Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ-ΜΗ ΓΑΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ



Τα παιδια ειναι για να κανουν μαλακιες, οχι για να εκτελουν παραγγελματα.

Καλως ηρθατε στον Σελεμπριτη.
Ειμαι ο Χωστηρας και αυτο ειναι ενα ακομα Αγαπημενο μου Ημερολογιο, ενα "Σκεφτομαι και γραφω" οπου η δασκαλα εχει πεθανει και ο μαθητης  επιμενει να γραφει Εκθεση γιατι ειναι ηλιθιος.

Απο την εποχη που ο Ανθρωπος ανακαλυψε οτι οι πατουσες του δεν φτανουν πλεον στο κεφαλι του για να ξυστει και απεκλεισε οριστικα τις ψειρες απο το διαιτολογιο του λογω μεγεθους (παλια...αλλα μιλαμε για πολυ παλια που οι ψειρες ηταν μεγαλες σαν φωκιες και τρεφονταν με Λοχ-Νες και Αγελαδοσαυρους και οι ανθρωποι τις κυνηγουσαν σε αγελες στη λιμνη Εβερεστ και στην τροπικη Σιβηρια, για τοσο παλια μιλαμε), τοτε λοιπον που ο Ανθρωπος αρχισε να διαφοροποιειται απο τα υπολοιπα ζωα -οπου "διαφοροποιειται"=τρεφεται με ο,τι σκατα κινειται/φυτρωνει/υπαρχει-, αρχισε να νιωθει μια υπεροχή, την οποια Υπεροχή την εχανε τακτικα λογω πλημμυρων, πυρκαγιων, ανομβριας, επιδημιων, αλλων ανθρωπων με πιο αιχμηρα παλουκια και περισσοτερη διαθεση και ζωντανια να κλεψουν αυτα που ειχε σκοτωσει κλπ κλπ κλπ....
Αυτη η ελλειψη σταθεροτητας και ασφαλειας πολυ στεναχωρησε τον Ανθρωπο και αποφασισε πια να κανει κατι πια γι' αυτον. Ηταν πλεον ετοιμος να γραψει το πρωτο του σινγκλ που θα γινοταν επιτυχια για χιλιαδες χρονια. Ηταν προορισμενος να τραγουδησει το πρωτο R.E.S.P.E.C.T. και να γαμησει ολα τα τσαρτς.
Αλλα πως; Τα ματσουκια που εφτιαχνε εσπαγαν γρηγορα, ενω οι τριχες στον κωλο δεν βοηθουσαν ιδιαιτερα οταν ετρεχε να ξεφυγει συγκαμμενος και με μια ξεραμενη κουραδα να του χτυπαει δεξια κι αριστερα τα βαρδουλα τη στιγμη που τον κυνηγουσε μια αρκουδα καυλωμενη για αιμα και συκωταρια. 
Πολυ γρηγορα ο Ανθρωπος, απογοητευμενος πια, ηταν ετοιμος να δωσει δυο στρεμματα κωλο σε οποιον μπορουσε να του εξασφαλισει την Επιβιωση.

Το Πρωτο Πειραμα ηταν τραγικο.
Η Εφευρεση του Θεου ηταν ενα εγχειρημα τοσο πρωτογνωρα ηλιθιο, αλλα και συναμα, τοσο συμβατο με την ηλιθιοτητα της Ανθρωπινης Φυσης, ωστε, παρολες τις τραγικες του καταληξεις (σφαξε το γιο σου, τα ξυλινα τειχη θα σε σωσουν, θα γινει ο βασιλιας του κοσμου), εξακολουθει μεχρι σημερα να ειναι η πιο επιτυχημενη αποτυχια.
Το Δευτερο Πειραμα ηταν ακομα τραγικοτερο, γιατι ο Ανθρωπος, στην προσπαθεια του να πετυχει την Αθανασια, επενδυσε και τα βρακια που του ειχαν απομεινει απο τον προηγουμενο τζογο, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ.
Γεννιοταν το βλασταρι του, και ηδη, from day one, ΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΝΙΑΚΟ ΣΑΚΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΑΑΑ κι αυτος να του ξεκιναει το μπιρι-μπιρι να γινει Ολυμπιακακιας, να παει μπαλετο, να ξερει 6353553 γλωσσες, να γαμαει σαν αλογο και να σπουδασει πανεπιστημιο (οποιο στο μπουτσο πανεπιστημιο να 'ναι αρκει να ειναι πανεπιστημιο).
Θεοποιησε και χρησιμοποιει το παιδι του για ιδιον οφελος, οπως ακριβως εκανε και με τον θεο. 
Εικονισματα ο θεος; Καδρα με τα πτυχια και φωτογραφιες ο Τζουτζουκος. 
Εκκλησια ο θεος; Το δωματιο της Μπεμπεκας που επιτρεπεται να μπεις μονο 2 φορες τη μερα κατοπιν ειδικης αδειας.
Ταματα στο θεο; Μηχανακι και παντελονι φιρμα με πεντακοσες τρυπες και στρας μεχρι τη μουνοτρυπα η Ζουζουνα αμα περασει τη δευτερα γυμνασιου.
Δεν σε ακουει ο θεος; "ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ" ο μαλακισμενος που παντρευτηκες.

Και τα χειροτερα ειναι αλλα και τα εχω γραψει σε προηγουμενο αρθρο αλλα βαριεμαι να το βρω.
Τα χειροτερα συμβαινουν οταν καταπιεζετε τα παιδια να χτυπησουν τις κορυφες και τα απωθημενα που ποτε δεν φτασατε. Να γινουν παιδια-θαυματα, καταξιωμενα πριν καν πιασουν το πουλακι τους πρωτη φορα να το παιξουν (προσοχη μουνοπανα στερημενα, δεν ειμαι παιδοφιλος και ουτε προκειται να γινω, χρησιμοποιω την Υπερβολη για να περασω ενα νοημα).
Για παραδειγμα, οταν η Ναντια Κομανεντσι στα 14 της εκανε το "τελειο δεκαρι" στη δοκο, νομιζετε οτι στην προπονηση καθοτανε μοναχη της και ελεγε "χμμμ, θα κανω πρωτα τρια βηματακια ετσι παπ-παπ-παπ και μετα μια αναποδη κωλοτουμπα οπου το συνημιτονο του διαγραφομενου κυκλου της περιστροφης θα ισουται με μειον ενα, αλλα παραλληλα θα πρεπει να στρεψω τους δελτοειδεις μου με τετοιον τροπο ωστε να φανει οτι γινεται αβιαστα ωστε οι κριτες να μου δωσουν εξτρα ποντους"; ΠΑΤΕ ΜΩΡΗ ΚΑΛΑ;;; Δεκατεσσαρων χρονων ητανε! Το πολυ-πολυ να σκεφτοτανε μετα την προπονηση να παει με τη Σβετλανα και την Γιουλια για παγωτο να πουνε τα γκομενικα τους. Αμ ο μικρος Σαντικαϊ που τραγουδαε τους εκκλησιαστικοι υμνοι καθε σαρακοστη και πηγαινανε η γιαγιουλες στα περιφτερα με κατανυξη ν' αγορασουνε τη φυλλαδα με τις ξεβρακωτες που τους εδινε ο Θεμος δωρο το σιντι να φευγουνε απ' το περιφτερο πιο ντροπιασμενες κι απο το Μπατζιο οταν εχασε το μπεναλτι; Λες δηλαδη ο Σαντικαης στα 10 του να ειχε πιασει ολο το κονσεπτ του θεου και της εκκλησιαστικης μυσταγωγιας κι αυτο να το εβγαζε προς τα εξω με τη βοηθεια του αγιου πνευματος; Το πιο σιγουρο ητανε οτι μετα την ηχογραφιση πηγαινε στο ιδιο περιφτερο ν' αγορασει μπιγκ μπαμπολ.
Ή μηπως τα παιδακια στις ταινιες και τις σειρες που παιζουνε στα Νετφλιξ και στους σινεμαδες ειναι ολα απεφτειας μαθητες του Σεξπιρ και του Κατρακη;

ΟΧΙ

Ολα αυτα τα παιδακια δεν εχουν καν πιασει το νοημα του Παθους. Δεν εχουν ζησει ερωτα, βρωμια, απογνωση, απογοητευση, λυτρωση, οργη, θυμο. Δεν εχουν πετσωσει. Δεν εχουν τροχιστει να γινουν μηχανες μεγαλειου.
Ειναι απλα, μαλακισμενα με ιδιαιτερα χαρακτηριστικα, τα οποια οι γονεις τους και οι "παιδαγωγοι" τους ελπιζουν να αρμεξουν με καθε τροπο.
Τα αποτελεσματα ειναι ορατα και ειναι το ιδιο απεχθη με το να βλεπεις ενα λιονταρι 300 κιλα στο τσιρκο να το χτυπαει ο χλεμπονιαρης με το μαστιγιο να τσουληξει πανω στην μπαλα. Θλιβερο και χαμηλου επιπεδου θεαμα.


Αυτα.


BONUS ΥΛΙΚΟ!!



Αμα μου καθεται κανα καλο στα σοσιαλ δεν θα σας κραταω απ' εξω. Το παρακατω στατους ειναι δικο μου και οι διαλογοι απο κατω ειναι μεταξυ εμου του γιδιου και ενος πρωην μπλογγερ που παρατησε το μπλογκιν για να ασχοληθει με τη μεγαλη του αγαπη, το στρετσινγκ με μπουρνουζι. Απολαυστε υπευθυνα:

     
   "Αν επαιζε ρολο η καταγωγη, τοτε οι πουτανες απο Πρεβεζα θα 'πρεπε να 'ναι θλιμμενες, ενω οι πουτανες απο Αλεξανδρια πιο καβαφικες μιας αλλης εποχης. Στο Ηρακλειο οι πουτανες θα ειχαν μονοφρυδο και κατσουνα, αλλα πιο ασκημες πουτανες απο τις Βολιωτισσες δεν βρισκεις"


Μπουρνουζης: ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΙΑ

Χωστηρας: ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΒΛΑΧΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΕΡΦΙΝΚ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΚΟΥΡΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΕΣΙΤΙΣΙ;

Νουζης:  ΑΣΤΡΙΑ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΟΧΙ ΑΣΤΡΑΛΙΑ.

Χωστ: ΚΙΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΑΣ; ΑΣΤΡΑΛΕΖΟΥΣ Ή ΑΣΤΡΙΑΛΕΖΟΥΣ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΒΗΘΛΕΕΜ ΣΥΝΔΕΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΗΡΩΔΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ; ΔΕ ΞΕΡΩ-ΡΩΤΑΩ

Μπουρναζης: ΑΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΑΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣΕ ΒΓΑΖΑΝΕ ΑΔΟΛΦΟ, ΗΤΟΝΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ, ΣΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΝΟΛΗΣ ΣΤΗ ΓΚΡΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 45 ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ. ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΟΥΣΕ ΛΕΝΕ ΑΣΤΡΑΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΣΕ ΕΚΙΝΗ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΑΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΧΕ ΡΑΨΕΙ. ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ;ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ


Χωσταηαρ Στεητ Μπιλντινκ: ΕΧΟΥΝΕ ΣΙΚΑΓΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΑΛΙΑ;

Μπουρ: ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΓΩΤΟ ΣΙΚΑΓΟ

Χωσε Αρμαντο: ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΓΙΑΝΝΗ (σ.σ. Κωστα τον λενα) ΕΧΕΙΣ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ; ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΓΩΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΗΡΘΕ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ;;; ΠΑΓΩΤΟ ΕΙΝΑΙ-ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ;;;

Μπουρνουζης: Ε ΔΕΓΚΖΕΡΩ ΜΗ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ, ΑΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΟΥ, ΑΣΤΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΩ.

Χωστ Ραηντερ:  ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΠΑΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΤΑΡΑΤΣΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟΥ ΤΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΑΛΙΑ;


Μπουρουσης: Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ



Αυτο το μονοπρακτο επαιξε σημερα.










2 σχόλια:

  1. H συμβολή του Χωστήρα είναι σπουδαιοτάτη. Κοινώς δίνει άλλοθι στη μαλακία για να έχει άλλοθι να μαλακίζεται ο ίδιος από τις μαλακίες αλλονών και να γράφει μαλακίες με νόημα.
    Πόση μαλακία αντέχει ένας άνθρωπος; Ο Χωστήρας δεν είναι άνθρωπος. Είναι επεξεργαστής μαλακής έκθλιψης.
    Τι κοινό έχει με τον Γούλβεριν; Ο ένας μεταλλάχτηκε από Αδαμάντιο και ο άλλος από μαλακίνιο.
    Αναρωτιέται ο κάθε μαλάκας που μπορεί να μπαίνει εδώ από μαλακία πόση μαλακία μπορεί να χωρέσει ακόμη αυτό το μπλογκ. Και η απάντηση: η μαλακία είναι άπατη.
    Ίσως το πιο μαλακία σχόλιο.

    Υπάρχουν πολλοί μαλάκες που ζουν ανάμεσά μας. Να ένας https://www.youtube.com/watch?v=2oMyyuxBxHM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαστορα παω την κοπελα Κοκκινια, βολευει να σε αφησω στα φαναρια Αλιμου;

      Διαγραφή