Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΜΠΕΤΟΣΕΞΟΥΑΛ




τώρα θα θέλατε να μάθετε και τι είναι αυτό το "μπετοσέξουαλ".


Έχετε δει κάτι γυναίκες και κάτι άντρες που άμα τους πεις να κάνετε μαζί κάτι που να έχει πλάκα στο κόβουνε κατευθείαν γιατί είναι πολύ σοβαροί και δε θένε να εκτεθούνε;
Εδώ φυσικά δεν μιλάμε για πλάκα σε φάση (κλήση από σταθερό τηλέφωνο) "γεια σας, σας παίρνουμε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για μια καταδικαστική απόφαση που εκκρεμεί εις βάρος σας...." και αφού έχει χάσει μια δεκαετία από το χέσιμο αλλάζεις ξανά τη φωνή σου "έλα ρε μαλάκα, εγώ είμαι".


   Μιλάμε για άτομα που είναι τόσο φίλοι σου που σας περάσανε οξυγονοκόλληση από το μαιετήριο ήδη από τη στιγμή που πεταχτήκατε ταυτόχρονα από το μουνί της μάνας σας για να είστε αχώριστοι. Όμως ο κολλητός σου έχει ένα μεγάλο πρόβλημα: θεωρεί πως οτιδήποτε που θα τον κάνει να περάσει καλά και να παρεκτραπεί είναι απαράδεκτο. Και μιλάμε για ανθρώπινα πράγματα που έχουν να κάνουν και με το σεξ, εξού και το όνομα Μπετοσέξουαλ.

   Να σου δώσω να καταλάβεις καλύτερα:
Ρωτάς το Μπετοσέξουαλ "ρε μαλάκα, ξέρεις τι είναι το duckface" και η απάντηση "αυτό που κάνουνε οι γκόμενες στις φωτογραφίες"....αυτό. Ούτε το "σουφρώνουνε τα χείλια τους", ούτε "ψωνισμένες μουτσούνες που έχουν πεταχτή αιμορροΐδα στο στόμα" ούτε τίποτα ρε. Το λεξιλόγιό του είναι τόσο λίγο και χωρίς ίχνος πλάκας που άμα ήτανε φαγητό θα ήτανε απεργία πείνας.

   Άλλο: 
του λες 
-μαλάκα αύριο παντρεύομαι και θέλω να έρθεις στο μπάτσελορ να περάσουμε καλά
 και σου απαντάει 
-εντάξει, αλλά δε θέλω ν' ακούσω όμως για στριπτιτζάδικα και τέτοια.
-ωραία και που θες να πάμε;
-να κάτσουμε εδώ (κουτούκι)


Ντόμπρα μαλάκες, κάτι τέτοιο είδα ψες στην τιβί και αναγνώρισα ΑΜΕΣΩΣ το σινάφι αυτών των μαλάκων.


    Οι μπετοσέξουαλ γκόμενες όμως δεν πάνε πίσω και το να είσαι και γκόμενα και Μπετοσέξουαλ έρχεται σε αντίθεση με τη γυναικεία σου φύση. Είναι σαν να έχεις έναν κανονικό άνθρωπο με μουνί και βυζιά και απόλα αλλά συμπεριφέρεται λες και έχει περασμένη στο κεφάλι της όλη την παλαιά και την καινή διαθήκη και τρεις ιεροεξεταστές (από 'κεινους τους παλιούς τους γαμάτους που καίγανε γυναίκες επειδή όλα ήταν αμαρτία).

   Και σαν να μην έφτανε αυτό, η μπετοσέξουαλ γκόμενα ντύνεται σαν γκόμενα, βάφεται σαν γκόμενα, αρωματίζεται σαν γκόμενα και συμπεριφέρεται Διοικητής της Τραπέζης του Άουσβιτς.


   Τίποτα αστείο, τίποτα χαλαρό.
Γι' αυτούς όλα πρέπει να είναι Τάξις και Ηθική και ειδικά όταν εμείς οι υπόλοιποι θέλουμε να ξεδώσουμε.

Στείλε ένα Μπετοσέξουαλ σε πάρτυ, όχι στείλε τον μαλάκα μου και θα δεις. Τρεις ώρες θα κάθεται να πιπιλίζει απανωτά Famous-cola σε μια γωνιά, ζώντας με την ελπίδα ότι μέσα στο τριμπούρδελο χάος που επικρατεί στο πάρτυ θα υπάρξει η μία και μοναδική γκόμενα που θα γοητευτεί με το πόσο ήρεμος και εγκρατής είναι, θα νιώσει τη ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ αύρα του και θα έρθει να του την πέσει πρώτη. 
    Αυτά μαλάκα Μπετοσέξουαλ συμβαίνουν μόνο στην τιβί και μόνο αν ο ήρωας είναι ο πρωταγωνιστής. Εσύ είσαι απλά μονόχνωτος, κοινωνικά ανισόρροπος και τρομάζεις τον κόσμο.
Και πες ότι μια γκόμενα στραβώθηκε και ήρθε. Τι κάνει τότε ο τρίστοκος; Ε; Ξέρετε ρε μουνιά τι κάνει;
Το παίζει ξανά βαρύ πεπόνι και ότι τα παπάρια του είναι μεγάλα σαν βιολοντσέλο, κρατώντας την σε αναμονή.


   Βασικά, να σας πω πως μου ήρθε ο όρος "Μπετοσέξουαλ".
Θυμάστε κάτι παλιές ελληνικές ταινίες με το Νίκο Ξανθόπουλο ή τον Παπαμιχαήλ στα δραματικά τους που κάνανε το μπετατζή με χαροκαμμένη μάνα και ανήλικο ζαβό αδερφάκι; Αυτές. Σε κάποια φάση τους ερωτεύεται ανήλικη κορασίς με σπουδές στο Παρίσι και μπαμπά εφοπλιστή που όμως είναι Κέρβερος. Μετά κάπου τους κατηγορούν άδικα αλλά ο ακέραιος χαρακτήρας τους που σμιλεύτηκε από μια ζωή-οικοδομή και μετρημένα λόγια είναι που αποθεώνει το δράμα.


   Για τον άντρα Μπετοσέξουαλ μόνο οι άντρες είναι φίλοι και όλες οι γυναίκες απλά χαμερπή και αδύναμα μουνιά. Είναι αυτός που οι γκόμενες του έδωσαν διάφορα ονόματα: μπρουτάλ, μάτσο, σκληρός, λιγομίλητος, επιβλητικός.
Μπαρμπούτσαλα όλα. Απλά κάποιαι γεναίκε έχουν απωθημένα που δεν επιτρεπόταν να πηδήξουν τον μπαμπά τους και εδωσαν αξία στο μαλάκα μισογύνη-οπισθοδρομικό. 

Τον/την Μπετοσέξουαλ τον αναγνωρίζεις από το αγέλαστο και από της κλασικές του ατάκες όπως: "φεύγω", "πάμε να φύγουμε", "άσε με", "έχω δουλειά", "ντύσου", "γδύσου", "φύγε", "κάτσε", "δεν πεινάω", "ένα famous-cola", "ένα baccardi-cola", "βότκα σκέτη", "δεν θα βγεις έτσι έξω", "τα λουλούδια είναι για τις αδερφές", "οι σοκολάτες είναι για τις αδερφές", "οι καρδούλες είναι για τις αδερφές", "τα αμάξια με αυτόματο κιβώτιο είναι για τις αδερφές", "άσε με δεν έχω τίποτα", "να μη σε νοιάζει", "θες καυγά;", "ΚΟΦΤΟ", "ΡΑΦΤΟ", "δεν έρχομαι", "δεν φεύγω", "τα γλυκά είναι για τις αδερφές", "ΤΣΑΚΙΣΟΥ", "τη μάνα μου να μην την ξαναβάλεις στο στόμα σου", "μάνα σκάσε", "τα δώρα είναι για τα παιδιά.....και για τις αδερφές", "επέτειος;", "γενέθλια;", "ποιά γιορτή; Για γιορτές είμαστε τώρα;", "τα αναβολικά είναι για τις αδερφές", "δεν έχω facebook".


   Και ξέρεις πια είναι η χειρότερη πλάκα; Ότι αυτά τα άτομα που στο αίμα τους ρέει πεντακάθαρος Χυσοκόφτης και Επικριτίνη θεωρούνται η επιτομή του φύλου τους. Άμα κάνεις ένα γκάλοπ θα σου πούνε ότι Γυναίκα είναι αυτή -που εκτός από τέλειο κώλο/βυζιά/πρόσωπο κτλ- είναι μετρημένη, σοβαρή και δεν χαζογελάει. Το ίδιο θα πούνε και οι γκόμενες για τον σωστό Άντρα.


  Σίγουρα στα Υπέρ τους μετράει ότι είναι σταθεροί φίλοι, ότι δεν τσιλιμπουρδίζουν και ούτε παρεκτρέπονται.
Έχω κι εγώ τέτοιους φίλους και τα λένε "σκυλιά" και εκτός το τσιλιμπούρδισμά τους που δεν με ενοχλεί, είναι πεντακόσιες φορές καλύτερα από τον "το μπλόγκινγκ είναι για τις αδερφές".











31 σχόλια:

  1. Αυτή η μαλακία ότι οι άντρες που είναι μέσα στην πλάκα και ενίοτε και λίγο καραγκιόζηδες πρέπει δια νόμου να τσιλιμπουρδήσουν επιβάλεται να σταματήσει κάποια στιγμή.

    Αρχικά, είναι προσβλητικό για τους άντρες. Είναι σαν να τους λέει ότι είναι όλοι ζώα με ορμές που δεν έχουν περάσει 7000 χρόνια κοινωνικοποίησης και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την αγνή, γελοία πλάκα και το γέλιο από το ξενοπήδημα.

    Δεύτερον, χρησιμοποιείται από τις γυναίκες ως λουρί και μαστίγιο για να κρατάνε τους άντρες τους μίζερους, δίπλα τους. Γιατί κατά βάθος κύριοι, η μέση γκόμενα ΖΗΛΕΥΕΙ όταν ο γκόμενος περνά καλά με τους κολλητούς του γιατί στο μυαλό της, πρέπει ο άντρας να κρέμεται από τα βυζγοιά της και να περνάει καλά μόνο όταν είναι αυτή μαζί του.

    (σε αυτό όμως δεν φταίνε οι γυναίκες αλλά η πουτάνα η πατριαρχία που έχει μάθει στη γυναίκα ότι αξίζει μόνο "μέσω" του άντρα, και η αξία της καθορίζεται από την σημασία που της δίνει ο άντρας)

    Κατά τα άλλα, προσπαθώ πολύ φίλε Χωστήρα να μην ανήκω στην γυναικεία κατηγορία των Μπετοσέξουαλ στα πάρτυ, αλλά ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΡΕ ΣΥ ειλικρινά για να πιω κάτι πρέπει να ναι 1)τσίπουρο αλλά που να το βρεις εδώ πάνω 2)Baileys, οπότε και με δουλεύουν όλοι ΕΚΤΟΣ του έτερον ήμισυ (που μεταξύ μας, από την μονάδα που σχηματίζουνε τα 2 έτερα, εγω πιάνω παραπάνω από το ήμισυ αλλά δεν τα λέμε δυνατά αυτά) ο οποίος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να με κάνει να πιω, οπότε άκου συνομιλία που παίχτηκε:

    -έχουμε να πάμε στο πάρτυ, αλλά δεν αποφάσισα ακόμα τι θα πιω... Εσύ μπύρες ε; Εγώ τι να κάνω, μόνο το Baileys μ'αρέσει.
    -Πάμε τότε να σου πάρουμε ένα μπουκάλι.
    -............
    -............
    -Θες να μου πεις ότι θα σκάσω μούρη στο πάρτυ με ενα μπουκάλι αγνό φρέσκο γάλα Ιρλανδίας;
    -Ναι γιατί όχι;

    Βρες μου λύση μεγάλε άρχοντα Ουισκιού και Πασών Ξυδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταρχήν να πω ότι ήταν λάθος μου η λέξη "τσιλιμπούρδισμα", βασικά αυτό που ήθελα να πω έχει να κάνει με ανάλαφρη συζήτηση μεταξύ διαφόρων ατόμων που πάντα καταλήγει στο κλισέ θέμα "σχέσεις-σεξ". Αυτού του τύπου τη συζήτηση την απεχθάνεται ο Μπετοσέξουαλ και πρώτος και καλύτερος ο Σάκης ο Υδραυλικός "για προσωπικά ζητήματα-συζήτηση κομμένη". Με αυτό νομίζω κάλυψα το μεγαλύτερο μέρος του σχολίου σου!

      Όσο αφορά το ξύδι, νομίζω ότι ο φίλος σου έδωσε μια έξοχη λύση. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο αν πρέπει ντε-και-καλά να πιεις!

      Διαγραφή
  2. Το πλόκιν είναι για τις αδερφάδες; για τις πουστρέλες; για τους ντινγκιντάνγκιδες;
    Ε ναι ρε μαλάκα, θα κάτσει σοβαρός άντρας να ασχολείται με το ίντερνετς; 'Όχι, θα στίβει πέτρες.
    Γι' αυτό κράζεις τον άλφα μέηλ Γλέτσο φίλο σου εδώ; επειδή δεν διαβάζει μπλογκ και δεν θα το δει; Ωραίος.
    Νομίζω ότι αυτοί που είναι πολύ σφιγμένοι φοβούνται να αφεθούν γιατί δεν ξέρουν και οι ίδιοι που θα φτάσουν η μάλλον ξέρουν και φοβούνται. Πρόσφατα είδα ένα τέτοιο άτομο (κορίτσι τύπου παγοκολώνα, ρομπότ, δεν πίνω, δεν βρίζω, δεν γελάω, δεν γαμιέμαι αν δεν μου φέρει μονόπετρο κλπ) να χαλαρώνει λίγο και τρόμαξα, της γύρισε το μάτι και φαινόταν ότι και πάλι το συγκρατούσε. Σου έδινε την εντύπωση ότι αν αφεθεί τελείως θα έσκιζε τα ρούχα της, θα ανέβαινε στο μπαρ, θα έβαζε φωτιά και θα ούρλιαζε "σκύλοι, σκίστε με, φάτε μου τη μήτρα", και δεν λέω την φαντασίωση μου τώρα, μιλάω σοβαρά (;).
    Πάντως αν είσαι συνέχεια ή καραγκιόζης ή μάο μάο έχεις κάποιο θέμα, φυσιολογικά ανάλογα με την διάθεση και την παρέα θα είσαι μία έτσι μία αλλιώς μία στη μέση, εκτός αν αλλάζεις διάθεση κάθε δύο λεπτά, τότε είσαι κυκλοθυμικός σαν και μένα.
    Με όλο αυτό μου ήρθε στο μυαλό το σούπερ κόμικ (τα κόμιξ είναι για παιδιά και αδερφές) Crossed που παίζει ιός που σου εξαφανίζει τις ηθικές αναστολές και σου αφήνει τα πιο πρωτόγονα και άγρια ένστικτα με αποτέλεσμα όλοι να γαμιούνται και να κανιβαλίζονται όλδετάημ. Τσέκαρε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλάκα είσαι ο Ζούγκλας του λόγου!!
      Για πες τώρα. Αυτή τη γκόμενα που λες, τελικά τι έγινε; Κατέληξε η φάση σε ένα uber gangbang με κέντρο τη singularity/μαύρη τρύπα ή σταμάτησε πριν της κάνει πρόταση ο Σειρηνάκης; Εσύ πόσο συνέβαλες στην μετάλλαξη;


      Αυτό το crossed έχει λινκ να το βρω;

      Διαγραφή
    2. όχι αλλά κάποια στιγμή πρέπει, για το καλό της.
      χρειάζεσαι comic book reader, αυτό είναι τόρεντ λινκ για τον πρώτο τίτλο, 9 τεύχη, από κει και πέρα έχουν βγει 5-6 τίτλοι με δύο από αυτούς να συνεχίζουν ακόμα. https://kickass.so/crossed-v1-000-009-2008-2010-digital-complete-requested-nem-t9011441.html

      Διαγραφή
  3. Οι σοκολάτες είναι για τις αδερφές; ναι, είναι, μόλις τσάκισα μία και εγώ τέτοιους φίλους δεν έχω, δεν τους αντέχω βρε πουλί μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Τον/την Μπετοσέξουαλ τον αναγνωρίζεις από το αγέλαστο και από της κλασικές του ατάκες όπως: "φεύγω", "πάμε να φύγουμε", "άσε με", "έχω δουλειά", "ντύσου", "γδύσου", "φύγε", "κάτσε", "δεν πεινάω", "ένα famous-cola", "ένα baccardi-cola", "βότκα σκέτη", "δεν θα βγεις έτσι έξω", "τα λουλούδια είναι για τις αδερφές", "οι σοκολάτες είναι για τις αδερφές", "οι καρδούλες είναι για τις αδερφές", "τα αμάξια με αυτόματο κιβώτιο είναι για τις αδερφές", "άσε με δεν έχω τίποτα", "να μη σε νοιάζει", "θες καυγά;", "ΚΟΦΤΟ", "ΡΑΦΤΟ", "δεν έρχομαι", "δεν φεύγω", "τα γλυκά είναι για τις αδερφές", "ΤΣΑΚΙΣΟΥ", "τη μάνα μου να μην την ξαναβάλεις στο στόμα σου", "μάνα σκάσε", "τα δώρα είναι για τα παιδιά.....και για τις αδερφές", "επέτειος;", "γενέθλια;", "ποιά γιορτή; Για γιορτές είμαστε τώρα;", "τα αναβολικά είναι για τις αδερφές", "δεν έχω facebook".»

    Love it.
    Και πάνω που έλεγα ότι πρέπει να κόψεις την τηλεόραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαριοπουλα και ΜΠΑΑΑΑΜ.

      Διαγραφή
    2. Δεν θα την σπασω για κανένα λογο. Ειδικα τώρα που το mega μάζεψε και τις τρεις dragonballz: Τρέμη, Ευαγγελάτο και Πρετεντέρη, ξυπνώντας το αρχαίο πνεύμα του Γκέμπελς, σκορπώντας ενα τσουνάμι γέλιου στο πανελλήνιο. Χάνονται αυτά;

      Χωστηρας

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Που είσαι μωρή προβαταρα του ελέους;!
      Ραντεβού το Πάσχα στη σουβλα.

      Τσομπαν_Χωστηρας

      Διαγραφή
    2. ΜΠΕ ΜΠΕ ΤΟ
      ΜΠΕ ΜΠΕ ΤΟ

      Διαγραφή
  6. Θα το χρησιμοποιώ, μ' αρέσει!
    Έχω κανα δυο μισούς μπετοσέξουαλ. Συνήθως θα είναι καλά αλλά κάποιες φορές "βαρύμαγκες", αναλόγως αν χέσανε/φάγανε καλά/ήπιανε κτλ κτλ. Εχω βέβαια και ένα φίλο μπαζοσέξουαλ, ο οποίος αν έχει μπροστά του μια ωραία γκόμενα και ένα μπάζο θα διαλέξει το μπάζο, γιατί "είναι πιο εύκολη". Καλύτερα για τους υπόλοιπους!

    Γενικά λέω ότι αν δεις καμιά γκόμενα ή μια γκόμενα δει ένα μαλάκα ο οποίος δε μιλάει πολύ, είναι υπερβολικά σοβαρός, δεν είναι χαρούμενος άνθρωπος, ΠΡΕΠΕΙ να του δώσει πούλο. Όσο όμορφη-ος και αν είναι. Αλήθεια, κάτι τέτοιοι τύποι να πα να γαμηθούνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπαζοσεξουαλ ή Σαυρογαμικος είναι η ευλογία της παρέας και όλου του ανθρώπινου ειδους εν γενοι

      Φωστήρ, ο Τορ-μεντορας

      Διαγραφή
    2. Ο Μπαζοσεξουαλ, γνωστος και ως Σαυρογαμικος είναι η χαρά της παρέας και η ευλογία του ανθρωπινου ειδους εν γενοι

      Χωστηρ

      Διαγραφή
  7. Και τελικά τι δεν είναι για τις αδερφές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Ημερολόγιο, η Βουγιουκλάκη, το κονσιλερ (στα πραγματικα αρσενικά ενα καλό foundation αναδεικνύει και γλυκαινει τις γωνίες του προσωπου), το Broke back Mountain (πολύ αντρικιο κλαμα) και ο Τσαλίκης

      Χωστηρας

      Διαγραφή
    2. MILF, λουκάνικα, το ποδόσφαιρο ( οι ποδοσφαιριστές ειναι αλλο θέμα ), ο Άδωνις, ο στρατός, οι φυλακές, φωτογραφίες με μοντέλα, σοκολατάκια, τσόντες ( οι πρωταγωνιστές ομως ειναι ), ο Στεφανος Μαξ, συζητησεις του κωλου, σαντιγύ, σώματα ασφάλειας, διαδηλώσεις, φτερά, χαρτι υγείας, το Matrix

      Διαγραφή
    3. Λουκάνικα και στρατός είναι εντελώς gay-
      λουκάνικα γιατί αρέσουν σε όλους τους άνδρες,
      στρατός δε... πιο camp δε γίνεται: τρελαμένες butch με στολές που κοιμούνται και πλένονται όλες μαζί και ύστερα στολίζονται με καπέλα και παράσημα παρελαύνουν;

      Διαγραφή
    4. μετά ήρθε ένας κυνηγός και σκότωσε το ένα

      Διαγραφή
    5. Θα φέρω ενστάσεις για τα λουκάνικα πρώτα. Ένα ποσοστο όσων gay γνώρισα δήλωναν vegeterian. Δυσαναλογο των straight ( ευαισθησίες χαρακτήρα; Δεν ξερω πως να το εξηγησω. )

      Αν αλλάζανε γνώμη ανάλογα με το ταίρι αυτό είναι ενα ξεχωριστό θέμα. Όταν μιλάμε για μουνόδουλους θα ήταν ρατσιστικό να αποκλείαμε μια τόσο ειδική περίπτωση απο την εξίσωση. Αν όχι για κανενα λόγο αλλά για να γελάσουμε.

      Και δεύτερον η φαντασία και η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετικά πράγματα ειδικά με τις στρατιωτικές στολές. Αν μιλάμε για τις σινεφιλ στολές βεστάριου που έχουν ειδικό υπεύθυνο ο οποίος τις συντηρεί στην πένα ή επαγγελματίες στρατιωτικούς και τα ανάλογα έξοδα για καθαριστήρια (όπως και όσα συναπαμαρτούντα τους χρεώνωνται απο την υπηρεσία για τις ανάγκες της εκάστοτε περιστάσεις ) μπορώ να σου εγγυηθώ οτι η στρατιωτική στολή δεν έχει τίποτα ερωτικό ( gay ή straight ).

      Βρωμάνε ιδρώτα, σκόνες και ότι άλλο μπορεί να κολλήσει επάνω τους ( και συνήθως θα κολλήσει λόγω της υπόλοιπης βρώμας ) και συνήθως δεν πρόκειται να βγεί απο πάνω της ακόμα και αν την πετάξεις μεσα σε ακουαφορτε.

      Το αστείο είναι πως αν την πετάξεις σε ακουαφόρτε μπορεί η βρώμα να μείνει άθικτη και να διαλυθεί οτι έχει περισσέψει άθικτο κατα τη θητεία του φαντάρου.

      Βάλε το λοιπόν με μια επίσης αυξημένη εμμονή για καθαριώτητα τοτε το τελευταίο πράγμα που θα βάλεις στην εξίσωση είναι στολές κάθε είδους.

      Εκτώς αν γυρίζεις τσόντες γιατί υπάρχει κάποιος που θα καθαρίζει ακόμα και την ακράτεια που συνεπάγονται οι απαιτήσεις ενός γυρίσματος, όχι μονο αν οι στολές θα είναι καθαρές.

      Αυτό που όμως είναι καλύτερο να εστιάσεις σε ερωτικό επίπεδο δεν είναι η στολή αυτή καθεαυτή αλλά η ΕΞΟΥΣΙΑ που αυτή συνεπάγεται. Αυτό τώρα ΕΙΝΑΙ φετιχ.

      Με λίγα λόγια αντρες και γυναίκες ειναι ευκολο να φανταστουν οτι γαμάνε LIKE A BOSS. Σε καθε σεναριο και παραλαγη.

      Διαγραφή
    6. εσύ ποιός είσαι και έκανες μια τόσο λογική (ή λογικοφανή, εξαρτάται από το μάτι του παρατηρητή) τόσο λογική πραγματεία;;
      Δεν νομίζω να έχεις ξαναγράψει εδώ....
      πολύ ωραίο

      Διαγραφή
  8. nomizw pws prepei na ekdoseis kainourio leksiko,hksera to mpetovlaka,alla to mpetosexoual omologw pws oxi ki o mpazosexoual,pou anaferei o proedros ki afton den gnwriza.xaxaxaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που 'σαι ρε Ελενίτσα;!;!
      Βασικά μου έδωσες ωραία ιδέα για το επόμενο άρθρο!!
      Θα είναι η κληρονομιά μου στο ανθρώπινο γενος!!

      Χωστηρακος

      Διαγραφή
  9. Αυτό με τους μπετομένους μπετοσέξουαλ που αρνούνται σε κάθε πρόταση να κάνεις κάτι διαφορετικό στη ζωή σου από το να πεθάνεις από ακινησία και μούχλα στο καναπέ ενώ η μεγαλύτερη ηδονή σου είναι να δακρύζεις στους τίτλους του τέλους όταν ρούφηξαν τα νερά τον ντικάπριο στο Τιτανικό είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
    Πρέπει να γίνει κάτι με ΟΛΟΥΣ αυτούς τους ακίνητους μπετομένους. Να γίνουν αεικίνητοι!

    Αλήθεια τώρα, αν έχετε ένα τουλάχιστον φίλο μπετοσέξουαλ δεν υπάρχει άλλος τρόπος από μια δραστική λύση. του στέλνετε πχ μια καλοβαμμένη πουτάνα στο σπίτι στις 1 να του κάνει το στριπτίζ της ζωής του και να τον κάνει να αναρωτηθεί γιατί δε ζούσε τόσο καιρό και απλά υπήρχε.

    Οι περισσότεροι μπετοσέξουαλ πάσχουν από αγαμία και ανενθουσιασμό. Δεν ενθουσιάζονται με τίποτα. Εγώ όταν έμαθα ότι κάνουν bungee jumping στην Ελλάδα σχεδόν ανέβηκα στο πρώτο λεωφορείο να πάω να κάνω. ευτυχώς με σταματήσαν γιατί ήμουν 5η δημοτικού βέβαια και αν άρχιζα τις δόσεις αδρεναλίνης από δημοτικό τώρα δε θα με χόρταινε ούτε η πτώση από δίδυμους πύργους που πέφτουν...

    Καλημέρα Χωστήρα και στη λοιπή παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε χαιρετω Ισοκρατη και κραταω τη λεξη "ανεθουσιασμός", αλλά σε εκλιπαρω να μην στείλει σε κανένα Μπετοσεξουαλ καμια στριπτιζέζ γιατί εκτός του οτι θα τη σπάσει στο ξύλο, θα την κανει να νιώσει τόσο " λίγη" που για να ξαναγδυθει θα πρεπει να πάρει άδεια απο μητροπολίτη.
      Είναι πολύ τσιμέντολιθοι για να απολαυσουν τις χαρές της ζωής αυτοι οι γρουσουζηδες.

      Χωστηρας

      Διαγραφή