Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

300


   Σαν ανθρωποι δεν εχουμε προοδευσει σε πολιτικο, κοινωνικο και οικονομικο επιπεδο. Θα μπορουσα μαλιστα να πω οτι αν ο κοσμος ηταν ενα αθλητικο γεγονος, στα συγκεκριμενα αγωνισματα τα παμε σκατα και δυστυχως αυτα τα αγωνισματα ειναι που τραβανε απανω τους τα φωτα της δημοσιοτητας, οποτε σε γαλαξιακο επιπεδο εχουμε γινει ρομπα. Θα μπορουσε καλλιστα να συγκρινει καποιος την πολιτικη με το ποδοσφαιρο, την κοινωνια με το μπασκετ και την οικονομια με αυτη τη μαλακια με τα ροπαλα και τις μπαλες, οχι το μπειζμπωλ, αλλα αυτο το γκαζοντενεκε, το ονειδος του αθλητισμου, το κρικετ που το παιζουν σε ολες τις πρωην αγγλικες αποικιες. Κρικετ στα αγγλικα σημαινει "γρυλλος", γιατι μαζευονται μιλιουνια στις εξεδρες σιωπηλοι και χασμουριουνται ενω ακουγονται μονο οι εκνευριστικοι τριγμοι του -συμπαθους κατα τα αλλα- νυκτοβιου εντομου. Φημες λενε οτι οι γυναικες δεν πολυσυμπαθουν το συγκεκριμενο σπορ και διαλογοι οπως:

-γυναικα παω, εχει ματσακι κρικετ. Παιζει Πανσεραϊκος Νεου Δελχι και Ατρομητος Βομβαης
-δε γαμιεσαι εσυ κι ο γρυλλος σου;


...συνεβησαν εκατονταδες χιλιαδες φορες

   Ομως ο κοσμος παει πολυ καλα σε αλλους τομεις, οπως η φιλοζωια, ο εθελοντισμος και οι μπαμιες, και οι λιγοι μικροι θυλακες ηλιθιοτητας που εχουν απομεινει, εξαλειφονται χαρη στην ακατανικητη διαλεκτικη μου, το σκερτσο μου, το μπριο μου και το σεξαπιλ μου. Εδω μπορω να σας πω πολλα για τα σαρκωδη χειλη μου και τα καταπρασινα σμαραγδι ματια μου, αλλα αυτο το μπλογκ εχει αλλο σκοπο: να σβηνει τους μικρους πυρηνες παραλογισμου και ηλιθιοτητας και να σωσει οτιδηποτε αν σωζεται ακομα κι αν αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να θυσιασω τον Διονυση Τσακνη στον Μεγα Κθουλου για τη σωτηρια ενος τσιουαουα που το ξυρισανε γλομπο για να του βαλουνε σκυλοζιπουνακι. Αυτος ειναι ο λογος που βαφτιστηκα "Χωστηρας" και οχι "Λαβ Μασιν" ή "Καπιταλογατος" (τα ονοματα αυτα δεν υπαρχουν, οποτε οσοι ειστε ή θελετε να γινετε μπλογκερ, κεραστειτε ελευθερα).
Επισης να ευχαριστησω ολους αυτους που τους τελευταιους μηνες μπαινουν στο μπλογκ απο Ουκρανια και εχουν γινει βασικο κομματι των θεασεων του ιστολογιου. Δεν ξερω ποιοι ειστε αλλα ευχαριστως θα επισκεπτομουν τη χωρα σας και να συζητησουμε για πολιτικη και σεξ. Μαλακες, φανταζεστε να κανω καριερα στην Ουκρανια και να ανεβαζω φωτο με βοτκες και ξανθιες διμετρες κι εσεις να μονολογειτε "το μπουστη";

Ενηγουεη
Ειμαι ο Χωστηρας, η καραμελα mentos στην κοκακολα σας και το σεξουαλικο μπιμπικακι στο δονητη σας.
Αυτη η ειναι η 300στη αναρτηση στο σελεμπριτη (δικε μου φτιαξαμε κιολας 300 απ' αυτα τα πραματα;!;!) και απολαυστε την με ενα καλο Χαρμανιακ απο αλανιαρη καλλιεργητη!
..............................................

κατοικιδια.....

   Τα κατοικιδια ειναι ενας καλος τροπος να καταπολεμισεις το στρες και να προσφερεις αγαπη. Υπαρχουν οι φιλοζωοι που αγαπανε ολα τα ζωα δειχνοντας τον προσηκοντα σεβασμο, ταϊζοντας αδεσποτα, μετεχοντας εθελοντικα σε προγραμματα και ΟΧΙ αγκαλιαζοντας λυκους και λιονταρια οπως εκαναν καποιοι ανοητοι που την ακουσαν Βουδες και βγηκε απο μεσα τους ο Γητευτης των Αρκουδων, καταληγοντας ετσι κολατσιο περαστικης Γκριζλυ που ετυχε να μοιαζει με ενα κουταβι που ειχαν συναντησει παλιοτερα.
   Υπαρχουν ομως και οι φιλοζωοι τυπου "Μπαμπας", "Μανουλα" που αγαπανε ΜΟΝΟ τα δικα τους κατοικιδια και ανταλλασσουν επισκεψεις ο ενας στον αλλο για να δει ο μικρος Φιφης τη Μικρη Λουσει (ειναι ωραιο λογοπαιγνιο αυτο για τα σκυλακια που μοιαζουν σαν σφουγγαριστες με τοσο μαλλι) γιατι του ειχε λειψει μωε μωε του χρυσου μου και γαβγιζε παραπονιαρικα ολη τη βδομαδα.
   Ο παραλογισμος τους, δε, φτανει σε τετοιο επιπεδο που θεωρουν οτι τα κατοικιδια τους διαθετουν τρομαχτικη νοημοσυνη και οτι ειναι ο νεος Γαβγηνσταϊν ή καποιο αλλο επιστημονικο λογοπαιγνιο με ονοματα και ζωακια.
(διακοπη για να γελασετε και λιγο)
   Θα σας τη χαλασω ομως μουνοπανα την ψευδαισθηση.
Δε θα τρωω εγω σκατα με το κουταλι με Υπαστυνομο Ρεξ και το Φιφη σου που σε κοιταζει με ματια βουρκωμενα επειδη δεν του πηρες Φρισκιζ και ξεχωριζει τη γευση.

   Πρεπει να δουμε τα κατοικιδια στην πραγματικη τους διασταση και οχι ως υπερτιμημενα οντα.
Στο σπιτι μου βρισκονται 4 σκυλοι και 3 γατες, οποτε μαλακιες του τυπου "και τι ξερεις εσυ απο αληθινη αγαπη;" τις κανω κουτσουρα στη φωτια μου.
   Ενα κατοικιδιο λειτουργει με 3 γνωμονες: το φαϊ, το σεξ και τη διασκεδαση. Για να τα πετυχει αυτα βασιζεται στο αρχεγονο ενστικτο επιβιωσης και στη μαθηση της ρουτινας του αφεντικου του. Το κατοικιδιο δεν ειναι μαλακας, αλλα δεν ειναι και το δευτερο πιο εξυπνο ον στον πλανητη μετα απο σας. Μπορει να κανει καμποσα πραγματα αρκει να εκπαιδευτει. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Δεν μπορει να σου πει "ξεχνα ρε μαλακα την πουτανα, θα σου βρω εγω αλλη, εχω κατι ακρες ναπουμε", δεν μπορει να σου εξηγησει γιατι καταφερες να καψεις μια απλη μακαροναδα και σιγουρα δεν μπορει να λυσει ουτε μιση πρωτοβαθμια εξισωση με αγνωστο x το 1. Αποδειξη αυτου που λεω ειναι οτι δεν μπορεις να εκπαιδευσεις σκυλια για κωφαλαλους...τοσο απλο. Οσο και να του δειχνει ο εκπαιδευτης καρτελες με γραμματα και να λεει "Μ" "Α" "Λ" "Κ" "Σ", οταν το αφεντικο του του γραψει στο χαρτι "ΟΡΜΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ", ο Μπουμπης θα αραξει και θα αρχισει να ξυνεται. Τα σκυλια υπακουνε στους ηχους, οχι στη λογοτεχνια και γι' αυτο ο Αλμπερ Καμυ δεν ηταν Λαμπραντορ.
Γνωριζουν μονο να ειναι χαριτωμενα, να εκτελουν πραγματα που ειναι στη φυση τους, οπως το να χεζουν στην αμμο που του εχεις βαλει και να εκτελουν απλες εντολες, οπως "κατσε", "σηκω"
 "ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΖΥ ΤΩΡΑ, ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΓΑΜΑΣ ΤΗ ΣΟΥΖΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;".
 
   Καποιοι εξισου παραλογοι θεωρουν οτι οταν ενας ανθρωπος δεν γουσταρει τα σκυλια ειναι μουνοπανο, αλητης, ριχνει φολες και η μανα του κανει βιδωτα τσιμπουκια ακομα και στα πομολα, ενω αν ενα σκυλι γαυγιζει στον κοσμο "ε, κατι ξερει το ζωντανο, δεν γαυγιζει χωρις λογο".
Εσεις που το πιστευετε αυτο η μανα σας κανει τσιμπουκια μπαγιονετ σε κουρτινοξυλα.
Τα σκυλια θα γαυγισουν σε οτιδηποτε τους μοιαζει σαν απειλη και ακομα χειροτερα θα τραμπουκισουν κιολας γιατι ετσι ειναι απο τη φυση τους.
Δεν θα γαυγισουν μονο σε ενα αυτοκινητο, αλλα σε ολα τα περαστικα αυτοκινητα που τυγχανει ο ηχος της μηχανης τους να θυμιζει τοτε που καποιος μαλακας τα χτυπησε.
Δεν θα γαυγισουν μονο στο μαλακα το γειτονα μου επειδη ειναι αρχιδι αλλα θα γαυγισουν στον καθε περαστικο.
Δεν θα γαυγισουν μονο σε ενα σκυλι αλλα θα γαυγισουν σε καθε σκυλι που θα περασει μπροστα απο το σπιτι.
Δεν θα γαυγισουν μονο σε ενα ποδηλατη αλλα
....ΩΠΑ ΩΠΑ ΩΠΑ, στακα μια...

γιατι γαυγιζουν και κυνηγανε τους ποδηλατες;; Ολοι ξερουμε οτι αυτα τα δικυκλα αεροδυναμικα σαπροφυτα ειναι ΠΑΠΑΡΕΣ Μεγατονων αλλα σιγουρα δεν αποτελουν απειλη για τα σκυλια και το λεω με στερεες αποδειξεις. Αρα λοιπον ρησεις τυπου "δεν εμπιστευομαι τους ανθρωπους που δεν αγαπανε τα σκυλια αλλα εμπιστευομαι τα σκυλια που δεν αγαπανε ανθρωπους" ειναι εξισου σκατοτσουβαλιασμενες και λοβοτομημενες με  χρυσαυγιτικα σχολια για τους μεταναστες.


ΚΑΙ ΤΩΡΑ
...ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!

Αρχικα εχουμε την Τσικιτα, που στα υπερ της ειναι οτι στηνει καραουλι σε ψηλο σημειο στην αυλη τα βραδια και προσεχει το οικιακο μας Γκοθαμ σαν τριχωτος Μπατμαν. Ειναι εξαιρετικα φιλικη με ολο τον κοσμο και προσφατα αρχισε να αγριευει και να μη δινει μουνι στον Παμπλο (θα σας πω μετα) που όποτε του καυλωνε του μαλακα την τραμπουκιζε για να της φαει το φαϊ ή να εχει ολο το σκυλοσπιτο για παρτη του. Ειναι μια συγχρονη Λυσιστρατη και κερδισε την αγαπη μου αμεσως. Στα κατα της ειναι οτι εχει προσωπικη βεντετα (αγνωστο γιατι) με μια αδεσποτη σκυλιτσα και οποτε τη συναντησει στη βολτα, της γαυγιζει και θελει να την κανει κιμα, ενω το καημενο το αλλο βαζει την ουριτσα του στα σκελια και κλαψουριζει.
   Μετα ειναι ο Παμπλο που ειπα πριν. Στα κατα του ειναι οτι ειναι η κλασσικη περιπτωση τραμπουκου με συνδρομα κατωτεροτητας αλλα πληρη αυτογνωσια οτι οι μισοι του προγονοι ηταν τσιουαουα και παγκ και βγηκε μικροσωμος και οι αλλοι μισοι ηταν πιτμπουλ και ντομπερμαν και γι' αυτο βγηκε τοσο φιλομαχος. Τα θελει ολα δικα του και κανει μπουλινγκ ακομα και μικρα παιδια καθως και λυκοσκυλα, αρκει να ειναι κλεισμενα στις αυλες τους. Στα υπερ του, οτι δε μασαει και ειναι ο πρωτος που θα επιτεθει αν νιωσει απειλη, αλλα και οτι ειναι σεξουλιαρης και μερακλης...με ο,τι κινειται! Δεν τον νοιαζει αν ειναι αρσενικο η θηλυκο, δεν τον νοιαζει αν τον παιρνει ή τον δινει και μαλιστα μια φορα στη βολτα, που αφαιρεθηκα για λιγο, τον ειδα να τσιμπουκωνει μπουροσωληνα τυχαιου και μεγαλου αδεσποτου και στη συνεχεια προσπαθησε να τον καβαλησει για το ροκενρολ.
Μετα ειναι Λακης που στα υπερ του ειναι οτι ειναι ενα τσιρκο απο μονος του. Στεκεται κανονικα στα 2 του ποδια (τα πισω, αν στεκοταν στα μπροστα θα ημουν σε ενα ταμειο να μετραω πεντακοσαευρα) και σε γλυφει μεχρι να τον χαϊδεψεις. Αν κανεις τη μαλακια να τον χαϊδεψεις ξαπλωμει ανασκελα ωστε να χαϊδεψεις κοιλιτσα και πριν παρεις χαμπαρι, εχει πεταχτει το πουλι του οξω με συνοπτικες διαδικασιες να σου πει και αυτο ενα γεια. Στα κατα του ειναι οτι γαυγιζει σα μαλακισμενο αμα δει αλλα σκυλια και βρυχαται και ρουθουνιζει (ουτε δυο κιλα πατατουφα ο μαλακας και κανει λες και ειναι ο γαμιας της ζουγκλας).
Τελος, η Ντενη που ειναι το κλασσικο νερντ. Θα κατσει να μυρισει ο,τι μυρωδια της ερθει στα ρουθουνια. Αλλα μιλαμε για ωρα, ετσι; Και φυσικα δεν μυρισε τρουφες ή ματωμενο μπλουζακι για να εξιχνιασουμε εγκλημα και να μου κανει αναπαντητες η Νικολουλιε, αλλα φυσικα σκυλοκουραδες και σκυλοτσισα σε τοιχους και γωνιες. Στα υπερ της επισης ειναι οτι οταν τη βαζω μεσα πηγαινει και τρωει τα σκατα των γατιων μεσα απο την αμμο λες και ειναι το καλυτερο ντελικατεσσεν με τρια αστερακια Μισελεν και εκπομπη στον Πετρετζικη (Πετρετζικαρε σ' αγαπω ρε μαλακα!). Αφου φαει το γατοκουραδο γλειφεται κι απο πανω η μαλακισμενη να μη χασει την επιγευση.

   Για τα γατια δεν χρειαζεται να γραψω, ολοι ξερεται οτι ειναι οι Φαραω του σπιτιου κι οποιος εχει γατια εχει γαμημενα επιπλα, ξεσκισμενες κουρτινες και Γρατζουνιες Αγαπης ειδικα την ωρα που θελει να κατσει να φαει. Επισης η μικρη απο της δυο θηλυκιες -που ηθελα να τη βγαλω Ψοφο, αλλα κυριαρχησε η μανα μου και συμβιβαστηκα με το Νεφελη-, γουργουριζει λες και ρευονται δυο διμοιριες ΜΑΤ μετα απο τριημερο κοκακολας και επισης ειναι η μοναδικη που ακομα κατουραει και χεζει στο πατωμα αλλα τριβει το μαρμαρο με την πατουσα σε μια χαζη  προσπαθεια της να τα χωσει.





49 σχόλια:

  1. 1ον σ'αγαπω και στο χω πει κι αλλου και

    2ον... τ'ειν' τα τσιμπουκια μπαγιονετ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ον: αν μαγαπας φιλα σταυρό
      2ον: ειναι τα καρφωτα τσιμπουκια που χτυπανε κατευθειαν ουρανισκο-λαρυγγι με ευθειες και οχι περιστροφικες κινησεις, σε αντιθεση με το βιδωτο
      3ον: δεν συστηθηκαμε

      Διαγραφή
    2. Kudos για το 2.
      Γλωσσικώς μιλώντας μας λείπει ένα τέτοιο επιμορφωτκό λεξικό.

      Διαγραφή
    3. Κατι πεεεεεριπου τετοιο θα γινει στο επομενο αρθρο

      Διαγραφή
  2. Κι εγώ σαγκαπω και θα σε διεκδικήσω. Στοχω πει παλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ αγαπη ρε παιδια επεσε και να το σκεφτω να βαλω υποψηφιος μιστερ αγαπουλιτσας και γλυκοτζουτζουλινης!
      Διεκδικα με.
      Μιλα, πες

      Διαγραφή
    2. Σε τελω σε τελω πολύ

      Διαγραφή
    3. Κατσε να τα πουμε. Κερατσω πουτακι ή προτσπατεις να του κοπshεις;

      Διαγραφή
    4. Κερατσις πουτσακι ή ποτατσι

      Διαγραφή
  3. Πολύ χαίρομαι με αυτά που διαβάζω. Με επιβεβαιώνεις. Επειδή δεν ζω με ζώα, δε σημαίνει πως θέλω το κακό τους. Τις προάλλες ανέβαινα σπίτι με τα πόδια και ήρθε μαζί μου ένα σκυλάκι στην ανηφόρα. Σε πληροφορώ δε φοβήθηκα αντιθέτως ένιωθα μια κάποια ασφάλεια γιατί ήταν και περασμένη ώρα. Αν σου πω ότι πιάσαμε και ψιλή κουβεντούλα θα με πιστέψεις? Να με πιστέψεις. Λάκη εγώ αγαπώ, γιατί σου έπεσε πολύ αγάπη μαζεμένη παραπάνω. Χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα!!!
      Κοβεις φλεβα για Λακη ναπουμε και οχι αδικα. Ολα τα θηλυκα ανεξαρτητος ειδους γουσταρουν Λακη!
      Χαρηκα που μου ειπες οτι ενιωσες ασφαλεια με το σκυλακι παρα τη φοβια σου

      Διαγραφή
    2. Δεν είπες από που προέρχεται το ονομα Λάκης. ....

      Διαγραφή
    3. Από το καβλακης μου είχες πει. Γιατί πηδουσε τα πάντα. Τελοσπαντων, θα άλλαξε με το καιρό η προέλευση του ονόματος χαχα

      Διαγραφή
  4. Στεκεται κανονικα στα 2 του ποδια (τα πισω, αν στεκοταν στα μπροστα θα ημουν σε ενα ταμειο να μετραω πεντακοσαευρα) και σε γλυφει μεχρι να τον χαϊδεψεις.......

    H μικρη απο της δυο θηλυκιες -που ηθελα να τη βγαλω Ψοφο, αλλα κυριαρχησε η μανα μου και συμβιβαστηκα με το Νεφελη-, γουργουριζει λες και ρευονται δυο διμοιριες ΜΑΤ μετα απο τριημερο κοκακολας.

    Να κατι τετοια κανεις και μετα μας στερεις ολο το υπολοιπο πορνογραφικο υλικο.

    Εισαι κακαουνακης ρε και αλητης δημοσιογραφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΥΒΙΒΑΣΤΟ ΠΛΟΚΕΡ;
      ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΩ ΘΑ ΛΕΣ ΩΩΩ ΑΝΤΑΡΤΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ

      Διαγραφή
    2. Με λογική Cartman και φωνες "RESHPECT MUH OTHORITHAH" θα σε λέω Βελουχιώτη και Κουτσούμπα.

      Ένας τριχωτός κτηνοβάτης με μπυροκοιλία. Και πλοκ.

      Διαγραφή
    3. Ο ΑΓΝΟΣ ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ ΠΛΟΚΕΡ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΝΕΚΟΥΣ
      ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΝΟ
      ΔΕ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΝΑΠΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΘ ΠΑΡΚ ΚΑΙ ΡΑΚΠΥ ΠΙΝΟΤΑΣ ΠΙΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΟΝ

      Διαγραφή
    4. Γυμνός ; Αρκούδες; Νενεκοι;

      Κουτσούμπα, τρώς μάλλον ποντικίσια σουβλάκια και μύγες με γύρο. Άπλυτος κανα μήνα. Βλέποντας south park.

      Στον καναπέ.

      Διαγραφή
    5. ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΣΥΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΧΡΟΝΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΕΡΙΛΛΑ ΣΟΛΤΣΕΡ ΜΕ ΤΟ ΠΕΚΡΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΠΑ;
      ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΠΙΣΙ ΚΑΙ ΚΡΥΨΟΥ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΒΡΩ

      Διαγραφή
    6. Δημητρό, οτι σε βολευει μιλάς. Για τον καναπέ άχνα όμως. ΤΟΥΜΠΕΚΙ. Έτσι χτίζονται οι μπυροκοιλιές Μητρο.

      Είναι οι ποντικαράδες γεμάτοι θερμίδες πολλές ΜΗΤΣΟ. Και στρατιωτακι με σαπιοκοιλια δεν υπαρχει.

      ΕΠΟΠ ομως πολλοι. Δεν πληρώνωνται αλλιώς οι κοιλιές Δημητρό.

      Διαγραφή
    7. ΩΩΩ ΑΝΑΞΑΛΤΟΤΕΠ ΑΡΧΑΙΕ ΑΣΤΕΚΕ ΘΕΕ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΡΙΞΕ ΤΟ ΚΟΤΑΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΓΝΙΣΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΟΚΙΣΤΑΔΟΡΕΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΤΟΛΤΕΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΧΡΟΝΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΠΑ

      Διαγραφή
    8. Το πέρδευμα παντως είναι κάτι σταθερό έτσι ;
      Στα μούτρα όμως έτσι ;

      COUCH-oumba rembello

      Διαγραφή
    9. ΤΡΑΧΙΑ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΕΣΕΡΕΜΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ

      Διαγραφή
  5. Τι μου θυμισες τωρα!!!
    Ειμαι καλοκαιρι στη Λερο, σε μια μικρη
    παραλια την Αγια Κιουρα.Επειδη ειναι πολυ
    ομορφη και σαν πισινα, μαζευει παντα αρκετο
    κοσμο και ο ενας πολυ κοντα στον αλλο φυσικα.
    Ειναι ενα ζευγαρι οχι μεγαλοι μεταξυ 35 και 40
    με ενα καταμαυρο σκυλακι.Μπαινουν και οι τρεις
    στο νερο και αρχιζουν στο σκυλακι "ελα στη μαμα"
    πηγαινε αυτο, "ελα στον μπαμπα" και περα δωθε
    το σκυλακι σα μπαλακι...κι εκει που με εχουν
    παρει τα γελια, ριχνω μια ματια τριγυρω, ειχαν
    βγει ολοι απ το νερο και χαζευαν τον μπαμπα με
    τη μαμα, με αυτη την εκφραση στα προσωπα, οταν
    προσπαθεις να κρατησεις τα γελια.
    Πρεπει να δεις τον δικο μου τον παπαρα, οτι και
    να του πω, με κοιταει με ενα απαξιωτικο βλεμμα σα
    να λεει "δε πας να πλυνεις κανα πιατο μωρη" γνησιο
    αρσενικο.!

    Να τα χιλιασεις τα αρθρα πολυαγαπημενε Χωστηρα και
    παντα με επιτυχια.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεδουσσα, ευτυχως ο πολυς κοσμος δεν ειναι χαζος. Καταλαβαινει οτι αυτοι που το παιζουν λες και εχουν κερδισει διαγωνισμο "ο φιλοζωος της δεκαετιας", δεν ειναι τιποτα αλλο απο ποζερια και ατεσιοχορητες που δεν εχουν αλλο τροπο να τραβηξουν τα βλεμματα, παρα μονο με το κακομοιρο το κατοικιδιο. Τα βαυκαλιζουν τοσο που δεν μπορουν πλεον τα καημενα ουτε καν να χεσουν αν δεν τους αρμεξει το αντερο το αφεντικο. Και ειναι και ταλιμπανοι οι μπασταρδοι: μη σε δουν να πεταξεις κοκαλακι σε ζωντανο "ΜΗΗΗΗΗΗ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ;;; ΘΑ ΣΚΑΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΙΙΙ", λες και τοσα εκατομυρια χρονια εξελιξης τα σαρκοφαγα τρωγανε μονο μποφιλεδες και κεφτεδακια.
      Δε γαμιωνται ναπουμε;

      Ο δικος σου σκυλος ειναι ενα σωβινιστικο γουρουνι που κανει γαβ, χεζει και σου λεει βαριεστημενα να του φερεις τις παντοφλες

      Διαγραφή
  6. Αμα εγαμιωντο, δεν θα τραβαγαν οσα τραβανε τα
    ερμα τα ζωακια.!!!
    Ωραιο βρε αυτο.!! Του αλλαζω ονομα..σωβινιστικο
    γουρουνι θα τον φωναζω..δλδ οπως και να τον
    φωναζω το ιδιο με γραφει..:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Nανόπουλος έχει 645 papers αλλά δεν το κάνει θέμα. Δεν σου εύχομαι να τα χιλιάσεις γιατί θα χαραμιστείς και θα κάνεις τσεμπέ/κοιλιά.

    ΥΓ: Το καινούργιο url: http://thesexhighlands.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βλέπω την ανάρτηση με τίτλο 300, σκέφτομαι πού κολλάει η πατρίδα μου με τον χωστήρα; Για το Λεωνίδα θα γράψει; Τη μάχη;
    Καμία σχέση..! Αν και βαθιά μέσα μου πιστεύω πως δεν επέλεξες τυχαία αυτον τον αριθμό!! Εύχομαι να ανεβάζεις πάντα ανρτήσεις που γουστάρεις! Γιατί οταν περνάμε καλά, αυτό φαίνεται προς τα έξω! Να τις πολλαπλασιάσεις!!
    Πάντως τα κατοικίδια ειναι μεγαλη ψυχοθεραπεία. Δεν έχω εγώ. Η ξαδερφή μου. Αλλά κάποια περίοδο που είχα τρελό άγχος, πήγαινα στο σπίτι της ξαδερφής μου γαι να παίξω με το μαλτεζακι και να ηρεμήσω...
    Τώρα είναι κάποιες φορές που δεν το αφηνω να πηδα πάνω μου. Αλλά με αγαπάει ακομη κ αν του λέω μη! Κι εγω το αγαπώ το σκατούλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλτεζακι ε;
      Απο τις πιο παιχνιδιαρικες πατατουφες ειναι αυτα τα σκυλακια!
      Τωρα οσο αφορα τον αριθμο 300, φυσικα δεν ειναι τυχαιος. Με τοσα που τραβαω δω μεσα και γουσταρω αψημαχια και τζερτζελο με τα παιδια, νιωθω Λεωνιδασ αλλα στο πιο αρτιστικ ιντελεκτσουελ κι αλλα τετχοια ψαγμενα

      Διαγραφή
  9. Ε να τις χιλιάσεις λοιπόνανε και να μου πεις - ως γν'ησιος παπάρας ποδηλάτης εγώ, γιατί κυνηγούν τα βρωμόσκυλα τα ποδήλατα. γι αυτό αγαπώ τις γάτες οι οποίες στ αρχίδια τους είτε περάσει ποδήλατο είτε περάσει τρένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως ειπε και η Τινα απο κατω, ειναι καταπληκτικο το σχολιο σου γιατι εκανα εικονα τωρα μια γατα να γινεται μπροστα της πυρηνικη εκρηξη και αυτη να ειναι σε φαση
      ".........γουατεβς μπιτσεζ"

      Διαγραφή
  10. lol για τις γατες που ειναι στ αρχιδια τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ 300ΑΡΙ ΧΩΣΤΗΡΑΚΟ.ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 1000ΑΡΙ.ΑΓΑΠΑΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ,ΔΥΟ ΕΧΩ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΔΙΠΟΔΑ ΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθολου ρατσιστικο Ελενιτσα, τα σκυλια δινουν αγαπη χωρις ορους. Δεν θελουν να σου παρουν λεφτα ή να σε πηδηξουν. Μονο αγαπη θελουν

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ με την Ελένη.
      Τα σκυλιά είναι ΚΑΛΥΤΕΡη παρέα από τους πιο πολλούς ανθρώπους.
      Έχουν ευγένεια, θέλουν να μας ευχαριστήσουν
      ΚΑΙ δε λένε ανοησίες.

      Διαγραφή
  12. Αν θές τη γνώμη μου. Μονο οι κομπλεξικοί "λατρεύουν" τα ζώα περισσότερο απο τους συνανθρώπους τους. Προσωπικά προτιμώ τις γάτες απο τα δουλοπρεπή σκυλιά.
    ms bbs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω απολυτως οσο αφορα τον κομπλεξισμο. Δειχνει ανθρωπους που στην πρωτη στραβη απογοητευτηκαν και ο καθαρος εγωισμος τους τους οδηγησε σε μια τοσο δογματικη εκφραση, τη στιγμη μαλιστα που ανθρωποι πεθαινουν διπλα μας για ενα κομματι ψωμι. Και ειναι τουλαχιστον υποκριτικο εκ μερους τους εν μεσω τετοιας κρισης το σκυλακι σου να τρωει καλυτερα απο ενα παιδακι απορης οικογενειας και αντι να βοηθησεις να εισαι σκατοψυχος.

      Τωρα, οσο αφορα το ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ "σκυλος ή γατα", ειναι καθαρα θεμα ψυχοσυνθεσης και το ποιο ζωο καθρεθτιζει το χαρακτηρα σου και σου βγαζει προσωπικες καλοσυνες.
      Μιλωντας για παρτη μου, σε ενα ιδεατο κοσμο θα επρεπε να υπηρχε ενα ειδος "φιλιας" που δεν περιλαμβανει ουτε αλυσιδες ουτε κλεισιμο στο σπιτι, οπου τα ζωα να μπορουν να κυκλοφορουν ανετα στο οικοσυστημα τους και τα πιο φιλικα προσκειμενα στον ανθρωπο να μπορουν να τον πλησιαζουν αφοβα

      Διαγραφή
  13. ωωωχ...
    Για να σχολιάσω πιο πάνω έχασα το τεράστιο σχόλιο με διορθώσεις
    όπως πχ.
    ότι λάθος, το κρίκετ είναι και ήταν αγαπημένο των γυναικών (όπως κι η έκφραση 'it isn't cricket' όταν κάτι δεν είναι αρκετά καλό) και τομόνο ομαδικό άθλημα για κυρίες τη βικτωριανή εποχή, διότι κινήσεις και ενδυμασία για να παίξεις έλεγαν πως ήταν αρκετά ladylike και καλή γυμναστική.
    Στις Ινδίες όμως από όπου έρχεται κι είναι ΤΟ αγαπημένο όπως εδώ το ποδόσφαιρο, ναι, ισχύουν αυτά που λες-
    όπως π.χ.
    ότι δεν ξυρίζεται το τσιχουάουα γιατί είναι φαλακρό και μάλλον εννοείς γιόρκσάιρ ή πεκινουά
    όπως π.χ.
    ότι και μπορείς και γίνεται να εκπαιδεύσεις σκύλο για κωφάλαλους
    που τους ειδοποιούν όταν χτυπάει κουδούνι, ξυπνητήρι κ.λ.
    διότι όχι τα σκυλιά δεν εκπαιδεύονται με τη φωνή αλλά με νεύματα και βλέμματα
    και τα 'όρμα Τζακ' ή τα 'Good Booooy' τα υπακούουν επειδή προσαρμόστηκαν σ΄εμάς που μιλάμε όμβς στην αγέλη η επικοινωνία γίνεται με ανεπαίσθητα νεύματα όπως η θέση του καθενός φαίνεται από τον ποιον τολμά να κοιτάξει στα μάτια, αν περνά από μπροστά του, αν τον αγγίζει ποτέ κ.λ.
    όπως π.χ.....
    μα φτάνει, αρκετά είπα.

    Το συμπέρασμά μου είναι πως ό,τι κι αν λες δεν ε΄χεις ζήσει ακόμα την αποκλειστική αγάπη από σκύλο. Είσαι παρθένος. Όταν θα σου τύχει να δεθεί σκυλί μαζί σου θα με νοιώσεις. Το ίδιο κι όσοι λένε (όπως εγώ παλιά) πως οι σκύλοι είναι δουλικοί ενώ οι γάτες μπλα μπλα μπλα.. ΟΙ άνθρωποι με τη συπεριφορά τους κάποτε φέρονται ΣΑΝ οι σκύλοι να είναι δούλοι τους. Δεν είναι. Οι σκύλοι απλώς αγαπούν βαθιά δίχως να ανακατεύουν την κρίση στην αγάπη τους. Άμα αγαπήσουν δεν έχει ναι, αλλά δεν εγκρίνω εκείνο οπότε σε ξε-αγαπώ..

    Το μεγαλείο του σκύλου γ
    φαίνεται από την αρχετυπική εικόνα αλήτη μετο σκύλο του. Μοιράζονται μια σάπια πίτσα απ' τα σκουπίδια μα το σκυλί τον λατρεύει πιο πολύ απ' ό,τι άλλα σκυλιά το αφεντικό που τα ταϊζει κόκκαλα και φιλέτα μα δεν τα πάιρνει μαζί του ή τα δένει στην αυλή. Γιατί ο σκύλος είναι σύντροφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην το χάσω πάλι δημοσίευσα ανωτέρω μα δεν πρόλαβα να σου πω πως απολαυστικός Χωστήρας ήταν οι περιγραφές των σκύλων σου. Loved it!!

      Διαγραφή
    2. Δαφνη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
      Τωρα, πολυς κοσμος δινει ανθρωπομορφικα χαρακτηριστικα στα ζωα προκειμενου να εκλογικευσει, να κατανοησει, να συγχωρεσει ή να προβαλει τις συμπεριφορες τους.

      Θα συμφωνησω οσο αφορα την εικονα του σκυλου-συντροφου και αν κοιταξεις πιο πανω την απαντηση μου στην bbs, θα δεις οτι συγκλινουμε σε αυτο.

      Οσο αφορα το θεμα αν εχω ζησει την αποκλειστικη αγαπη ενος ζωου...σιγουρα οχι. Ζω σε ενα σπιτι με 3 ακομα ατομα που ο καθενας μας συμβαλλει ενεργα στο να ειναι ευτυχισμενα και η ανταποδοση τους ειναι αγαπη ιση προς ολους μας. Αυτο ομως εμενα δεν με χαλαει. Το βρισκω μαλιστα εγωιστικο και απεχθες να επιζητας μια τετοια αποκλειστικοτητα και επισης δειχνει και κακη διαπαιδαγωγηση του σκυλιου το να μην θελει να δειχνει αγαπη και σε αλλα ατομα που του φερονται ομορφα. Ενα σκυλι-συμβολο οπως ο Λουκανικος ΔΕΝ ηταν προσωπικος φιλος μονο ενος Εξαρχειωτη. Ηταν ο φιλος ολων των αλληλεγγυων και αυτοι του εδειχναν και του εδιναν πισω μονο αγαπη.

      Διαγραφή
  14. Σου ευχομαι και γω οπως η ελενιτσα να τα 1000σεις τα αρθρα σου και αν υποθεσουμε οτι μεσα σε 5 χρονια εκανες 300 αναρτησεις, θες κανα 16ρι χρονια για να τις 1000σεις!! Θα εισαι ενας τρελοπενηνταρης!
    Δυσκολο το θεμα με τα 300 Dr Host... δεν ξερεις τι να πρωτογραψεις!
    Ελεγα λοιπον, ποιο απ ολα τα αρθρα ειναι το αγαπημενο μου? αλλά δεν μπορουσα να αποφασισω γιατι μου αρεσουν πολλα και ειναι και καποια άλλα for the pouts kavala...!!
    Βρηκα που λες ενα απο τα αγαπημενα που ταιριαζει πολυ στην περιπτωση το "ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ" (και ενα λινκ http://ocelebritis.blogspot.gr/2012/11/blog-post_25.html
    για τους καινουργιους αναγνωστες αλλα για να φρεσκαρουν και οι παλιοι). Το αρθρο περιγραφει τον υπεργαματο βαθυ στοχασμο του συγγραφεα!
    Ακομα ενα επικο που ο συγγραφεας δεν ηξερε τι στο καλο να γραψει... ειναι το "THIS IS"
    http://ocelebritis.blogspot.gr/2013/04/this-is.html
    το οποιο αποτελειται απο κομματια ολων των προηγουμενων απο αυτο αρθρων!
    Θελω ομως να κανω και μια ειδικη Μνεια στο τρελο Αντρουά, τον Σουπερ Σεξυ και Γαματο KABOSO που ειναι καυλα και φαντασια περα απο τα ορια!! Αγαπημενε Kaboso σε λατρευω!!!
    Κοριτσια διαβαστε "ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Νο2" μερος πρωτο, δευτερο και τριτο.
    http://ocelebritis.blogspot.gr/2014/01/2.html
    http://ocelebritis.blogspot.gr/2014/01/2_19.html
    http://ocelebritis.blogspot.gr/2014/01/2_19.html

    Για τα ζωακια τα ειπαν ολα οι παραπανω... αλλα γουσταρω τσικιτα που ειναι παουερ, ο παμπλο κλασικος αρσενικος μουσκαρος, ο λακης ωραιος με τα χαδακια του... την αλλη αντι για ντενη επρεπε να την λενε ιου ιου αου αου!!
    Τα γατια σου δεν τα συμπαθω γιατι μας σβηνουν τα αρθρα!! (λολ)
    Φικια πολλα και χρονια πολλα στο Σελε!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θυμηθηκες....πω ρε μαγκα...και τον Kaboso.
      Παει κι αυτος, αφανιστηκε και εξαφανιστηκε

      Διαγραφή
  15. 300 ε;
    Άλλα 100 και θα 'χεις ένα καντάρι άρθρα.
    Τα συγχαρήκια μου για την ποσότητα, αλλά και την ποιότητα.
    Άνοιγε word και γράφε, του internet ζωγράφε.

    ΥΓ:
    Μετά τον Καπιταλόγατο πιάσε κι ένα Μπακαλόσκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ τοσα χρονια εγκεκριμενος σχολιαστης που εχεις φαει ψωμι απο τα μπλογκ, γιατι δεν ανοιγεις ενα να γραφεις ρε μαλακα ναπουμε, που σε εχουν φαει οι ποδαροδρομοι πηγαιν'-ελα;

      Διαγραφή
    2. Aπ' τα πολλά τα πηγαιν'-ελα, δε μου μένει χρόνος καλά-καλά να αφήσω σχόλιο, πόσο μάλλον να γράψω ολόκληρο (κοτζάμ, που λένε και στο χωριό μου) άρθρο. Και απορώ εσείς που γράφετε, πότε προλαβαίνετε και διαβάζετε και των αλλωνώνε (<-- έτσι γράφεται αυτό;).
      Πάντως είσαι ο δεύτερος που το προτείνει...

      Διαγραφή