Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΤΥΠΟΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ Μ' ΑΡΕΣΟΥΝ






Purgatory







Ο τύπος αυτής της γυναίκας, είναι αυτό που ονομάζω "θυληκό για το οποίο θα παίζεις μια ζωή ξύλο γιατί ενώ είναι μαζί σου, της την πέφτει όλος ο κόσμος". Η Purgatory, συναντάται συνήθως σε σκοτεινό μελαχρινό ή σε φουλ ξανθό.Αν νιώσεις το μπζώλο σου να σου να παίζει ντραμς στο πηγούνι σου, είναι στάνταρ Purgatory. Αν γυρίζεις στο σπίτι με μια αγκαλιά λουλούδια, είναι Purgatory. Αν αρχίσεις να ντύνεσαι σαν φλώρος......Purgatory. Έχει λεπτούς αστραγάλους και χυτές βυζάρες πάνω στο διαολεμένα όμορφο κορμί της, αλλά αυτό που σκοτώνει είναι ο συνδιασμός λεπτής μέσης-καπούλια αλόγου, που κάνει τη διαφορά!!! Χαρακτηριστικό είναι επίσης το αμυγδαλωτό κενό που δημιουργείται ανάμεσα στα πόδια όταν περπατάει καμαρωτά σαν άλογο.....τέτοια γυναίκα ήταν η Victoria, η ρωσίδα που είχα πριν 8 χρόνια.










Αφρδίτη Σημίτη







τύπος γυναίκας που δεν κοιτάς και τόσο το κορμί (παρόλο που η συγκεκριμένη έχει κορμάρα κατά τα γούστα μου), όσο τις ματάρες που σε κοιτάνε βαθιά μέσα στη ψυχή. Κάποτε είχε και κοντά ξανθά μαλλιά. Επίσης γαλλική μυτούλα με πιάνο και σορμπόν!!!
Και συμπληρώνεται με ένα ζεύγος σαρκωδών χειλιών που θες να τα φιλάς μέχρι να ξεκολλήσουν και τα ούλα σου. Κάποτε έβαλε κι ένα στρασάκι και την αντιγράψανε ΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ......και έτσι φτάσαμε στα φαινόμενα όπως Ελεονώρα Ζουγανέλη....που όπως και να το κάνεις τζίφος.......Ρε κορίτσι μου....ρε Ελεονώρα μου....σόρρυ που θα το πω έτσι ψυχρά αλλά δεν θα μπορούσα να σε πηδήξω για κανένα λόγο και ξέρεις γιατί; Μοιάζεις τόσο πολύ του πατέρα σου που έτσι και σε ξούριζα την ώρα που ήσουν πάνω στη μπίπα, θα φοβόμουν μη πετάξεις καμιά γαμάτη ατάκα και μετά μπούνε στο δωμάτιο ο Μπουλάς με τον Καλυβάτσης και γαμηθούμε στα γέλια. Κοινώς, το στρασάκι δεν κάνει τη διαφορά. Είναι σαν να βάλει στρασάκι και η Ντόρα Μπακογιάνη. 
Στο θέμα μας, ο τύπος "Αφροδίτη Σημίτη", είναι μια "λάου-λάου", όμορφη, εναλλαχτικιά κοπέλα, με λατέρνατιβ γούστα στη μουσική, αλλά τόσο γλυκιά που θα τη συγκρίνεις μόνο με τη Μερέντα που πασαλείβεις κάθε μέρα τα μούτρα σου






Kylie Minogue





η γυναίκα-απάτσι, το τελειότερο μηχάνημα καταστροφής που δημιούργησε με τα ίδια του τα χέρια ο Διάολος. Αν είσαι ινδουιστής, είναι η μόνη γυναίκα που μπορεί να σου πει "θα σου γαμήσω όλες τις μάνες, από την πρώτη μέχρι την τελευταία σου μετενσάρκωση", "θα σου βιάσω το κάρμα", "θα σου ξεκωλιάσω τα τσάκρα" και άλλα τέτοια ωραία.....για όσους δεν κατάλαβαν, τέτοια ήταν η Έμα. Τέλειες όμως Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ε-Σ  αναλογίες, δαιμονισμένο μάτι, που σε αμφισβητεί ακόμα κι όταν της ορκίζεσαι ότι δε γαμάς γαϊδούρια και με ΠΛΗΡΗ  επίγνωση της υπόστασής της. Ξέρει ότι σε κρατάει από τ' αρχίδια τόσο που δεν πρόκειται να σου ξαναφυτρώσουν τρίχες εκεί.
Και θα μου πεις "καλά ρε μαλάκα, πώς γίνεται μετά από όλ' αυτά να σου αρέσει μια τέτοια γυναίκα;"
Η απάντηση είναι απλή

"θα τα πούμε την επόμενη φορά"





Charlize Theron








θα μπορούσε να ανήκει στην κατηγορία Purgatory, καθώς και στην κατηγορία Αφροδίτη Σημίτη, αλλά η Σαρλίζ είναι μία και όταν καταλάβει ότι όλοι οι υπόλοιποι άντρες του κόσμου είναι ένα τίποτα και επισκεφτεί επιτέλους την Κρήτη, θα της ανήκω ολοκληρωτικά και θα με λατρεύει και θα με αγαπάει και θα κάνουμε μαζί δέκα πανέμορφα παιδιά που θα τους μάθω μπιτς-βόλλεϋ και σέρφινγ και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψει ποτέ ξανά, γιατί θα κάνω εφτά δουλειές για να την  συντηρώ και το σεξ μαζί μου θα είναι ασύγκριτο.





Alice (resident evil)





γκόμενα μ' αρχίδια, αλλά όχι κυριολεκτικά όμως γιατί μετά θα με κράζουνε δίκαια για το project "σελεμπριτουλίνιχιχιχι!!!", το οποίο, απ' ότι βλέπω απ' τα στατιστικά, πάει παραδόξως καλά (ε ρε μάγκα, που να κάνω και δεύτερη ανάρτηση!!!). Στο θέμα μας.
Η Άλις, είναι εξωπραγματική γκόμενα, που όλοι νομίζουν ότι είναι απλά ένα ωραίο μωρό, αλλά αμ δε....Θα σου περάσει μια αμερικάνα, μετά μια ανακόντα και μετά αφού δει ότι είσαι τελείως άχρηστος σου θερίζει το κορμάκι με ούζι.....αυτό λογικά άμα είσαι ζόμπι. Στην κανονική της ζωή όμως είναι πολύ μετρημένη και δεν επιτρέπει σε κανένα πούστη να της την πέσει, οπότε αποφεύγεις και του καυγάδες με τους μαλάκες. Στο κρεβάτι -λογίκα- θα τρως τέτοιο στραπάτσο με χειρολαβές, σπασμένες αλυσίδες και χειροπέδες, ξεχαρβαλωμένους μεντεσέδες και λοιπά, που στο τέλος θα πηδιέστε μόνο με την επίβλεψη εργοδηγού ατσαλοκατασκευών φορώντας κράνη.



Μαρίνα Κουντουράτου (δύο ξένοι)











.....και κάπου εδώ νομίζω ότι θα φάω τόσο κράξιμο που μέχρι και η μάνα μου θα αρνηθεί ότι είμαι γιος της


επειδή όμως στοιχειοθετώ τους λόγους που γουστάρω ένα τέτοιο είδος γυναίκας, θα βγάλετε το σκασμό και θα συμφωνήσετε.

Ας δούμε λοιπόν

είναι άμυαλη, ξανθιά, πρωινατζού σίγουρα, αλλά, όταν γνώρισε τον Φωστήρα (χάη-φάηβ κανείς για το λογοπαίγνιο;;;κάποιος;;;; μουνόπανα), έκανε το μόκο και θέλησε να μάθει. Καμιά καριόλα τη σήμερον ημέρα δεν παραδέχεται ότι το μυαλό της έχει σκατά και ότι υπάρχουν αξιόλογοι ανθρώποι. 
Είχε γκόμενο πριν; Ναι, αλλά όταν δάγκασε τη λαμαρίνα, ξεκίνησε με αποχή από το κρεβάτι και μετά του έδωσε το μπούλο, όταν ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΗΚΕ  ότι θέλει τον άλλον πραγματικά. 
Ήταν το κλασσικό σνομπάκι-Ελληνίδα με λούσα-πούτσα και χορό; Ναι, αλλά όταν κατάλαβε ότι και ο άλλος την γουστάρει άρχισε αυτή να του αφήνει "την πόρτα μισάνοιχτη" ώστε να κάνει κίνηση.
Επίσης είχε τσαγανό να του χώνετε συνέχεια και να προσπαθεί να τον βλέπει, παρ' όλο που αυτός την έβριζε. Τον σέβονταν και κατάφερε να τον κάνει να χαλαρώσει......επίσης....τον αγαπούσε κι έκανε μαζί του παιδιά!!!

μούγκα;;;;;;






παρακαλούνται οι κοπέλες που με λατρεύουν να μην ζηλέψουν.....δεν υπάρχει λόγος.
Όλ' αυτά είναι ιδεατές καταστάσεις κι ενώ μεν κάποιες απ' αυτές όντως μου συνέβησαν, δεν αναιρούν το γεγονός, ότι κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή για μένα.


μία κατηγορία γυναίκας που ξέχασα να αναφέρω και δεν μπορώ να βάλω φωτό γιατί δεν μου επιτρέπεται είναι η..........












μαμά σου!!!!





59 σχόλια:

  1. Απαιτώ copyright για το αστείο "γκόμενα με αρχίδια, όχι κυριολεκτικά"! Με αντιγράφουν μαμά!!! Α, κάτσε, ξέχασα, πηδγιέται μαζί σου τώρα.

    Να αναφέρω Katy Perry αντί για Σημίτη και να προσθέσω Angela Gossow γιατί είναι από τις λίγες όμορφες μεταλούδες. Έστω και σε τέτοιο μέταλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Master στο αστείο "γκόμενες μ' αρχίδια, όχι κυριολεκτικά", all rights reserved, any attempt of copying και λοιπά και λοιπά.....

      η Κάτι είναι μόνο για να μαζεύει βρούβες και χαμομήλια και είναι επίσης γνωστό τσουλί που δεν θα του έριχνα 2 ματιά.

      Η Άντζελα αν βγάλει το σκασμό και δεν ξανακάνει χεντ-μπάνγκινγκ θα έχει κάποιες ελπίδες μαζί μου.....αλλά ρε πούστη μου αποφεύγω γκόμενες που μπορούν να πιουν πιο πολλές μπύρες από μένα...

      Διαγραφή
    2. Τι all rights reserved, any attempt of copying και λοιπά και λοιπά..... ρε ντολμά;! Προηγούμαι χρονικά και θα σε καταγγείλω!!!

      Κέιτι αγαπάμε ότι και να λες. Άντζελα, συμφωνώ, με την εξαίρεση ότι γνωρίζω πεντάχρονα που πίνουν πιο πολλές μπύρες από μένα, που δεν πίνω καν, οπότε, δε με πολυνοιάζει.

      Διαγραφή
    3. Κέιτι όχι αγαπάμε, λατρεύουμε. Και δεν βλέπω ποιο το πρόβλημα με τα τσουλιά. Εκτός από τα STDs βέβαια. Η Αγγέλα πειράζει που δε μου λέει τίποτα;

      Διαγραφή
    4. αυτό "@" που έβαλα αντιπροσωπεύει το "ορίτζιναλ"....σου δίνω βρε κεφτέ όλα τα κρέντιτς δηλαδής αφού

      για τα πεντάχρονα έχω να σου πω ότι μάαααλλον ζεις σε καταυλισμό τσιγγάνων!!!

      Διαγραφή
    5. ααααααααααααααααααααα ΟΚ τότες.

      Θωμά η Άτζελα είναι απλώς μια όμορφη μεταλού, δηλαδή ο ορισμός της εξαίρεσης.

      Λελέμπριτη που λέει και ο Uri (έτσι δίνουμε κόπυράιτ), εσένα δε σε ποτίζανε μπύρες στα πέντε σου;
      Εγώ απλώς δεν πίνω!!!

      Διαγραφή
    6. με ποτίζανε βρε κάφρε και μπύρες και κρασί, αλλά όχι παραπάνω από ένα ποτηράκι....εσύ μιλάς για τελειωμένα αλκοολικά του προνήπιου

      Διαγραφή
    7. Ναι αλλά εγώ δεν έχω πιει ποτέ! Και σρη μια γουλιά να έχεις συνηθίσει με περνάς εμένα άνετα!

      Διαγραφή
  2. Ωστε κατηγορια ολοκληρη η μαμα μας ε; Δηλαδη μια ψηλη (1,80), ξανθια, με πρασινα ματια, ποδαρες ως εκει πανω, και με μουρη που ολοι ΜΑ ΟΛΟΙ χωρις καν να ναι συνεννοημενοι λενε οτι ειναι η Ουμα Θερμαν.

    Γαμω τα γονιδια και τη γενετικη, που οταν ειναι για γκρινια σε κανουν να μοιαζεις στη μανα σου, αλλα οταν ειναι για προσωπο-σωμα-ματαρες θυμουνται την τελευταια θεια απο το σοι του πατερα σου που ναι ολοι σαν γαμω το σπιτι τους.

    Επισης για να συνεισφερω στη λιστα, η μια και μοναδικη γυναικα για την οποια γινομουν λεσβια: Rhona Mitra. Θεα και πρωτο ζωντανο προμοσιον μοντελο της Λαρα Κροφτ.Απο κει να καταλαβεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η μαμά είναι πάντα ένα σεβαστό πρόσωπο, που πρέπει κι αυτή να έχει τις ευχαριστήσεις της και τα βίτσια της....εκεί έρχομαι εγώ!!!!

      αυτή η ρόνα μοιάζει πολύ με την κοπέλα από τη ρουμανία που είχα πέρσυ..μμμμμμμμμμμ!!!!

      φωτιά στο κρεβάτι και τέθοια....

      αλλά δεν ξέρω ποια είναι οπότε δεν ανήκει σε λίστα μου!

      Διαγραφή
  3. 1.Και γαμώ τις μούνες οι κυρίες τ.Purgatory, αλλά οι περισσότερες είναι και λίγο φτιαχτές, πλαστικές ιφγιουνογουαταϊμήν, όχι;
    2.Κατ'εμέ το μέγιστο ατού της Venus Κινέζος είναι η φωνή της. Μαλάκα μου, αυτή η γυναίκα μπορεί να σου μιλάει για το μνημόνιο, να σου βρίζει τη μάνα, να τραγουδάει ακόμα και Μπίμπερ, κι εσύ να πεθαίνεις στην καύλα μόνο ακούγοντας τη φωνή της.
    3.Το πιο γαμάτο με την Κάιλι νομίζω ότι είναι το compact size (1,57 αν θυμάμαι καλά;) που σημαίνει τέλειο μέγεθος για αεροπλανικά, όρθιες πίπες και τέθοια.
    4.Θα έλεγα και για την κυρία Σαρλίζ, αλλά σου ανήκει, αν και τώρα που το σκέφτομαι ούτε εσύ σεβάστηκες ποτέ την αποκλειστική σχέση μου με τη Μπιγιονσέ, οπότε της ξεσκίζω την κωλάρα με τη μανούλα σου για κάμερα-γούμαν.
    5.Να μου λείπουν τα μαστίγια. Σόρι, αλλά δεν.
    6.Είσαι ανώμαλος. Όχι, λάθος. Είσαι εντελώς ανώμαλος. Όχι, πάλι λάθος. Είσαι εντελώς τελείως απίστευτα ολοκληρωτικά και καταστροφικά ανώμαλος. Συν ότι από τη στιγμή που γουστάρεις πρωινατζούδες δεν έχεις το δικαίωμα να χρησιμοποιείς αυτή τη λέξη ως προσβλητικό χαρακτηρισμό για το άτομό μου. 2-0, πόρνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.υπάρχουν και ζωντανές Πουργκατόρυ, κανονικότατες....πίστεψέ με!!
      2.για Σημίτη συμφωνώ απόλυτα για τη φωνή, αλλά δεν μου 'ρχόταν κανένα καλό αστείο για να δώσω έμφαση και τα δικά σου ήταν κρύαχρόνιαπολλάμωρήλούγκρα!!
      3.όλες τα νεφιλίμ έρχονται σε κοντά μεγέθη....υπάρχει φόβος στην πίπα μη σου τον κόψει με τα δόντια
      4.η διαφορά μας....εγώ έχω γαμίσει την Μπιγιονσέ ενώ εσύ όχι!!
      5.δεν χρεισιμοποιεί μαστίγια η Άλις!!
      6."δεν έχεις το δικαίωμα να χρησιμοποιείς αυτή τη λέξη ως προσβλητικό χαρακτηρισμό για το άτομό μου"..........χμμμμμ....ωραία, θα σε λέω πρωινατζού, αλλά όχι πλέον προσβλητικά!!

      Διαγραφή
    2. 1. Το φαντάζομαι, γι'αυτό και είπα οι περισσότερες και όχι όλες.
      4. Και μετά ξύπνησες.
      5. Ό,τι σκατά, ξύλο ρίχνει, άρα δε με ενδιαφέρει.
      6. Και τώρας ας πούμε νομίζεις ότι είπες εξυπνάδα; Τες πα. Δε θα χαλαστώ στα γενέθλιά μου. Άλλωστε και η Μελέτη ήτο κάποτε πρωινατζού, αλλά όλοι την αγαπάμε.

      Διαγραφή
    3. ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι σε τι επίπεδο-δάπεδο ρίχνεις μόνος σου τον εαυτό σουχρόνιαπολλάΘωμά!!!

      Διαγραφή
    4. Ρίχνω το επίπεδο για να φτάνεις κι εσύευχαριστώπολύμωρήκουφάλανασαικαλά.

      Διαγραφή
    5. Τιστονπούτσοπάθατεκαιμιλάτεμονολεκτικάρεπαπάρες;

      Διαγραφή
  4. Τα κοντοπούτανα είναι κατευθείαν βγαλμένα από την κόλαση.Έχεις fucking δίκιο.
    Όχι και πρωινατζού έλεος!
    Ας μου ρίξει όσο ξύλο θέλει η Άλις(παλέστρα το κάνουμε άμα λάχει),όσοι αγαπάνε παιδεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και θα επαυξήσω λέγοντας "όσοι αγαπάνε εκ-παιδεύουν"!!!

      Διαγραφή
  5. Μήπως αυτό θα έπρεπε να είναι η δεύτερη ανάρτηση στο “Celebritoulini!!! Xixixixi!!!”? Λέω ΜΗΠΩΣ?
    ...Ίσως με κάποιες αλλαγές όπως:

    «πάμε κατευθείν στο θέμα μας που είνι ΟΙ μεγάλες μου αγάπες, οι μουναρες των μουναρων, οι ποιο γινεκαις απ' όλες


    και είναι οιιιιιι………….


    - ΠουργκΆτΟρυ: (ουαου!!!! Τραβηξατε τις κοτσήδες σας μωρα μου?????)

    - Αφρδίτη Σημίτη: (δεν ηξευρω αν έχει συγγέΝΙα με αυτόν τον ξινο με τις κρεατοελιες, τον Κοστα, αλλά εμενα μου αρεσει!!!!)

    - Kylie Minogue: (δικο σας μικρα μου ζουζουνάκια!!! πάμε όλοι μαζι!!! Volume up σας λέωωωωω!!!! http://www.youtube.com/watch?v=bMCXx5k01Tg)

    - Charlize Theron: (το αποθιμένο μου! Η γυναίκα σιμβολο!!! Αχχχχ αγαπω!! Αχχχχ Αχχχχχ Αχουαχου αχχχχχχχ και ΑΓΙΟΥΤΟΟΟΟ μόλις έχυσαααα!!!-)

    - Alice (resident evil: Το παραδεχομαι λατρεμένοι μου αναγνωστες, μου βγαζει τα bdsm μου στη φορα αυτό το τρελο μορώ! Φαντασιονομαι ότι με παιρνει σε full length gangbang με μια ντουζινα ζομπι –βρε μηπως ειμαι ΚΑΙ νεκροφιλος? Χιχιχιχιχιχ!!! Ισως!!!!)

    - Μαρίνα Κουντουράτου (δύο ξένοι): Αγαπημενα μου μικρα μου πόνυ, αυτή είναι η γυναικα που όλοι αι αντραι ονιρευομαστε κατά βαθος! Μια υποκουλτουριαρα ηλιθια ξανθια που θα πεσει στον εροτα μας και εμεις θα την πλασουμε όπως θελουμε και θα την προωθησουμε γι’ αυτό που της αξιξει: Για να διαιωνισει το χαρισματικο μας γονιδιο στο διηνεκες!!!

    Ελπιζω να βρικατε γλυκουλικιες τις ζαχαρένιες φαντασιωσεις μου και να τον πεξατε κι εσεις μαζι μου σημερα (γι’ αυριο βριτε άλλες ζαχαρένιες φαντασιωσεις! Χιχιχιχιχχ!!!!!)
    ΑΥτα για τώρα και θα τα πούμε την άλλη φορά!!!!


    μεχρη τ΄τε φιλάκια πολλά


    !!!!!!!

    …και μην ξεχνατε: ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΟΟΟΟ!!!!!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι η πρώτη φόρα που κάνεις λάθος για κάτι!!

      το "σελεμπριτουλίνι" είναι ένα μπλογκ όπου το άλτερ-ίγκω μου είναι ένα κορίτσι!!!


      αυτό που μου έδωσες εδώ είναι μια αδερφή με λεσβιακές τάσεις....δηλαδής....ελαφρά....μπουρδέλο!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό που σου έδωσα εδώ είναι μια διεύρυνση της υπόστασης του άλτερ-ίγκω σου, η οποία θα μετουσιώσει το δημιούργημα σου σε μια διαδικτυακή γωνιά αντίστοιχη με τον Άγιο Παντελεήμονα που θα χωράνε όλοι, κουτσοί-στραβοί, ανεξαρτήτως σεξουαλικής ιδιαιτερότητας φτάνει μόνο να είναι ζουζουνιάριδες και γλυκούλιδες!

      Εγώ σου δίνω ιδέες για να εκτοξεύσεις το blog σε άλλη διάσταση και εσύ βάζεις ταμπέλες… Δες το πιο παγκοσμιοποιημένα το θέμα και θα διαπιστώσεις ότι τελικά έχω δίκιο!

      Διαγραφή
    3. αυτό πρέπει να το συζητήσουμε πιο βαθιά.....πότε έρχεσαι Κρήτη είπαμε;

      (εγώ Αθήνα μάλλον σε κάνα δίμηνο!!!)

      ....μάλλον τελικά έχω δίκιο (είδες, το παραδέχτηκα!!!)

      Διαγραφή
  6. Kylie Minogue και τα είπες όλα. Χωστήρα γαμάς ρε φίλε κτλ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης pics of Victoria or it didnt happen λαίμαι

      Διαγραφή
    2. έχω φωτό ρε....αλλά είναι σε χαρτί φωτογραφίας και όχι ψηφιακές.

      γεια σου Κώστα!

      Διαγραφή
  7. oooxi de tha zhlepsw,sagapw kai gia to gousto sou,ektos ths kountouratou etsi de legotan sto shrial h hthopoios;asxhmoutsikh re mwro.muchos besos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολλά φιλιά και σ' εσένα μωρό!!

      εσύ δεν έχεις να ζηλέψεις τίποτε κι από καμία!

      Διαγραφή
  8. Μαλάκα είναι 5 παρά... αλλά ΤΗΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΤΟΥ, ΡΕ;; Είπαμε!

    Στην Charlize Theron προσυπογράφω με μελάνι... βιολογικής προέλευσης. Και μόνο το γεγονός ότι είναι Νοτιοαφρικάνα με καταγωγή ολλανδική (από έποικους του 17ου και 18ου αιώνα, όπως δείχνει το χρώμα δέρματος και μαλλιών) γαμάει στρέμματα. SUBMIT TO THE OWNAGE! Keira Knightley, Angelina Jolie (στα καλύτερά της), Natalie Portman (που ακόμη και κουρεμένη γουλί στο V for Vendetta συνέχιζε να γαμάει στρέμματα συν το ότι είναι εβραϊκής καταγωγής, ένα φοβερό συν στο βιογραφικό της) μερικά highlights για μένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την Κίρα δεν την ξέρω οπότε αν δεν την ξέρω δεν υπάρχει, ενώ η Αντζελίνα στα καλύτερά της έμοιαζε στην Κάηλυ. Η Πόρτμαν μου είναι πολύ άχρωμή.....ευτυχώς Καγκελάριε δεν πρόκειται ποτέ να τσακωθούμε για γκόμενα

      Διαγραφή
    2. Πειρατές της Καραϊβικής, το ξανθό πιπίνι (Keira Knightley). Ξέχασα και την υπερμέγιστη Emma Watson, ποτέ δεν πρέπει να εξαιρείται από μία αντικειμενική μέτρηση καυλοσύνης...
      Προσλαμβάνεσαι για wingman. Μεγάλο ατού να μην έχεις τα ίδια γούστα με τον άλλο, εξειδίκευση και διακανονισμοί ftw...

      Διαγραφή
    3. σίγουρα ΔΕΝ θα μαλώσουμε ποτέ για γυναίκα!!!

      Διαγραφή
  9. O Ρήγας ήξερε πολύ καλά τι έκανε όταν έπλαθε το χαρακτήρα της πρωινατζούς τελικά. Είχε ψυλλιαστεί την πάθηση του μέσου Έλληνα που δε σηκώνει διψήφιο δείκτη νοημοσύνης γιατί νιώθει ευνουχισμένος. Κι αυτά που αναφέρεις ως προσόντα, το γεγονός πως ήταν ηλίθια και ήθελε να μάθει, πως έστειλε τον πρώην όταν "σιγουρεύτηκε" πως γουστάρει τον "νυν" (αν και κατ'εμέ τον έστειλε όταν σιγουρεύτηκε πως τη γουστάρει κι ο νυν, αλλά τέσπα) το "χώσιμο" και το γεγονός πως έκανε παιδιά μαζί του... όλα αυτά είναι τόσο ΒΑΘΥΤΑΤΑ ελληνικά, καθημερινά και συνηθισμένα, που απορώ πως και λείπει από τη λίστα σου η Βουγιουκλάκη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. P.S. To όνομα Brody Dalle, σου λέει κάτι;

      Διαγραφή
    2. ο Ρήγας είναι ιδιοφυής στην πλάση χαρακτήρων, ξέρει να φτιάχνει εξίσου καλά ηλίθιους χαρακτήρες με εξαιρετικά χαρίσματα όσο και έξυπνους χαρακτήρες με μοιραία μειονεκτήματα.....
      πάω τώρα για το όουνατζ........

      ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΑ ΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;

      Βουγιουκλάκη μισώ

      Διαγραφή
    3. Άμα σου πω ότι το έβλεπα αναγκαστικά επειδή δεν το έχανε με τίποτα όμως ένας τύπος που φιλοξενούσα όταν έπαιζαν επαναλήψεις, τι θα πεις; Και βασικά μην πεις τίποτα, γιατί πήγα να κράξω έναν φέτος επειδή έβλεπε mega-sapouni, και τον υπερασπίστηκαν άλλοι δύο (ΔΥΟ ΜΑΛΑΚΑ!) άντρες..

      Για Brody Dalle δε μου είπες τίποτα... για ψάχτηνα!

      Διαγραφή
    4. Ναι Χωστήρα ψάχτηνα και έχε χλωρίνη εύκαιρη για να πλύνεις τα μάτια σου

      Διαγραφή
    5. Kostas, μετά την purgatory, δεν υπάρχει δικαιολογία για τέτοιες ευαισθησίες. Κι αν αντέχεις την τσιρίδα της γυφτιάς (κουντουράτου), η Brody είναι σωτηρία.

      Διαγραφή
    6. σου έχω πει ότι μ' αρέσουν οι γυναίκες που έχουν ωραία πιασίματα και ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ, το κορμί της είναι πολλά λεφτά (θα έκλεβα κι από εβραίο λομπίστα για ένα τέτοιο κορμί), ΑΛΛΑ..........οι μορφασμοί του προσώπου της είναι πιο fake κι απ' το δεσμό του Ρέμου με την ξανθιά-άχρωμη Μακρυπούλια. Μισώ τους ανθρώπους που είναι ψεύτικα προκλητικοί μόνο για το attention-whoreing και τέτοια είναι η συγκεκριμένη. Μια πραγματικά προκλητική γυναίκα, με την έννοια "τα γαμάω όλα γιατί έτσι είναι η φύση μου" είναι η Σάρον Στόουν, η οποία έχει god-given/birth-right και είναι προκλητική ντίβα και στην κανονική της ζωή

      Διαγραφή
    7. Δε συζητάμε καν για κουντουράτου, βιαστικό scroll down μετά την Kylie. Επειδή δεν έχω δεί Purgatory απο κοντά, έχω τις επιφυλάξεις μου. Προς το παρόν πάντως βολεύομαι με γυναίκα Kylie-style, πράσινο γατίσιο μάτι, μακρύ ξανθό μαλλί και ανελέητο κοπάνημα(if you know what I mean) με ηχητική υπόκρουση ManowaR. Με πιάνουν τα ζουμιά με τη σκέψη και μόνο \m/

      Διαγραφή
    8. Ρε χωστήρι θα μας τρελάνεις τελείως; Χέσε και τη Brody βασικά.. είναι πιο "fake" οτιδήποτε από μια τύπισσα-καρτούν που έβγαλες από εξώφυλλο άλμπουμ;
      Χίλια μπαρδά κιόλας, αλλά μου θύμισες μια αδερφή που έλεγε "αν πήγαινα ποτέ με γυναίκα, θα πήγαινα μόνο με τη Lara Croft...όχι την Angelina.. τη LARA!"

      Διαγραφή
    9. "τύποι γυναίκας που μ' αρέσουν" γράφει ο τίτλος της ανάρτησης, όχι "οι γυναίκες της ψωλής μου".....εγώ μιλάω για τον τύπο "Πουργκατόρυ" και όχι για το καρτούν καθεαυτό

      Διαγραφή
    10. XAXAXAXXA! Kι άμα την πετύχεις και δεν είναι ελληνίδα, έτσι της το λες; "Μάι μπέιμπι γιου αρ δε πουργκατόρυ κάιντα γούμαν άι λάικ"; ΩΧ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!
      Κι αυτή τι κάνει; Τη γάτα; "ΠΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ";
      (άσ'το μην απαντάς, έχει ξεφύγει τελείως ο διάλογος, κατάλαβα τι εννοείς)

      Διαγραφή
  10. Βρε χαζό, παραδέξου το τελικά ότι δεν έχεις γούστο στις γυναίκες. Πέρα από τη Σαρλίζ, έχεις βάλει δυο badass, δυο εκνευριστικές και μια αδιάφορη.

    ΥΓ. Το σελεμπριτουλίνι τα σπάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λες ΕΣΥ οτι δεν έχω γούστο στις γυναίκες;;;;

      η σωστή ατάκα γι' αυτή την περίπτωση θα ήταν -όπως θα έλεγε και κάποιος γνωστός λόγιος-
      "γδύσου, πρέπει να μιλήσουμε"

      Διαγραφή
    2. Mα δεν είδα πουθενά τον τύπο της απόλυτης γυναίκας (γλυκιάς και πικρής ταυτόχρονα, με αγνά αισθήματα τα οποία καταστρέφει το κοφτερό μυαλό) στον οποίο ανήκω, γι'αυτό διαμαρτύρομαι!

      Διαγραφή
    3. δεν υπάρχει η απόλυτη γυναίκα. Αυτό που περιγράφεις εσύ είναι η καριόλα που μου γάμησε τη ζωή και από τη στιγμή που κι εσύ ανήκεις σ' αυτή την κατηγορία (πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω διότι έχεις κάποια πάθη που δεν σου επιτρέπουν να έχεις και γλυκόπικρα συναισθήματα, αλλά και κοφτερό μυαλό ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ), ΤΌΤΕ ΑΓΆΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΆ, ΖΩΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.....ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙΑΔΑ!!

      Διαγραφή
  11. Milla Jovovic έρωτας. Όχι όμως τόσο σε Alice (σκιάζομαι-αυτηβαράειρε) αλλά σε 5ο Στοιχείο (Supreme Being κιέτσι).

    Natalie Portman ήταν η κρυφή, σκοτεινή, απαγορευμένη, παιδεραστική μου αγάπη στο Leon...

    Για την Αφροδίτη Εβραίου θα συμφωνήσω με τον μικροπουμεγάλωσε στην γκάβλα της φωνής, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η φωνή/προφορά στη γυναίκα παιδιά, μη κοιτάτε μόνο κώλους.

    Την Κουντουράτου την έβαλες για να φας κράξιμο (και να το παίζεις μετά έχω-το-θάρρος-της-γνώμης-μου), πες την αλήθεια.
    Και ναι, θα σου έβαζε τα δύο πόδια σ' ένα παπούτσι.
    Και ναι, εφεξής όποτε λες τον Θωμά πρωινατζού, θα πλανιέται κάτι ρομαντικογκέι στον αέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο "πέμπτο στοιχείο" είναι λατρεία γιατί είναι τόσο γαμηστερά αθώα!!!λατρεύω και τα συναφή!!

      για Κουντουράτου κάνεις μέγα λάθος όμως.....θα ήθελα τρελά να έχω κατάσταση σκληρής εμπλοκής με τέτοια κοπέλα

      για τον Θωμά θα σου πω ότι θα πλανιέται κάτι τέτοιο μέχρι να αποδείξει ότι όντως του αρέσουν οι γυναίκες και δεν φυλάει την παρθενιά του για το γάμο.....στο Άμστερνταμ!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα αν ρωτήσεις τη μαμά σου.

      Διαγραφή
    3. η μαμά μου δεν θα πήγαινε με ανήλικο και ιδιαίτερα με ΠΑΡΘΕΝΟ ανήλικο!!!

      Διαγραφή
    4. Έτσι λέει σε σένα...σε μένα προχθές έλεγε άλλα.

      Διαγραφή
  12. Εμένα μ' αρέσουν ο Δημήτρης Χόρν και ο Λίαμ Νίσον. Νομίζω αυτοί οι δύο κάνουν τον τέλειο άντρα με λίγο μιξ αντ σεϊκ!
    Τις δικές σου αμα τις χτυπήσουμε όλες μαζί κάτι σατανικό θα προκύψει...μπορεί μάλιστα να μην είναι καν θηλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε χρειάζονται shake, είναι κουνιστοί απο μόνοι τους.

      Διαγραφή
    2. Μια φορά μια λεσβία που καθισε που πήγε να μου την έπεφτε ξέρεις τι μου είπε, όταν όλο αφέλεια της εκμυστηρεύτηκα πως "έκοψα" την DJ του μαγαζιού πως είναι gay από τη μουσική που παίζει?
      "Κόβει το μάτι μας, αυτό που θέλει να δει!"
      Απαπα λέω δεν θα ξαναπεσω σε τέτοιο λεκτικό ατόπημα!
      Εσύ μιλάς από πείρα ή τους έκοψες όπως εγώ αγαπητέ Kostas?

      Διαγραφή
    3. ...που κάθισε δίπλα μου σε μπαρ και μου την έπεφτε...για ότι δεν κατάλαβες! Απαπα ταμπερδεψα!

      Διαγραφή
    4. Το μάτι μας κόβει και αυτό που δεν θέλει να δεί....

      Διαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή