Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΠΕΡΙ ΜΑΛΑΚΙΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ



Η Μαλακια ειναι εχει διτη εννοια και ενεχει μεσα της και το Καλο και το Κακο. Ειναι κατι σαν το Μουνι, οπου οι περισσοτεροι ετεροφυλοφιλοι άντρες και σχεδον ολες οι ομοφυλοφιλες γυναικες θεωρουν οτι ειναι ενα καλοκαγαθο φιλετο, λεπτοκομμενο και νοστιμο, αλλα αν γινει καποια ζημια, τοτε αυτοματα η ζημια βαφτιζεται "Μουνι".

   Ετσι ειναι και με τη Μαλακια. Ειναι μια υπεροχη μοναχικη στιγμη, γεματη μαγικα συναισθηματα και γλωσσοπλασιες τυπου "σε γαμαω παλιοπορτανα, γαμιολοπουτανο, ξεσκιζοβυζιαγαμησου, γαμνιεσαι μωρη παλιοξεκωσκιστρα; (οχι)" και οι σκεψεις σου ειναι ενα τραγικο προνηπιο οπου ολα τα μαλακισμενα θελουνε να καψουνε τις κουρτινες κι εσυ προσπαθεις να τις φερεις σε ταξη, ωστε οταν θα χυσεις να μη νιωθεις ντροπη που οι εκφρασεις σου θα εκαναν ενα Αυστραλοπιθηκο να βαλει τα γελια και να χαθει στη σαβαννα ουρλιαζοντας σαν επιληπτικος με το "τρωγλοπουταρνιδι" που ξεστομισες στις πρωτες πιτσιλιες.

Η κυριολεκτικη εννοια της Μαλακιας δεν θα επρεπε να ειναι επιληψιμη, ομως καποιες φορες, απο τον πολυ "γκαζμα", τα πολυτιμα υγρα σου πεταγονται με φορα και σε πιτσιλανε στα μουτρα, με μη-αναστρεψιμες για την ψυχοσυνθεση σου συνεπειες. Τοτε λεμε οτι εγινε Μαλακιαρα, και η εννοια αυτης καθεαυτης της Μαλακιαρας ειναι που πυροδοτησε την εξελιξη της μη-κυριολεκτικης Μαλακιας.
   Οταν κατι παει στραβα, λεμε "εγινε μαλακια", γεγονος που στο εφεξης θα μας παραπεμπει ΠΑΝΤΑ στην εκσπερματιση πανω στα μουτρα μας (σας), διαιωνιζοντας την εικονα ενος μαλακα που βλεπει φανταστικους στοχους και γελοιοποιειται.

   Η Μαλακια υπηρχε ανεκαθεν. Ηταν το ζωοποιο στοιχειο καθε αρχαιου πολιτισμου και παλια οποιος ηθελε τηνε πετουσε οξω και ξεχαμουρευονταν μοναχος του κοιτωντας τους περαστικους εντονα στα ματια.

Στην Αρχαια ημων Ελλαδα εγιναν και οι πρωτες απεικονισεις αυτοϊκανοποιησεων πανω σε ντελικατους αμφορεις και εξαιρετικης τεχνης πιθαρια. Μελανομορφα αγγεια με νεους με σιξπακ να νταβραντιζουν το σφηνοειδες πουτσακι τους, τραγομορφους θεους με κατι μαλαπερδονια σαν μπαρες στα διοδια να προκαλουν παντα και μονιμως Το Αιωνιο Θυμα σεξουαλικης παρενοχλησης, την Αφροδιτη και αλλα τετοια ομορφα.
   Αργοτερα ηρθαν και οι Ρωμαιοι, που σαν γνησιοι προγονοι των σημερινων Ιταλων, πηραν αυτα που εκαναν οι Ελληνες και τα εκαναν ισαμε τρακοσα μετρα ψηλα αγαλματα με θεους και ηρωες να βαρανε ψωλαρα για το Μεγαλειο της Ρωμης. Γιατι σου λεει ο Ιταλος "ooo ma que katso, ti gammmato pou einai afto?!?! To parei apo Ellines la porka poutana troya kai to kanei kalyteto. Poutsa pala kai pankratio!!! To Kaisara ta einai to megalytero poutsaras kai valoume mesa kai tria liontaria, pente kamilopartaleis, nera trexoun kai Kaisara na kynei averta mesa sto syntrivani". 

Τετοια γινοταν και σε αλλους πολιτισμους μεχρι που η ελευση του χριστιανισμου τα γαμησε ολα.
Πιστοι της Νεας Ταξης Πραγματων αρχισαν να κυνηγουν οσους την επαιζαν με αγαλματιδια της Ασταρτης και οσες αγοραζαν διακοσμητικους Πανες.
Ηδη φανταζομαι πρωτοσελιδο στους ενημερωτικους παπυρους της εποχης:
"...νοικοκυρα συνεληφθη στο σπιτι της με τρακοσα αγαλματιδια του θεου Πανα του Πεοκρουστη σε διαφορα μεγεθη. Σε ορισμενα ειδωλα το πεος ειχε περιεργα μπιμπικια και ραβδωσεις ενω δυο απο αυτα καναν περιεργες δονησεις αμα ελεγες τρεις φορες "Ερμης κι αποστολος" αναποδα...".

   Ετσι λοιπον οι Νεοταξιτες, ψυχοπαθεις χριστιανοι δολοφονουσαν τις Επιστημες, τις Τεχνες και τη Μαλακια, πηγαινοντας μας πισω στην εποχη των σπηλαιων. Τα ιδια φυσικα γινοταν και στην Ανατολη με την ελευση των εκει κατσικογαμηδων βοσκων του Ισλαμ και των παιδεραστων του Ταοϊσμου ή οποιασδηποτε τετοιας θρησκειας που σου ελεγε να αυτοκτονησεις αμα η κοτσιδα σου ητανε στραβη ή αν δεν προσκυνησες σωστα τις ιερες σαγιοναρες του Αυτοκρατορα, αλλα για καποιο περιεργο λογο ιτ'ς οκ να αφησεις μια ανηλικη παιδουλα να σου τη βιασει ο "δρακος" ή το "χταποδι".

   Αναδρομικα λοιπον βλεπουμε οτι ολα αυτα ηταν Μαλακιαρες κι αυτο θα επρεπε να μας κανει ολους κοινωνους μιας Συλλογικης Συνειδητοποιησης, ωστε να αποφευκτουν στο εφεξης τετοιες ασκημιες που μας κανουν ηδη ρομπα σε τουλαχιστον τριαντα γαλαξιακα συστηματα.

Ομως οχι.
Για τον Ανθρωπο η Μαλακιαρα πρεπει να εχει παντα μια εξελιξη, μια Ιστορικη Συνεχεια, αν θελετε.

Δεν θα ξεχασω μια εποχη επι πασοκ (το κομμα ειναι τυχαιο) οπου ολοι ειχανε παθει επιληψια και βαζανε τους δισκους να παιζουνε αναποδα για να ακουσουνε ποιος καλλιτεχνης περνουσε -λεει- σατανιστικα υποσυνειδητα μηνυματα, λες και η καυλα του σατανιστη ειναι να καθεται να ηχογραφει τους στιχους αναποδα!!!
Και οχι μονο αυτο. Η Μαλακια χτυπησε 800 στην κλιμακα Αδωνι οταν "ανακαλυψαν" οτι το "κι υστερα" της Μαρινελας (ποιας ρε μαλακα μου;;; της Μαρινελας!!!) αμα το επαιζες αναποδα κι αααααμα του χαμηλωνες την ταχυτητα κι αααααααμα εβγαζες καποιες συχνοτητες κι αααααμα ο Ερμης επαιρνε τσιμπουκια αναδρομος στο Δια, ακουγες λεει δυο φορες τη λεξη "Σατανας" στο τραγουδι κι οτι η Μαρινελα ειναι αρχιερια του Τραγου και κανει doggy με γουρουνια τα βραδια με πανσεληνο.

Ευτυχως ομως η Ιερα Εξεταση δεν υπηρχε πλεον ως θεσμος κι η τραγουδιστρια, σαν πραγματικη κυρια τους εγραψε ολους στα χειλια της και δεν βγηκε καν να σχολιασει.

Και φτανουμε στο διαταυτα:


ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ
ΕΙΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ!!!

Γιατι ρε καριολα χωριζεις απο τον ενα μαλακα που σε κερατωνε και τα φτιαχνεις με τον επομενο μαλακα που σε κερατωνει και που χωρισε τη γυναικα του για να μην την κερατωνει με τυψεις; 
Γιατι ρε τσογλανα θα πρεπει εγω να κουρευτω για να ερθω λεει να σε ζητησω απο το γερο σου σε γαμο; Δεν του φτανει που θα εβλεπε τη μαλλουρα μου να πεφτει σα χειμαρρος πανω στα καταβροχθιζομενα παϊδακια σε οικογενειακο τραπεζι;
Γιατι μωρη μαλακισμενη να νοικιασω σπιτι να μενουμε ενω εχουμε και οι δυο σπιτια στην ιδια πολη και τα λεφτα μου φτανουνε ισα για να πληρωνω το τηλεφωνο;
Γιατι γαμω τον Οντιν σου τα εφτιαξες μαζι μου αφου γουσταρεις τον πρωην σου, τον οποιο χωρισες εξαρχης γιατι εισαι ηλιθια και το μυαλο σου ειναι μια κακοβραζμενη ορμονοσουπα με σως περιοδο;
Γιατι με ρωτατε την ιδια γαμημενη κλισεδια "σε ποσες το ειπες αυτο σημερα;" λες και η δουλεια του μπαρμαν ειναι να καβατζωνει μουνια για το βραδυ;
Γιατι μωρη τραγικια, ενω εισαι με τον γκομενο σου μου την πεφτεις ενω δεν σε κοιτα κι οταν μενεις μονη και σου λεω να παμε να κανουμε ενα τσιγαρο μαζι (ενα γαμηδι τσιγαρο) εσυ δεν κουνιεσαι να 'ρθεις κι οταν επιστρεφω μου τη λες κι απο πανω που αργησα και σου 'λειψα;;;


Ερωτησεις
Ερωτησεις
Ερωτησεις

Και μετα μου λενε να βγω εξω λεει να γνωρισω κοσμο...πλακα μου κανετε;;;
Νιωθω λυπη για οσους μου το λενε γιατι οι καημενοι δεν βγαινουν καθολου εξω να δουνε πως ειναι ο εξω κοσμος.

Ενα χαοτικο κωλοχανειο γεματο υστερικα σνομποπουτανα που περιμενουνε το Μαλακα που θα ριξει τα μουτρα του να πει ενα καρο ψεμματα που αν τα πει στην παρεα θα γελανε και τα αηφον σπαρταρωντας πανω στα τσιγαρα και οι αναφτηρες θα κανουν τελετουργικο σεπουκου πηδωντας μεσα στο φρεντο και μετα παραπονιουνται κι απο πανω που τις εχει σταρχιδια του.

Το διλλημα ειναι ψευτοδιλλημα: να υποκυψω και να γινω μαλακας για να πηδηξω ή ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ ΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ ΤΣΟΝΤΑΡΕΣ ΝΑ ΞΑΣΠΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΩΓΜΗ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ;

Σαφως το δευτερο.
Καθε ανθρωπος στη θεση μου μπαινει σε κατασταση "Γκολουμ":

-το Μουνι ειναι καλο!! Θα μας προστατεψει!!
-οχι το Μουνι μας προδωσε, το Μουνι πρεπει να πεθανει
-μα το Μουνι εχει το Μαηπρισιους!!
-θα βρουμε πολυ Μαηπρισιους στο γκουγκλ και στο τουιτερ, στα καλα ακαουντ
-το Μουνι ειναι φιλος μας!!
-γκρρρρρ σκασε
-ΟΧΙ ΕΣΥ ΣΚΑΣΕ
-ΣΚΑΣΕ ΣΟΥ ΛΕΩ
-ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ
-ΣΚΑΣΕ ΕΙΠΑ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΗΠΡΙΣΙΟΥΣ ΓΙΟΚ


(*σχιζοφρενικο μπουρδουκλωμα και παλη*)

43 σχόλια:

  1. Στο ψευτοδίλημμα όμως κάποια στιγμή θα ενδώσεις και θα κάνεις το μαλάκα γιατί ο Μανολάκης θα αρχίσει να παραπονιέται και θα σου λέει αν δε βρεις κάτι ζωντανό δε με ξαναβλέπεις όρθιο ούτε με βοήθεια γερανού. Για να είσαι συνέχεια στη δεύτερη κατάσταση πρέπει να το εξασκήσεις το επάγγελμα από μικρός και για χρόνια (δηλαδή να παίζεις LOL ή κάτι τέτοιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτους τους εκβιασμους του πουλιου (τιγρης) εγω δεν τους καταλαβαινω. Το 'χω και καθεται ολη μερα, το σηκωνω δυο-τρεις φορες για να ξεσκονιζω και να μου κανει και παραπονα;

      ΘΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΩ

      Διαγραφή
    2. Προεδρε αυτο που ο καθε μικρος -ακης και η καθε μικρη
      -ακι, παιρνουν πρωτοβουλια και εγειρουν απαιτησεις,
      πρεπει καποτε να σταματησει!! Πρεπει να ξεσηκωθουμε να
      τους παρουμε τον αερα!!!!

      Διαγραφή
    3. Με πεθανες στο γελιο Προεδρε!!! :)
      Eσεις εχετε και μια σοβαρη απειλη, εμεις με
      τι να απειλησουμε?? χαχαχαχα

      Διαγραφή
    4. Ότι θα μπει το πράμα του Φίλη μέσα σας

      Πρόεδρας ΑΠΙ

      Διαγραφή
    5. Προεδρε!?! Αυτο ειναι διαστροφη!
      Να το απειλησουμε ειπαμε, οχι να καταστρεψουμε
      τον ψυχικο του κοσμο!!!! :):):)

      Διαγραφή
  2. Επίσης όταν γράφει κάποιος μήνυμα στο τσατ σου ακούγεται σα χτύπημα μπαλακίου(;) από ρακέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, το ξερω. Ειναι ο κλασσικος ηχος του chatango. Πατσ πανω στο εικονιδιο του ηχου να τον απενεργοποιησεις

      Διαγραφή
  3. ΜΑΡΙΝΑ

    Το δεύτερο διάλεξε.Μην γίνει και άλλη μαλακία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαλωγω το δευτερο και απο αποψη, αλλα οχι αυτα τα ψευτοχιπστεριλικια που διαλεγουν το αντιθετο του γκανιαν για να αποδειξουν οτι ειναι ξεχωριστοι

      Διαγραφή
    2. Σωστός!


      ΜΑΡΙΝΑ Κ

      Διαγραφή
  4. Αχχχ ωραια ηταν...Το φχαριστηθηκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΡΙΝΑ

      Μαρή για πες για πες,το πρώτο ευχαριστήθηκες ή το δεύτερο;

      Διαγραφή
    2. Τραααιιιι γουιθ ε λιτλ χεεεελπ οφ μααιιι χανντ λαλαλαλα

      Διαγραφή
    3. ΜΑΡΙΝΑ

      Έτσι όπως το θέτεις θυμίζει και τραγούδι των Μπιτλς αλλά από την άλλη ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!Πάντως φωτίζει το πρόσωπο μετά,δεν χρειάζεσαι κρέμα λάμψης.

      Διαγραφή
    4. Διαφωνω καθετως. Κρεμα χρειαζεται ΠΑΝΤΑ..Τωρα λιγο μονο πισω απ τα αυτι σαν ακριβο αρωμα και μπλισφουλ νανι;-)

      Διαγραφή
    5. Τωρα τι ηταν παλι αυτο το thread?!?!

      Μισο να γκουγκλαρω κατι και ερχομαι

      Διαγραφή
    6. Mat, οι καλες κρεμες (οπως και τα αρωματα) κανουν
      δουλεια και σε μικρες ποσοτητες :)

      Διαγραφή
    7. Και τα δηλητιρια....
      Ps καποιες κρεμες ειναι για προσωπο και σωμα. Η.συχνη επαλλειψη ενυδατωνει καλυτερα...

      Διαγραφή
  5. Το πρωτο μερος του αρθρου Χωστηρακο μου, αξιζει το
    Νομπελ ιστορικης αναλυσης της Μαλακιας.Μελετη/εργο
    ζωης,που θα μεινει κληρονομια στις επομενες γενιες!!
    Για το ψευτοδιλημμα, να σου θυμισω μονο την αρχαια
    κινεζικη παροιμια.."μοναχος σου χορευε κι οσο θελεις
    ΠΗΔΑ"! Γιατι τα παϊδακια, ειτε με μαλλι χειμαρο τα φας
    ειτε κουρεμενος, οπως βεβαιωνει η επιστημη, ανεβαζουν
    την χοληστερινη, η οποια εχει καταστρoφικα αποτελεσματα
    για την υγεια ενος σωστου αντρα!!! :)
    ΥΓ.Χωστηρα με πεθανες στο γελιο,το διαβασα ποοολυ αργα
    το βραδυ και ξυπνησε η μιση γειτονια απ τα γελια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα σου πω οτι σου ευχομαι (αν χρειαζεται να το ευχηθω), να ξυπνησεις τη γειτονια και με αλλους τροπους!

      Ξερωγω...με γκουγκλαρισμα ή κατι παρεμφερες

      Διαγραφή
    2. Dont'worry,Τους ξυπνάμε και με άλλους τρόπους,με βογγητά!


      ΜΑΡΙΝΑ Κ

      Διαγραφή
  6. Φχαριστω, νασαι καλα!! Απ το στομα σου και στου γκουγκλ
    το αφτι!!! :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μαλάκες, μας έχει χτυπήσει το καλοκαίρι πολύ άσχημα, πρώτη φορά βλέπω τόση καυλα και παράλληλα μαλακία στα blogs, δεν ξέρω τι συμβαίνει, εγώ με τη σειρά μου σκέφτομαι σοβαρά να πουτανιάσω αυτό το καλοκαίρι, αλλά το γεγονός πως θα υδρώνει κάποιος από πάνω μου, με κάνει να αναθεωρώ κάθε σκέψη για σεξουαλική επαφή.
    Δεν ήξερα πως το τίμημα για να κάνει ραντομ σεξ ένας άνδρας ήταν τόσο μεγάλο ή εγώ κατάλαβα κάτι λάθος? Ή οι φυσιολογικές γυναίκες δεν κάνουν ραντομ σεξ με ράντομ ξένους όπως και να έχει...κουράγιο άξιο παιδί της Θεάς Καφροδίτης, ότι και να αποφασίσεις θα τιμήσουμε τη σπερματική σου θυσία στο ναό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι να ημουν μονο εγω.
      Δυστυχως πολλα παλικαρια τραβανε τα ιδια ζορια.
      Τι να πω...μηπως να κανω κανενα ταξιδακι προς Λιθουανια, αλλα αυτη τη φορα να μεινω εκει;
      Ξερεις, οι Λιθουανες εκτιμουν ομορφους ιντελεκτ τυπους. Θυμαμαι οταν ημουν εκει ενα απο τα περιστατικα που συνεβαιναν, να μπαινω με την τοτε κοπελα μου (Λιθουανη) σε φαρμακειο και κατι να της λεει η φαρμακοποιος και να βγαινει εξω συγχισμενη. Τι ρωταω τι εγινε και μου λεει "η καριολα με ρωτησε που το ψωνισα αυτο το ομορφο εξωτικο φρουτο"...και αλλα και αλλα και αλλα

      Διαγραφή
  8. Αυτό το άρθρο δεν είχε τίποτα το αστείο κυρίες εσείς που γελάτε. Είναι μια τραγική ωμή αντρική πραγματικότητα. Να πρέπει να μας ευνουχίζετε, να μας γαμάτε την ψυχολογία και να μας σπάτε τα αρχίδια προκείμενου να πάρουμε μια αγκαλιά ένα φιλί και λίγο μουνί.
    Ρε Μάνο θέλω να σου ζητήσω συγνώμη ρε μαλάκα γιατί ήμουν και γω ένας απο αυτούς που σου έλεγαν, είσαι κλεισμένος μέσα και βγες εξω και ξεκόλλα κτλ.Σορυ ρε φίλε.
    Και μπράβο σου που έχεις τ αρχίδια να γράφεις όλα αυτα δημοσίως

    Γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τρεχει μια αδερφε, μια τζουρα Εξω Κοσμου για να συνειδητοποιεις που και που οτι δεν αξιζει, ειναι αρκετη για να γνωριζεις οτι Μεσα ειναι καλυτερα...τουλαχιστον μεχρι να συμβει καποιο Κοινωνικο Σοκ και να συνειδητοποιησουν οι γυναικες οτι οι αντρες εξαφανιστηκαν απο το δρομο. Κατι σαν αντρικη εκδοχη της Λυσιστρατης.

      Εγω το χρεος μου το κανω και αφηνω ανοιχτο το πεδιο στα κλαρινα και τα καγκουρια να δρασουν.
      Αν παλι οι γυναικες δεν θελουν να βαλουν μυαλο, απλα επιβεβαιωνουν τις θεωριες μας και ειμαστε ολοι καλα. Και εγω και εσυ Γιωργο μου!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητε Γιωργο, νομιζω λιγο βιαστικο το
      συμπερασμα σου. Δεν γελαμε με αυτα που γραφει
      ο Χωστηρας, γελαμε με τον τροπο που τα γραφει.
      Επειδη τον παρακολουθω καιρο τωρα, εχω διαβασει
      και τα δυο blog του απο δυο φορες, αυτο που μπορω
      να πω με βεβαιοτητα ειναι οτι τα μηνυματα του
      προς εμας τους αναγνωστες τα περνα παντα μεσα
      απο το χιουμορ.Ειναι και ο καλυτερος τροπος να
      μεινουν πραγματα στα μυαλα ολων μας.
      Δεν ξερω για τις αλλες κυριες του πανελ,θα πω
      ομως για μενα.Κι εσυ και ο Χωστηρας και το
      μεγαλυτερο ποσοστο των αρσενικων αυτου το τοπου,
      εχετε δικιο.Δεν ειμαστε καθολου καλες μαζι σας.
      Η συμπεριφορα μας ειναι απαραδεκτη.Θες γιατι ειναι
      λαθος ο τροπος που μας μεγαλωνουν οι μαναδες μας,
      θες γιατι δεν μπορουμε να αποβαλουμε τα τοσα χρονια
      καταπιεσης απο μεσα μας,θες γιατι η φυση εχει δωσει
      σε μας το προνομιο της κυησης, θες ολα αυτα μαζι,δεν
      ξερω..αυτο που ξερω ειναι οτι δεν ειμαι και πολυ
      περηφανη για το φυλλο μου οταν βλεπω τετοιες
      συμπεριφορες και οταν ακουω την αγανακτηση σας.
      Απ την αλλη, υπαρχουν και αντρες που δεν ευνοουν
      καποιες απο μας να προβληματιστουν και να διορθωθουν.
      Ειναι πολυ μεγαλο το θεμα για να αναλυθει σε ενα
      σχολιο, ομως την κεντρικη ιδεα νομιζω την εδωσα.
      Δεν ειναι ολες οι γυναικες ιδιες οπως δεν ειναι
      και ολοι οι αντρες ιδιοι.
      Πριν λοιπον μας καταδικασετε επειδη γελασαμε με
      τον τροπο που γραφει ο Χωστηρας, σκεφτειτε οτι
      καποιες απο μας μπορει να ειναι με το μερος σας
      και να σας υπερασπιζονται...ισως να ειναι και
      μανες αγοριων και να εχουν τις ιδιες αγωνιες με
      σας..για εσας. :)

      Διαγραφή
    3. ...αν είσαι τόσο γλυκανάλατος σου αξίζει τέτοια αντιμετώπιση, έλα στο ναό μου να σου μάθω τι θα πει άντρας κούκλε..

      Διαγραφή
    4. Αγαπητή @medoussa άξιο μυθικό πλάσμα ξέρεις πόσο σ'αγαπάω, αλλά εγώ προσωπικά γελάω με αυτά που γράφει, αλλά πάλι δεν είμαι γυναίκα είμαι θεότητα

      Διαγραφή
    5. Μέδουσσα
      συμφωνώ και επαυξάνω.Γελάμε μόνο με τον τρόπο που τα γράφει.Αν πάρουμε το σοβαρό μας θα πούμε άλλα.........
      Και στηρίζουμε και αγόρια και άντρες ειδικά τους ευαίσθητους.


      ΜΑΡΙΝΑ Κ

      Διαγραφή
    6. Ω Θεα Καφροδιτη! Υποκλινομαι! Εσυ σαν Θεα εχεις
      καθε δικαιωμα να γελας!
      Η Γοργω Μεδουσα ειναι εδω για να πετρωνει την
      αδικια!

      Διαγραφή
    7. ΜΑΡΙΝΑ Κ
      Δεν χρειαζονται στηριξη τα αγορια και οι αντρες,
      μια χαρα μυαλο και ποδια εχουν να στηριχτουν,
      κατανοηση χρειαζονται και σωστη συμπεριφορα!

      Διαγραφή
    8. Καφροδιτη στειλε διευθυνση ναου κλπ στο hostiras@gmail.com

      Διαγραφή
    9. Μέδουσσα με παντρεύεσαι; Εστω ένα σύμφωνο συμβίωσης κάτι τέθοιορεαδερφέ να σε σκεπάζω με σεντόνι τις ανοιξιάτικες μέρες

      Πρόεδρας ΑΠΙ

      Διαγραφή
    10. Aν κρατας απο μια ανθοδεσμη για καθε πλοκαμι
      μου κι αν το σεντονακι ΔΕΝ ειναι ροζ με καρδουλες
      και τα συναφη, τη βαζω την υπογραφουλα!!! :)

      Διαγραφή
    11. «προνομιο της κυησης» ;;
      'Οχι και προνόμιο medoussa. Κατάρα είναι.

      Διαγραφή
    12. Εσύ χωρίς κύηση έχεις γιο τον υπέρτατο. Τον έναν. Τον μοναδικό.

      Διαγραφή