Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΠΛΟΓΓΕΡ




η μεγαλοφυή και γεναιόδωρη φύση μου, μου λέει ότι πρέπει να πω στους φίλους μπλογγερ που παρακολουθούν τούτο 'δω το
 Α-Ν-Υ-Π-Ε-Ρ-Β-Λ-Η-Τ-Ο μπλογκ (που αν δε το παρακολουθάγανε θα ήτο μια τρύπα στο κορμί ενός pierce-άκια, δηλαδής τίποτα), ότι δυστυχώς δεν περνάω πολύ χρόνο στο ίντερνετ και γι' αυτό ας με συγχωρέσουν που δεν μπορώ να παρακολουθώ τα μπλογκ τους.

 έχω ήδη ρίξει μια ματιά σε όλα και επιφυλασσομαι για το χειμώνα  να ασχοληθώ με το αγαπημένο μου χόμπυ, να τα διαβάσω όλα από την αρχή. 

Από τους αγαπημένους Τζωρτζίνα και Μάκη Σουγιά, μέχρι και το δίδυμο Τζέκυλ-Χάυντ--> Icecriminal και Tities (the big ones) Nefer.
 Επίσης τον γκέη αδερφό του Θωμά του Γάργαρου, Master.
 Τον κρυφοφτωχό-πλην τίμιο Tommy Stark (που παλιά ήταν σκέτο Σταρκίδιαμας) και γενικά ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ σ' αυτό εδώ το γαμήδι.



lame υστερόγραφο του ζήτουλα

 Δεν ζητάω ελεημοσύνη....όχι.
Μια μικρή βοήθεια ζητάω για να ξαναγίνω διάσημος και να βγω στην τηλεόραση να παρουσιάζω μια εκπομπή με μπλόγγερς που θα κάνει πάταγο.....μάλλον θα είναι μεταμεσονύχτια και θα έχει αρκετό καντήλι. Οπότε το πιο πιθανό είναι να διαλύσω τον Κωστόπουλο και να τον έχουνε στο κανάλι να μου φέρνει τσιγάρα και σφηνάκια βότκα με λεμονάκι πασπαλισμένο με μαύρη ζάχαρη και σκόνη εσπρέσσο. Ο καλεσμένος-η θα απολαμβάνει lap-dance από αιθέριες υπάρξεις του φύλλου που θα επιλέξει (γιατί είπαμε παίζει και καμιά αδερφή που και που)



 

21 σχόλια:

  1. Γάμησέ τα. Ρε έχουν κατεβάσει τόσο πολύ τα στάνταρτζ στην τελεβίζιον που και μόνο η παρουσία κάποιου από εμάς σαν αντίπαλο δέος του Θέμου θα είναι σαν μπακέικ (bukake) ξεφτίλας στο μάτι της κοινωνίας ηλιθίων... Νέο δόγμα: Όποιος από εμάς αποκτήσει εκπομπή θα πρέπει να φέρνει τους άλλους σαν γκέστς. ΡΕ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΛΑΙΜΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στην πείπτωσή μας το μπουκάκε δε θα ήταν μόνο στο μάτι.

      έχω την υποψία ότι μάλλον η κοινωνία θα έφευγε ολόχυτη και γκαστρωμένη με πεντακοσάδυμα μετά απ' αυτό.

      Διαγραφή
  2. Γαμώτο πολύ ακούω το "gay" σα χαρακτηρισμό μου τώρα τελευταία...
    Όλες μου οι παρέες, τώρα η μπλογγόσφαιρα, αν μου το λένε και οι άγνωστες γκόμενες που καμακώνω κάθε τόσο θα το πάρω απόφαση! Α στο διάλο, φωνάξτε μου το Χατζηγιάννη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ήλιος καίει για σας τους γκέι.
      Στο προκείμενο, δεν ξέρω αν και ποιος θα σου δώσει εκπομπή στην τελεόραση, αλλά εγώ δε θέλω να βγω. Σε ένα μέσο όπου βγαίνει το όρθιο δίποδο ονόματι Θέμος και κάνει και σαραντάρια, εγώ δε θέλω ούτε απ'έξω να περάσω. Και τώρα που πούλησα την αντίστασή μου και ξεθύμανα, κανόνισε γαμιόλη να κάνεις τηλεθεάσης και να μη σε κόψουνε πριν προλάβω να εμφανιστώ.

      Διαγραφή
    2. *Τηλεθεάσεις γαμώ τον εγκέφαλό μου.

      Διαγραφή
    3. ο Χατζηγιάννης είναι για τις ανίατες περιπτώσεις, οι Πυξ-Λαξ για τα φτωχόπουστα, εσένα θα σε βολέψω με "Μπλε" εποχής Τσάτσου γιατί είσαι και πχοιοτικός!!!

      προς Θωμά: ποιός είναι ο Θέμος;!;!;!

      παρεμπιπτόντως βασικά, ψάχνομαι να βρω κανάλι για να το ανοίξω, αλλιώς θα κάνω αυτό που λέει η Δάφνη παρακάτω για βλογκ ή κάτι παρόμοιο

      Διαγραφή
  3. Οκ.. στάνταρ έπαιξε γκόμενα! ;)
    Με την ησυχία σου.. δε βιαζόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι ρε συ, δεν είναι αυτό, απλά οι νέοι αναγνώσται μπορεί να νομίζουν ότι σνομπάρω και δεν πάω στα μπλογκ τους επειδής είμαι τώρα μεγιστάνας των μπλογκ, αλλά δεν είναι έτσι. Απλά δεν έχω χρόνο!!!

      Διαγραφή
  4. Αποδεδειγμένο πως η διαρκής διασημότης χαρίζεται πάντα σε 'παρέες' οπότε σωστή η σκέψη. (Οπότε μην τσιγκουνεύεσαι τα share/like στα αριστουργήματα των συμμπλόγγερς υποψήφιων καλεσμένων)
    Για εκπομπές και 'te8oia' [sic] δε θα συμφωνούσα ούτε στις δόξες τους, πόσο μάλλον τώρα που είναι ξεφτίλα δίχως κερδη. Αλλά γιατί αφού είσαι και τόσο απολλωνίως gamatos & φωτογενής & πολυγκλότ δεν το κάνεις σε vlog; 'Ωστε όταν πετύχει κι έρθουν οι προτάσεις από τα mainstream να μπορείς να λες όχι τρανταχτά & να εδραιωθείς ως μη πουλημένος-που-θα-χάσει-την-έμπνευσή-του σαν-τον Ακατονόμαστο Μ...ς.
    Ως τότε εύχομαι Καλή διασκέδαση και περιμένω (πάντα) νέες μπαροϊστορίες σου (τις οποίες, by the way, χθες σύστηνα σε barman του νησιού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δάφνη είσαι μούσα ρε πούστη μου!!!
      είναι μια πολύ καλή ιδέα!!

      Διαγραφή
    2. Να 'χω κι εγώ κάτι να βλέπω 'μον σχερ' [sic-πάλι, δηλαδή δικό σου]

      Διαγραφή
  5. Ποτ(έ) θα κά
    Ποτ(έ) θα κάνεΙ
    Πάγωνιά!
    Να μαζευτείς να γράφεις!
    Φίλε μου θέλω τόσο να λινκάρω το μπλόγκ σου και ψάχνω μια καλή ευκαιρία. Θα τη βρω που θα πάει...
    Είσαι πχοιοτικός πολύ! Πρέπει να ρίξεις τα στάνταρ σου για να γίνεις τέθοια υπερπερσόνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααα!!!!

      ρίξε ιδέα να δω αν είναι πραγματοποιήσημη και αν ναι δεν θα σε απογοητεύσω!!

      Διαγραφή
    2. Καλά λες η δική μου συνδρομή θα ρίξει το επίπεδο του παρόντος μπλογκιού οπότε αποσύρω την υποψηφιότητα!
      Δεν έχω στεγανά με τους ανθρώπους και διαθέτω απίστευτη ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε όποιο περιβάλλον βρεθώ και κάτω από οποιαδήποτε ατμόσφαιρα ανθρώπου θα βγάλω κάτι καλό αν ύπαρχε αμοιβαιότητα. Διαβάζω και σχολιάζω σε πολλά μπλογκ "σοβαρά" και "στοχαστικά" ή "κωμικά-σατυρικά" που απολαμβάνω είτε επώνυμα, είτε ανώνυμα και δεν περιμένω ανταπόδοση. Όπως και στη ζωή μου λειτουργώ με τον ίδιο τρόπο.
      Το στερεότυπο "το επίπεδο των σχολιαστών είναι ανάλογο του επιπέδου των εισηγητών" κάποιους τους τρομοκρατεί.
      Το σέβομαι.
      Δεν χρειάζομαι την άδειά σου λοιπόν για να συστήσω το δημόσιο μπλογκ σου φίλε μου, σαν επιλογή μου. Δεν είναι λογοκλοπή, ούτε αντιγραφή, ούτε αποτελεί παρανομία, αλλά σέβομαι την επιθυμία σου να μην στο "ρημάξει" το κοινό μου, οπότε δεν τίθεται θέμα ούτε διαγωνισμού για να βρεθεί από κοινού η καλύτερη ιδέα, ούτε απογοήτευσης.
      Άλλωστε είσαι εδώ για να τα χώνεις!
      Συνέχισε και οποιανού του γουστάρει στην τελική!

      Διαγραφή
  6. Σε παρακαλώ όταν κάνεις εκπομπή πες μου να βάλω κεραία!
    Και βγάλε πρώτο καλεσμένο τον master για να δείξεις ότι δεν είσαι ρατσιστής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α στα διάλα κι εσύ μου βγάλατε κι όλας το όνομα!

      Διαγραφή
    2. Τόμμυ αν και όταν καταφέρω να το κάνω θα ειδοποιήσω σίγουρα, αλλά όπως πρότεινε και η Δάφνη πιο πάνω μάλλον θα το κάνω με τη μορφή βλογκ, ίσως στο γιουτούμπι

      Master of Faggots!!!

      Διαγραφή
  7. Τρελέ, το σφηνάκι που αναφέρεις (βότκα με λεμονάκι πασπαλισμένο με μαύρη ζάχαρη και σκόνη εσπρέσσο) υπάρχει όντως ή ήτο συγγραφική έμπνευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καμία συγγραφική έμπνευση. Είναι ένας από τους τρόπους που μου έχουν δείξει οι Ρώσσοι να πίνω σφηνάκια βότκας και πίστεψέ με γαμεί.

      παίρνεις το λεμονάκι και το ρίχνεις μέσα σε μείγμα σκόνης εσπρέσσο και μαύρης ζάχαρης αλλά κόκκους και ΟΧΙ αυτή με τη μελάσσα, πίνεις το σφήνο με τη βότκα και μετά το λεμονάκι

      Διαγραφή
  8. Με ιντρίγκαρες... θα το δοκιμάσω με τη πρώτη ευκαιρία )καθότι μέχρι στιγμής εγώ και η Βότκα δεν έχουμε καταφέρει να τα βρούμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μας φαντάζεσαι εμένα και εσένα στο ΤΙΒΙ να αλληλοβριζόμαστε για το ποιος είναι μεγαλύτερος μουνόδουλος ; Θα φας γαμήσι δεν το συζητώ αλλά θα έχει πλάκα...
    Αν κανονήσεις κάτι πες μου και πιθανόν να δεχτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή