Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

ΜΑΝΑ ΠΑΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ*ΖΑΚΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ-MOM I'M GOING TO THE GYM*PUT SOMETHING ON YOU




ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΦΥΓΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΒΗΣΕ Ο,ΤΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
ξαναπαμε

Γρηγορη ερωτηση και απαντηστε μωρε μαλακες μην ειστε ταπεινιαρηδες:
Χρειαζεται ολοι να πανε γυμναστηριο;ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ
οχι (💩💩💩💩)
Αν το ερωτημα ηταν "χρειαζονται ολοι γυμναστικη;" θα απαντουσα με ενα ξερο "ναι", θα το εληγα εδω και μετα θα λεγατε κατι πολυ ασχημο για τη μαμα μου και δεν το αξιζει γαμωτημανασας.
Moro Islamic Liberation Front (MILF) vice chairman Ghazali Jaafar

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ
    Αν μολις εχεις παρει την αποφαση να γυμναστεις γιατι εισαι χοντρος και ασκημη, τοτε οποιοσδηποτε οργανωμενος χωρος εκγυμνασης ειναι το καταλληλο μερος να ξεκινησεις. Η γυμναστικη θα σου λυσει το προβλημα που εισαι χοντρος και ασκημη. Το πιο βασικο απο ολα ειναι να ακους τι σου λεει ο προπονητης σου και να μην παρασυρεσαι που ο αλλος διπλα σηκωνει 12346353 κιλα στραβομπαρα καμψεις δικεφαλων και τα μπρατσα του μοιαζουν με μοσχαριου.
Τολης Αντετοκουμπω

ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ;;; Παρε μαζι σου ενα τετραδιακι και σημειωνε ο,τι κανεις. Μην τα παρατησεις!!! Οσοι τα παρατησουν τωρα μετα γινονται κοαλα.μην εισαι κοαλα γινε κατι αλλο.Νικο. Τις πρωτες εβδομαδες και με την αυστηρη τηρηση οσων σου λεει ο προπονητης θα δεις γρηγορα τη δυναμη σου να αυξανεται κατακορυφα. Αυτα ονομαζονται και "τα ωφελη του πρωταρη" ή οπως γαμωτημανατους τα εχουν ονομασει "noob gains" αλλα αυτη η αυξηση δυναμης ειναι η πιο γαματη αυξηση που θα δεις ποτε. Σκεψουν οτι οταν θα φτασεις να σηκωνεις δυο μπετονιερες τρεις επαναληψεις με το ζορι και σου βαλουνε πανω και μια κουκουβαγια (για εμψυχωση), αυτα τα εξτρα γραμμαρια θα σου βγαλουνε πεντε δισκοκηλες και τα παπαρια κρεμασμενα απο τα μπουτια μεχρι τα τα καταφερεις. Απολαυσε αυτες τις πρωτες εβδομαδες που το σωμα σου αρχιζει επιτελους και δουλευει. Καθε προπονηση ειναι ενα 50ρικο λιγοτερο στους γιατρους. ΓΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΟΝΓΚΟΚΟΥ...γινε δυνατος....


Ποτέ καμία


Αν γυμναζεσαι καιρο, αλλα το "καιρο" σημαινει οτι θελεις να ασκεισαι μια-δυο φορες τη βδομαδα, φυσικα και χρειαζεσαι ενα οργανωμενο χωρο εκγυμνασης. Ο προπονητης αυτο που θα σου δωσει ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ειναι μια πιο αργη αυξηση του μυικου σου ογκου (ομως θα την εχεις σιγουρη), επισης θα σε κανει πιο ανθεκτικο δηλαδη ξερωγω πες οτι θελεις να κανεις αυτο το σεξ το πωστολενε, Ε ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΤΥΝΕΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΩΡΟ ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΑΠΟΠΑΝΩ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΨΥΧΟΥΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ
δηλαδη επειδη εσυ στο σεξ εισαι αρμαντιλο θα την πληρωνει καθε φορα η κοπελα;;;;; Ε, με 2 σωστες προπονησεις τη βδομαδα θα τηνε αρπας και θα τη στρουφιζεις σαν το κορκοδειλο καμια ωρα. Επισης, οι 2 σωστες προπονησεις θα σου (ΑΚΟΥ ΤΟ) αυξησουν την καυση λιπους...αλλα μονο για εκεινη τη μερα, που σημαινει οτι με μια σωστη διατροφη θα αδυνατιζεις λιγο παραπανω για εκεινες τις 2 μερες. Ο προπονητης, οταν του λες οτι εχεις μονο 2 φορες τη βδομαδα δυνατοτητα, πρεπει να βρει τον πιο γαματο τροπο να σε κανει να πετυχεις το σκοπο σου.

Αυτα για τους αρχαριους

   Ασκεισαι πανω απο εξαμηνο; Το εχεις παρει ζεστα το θεμα;;; Μηπως καθε φορα που βλεπεις βαρακια παρατημενα στο πατωμα καυλωνεις λιγο παραπανω απ' οσο θα επρεπε;;;
Αν η απαντηση σε ολα αυτα ειναι "ναι μωρε μαλακα", τοτε θεωρεισαι ασκουμενος μεσαιου επιπεδου και συγχαρητηρια ρε γαμημενε γιατι μεταμορφωθηκες απο καμπια σε καγκουρω. Αν με ρωτας αν το χρειαζεσαι τον οργανωμενο χωρο εκγυμνασης, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ και οχι απλα τον χρειαζεσαι.Πετρο με μπλουζακι "τετραγωνικη ριζα ans".εισαι τοσο πρεζα με τη γυμναστικη που αμα πανε να σε ξεκολλησουνε απο τη μπαρα (ή το ελλειπτικο αμα εισαι κοπελα και εχεις δυο ποδια και κανονικο μουνι οχι πλαστικο) χρειαζονται τεσσερις λοστους και τα πιο ψυχωμενα παλικαρια του ΟΚΑΝΑ. Εχοντας λοιπον παει επομενο επιπεδο, αυτοματα εχεις να επιλεξεις κατευθυνσεις. Θελεις ογκο;δυναμη;αντοχη;ευλυγισια;ταχυτητα; Ο,τι θελεις να ακολουθησεις ξεκιναει τωρα. Οποτε ενας προπονητης με το καταλληλο προγραμμα θα ειναι αυτος που θα σε κατευθυνει σωστα. Δεν θελω να σε χαλασω αλλα αν παρασυρθεις και νομισεις οτι τωρα που δεν εισαι χοντρη καμπια, δεν χρειαζεσαι γυμναστηρια και θα τα καταφερεις μονος ΑΚΟΥ: στην καλυτερη θα εισαι συνεχεια στο ιδιο επιπεδο, στην χειροτερη θα τραυματιστεις, στην χοιροχειροτερη θα καταντησεις σαν τον θειο σου το Βασιλη που κοουτσαρει τον Ολυμπιακο απο τον καναπε και καθε σουκου παει καλτσετο να παιξει μπαλα με τους υπολοιπους σαπιους και η κοιλια πετιεται εξω απ' το φανελακι και ειναι λιγδας και ασκημος. Μην γινεις σαν τον θειο σου το Βασιλη.


   Αν γυμναζεσαι καιρο, αλλα το "καιρο" σημαινει 3-4 προπονησεις την εβδομαδα εισαι κι εσυ στην κατηγορια του μεσαιου επιπεδου, εκει τωρα ειμαι λιγο ντεμι, να πω την αληθεια αν χρειαζεσαι προπονητη. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.
Αν παλιοτερα εκανες καθημερινα προπονησεις και ξερεις, τοτε εχεις ολα τα εφοδια να πας σε ενα παρκακι ή να φτιαξεις ενα μικρο γυμναστηριο στο σπιτι σου και να κανεις τα δικα σου. Αν παλι κανεις ειδικη γυμναστικη, οπως γιογκα, πιλατες, καλλισθενικη, σεξ.οχι, τοτε ουτε και παλι χρειαζεσαι εγγραφη. Εισαι σοφος σαμουραϊ και οπως ολοι οι σοφοι σαμουραϊδες κανεις γυμναστικη μονος σου επειδη ο κοσμος κακος η κοινωνια ατιμη.
Για τους καλλισθενικαριους ακομα και το χεσιμο ειναι skill

Αν απο την αλλη παλιοτερα ειχες πολλα ενσημα στα βαρη και πλεον αποφασισες να ασχοληθεις με μπομπιμπιλμπινκ, παουερλιφτινκ και λοιπα τετοια, τοτε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κανεις 3-4 προπονησεις την εβδομαδα και οχι μονο χρειαζεσαι εγγραφη, αλλα ΠΡΕΠΕΙ να εχεις συνεχως και προπονητη διπλα σου, να του αγορασεις και το μαστιγιο και το μπατ-πλαγκ (στα αγγλικα ονομαζεται και "lemon party" γκουγκλαρε να γουσταρεις.οχι μη γκουγκλαρεις), να εχεις που λες προπονητη δίπλα.
Αν παλι εισαι ενας καθημερινος τυπος που γουσταρει να βελτιωνεται αργα και σταθερα και να μην ΓΑΜΕΝΙΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για ωρες, οι 3-4 φορες τη βδομαδα σε οργανωμενο χωρο ειναι γαμαουα και προτεινω ομαδικα προγραμματα (οχι αερομπικ και μαλακιες), ωστε τα ατομα να βρισκονται σαν παρεα και να γουσταρουν να κανουν πραματακια ολοι μαζι.

Αν παλι εισαι παλιος γνωριμος της γυμναστικης, αλλα για καποια χρονια αναγκαστηκες να σταματησεις και τωρα πλεον εχεις μονο καποιες ωρες την εβδομαδα, τοτε ΝΑΙ τη θες την εγγραφη, διοτι ο προπονητης θα σε βαλει ξανα στη φορμα σου χωρις να σου πεταχτει κανα αρχιδι απ' το ματι.

Για τον τυπο που ασκειται καθημερινα εδω πανω απο εναμιση χρονο δεν χρειαζεται να γραψω τιποτα. Τα γυμναστηρια εχουν τη φωτο του καρφιτσωμενη αναμεσα στους μεγαλους ευεργετες του εθνους και καθε της γιορτης του τον κερνανε μπαρουλες πρωτεϊνας και σφηνακι ηλεκτρολυτη μη το φαει ξερο το ζουζουνι μου και πλανταξει.

Για να το μαζεψω λοιπον ολο το κειμενο μαζι, ο ασκουμενος χωρις καθοδηγηση δεν ξερει τη μπουτσα του, τιποτα. ΤΙΠΟΤΑ. Δεν γνωριζει τις βασικες αρχες της σταδιακης υπερφορτωσης που θα του δωσουν αυξηση στις αποδοσεις του στοχου του. Δεν ξερει να διαχειριστει τις βιολογικες λειτουργιες του σωματος του που συμβαινουν την ωρα που αθλειται. πιχι. Τους βλεπεις στο γυμναστηριο και σηκωνουν τα βαρη και μολις ξεσκουφιασει η πουτσα τους απο το γαμησι και νιωσουν ξεκουραστοι πανε και ξανασηκωνουν...Ε ΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΕΣ....το σωμα μας δουλευει με δευτερολεπτα: μεχρι 45 δευτερολεπτα διαλειμμα οταν παμε για 15 και πανω επαναληψεις, απο 45 μεχρι εναμιση λεπτο διαλειμμα οταν παμε για υπερτροφια (ο "ογκος" που λενε οι μαλακες), απο 2 εως 3, μεχρι και 5 λεπτα διαλειμμα αν πας για δυναμη. ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!

Επισης, ααααλλη μαλακια, που γι' αυτο φταινε οι γυμναστες και οχι οι ασκουμενοι. Πολλοι απο αυτους ειναι ανενημερωτοι και καπου ακουσανε και μπερδεψανε μια μαλακια και μετα πανε να την περασουνε στον ασκουμενο και καταληγουνε (οι ασκουμενοι) με εητζ στα γονατα και θλαση στο δεξι παπαρι: π.χ. αν καποιος προπονητης σας πει οτι τη μερα  που κανετε ποδια να παρετε σκουωτ 10 σετ των δεκα επαναληψεων με 1 λεπτο διαλειμμα και μετα σας αφησει να συνεχισετε το προγραμμα σας, δεν εχει καμια ιδεα για το πως δουλευει αυτο....
ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ
ΑΚΟΥ
Αυτο το συστημα των σκουωτ 10 σετ των 10 επαναληψεων το ονακαλυψαν προπονητες αρσης βαρων απο τη Ρωσια και ονομαστηκε... 
Η γατα μου ο Μητσος

(drum roll)....





Ονομαστηκε "German Volume Training" 
(💩💩💩💩).
   Σκοπος τους ηταν, οταν ενας αθλητης εφτανε στο οριο του και δεν μπορουσε να σηκωσει αλλα, κανανε τον εξης σχεδιασμο: βρισκανε ποσα κιλα μπορει να σηκωσει για 20 τελειες επαναληψεις ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ 2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ εκανε αυτα τα 10 σετ των 10 με αυτα τα κιλα και ενα λεπτο διαλειμμα ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ!!! Πηγαινε σπιτι του και κρεμουσε τα ποδια του διπλα στην αρκουδα και ψοφουσε στον υπνο!!! Δεν συνεχιζε την προπονηση! Σκοπος αυτου του συστηματος ηταν να αυξησουν και τον ογκο των ποδιων του αλλα και να του δυναμωσουν κοιλιακους και ραχιαιους (τα σκουωτ ειναι μια πανισχυρη ασκηση, τοσο ισχυρη που πιστευται οτι ο αντιδραστηρας του Τσερνομπιλ εσκασε επειδη εκανε ενα πολυ βαθυ σκουωτ).


Καταλαβαινετε λοιπον σαν ασκουμενοι οτι η υγεια παν' απ' ολα να μην πεθανουμε απο πατσοκοιλιτιδα (καρδιακα και αγγειακα νοσηματα και καρκινος) και μοιρογνωμονιο(διαβητη) στα 50, αλλα να ζησουμε και να μας χαιρονται αυτοι που αγαπαμε. Δεν θελουμε να πεθανουμε πριν να μας χαρουν και δεν θελουμε να πεθανουνε αυτοι που αγαπαμε, επειδη τους αφησαμε να βολευτουνε σε μια μπουρδελοκαθιστικη ζωη.
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΣΚΗΘΟΥΜΕ!
Και ξεκιναω χασταγκ


#Make_our_body_great_again





(Αυτο το χασταγκ μπορει, μπορει και οχι να μοιαζει με αλλο γνωστο χασταγκ γνωστου πολιτικου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου