Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ-ΟΥΖΟ ΟΤΑΝ ΠΙΕΙΣ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΥΘΥΣ;;



Δεν ειναι ωρα για λυπες. 
Ολοι μας -και εγω κι εσυ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ- βιωνουμε συχνα δυσκολες στιγμες και ψαχνουμε τροπους να εκλογικευσουμε την απωλεια, να συμβιβαστουμε με αυτην και να προχωρησουμε.
Εγω, για παραδειγμα, ανοιξα ενα προσβλητικο μπλογκ για την εκτροπη των ηθων.

Τοσα ξερω-τοσα κανω.

Επισης, δεν ξαναπιανω στα χερια μου ποδηλατο και μισω θανασιμα τις γυναικες που λενε στο κρεβατι "γαμησε με" (τρισυλλαβη προστακτικη διπλου τονισμου, ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ), αντι του ορθου "γαμα με" (δισυλλαβη προστακτικη, που φανερωνει ζεστασια και φροντιδα, πιθανον θα θελει να σας δαχτυλωσει τον προστατη την ωρα που απολαμβανετε ενα χαλαρο μπερμπον με συνοδεια Στραους, αλλα πειτε της οτι δεν ψηνεστε).
Εχετε δοκιμασει μπερμπον;
Εγω οχι, αλλα ενας φιλος που δοκιμασε εχει σταματησει το χαρτι υγειας και κανει μπιντε.

Επισης μπιντε πρεπει να ξεκινησουν αυτοι που πινουν ουζο και παμε να δουμε γιατι.
Α. Ειναι λικερ. Κοροϊδευετε αυτους που πινουν Κουρβουαζιε, Μαστιχες, Μεντες και λοιπα σκατα, ΑΛΛΑ πιο μεγαλες κλανιολες απο εσας που παραγγελνετε ενα ουζακι, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Αδερφαρες ολκης με το λικερακι σας αρωματισμενο με γλυκανισσο που εχει πιο πολυ ζαχαρη κι απο φραπε Αλβανου*

Β. Δε φτανει μωρη ακλανοι, που το αεριο που φευγει απο το αντερο σας και φτανει σουφρα χωρις αντισταση εστω να κανει λιγο "πφφφ", που πινετε λικερακι, αλλα δεν εχετε και την στοιχειωδη αξιοπρεπεια να το πιειτε σκετο, οπως κανουν οι φτερουδες οι Ιταλοι*. ΣΚΕΤΟ;;; ΟΟΟΟΧΙ ΑΓΑΠΗΜΟ!!!! Του βαζετε και παγακια, οτι και καλα "να δροσιστειτε". ΤΙ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙΤΕ ΜΩΡΗ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΡΟΥΦΑΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΖΑΤΕ ΣΑ ΜΥΤΖΗΘΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΣΤΟ ΛΙΟΠΥΡΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΛΑΤΣΙΟ;;; Και σπιτι πηγατε, και μπανιο κανατε, και φαγατε, και ενα πουτσο σας τον εριξαν;; ΠΟΣΗ ΠΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΣΙΑ;

Γ. Δεν φτανει που ειστε κλανοπαρακαλιαρηδες του λικερ με παγο. ΟΟΟΧΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Πρεπει να αποδειξετε οτι ησασταν σημαιοφοροι του γκεη-πραηντ μεσα στο Βερολινο και κρατουσατε τη σημαια με το ουρανιο τοξο με παθος και ενταση σαν τον τραγουδιαρη στους 2002GR οταν λεει "ελα μεσ' στη μαγικη αυλη ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΙΙΙΣ". Και πως θα σηκωσετε ψηλα την πολυχρωμη; Μα φυσικα βαζοντας το ουζακι σε ενα μικρο, ψιλολιγνο ποτηρακι, που αμα δεν σας φερουν μικρο και ψιλολιγνο ποτηρακι του ουζου ειστε ικανοι να κρατατε μουτρακια για τρεις μερες. "μμμμμμμμ", ετσι.

Δ. Εχοντας σπασει ολα τα κοντερ homo-λογιας "ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΓΚΕΗΣ ΜΕ ΒΕΝΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΙΝΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ", ο ουρανος φανταζει το μονο οριο που μενει να ξεπεραστει απο οσους πινουν ουζο. Αφου πινουν το λικερακι τους με παγο σε ψιλολιγνο, πως θα γινει να μαθει ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ την Βαρυντικη Ελξη που μπορει να ασκησει μια ορθανοιχτη τριχωτη κωλαθρα που το κεντρο της μπορει να καταπιει ολακερους γαλαξιες;
Και η απαντηση ερχεται κατευθειαν ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ απο ολες αυτες τις γκεη καρδιες που χτυπανε με ενταση μεσα στα δασυτριχα στηθη γεναιων γκεη παλικαριων σε Ελλαδα και Γαλλια*: προσθετοντας ΝΕΡΟ σε ολο αυτο το λευκο συνοθυλλευμα σπερματος και γυναικειων ορμονων. Διοτι...εεεε....ενταξει, το λικερακι ψιλοβαραει και ο παγος δεν λιωνει γρηγορα. Εχει και το ουζο τα επικινδυνα του. Στη Λεσβο π.χ. το πουλανε μαζι με εγχειριδιο χρησης μονο σε επαγγελματιες. Καποιοι ερασιτεχνες Μυτιληνιοι, Μοριανοι, Πλωμαριωτες και Βατεριωτες που πηγαν να πιουν ουζο παρανομα και χωρις να διαβασουν πρωτα το εγχειριδιο να ξεστραβωθουν τουλαχιστον οτι θελει νερο και παγο, τωρα γυρνανε απο μπουρδελο σε μπουρδελο ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!! ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΜΟ!! Θελει προσοχη. Δεν παιζουνε με αυτα.


*ρατσιστικα αστεια, ξερω, ξερω μεφατε, αλλα η υπερβαση χρειαζεται καποιες φορες και την χρηση καποιων στερεοτυπων. Να εχετε χιουμορ μωρε μαλακες. Βοηθαει τις ωρες που ειναι καποιος στο σπιτι και δεν μπορειτε να ανοιξετε το τσοντοκαναλο να την πεταξετε εξω και να τον παιξετε μεχρι να ματωσει.   


2 σχόλια: