Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ-ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΟΥ ΦΒ



Αγαπημενο μου ημερολογιο
θυμασαι τοτε που εγραφα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ή την αλλη εποχη που egrafa me greeklish, ή μια αλλη περιοδο που ο,τι βυζι/κωλος/μουνι κυκλοφορουσε στο ιντερνε ποσταρονταν σε πρωτη αποκλειστικοτητα σ' αυτο το μπλογκ;

Θυμασαι;
Ναι, κι εγω θυμαμαι.
Κι εκανα τη μαλακια να κανω κατι το οποιο δεν ειχα ιδεα οτι θα...

Ειμαι ο Χωστηρας, οι παλιοι με φωναζουν και "Χωστη", ενω για τους πολυ κολλητους μου ειμαι (μισο λεπτο να βαλω γυαλια να το διαβασω περισπουδαστα), ειμαι -το διαβαζω κατα λεξιν- "ΑΑΑΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ".
Αυτο εδω το μπλογκ ειναι το ocelebritis, που πολλοι το συγχεουν με εμενα και με φωναζουν "Σελεμπριτη" ή "Σελέ" λες και ειμαι η καινουρια μεταγραφη του προεδρου απο τη Ρεαλ Μαντρι ή τη Μποκα Τσουτσουνιορ.

Αυτα που θα σας πω ειναι περα για περα αληθινα και μπορειτε να τα δειτε και οι ιδιοι.

Κανω που λετε για πρωτη φορα στην "καριερα" μου ως blogger ενα ψαχτηρι μπας και βρω τιποτα ενδιαφερον...να 'χει ειπωθει κατι. Εστω να παραγορησω τον εαυτο μου.

Αλλα με μια μικρη διαφορα...και αυτες οι τρεις τελιτσες που εβαλα πριν παιζουν μεγαλη σημασια. Ισως τη σημαντικοτερη σε αυτο το αρθρο.

Επελεξα για πρωτη φορα στη ζωη μου να ψαξω το ονομα "Χωστηρας", ΟΧΙ ΣΤΟ Google, οπως κανουν ολοι, αλλα στην ιδια την πηγη του Κακου, στην Μορντορ της Σαπιλας, στο Βασιλειο των Σκιων...

στο Facebook (ομιφιτζι γιου σεντ τσιλς νταουν μα σπαην!!!)

Παταω λοιπον στην Αναζητηση "Χωστηρας" και βγαζει τα πρωτα αποτελεσματα. Ολα καλα μεχρι εδω, ουτως ή αλλως ειναι οι δημοσιευσεις απο εμενα και τους "φιλους" μου. Δυο αρθρα, μια δημοσιευση του Καπταιν Τζουτζουκου και λοιπα και λοιπα και λοιπα....

ΑΑΑΑΑΚΡΙΒΩΣ απο κατω απο αυτη την ενοτητα ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ.

Παιδες...διαβαστε προσεκτικα αυτο που θα γραψω: επιτηδες μεχρι τωρα δεν εγραψα ουτε μισο αστειο σε αυτο το αρθρο, διοτι αυτο που θα αντιγραψω και θα το κανω επικολληση εδω, εχει πιο πολυ γελιο και το αστειο, οπως σας ειπα πριν, ειναι οτι α) δεν ειναι αποκυημα της φαντασιας μουμ αλλα μιλαμε για κανονικες δημοσιευσεις που με ενα απλο ψαχτηρι τις βρισκεις, β) ειναι πολυ πιο αστειες απο καποια αρθρα μου και γ) οι τυποι που τα γραφουν ειναι και επικινδυνα τραγελαφικοι.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ 2011

Παμε λοιπον:




  "Tasoyla Sterimenou
Ο ΓΚΕΙ ΧΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΤΟΣΟΠ ΣΕ ΤΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑ"
(ακριβως απο κατω εχει αναρτησει φωτο φαση meme με προσβλητικα σχολια, μια ψωλη αγνωστου ταυτοτητος (ΣΤΟ ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΣΤΟ ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ ΜΙΑ ΨΩΛΙΤΣΑ ΤΡΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ, but still, μια ψωλη στο φεησμπουκ!). Να ευχηθω εδω στην Τασουλα Στερημενου να γινει Τασουλα Καλογαμημενου, αλλιως θα μεινει Τασουλα Καθυστερημενου, διοτι το blog αυτο δεν ειχε, δεν εχει και δεν θα εχει καμια σχεση με αυτα που μου προσαπτει).



Ο γκει χακερ το μουνι σαπισε απο καρκινο ο χωστηρας η ρουφηχτρα"
(χωρις φωτο απο κατω, η αγαπητη μας Κωστουλα, με αναβαθμισε χωρις να το ξερω απο απλο "γκει"(γκυ) σε γκει χακερ (g-haker), οτι και καλα, οχι απλα παραβιαζω μουνια αλλα βρισκω καινουριες κλειτοριδες και μουνοχειλα στις ηδη υπαρχουσες για την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΔΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!! Ας ευχηθουμε στον πατερα της Κωστουλας να αποκτησει επιτελους ενα γιο και να σταματησει αυτη η τρελα να βαφτιζει τις κορες του με αγοριστικα ονοματα).

ΝΑ Η ΨΩΛΑ Ο ΧΩΣΤΗΡΑΣ Ο ΓΚΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΓΑΜΙΑΣ ΦΟΤΟΣΟΠ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΥΛΩΝΟΥΝ"

(ο Νωντας απο κατω εχει βαλει τη φωτο αγνωστου ταυτοτητος καραφλοειδους με ματια σαυρας, οτι και καλα ειμαι ερπετοειδης βιγκαν. Συνεχιζει και αυτος να διασπειρει σχεδον ψευδως οτι ειμαι γκυ (ενταξει, στο σχολειο με φωναζανε "φυτο", αλλα 20 χρονια αργοτερα παπαραπαει)...με λεει ομως "τραγουδιστη" ο τζουτζουκος μου! Ειμαι ενας τροβαδουρος του ερωτα που το βραδυ άδω σε λαϊκα κεντρα και το πρωι με την κοκα στο ρουθουνι κανω υποκλοπες σε ανυποψιαστα ανηλικα που παρτουζωνονται με αλλα ανηλικα. Νωντα Ζωγραφου, προτεινω να μετακομησεις απο Ζωγραφου και να πας σε καποια αλλη γειτονια που δεν την ψεκαζουν)



Ξανα
Η ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Η ΜΥΞΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ Η ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Η ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Η ΤΣΟΝΤΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΜΕ ΠΟΥΤΣΕΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΧΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ
Ο ΧΩΣΤΗΡΑΣ Η ΨΩΛΑ ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
ΩΣ ΣΥΜΕΩΝ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΛΒΗΣ Η ΓΙΑΣΕΜΗΣ ΨΩΜΑΔΑΚΗΣ Η ΜΟΥΝΟΨΩΛΗ"

(Ο θρυλικος Νωντας σε ενα ακομα  κρεσεντο λεκτικου κουνγκ-φου, τα κανει ολα πουτανα και βγαινει μετα για πατσα και κατουρημα. Εδω "αποκαλυπτει" οτι ειτε με λενε Συμεων Στεφανου, ειτε Γιασεμη (!!!) Καλβη (ανδρας Γιασεμης παρακαλω), αλλα οποιο και απο τα 2 κι αν ειναι το ονομα μου, εγω ειμαι ΗΘΟΠΟΙΟΣ και "ηθοποιος" σημαινει Φως!! Και ειμαι και μουνοψωλη, ωστε να καλυπτω ολο το φασμα σεξουαλικων προτιμησεων.)




 "Ο χρήστης Alexgiorgia Tzortzispatsas κοινοποίησε ένα προφίλ.
https://www.facebook.com/TzortzisGiorgosB?fref=ts
παρε μια τσατσα που του αρεσουν οι μαθητες του λυκειου στο φβ του γυμνασιου αλλα και του δημοτικου και βγαινει και ως χωστηρας μπλογκερ με υλικο παιδικης πορνογραφιας για μαζεψτε το πουστη αγαπητη γαδα να σας πει πωσ παιρνει ματι σε σπιτια με οικογενειεσ πως περιγραφει τις ζωεσ τουσ προκειμενου να εκφοβισει ανηλικους
και πως εκβιαζει γονεις και παραβιαζει παρενοχλει και στελνει να χτυπησουν παιδια σε σχολεια που τον εχουν μπλοκαρει εδω τον ηθοποιο για το φουτσο τη τσατσα"

(Αυτοι εδω οι ΓΑΜΩΧΡΙΣΤΟΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ με τα κοινα προφιλ και τα merged ονοματα τυπου "Μπραντζελινα απο το Κορδελιο", δεν φτανει που ειναι καταπτυστοι και μονο που μοιραζονται κοινο λογαριασμο, ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ εναν αθωο ανθρωπο, κοινοποιωντας το προφιλ του, οτι δηθεν ειμαι εγω, ωστε το καθε παπαριδι με συνδεση να μπορει να τον βρει και να τον κανει αδικα ρεζιλι, αλλα ΚΑΙ καλουν και τη ΓΑΔΑ να παει να τον μαζεψει με ψευδη και ανυποστατα στοιχεια. Υποληψεις καταστρεφονται και ανθρωποι οδηγουνται στη φυλακη με τους νεους γαμημενους νομους που δινουν τη δυνατοτητα στη ΔΗΕ να συλλαμβανει κοσμο με μια απλη καταγγελια. Γαμιοληδες, guess what, ηρθε η σειρα σας για μια θεση στο φλεμμα).



ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΙΟΩΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΣΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ Ε ΚΑΙ?
ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ ΒΓΑΙΝΩ ΣΑ ΧΩΣΤΗΡΑΣΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ 100 ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΤΕ ΚΛΑΣΕΙ ΣΑΣ ΣΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΚΙΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΗ"

(ο αγαπητος Τασος ριχνει ενα δυνατο κροσε στα μουτρα της κοινωνιας μας, ωστε να ξυπνησουν οι γονεις και να προστατεψουν τα παιδια τους απο τις εκφυλιες ενος blogger...που του αρεσουν οι καλοδιατηρημενες ωριμες κυριες...ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ; ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΡΘΡΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΛΦΑΡΕΣ;;; ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΗΜΙΕΚΦΥΛΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑΡΕΣ, ΠΟΡΝΙΑΡΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ, ΑΚΟΛΑΣΤΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;; Γιατι ρε μουνοπανα;;; Γιατι με μπλεκετε στα δικα σας αρρωστημενα βιτσια και τα παρουσιαζετε σαν δικα μου; Γιατι ρε γαμημενοι παιδοφιλοι;;; Και δεν φτανει αυτο, αλλα το αηδιαστικο σιχαμα που ακουει στο ονομα "Τασος Σχοινας" εχει βαλει απο κατω και δυο φωτογραφιες που εχω αναρτησει στο blog, τη μια ενος καταξιωμενου επιστημονα που τον διεσυραν οι ΚΑΡΙΟΛΕΣ της FEMEN για ενα ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ και η δευτερη φωτο απο ενα γκεϊ τριο με καλυμμενα τα επιμαχα, το οποιο χρησιμοποιησα για καθαρα χιουμοριστικους σκοπους. Ομοφυλοφιλος δεν ειμαι, αλλα εχω πολυ δυνατο χιουμορ! Γι' αυτο Τασο σου ευχομαι να βρεις το παλικαρι που ψαχνεις, να φτιαξεις κι εσυ τη ζωη σου!)



ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΩΣΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΝΕΑΡΟ ΧΑΚΕΡ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΝΤΕΣ ΤΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕΣ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΒΑ ΓΑΜΙΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΜΠΡΟ ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ"
(Δεν ειναι ολα τα ΑΜΕΑ σε καροτσακια. Μερικα εχουν λογαριασμο στο φεησμπουκ και τα ψεκαζουν με αερια SARS 24/7 για να τα κρατανε σε ημιφυτωδη κατασταση).


Ο ΧΩΣΤΗΡΑΣ ΒΑΡΑΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΛΕΒΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΤΑ ΓΙΑ Α ΒΑΡΕΣΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΠΑΤΣΑΣ Ο ΓΕΡΟΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΕΑΡΟΥ"

(Εδω βλεπουμε σε παγκοσμια αποκλειστικοτητα τον πρωτο λογαριασμο fb που εκανε "Μπρατζελινα" με το δικο του το ονομα. Στο συμπαν του Γκρεγκστολε ειμαι γερος χακερ ΚΑΙ πορνοπαραγωγος ΑΛΛΑ ΚΑΙ χοντρος και ειλικρινα με τοσες ειδικοτητες δεν ξερω που να πρωτοεπενδυσω τα κερδη μου!!)


2 σχόλια:

  1. Απαπά...

    Πρόκειται για το ίδιο άτομο, θα το κατάλαβες.
    κι από ένα ψευδώνυμο υπέθεσα πως είναι εκείνη η παλαβή που είχε πάθει κρίση και έκλεισε το blog της μα έβριζε σε σχόλια όποτε πάθαινε κρίση συνδρόμου του ρε (Τουρέτ).
    απαπα....
    Από το 2016 μάλλον τη μάζεψαν..

    __ Άσχετο:
    έχει καινείς άλλος επίσης πρόβλημα να συνδεθεί από google/blogger για να σχολιάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δαφνη, σιγουρα δεν ειναι ενας μονο λογαριασμος, και ακομα πιο σιγουρα δεν ειναι αυτη. Μπορει να ειναι γεματη πικρια και αμειλικτη, αλλα δεν ειναι πυροβολημενη και ψεκασμενη.

      Προβλημα google/blogger στα σχολια δεν εχω.

      Διαγραφή