Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΤΟΝΕ ΓΑΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ Ή ΔΕΝ ΤΟΝΕ ΓΑΜΑΣ;



   Η ανθρωπινη διαφορετικοτητα, ναι μεν ειναι αυτο που κανει τον καθενα μας ξεχωριστο, αλλα γενναει ταυτοχρονα και την αναγκη να διαχωρισουμε και τους Μαλακες. Οι Μαλακες δεν ειναι καποιοι συγκεκριμενοι. Μαλακες ειμαστε ολοι μας, απλα ο δικος μου μαλακας μπορει να ειναι ο φιλος σου. Ξερω πολλους Μαλακες με φιλους και παντα αναρρωτιεμαι "Μα με αυτο το μαλακα;" και η απαντηση ειναι παντα "Ναι". 
Υπαρχουν πολλα ειδη Μαλακα, αλλα αυτοι που κερδιζουν συνεχως εδαφος ειναι οι Μαλακες Κοινης Παραδοχης, οι οποιοι κανουν παρεα μονο μεταξυ τους, οποτε ειναι τοσο Μαλακες που δεν μπορουν να πετυχουν την Απολυτη Μαλακια.

   Πολλοι Μαλακες με κοινα προβληματα φτιαχνουν συντεχνιες και αγωνιζονται να αποδειξουν οτι δεν ειναι μαλακες, αλλα τα βραδια συγκεντρωνονται με κουκουλες, κρυφα κατω απο το πορτραιτο της Παλαμης και του Παλλομενου Πεους (κατι σαν την κουκλουξκλαν ή το πασοκ αλλα στο πιο ντεκαντανς και αρτ νουβω) και κραδαινοντας υγρα χυσομαντηλα Ζεβα (που κανει τη διαφορα), ορκιζονται παγκοσμια κυριαρχια.

   Ενα μελος μιας τετοιας συντεχνιας εγραψε πριν μερικες μερες αυτο το αρθρο---> Αυτο

Σας δινω μερικα λεπτα καιρο να το διαβασετε και σας περιμενω παλι εδω. 
ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΩ ΣΟΥΠΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕΕΕΕ;;;;

Θα ημουν ενα κλικ πριν αγγιξω το δικο τους λεβελ Μαλακιας, αν εγραφα "γυρισατε;" 

   Οι καλλιτεχνες λοιπον δεν ειναι ολοι τους για το μπουτσο. Μερικοι ειναι και καλα παιδια, αλλα εχουν πεθανει.
Η καλλιτεχνικη λοιπον εκφραση, απο μονη της δεν ειναι για το μπουτσο. Χαρη στην καλλιτεχνικη εκφραση φτιαχτηκαν οι Συμφωνιες του Μπετοβεν, ο Παρθενωνας, το Kiss from a Rose του Seal, τα τρια...οχι τεσσερα πρωτα αλμπουμ των Queensryche, η Τζοκοντα, η Λαμποργκινι και αυτο εδω το μπλογκ. Α, και τα μπραζιλιαν πανω σε σμιλεμενα κωλαρακια που ειναι ο,τι πιο μινιμαλ εχει παρουσιασει η Μοδα τη μετα-Bauhaus εποχη, αλλα ξεφευγω απο το θεμα.

   Η ουσια ειναι οτι το αρθρο αυτο που εγραψε αυτο το επιτιμο μελος (γραμματεας μαλλον ή ταμιας) της Λεσχης Δεξιοχειρων Μποντιμπιλντεραδων ειναι -θα ελεγα- ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ για να γαμησει και να γινει αποδεκτος στο ευρυτερο κοινωνικο συνολο. Να αποκτησει Κανονικους Φιλους και να Κανει Σχεση ή Σ.Ε.Κ.Σ. (Σταματαω Ενδοπαλαμηση Κανω Σεξ).
Γιατι δεν εξηγειται αλλιως ο τιτλος του που μας παρακινει ντε και καλα να εχουμε φιλους/γαμιωμεθα με καλλιτεχνες.
   Ολα τα επιχειρηματα του ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΑ και οσοι τα βρηκαν πειστικα ειναι λιιιιιιιιγο πιο ηλιθιοι απο λεμουριο που παει να κανει τσαμπουκα σε κομπρα.

Ενα προς ενα μας λεει οτι "την προσοχη σας παρακαλω, ειμαστε ενα ματσο εγωκεντρικοι γυρινοι που δεν θεμε να μεγαλωσουμε και να γινουμε βατραχια, ομως θεμε να κρωζουμε σαν κι αυτα και να σπαμε τα αρχιδια σας. Ομως παρολο που ειμαστε σαν ζωντανες μυξες θεμε κι εμεις αγαπη, οποτε παρακαλουνται οι πιο μουναρες πριγκιπισσες...καλα ενταξει, ας μην ειναι και τελειως μουναρες, να ερθουν να μας ξηγηθουν γλωσσοφιλο μεχρι τον οισοφαγο (εχουμε μεγαλη γλωσσα και να γραφτει αυτο στα πρακτικα) και να πιστευουν οτι θα λυθουν τα μαγια να γινομε πριγκιπες και αν αυτο δεν συμβει, δεν πειραζει. Αυτο που μετραει ειναι το ταξιδι και οχι ο προορισμος. Επισης κανουμε πολυ καλα το κατοικιδιο και μοιαζουμε σαν παραγινομενα σπερματοζωαρια με γιγαντισμο, οποτε εμπνεουμε και το σεξ στις ανθρωπινες σχεσεις. Ειμαστε η ενσαρκωση της Τεχνης κι αν καμια φορα ειμαστε βληματα και δεν αντιλαμβανομαστε τις αναγκες των υπολοιπων ανθρωπων, δεν φταιμε εμεις, αλλα η Τεχνη...και το γεγονος οτι ειμαστε γυρινοι. Σας παρακαλουμε αποδεχτειτε μας οπως ειμαστε. Ευχαριστω για το χρονο σας". 

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;

ΤΙ-ΛΕΣ-ΡΕ-ΜΑΛΑΚΑ;;;

Ο μοναδικος ανθρωπος που μπορει να ανεχτει το σπαζοπουτσι σου και να μη σε πνιξει με τις κομμενες χορδες του βιολιου σου ή να σε κρεμασει απο τα λουρια των παπουτσιων μπαλαρινας που φορας ειναι η μανα σου.
Εισαι ενα εγωιστικο καθικι με παρανοϊκες βλεψεις Παγκοσμιας Καλλιτεχνικης Κυριαρχιας, κοκες και βιλα στο Μαλιμπου. Η απορροφηση και η εμμονη σου στις φαντασιωσεις σου σε εχουν κανει αυτιστικο. Η μερα σου ολη ειναι προβα (μονος σου), φαϊ, προσκυνημα στις δημιουργιες των ινδαλματων σου, κραξιμο στους ψευτοκαλλιτεχνες, μιρλα που απο τα 18 σου δεν εχεις γινει ηδη διασημος, πρηξιμο οσων ειναι γυρω σου για το τι εφτιαξες σημερα (μαλακα ακου αυτο το ριφ που εγραψα σημερα Γκααα γκαγκααν γκαγκαγκααααν) (μαλακα κατσε να σου διαβασω στιχο "Εντ γιου γουιλ μπι λονλυ λαηκ δε καλαμια ιν δε καμπους" "πω μαλακα γαμησες" *high-5*) (Μαμα να σου παιξω λιγο το Στεργουεη του Χεβεν στο σαξοφωνο, σταματα λιγο τα ντολμαδακια και ακου).

Αυτοι ειστε.

Καναμε τους μαλακες για πολυ καιρο, αλλα μεχρι εδω.
Δεν γινεται εσυ μαλακα κιθαριστα να σηκωνεις τον ενισχυτη στα πεντακοσα ντεσιμπελ τρεις το μεσημερι για να ακουσει η γειτονια την τελετουργικη εκτελεση του τερατουργηματος που νομιζεις οτι παιζεις.
Δεν γινεται μαλακισμενη μπαλαρινα να μου σπας ολα τα βαζα και τα ποτηρια καθε που θες να κανεις πιρουετα με μισο σπαγγατο στις 90 μοιρες. Σου μοιαζει το σαλονι με σχολη χορου;
Δεν γινεται μαλακιστηρι με τα πινελα να μου θες καθε βδομαδα 40 ευρω μπογιες για να ζωγραφιζεις μεταμοντερνα απεικονιση πουτσας και μουνι με γλαδιολες και ελεφαντες να σε βλεπει ο Νταλι απο τον ταφο του και να λεει "μα ποοοοσο μαλακας;"

Να πας να δουλεψεις να εχεις το δικο σου χωρο, γιατι η κατανοηση μου φτανει στο ζενιθ.
Ανεχτηκα για πολυ καιρο τις καυλες σου.

Επισης ακουσα οτι θες να γαμησεις κιολας

Τι να γαμησεις βρε μαλακα;

Για να γαμησεις πρεπει να βγεις εξω
Κι οταν βγεις εξω πρεπει να μιλησεις σε κοσμο
Κι οταν μιλησεις σε κοσμο, να τον ρωτησεις πρωτα αν ενδιαφερεται για το ειδος τεχνης που εκπροσωπεις κι αν σου πει οχι ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ. Μονο αν σου πει ναι ξεκινα να λες.
Κι οταν ξεκινησεις να λες ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ "ειμαι κιθαριστας σε μπαντα/ειμαι μεταμοντερνος καλλιτεχης/ειμαι χορευτρια λατιν, μοντερνου χορου/σχεδιαστης μοδας/αρχιτεκτονας πειραματικων κτηριων/αρχιδια/μυδια/μπαρμπουτσαλα/ακαταπαυστες φλυαριες για να εντυπωσιασεις"
ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ που θες ντε και καλα να πεις για σενα, να εχεις πρωτα κατσει να ακουσεις προσεκτικα τι εχει να πει ο συνομιλητης σου και να σχολιαζεις ευστοχα. Τοτε και μονο τοτε μπορεις να βγαλεις τα σωψυχα.

    Γιατι να ξερεις, το αντικειμενο του ποθου σου θα σε βλεπει παντα σαν μισοτελειωμενο βατραχι καθε φορα που εσυ κρωζεις, προσπαθωντας να την πεισεις οτι εισαι πριγκιπας.
Καθε φορα που θα απαιτεις αγαπη και κατανοηση θα παιρνεις τ' αρχιδια σου. 

27 σχόλια:

  1. Έπρεπε να γράψεις τιτανοτεραστιε αρχηγε του σύμπαντος και για τους φωτογράφους που έχουν γίνει μαστιγα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΗΚΑ ΠΕΤΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΑ Ο ΦΑΚΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΕ ΦΥΛΛΑ ΤΑ ΟΛΣΤΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΙ ΧΙΠΣΤΕΡΟΦΑΓΗΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΦΕΣΠΟΥΚ ΚΑΙ ΙΝΣΤΑ ΜΕ ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΙ ΧΑΣΤΑΚ

      ΨΟΦΟ ΟΛΟΙ

      Διαγραφή
  2. Για ποιον χτυπάει η κουδούνα Host?
    Το αρθράκι για την τέχνη ήταν τόσο μαλακία που δεν το διάβασα όλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αρθρο απευθυνεται σε ολους τους εγωπαθεις καλλιτεχνες που μιρλιαζουνε κι απο πανω που δεν γαμανε. Ειδικα αφιερωμενο στον αρθρογραφο του συνδεσμου που αναρτησα που ειναι και εκπροσωπος του κλαμπ της Παλαμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γυναικα ειναι. Ειναι το αλλο που δεν χρειαζεται ολη η παλαμη

      Διαγραφή
    2. Γυναικα ξε-γυναικα η μαλακια εχει βαρεσει σαλπιγγες και στομαχι

      Διαγραφή
  4. «....» Πάνω από όλα να αγαπάμε τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν μόνο έτσι θα αγαπήσουμε και τους άλλους. Αμήν.
    ΥΓ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΙΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ ΨΟΦΗΣΕ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΚΟΥΓΟΤΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ

      Διαγραφή
  5. Ευτυχως που εβαλες καλλιτεχνικο πλαισιο στον τιτλο και δεν ειπες απλως "Τονε Γαμας τον Μαλακα ή δεν τονε Γαμας". Θα ειχες δημιουργησει πολλα υπαρξιακα προβληματα στον κυκλο του Μαλακα και αντε να εξηγεις σε καθε Μαλακα τι εννοεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γινεται να γενικολογω διοτι μετα δεν γινομαι μεταδοτικος και εκφραστικος σαν λυρικος ποιητης των Ελληνιστικων Χρονων και μετα απο 300 χρονια δεν θα με αναφερει κανενα καλλιτεχνικο εγχειριδιο πως να γινεις μεγαλος και τρανος και τετχοια

      Διαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σχόλιο στο link που μας έδωκες: Κάτι μεταξύ ναρκισσισμού υπερφίαλου ονειροπολήματος και απωθημένου deep throat. Αυτό όμως που με ΣΟΚΑΡΕΙ περισσότερο είναι η έμμεση υποτίμηση του μηχανισμού της χειροπρακτικής ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ. ΧΩΣΤΑ... δεν μπορούμε να ανεχτούμε την κατεδάφιση του τελευταίου εναπομείναντος αχυρένιου οχυρού μας από παρενέργειες γυναικομαστίας, unisex string και συρρίκνωσης όρχεων, μην ξεχάσω και τις τρόμπες κενού (negative effects of capitalism)

    Επιτέλους αδερφέ σε βλέπω όπως είσαι («κλεμμένο» από avatar movie)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχασες τα equality τσιτατα που προπαγανδιζουν μονο υπερ των γυναικων και κατι gender fluid φασεις που παραπεμπουν σε ζωοφιλια ή "ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΦΙΛΟ, απλα γαμιεμαι με ολους τους υπολοιπους"

      Διαγραφή
  8. Καλά που μου τα θυμίζεις για να μην βρίσκομαι εκτός θνητής πραγματικότητας και καβαλώ το καλάμι. « το θέμα είναι γιατί προτιμάς τον τάδε από τον δείνα ή προσπαθώ να μην γαμιέμαι με τους υπόλοιπους και μαλάκα μου σε βλέπω σαν φίλο. Μόνο με εμβάθυνση στην απόκρυφη γεωμετρία μπορεί κανείς να προσεγγίσει τέτοια προβλήματα.»

    ΥΓ: Η αλήθεια κάνει πάρτι στου αιδοίου την χωρίστρα.

    Είχα καιρό να σχολιάσω και ξεσυνήθισα. Τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλα τα γιατί στο άρθρο είναι λόγοι για να μη συμπαθήσεις κάποιον από την πρώτη κουβέντα. Το άρθρο δεν περιγράφει καλλιτέχνες. Περιγράφει εγωπαθείς και εγωκεντρικούς τύπους, από αυτούς που μιλάνε ασταμάτητα για να σου πουλήσουν και να επιβάλουν τον εαυτό τους σαν πιεστικοί πωλητές, ή σαν να δίνουν συνέντευξη στην εταιρεία και που συνήθως ακούν μόνο τη φωνή τους, επειδή η πάθησή τους είναι ψυχοπαθολογική.
    Η δεσποινίς που έγραψε το άρθρο, είναι μάλλον στην ηλικία που οι ορμόνες έχουν την ίδια χημική σύσταση με το MDMA.
    Δεν εξηγείται αλλιώς να βλέπεις ρομαντικά το "υιοθετούν ιδέες ανθρώπων με τους οποίους μίλησαν μονάχα για λίγα λεπτά, μα είναι σίγουρο πως θα τις υποστηρίξουν με νύχια και με δόντια. Μέχρι να βρουν άλλες", ή να βγάζεις νόημα από το αντιφατικό "Θέλουν μυστήριο και ένταση αλλά θέλουν ηρεμία και πράγματα ξεκάθαρα".
    Δεν είναι για εμάς αυτό το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλακα, επεσες ακριβως μεχρι ακιδας. To the point, που λεμε στο Μεγαλοχωρι.
      ΑΠΑΙΤΕΙ και οι απαιτησεις του/της ειναι παραλογες, σε φαση "κανω μπουρδελο τους γυρω μου, αλλα αγαπηστε με πλιζ γιατι η εμπειρια να με γνωρισετε ειναι ανεκτιμητη".
      Και μετα περνω το χασαπομαχαιρο και τον κανω σπαλομπριζολες και γαρδουμακια να ταϊσω τους χιπστερς

      Διαγραφή
  10. https://www.youtube.com/watch?v=6OD7-MqhaIU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι ακτιβ μεμπερ αδερφε, ξενερωσα οταν διαβασα το χοντρο να μιλαει ασχημα για μεταναστες και να πεταει ακροδεξια σκατα

      Διαγραφή
    2. ένα απλό τραγούδι είναι

      Διαγραφή
    3. Δεν θα σε χαλασω ουτε εμενα ουτε εσενα και θα κατσω να το απολαυσω με μια μπηριτσα. Στην υγεια σου!

      Διαγραφή
  11. Είναι από τις τύπισσες που ψάχνουν κάποιον (αόριστο) χαμένο έρωτα που δεν ήρθε και δε θα ρθει ποτέ, μυξοκλαίγοντας στο δωμάτιό της ενώ έξω βρέχει και κρατώντας το τάμπλετ αγκαλιά για να μπαίνει φέισμπου και να κάνει λάικ σε φωτογραφίες γνωστών της σε σκυλόμπαρα. Είναι η μαλακισμένη που θέλει να βρει "τον ιππότη με το άσπρο άλογο" αλλά στην πραγματικότητα τα θέλει όλα έτοιμα γιατί είναι άχρηστη.

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τίμιες οι ιδέες σου, για τον πουτσο η γραφή σου. θυμιζεις κακη απομιμηση Mikeius, εκτός κι αν δεν το προσπαθούσες να γινει που απλα σε κανει μη πρωτοτυπο. κατα τα αλλα καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και φαινεσαι και λιγο σκατοψυχος επισης απο αυτα που γράφεις. όχι γιατί έχεις άδικο, δεν έχεις, υπάρχουν όντως πολλά τέτοια άτομα. αλλά επειδή βλέπεις ως εκει.

      Διαγραφή
    2. Λαμβανω αναμεικτα συναισθηματα στο σχολιο σου. Μπορουσες ομως να γραψεις "κακη απομιμηση του Master G" ή να μου βρισεις τη μανα αντι να γραψεις το ονομα του φιλελε φλωρου που απευθυνεται αποκλειστικα σε 15χρονα.

      Παω τωρα στο λαγουμι να ρουφηξω τη μυξα μου και να αναλογιστω τη θεση μου σε μια κοινωνια e-νταηδων

      Διαγραφή