Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ερώτηση


Ποτέ δεν κατάλαβα τι σημαίνει "να προσπαθείς να ικανοποιείς σεξουαλικά κάποιον", από τη στιγμή που η ίδια η ανάγκη για σεξ οδηγεί σε εγωιστικές συμπεριφορές.
Το "κάνω πίπα/γλυφομούνι" είναι μια πράξη καθαρά καθοδηγούμενη από την αρχέγονη αίσθηση της όσφρησης, όπου το ένα ζώο μύριζε κι έγλυφε το άλλο για να δει αν είναι γόνιμο για να το πηδήξει, άρα τα αρχέγονα ένστικτα δεν είναι αλτρουιστικά και "φιλάνθρωπα". Το δε δαχτυλάκι/μαλακία είναι καθαρά σαδιστικό ένστικτο για να δεις τον άλλο να καβλώνει μέσω του πόνου, ικανοποιώντας για άλλη μια φορά τον εγωισμό.

   Τέλος, το "κάνω έρωτα" είναι γελοιωδώς μια απάτη που μυρικάζουν όσοι θέλουν να πηδήξουν τη μαμά του καλύτερού τους φίλου, ή κάτι τέλος πάντων "παράνομο" για να μη νιώθει ο άλλος θύμα εκμετάλευσης. Μπορεί επίσης να είναι ο τρόπος για να περιγράψεις πως γαμάει ο φλώρος. Όπως και να έχει, το "κάνω έρωτα" δεν ισχύει στο κρεβάτι γιατί είναι κτηνώδες, είναι ζωώδες, είναι ο Κάπτεν-Πλάνετ.

Όποιος νομίζει ότι έχει επαρκείς απαντήσεις για να μου βουλώσει το Άουσβιτς που ονομάζω Δαιμονική μου Κωλοτρυπίδα, δίνοντας ισχυρά τεκμήρια για το να πρασπαθείς να ικανοποιήσεις τον άλλο, χωρίς να υπάρχει μέσα ο εγωισμός, θα δεχτεί -σαν δώρο- την αφιλοκερδή μου επίσκεψη στο σπίτι του για να του κάνω γλυκό έρωτα με φόντο το χάραμα και με μυρωδιά σανταλόξυλου.

Μέχρι τότε γαμηθείτε σαν ζώα

18 σχόλια:

  1. εγώ θα σου βούλωνα τη Ασβοτρυπίδα σου και χωρίς λογικά επιχειρηματα εναντίον της άποψης σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάντα αποτελούσα στόχο για γκέυ. Όχι ότι με ενοχλεί, ίσα-ίσα με τιμά που έχουν καλό γούστο

      Διαγραφή
  2. Εάν σου αρέσει ο άλλος είναι ερεθιστικός ο ερεθισμός του.
    Κι αυτό εγωιστικό ίσως, αλλά συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με σαδιστικό τρόπο ή και με μαζοχιστικό, εξαρτάται από τις ισορροπίες μιας σεξουαλικής συνεύρεσης. Είναι μέσα στα απόκρυφα και μύχια ένστικτα του ανθρώπου να προκαλεί ερεθισμό μέσω του πόνου, μέσα -φυσικά- σε μια ασφαλή Ζώνη Πόνου, όπως την ονομάζω.

      Διαγραφή
  3. Πωωω τι είπε πάλι ο στόμας σου ρε τιτανοτρισμέγιστε;;
    Λοιπόν, κοιτα. Όχι εκεί ρε...εκεί. Μπράβο. Λοίπόν, αν το πάρουμε έτσι, τότε καμία πράξη πάνω στον πλανήτη, τον γαλαξία ολάκερο και ακόμα κανα-δυο γειτονικούς γαλαξίες δεν είναι αλτρουιστική και φιλάνθρωπη. Γιατί και το να δώσεις λεφτά για το παιδάκι στην αφρική μεσω ανώνυμης επιταγης είναι μια πράξη εγωιστική γιατί ουσιαστικά έχει να κάνει με το ΔΙΚΟ ΣΟΥ αίσθημα ισότητας και δικαιοσύνης και νιώθεις ΕΣΥ λίγο καλύτερα βοηθώντας να διορθωθεί η αδικία στον κόσμο. Οπόταν...οπόταν χαίρω πολύ χαιρόπουλος, δεν μας είπες τίποτα καινούργιο πάνσοφε φίλε μου.

    Σου έχω όμως ένα γαμάτο παράδειγμα: Κουλός, ανάπηρος με κομμένη ψωλή, γαμάει τη γκόμενα του με τη μύτη, μόνο και μόνο για να της δώσει οργασμό. Δεν είναι αυτό αλτρουισμός;;; Τεηκ δατ μπήτσιζ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καθόρισέ μου τα πλαίσια του αλτρουισμού και της φιλανθρωπίας και θα σου αποδείξω ότι έχεις λάθος. Διότι υπήρξαν πολλά παραδείγματα στην Ιστορία, όπου μεγάλα επιτεύγματα και πράξεις έγιναν εντελώς αλτρουιστικά. Ας πω ένα τυχαίο όνομα και μετά έλα να το συζητήσουμε:

      Νικολά Τέσλα

      Διαγραφή
    2. ΚABOSO δεν κατάλαβες που το πήγα...Εγω απλα προσπαθούσα να τη πω στο μεσιέ Χωστήγα που αμφισβητει την υπαρξη αλτρουισμου στο σεξ. Και το πήγα στα άκρα για να δείξω ότι αν σκεφτόμαστε έτσι τότε ναι δεν προκειται να δουμε τιποτα ως αλτρουιστικο.

      Οσο για τον Νικολά σύμφωνω. Μεγας και μαγκιά του και υποκλίνομαι. Αλλα...και τι κατάλαβε; Τον ήπιε από τον Έντισον, Και τώρα όλοι εμείς τον πίνουνουμε καθε μήνα γαμώ τα χαράτσια γαμω!

      Διαγραφή
    3. δεκτόν, αλλά ο πάνχαζος Χωστήρας δεν μπήκε καν στον κόπο να εκθέσει ένα επιχείρημα, αλλά θέλησε να εισβάλει μέσα στα Άδυτα του Άουσβιτς και του Νταχάου αυθαίρετα. Θα έπρεπε λοιπόν κι εσύ να του το γράψεις σαν απάντηση.
      Κατά δεύτερον, εγώ αμφισβητώ την ύπαρξη αλτρουισμού στο σεξ. Δεν δέχομαι αλτρουιστικά κίνητρα, παρά μόνο στην περίπτωση που μια γυναίκα κάνει σεξ με έναν άντρα, γνωρίζοντας εξαρχής ότι δεν θα τελειώσει, απλά και μόνο για να τον ευχαριστήσει για όλα τα υπόλοιπα που της προσφέρει.
      Όμως, αν αυτό είναι υγειής σεξουαλική ζωή, τότε εγώ είμαι ένας άγγελος που πραγματοποιώ ευχές

      Διαγραφή
    4. δηλαδή μια τσατσα που παίζει πασιέντζες και ρυθμίζει την κυκλοφορία στα δωμάτια

      Διαγραφή
  4. Mαλάκα Χωστήρα τίγινεται στο μπλογκ σου; Πόσο καιρό λείπω; Ποιός είναι ο Καμπόσος; Τι κρίση ταυτότητας είναι αυτή; Μήπως είσαι μονίμως μεθυσμένος απο ρακές και τα βλέπεις όλα διπλά; Μήπως έφαγες κάνα τηγάνι στο κεφάλι από τη κυρά και δε ξες ποιος είσαι και που πας; Ποιός είσαι εσύ; Ποιός είμαι εγώ; Εγω πότε θα γίνω μάνα; Κι άλλα τέτοια αναπάντητα ερωτήματα τριβελίζουν το μυαλό μου;

    Ας μου απαντήσει κάποιος υπέυθυνα. Μια ανεξάρτητη και αμερόληπτη πηγη κατα προτίμηση. Ευχαριστώ.

    Μετά τιμής Τρυποκάρυδος ο Μέγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ιστολόγιο ήταν όντως του Χωστήρα, μέχρι τα μέσα Νοέμβρη, όταν από δική του μαλακία προσκάλεσε τα τρολλ και του έκαναν το μαγαζί μπουρδέλο. Για να μην γράψω όλη την ιστορία: μου παρέδωσε το μπλογκ και άνοιξε ένα άλλο.
      Από τότε η φυσιογνωμία μου κυριαρχεί το διαδύκτιο και οι τίτλοι μου είναι αναρίθμητοι.

      Μετά τιμής kaboso ο Δαιμονόκαβλος
      (δεν θα μάθετε ποτέ σε ποια συλλαβή τονίζω το όνομά μου)

      Διαγραφή
  5. Δεν υπάρχουν στάνταρ στις σεξουαλικές συμπεριφορές όπως δεν υπάρχουν κι αντίστοιχα στις συμπεριφορές/προσωπικότητες ανθρώπων και ζώων. Τα παιδιά όταν γεννιούνται είναι πολυσεξουαλικά (κάπου το είχα διαβάσει/ακούσει αυτό αλλά δεν θυμάμαι που) και μεγαλώνοντας η οικογένεια-κοινωνικός περίγυρος τα ωθεί προς μία μόνο σεξουαλική κατεύθυνση. Τον παίρνω, τον δίνω, μου αρέσει ο πόνος, να προκαλώ εγώ πόνο, οι άντρες, οι γυναίκες, τα παιδιά, τα ζώα, τα έντομα, τα φυτά, τίποτα από όλα αυτά?
    Έχουμε μήπως τόσες σεξουαλικές πλευρές όσες και προσωπικότητες?
    (το πήγα πολύ σοβαρά/επιστημονικά, ήθελα να γράψω κάτι πιο στην πλάκα αλλά βαριέμαι τώρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θυμίσου λίγο την εποχή που ήσουν παιδί και πάμε:
      πολυσεξουαλισμός σημαίνει είτε ότι η σεξουαλικότητά τους έχει πολλές κατευθύνσεις (ομοφυλοφιλία, ετεροφιλοφιλία, κτηνοφιλία και γενικά κάθε -φιλία υποβόσκουσα σεξουαλισμού προς ΚΑΘΕ άνθρωπο, ζώο και πράγμα), είτε είναι επικεντρωμένη σε πολλούς ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου.
      Λογικά θα εννοείς παιδιά στις ηλικίες μέχρι 4 χρονών, όπου τότε αρχίζουν και τα εμποτίζουν με την έννοια της Ντροπής και αρχίζουν να σταματούν να είναι αθώα.
      Συνεχίζει όμως να υπάρχει το Οιδιπόδειο Σύμπλεγμα και το Σύμπλεγμα της Ηλέκτρας (η αγάπη της κόρης προς τον πατέρα).
      Προσωπικά μιλώντας (γι' αυτές τις ηλικίες), δεν θυμάμαι να μου υπέβοσκε καμία σεξουαλικότητα προς κανέναν πέρα της μητέρας μου (άντε ίσως και μια θείας μου, αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα μεταξύ μας γιατί της έπεφτα μικρός). Οπότε, από την προσωπική μου εμπειρία θα διαφωνίσω.

      Μεγαλώνοντας το παιδί, η οικογένειά του το ωθεί, όπως σωστά είπες, προς μία και μόνο σεξουαλικότητα: την ετεροφυλοφιλία και το παιδί μαθαίνει να μεγαλώνει με τον ψυχαναγκασμό τους.
      Βέβαια επειδή ευτυχώς όταν το παιδί (πλέον ενήλικας) γαμάει/γαμιέται και δεν έχει κανένα συγγενή στο κρεβάτι του να του πει τι να κάνει, βγάζει εκεί όλα του τα απωθημένα.
      Ο πόνος είναι ΜΟΝΙΜΟΣ κάτοικος στο κρεβάτι του καθένα μας. Λίγος σαδισμός και λίγος μαζοχισμός ενυπάρχει σε όλους μας. Άλλωστε ο ίδιος ο οργασμός είναι είναι ένας μικρός, οδυνηρός θάνατος με μεγάλες δόσεις ευχαρίστησης.

      Εν γένει, συμφωνώ με όσα λες, αλλά το θέμα μου ήταν να αποδείξω ότι δεν υπάρχει καθόλου ρομαντισμός στο σεξ, όσο κι αν μπορεί να υποκριθεί ο καθένας, γιατί βαθιά στο μυαλό του κατά τή διάρκεια τής πράξης, ψάχνει να βρει εκείνη την πρόστυχη σκέψη για να καταφέρει να χύσει

      Διαγραφή
    2. ετοιμαζόμουν να τρολάρω τα (δα)μάλλα, μήπως και γλυτώσω το σανταλόξυλο που μου φέρνει (αιλείνον) έγερσης, διότι άλλος ο βασανισμός, άλλος ο μαζοχισμός κι άλλο το βι-δι-ες-εμ, αλλά η τελευταία σου πρότασης με φρέναρε λες και κράτησες το ά-λογό μου από το πουλί (του).

      Διαγραφή
  6. Αν υπήρχε κόλαση και πήγαινε ένας τέρμα μαζοχιστής η τιμωρία του θα ήταν να μην τον βασανίσουν για να τον βασανίσουν; Ναι οκ, εμένα αυτό μου ήρθε..

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι φαύλος κύκλος γιατί αν το βασανιστήριο είναι γι' αυτόν ευχαρίστηση, τότε ο μη-βασανισμός του, αποτελεί επίσης μαρτύριο. Ό,τι και να κάνεις, ο μαζοχιστής κερδίζει

      Διαγραφή