Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ



Κατι σαν εισαγωγη:


   Υπαρχουν πραγματα που κανουμε για καποιο λογο και πραγματα που κανουμε γιατι ετσι μας καρφωσε. Η δευτερη κατηγορια δεν ειναι της παρουσης και επιφυλασσομαι να γραψω καποτε για οταν καταλαθος βρεθηκα σε ενα ωαριο. 
   Θα μιλησω λοιπον για ολες αυτες τις ενεργειες που κανουμε, εχοντας χοντρικα-χοντρικα στο μυαλο μας μια ιδεα που θα καταληξει και ιδιαιτερα για αυτες τις προσχεδιασμενες που καταληγουν υποψηφιες για Χρυσο Βατομουρο.

   Το Ανθρωπινο Μυαλο ειναι μια γλειωδης και μυστηρια μαζα κυτταρων, τοσο ανεπτυγμενη και ταυτοχρονα τοσο πρωτογονη και ελαττωματικη, οσο ακριβως χρειαζεται για να βρισκει τροφη και να αναπαραγεται οσο και να κουρευει την πανεμορφη και ζεστη γουνα σκυλιων για να τους φορεσει πλεκτο σκυλοφουτερακι για να τα κραταει ζεστα και ομορφα. Για ολα υπαρχει μια αιτιαση, ενας Σκοπος, οπως θα ελεγε ο μεγαλος Αγγλος φιλοσοφος Καντ, και με βαση αυτο το Σκοπο πρεπει αυτοματα να ορισουμε μια αλληλουχια πραξεων που θα μας οδηγησουν στην Επιτευξη. 
Π.χ., θελω να φαω χταποδοσαλατα και να πιω ουζαρες, οποτε η αλληλουχια ειναι: αγοραζω τριαινα, βατραχοπεδιλα, μασκα θαλασσης, αναπνευστηρα και μαγιω ΑΝ κυνηγατε απλα χταποδακια ή ανθυποβρυχιακη πανοπλια στην περιπτωση που κυνηγατε το ξωγαμο του Κρακεν και του Κ'θουλου. Κατοπιν πατε στη θαλασσα, μεταμορφωνεστε σε Λαμπρο Κωνστανταρα με πιρουνα, βουτατε, πιανετε το χταποδι, μετα το βγαζετε εξω και το χτυπατε αλυπητα να γουλιασει, ακολουθως, 1 βδομαδα στην καταψυξη να σιτεψει, 3 ωρες στο τσουκαλι για να βρασει, λαδι, ξυδι μυρωδικα για να μαριναριστει και ουζαρα για να ολοκληρωθει η σχετικη καυλαντα. Αν κατι παει λαθος απο τη στιγμη που πιασουμε το χταποδι, τοτε αναιρειται ολη η διαδικασια και αυτο που θα απολαυσουμε ειναι ζαντολαστιχο μαρινέ.
   Γι' αυτο οταν κατι δεν παει καλα στο σχεδιο 
λεμε "Ω ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ", που ειναι και η μεταφραση του "Καντ" στα αγγλικα, επιρριπτοντας ετσι ολη την ευθυνη για την ανθρωπινη ματαιοτητα στο αγγλικο, αναπαραγωγικο συστημα φιλοσοφιας.

   Ομως χειροτερο ειναι να τα κανουμε ολα σωστα και τη στιγμη που παμε να βαλουμε πρωτη μπουκια στο στομα να πεφτει η γατα μεσα στο πιατο με τη χταποδαρα, και μετα κλαις και κρεμας τη γατα σου απο το μπαλκονι σαν σημαια στην εθνικη εορτη. 
Δεν τρωω χταποδι οποτε γενικα θεωρουμαι φιλικος προς τις γατες.
Η ουσια ομως ειναι οτι ο σκοπος σου δεν επετευχθει. Αρα ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ και ολη η διαδικασια αυτοαναιρειται απο την αποφαση σου να βαλεις στο σπιτι σου ενα γατι.

Ονειρευεσαι, για παραδειγμα, να αγορασεις ενα τζιπακι και καταληγεις με SUV. Οχι φιλε μου, το σουβ δεν ειναι τζιπακι, δεν ειναι οχημα να το βγαλεις στις λασπες και στις πετρες, να τα βαλεις με λιονταρια και νεροβουβαλους και να καυλαντισεις Ζηνα γουωριορ πρινσες. Το σουβ ειναι ενα υπερυψωμενο Ρενο Κλιο, συγγαμενο και με ελεφαντιαση στις πατουσες, ανημπορο καν να ανεβοκατεβει μια λακουβα με 5 χιλιομετρα την ωρα χωρις να βρισεις το δημαρχο. Αν το τζιπακι ειναι μια πολυτελεστατη κλαμπαρα στο Μανχατταν της περιπετειας, το σουβ ειναι χεστρα συνοικιακου κωλομπαρου και συγνωμη που σε πικραινω ετσι, αλλα ειναι η αληθεια. ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΤΖΙΠΑΚΙ.

Ονειρευεσαι να αγορασεις ενα ομορφο, καθαροαιμο, μεγαλο σκυλο για παρεα, φυλακα κλπ και βρισκεσαι καβαλα πανω σε ενα Μεγαλο Δανεζικο που ειναι ψηλος σαν μουλαρι. Ολα σουπερ μιλαμε. Υπακουος, καλος, αγαπησιαρης. Ολα γαμαουα. Ομως τα σκυλια αυτα, οσο εντυπωσιακα κι αν ειναι, εχουν προβλημα γιατι εχουν υπερβολικα μεγαλη καρδια. Κυριολεκτικα ομως. Η καρδια τους μεγαλωνει υπερβολικα, τους προκαλει επιπλοκες και γι' αυτο ζουν μολις 7-8 χρονια. Πεθαινουν με φρικτο τροπο και μετα εσυ παθαινεις καταθλιψη και οποτε περνας απο πετ σοπ εισαι λες και παρακολουθουσες 
τελευταια σκηνη Μαρθα Βουρτση-Μπρεηβχαρτ που βλεπει το φαντασμα της γυναικας του, το παιδακι και μετα πεφτει ο πελεκυς και φωναζετε μαζι ΦΡΙΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΜ με ασορτι ρουφηγμα μυξας οχιαγαπημου δενκλαιω μιιχ κλαψ φρρρρ  μπηκεκαπνοςστοματι λυγμλυγμ.
Εκει οχι μονο δεν πετυχες το σκοπο σου, αλλα η γατα εχεσε και πανω στο χταποδολαδο στο πατωμα. Δεν μετραει που ηθελες μεγαλο σκυλο γιατι ψοφησε νωρις.

Επομενο.
Καυλαντιζεις εμφανισιμο μωρο εδω και πολυ καιρο για να κανετε σχεση. Της μιλας ομορφα και τηνε κοιτας στα ματια λες και ειναι καινουριο τρυπανοκατσαβιδο Makita προσφορα 30 ευρω στα Λιντλ, αλλα δυστυχως ξερεις κιολας οτι σε παιζει πιο κοροιδο κι απο Ελληνα πολιτικο τα τελευταια 200 χρονια. Αντι εσυ ομως να ριξεις χι και να ψαξεις αλλου, συνεχιζεις. 
Τι συνεχιζεις;: Να της κανεις τον ταριφα οταν δεν εχει αυτοκινητο, το χορηγο οταν δεν εχει λεφτα, τον ψυχολογο οταν ψαχνει να βρει καλοψυχη πουτσα με αρχες και δεν βρισκει αλλα εσυ εισαι φιλος και δεν σε βλεπει ερωτικα. 
Και συνεχιζεις να γινεσαι ρομπα XXXXL ελπιζοντας οτι καποια στιγμη θα αναγνωρισει την προσφορα σου και θα σε τραβηξει απο το βοθρο του friendzone για να πραγματοποιησεις ονειρα ζωης που περιλαμβανουν γαμο, παιδια, αυθαιρετο μικρο σπιτι στο λιβαδι και την πρωτη φορα που θα σου ζητησει δειλα και ντροπαλα να της τον καρφωσεις στον κωλο....γεροι πια. 
Και οντως, καποια στιγμη, στεκεσαι τυχερος και μετα απο ενα συνδιασμο τελειων συγκυριων, που θα εκανε ακομα και υπερτυχερο του τζοκερ να δακρυσει απο την τοση κωλοφαρδάιαλ, αυτη σου καθεται. Αλλα ειναι τοσο μα-λα-κι-σμε-νο το πηδημα (γελακια, ακινητη σαν ξυλαγγουρο, αντικαυλωτικη) που μετανιωνεις τα παντα....Ή Ή Ή το χειροτερο, να εινα σουπερ το σεξ αλλα μονο για μια φορα γιατι σε λυπηθηκε.
Εκει πες μου τωρα εσυ αν πετυχες το στοχο σου.
Μιλα ρε, ΜΕΤΡΑΕΙ;

   Και φτανουμε αισιως στο λογο που εκανα αυτη την αναρτηση:

Πριν μερικες μερες επεσα θυμα καποιου κακοβουλου ξοανου μεσω φβ, ο οποιος/α στο τελικο του μηνυμα εγραφε "ηρθε η ωρα να καταρρευσει ο κοσμος σου οπως κι εσυ καταρρευσες το κοσμο αλλων ανθρωπων.η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται παγωμενο. Πολυ παγωμενο. Παρα πολυ παγωμενο."

Αγαπητε/η Κομη Μοντεχρηστε βιτζιλαντε, η αληθεια ειναι οτι με αυτο που εκανες χαλαστηκα πολυ....για ενα 12ωρο περιπου
Πρωτη μου σκεψη ηταν να επικοινωνησω με ολους οσους νομιζω οτι ισως μου κρατουσαν μουτρα για καποια παπαρια που εκανα, μπας και βρω μια ακρη, αλλα διαπιστωσα οτι κανεις τους δεν ειχε σχεση.
Αλλωστε καθε χοντρη μου μαλακια την εχω ξεπληρωσει και με το παραπανω. Εχω φαει τετοια χαστουκια που βλεπεις ολοκληρους γαλαξιες με αστερια, χλεπες, βρισιδια, προσβολες και ολα αυτα μπροστα σε κοσμο, ΕΤΣΙ; Γιατι ξεχασα να σας πω, η σωστη ρομπα απονομης δικαιοσυνης γινεται μοναχα με διαπομπευση, κουρεμα σαν το γιδι και ταμπελιτσα "ειμαι τεντιμποης".
Και ενω ενα κανονικο pay-back περιλαμβανει απλες φραστικες απειλες και χειροδικιες, εδω ειχαμε βαρια περιπτωση...."ηρθε η ωρα να καταρρευσει ο κοσμος σου οπως κι εσυ καταρρευσες τον κοσμο αλλων ανθρωπων". 
Βεβαια διαβαζοντας το καπου μπλοκαρα. Ηθελα να σπασω το πληκτρολογιο απο το θυμο και παραλληλα προσεχα μη μου ξεφυγει καμια μυξα, επειδη γελουσα νευρικα για την κακη γραμματικη και την ελλειψη λεξιλογιου. Ηταν σαν ενα μιξερακι που την ακουσε Βρωμικος Χαρρυ να απειλουσε με Μαγκνουμ "make my day, punk" τη νοικοκυρα που κρατουσε το αλευρι για να φτιαξει ζυμη.

"ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ"
 
Συνεχιζοντας.... Αγαπητε/η βιτζιλαντε,
Οταν θες να παρεις εκδικηση υπαρχουν μερικοι γενικοι κανονες που πρεπει να ακολουθησεις, αλλιως η εκδικηση σου....ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ


  • Οταν παιρνεις εκδικηση για χαρη αλλου, φροντιζε αυτος ο αλλος να το θελει, διοτι οι αυτοβουλοι Τιμωροι βρισκονται στα ψυχιατρεια, φορωντας μπερτες και τους ταϊζουν δυο-δυο τα Προζακ.
  • Φροντισε η εκδικηση σου να εχει μεγαλο αντικτυπο στον εχθρο σου, γιατι οταν εχεις να κανεις με ενα χοντροπετσο και αναλγητο σαν εμενα, οι μερικες ωρες που θα χαλαστω ειναι τιποτα. Μετα παλι τα ιδια θα κανω και ειναι κριμα να γεμισει το Γκοθαμ με νυχτεριδες.
  • Φροντιζε να δηλωνεις για ποιον παιρνεις εκδικηση. Δεν ειναι μαλακες ολοι οσοι το εκαναν: "my name is Inigo Montoya, you killed my father, prepare to die", ολο το τελος του V for Vendetta, επιθεωρητης Καλαχαν, ο βιτζιλαντε με Τσαρλς Μπρονσον και αλλες πεντακοσες ταινιες και αληθινες ιστοριες για να πληρωσει ο πουστης την αδικια. Κανεις τον αλλον να τρεμει και να ζηταει συγνωμη για το λαθος του αλλα ειναι πλεον αργα.
  • Δεν ανεβαζεις το ηθικο του μαλακα. Εγω ειμαι αρχιδι και μου λες για ολους αυτους που κατεστρεψα; Δηλαδη τι; Κανατε κλαμπ "Ραγισμενες καρδιες και κλαμμενα μυξομαντηλα για τον Χωστηρα"; Τιμη μου! Μου δινεις αξια και θα εχω να λεω για τη μερα που ολα τα καουνια που εβγαλα απο τη ζωη μου επειδη ηταν ψυχοπαθη, μαζευτηκαν για να μου κλασσουν δεκα μαντρες. Κοιταζοντας το εκ των υστερων, σας ψιλολυπηθηκα κιολας.
  • Φροντιζε, ο λογος που εκδικησαι να ειναι σωστος. Αν εχω σκοτωσει, βιασει, καψει, χτυπησει, βρισει, διωξει απο τη δουλεια, τοτε ΝΑΙ, γαμησε μου τα πρεκια και θα σου πω και ευχαριστω γιατι ξηγηθηκες βιτζιλανς μορτικη και παραδοσιακια σαν Τσαμικο στα Βλαχικα. Γιατι ετσι λυνανε παλια τις διαφορες οταν υπηρχε θεμα ηθικης ταξης. Αμα τολμουσες και δεν επαιρνες εκδικηση σε γαμουσε αλυπητα ολη η οικογενεια με τη βαβω πρωτη να παιρνει τιμητικη θεση σαν γηραιοτερη πισω απο το κωλι να σου παραβιασει την πορδοτσιμουχα με τη μαγκουρα ασαλιωτη. Βεβαια, δεν λυνουμε πλεον τις διαφορες μας με φονους, αλλα πιανεις το σκεπτικο μου. Το να οργανωνεις ολοκληρο σχεδιο τιμωριας επειδη μου επρηζες το αναπαραγωγικο συστημα και σου εδωσα πουλο, ΔΕΝ δικαιολογειται. Κατα τα αλλα ομως φανερωνει ενα πονηρο μυαλο που αναλωνεται σε μαλακιες.
  • ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΤΙΚΟ: η χειροτερη εκδικηση ειναι η παθητικη εκδικηση: σε χωρισε μωρη γαλοτζα ο αλλος; Τι καθεσαι μωρη μπαζολα νταλικα στον καναπε;;; Σηκω, βαψου, μωρη λαδοντενεκα, ντυσου κιολας, ΑΣΕ ΤΟ ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ ΜΩΡΗ ΓΚΡΑΝΚΑΣΑ, φτιαξου, γινε μουναρα οπως ποτε πριν και ψαξε βρες αλλο γκομενο μωρη σαβουρογαζελα, που να σε βλεπει ο πρωην και να χτυπαει την κουφια του την κεφαλα στους τοιχους και να λεει "γιατι δεν τα εκανε αυτα η καριολα οταν ημασταν μαζι;" και να πινει μωρη μουλαρογκαμηλα για παρτη σου τα αλκοολια κατευθειαν απο το ντεποζιτο. Να βρεις αγαπη μου αντρα να σου κανει το μουνι σαν διπλο πιτογυρο-εξτρα τζατζικι απο την πολυ χλαπα-χλουπα. Ετσι παιρνεις εκδικηση.



23 σχόλια:

  1. Διακρίνω επιρροές στο έργο σου από Master G, Μικεεύς, Μαέβιους Παχατουρίδη, Τζιμ Μόρισον και τον Κρητικό καγκουρογαμόσαυρο που τραγούδησε την Τραγίλα. Μία ιστορική παρακαταθήκη στη σύγχρονη νεο-ΕΛ-ληνική φλοκοτεχνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο στον πρωτο επεσες μεσα, τους αλλοι τους εχω γραμμενους σε κατι στεατοπηγικα συστηματα και κατι αλλα τετχοια ψαγμενα.
      Τυπωσα τα αρθρα του G σε δερματοδετο τομο και ετοιμαζω δικια μου εκκλησια με πουτανες και μπλακτζακ.
      Αναμεινατε για περεταιρω πληροφοριες

      Διαγραφή
  2. χωστηρακο τι κανεις βρε ψυχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω ειμαι ρε παιδι!! Περνουσα κατι ψιλοφασεις αυτες τις μερες, αλλα ολα καλα. Εσυ πως εισαι;

      Διαγραφή
  3. ειμαι καλα,προσεχως καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυαγαπημενε Χωστηρα, κακως που δεν τρως χταποδι.!
    Ο καλυτερος μεζες αν ειναι στα καρβουνα και ο ψηστης
    μαστορας....γιατι αν ο μαστορας ειναι μαστορας...τοτε...
    μμμμμ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλεναδα ξεχασες τη ρακι που παει με το χταποδι...κ μετα πολλα μμμμμμμ

      Διαγραφή
    2. Καλα με παρακολουθεις??? Που το καταλαβες οτι
      τα γκριζα κυτταρα μου κολυμπανε στις ρακες τωρα.???

      Διαγραφή
    3. Μεδουσσα την εχουν ακουσει τα γκριζα κυτταρα;;; μηπως τα γκριζα κυτταρα κανουν παρεα με τους γκριζους λυκους;;;

      Διαγραφή
    4. Πολυ στο γκρι δεν ριξαμε βρε κοπελια...!!??!!

      Διαγραφή
  5. τι σκατά μπορεί να έκανες ..... τι ζημιά μπορεί να προκάλεσες πόσο παπάρας μπορεί να είναι ...προβληματίστηκα τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου κι εμενα....αμα μου βρεις κερναω γυαλα με ζωντανα σεξοχταποδα, εκπαιδευμενα απο Σενπαι μαγκα και ασικη

      Διαγραφή
  6. Re ti γίνεται στον κόσμο.. Είσαι ευαίσθητο παιδί τελικά, και μόνο που ασχολήθηκες δηλάδή και χαλάστηκες κιόλας για μισή μέρα (ελπίζω να ήταν το 12ωρο του ύπνου). Ποιανού ο κόσμος καταρρέει από τέτοιες μαλακίες; Ρε τι παθαίνει ο κόσμος αν δεν έχει προβλήματα. Εκτός αν πλήγωσες κάνα 15χρονο, τότε οκέι, μπορεί να το δικαιολογήσω.
    Χταποδάκι και ουζάκι, μουγάμησες το βράδυ τώρα, όνειρα θα βλέπω πάλι που θα γίνονται εφιάλτες. Στάνταρ θα με δω παραλία να πίνω ουζάκι και όταν θα πάω να φάω το χταποδάκι θα γίνει ο ΚθούλουΚράκεν και θα πάει να με φάει αυτό. Δεν το γλυτώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασχοληθηκα περισσοτερο απο οσο χαλαστηκα. Αλλα σιγα. Μεσα σε 2 μερες εγραψα αρθρο και περασα καλα γραφοντας το εκτος απο τις στιγμες που κοιτουσα απελπισμενα το ταβανι ψαχνοντας τα μπιμπικια του σοβα σαν Ρορσαχ-εικονα για να βρω μια εμπνευση, αλλα και τις ωρες που ετρωγα και διαβαζα μες στο φαι λεξεις. Μιλαμε για πολυ λογοτεχνια και μουσα της Γραφης και τετχοια.

      Παντως 15χρονο δεν πληγωσα εκτος αν το μυαλο της ειναι 15χρονο και κατηγορει εμενα που δεν περασε στο λυκειο, ή που ο ραουτερ της δεν εχει σημα ή που η μαμα της δεν την αφηνει να ξενυχτα μετα τις 10.

      Διαγραφή
  7. Και στο σχολείο που κάναμε πουστιές στην μπάλα και περνούσαμε τον άλλον με σπόντα, χτυπούσε η μπάλα σε άνθρωπα (φυσικό εμπόδιο) και άλλες τέτοιες αρχιδιές και μετά η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα η αντίπαλη ομάδα φώναζε ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ και μετά μαλώναμε και καταλήγαμε να παίζουμε πλειστέισιο. Τι; Δε μετράει για το κείμενο; Εμένα αυτό μου ήρθε από τον τίτλο.

    Καλά ρε μπινέ, τρελαίνεσαι για μπάμιες και δε σ' αρέσει ο χταπόδι. Θα σε κάνω πρωταγωνίστρια σε χεντάι με χταπόδια.

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε ρε προεδρα ναπουμε. Εδω το ατομο μαλλον ειχε μεινει, οπως ειοα και πιο πανω στον Λ.Τ. ακομα στο δημοτικο.

      Υ.γ.: ειπα ψεμματα για το χταποδακι (οχι για τις μπαμιες, μην τρελαθουμε κιολας) για να ειναι η γραφη μου πιο γλαφυρη και να παρω περισσοτερες μερες ποιητικη αδεια

      Διαγραφή
  8. Παντως προεδρε αυτα που λενε οτι το μεγεθος ΔΕ μετραει ειναι μουσι χοντρο!
    Καθε μεγεθος τηγανι φερειπειν, ειναι για αλλη δουλεια.
    Επισης ΔΕ μετραει το υψος.
    Αυτα που λεγανε μια φορα και ενα καιρο οτι ο ανρας πρεπει να εινα ψηλοτερος, εχουν ξεπεραστει ή εχουν περασει στο πολυ αντιθετο στυλ π.χ. η κοκκινου που εχει ενα γκομενο 3 μετρα.
    ΔΕ μετραει η εμφανιση αλλα το περιεχομενο. Αν εισαι περιοδικο... ναι!
    ΔΕ μετραει μονο ο προορισμος αλλα και το ταξιδι. Χαζομαρες στο ταξιδι ξεπατωνεσαι...
    Η ευφυια του ανθρωπου ΔΕ μετραει με το μεγεθος του εγκεφάλου... (πες εσυ δεν ξερω).
    "...ειναι αργα ΔΕ μετραει σαν σπασει η αγάπη ξανα δεν κολλαει." ΑΣΜΑ
    ακομα...
    Ποιες αποδειξεις ΔΕ μετρανε στην εφορια? Καμια!
    και τελος...
    ΔΕ μετραει προβατακια στον υπνο του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυκλοφορω εξω απο δημοτικα με μια μεζουρα και μετραω αν μετραει. Παω σε πολυκαυλαντιζμενο καγκουρα με 200 γκομενακια και τον ρωταω "μετρας;", "μετραω" μου λεει και του δινω τη μεζουρα. Παω σε αυπνο καημενο και του λεω "μετρας προβατακια;" "τα εχω μετρηςει ολα δυο φορες και μου λειπουν 5". Εκει τα παραταω γιατι ο τυπος με τρολλαρει

      Διαγραφή
  9. Ορμώμενος από τα γραφόμενα σου για τις «χοντράδες» που έχεις κάνει.... Αδυνατώ να το πιστέψω, πόσο «κακός» μπορεί να είναι κάποιος που θαυμάζει τον «Άγιο Λόγκαν»; Ο άνθρωπος μέχρι και Transcendental Meditation (TM) κάνει. Δεν θα μπορούσα λοιπόν παρά να τα εκλάβω παρά ως ένδειξη απόλυτης ταπείνωσης και εξιλέωσης. Πάτερ Σελέμπριτε θα έρθει ο καιρός που δεν θα χρειάζεται να παρουσιαζόμαστε ως δήθεν αμαρτωλοί στο κοσμικό στερέωμα για να σώσουμε την ψυχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οπως καλα ξερεις, ολοι οι μεγαλοι θεοι εχουν υποστει την ταπεινωση, ποιος ειμ' εγω κι εσυ για να ξεφυγουμε απο τον κανονα. Ειναι η υπερτατη θυσια που οδηγει στο θρονο.
    Η ταπεινωση ειναι αυτη που εξασφαλισε την Αφεση ωστε να κοιταξουμε με αισιοδοξια το μελλον και -καθαροι απο την βρωμια της προηγουμενης ζωης- να τραβηξουμε μπροστα για νεες αμαρτιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή