Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ-Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ



Well well well αν δε με γελουν τα ματια μου ειναι παλι εκεινο το μουνι ο Χωστηρας


Ωωω, τι καλοι που ειστε;!

Καλησπερα σε οσους δεν τρωνε καρπουζι με φετα, οι υπολοιποι ειστε αντικοινωνικα σιχαματα ετσι κι αλλιως.
Και αφου η μανα μου ειναι εδω και της τα ειπα ηδη και η πρωην μου -μην τα ξαναλεμε- εχει κανει την κλειτοριδα ελικοπτερακι και πεταει πανω απο τη Ζμουναμολα, ποιος μου μενει;-Εσεις.
Βαλτε καφε και κατσετε.

Εχτες λοιπ....οχι οχι οχι, θα σας πω για εκεινη τη μερα και την επομενη.

Ξυπναω σκατα απο τα ξυδια, μ' ενα πονοκεφαλο ισαμε 76544432 μεγκαβολτ να μου τρυπαει και να μου ξυνει το κρανιο. Το δωματιο σκοτεινο (ευτυχως)...ειναι καλοκαιρι. Το ξερω και εγω, το ξερεις κι εσυ πλεον που κοιμασαι κι απο τη ζεστη εχεις ξενυχιασει το δερμα σου και το εχεις απλωσει διπλα στον ανεμιστηρα. Εσυ κοιμασαι μεσα στο ψυγειο και μαζι σου ενας ουλαμος απο κουνουπια, σκνιπες, μυγες, κατσαριδες να πινουν το αιμα σου μοχιτο με τριμμενο και παγο.

Εσυ.

Γιατι εγω γυρισα σπιτι...θα ηθελα να πω με ταξι γιατι ειχα πιει...αλλα δυστυχως, με το αυτοκινητο, το οποιο, επιπλεον, ειχε και σπασμενο καθρεφτη οδηγου (λολ), και επισης σε ολη τη διαδρομη να κλεινω με το χερι μου το ενα ματι να μπορω τουλαχιστον να βλεπω τα βασικα στο δρομο (τραγικο λολ, μαλακα μου).

Μπηκα μεσα στο κοκτεηλ-αδικο

-τι θα πιουμε σημερα
-κατεβασε απ'το ραφι βαλβολινες, μηχανολαδα και υγρα μπαταριας και βλεπουμε.

Καποια στιγμη μαλλον μου μιλησε καποια γκομενα στην οποια απαντησα Χαχαμπλαχγκαχ εεε μμμμ χχαχαχα μπορει να ηταν η σερβιτορα ή ο μπαρμαν δε θυμαμαι ρε μαλακα. Η μουσικη ητανε σαγηνευτικη ποπ-τζαζ, εγω καθομουνα στο σκαμπω του μπαρ ολοχεστος να προσπαθω να στριψω τσιγαρο με βαθμο δυσκολιας 72655 γιατι οι δυο τουρμπινες ελικοφορου απο πανω μου που ειχαν για ανεμιστηρες μου επαιρναν χαρτακια, φιλτρακια, τριμματα καπνου, τα μαλλια μου, τον κοσμο ολο και τα πετουσαν πισω μου και στο πατωμα και ημουν σε απελπιστικη  κατασταση, ισως ετοιμος να κλαψω.
Τελικα καταφερα να στριψω ενα (1) τεθλασμενο τσιγαρο που αναβε απο τα δεξια.
Καποια αλλη στιγμη παραλιγο να πιω νερο.


To be continued γιατι ακομα δεν φτασαμε στο ζουμι. 

2 σχόλια:

  1. α) συγκινηθηκα ρε παγασα με τις βαρβολιναι
    β) ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΜΑΛΛΙΑ?
    γ) (ΚΚ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1: Βαλβολίνη (η) ουσιαστικό. Φαντασιακό υγρό το οποίο εικάζεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σπερματοκτόνο

      2: Ναι

      3: Ε

      Διαγραφή