουμοριστικου περιεχομενου, δηλαδη κλεβουν ατακες απο το twitter....

Και δεν ειναι μονο αυτο

Το ΕΣΠΑ του facebook

Ακου.ΑΚΟΥ!!!
Ολες αυτες οι σελιδες, πληρωνουν μια μηνιαια συνδρομη στο fb για να διαφημιζονται στους λογαριασμους του καθε χρηστη βασει χωρας και με αυτον το τροπο αποκτανε χιλιαδες συνδρομητες, ΚΑΤΟΠΙΝ, οι διαχειριστες αυτων των σελιδων επιτρεπουν τις διαφημισεις της καθε εταιριας στη σελιδα τους και καταφερνουν να βγαζουν λεφτα...οχι συγνωμη...ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ.
Μπασταρδοι. Τι ειστε;; ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ

Αλλη μια φορα...οι σελιδες τσεκαρουν και κλεβουν απο το τουιτερ ο,τι βρουν "νοστιμο" σαν υλικο, και στην καλυτερη περιπτωση θα αναφερουν το ονομα του καημενου που το εγραψε, σαν μια υποσημειωση(!!!!) εισπραττοντας αυτοι τα κερδη!!!
Αν θελεις να καταλαβεις πως, απλα δες τα γλυπτα του Παρθενωνα στο Βρετανικο μουσειο. Η μεθοδος ειναι ακριβως η ιδια, αυτο που διαφερει ειναι οτι αντι να τα εισπραττει το αγγλικο δημοσιο, τα λεφτα πανε στο λογαριασμο του "οι ραγισμενες καρδιες ξερουν να συγχωρουν" ή καποιου αλλου χοντρου και παρθενου.
Διαχειριστης της σελιδας "ο τοιχος ειχε τη δικη του ιστορια"

Εισαι οκ αν...
...εισαι απλα μια παρεα που φτιαξατε μια σελιδα για την πλακα σας για δεκα φιλαρακια. Ολα οκ, δεν πρηζετε κανεναν και μετα απο ενα μηνα βαριεστε γιατι ανακαλυψατε το σεξ.
Αν ομως εισαι επαγγελματιας marketer του fb που δουλεια του ειναι η κλοπη ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ και μαλιστα ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥΙΤΕΡ....


αναρρωτιεμαι αληθεια πως συστηνεσαι στις κοπελες;;; Τι τους λες οτι κανεις για επαγγελμα; Γιατι πραγματικα δεν ξερω καμια κοπελα (απο τις 4 που εχω γνωρισει) που θα δεχοταν μονιμη σχεση με καποιον που βγαζει λεφτα μεσω fb ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ!


...και οι ηλιθιοι
και οι τουιτεραδες βλεπουν τα γραπτα τους να ανεβαινουν στο φβ...ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!
Αντι να τους κανουν μηνυση και να τους παρουν και το βρακι της μανας τους (χεσμενο "Viktorya Sikret" απο το κινεζικο), ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ που τους εκλεψαν!!!
Φιλε τουιτερα ακου...ΑΚΟΥ!!! Απο τους 100 χρηστες του φβ μολις οι 10 εχουν τουιτερ και απο αυτους τους 10 ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ. Οι υπολοιποι 90 δεν προκειται ποτε να ανοιξουν λογαριασμο και να σε κανουν follow επειδη η σελιδα "μπασταρδε πονανε οι λεξεις" ανεβασε το γραπτο σου. ΠΟΤΈ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
Γι' αυτο κανε το καλο και τραβα τους μια μηνυση για κλοπη πνευματικης ιδιοκτησιας!!!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ FACEBOOK GOD BLESS MARK ZUCKERBERG!!! 


2)ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ


Δεν υπαρχει τιποτα πιο αντιπροσωπευτικο που να συλλαβιζει καλυτερα τις λεξεις "ενδοοικογενειακη βια" απο εναν κοινο λογαριασμο στο φβ!! Πισω απο ονοματα οπως "Ρινουλα Γιωργος Χατζηβασιλειου Παπαπετρου" κρυβονται συνηθως πολλα κιλα παντοφλας και καλο θα ηταν η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος να αφησει στην ησυχια τους σελιδες οπως "oi kaliteroi kwloi tou foubou 2 mas kleisane alla anevazoume apo th fylaki giati eimaste alania" και να ανοιξει τα μικροφωνα των συσκευων σε αυτους του ζευγαρο-λογαριασμους.
Μαρκ...ΜΑΡΚ!!! Εγω που ξερεις πια ποσο σε αγαπαω γιατι δεν κανεις το καλο να τους διαγραψεις για παντα;;; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ; Ασε να σου πω εγω: 

ΓΛΥΚΙΈΣ

ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ

...καθε μερα
...ολη μερα

Ανοιγεις το φβ (❤❤❤❤💋💋💋💋💋💗💗💖💖) πρωι-πρωι με τη τζιμπλα στο ματι...ετσι;;
Διπλα σου εχεις τον ξινισμενο καφε γιατι εφτιαξες καφε χωρις να εχεις πιει πρωτα καφε και τωρα ειναι σκατα.σωστα;


...ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΖΕΣΤΟΥ ΚΑΦΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΤΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ!!!!

ΓΑΜΩ ΤΩ ΘΕΩ ΜΩΥ!!!

Πας να γραψεις στον Κωστα να κανονισετε για μπυρες το βραδυ (οχι εγω, αλλα σιγουρα καποιος το κανει) ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΚΑΙΤΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ "αχ ο Κωστας δεν μπορει σημερα γιατι πρεπει να προσεχει τα μωρα"




ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙΤΟΥΛΑ!!!

Μαρκ μου, σε εκλιπαρω...αληθεια. Στο ονομα της Silicon Valley, διεγραψε οτιδηποτε περιλαμβανει 4 ονοματα ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΥ ΣΤΙΒ ΤΖΟΜΠΣ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.




3)ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΓΑΜΙΝΙΩΤΗ



4)ΟΣΟΙ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝΕ ΓΝΩΜΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ ΤΟΥ ΔΑΛΑΪ ΤΟΥ OSHO ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΠΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ

Ακου.ΑΚΟΥ!!!
Σε παρατησε;;; Σε παρατησε
Κι εμενα το ιδιο....

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΣ 400 ΕΥΡΩ  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΕΣ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!
Απολαυσε το!!!

Δεν ειναι αναγκη να γυριζεις σαν το πρεζακι απο σελιδα σε σελιδα για να ψαχνεις να ποσταρεις φωνη να πει αντι για σενα αυτα που αισθανεσαι ΕΣΥ!!
Ειναι παραλογο δικε μου!!! Και με εκνευριζεις κι απο πανω, με κανεις να συμπαθω και να κατανοω την πρωην σου!! Καθε φορα που βλεπω τα μουτρα του Βουδα και να γραφει κατι του στυλ "αμα η καρδια της πουτανας ηταν τιμια δεν θα σε αφηνε εξαρχης...για τα φραγκα...και δεν θα ηταν και πουτανα" ΩΩΩΩ ΓΑΜΩ ΤΩ ΘΕΩ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ. Θελω να ανεβω εκεινη την ωρα στο Θιβετ και να κατουραω τα κερακια στο μοναστηρι του Αη-Κουνφουκιου του Τζιντζεροβλήτη, προστατη του Ιερου Βουνου και των γκεη-νιντζα. Ρε μαλακα...ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΦΒ οχι σε συναντηση του Συλλογου Πληγωμενων απο Πουτανες. ΣΥΝΕΛΘΕ!!!Και μαζεψου, σε βλεπουν κι αλλοι. 
Καθε βραδυ μαζευονται ο Βουδας, ο Αριστοτελης, ο Κομφουκιος, ο Δαλαϊ και ο Γκαντι και πινουνε τον κωλο τους και χαχανιζουνε με τις μαλακιες που ανεβαζετε στο ονομα τους...και σας γαμανε και τις πρωην και πανε το πρωι τα παιδια σας στο σχολειο.
Συνελθετε!!


Μαρκ, ακου. Αντι να διαγραφεις βυζια και κωλους (δηλαδη πραγματα χρησιμα που μπορουν να κανουν τα φβ ακομα πιο φιλικο προς τον χρηστη), διεγραψε αυτες τις μαλακιες να προχωρησουμε  


Μαρκ, αν θελεις να με κανεις add στο φβ, θα με βρεις με το ονομα "Manouras Logan Emmanuel Aitor"



9 σχόλια:

  1. High score. Πρώτο σχόλιο. ΥΓ. Τα έχω κάνει όλα και συμφέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΣ. Ο σιν μπόι είναι σε αδιέξοδο. Διέγραψε όλα τα κομμάτια του στο YouTube. Οι λύσεις που προτείνω είναι τρεις: 1)να γίνει μελισσοκόμος 2)να βρει άλλη μούσα 3) να τα φτιάξει με μένα που έχω αρχιδια.

    Προσωπικά προτιμώ το 1)

    Χωστηρα, πες κι εσύ τι προτείνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να γινει διευθυντης ενος μεγαλου ορφανοτροφειου με πολλα παιδια, γυρω στα 200, στην τροφη να τον ρωτανε "μαμα"

      Διαγραφή
  3. Τώρα και εσύ, το φατσοβιβλίο προσπαθείς να βελτιώσεις?!
    Κοίτα, φίλτατε, όσο και να γυαλίζεις μια κουράδα, κουράδα θα παραμένει. Ακόμα και σε καθεστώς επωνυμίας, ο κάθε μαλάκας/μαλάκω θα ποστάρει αφιλτράριστα ό,τι του κατέβει - μερικές φορές ακόμα και αν αυτό είναι ποινικώς κολάσιμο.
    Το fb έχει αρχίσει να καταντάει instagram. Ένα μέρος για να βρεί κανείς/καμιά αυτοεπιβεβαίωση ή/και να βροντάει μαλακία. Να φανταστείς, τα social media πλέον έχουν μεγαλύτερο traffic από τις τσόντες! Και γιατί όχι, αφού εκεί μπορείς να τα κάνεις όλα: αντί να βλέπεις μια άγνωστη και να προσποιείσαι ότι είναι η Καίτη/ο Γιώργος, μπαίνεις στον λογαρισμό για το αντίστοιχο άτομο για stalking (εφόσον ο εν λόγω κοπελίτσος/κοπελίτσα έχει IQ ντομάτας και ποστάρει κάθε 15 λεπτά), βροντάς και την μαλακία σου, ποστάρεις και πόσο βασανισμένη ψυχή είσαι για να βρεθούν άλλες 10-20 αμοιβάδες να σου συμπαρασταθούν, έχεις και την δόση god complex μπλοκάροντας και διαγράφοντας τα κακεντρεχή σχόλια... όλα σε ένα για το κάθε λοβοτομημένο που δεν θέλει να δει την πραγματικότητα στα μάτια!
    Όσο για το marketing... όπως κατάλαβες, το κοινό που απευθύνεται είναι το ανάλογο. Σκατά μέσα, σκατά έξω. Οπότε δεν ρισκάρω να πω κάτι άλλο, γιατί κινδυνεύει η διανοητικη μου ευστάθεια.
    Ήδη το fb έχει πάρει την κατιούσα ακολουθώντας τους νόμους της εντροπίας. Κράτησε κάπως παραπάνω, αλλά αργά ή γρήγορα θα πάρει τον δρόμο του high-five και του messenger (τα θυμάσαι αυτά?). Από τότε που βλέπω διαφημίσεις του στο google ads, ξέρεις ότι ο καιρός γαρ εγγύς. Ή θα γίνει ένας κλώνος του instagram, με μερικά apps για να κρατήσει και τους παλιούς χρήστες (codeword: farmville maniacs)
    Φιλικά,
    Νεοβλακέντιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φβ στα τζουζένια του είχε candy crash και γυρνούσαμε σαν τα πρεζάκια στο messenger και ζητιανεύαμε ζωές.

      Το λέω πολύ φιλικά

      Διαγραφή
    2. No offence taken. Τι να σου πω, μπορώ να πω περήφανα ότι δεν έχω λογαριασμό σε κανένα social media (κυρίως γιατί δεν έχω φίλους :) ) οπότε μιλάω μόνο απ' ότι έχω δει κατά καιρούς από γνωστούς και οικογένεια. Και τους ηλίθιους που κάνουν είσοδο από τον υπολογιστή μου αλλά ξεχνάνε να κάνουν logout (genius ultimate hacking there). Αλλά τί να πεις?
      Όταν ένας υποτιθέμενος κολοσσός όπως το facebook διαφημίζει την εφαρμογή του στα google ads ξέρεις ότι έχει πάρει την κατιούσα. Και υπάρχουν και άρθρα που εξηγούν τους λόγους. Πίστεψέ το ή όχι, οι κυριότεροι ΔΕΝ είναι η ηλιθιότητα (αυτή υπάρχει παντού) αλλά επιλογές στον αρχικό σχεδιασμό της υπηρεσίας.
      Σε κάθε περίπτωση, τσέκαρε να δεις, υπάρχουν αρκετά εναλλακτικά εκεί έξω (skype, viber κτλ) που και συνεννοείσαι και δεν γίνεσαι δημοσίως ρεζίλι.
      Για κάποιο λόγο, όταν μαζεύονται αρκετά άτομα, όσο περισσότερα μαζεύονται, τόσο το συλλογικό IQ πέφτει. Εκθετικά, μερικές φορές.
      Φιλικά,
      Νεοβλακέντιος

      Διαγραφή
  4. 1) ΣΚΑΤΑ στον τοιχο που είχε τη δική του υστερία και όλες αυτές τις σελίδες. Εχουν ξεπηδήσει κι άλλες.

    2) Ένας φίλος μου έκανε μια περίοδο κοινό λογαριασμό με τη δικιά του και ήθελα να του γράψω μια μαλακία στο μέσσεντζερ και δεν μπορούσα γτ θα το έβλεπε η δικιά του. Και σταμάτησα να του μιλάω μέχρι που ξαναέκανε δικό του λογαριασμό. ΟΡΘΑ ΕΠΡΑΞΑ

    3) ΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2. Του είχε κόψει η δικιά του το πουλί και ζούσε σε σκυλόσπιτο στην αυλή

      Διαγραφή