Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΡΑΠΟΡΝΕΙΑ


   Αυτη η αναρτηση ειναι ακρως πορνογραφικη και βεβηλη για τα ματια πουριτανων, για τα φρυδια μαρτυρων του Ιεχωβα, για τα μακρια μαλλια παντρεμενων με υγιη σεξουαλικη ζωη. Επισης μπορει να προκαλεσει αλλαγες σεξουαλικου προσανατολισμου σε μικροοργανισμους που αναπαραγονται μεσω διαιρεσης. Επιπροσθετως, να αποφευγετε την επαφη με ατομα που πασχουν απο συνδρομο Down Town, επισκεπτων της θειας Μαρικας στο χωριο που ψηνει κεφτεδες καθε Κυριακη και ατομων που λενε "μου επεσε η μυτη" οταν μυριζουν κατι νοστιμο αντι του σωστου "μου εσπασε τη μυτη" που σημαινει οτι οι κεφτεδες της θειας Μαρικας ξερουν καρατε. 
Παρακαλουνται να απομακρυνθουν απο την οθονη: ατομα με αναπνευστικα προβληματα, γκομενες που γουσταρουν μακριες πουτσες αλλα οταν τους τον δινεις στο στομα γλειφουν μονο το κεφαλακι, ροκαδες που "μια φορα παραλιγο να κανω τριο με δυο γκομενες μετα το λαηβ", η μανα μου, αυτοι που κατουρανε και λιγο, και οι ταριφες που κερασαν καυλι το Σοφακι τη Βεργκαρα οταν ηρθε μια φορα στην Αθηνα ινκογκνιτο.


...................................................

ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ
πρωτη πραξη: η φυσικη επιλογη:

Τα πρωτα θηλαστικα που επιβιωσαν απο τον κομητη που αφανισε τους δεινοσαυρους, ειχαν δυο επιλογες για να επιβιωσουν, Α: να περπατανε στα τεσσερα και να ειναι γαμάτα ή Βου: να σηκωθουν στα πισω τους ποδια και να εχουν πεταχτα αυτια. Η Φυση ευνοησε την πρωτη επιλογη με τονους Γαματοπρεπειας, χαριζοντας τους καυλες μια-δυο φορες το χρονο για να αναπαραγονται. Τα ζωα που επελεξαν να σηκωθουν στα δυο και να κοιταξουν τον Ουρανο τα θεωρησε αφυσικα και ασχημα. Τους εδωσε ακαταπαυστες καυλες και γονιμοτητα ολο το χρονο, αλλα και λειτουργικο αντιχειρα ωστε τα αρσενικα του ειδους να αγκαλιαζουν στοργικα το πεος τους και να εκσπερματωνουν κατα βουληση κρυμμενοι στα χορτα, ακομα κι αν υπαρχουν πολλα θηλυκα τριγυρω τους. Η Φυση ειναι ο Διαβολος και ο Θεος που χαρισε στον ανθρωπο το δωρο της Αυτοϊκανοποιησης. Η Φυση ειχε αρκετη υπομονη να περιμενει ακαταπαυστα μεχρις οτου ο Αποστατης Ορθιος Ανθρωπος θα πληρωσει για την αμαρτια του, ψοφωντας μεσα στο ιδιο του το σπερμα. Η ευκολια που του παρειχε η μαλακια, αντι να παει ντομπρα στην κοπελα να της ζητησει να ξεφλοκιαστουν μεχρι το μουνι της να μοιαζει με το Σπηλαιο Πετραλωνων ξεναγηση πενηντα ευρω, ηταν μια τεραστια ΠΑΓΙΔΑ. 
   Ομως ο ανθρωπος ειχε αναγκη για φαγητο και προστασια και ο βετζετεριαν πασιφιστικος τροπος ζωης ηταν χαμηλος σε λιπαρα και υψηλος σε Ψοφο. Μια φωνη στο κεφαλι του, ενας Προμηθεας με τη μορφη ενστικτου του ειπε να μην τρεξει αλλα να παρει μια πετρα και να τη φερει στο κεφαλι του Μαχαιρογαμωπαρδου που τον απειλουσε. Ηταν η ιδια φωνη που του ειπε να τραφει απο τις σαρκες του ματωμενου πτωματος και ηταν το κρεας που εδρασε σαν σκληρο παραισθησιογονο και του ανοιξε το μυαλο.
   Συντομα ο ανθρωπος με τη νεα του υπερδυναμη εφτιαξε εργαλεια, φονικα για να τραφει και αναισθητικα για να υπερνικα τον γυναικειο πονοκεφαλο και να αναπαραγεται μεσω του μη συναινετικου σεξ, νικωντας ετσι τη Φυση σε πρωτο επιπεδο.


Πραξη δευτερη: υπερνικωντας τη Φυση

Ο Ανθρωπος πλεον εχει κυριαρχησει στον πλανητη και ενω κανει ο,τι ειναι δυνατον για να αυτοεξαληφθει, δηλαδη πολεμους και θρησκειες, εν τουτοις η ακατανικητη λαχταρα του για σεξ εχει βαλει στη ακρη τα σχεδια της Φυσης.
Το ανθρωπινο γενος εχει κυριολεκτικα γαμηθει να γαμιεται!
Ιδρωμενες πουτσες, υγρα μουνια, χερια, ποδια, δονητες, ζωα, δαχτυλα, φετιχ, βασανιστηρια, παρτουζες, λυσσαρες, πουστηδες, νεκροβασιες και ο,τι αλλο αρρωστο και αηδιαστικο εχει εφευρει ο Ανθρωπινος Νους μπορει να τα βρει κανεις απο τις κατακομβες της Ρωμης μεχρι τα παλατια των Ινκας.
Ειναι η εποχη που η Γη βαφτηκε Ασπρη.
Ο κοσμος δεν ειχε ενδοιασμους να κανει καμακι και το καπιταλιστικο συστημα προσεφερε απλετο χωρο να γαμαει μεχρι και ο Κουασιμοδος.
Ετσι η Μαλακια μπηκε σε δευτερη μοιρα και υπηρχε καθαρα ως διακοσμητικο, 
...ενα "ας σφιξω τωρα και μια παχια" μετα απο το γαμησι.
Ηταν και η εποχη που οι καλλιτεχνες ξεκινησαν μια πρωιμη απεικονιση αισθησιακων/σεξουαλικων σκηνων, η οποια ομως ειχε καθαρα αρτιστικο σκοπο και οχι να βλεπεις την Αφροδιτη του Μποτιτσελι με τις βυζαρες και να χυνεις πανω στον καμβα. Αποδειξη αυτου ειναι οτι ποτε δεν βρεθηκε σπερμα πανω στην κωλαρα της Τυφλης Δικαιοσυνης με το 'να βυζι πεταμενο απωξου, ουτε στους πινακες του Τιτσιανο με τις αναγεννησιακες μουναρες. Ουτε καν στην Ινδια, που ειναι τα αγαλματα που κανουνε ξεκωλες καμασουτρες φατσα-φορα στο δρομο, δεν βλεπεις τους Ινδους να κανουν ουρα για να ξεροχυσουν πανω στην πετρα.
Ο κοσμος γαμαει και γαμαει αβερτα.


Πραξη τριτη: το φαινομενο της Πεταλουδας

Δυστυχως, το μυαλο του ανθρωπου ειχε διευρυνθει πολυ και εκτος απο το σεξ μπορεσε να χωρεσει και αλλα πραγματα, οπως τα αθληματα, τον τζογο, το πασοκ και τις επιστημες.
Καποιος ανακαλυψε την χημεια, καποιος αλλος την φυσικη. Ενας τριτος συνδιασε αυτα τα δυο και εφτιαξε ενα χημικο χαρτι που αποτυπωνε τις αντανακλασεις του φωτος πανω στα αντικειμενα. Ενας τεταρτος εφτιαξε τη φωτογραφικη μηχανη, ενω ενας απογονος του εβαζε διαδοχικες φωτογραφιες να παιζουν απανω σε ενα πανι και ενας πεμπτος ανακαλυψε το βιντεο.
Καποιος στη μακρινη Ελλαδα ανακαλυψε το Σταθη Ψαλτη και ενας συμπατριωτης του τη Βινα Ασικη...Βινα Ασικη...





   Τα ματια του κοσμου γεμισαν με εικονες απο αλλες γωνιες του πλανητη που οι γυναικες ηταν αλλιως, οι αντρες διαφορετικοι, τα μουνια ειχαν αλλο σχημα και οι ψωλες εδειχναν προς αλλη κατευθυνση. 
Ο ανθρωπος αποκτηνωθηκε απο το σοκ. Τα παντα γυρω του αρχισαν να του βρωμανε και να βρισκει ευχαριστηση μονο με ανθρωπους που βλεπει στο πανι και στην οθονη. Ετσι ξεκινησε η ξενομανια που οι γυναικες θελανε τους αντρες δυο μετρα ξανθους με πουτσα σκεπαρνι και μεγαλοστελεχος σε εταιρια και οι αντρες που θελανε Ρωσιδες.
   Ετσι το εμπορικο δαιμονιο μπηκε σε εφαρμογη και αρχισαν να φερνουν φωτα και καμερες στα μπουρδελα. Οι πρωτοι performers ηταν αξυριστοι και ειχαν μουστακι και ελπιζες οτι τραβωντας μαλακια δεν θα ξεπεταχτει καμια πουτσα απο το θαμνο που κεντραρεις να χυσεις γιατι τοτε σιχαινεσαι τον εαυτο σου και λες "ω το μαλακα, καυλι ηταν αυτο; Πα να ξερασω" που ειναι χειροτερο κι απ' το να φανταζεσαι οτι πηδας τη μανα σου.
Παραληλλα αναπτυσεται και ο εμπορικος κλαδος των τσοντοπεριοδικων, καθως και οι απιθανες κρυψωνες να τα χωσεις μεσα στο σπιτι.

Η Μαλακια γινεται Τεχνη, με φωτογραφικα φιλτρα, ενσταντε, γκρο πλαν, περιτεχνα ξυρισματα στα γεννητικα οργανα και σκιασεις στα βυζια να φαινονται μεγαλυτερα.
Για τη βιομηχανια του πορνο, τα ογδοντα'ς ηταν οτι πιο πασοκ ειχαμε γνωρισει.

Πραξη τεταρτη: new age

Απο τη δεκαετια του 90 τα πραγματα αρχισαν να γινονται εξαιρετικα υπερβολικα, καθως ο αριθμος των μπουρδελων με καμερες αυξανοταν. Τωρα οι ταινιες πορνο αλλα και οι τσοντο-sequences αρχισαν να αποκτουν σκηνικα, διαλογους, πιο περιτεχνες στασεις και καλοπληρωμενους πρωταγωνιστες.
Αυτο ομως ηταν ενα μυγοχεσμα μπροστα σε αυτο που θα ακολουθουσε με την ελευση του εξακοσαεξηνταεξι, του Κερασφορου Ιντερνετ, δηλαδη.
  Τωρα, αν εισαι πιτσιρικας που μολις ανακαλυψες τις ευεργετικες ιδιοτητες του αυνανισμου εν ετοι 2016, χυνεις με το που θα πατησεις το enter στην αναζητηση.
Ομως για 'μας που εχουμε φαει εργατοωρες στην οθονη και κολλαμε βαρεα κι ανθυγιεινα στην παλαμη, η αναζητηση ειναι μια επιπονη διαδικασια που μπορει να κρατησει ωρες και μπορει να οδηγησει ακομα και τον πιο εμπειρο εξερευνητη στην τρελα με αποτελεσμα να ξεροχυσει ουρλιαζοντας ακομα και με 
βιντεακι-ΨΕΜΑΑΑΑ





Και καπου εδω φτανουμε στην τελευταια πραξη που αποτελει και το ξεκαθαρισμα.
Το τι γουσταρει να δει ο καθενας μας και η καθεμια σας, ειναι κατι πολυ προσωπικο, τοσο προσωπικο που πρεπει να ονομαστει Καυλοτυπωμα και να πηγαινουμε ολοι στους μπατσους να βγαλουμε καινουριες ταυτοτητες.

Η ολη φαση ομως ειναι οτι η τσοντα χωριζεται σε βασικες κατηγοριες, που οσο εξειδικευμενο αυνανιστη κι αν θεωρεις τον εαυτο σου, τις αναγνωριζεις αμεσως
Ας παμε λοιπον να γκουγκλαρουμε κατι απλο για να το δουμε στην πραξη.

Generic: αυτες ειναι οι τσοντες ας πουμε...οι νορμαλ, οπου καταλαβαινεις αμεσως οτι ειναι η κλασικη φαση. Τα ιδια και τα ιδια. Αν θελαμε να την παρομοιασουμε με ταινια, ειναι πχ μια με την Ατζελινα τη Τζολη, οπου σκαει ο Ντανιελος ο Κρεγκ, λιγο περιπετεια για τους αντρες λιγο αισθημα για τις γυναικες, ενας κακος καπου και οι αναποδιες τις ζωης αλλα στο τελος νικα η αγαπη και το 45αρι. Νορμαλ πραγματα που τα εχεις ξαναδει. Νορμαλ πουτσες και κωλαρες, σιλικονατο μπαλκονι και αχ-βαχ πιο ψευτικο κι απο σοκολατα με στεβια.

Παμε να το δουμε λιγο:





Φαστ φουντ


-ψηλε παιζει η Εβερτον, παραγγειλα σουβλακια
-πςςςςςςςς εισαι αδερφος                                         


Προαπαιτουμενα



Πικαντικα: τσοντες δηλαδη που, ναι μεν ειναι του κιλου αλλα κατι εχει μια πρωταγωνιστρια, κατι κανει ξερωγω και αποκταει μια καβλα η φαση. Ειναι περιπου σαν να βλεπεις μια ταινια Τομ Χανκς ξερωγω, που δεν ειναι ασχημη αλλα ουτε και κατι σπεσιαλ και μπαινει ξαφνικα ο Τομ σε σουβλατζιδικο και παραγγελνει δυο πιτογυρα-κομπλε σε απταιστα ελληνικα, παιρνει και μισολιτρη κοακολα απτο ψυγειο και τα τρωει στο χερι.



Βυζους κραηστ ναπουμε!



Λεπτομερειες: πολο μπλουζακι με κατεβασμενο γιακα, οχι σαν Μπουρναζιωτης καγκουρας, δαχτυλιδι γαμου, ρολοϊ χρυσο απο το πρωτο κερατο που εφαγε και κωλος τουρλα για το ριβεντζ



Κανονικη μαμα και κορη προσπαθουν να βαλουν μεσο να υπηρετησει ο γιοκας στο Πενταγωνο




Ασχημιες: αυτη η κατηγορια πορνο ειναι που βλεπεις τα πρωτα λεπτα και δε σου παει ο νους οτι θα γινει μαλακια. Ολα κυλανε ομορφα και ο Τζωρτζ Κλουνεϊ εχει βρει καινουρια τζιμανια για να κλεψουν ενα ακομα καζινο με ενα σουπερ σχεδιο και την ωρα που ειναι στο χρηματοκιβωτιο μπαινει μεσα ιπταμενος ο Ζαν Κλωντ Βιταμ να απαγγελλει Οθελλο παρεα με την Ελενη Λουκα η οποια παει και χεζει ακριβως εκει που ενεργοποιειται ο συναγερμος.
   Κλασσικη περιπτωση το 2girls-1cup, αλλα υπαρχουν και αλλα



Δεν ειμαι επιστημονας αλλα οταν βλεπω εικονα σαν κι αυτη, το πατωμα ασκει στην ψωλη μου τουλαχιστον ογδοντα νιουτον παραπανω


Δειτε πως ειναι οι πρωταγωνιστες του Ρετιρε σημερα


Ολα λαθος




Πορνοσταρ: ειναι τσοντες που ξαφνικα εμφανιζεται η πολυαγαπημενη και καταξιωμενη πορνοσταρ που ολοι αγαπαμε. Η κοπελα που της βαζει στο μουνι ντουντουκα και σου παιζει 3 εμβατηρια, την εισαγωγη του Ροκυ και ολο τον υμνο του Ολυμπιακου. Η πρωταθλητρια στο ορθιο κατσαβιδατο. Το ινδαλμα που εφηυρε το τσιμπουκι βιδωτο με σαλιο για γρασαρισμα με ασορτι λαγνο βλεμμα. Ο καθενας εχει τις δικιες του. Εγω εχω τη Lisa Ann και τη Nina Hartley και αλλες. Εγω δεν ειμαι ο καθενας.





Εδω το Λιζακι μας παιζει Φαουστ του Γκαιτε, πολεμαει σκληρα να σωσει την ψυχη της

Εδω ενας παλιοαλητης μαστιχωσε την Αννουλα στα μουτρα. Αν κοιταξεις πολυ προσεκτικα, καπου αχνοφαινεται ενας πουτσος


Κι εδω δυο ιερα τερατα της milf-gilf εβδομης τεχνης σε μια ανεμελη στιγμη: Νινα Χαρτλεϋ και Ερικα Λωρεν παιρνοντας πρωινο στα Τιφαννυ'ζ







Ποζεριες: σκηνες δηλαδη που οι καλλιτεχνες δειχνουν την αξια τους και το συμπαν προσκυνα που υπαρχουν. Σε φαση, πας να αλλαξεις καναλι γιατι δειχνει σειρα με Κωστα Σομμερ ή το Μπρουσκο και εχει τελειωσει η μπαταρια του τηλεκοντρολ και πρεπει να σηκωθεις οπως παλια να αλλαξεις καναλι βριζοντας και πριν πατησεις το κουμπι εμφανιζεται στη σκηνη ο Τζοννυ Ντεπ για ενα δευτερολεπτο χωρις να πει τιποτα και καθεσαι και βλεπεις ολο το Μπρουσκο γιατι εισαι μαλακας. 




Προβες απο τη Λιμνη των Κυκνων



Επαιξα ασσο τον Ατρομητο και πηγα ταμειο μουναρες



Με ενα καταπληκτικο τρικ χαστε 25 ποντους σε μερικα δευτερολεπτα





Ρατσιστικο: στις τσοντες εχει ξεσπασει την τελευταια δεκαετια ενα ηλιθιος ρατσιστικος πολεμος μεταξυ ασπρων και μαυρων. Κλασσικα το ερισμα ειναι ποιος την εχει πιο μεγαλη αφου το φιλοθεαμον κοινο θελει να βλεπει ολοενα και πιο μεγαλα ματσουκια να μπαινουν σε ολοενα και μικροτερες τρυπες και μαλιστα πανω σε αυτο εχει στηθει ολοκληρο ειδος πορνο οπου πληρωνουνε ενα μαλακα ασπρο με πραγματικα μικρη ψωλη να στεκεται διπλα σε μαυρουληδες με κατι παλουκια σαν το Κρακεν και τον Κθουλου και να το παιζει ντροπιασμενος που του γαμανε τη "γυναικα". Ειμαι καταφορα εναντια σε τετοιες μαλακιες, γιατι πρωτα-πρωτα κανεις δεν ειχε δικαιωμα επιλογης τη ψωλη κουβαλαει. Αν επιλεγαμε, θα σπρωχναμε ολοι βαγονια για να βολταρουμε την ψωλαρα και θα ειχαμε κι ενα κλαρκ απο κατω για να στεγασει και τ' αρχιδια. Αφ' εταιρου θεωρω οτι οι λευκοι γαμανε πιο καλα και πιο τιμια στις τσοντες σε αντιθεση με τους μαυρους που ΕΙΔΙΚΑ αμα σκασει παρτουζα κανουνε λες και πανε στο γηπεδο να δουνε Βιγιαρεαλ-Λυον και δεν ξερουν ποιον να υποστηριξουν. Χαχανιζουν και γαμανε τοσο μονοτονα που ενας τυπας που 'στεκε πιο κατω που δουλευει βιδωτης σε μπουλονια 16ωρο παραλιγο να τον παρει ο υπνος. Ειναι δυστυχως ο μεγαλος κανονας με ελαχιστες εξαιρεσεις. Οι μαυροι στις τσοντες δεν ξερουν να γαμανε. Ιδρωνουνε κιολας στην καραφλα και γυαλιζει και πρεπει να πατησω το ποντικι με το αριστερο να αλλαξω βιντεακι κι αυτο ειναι κατι επιπονο.





Αυτα για σημερα και μην ξεχασετε να απομακρυνετε τα παιδια απο την οθονη. Προστατεψτε τους αθωους

42 σχόλια:

  1. Στο "δείτε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του Ρετιρέ" μόνο η θειόγκα είναι απ'το Ρετιρέ. Ο άλλος είναι ο Μανωλάκης απ'το Φραπέ της Χαράς.
    Υ.Γ. Καλή η προσπάθεια, αλλά είναι σαν το επετειακό επεισόδιο Friends δώδεκα χρόνια μετά που η Ρέιτσελ έχει σταφιδιάσει, η Μόνικα περνάει κλιμακτήριο κι έχει ανέβει τρία λέβελ ξινίλας στο μουνί κι ο Τζόι πρέπει πλέον να παίρνει βιάγκρα για να γαμήσει. Κοινώς: την ορίτζιναλ Πορνοπαίδεια δεν τη φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη με αναγκαζεις να ξαναπαω εκει. Εχω Μετατραυματικο Στρες. Ξυπναω τα βραδια ιδρωμενος και μονολογω "υπαρχουν και μιλφ χωρις παιδια".
      Ηταν συμπληρωματικο της Πορνοπαιδειας. Περισσοτερο διευκρινιστικο του search που θα κανεις. Αλλωστε δεν ειχε επεξηγηματικη ορολογια

      Διαγραφή
    2. Οχι, το μιλφ ειναι ουσιαστικα ηλικιακος προσδιορισμος, οπως και το γκιλφ. Δεν θα εμποδισετε εσεις την επιστημη με μικρ8λεπτομερειες οπως η υπαρξη ή μη παιδιων

      Διαγραφή
    3. Τα έλεγα εγώ τις προάλλες. Επίσης ο ηλικιακός προσδιορισμός είναι πολύ σχετικός. Για τον Ελληνα η μιλφάρα είναι από 35 και πάνω ενώ για τον Αγγλο (τώρα που τα βλέπω δλδ) είναι από 20 και πάνω. Τραγικό, βλέπω παντού συνδιασμό teen + milf, την κόρη και τη μάνα ενωμένες σε ένα άτομο (την κορομάνα) και δεν ξέρω τι να σκεφτώ, σε ποια κατηγορία να την κατηγοριοποιήσω, με ποιο χέρι να μην την παίξω.

      Διαγραφή
    4. Οταν υπαρχουν πολλαπλες επιλογες χρησιμοποιεις ταυτοχρονα οτι εργαλεια εχεις.

      Διαγραφή
    5. Εν προκειμενω, πληκτρολογιο, φτυαρι κι ενα πακετο ζεβα καπιτονε (my weapons of choise)

      Διαγραφή
  2. που ησουν ρε τομ στην προηγουμενη αναρτηση? ανησυχησα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Βασικα (καλησπερα σας) δεν ξερω τι να γραψω... γιατι η μαμα μου δεν με αφηνει!!!
      Ομως πρεπει να ομολογησω οτι ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΑΜΕΙ!!!
      Μπραβο για την ιστορικη αναδρομη! Ξεχασες ομως στα 80ς να γραψεις για τα σινεμα "τρεις ταινιες σεξ στην τιμη της μιας" και πεντε σουβλακια δωρο, σε εκεινες τις αηδιαστικες κρυες αιθουσες που βρωμαγανε πουτσιλες και σαπια χυσια.
      Γελασα σε διαφορα σημεια αλλα μου αρεσε πιο πολυ το "Παρακαλουνται να απομακρυνθουν απο την οθονη:...αυτοι που κατουρανε και λιγο..." χαχαχαχαχα η αληθεια ειναι οτι αυτοι γαμανε πολυ δεν χρειαζονται διαβασμα.
      Σε ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες που η συμαντικοτερη ηταν οτι οι μαυροι δεν ξερουν να γαμανε! Ουφ ησυχασα τωρα...

      Διαγραφή
    2. Μερσω για τα καλα λογια, ΟΜΩΣ δεν ειπα οτι οι μαυροι δεν ξερουν να γαμανε γιατι αυτο ειναι λαθος, πολλες κοπελες ξερω που καλυπτουν υπεραρκετα τις σεξουαλικες τους αναγκες με μαυρα αγορια και καλα κανουν.
      Ειπα οτι στις τσοντες ειναι τραγικοι. Για τα μπαζα τελειως. Χαλανε την εννοια της μαλακιας και κατανταει η φαση για γελια και χαραμιζεται το καμενο το γκομενακι

      Διαγραφή
  4. Αμάν! Δεν σε είχα συνηθίσει στα National Geographic...

    Το πρώτο μέρος αρκετά δυνατό άφηνε μια επίγευση από stacee Jaxx.

    To δεύτερο μέρος θα μπορούσε να έχει και μια νότα fisting αλλά από την άλλη θα ήταν λίγο τολμηρό...μην το ξεχειλώσουμε κιόλας.

    Aβατάρας (βαριόμουν να συνδεθώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φιστινγκ υπο προϋποθεσεις ειναι κομπλε, οποτε δεν μπορουσε να χωρεσει στην περιγραφη αυτων των ανελπιστων αποτελεσματων (τα ανελπιστα αποτελεσματα περιγραφω), γιατι ειναι πολυ συγκεκριμενη αναζητηση.
      Την αλλη φορα να συνδεεσε για να μη νομιζουνε οι αναγνωστες οτι ειμαστε το ιδιο ατομο (τι μαλακια κι αυτη)

      Διαγραφή
    2. Για αυτό έκανα και εγώ την ανάρτηση στο blog μου. Αλλά εντάξει τώρα δεν θα με πιάσει και κρύος ιδρώτας για αυτό το λόγο, μια blogoοικογένεια είμαστε όλοι...στην τελική δεν μπορείς να ελέγξεις τι νομίζει ο/η άλλος/η. Μπορεί να πέφτει και λίγο δούλεμα σε εμένα αλλά οκ...

      Διαγραφή
    3. Φιλε αβαταρα κακως εκλεισες τα σχολια στο μπλογκ σου. Η επικοινωνια με τον αναγνωστη ειναι πολυ σημαντικη! Μπορει κατω απο το αρθρο, να υπαρχει αλλο ενα αρθρο. Τα σχολια γραφουν ιστορια. Θα τα βλεπεις μετα απο χρονια με νοσταλγια. Αλλοι θα ερχονται αλλοι θα φευγουν... ετσι ειναι η ζωη! Μη μασας. Εφοσον αποφασιζεις να βγαλεις στον αερα Δημοσιο Λογο, πρεπει να εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις τις συνεπειες.
      Πρωτα απ ολα, ας αφηνες τα σχολια ελευθερα και αν δεν τα γουσταρες ας τα εσβηνες μετα. Να φαινεται οτι το εσβησε ο μοντ, οπως κανει και εδω ο χωστ. Ειναι πολυ ωραια η παρεα των σχολιαστων. Ευτυχως προλαβα να αντιγραψω καποια πραγματακια που ειπαμε. Ελπιζω να μην τα εκανες delete και να κρατησες καπου τα γραπτα των φιλων σου.
      Ξανασκεψουτο... και οσα σου εγραψα εγω ηταν εντελως φιλικα.

      Διαγραφή
  5. Ωραίο το βιντεάκι με την Κινέζα που παίζει ..παντομίμα.
    Ωραίο και με τη ροδοτσαντοκοπάνα, μου θύμισε τα νιάτα μου που μπάνιζα στο σχολείο/φροντιστήριο τις νεαρές καθηγήτριες και τώρα που μεγάλωσα, σκέφτομαι πως να ένιωθαν άραγε οι κακομοίρες που ουσιαστικά έκαναν πασαρέλα, μπροστά σε ξελιγωμένα δεκατετράχρονα που τις έγδυναν με τα μάτια τους, κάθε φορά που τολμούσαν να έρθουν σχολείο με λίγο πιο κοντή φούστα ή κολάν, με λίγο πιο ανοιχτή μπλούζα, ή όταν άνοιγε κάνα κουμπί από το πουκάμισό τους. Όταν γύρναγαν σπίτι τους, έκαναν ντουζ και το έτριβαν με συρματένιο σφουγγάρι να φύγει το πνευματικό σπέρμα που τις έλουσαν τα δεκατριάχρονα, ή τους ανέβαινε η αυτοπεποίθηση, που σερνόταν στα πατώματα (επειδή είχαν φτάσει 30 χρονών χωρίς να έχουν τα δικά τους καυλόπαιδα) και πηγαίναν στο μπουζ να χτυπήσουν γκομενάκια για one night stand με προοπτική γάμου; Αυτά αναρωτιέμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα πλακα εχεις...

      Διαγραφή
    2. Λαθος Ταινιες....εχυσα ψηλε, αυτο. Με πηγες καμια 20αρια χρονια πισω και με γαμησες ναπουμε

      Διαγραφή
    3. και πλάκα και τερηδόνα. Η ειρωνία είναι ότι δεν τα είπα για κωμωδία αλλά για δράμα.

      Διαγραφή
  6. Να ξανασκάψεις ως τα έγκατα του πορνό και να βγάλεις το επόμενο μέρος της πορνοπαιδείας καθώς ανά 3 μήνες και 21 μέρες βγαίνει νέο είδος τσόντας και να τα αναλύσεις διεξοδικά, με κριτική, τόσα στα δέκα, υπέρ και κατά.

    Γιατί θα με ρωτήσεις.

    Δεν ξέρω θα σου απαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προεδρα, ειδα ειδος φετιχ-τσοντας στο vice και μ8υ εφυγε το κλαπετο.
      Υπαρχει κοσμος που φτιαχνεται να βλεπει γκομενες να βουλιαζουν σιγα-σιγα σε κινουμενη αμμο και γενικα η αισθηση του ελωδους νερολακκου και μαλιστα αυτο το ειδος τσοντας υπαρχει τουλαχιστον καμια 20ρια χρονια.

      Θα το εκανα αυτο που λες αλλα πρεπει να το σκεφτω ναπουμε

      Διαγραφή
    2. Εμεις ομως βραχοι ε; Στοιβαροι και στοχοπροσηλομενοι.

      ΑΝΤΡΕΣ..... Ουμπερ βυζους.

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχα αυτοί θα βλέπουν έλος και θα τον βγάζουν έξω να τον αρμέγουν χαχαχαχαχαχαδενπαεικαλαοκοσμοςρεχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  7. Εμεις ομως βραχοι ε; Στοιβαροι και στοχοπροσηλομενοι.

    ΑΝΤΡΕΣ..... Ουμπερ βυζους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι ουμπερ βυζους ρε φιλε; Αυτο ειναι ρατσισμος και κοινωνικος αποκλεισμος σε πληθυσμιακες ομαδες γυναικων με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ βυζια που δεν ειναι αναγκη να ειναι σαν πυργος Μπουρτζ Καλιφα. Σιγουρα, οπως εχω πει παλιοτερα, "οι βυζαρουδες ειναι οι ψωλαραδες του γυναικειου φυλου", αλλα δεν μετραει το μεγεθος αμα δεν ξερεις να τα χρησιμοποιησεις

      Διαγραφή
    2. uber μεταφραζεται στην προκειμενη περιπτωση σαν υπερ αλλων οπως "βυζοι πανω απο ολα", οχι σαν σουπερ βυζια.

      Μπουμπης.

      Διαγραφή
    3. Αδερφε με βρισκεις συμφωνο, αλλα που να ξερουνε οι χαζες οτι η μονο σιλικονη δεν στον σηκωνει; Και πολλες φορες πανε και δινουν λεφτα τσαμπα για να μεγαλωσουν ηδη πολυ ομορφα βυζια

      Διαγραφή
  8. Βαρεα και ανθυγιεινα στην παλαμη ουαου καλη
    συνταξη θα βγαλει στα γεραματα..χα!Την παντρευεις
    την παλαμη σου να εξασφαλισω τα γηρατεια μου?
    Εγραψες παλι.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνο Συμβιωσης, Μεδουσσα. Σιγα μην τα σκασω στους παπαδες για να ειμαι με το πλασμα που αγαπω

      Διαγραφή
  9. Ερωτα μου αγιατρευτε, σημερα του αϊ Βαλεντινου
    μου εκανες προταση συμφωνου συμβιωσης..ουαου.!!
    Ε και δεν ησουνα γονατιστος..ε και δεν ησουνα.!!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απαντήσεις
    1. Θα δανειστω λεξη απο τον φιλο μου τον ΚΚ και θα πω οτι μονο οι κρεατεριαν θα επιβιωσουν

      Διαγραφή

  11. Ελα μωρέ σε όλους αρέσει να βλέπουν κι ας υποστηρίζουν το αντίθετο. Αν κι εγώ προτιμώ το ζωντανό όπου κάνω τη δική μου σκηνοθεσία. Αν θες τη γνώμη μου οι μαύροι ξέρουν να πηδάνε αλλά δεν είναι οι εραστές που τρελαίνουν μια γυναίκα. Προσωπικά προτιμώ τους νότιο Ευρωπαίους. Πολύ κατατοπιστικό ποστ αν και γραμμένο από την πλευρά του άνδρα.
    -ms bbs-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ, δεν ειπα οτι δεν ξερουν να πηδανε τα παλικαρια, ειπα οτι στις τσοντες οι μαυροι performers ειναι για πεταμα. Δεν ξερω, τους πιανει το σπαστικο τους και αρχιζουν και λενε μαλακιες, δεν ξερουν τι να πρωτοπιασουν, τους πιανει και το ρατσιστικο τους σε φαση "κοιτα κοσμε ενα ματσουκι απουχω, γαμαω λευκες και ντροπιαζω τους αντρες τους" κι αλλα τετοια ωραια και μετα οταν αρχιζουν να κουνιουνται ειναι σαν τα πλεημομπιλ. Παρολα αυτα, οι κοπελες που ξερω οτι γουσταρουν μαυρα αγορια, μια χαρα περνανε μακρια απο τις καμερες

      Διαγραφή