Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ




   Να ξερετε μουνοπανα οτι για να γραψω αυτη την αναρτηση, εσβησα μια αλλη ολοκληρη, επειδη ηταν τρισχειροτερη απο αυτην.
Ακομα πιο σαπια, χιλιες φορες πιο ιεροσυλη, κι ας μην ειχε μεσα μπατσους.

Απολαυστε.

Μια φορα κι εναν καιρο σε ενα δασος, καπου κοντα στη Βασιλισσης Σοφιας, ζουσαν 7 μικροι μπατσοι, ο Καραφλας, ο Μπαμπάτσας, ο Σκουντουφλης, ω Γκρηννυαρυσ, ο Αντολφ, ο Μελχιωρ και ο Τζονι Ντεπ.

   Καθε μερα οι αχωριστοι φιλοι παιρνανε τα γκλοπ τους και πηγαινανε στο δασος για να κοψουν κλησεις και να μαζεψουνε λεφτα απο μαγαζατορες που πουλουσαν προστασια, για να ετοιμαστουνε για τον κρυο χειμωνα που ερχοταν.
   Ολα κυλουσαν ομορφα και αρμονικα, σε μια γλυκια και ανεμελη ρουτινα, την οποια απολαμβαναν αδιαπραγματευτα.

Καθε βραδυ γυρνουσαν κουρασμενοι, αλλα χαρουμενοι στο σπιτι τους και ξεκινουσαν τις δουλειες: Ο Καραφλας επαιρνε τηλεφωνο το ντελιβεραδικο, ο Μπαμπατσας γυαλιζε τις αρβυλες, ο Σκουντουφλης δεν σκουπιζε, ω Γκρυννυαρυσ αναιβαζαι σαιλλφιζ ςτω φαιυσμπυοκ, ο Αντολφ κοιτουσε το χαρτη, ο Μελχιωρ κοιτουσε τ' αστερια κι ο Τζονι Ντεπ παραπατουσε.
   Μετα το βραδινο, κανανε το σταυρο τους, φορουσαν ολοι τις πιτζαμουλες τους και πεφτανε για υπνο. Ο Καραφλας μεσα στον υπνοσακκο αγκαλια με χνουδωτες σβαστιγγες, ο Μπαμπατσας ζωγραφιζε ματια στα βλεφαρα του και κοιμοταν ορθιος στη σκοπια, ο Σκουντουφλης δεν κοιμοταν, ω Γκρυννυαρυσ  αιβαζαι τω δαχτηλω πηπειλλα κε σκαιπαζωτανν καλλα μαι τω κουβαιρλη τυο, ο Αντολφ νυχτοβατουσε και εκοβε βολτες στο σπιτι σα ρομποτακι με το χερι σηκωμενο, ο Μελχιωρ ουρλιαζε στον υπνο του "ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΥΙΟΣ ΘΕΟΥΥΥΥΥ" και ο Τζονι Ντεπ σαπιζε στη πολυθρονα αναμεσα σε χυμενες μπυρες και ξερατα.
   Μεχρι τωρα θα πιστευετε οτι μισω θανασιμα τυπους σαν τον Τζονι Ντεπ, ομως εχετε υπ' οψιν οτι αυτο το παραμυθι ειναι βασισμενο σε αληθινα γεγονοτα και οσο αντισυστημικος επαναστατης κι αν φαινεται, ο Τζονι καποτε εκανε τον μυστικο χαφιε-μπατσο στο 21 Jump Street σε μια προσπαθεια των Φονιαδων Των Λαων να κανουν το ρουφχιανιλικι και τη μπατσοκρατια να φαινονται γαμαουα μπομπα-δουλεια για το μελλον.

Μια μερα, λοιπον...οπως ολες τις αλλες, ειχαν βγει στο δασος τραγουδωντας "τραλαλα τραλαλα....Αουσβιτς...τριαλαριλαρο...εσσεται ημαρ...λαλαλα...Παϊσιος...κλινκ κλινκ κλονκ...θα τρεμει η γη...τσα τσα τσα...".
Και εκει καπου αναμεσα στο λιβαδι Ερμου με ξεφωτο Πλατειας Συνταγματος, λιγο πριν τις φωλιες των Ευζωνων, νασου μια ανεμελη τοσοδουλα αναρχικια να πεταει μολοτωφ και να καιει καδους απορριματων.

"ΤΥ ΚΑΝΝΗ ΑΙΚΥ ΤΟ ΓΑΜΩΣΠΥΤΟ???" αρχυζη να υορλειαζη ω Γκρυννυαρυσ. "ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ" διαταζει ο Καραφλας.
Αμεσως ο Αντολφ, ο Μελχιωρ και ο Μπαμπατσας κινουνται απο τα αριστερα, ενοσω ο Καραφλας κε ω Γκρυννυαρυσ τω πλαιβρηζουν απω τα δαικσεια. Επισης και ο Σκουντουφλης δεν πηγε απο τα δεξια.
Η μικρη παιδουλα βλεποντας τα μπατσονια να την περικυκλωνουν ταμπουρωνεται πισω απο μια βουλευτικη Μερσεντε, βγαζει ενα λεπιδι, το κολλαει χιλιοστα απο το θωρακισμενο τζαμι του αυτοκινητου και απειλει να τη σουγαδιασει ετσι και τολμησουν να την πλησιασουν παραπανω.
"ΠΙΣΩ ΜΠΑΤΣΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ"

   Τα μπατσονια παγωνουν απο τον τρομο...
Ποτε κανεις δεν ειχε ξεστομισει κατι τοσο αποτροπαιο, ποσω δε μαλλον, ενα μικρο κοριτσι που, χωρις καν να εχει κλεισει τα εντεκα, να ουρλιαζει κατι τοσο εξωπραγματικα απανθρωπο. Αλυτρωτικα λογια, φωνες χιλιαδων δαιμονων, που γεμιζουν φοβο τις ασπλαχνες καρδιες των μικρων μας ηρωων .

   Δεν ηταν τοσο η ζημια στη Μερτσεντα, αλλωστε ηταν θωρακισμενο και δε θα παθαινε τιποτα.
Ηταν η ιδεα του στριγκλιστου, τριζατου ηχου της μεταλλικης λαμας πανω στο τζαμι που εκανε τις τριχες τους να σηκωνονται ορθιες.

Και μονο που σκεφτοταν το "ΚΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ" πανω στο γυαλι ενιωθαν να θελουν να ξερασουν και να ξεσκισουν το δερμα τους απο τη σαρκα (το τριξιμο σε τζαμι ή σε πορσελανη εχει απαγορευτει απο τουλαχιστον 3 παγκοσμιες συνθηκες και τιμωρειται με θανατικη ποινη βασει Διεθνους Δικαιου Ανθρωπινων Δικαιωματων).

   Το μικρο αναρχοκαργιολο ειχε βρει την μοναδικη τους αδυναμια και το αντιφα χερι της δε θα δισταζε στιγμη να τους δωσει τη χαριστικη βολη.

Τοτε, ο Τζονι Ντεπ, μαζευοντας τις δυναμεις του, αρχιζει να προχωρα τρεκλιζοντας προς το μερος της, με το γνωστο Χαμογελο της Αποπλανησης ζωγραφισμενο απαλα στο προσωπο του

-Μικρη, μου φαινεσαι γνωστη φατσα. Σε εχω ξανααπειλησει στο παρελθον;
-ΨΟΦΟ ΜΠΑΤΣΕ

...και με αυτο το ουρλιαχτο...


Ωπ, πηγε η ωρα 4 και εχω να ανοιξω τρυπα στο ταβανι να μπει ο αη-Βασιλης.


Και πριν κλεισω, το αγαπημενο μου κομματι -οπως παντα-, τα καλυτερα σχολια σας απο το προηγουμενο αρθρο "ΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ":


Ο Πατερ Βικεντιος μας διδαξε με αγαπη οτι:

"Αδελφε Εμμανουηλ ο Χριστος μας βασανιστηκε και σταυρωθηκε για να κληρονομησουμε εμεις οι αμαρτωλοι την αιωνια ζωη. Ποιος; ο ιδιος ο Υιος του Θεου. Ειμαστε λοιπον ενα τιποτα μπροστα του. Μονο με ατελειωτη αγαπη και συγγχωρεση βαδιζουμε τον δρομο της σωτηριας που χαραξε για εμας Ιησους Χριστος εναντια στον θανατο και τον σατανα. Ειμαι ακολουθος του Χριστου μας και λεγω οτι ο Καζαντζακης δεν ηταν Χριστιανος αλλα Βουδιστης. 
Συγγχωρεσε με. 
"



Ο Ανωνυμος μας αφηγηθηκε μια τρομαχτικη ιστορια:

"Οταν εξήγησα σε ταριφή οτι υπάρχει το google translate για να ρίξει κανα μουνάκ πήγε να γράψει "ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ".

Ξαφνικα νεκρωσε η μηχανη του ταριφομομπιλ, σκοτεινιασε ο ουρανος και ο ταξιτζης αρχισε να ψελιζει:

"Die KOMMUNISMUS BURNS und letzte Gehirnzellen . PROOF ARTIKEL"

Πας να κάνεις καλό και κλάνεις μαλλί ανωτέρας ποιότητας έτοιμο και βαμμένο σε πλήθος αποχρώσεων του κόκκινου.
"




Ο Προεδρος ΑΠΙ μας ενημερωνει οτι:

"  Δεν είμεθα μισάνθρωποι, αυτοί δεν είναι άνθρωποι! Στο ίνστα είναι επίσης και τα δισεκατομμύρια ίδια vines boys/girls be like... κι εγώ είμαι σε μια γωνία να τους δείξω psofos be like..."


Ο Ανωνυμος με μπαραζ ρουκετες ουρλιαζει:

"ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΕΣΙΑΛ ΜΙΤΖΕΤ ΠΟΡΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

ΠΣΟ-FA-ΔΙΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.
"




25 σχόλια:

  1. Αν ήμουν η παιδούλα ίσως δελεαζόμουν με τον Τζόνι Ντεπ και υποχωρούσα.......Με μπέρδεψες παλιόπαιδο και ακόνιζα τόση ώρα με αυτοσυγκέντρωση τα λεπίδια μου.Τελικά ο έρωτας λωλαίνει.Καλά κάνεις και άφησες την Κάργια και διψάς μόνο για την Ελευθερία που είναι δυνατότερη από όλα τα κελιά.
    Καλά Χριστούγεννα και να σου έρθει μια ΑγιοΒασιλίτσα γεμάτη πλούσια "δώρα".Υγεία σε όλους.
    Μ.Κ.Ναύπλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑ ΤΟ ΑΥΤΙ

      Διαγραφή
    2. Ματς Μουτς
      Μ.Κ.Ναύπλιο

      Διαγραφή
    3. φωτοζ ορ νεβερ χαπεντ, ειναι γνωστα αυτα, δεν γινονται εξαιρεσεις για το ναφπλοιο

      Διαγραφή
    4. Μόνο η φυσική επαφή μετράει και όχι οι φωτοσοπιές
      Μ.Κ.Ναύπλιο

      Διαγραφή
  2. Όλα είναι ένα μεθυσμένο όνειρο του Γιαννάκη του Ντεπ (που παλαιότερα ονομαζόταν Μπερπ από τα ρεψίματα που έριχνε κάθε φορά που κατέβαζε 3 μισόλιτρες αγνώστου προελεύσεως μαζεμένες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προεδρα, νομιζω οτι δυσκολα θα γραψεις καποιος καλυτερο σχολιο απο αυτο μεχρι τη Πρωτοχρονια

      (πες τι ηπιε να το ψαξω στο ιμπεη)

      Διαγραφή
    2. ανάμεικτο ούζο με τσικουδιά πριν από υποχρεωτικό τραπέζι με άτομα που δε μισείς ακριβώς αλλά μισείς

      Διαγραφή
    3. Και οταν φυγουν βγαζεις απο το ντουλαπι την καλη ρακι και απλωνεις στακα, συγλινο, απακι, τσιλαδια, αθοτυρο και λοιπα και λοιπα και λοιπα και γινεσαι σκατα και χαρουμενος ολομοναχος γιατι αυτη ειναι η ζωη του Γουλβεριν του Ψηλορειτη

      Διαγραφή
    4. Θα βαφτιστώ στον Onan τον Librarian βουτηγμένος σε κολυμπήθρα γεμάτη με στάκα

      Διαγραφή
  3. Tο τριξιμο σε τζαμι ή σε πορσελανη εχει απαγορευτει απο τουλαχιστον 3 παγκοσμιες συνθηκες και τιμωρειται με θανατικη ποινη βασει Διεθνους Δικαιου Ανθρωπινων Δικαιωματων.

    ΤH KΙΜΩΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ ΟΜΩΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΚΑΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ PINK FLOYD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ

      ΒΕΣΕΡΕΜΟΣ

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΜΑΡΚΑΔΩΡΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ.

      ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΙΞΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Θες να αφηγηθεις ερωτικη νουβελα ή εισαι σε φαση απο το ΚΕΘΕΑ με θεμα "πως επεσα στη βαρια τη πρεζα";

      Διαγραφή
  4. καποιος να κλεισει αυτο το σιχαμερο μπλοκ με τα ξεδιαντροπα σεξουαλικα υπονοουμενα για τα παιδια μας. κρυφοτετοιε.....χριστουγεννιαρα μερα.....φτου σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι φιλε μου.
      Ειμαι φανεροτετχοιος

      Διαγραφή
    2. Δεν ειμαι φιλος ειμαι γιαγια τον αντρα μου τον εχασα στον πολεμο μου κανε τρια παιδια οταν μεγαλωσαν με απαυτονα αλλα δεν ελεγα τιποτα και εκανα τα παιδια τους οταν μεγαλωσαν και αυτα με απαυτοναν αλλα παλι δεν ελεγα τιποτα αλλα δεν μπορουσα να κανω αλλα παιδια. τι ελεγα εχω σλατχαιμερ

      Διαγραφή
    3. IT'S SLEDGEHAMMER.

      TRUST HIM. HE KNOWS WHAT HE'S DOIN'

      ΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ BΙΔΕΟ:

      https://www.youtube.com/watch?v=Qo_YAJEWsuY

      Διαγραφή
    4. Αχ ρε γιαγια, τι να σου πω;
      Να σου ευχηθω γιορταρες μερες να ειχες σταφυλοκοκκο ή λοιμωδη μονοπυρηνωση, ή λεπρα ή εητζ αντι για Αλτσχαημερ;
      Δηλαδη καπου ελεος.

      Στο φιλο απο κατω με τη βαριοπουλα του grey's anatomy, μονο τον οικτο μου εχεις φιλαρακο που δεν ξερεις την καλτ σειρα sledgehammer απο το ογδοντα'ζ με τον πιο αντισυστημικο μπατσο ever

      Διαγραφή
    5. No mercy for you bearn to hell. Δυτικε ανιστορητε γραφειακια εγώ μεγαλωσα σε 5-6 διαφορετικες φυλες του Αμαζονιου σαν αμαζονα και η αιμομιξια ηταν παραδοση για μας , τον αντρα μου τον εχασα στον πολεμο του πρικριπι εναντιων καποιων λευκων οταν ενας απ αυτους προσπαθησε να γκαστρωσει μια δικια μας και να σπασει τον γενεολογικο κυκλο αιματος.

      Διαγραφή
    6. ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΦΑ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΓΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΟΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΗ ΙΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗ ΑΛΛΑ Η ΛΑΙΚΗ ΠΑΛΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΟΧΙ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΛΕΤΙΑ ΜΕ ΨΗΤΟ ΤΣΑΚΟΥΑΡ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑ

      Διαγραφή
    7. Δεν το ειχα δει απο αυτην την αποψη καλε μου...να τα λες να μας μαθαίνεις. Με συγγχωρεις που ημουν λιγο savage αλλα ειναι λογω ανατροφης. Καλο Αντιφα αγωνα

      Διαγραφή
  5. Χουστήρα μαναριμ ιεχω γιδια αναρχικα για τον αγώνα ινε προυπονημενα διαβασμεν και ετοιμουπολεμα. δις ισ μαι κριστμας πρεσεντ φορ γιου. kisses to you all from me

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΤΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΚΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ
      ΟΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΘΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΕ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΔΕΟΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ

      ΒΕΣΕΡΕΜΟΣ

      Διαγραφή
  6. Ρε μαλακιστηρι, δεν σου εχω πει μη σβηνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή