Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΩ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ;;-WHO NAMED YOU TO DROWN HIM IN THE KOLYBITHRA



Αρχικα. Δοξα και τιμη σε ολα αυτα τα παιδια που οι γονεις τους ειναι παντελως ηλιθιοι αλλα αυτα τα καταφεραν.

  Παρε σαν παραδειγμα το εξης. Πες οτι το επιθετο σου ειναι αντικειμενο κοροϊδιας, π.χ., το δικο μου ετσι και βγω εκτος Κρητης γινεται το εξης: χωρις κανενα γαμημενο λογο και χωρις να με ρωτησουν, υποθετουν οτι τονιζεται στην παραληγουσα, ενω τονιζεται στη ληγουσα, και κατοπιν, αφου το πουνε τελειως λαθος, με ρωτανε αν ψαχνομαι για τσαμπουκα (το επιθετο μου στην παραληγουσα θυμιζει τσαμπουκα, ενω κανονικα θυμιζει τυρι ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΓΤΧΣ) και μετα εγω νιωθω λυπημενος και ανεπαρκης διοτι ειμαι ενας φιλησυχος ανθρωπος και αυτοι μουνοπανα.

Και πες, λογικο...ο κοσμος κακος-η κοινωνια αδικη, γιναμε τερατα στην τσιμεντουπολη κι επειδη δυσκολα ξεφευγεις απο το επιθετο σου, συμβιβαζεσαι, και αργα αλλα σταθερα βελτιωνεις τη ζωη σου κι ας ειναι σκατα το επιθετο σου (Γιαννης και Γιωργος Πεθαίνος).

    Τι γινεται ομως οταν εισαι παιδι καθυστερημενων γονιων;;; Και προσοχη, για να μην παρεξηγουμαι: δεν μιλαω για τα παιδια με συνδρομο Νταουν και οποιαδηποτε αλλη ΔΙΕΓΝΩΣΜΕΝΗ σωματικη ή/και πνευματικη διαταραχη που αποφασισαν να κανουν οικογενεια. ΟΧΙ. Μιλαω για τους γονεις που ειναι υγιεις και τυγχανουν πληρους, ολικης ηλιθιοτητας ΑΛΛΑ ΚΑΙ τυγχανει να εχουν ΚΑΙ σκατα επιθετο.Κυπριοι.

Κικος Κικου
Λελος Λελου

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ-Κυπρος και Ελλαδα μονο με διπλωματες γαμω το μου μουνι για παντα ξεχωριστα κρατη.
Γιατι ρε γαμημενοι το κανετε αυτο στα παιδια σας;;; Ξερω οτι δεν ειστε το μονο κρατος στη γη που τα επιθετα ειναι ολα στη Γενικη. Παλια το καναμε κι εμεις εδω στην αρχαια Ελλαδα, αλλα ευτυχως μετα σταθηκαμε στα 2 ποδια και ανακαλυψαμε τη φωτια κι ετσι σταματησε. Αυτοι που το κανουν ακομα ειναι στη Σκανδιναβιαηδια και ο θεος τους καταραστηκε να μην εχουν ουτε ηλιο ουτε κοντες γυναικες.

 Αλλα δεν σταματησατε εκει.Κυπριοι. Δεν φτανει που τα επιθετα σας ειναι ολα στη Γενικη και ολα σκατα...οοοοοχι 


ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!


ΤΙ "ΛΕΛΟΣ" ΚΑΙ "ΚΙΚΟΣ" ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΕΣ;;;; Που ψωνισατε αγιους και βαφτισατε τα παιδια σας ετσι;; Σας καταριεται ο θεος. Ο πρωτος καβαλαρης της Αποκαλυψης εστειλε την Κυπρο διπλα στην Τουρκια, ο δευτερος σας εκανε μαυρους, ο τριτος σας γαμησε τα πρεκια και σας εκανε να μιλατε σακατεμενο ικαριωτικο χορο και ο τεταρτος εφερε τη Βισση και το Χατζηγιαννη. Τι αλλο θελετε; Αλλαξτε οσο προλαβαινετε.

Στο αμεσως επομενο επιπεδο κολασης βρισκονται οσοι γονεις εχουν κανονικο επιθετο αλλα την ωρα της βαφτισης απειλουσαν το νονο να δωσει μαλακια ονομα στο παιδι που πνιγοταν στην κολυμπηθρα.
Αγοριτσα.Γοργονα.Μαυρη.Αλβι...ΑΛΒΙΩΝΑ ΓΑΜΩ ΤΩ ΜΩΥΝΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΥΤΙΑ "ΑΛΒΙΩΝΑ"!!!
Αμα δεν ειστε ετοιμοι να γινετε γονεις να μην γαμιεστε προκαταβολικα. Το εχω ξαναγραψει. Δημιουργειτε ολες τις προϋποθεσεις το παιδι σας να το τραμπουκιζουν απο μικρο-δημιουργειτε ολες τις προϋποθεσεις το παιδι να δηλωσει ορφανο απο τα 7 του. Σε νιωθω αδερφε μου οτι το παιδι σου ειναι ξεχωριστο, το πιστευω, αλλα να του δωσεις το ονομα Αγοριτσα ειναι σαν να του κολλας στη μπλουζα σημειωματακι "δειρτε με", σαν να βγαζεις το παιδι σου Καλ Ντρογκο ή Ταξιαρχη (επισης σκατα ονοματα), και πες...στο διαολο αν ζουσαμε σε ενα κοσμο οπου δεν υπηρχαν επιθετα, αλλα το "Ταξιαρχης Παπαϊωαννου" ειναι σβουνια με τη μορφη λεξεων.




Αλλη κατηγορια για την οποια εχω ξαναγραψει, αλλα αξιζει να αναφερθει παλι γιατι αντι να εκλειψει, συντηρειται ακριβως οπως τα πτωματα στη φορμολη, ειναι τα δυο ονοματα. ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΣ (Αννα-Μαρια) ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΤΟ ΜΠΕΚΡΗ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΡΕΙΣ ΤΟΜΟΙ. Ελευθερια-Μαρινα, Γεωργια-Ελενη και αλλα τετοια γλαφυρα. Κατ' αρχιν να σας θυμησω οτι δεν ειμαστε ουτε Ισπανια, ουτε Μπαγκλαντες, ουτε Ινδια που κουβαλανε την ταυτοτητα σε ξεχωριστη βαλιτσα. Ειμαστε Αιθιοπικη Δημοκρατια της Ελλαδας και οφειλουμε να συμπεριφερομαστε αναλογα. Ακου "Αννα-Μαρια Παχατουριδη (πεμπτη δουκισσα του Κλάνωνχαμ)"...με νιωθεις;;;



Τελευταια και υπερτατη κατηγορια γονιων που ο χημικος και φυσικος ευνουχισμος θα μπορουσε να αποτελεσει μια επαρκης μεθοδος προληψης, ειναι εκεινοι που εχουν τελειως σκατα επιθετο και αποφασιζουν να ριξουν αυτοι την πρωτη κλωτσια στο παιδι τους και να του δωσουν ενα ακομα πιο ακυρο ονομα....
"Τσανινγκ Τεητουμ"...ονομα λογιστη στο Κωλοραντο-επιθετο ρωμαιου αυτοκρατορικου ξεχεστή. Αν δεν κανω λαθος, ο Τσανινγκ δηλωνει ορφανος τα τελευταια 22 χρονια ή κατι σχετικο με καποιο τραγικο ατυχημα οπου φλεγομενη νταλικα επεσε απο ουρανοξυστη πανω στους γονεις του ή κατι τετοιο.
Ειναι μια τραγικη ιστορια τελειως οχι προσχεδιασμενη.
Ο Τσενινγκ τα καταφερε-οι γονεις του οχι.
Παρομοια τετοια τραγικα περιστατικα εχουν αναφερθει απο τον Παχουμιο Παλαμαρη, τον Ευτυχη Μπλετσα, τον Λεωνιδα Φλωρο, τον Αξλ Ροουζ, τον Γκορντον Ραμση (το Β') και αλλους πολλους.








   

3 σχόλια:

  1. Ζητώ ταπεινά και ανειλικρινά συγνώμη για το αργοπορημένο σχόλιο:
    Έχεις ακούσει το "μαλακίες γονέων, γαμούσι τέκνα"? Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Ευτυχώς με εμένα ήταν πιο παραδοσιακοί. Με τον άλλο όμως... ναι, εμπίπτουν στην κατηγορία δύο ονομάτων (αλλά ο αδερφός μου τους έγραψε στην πούτσα του και δήλωσε μόνο το ένα για την ταυτότητα μπουαχαχαχαχαχαχα).
    Τί να πείς? Δεν κάνουν όλοι για γονείς, αλλά οι περισσότεροι προσπαθούν. Μετά την 2η ή 3η προσπάθεια ίσως να πιάσουν το νόημα, αλλά η ζημιά έχει ήδη γίνει. Το μόνο που μένει για να χέσουν πάνω στο γλυκό είναι να γεννήσει η άλλη στις 29 Φεβρουαρίου δίσεχτου έτους (που να είναι έτσι όλα τα χρόνια σας). Έτσι χάνει ΚΑΙ τις ονομαστικές εορτές, ΚΑΙ τα γενέθλια (τώρα μόνο κάθε 4 χρόνια) ΚΑΙ τρώει σφαλιάρες.
    Ρε συ, λες γι' αυτό να έχουμε τόσους περίεργους ανθρώπους σήμερα?
    Φιλικά,
    Νεοβλακέντιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απολαυστικό και χορταστικό.

    Αλλά μια μικρή διόρθωση.
    Τη γενική ουδείς την εγκατέλειψε (παρότι μόνο οι Κύπριοι επιμένουν να δίνουν ίδιο μικρό σχηματίζοντας τους Λέλος Λέλου και Χρηστάκης Χρηστάκη (δυστυχής φίλος μου).
    Το επίθετο στη γενική το έχει ο μισός πληθυσμός των περισσότερων γλωσσών/κρατών. Μισός.. . χμ, ίσως και κάτι παραπάνω σε τόπους όπως την Αυστραλία π.χ. που οι γυναίκες είμαστε περισσότερες.
    Το επίθετο σχηματίζεται με Γενική Κτητική δηλαδή :
    εσύ είσαι ο κ. Μ...άς οπότε η κόρη ή η γυναίκα σου παίρνει το επίθετό σου διότι είναι κτήμα σου, είναι η κυρία Μ...ά. Εξ ου και το πατρώνυμο π.χ. είμαι η Δάφνη Διαγόρα Χρονοπούλου (το όνομα του πατέρα μου) αλλά αν σε παντρευόμουν τον περασμένο αιώνα που θα έπαιρνα το επίθετό σου θα γινίμουν κυρία Δάφνη Χωστήρα Μ...ά.

    Στα αγγλικά; Το ίδιο.
    Γι ααυτό λέμε π.χ. ήρθαν 'Τhe Prime Minister and Mrs Boris Johnson.' όπως ακριβώς έλεγαν 'ήρθαν ο κύριος και η Κυρία Κωνσταντίνου Μητσοτάκη' και θύμωνε η Δ Λιάνη που δεν έλεγαν 'ο κύριος και η κυρία Ανδρεα Παπανδρέου' και γελούσαμε διότι ο ΑΠ ήταν που άλλαξε το νόμο.

    Σόρυ για το σεντονάκι.
    Φαντάζομαι λίγους θα ενδιαφέρει μα δε γινόταν να μην παρασυρθώ- #grammar_nazi και βρήκα ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν τω μεταξύ το επίθετο Πεθάνης υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή