Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Σύντομα κοντά σας


Έχω βαρύ πρόγραμμα, αλλά ζήλεψα όλους εσάς που γράφετε άρθρα.

Έβαλα σκοπό το επόμενο άρθρο μου να θέσει ψηλά τον πύχη και να καταλάβεται ποιος είναι ο απόλυτος και πιο σεξουαλικά ενεργός μπλόγγερ.
Αυτός που γαμάει σαν ζώο και γράφει σαν λυκάνθρωπος που κατάπιε έναν Woodman. 


Θα είναι η τσόντα των αιώνων



5 σχόλια:

  1. Έτσι παοκτζήδικα που τα έγραψες (μισά άσπρα-μισά μαύρα) δε φαίνεται ούτε το μουνί της μάνας σου. Ανίκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το αναλάβω τώρα. Δεν το είδα προτύτερα γιατί πηδούσα κάτι με δυο μικρά μουνοχειλάκια σχιστά σαν τα ματάκια της

      Διαγραφή
  2. Λυκανθρωπος που καταπιε woodman ? ΟΚ... ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΩΡΑ.

    Και αν δεν ειναι παραμυθια ( η τσοντα με θεμα παραμυθια ) και λεω μαλακιες θα ειναι η τσοντα που θα συνταραξει το φετινο καλοκαιρι

    Βγαινουμε κερδισμενοι ολοι σε καθε περιπτωση.

    Παω για χαρτομαντυλα, λοσιον επιβραδινσης και ποπ κορν. Αυτο παιζει να ειναι event που θα δωσει ενα ξεχωριστο..... ρυθμο στο καλοκαιρι. Αν οχι για το ιδιο το θεαμα τοτε για τις καφριλες που θα ακολουθησουν.

    Ακομα και αν εχουμε ανατροπη στην ανατροπη και ξερναμε ποτε δεν μπορεις σταματησεις να γελας αφου σερβιρεις τον κοσμο ποπ κορν με αρωμα αλοε βερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην του βάζεις δύσκολα γιατί γαμεί λέμε το παιδί

      Διαγραφή
    2. Ρε συ χωστηρα, καλοκαιρι ειναι και η θερμοκρασια εξω συναγωνιζεται αυτη του επεξεργαστη μου αλλα δεν εχω βαλει σκοπο να καψω μπιελες (και δη ξενες ) ακομα ( η συντομα ), προταση κανω με αφορμη τον τεραστιο, το τοστ και το καστ του και προτεινω την διοργανωση της επομενης ελληνικης υπερπαραγωγης στο ελληνικο πορνο.

      Τα εχουμε ολα:
      - Αντρες προθυμους,
      - Μαλακες απροθυμους ( ακομα και αν ειναι συνειδητοι και μπανιζουν τζαμπα απο τα πλατω ),
      -γυναικες αν κρινω απο τον Καμποσο δεν ειμαι και τοσο βεβαιος για το σκελος της συνεναισης ( αλλα αν ειναι μεσα στα ορια του της τσοντας θα εχουμε ΚΑΙ σεναριο παρακαλω ) για καθε πιθανο συνδιασμο και διαστροφη,

      - Χωρους εσωτερικους, εξωτερικους για ολα τα κομφορ και ολα τα γουστα
      - ΚΑΙ αν δεν μπορειτε να ευκαιρειτε να φερετε οτι αξεσουαρ γουσταρετε ΤΩΡΑ ειναι η ευκαιρια ΚΑΙ για εσας να πατε καπου και να γαμηθειτε ΑΦΟΒΑ.

      Θελω να τονισω οτι ΔΕΝ ειναι ευπροσδεκτοι οσοι ΔΕΝ καταλαβαινουν τι σημαινει ασφαλεια σε αυτον το χωρο. Καλοκαιρι ειναι και να γαμησουμε θελουμε οχι να μαραζωσουμε τον χειμωνα.

      Α, και παρακαλω υπογραφουμε την υπευθυνη δηλωση αποποιησης για οποιασηποτε ανεπιθυμητη παρενεργεια προκυψει πριν, κατα και μετα τα γυρισματα της τσοντας οπως τυφλωση απο την μαλακια και υπερμετρη τριχοφυια στα χερια.

      Δεν φταιμε αν εισαστε χρυσαυγητες και δεν μπορειτε να σημαδεψετε σωστα στη τρυπα. Μπορειτε να προσπαθησετε ομως ΚΑΙ εσεις να παιξετε το πουλακι σας η αν δεν καταλαβαινετε πως, να μιμηθειτε τον διπλανο σας. Να θυμαστε να ρωτησετε ομως πρωτα αν θελει να παιξετε με το δικο του.

      Διαγραφή