Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΙΣΤΟΡΙΑ



Χαιρετώ τα παιδιά!
Τι κάνετε ρε μαλάκες; Καλά; Κι εγώ καλά είμαι με ερωτηματικό.

   Σε μια Ελλάδα που δικάζουν οι καιρικές συνθήκες, γνωστές και ως Άγριος Πάγος, βρισκόμαστε πάλι εδώ να τουρτουρίζουμε τα γεννητικά μας όργανα περιμένοντας το καλοκαίρι. Παρεμπιπτόντως, άμα με διαβάζουνε οι Λοκομόντο, να πάνε να γράψουνε άλλο τραγούδι γιατί το "δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα" με γάμησε και δεν είχα λεφτά να αγοράσω αρκουδοτόμαρα και τρία κυβικά πετρέλαιο ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ όταν το καλοκαίρι σκάγαμε σαν τα τζιτζίκια, αλλά τώρα τραγουδάμε το Permafrost με αυθεντικές νορβηγικές αμυγδαλές.


   (διπλό enter και τριπλό κενό που ανοίγει τις μεγαλειώδεις παραγράφους μου) Αυτές τις μέρες ο κόσμος ζει μοναδικές στιγμές. Το μενού περιλαμβάνει εκλογές, μακελιά (πληθυντικός) στη Γαλλία, το Norman Atlantic, η καινούρια διαφήμιση με το Σαμαρά και το παιδάκι που θα φάει πολύ φάπα στο σχολείο του, κόμμα ΓΑΠ (τσεκάρομεν λίγο και το Φμπ) καιεεεεεεε.....όχι,

 αυτά είναι πάνω κάτω όλα τα καινούρια


  Δεν θέλω να σχολιάζω από 'δω τέτοια ζητήματα και δόξα τω Αγνωστικισμώ, υπάρχουν άλλοι καλύτεροι να μιλήσουν.
Εγώ θα σας διηγηθώ μια αληθινή ιστορία.


   Παλιά, πριν την εποχή που παίζαμε κουτσό και φορούσαμε φανελάκια Μινέρβα, υπήρχε μια αρχαία αυτοκρατορία, η Εγυφτιακή. Την Εγυφτιακή Αυτοκρατορία την διοικούσε από πάντα ο Φαραός της ο Χουφταυνανών και αυτό είναι ιστορικά απόδεδειγμένο καθώς οι αρχαιολόγοι έχουν ανακαλύψει διαφόρων μορφών φαλλικά κειμήλια μέσα στα χέρια των μουμιών των Φαραών όλης της Εγύφτου. Φαλλικά κειμήλια ήταν και τα μακριά τους μούσια που ομοιάζουν με πέη και γι' αυτό όποιος αφήνει μακρύ μούσι και μετά το πιάνει για να φανεί σκεφτικός είναι απόγονος Εγυφτίων με αυνανικά σύνδρομα.


   Ο Χουφταυνανών ήταν θεός της Αυτοκρατορίας και όποτε παίθεναι (η λατρεία του Χουφταυνανών είναι τόσο μυστικιστική που ο ορθογραφικός έλεγχος του pc δέχεται το "παίθεναι" ως σωστό) όποτε πέθαινε λοιπόν ο Χουφταυνανών, ξαναγεννιώταν πάλι από το χωνί ενός τεράστιου κρίνου που φύτρωνε στα Ανάκτορα. 

   Στην Εγυφτιακή Αυτοκρατορία ήταν πολύ δύσκολο να βρουν οι άντρες γυναίκες και οι γυναίκες άντρες γιατί όλοι ντύνονταν το ίδιο. Λόγω αυτής της ιδιομορφίας, επιβαλλόταν το χούφτωμα στο πρώτο ραντεβού και οι δικηγόροι δεν αναλάμβαναν υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης παρά μόνο αν ο καταγγέλων ήταν κατσίκα. Σύντομα απαγορεύτηκε στις κατσίκες να βγαίνουν ραντεβού.
   Ο Χουφταυνανών, έπειτα από τρεις χιλιετίες διακυβέρνησης (ρωτήστε τον Kaboso να σας πει για 'κεινη την περίοδο) αποφάσισε να βρει γυναίκα και να νοικοκυρευτεί και να κάνει παιδιά που θα ήταν κι αυτά θεοί και θα άλλαζαν το θρήσκευμα της χώρας από Βασιλευομένη Θεοκρατία σε Κοινοβουλευτικό Πολυθεϊσμό. 

   Στο σημείο αυτό θα έπρεπε να πω ότι ανακύρηξε ένα διαγωνισμό για να βρει την καλύτερη αλλά θα πρέπει να πληρώσω συγγραφικά δικαιώματα σε μεσαιωνικούς παραμυθάδες. Επίσης είναι στη μέση και ο επίσημος φορέας συγγραφικών κλισέ.

   Έτσι ο Χουφταυνανών σέλωσε τη Σφίγγα του και έφυγε για να βρει γυναίκα παρόλο που οι πάνσοφοι σύμβουλοί του τον παρότρυναν να γίνει γκέυ. 

   Καθώς πετούσε πάνω από τα χιονισμένα βουνά της Εγύφτου η Σφίγγα γύρισε το κεφάλι και του έκανε 3 ερωτήσεις:

-Βυζάρες;
-Νορμάλ

-Κωλαράκι;
-Γρανίτης

-Μουνάκι;
-Ε, να μην έχει;



Τότε η Σφίγγα έκανε ένα αεροπλανικό που το έκανε ο Τομ Κρουζ στο Top Gun με αναποδογυριστή βουτιά στα 4 G με Σφιγγ-28 (γκουχ-μπούλσιτ-γκουχ) και προσγειώθηκε με κωλιά στον αυτοκρατορικό αεροδρόμιο της αυτοκράτειρας της Κινεζίας, Τι Κουκ Λι.
   Η Αυτοκράτειρα είχε μια μακρά ιστορία ονομάτων. Όταν γεννήθηκε την ονόμασαν Τι Κουκ Λάκι, Τι Παιδ Ι, μετά Τι Καβ Λι, Τι Πατ Ούρι και σε λίγες μέρες ο Ανώτατος Ιερέας θα την βάφτιζε Τι Μουν Ι.



Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το αηδίλιο μετάξύ των Κινέζοι και των Εγύφτιοι. Οι Κινέζοι έμαθαν τα βεγγαλικά στους Εγύφτιοι και αυτοί τα έκαναν μπόμπες, ενώ οι Εγύφτιοι τους έδωσαν στους Κινέζοι τις σφίγγες κι εμένα μια μέρα που μου την έπεσαν κάτι σφίγγες έμαθα αμέσως κουνγκφου.

   Ήταν μια δίκαιη πολιτιστική αλλαγή με ωφέλη. Δυστυχώς όμως, επειδή και οι Κινέζοι έχουν πρόβλημα να βρούνε Κινέζες και το αντίστροφο, λόγω της ομοιότητας μεταξύ αντρών και γυναικών, πολλοί έγιναν Εγύφτιοι Βουδιστές μοναχοί.

Και επειδή το άρθρο έπρεπε ήδη να το είχα κλείσει από την προ-προηγούμενη παράγραφο σας λέω αουβίντερζεν και τα ξαναλέμε σύντομα.


plot-twist: η Τι Κουκ Λι ήταν τελικά γυναίκα


11 σχόλια:

  1. Κόψε τον Αλβανό. Καλαματιανό να πίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ούτε αλβανό, ούτε καλαματιανό. Ο το ένα με κάνει να βλέπω τα Lidl και το άλλο το Σαμαρά. Δεν είμαστε τώρα για χάλια ντούγκλες

      Διαγραφή
    2. Οχι στον Αλβανό.

      Ναι στον Αλαβανο.

      Διαγραφή
    3. θέλει ο FMM να κρυφτεί και η ανωνυμία δεν τον αφήνει

      Διαγραφή
  2. τι έγινε ρε μουνιά; Γράφω μια μαλακία και γράφετε εκατόπεντα-κάτι σχόλια τα πρώτα 5 νανοδευτερόλεπτα και μετά σας λέω σοβαρά ιστορικά γεγονότα και μου γράφετε στα αρχίδια σας με γράφετε. Ούτε για το μπλογκ του Στέφάστο να μην το πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γάμησες! Πόσο καιρό έχω να στο πω; Να στο πω αλλη μια να το εμπεδοκλής ο Αθηναίος. Γαμησες!

    Αν και περίμενα λίγο περισσότερη ίντριγκα στο τέλος και, γιατί όχι, λίγες σκηνές σεξ και βίας στο πλανήτη δίας αλλά δε γαμιέται; καλό είναι κετσι για να αφήνει το πέπλο του μυστηρίου μισοσηκωμένο όπως το φουστάκι των τενιστριώνε όταν κάνουνε σερβίς.
    Αυτά ακριβώς τίποτε άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να κι ένα παιδί που είχα καιρό να δω!!!!

      Λοιπόν θα σου πω τι έγινε και χάθηκε.
      Ξεκινάω και είχα μια έμπνευση μούρλια, σαν τότε που έγραφα τα "versus bitchez" και ξαφνικά εκεί που η μούσα μου τραβούσε τη μια ρουφοκαβλέταμετά την άλλη, σηκώθηκε και έφυγε αφήνωντάς με κάπως.
      Έτσι αναγκάστηκα να το λήξω όσο πιο αξιοπρεπώς μπορούσα

      Διαγραφή
  4. Ωφείλω να ομολογήσω ότι κάπου προς το τέλος, δεν θυμάμαι που, είμαι πάλι άρρωστος και άυπνος κι έχω τα νεύρα μου σήμερα που είναι γαμωδευτέρα, γέλασα πολύ. Ήταν σημαντικό αυτό για να σπάσει ένα μαύρο γκρινιάρικο ξεκίνημα. Να σαι καλά γιε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ ρε Τρεμένς για τα καλά σου λόγια!!!
      Άλλη μια Δευτέρα-άλλη μια χολέρα

      Διαγραφή
  5. Ξέρεις και τι παίζει με τις δίδυμες Κλεο-πάρτα και Κλεο-καλαμάτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παράξενο που ρωτάς....ναι, ξέρω αλλά δεν σου λέω γιατί είσαι μαρτυριάρης

      Διαγραφή