Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ VERSUS BITCHEEEZ



Αυτο το Versus δεν θα ειναι οπως τα προηγουμενα 8 που επαιρνα 2 τυχαρπαστες ψιλοπερσονες, μουνι-δευτερατζα για τις πιπες σε τσοντα υπερπαραγωγη. Δεν θα μου ξαναμαγαρισουν το μπλογκ ψοφοι οπως Μπρους Λι, Βιλε Βαλο, Ομηρος, Βενιαμιν Φρανκλινος και αλλα τετοιοι. Να πανε να γαμηθουνε.

Το τελευταιο Versus θα συγκρινει τις δυναμεις των ανωτερων πλασματων που υπηρξαν ποτε και αυτοι ειναι:



Ο ΘΕΟΣ
Ο θεος υπαρχει και ειναι στυγερο και απαθες καθαρμα.
Υπηρχε απο παντα και θα συνεχιζει να υπαρχει μεχρις οτου ολη η Φυση παρει συλλογικα την αποφαση να αυτοκτονησει. 
ΚΑΘΕ ΕΜΒΙΟ ΠΛΑΣΜΑ 
και οσα δεν μπορουν να αυτοκτονησουν μονα τους, τοτε να τα βοηθησουν οι πιο εμπειροι οργανισμοι, γιατι ο θεος ειναι ενας εγωπαθης ναρκισσος και οπως ολοι οι εγωπαθεις ναρκισσοι, χρειαζεται κοσμο να αναγνωριζει την υπαρξη του, ακομα κι αν τον μισει. 
   Πρωτο του μελημα ηταν να συνδεσει ολες τις προϋποθεσεις για τη δημιουργια του Συμπαντος. 
Με πανισχυρη κβαντικη μαγεια μαζεψε σε ενα απειρα μικρο σωματιδιο ολα τα πραγματα που επροκειτο να υπαρξουν: την ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια, τα πρωτονια και τα νετρονια, τη σκοτεινη υλη, το Λιαγκα, την ηρωινη, τις Ρουβιτσες, την Ελενη Γλυκατζη Αρβελερ, την πρωινη κατουροκαυλα και τους αναπτηρες Hondos. Αφου εβαλε φωτια στο φυτιλι για τη Μεγαλη Εκρηξη πηγε και κρυφτηκε κι αυτος εκει μεσα γιατι λεει απο μεσα του "αυτοι οι τυποι (εμεις, η Ανθρωποτητα ή εστω οι Αμερικανοι) αυτοι οι τυποι ειναι τελειως παστουρμαδες και μπορει καν να μην παρουν χαμπαρι οτι υπαρχω. Κατσε λοιπον να κανω κι εγω τσεκ-ιν στη φαση να τους γαμαω σε συμπαντικες κλιμακες κι αλλα τετχοια ωραια που γραφει ο θεος-Χωστηρας".
   Ετσι λοιπον ο καλος θεουλης επιασε μια καλη θεση στο τσιρκο που εφτιαξε και ηταν αυτος ο μοναδικος θεατης, οποτε οσο ανωτερος κι αν νιωθεις αναγνωστη, οσα λεφτα και λαμποργκινες κι αν εχεις, οσο κι αν τα λογια σου και οι πραξεις σου μετακινουν βουνα, δεν εισαι τιποτα παραπανω απο μια μαϊμου με φανταχτερα ρουχα που χοροπηδας υστερικα χωρις να εχεις ιδεα οτι βρισκεσαι σε ενα κλουβι και οτι η μονη σου σωτηρια, η μονη σου ασφαλιστικη δικλειδα ελευθεριας ειναι ο Θανατος.
   Και ξερετε τι ειναι ο θεος; Ο θεος ειναι ενας σκυλος που τρεφεται με τις σαρκες μας και αφου φαει αρκετα παει και χεζει εδω κι εκει θρησκειες, γι' αυτο παρακαλειστε, οσοι εχετε θεο στο σπιτι σας να τον κρατατε μεσα γιατι γυριζει τη γειτονια και χεζει  μπροστα στην πορτα μου και βρωμαει.
   Αφου ο θεος λοιπον εφτιαξε το συμπαν, αρχισε να ασχολειται ενεργα με την προπαγανδα και τη δολιοφθορα για τη δημιουργια εντυπωσεων ωστε να τον προσεξουν. 
Ξεκινησε με το να βαζει random πλασματα να κανουν με τη βια σεξ μεταξυ τους (δεν ειχε σημασια αν ηταν τελειως διαφορετικα), ελπιζοντας μεσω της σεξουαλικης και εξελικτικης αλχημειας να δημιουργηθει το Ενα, το Μοναδικο, το Απιστευτου Ανειπωτης Βλακειας Πλασμα που οχι μονο θα τον φοβαται, αλλα  επισης δεν θα του κατουραει εδω κι εκει τα χαλια αλλα και θα μπορει να γραφει φανταστικους διαλογους που δηθεν εκανε μαζι του. 
Απο την σεξουαλικη αυτη αλχημεια ειχαμε πολλες ασχημιες μεχρι να φτασουμε στον ανθρωπο: αλογομυγες, δενδρογαλιες, νεροφιδα, γουρουνοκομπρες, ολοκληρη η οικογενεια Μητσοτακη και οι κριτες απο το The Voice.
  Ο παντοδυναμος βασανιστης αφου εφτιαξε το απολυτο κατοικιδιο, τον Ανθρωπο, εκμεταλευτηκε τη συγχυση και τις πρωτογονες φοβιες του για να του επιβληθει. Χρησιμοποιωντας φαντασμαγορικα σοου με καιομενες βατους, σημαδια στον ουρανο και επιδημιες που θεριζαν κοσμακη, τους αναγκαζε να υποταχτουν στο θελημα του και πετυχε ενα παγκοσμιου κλιμακας συνδρομο Στοκχολμης οπου τα θυματα ερωτευτηκαν τον δυναστη τους. Του εχτισαν ναους και τον λατρευαν, επικαλουνταν το ονομα του για να ευχηθουν να μην καταστρεψει αυτους αλλα τους αλλους και αλλα τετοια δειγματα μαζικης παρακρουσης και φοβιας.
   Σε καποια στιγμη απιστευτης καφριλας ντυθηκε κρινος και βιασε μια παιδουλα 15 χρονων (ναι, τοσο ηταν η Μαριαμ), εξαναγκασε ενα φτωχο ξυλουργο να την παντρευτει αλλα ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ και να μεγαλωσει αυτος το παιδι του, το οποιο αργοτερα αφησε ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ να το σκοτωσουν, αφου πια ειχε επιτελεσει ολη τη σκληρη δουλεια, να εξηγησει δηλαδη στον κοσμο γιατι ο βιαστης της μανας του εκανε ολες αυτες τις καφριλες και οτι αν δειξουμε ολοι σεβασμο στο γερο-πορνο δεν θα μας στειλει ολους στο χιλιο διαολο οταν ψοφησουμε.
   Αφου πεθανε ο γιος του, αρχισε να το παιζει θιγμενος πατερας κετσι, γαμωντας την ανθρωποτητα στο συνολο της και στρεφοντας τον ενα εναντια στον αλλο.
   Καποια στιγμη ομως, ο κοσμος αρχισε να ξυπναει και να καταλαβαινει ολο αυτο το Μεγαλο Αστειο, παιρνοντας πλεον σε ικανοποιητικο βαθμο τη μοιρα του στα χερια του, εκτοπιζοντας το θεο μονο σε κατι μικρες σεκτες αμετανοητων ανθρωποειδων με πολεμοκαυλους αρχηγους. Τα αποτελεσματα της υστερης δρασης του θεου ειναι ξεκαθαρα ακομα και σημερα: ανεργεια, πεινα, πολεμοι, βυζολαγνεια και Βερτης.



Ομως...ποιος πραγματικα θα μπορουσε να σταθει επι ισοις οροις απεναντι στο θεο, σε αυτο το Μεγαλειωδες Αρθρο; Ποιος ειναι αυτος ο Ενας που τα κατορθωματα και το αναστημα του ειναι αρκετα ωστε να μπορουμε να κανουμε ΤΗΝ συγκριση;
Πολλοι θα ελεγαν "ο Lemmy" σαν προφανης απαντηση

...αχ, αυτη η αιωνια πιπιλα του ροκομεταλλα να θεοποιει ανθρωπους με περισση ευκολια. 
Οχι, ο Λεμμυ ηταν ενας καλος ανθρωπος με περισσια αγαπη και ελαχιστη ιδιοτελεια, επιασε το μπασο απο αναγκη, η φωνη του ηταν σαν σκουριασμενη γκαραζοπορτα και η μουρη του λες  και τρακαρε με κορμο ελιας. Ουτε φυσικα ο Ρομπ Χαλφορντ, ο Φρεντυ Μερκιουρυ και αλλοι τοσοι. Ουτε ο Βουδας. Ο Βουδας ηταν ενας υπερπροστατευμενος βουτυρομπεμπες που επαθε τοσο συγκλονισμο οταν ανακαλυψε τον εξω κοσμο που εγινε κρασοπατερας μπυροκοιλιας και μονολογουσε "να τα βρουμε ρε παιδια, δεν γινεται να τα κανουμε ολα πουτανα. Ελατε να κανουμε μεντητεησο, παμε ολοι μαζι ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ".
   Μηπως ο Μαρξ; Ο Ενγκελς; Ο Μπακουνιν; Σιγουρα οχι, αλλα φαντασου να πηγαινες στο Μαρξ και να του πεις "συντροφε Καρλ, εισαι θεος" θα εφευγες με τοση προλεταριακη χριστοπαναγια που θα εγραφες εσυ 
"Το Κεφαλαιο 2-Η Κουμμουνα Αντεπιτιθεται".
Μπορειτε να πειτε οτι ο Mikeius ειναι ο θεος, αφου πια εχετε εξαντλησει ολες τις πιθανοτητες, ομως μην απαταστε. Αυτη ξεπουλημενη πορνη του ιντερνετ και ο συρφετος που την ακολουθει δεν ειναι παρα ενα ματσο κλεφτες που ξεπατικωνουν εξυπναδες που διαβασαν στο τουιτερ και αλλου και τις περνανε για δικες τους. Στα φουλ τζουζενια τους ξεθαβουν το σαπιο πτωμα του Master G και το περιφερουν σαν τροπαιο ενος χαζου πολεμου. Αλλα ουτε και ο Master G μπορει να τεθει συγκρισιμος του θεου. Καλος, αλλα λιγος. Στην πρωτη στραβη αποτραβηχτηκε σε μια γωνια μυξοκλαιγοντας σα λαπας αντι να γαμησει το συμπαν. Οχι. Ουτε καν αυτος.

Ε ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ;



ΑΑΑΑΑΑΥΤΟΣ







1-0

Με ονομα που θυμιζει πορνοσταρ, ο Stacee Jaxx ειναι αναμφισβητητα ο μονος που μπορει να σταθει μπροστα στο θεο και κοιταζοντας τον πονηρα στα μουτρα να τον κατουρησει απο ψηλα στα μακρια λευκα του μαλλια.

   Ο Στεησι ειναι τουλαχιστον 3 μετρα ψηλος και γεννηθηκε οταν τα στοιχεια της φυσης αποφασισαν να παρτουζωθουν ανελεητα. 
Επι 10 μερονυχτα επεφτε γαμησι, ξυλο, πυρκαγιες, σεισμοι, σπερμα, βογγητα, αρμεγματα, τσουναμια, ροχαλες στα μουτρα και χλιμιντρισματα και την 11η μερα αναδυθηκε απο τα φλογισμενα σπλαχνα ενος ηφαιστειου Το Θειο Μωρο









ΑΥΤΟ 2-0

Ακομα κι εγω που ειμαι ετεροφυλοφιλο θηλαστικο, πολυ αισθησιακο και κυριως πολυ ετεροφυλοφιλο, μια ρουφογκαβλετα και ενα ντογκυ θα του τα εδινα σα βουαρ.
Ο Stacee οταν ηταν μολις ενος μηνου ηταν ηδη φτασμενος θρυλος της ροκ, αλλα ΚΑΙ της χαρντ ροκ. Το σωμα του ειναι 70% ταυρος, 80% αλογο, 90% bold american fucking eagle και 100% πουτσα. Το αιμα του ειναι καθαρη τεστοστερονη που για να την κουλαντρισει να μη μας γαμησει ολους, πινει καθε μερα 3 βαρελια αγνο Σκωτσεζο και καπνιζει 60 κιλα Ζωνιανο. Φοραει παντελονια με ατσαλινο καβαλο για να συγκρατει τ' αρχιδια του που αμα πεσουν κατω χτυπανε κοιτασματα πετρελαιου.

   Ενα εγωπαθες καθαρμα με απολυτη εξουσια στους παντες. Την πρωτη φορα που γαμησε, οι γιατροι χρειαστηκε να τοποθετησουν χειρουργικα καινουριες μητρες  στις ατυχες κοπελες (5 στον αριθμο) καθως τα προηγουμενα αναπαραγωγικα τους οργανα εφεραν διαμπερη θλαστικα τραυματα και κακωσεις.

Σε οποια γκομενα εριχνε το βλεμμα του επεφτε κατω με σπασμους και θλαση σαλπιγγων. Σε οποια γκομενα μιλουσε, την αφηνε εγγυο με δικο του παιδι... ηδη 3 φορες. Οποια γκομενα γαμουσε εκανε seppuku με μπαλτα κατευθειαν στο μουνι.

   Η μια και μοναδικη γυναικα που τον κοντραρε, εμελλε να γινει ο ερωτας του. Ηταν και η μοναδικη που αντεξε τοση κρεατοβεργα.
Η μοναδικη ανεργεια που προκαλεσε ηταν οταν απελυσε το μανατζερ του. 
Ναι, σιγουρα εξεθεσε το αγεννητο παιδι του σε κινδυνο γιατι η εγκυος γυναικα του ηταν απανω στη σκηνη οταν τα ηχεια της συναυλιας βουιζαν σαν τουρμπινες υπερηχητικης νταλικας, ομως το παιδι θα γεννιοταν ημιθεος μεταλλαγμενος ηρωας της Marvel που θα τον εκαναν και ταινια (δεν λεω ποια). 





Μουναρες στιφτε το μεχρι να αδειασει





Γεννηθηκαααα για την κατααααααστροφηηηηη


Βαγγελα, ασε τη νουδου και παμε να πιουμε τσιπουρο μολτ παλαιωμενο




Εριξα προχειρα ενα Χουνταλα και ηρθα να γαμησω ξερα
Προμπλεμ;






27 σχόλια:

  1. Ναι, ξέρεις τι, θα μπορούσες να έχεις γλιτώσει όλα αυτά τα κατεβατά και να μας βγάλεις απ'τον κόπο να τα διαβάζουμε γράφοντας απλά "καλησπέρα μάγκες, ευτυχισμένο το 2016, θέλω να σας ανακοινώσω ότι το γύρισα σε πετρέλαιο και από εδώ και στο εξής θα τρέφομαι αποκλειστικά με ατσάλινες πούτσες δέκα πόντους παχιές που'χουν τρία χιλιόμετρα φλέβα πάνω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ιδια ακριβως ελεγε και η Καθριν Ζετα Μακρυπουλια Τζοουνς και ειδες που κατεληξε

      Διαγραφή
  2. Ρε λαμογιο του κερατεως (βεβαιως βεβαιως)...που στο καλο ξεθαψες τον αντρα ΙΔΕΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ "ΕΙΜΑΙ";; χαχαχα Γαμωτο πρεπει να τη δω τη ταινια... Φοβαμαι ομως οτι θα αρχισω να γουσταρω τομ κρουζ και θα πεσουν πολλες ντροπες χαχα
    Αντιθετα δεν ντρεπομαι καθολου να πω πως για το πρωτο μερος ΣΥΜΦΩΝΩ. Επεσες μεσα. Γνωριζεστε;; :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ταινια περιγραφη τη ζωη και το εργο του τεραστιου Stacee Jaxx που εχει 3 μετρα υψος και παιζει ο ιδιος. Καμια σχεση δεν εχει με τον Τομ Κρουζ που ειναι τρεις σπιθαμε με τα τακουνια.

      Ρωτας αν γνωριζομαι με τον θεο; Ρωτανε μωρε τον ανθρωπο που σχεδον πεθανε 7 φορες τα αυτονοητα;

      Διαγραφή
  3. Ωχχ ετοιμασου για βεντετα με τον Τσακ Νορις οταν τον ρωτησαν γιατι δεν ξυριζει τ αρχιδια του,απαντησε γιατι δεν φυτρωνουν τριχες στο ατσαλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καρφιτσα στον αερα (τιποτα δε μενει αναπαντητο εκτος απο μερικα σχολια σε παλιοτερα αρθρα που δυστυχως δεν απαντησα)

      Διαγραφή
  4. Τομ Κρουζ ρε μαλάκα;;;;

    Ναι, εκεί κόλλησα.
    Το κομμάτι με το θεό γάμησε.

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος Τομ Κρουζ ρε; Αυτος ειναι κοντος σα τραπεζακι καθιστικου. Ο Stacee ειναι ψηλος σα πυργος Μπουρτζ Καλιφα. Μην πιστευεις ο,τι σου λενε. Ειναι ολα προπαγανδα των νεφιλιμ

      Διαγραφή
    2. Ολοι στο sin city ψοφησαν οικτρα, αποδειξη οτι ουτε καν αγγιξαν τη θεϊλα του καμποϋ ον α στιλ χορς αη-ραηντ

      Διαγραφή
  5. ετοιμαζω αρθρο -απαντηση -κολαφος-μαχαιρια στο κοκκαλο, για το γυρισμα σου σε φυσηχτης κουραμπιε, θα το φιλοξενησεις στον αποπατο του παγκοσμιου ιντορνετ που θελει να λεγετε και μπλογκ? (ΚΚ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουλη, γραψε το και στειλε (ξες εσυ) θα το δημοσιευσω γιατι μου φτιαχνεις τις καλυτερες προβατομακαροναδες και να ξες παντως οτι οπως ολα τα βιτσια ετσι και του φυσηχτη κουραμπιε ειναι οκ αρκει ο κουραμπιες να μην ειναι ανηλικος ή ψοφιος

      Διαγραφή
    2. αυτη την μανια με τους ψοφιους κουραμπιεδαι δεν μπορω να την καταλαβω , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ (ΚΚ)

      Διαγραφή
    3. Εχω βαλει στηθοσκοπιο πανω στην αχνη και ψαχνω νεκρα κορμακια αλληλεγγυων κουραμπιεδων

      Διαγραφή
  6. Το προσπερνώ με τα χίλια ζόρια που αποκάλεσες ψόφιο τον Μπρους.

    Δεν έχω τηλεόραση αλλά υποθέτω ποια είναι η κατουρόκαυλα.

    Δεν θα σε ρωτήσω πόσες μπύρες ήπιες για να τα γράψεις όλα αυτά γιατί γιατί τότε θα έπρεπε να σου πω πόσες μαλακίες τράβηξα διαβάζοντας το άρθρο και η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι. Με άλλα λόγια ίσως το καλύτερο που έχω διαβάσει στο blog σου από τότε που σε ανακάλυψα (λύθηκα στα γέλια ρε φίλε). Το κομμάτι με τον θεό και τον Τομ Κρουζ, με τον Stacee ήθελα να πω κορυφαίο.

    ΥΓ1 Γράφεις underground μυθιστόρημα για πλάκα

    ΥΓ2 Φιλοζωική ένσταση για χουντάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Λι δεν ηταν παρα μια μηχανη, ενα σαϊμποργκ που το γαλαξιακο του κουνγκ-φου νικουσε ορδες κακων, ομως ενα βραχυκυκλωμα και μια σφαιρα στη motherboard τον εστειλαν για αποσυρση.

      Για να διελευκανω την κατουροκαυλα, ειναι η πρωινη στυση. Ολοι οι αντρες ξυπνωντας την εχουν και παντα μα παντα ανοιγει τα υδραυλικα για το πρωτο κατουρημα της ημερας. Επειδη γινεται σε παγκοσμιο επιπεδο, μπορουμε να πουμε οτι η πρωινη κατουροκαυλα ειναι ενα κυμα, ενα τσουτσουναμι αν θελεις, που μεταφερεται απο μεσημβρινο σε μεσημβρινο κατα την ανατολη του ηλιου στη Γη και ετσι χαιρετιζουν τα αρσενικα σαπιενς την καινουργια αυγη.

      Μπυρες και γενικα αλκοολια αποφευγω να πινω οταν γραφω γιατι μου χαλανε τον ειρμο και μου κατεβαζουν τη συγγραφικη λιμπιντο και μετα δεν μπορω να τελειωσω πανω στο πληκτρολογιο και αλλα τετχοια αισχρα που δεν κανει να τα λεμε εδω, αλλα στο δικο σου μπλογκ.

      Για μυθιστορηματα και τετχοια δεν ξερω, αλλα ανετα θα συνεργαζομουν με καποιον να γραψουμε μια ταινια ή ενα θεατρικο, αλλα οχι μονος. Η αναπτυξη χαρακτηρων θελει ομαδα.

      Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια αδερφε μου και συνοδοιπορε στον κοσμο της ακολασιας!

      Διαγραφή
    2. Credit στο σχόλιο σου.

      Λοιπόν την κατέβασα την ταινία και την είδα και μπορώ να πω ότι είναι από τις καλύτερες στο είδος της. Δηλαδή τα είχε όλα. Τι άλλο; Μου κάνει εντύπωση που έχει υποτιμηθεί από τους κριτικούς που δεν είναι για να τους εμπιστεύεσαι. Ίσως είναι και θέμα ιδιοσυγκρασίας. Αυτή είναι η δικιά μου γνώμη. Τώρα όσο για τον Τομ Κρουζ αν και μέτριος σαν ηθοποιός νομίζω πως έκανε μια από τις καλύτερες ερμηνείες του, ίσως και να του πήγαινε γάντι ο ρόλος.

      Διαγραφή
    3. Ξέρεις τι άλλο μου άρεσε στο άρθρο σου; που δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο συνήθως είναι τα άρθρα σου και το ευχαριστήθηκα περισσότερο.

      Ακόμη πάντως προσπαθώ να υπολογίσω πόσο μεγάλα και βαριά πρέπει να είναι τα αρχίδια του stacy Jaxx για να χτυπήσουν πετρελαιοπηγή με την κατάλληλη j ορμή, χαχα.

      Διαγραφή
    4. Η μαζα του αναπαραγωγικου συστηματος του Stacee ισουται με δεκα αστερες νετρονιων σε περιοδο αναπαραγωγης που τους ταϊζουν μονο αναβολικα. Η πτωση ενος σωματος τετοιας μαζας στο φλοιο της Γης μπορει να εχει ανελπιστα αποτελεσματα, οπως εξευρεση πετρελαιου, δημιουργια πολλαπλων μαυρων τρυπων και τσουναμια μουνοζουμου. Θελει προσοχη

      Διαγραφή
  7. Παλι με τον Θεό τα έβαλες; Πρόσεχε μην αρχίζει να τα βάζει αυτός με σένα....γιατί έχει αρχίσει τώρα το αρχιπαπαδαριό και ρίχνει κατάρες...βλέπε τον Κορινθίας για το σύμφωνο συμβίωσης. Δράματα ζούμε. Αλλά εσενα σε θωρακίζουν οι προσευχές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερω οτι αυτο μου το αρθρο ειναι μπουλινγκ και ισως ο αρχιερεας-φαρισαιος Κορινθιας ισως παει κλαμμενος στη Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος να με καταγγειλει, αλλα επειδη ακριβως εχω τις προσευχες σου δεν φοβαμαι μωρε τιποτα!

      Διαγραφή
  8. Καθώς είχε πει κι ο Βλάσσης στους Απαράδεκτους, "κι ο Τομ Κρουζ να είσαι, μια χυλόπιτα θα τη φας μια φορά". Για τον χαρακτήρα (τον Jaxx) βέβαια δεν γνωρίζω, οπότε ίσως και να τον νικάει τον καλό θεούλη, ο οπίος εδώ που τα λέμε χάνει καθημερινώς τη μάχη της Ανθρωπότητας από τον Φωτοφέρτη (τον Εωςφόρο ντε), ο οποίος γιορτάζει κιόλας σήμερα, χρόνια του πολλά.

    Καλή Χρονιά και Πάντα Έμπνευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ¨ο οπίος¨ δε βγαίνει απ' το όπιο, εγώ έφαγα το "ο"

      Διαγραφή
    2. Μωρε αντι να τρως κουραμπιεδομελομακαρονα καταβροχθιζεις τα ο;
      Ξεχνα την προβατομακαροναδα γιατι μπορει να καταληξει πρβατμακαρναδα....ωωω να γαμησω και δεν τρωγεται αυτη η μαλακια.

      Καληχρονια ουακμπαρ

      Διαγραφή
  9. Πω πω ποιος θεος εχει φτιαξει αυτο το θεογκομενο??!!!!
    Μηπως Ο Ενας, Ο Θεος, Ο Μοναδικος, ο Αμποντ ο Φωτοσοπ?
    Τι κοιλιακοι ειναι αυτοι θεε μου!!!
    Απο τι ειναι φτιαγμενοι? απο ζαχαροπαστα?
    Μηπως ειναι φουσκωμενοι με τη ντρομπα? γιατι στη φωτο 02 ο κοιλιακος φτανει στη μασκουάλη!!
    Η τατουα με τα πιστολακια τι στυλ? προσεχως ψωλη που σκοτωνει??
    Εκει με τα ποσοστα κατι δεν παει καλα βρε παιδι μου... 100% πουτσα και 240% οι ταυροι και τα αλογα? δεν μπορει... μηπως ειναι αναποδα?
    Την φωτο 03 που διχνει λιγο κωλι, μηπως την εχεις και απο την πισω πλευρα??
    Εχεις και χωρις παντελονι ? Θελω μια ορθια, μονο γουνα...!!!!

    Λαικ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τολμας μωρε να αμφισβητεις τον ενα και μοναδικο Stacee που οταν εβγαζε τα γυαλια αυτοκτονουσαν ολες οι λυσσαρες απο τον οργασμο με σπασμους;

      Διαγραφή
  10. Δεν ειμαι τιποτα παραπανω απο μια μαϊμου με φανταχτερα ρουχα που χοροπηδαω υστερικα χωρις να εχω ιδεα οτι βρισκομαι σε ενα κλουβι και οτι η μονη μου σωτηρια, η μονη μου ασφαλιστικη δικλειδα ελευθεριας ειναι ο Θανατος. Αυτο μονο και τιποτε αλλο. αντίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή