Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

100.000 ΖΩΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΜΑΝΙΑΚΟ ΣΑΔΙΣΤΗ-100.000 ANIMALS ARE THREATENED WITH EXECUTION BY SADISTIC MANIAC



Οκ οκ, μισο γιατι εχει παρατραβηξει αυτο το αστειο με τη γαματη ελληνικη γλωσσα και το πως οι λεξεις φτιαχνονται με βαση τον ηχο

Η κοτουλα;;;
κοκοκο, κομπλε; Γαμω

Η παπια;;;
Παπαπα, ενταξει; Ναι μαλακα μου σωστα

Ο γρυλλος;;
Γριγριγρι, το τσεκαρουμε κι αυτο

Το λιονταρι;;;
Λιολιολιο;;;;

 Ε ΑΓΑΜΗΣΟΥ

Το λιονταρι βρυχαται, αλλα δεν το λενε "βρυχαρι". Το λιονταρι γρυλιζει αλλα δεν το λενε γρυλλο. Ο παπαγαλος θα επρεπε να κανει παπαπα, αλλα κανει τον Αδωνι.
"Μου" κανει η αγελαδα ομως δεν τη λενε "μουνι". "Γαβ" κανει ο σκυλος αλλα δεν τον λενε "γαβλα", η χηνα να πουμε τι ηχο επρεπε να κανει...ή και να μην πουμε. Ο τζιτζικας δικαιωνει το ονομα του, ο ανθρωπος βγανει ηχους αποτροπαιους, η Τζινα γαμιεται και ο φραπες χτυπιεται.


Οσοι απο εσας αντεξαν μεχρι εδω, καλως...οι υπολοιποι εχει ναρκωτικα στο ντουλαπι, οπως ερχεστε φερτε κι εμενα δυο ο,τι εχει.


Κι αφου ξεκινησαμε με ζωα ας συνεχισουμε με αυτα. Παμε λοιπον να δουμε μερικα περιεργα  ζωα και καποια πραγματα γι' αυτα.


Αρμαντιλλο "ροζ νεραϊδα" (pink fairy armadillo)
ή "αρμαντίλντο" που ελεγε κι ο True Facts. Τα αρμαντιλλο γενικα ηταν παλια αρουραιοι και μετα η φυση του εβαλε ψαθα στην πλατη και ειπε "βουαλα, εφτιαξα καινουριο ειδος". Ειναι σαν ξυρισμενοι ασβοι ισως και αμα τα κουρεψεις ειναι σαν κατσαριδες. Το "ροζ νεραϊδα" ειναι σαν μια χνουδωτη πλαστικη πουτσα που σε κανει να αναρρωτιεσαι "γιατι;;;". Το αρμαντιλντο "ροζ νεραϊδα" το εφτιαξε η φυση για να το κοροϊδευουν τα αλλα ζωα. Η ψαθα που εχει στην πλατη δεν το προστατευει ουτε για πλακα κι επειδη ειναι ροζ δεν το κανει παρεα κανενας ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ για να μην του λενε οτι κανει παρεα με αδερφες. Το κανει παρεα μονο η Αννα Βισση. Κοιμαται ολη μερα και ξυπναει τη νυχτα για να φαει κινοα και απερολ σπριτζ.



Ο Αντρακλας Λυκος (Maned Wolf)
, πολυ ατυχης ονομασια ζωου, καθως, οπως βλεπουμε ειναι σαν να πηραν ενα πεκινουα και του βαλανε ξυλοποδαρα. Περασαν πολλα χρονια για να αρχισουμε να αποδεχομαστε τη διαφορετικοτητα. Μεχρι τοτε τα βασανιστηρια πολλα, σε καποιες χωρες τους φορουσαν διχτυωτα καλτσον, σε καποιες χωρες τα αναγκαζαν να παντρευονται γυναικες και να ζουν συμβατικα. Πλεον μονο κατι τριτοκοσμικοι ταλιμπαν τα εχουν κλεισμενα στο σπιτι και δεν τα αφηνουν να οδηγουν. Τρεφονται κυριως με την ελπιδα.



Το Χταποδι Νταμπο (Dumbo octopus).
Ενα μικρο χταποδι σαν καναρινι με βλεμμα "I thought I saw a pussycat". Ζει στα μεγαλα βαθη του ωκεανου και γι' αυτο δεν τρωγεται τηγανητο με ουζακι. Αμα μενει ακινητο ειναι σαν να κοψανε το κεφαλι ενος παπαγαλου απανω που ελεγε "ΓΟΥΑΤ ΔΕ Φ...", ειναι νυχτοβιο πλασμα ολη τη διαρκεια της μερας.



Μαρα της Παταγονίας (Patagonian Mara).
Τι θα γινει αμα κολλησεις το κεφαλι ενος γαϊδαρου πανω στο σωμα ενος τσιουαουα;;α
Αυτη εδω η μαλακια γινεται...

Η φυση για πολλες δεκαετιες πειραματιζοταν με διαφορες ναρκωτικες και ψυχοτροπες ουσιες, λες και τα τελευταια 300.000 χρονια ηταν ενα ατελειωτο 60'ζ. Οτιδηποτε μετα την τελευταια Παγετωνικη Περιοδο ηταν Γουντστοκ. Κι αντι καποιος να μαζεψει τη Φυση να την παει σ' ενα ΚΕΘΕΑ, μια Ιθακη που λεει ο λογος....την αφησανε μαστουρωμενη να φτιαχνει ελαφακια με δοντια (
) νυχτεριδες με αλωπεκιαση και στερητικο
το σεξοφεντερίνι

και την αποπανω μαλακια, το γαϊδουροκεφαλο κοπριτη, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΤΗ ΦΥΣΗ να μαλακιζεται...για χροοοοονια. Κι οταν καταλαθος ηρθε ο Ανθρωπος, ποιός θα του αντιστεκοταν; το...




Γκενερουκ;;;; (Generuk)
Αυτο πουτσα του ολα ψηλε!!! Υψος 2,50 με κεφαλι αλογακι της Παναγιας. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΑΑΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΧΑΑΑ;;; Και στεκεται ορθιο λες και ειχε παει για μπυρες με το Θοδωρη και το Δημητρη και εχει βγει στη γωνια στην Ορφανιδου και κατουραει.


Μπαμπιρουσα (Babirousa).
Εχει 4 χαυλιοδοντες και ειναι ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Εχει φατσα "ξυπνησα με πονοκεφαλο" και δεν τρεφεται με τιποτα.

Αλλα τετοια παρομοια ζωα απο την εποχη της βαριας πρεζας ειναι:






Star-nosed mole (κωλοτρυπιδα με κονδυλωματα)




Yeti Crab (αναποδη ψειρα)




Red-lipped Batfish (λολ μωρη Φυση λολ γαμωτοσπιτι!!)



Καποια ρατσα σκυλου




Ο Αραγια οταν σκαει το διμποτο του Λομπαρντο στο εηντζελ οφ ντεθ








6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ναι, τετοια λεγε να μου 'ρθει αυριο η αντιτρομοκρατικη

      Διαγραφή
    2. θα σε μαζεψει γιατι θα είσαι κομμάτια. Θα σε πάει ΚΑΙ για καφέ.

      Διαγραφή
    3. Μιλάς σαν να είμαι αγουροξυπνημένη χειροβομβίδα

      Διαγραφή
  2. Μπουαχαχαχαχχαχαα ρε μαλάκα, που στο διάβολο τα ξέθαψες αυτά? Θα τα δείξω σε καμία φανατική φιλόζωο/ακτιβίστρια της πορδής για να δω την φάτσα της όταν αντιληφθεί ότι γαμωμεταλλάξεις κάνει και η φύση, και μάλιστα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από εμάς!!!
    Ιδίως το τελευταίο καβούρι τα σπάει! Ορίστε, μωρή, δεν κάνουν μόνο οι εταιρείες καλλυντικών πειράματα στα ζώα! Και η φύση κάνει! Και ΞΕΒΑΨΟΥ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΟΥ!
    Χαιρετισμούς,
    Νεοβλακέντιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι ακριβως μεταλλαξεις, γιατι αυτο προΰποθετει ριζικες αλλαγες μεσα σε 2-3 γενιες, περισσοτερο ειναι προσαρμογες...εκτος απο το ελαφι με τα σκυλοδοντα, αυτος ο διαολος γαμιεται.
      Αν θες να της δειξεις κατι να παθει πανικο, δειξε της ακτινογραφια κεφαλιου ανηλικου παιδιου και βαλε την να μετρησει ποσα δοντια βλεπει. Θα παθρι πανικο

      Διαγραφή