Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ






θυμάστε αυτή τη διαφήμηση που η μέλλουσα γυναίκα μου προχωράει και πετάει στο πάτωμα μισθούς και συντάξεις 5 χωρών της ευρωζώνης σε κοσμήματα και ρούχα μόνο και μόνο για να γεμίσει με Θερον-ίλα μια πισίνα Ζαντόρ;;;;;

προχωρώντας, απομυθοποιεί ένα κάρο πράματα, λέγοντας έμμεσα "α να πα να πα να πα να γαμηθούνε όλα, εγώ θέλω Ζαντόρ"

με το ίδιο γαμημένο σκεπτικό λοιπόν προχωράω και πετάω στο πάτωμα τα ακόλουθα, μόνο και μόνο για να πάω να γεμίσω με Χωστηρίλα μια χαβούζα γεμάτη αχνιστό σκατό




  • η Λαμποργκίνι είναι ένα αμάξι με ζαντολάστιχα από ντάτσουν γύφτου

  • το Ροκφόρ είναι ξύγκι με χρώμα ποδαρίλας

  • η μαλακία λερώνει και αφήνει κιτρινίλες στο σεντόνι

  • η Μερέντα φτιάχτηκε από πτώματα νεκρών φουντουκιών

  • τα νύχια του Γούλβεριν κάνουν μόνο για να φιλετάρεις ροφό

  • το μουνί μοίαζει με κακοψημένο ροζμπίφ

  • ....και μυρίζει χειρότερα

  • το μπλογκ είναι το ημερολογιάκι σου που το μοιράζεσαι με τις υπόλοιπες "φιλενάδες"




όπως καταλάβατε, όλα τα παραπάνω τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση και καμία Λαμποργκίνι δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Υπάρχουν όμως πράγματα που πραγματικά είναι υπερεκτιμημένα, γιατί στο καβουρδιστήρι που ονομάζουμε μυαλό, τα βλέπουμε σαν τις χάντρες που χάριζε ο Κολόμβος στους αυτόχθονες αμερικάνους. Η πραγματικότητα είναι ότι είναι για τα πανηγύρια και είστε τόσο τζούφιοι στο να βρείτε πραγματικά πράγματα με αξία, που τα θεοποιήσατε ή τα ανάγατε σε μέγιστες απολαύσεις....


πάμε να δούμε......





  • το καρπούζι. Όλοι ξέρουμε ότι το uber-geil φρούτο είναι ο λωτός, που από τη γκάβλα θες να το πασαλείψεις απάνω σου και μετά να το γαμήσεις για να πάρει τζούρα και το κάτω κεφάλι



  • το μπλογκ σου.....όχι, δεν συγκρίνεται με την καμία δίπλα στο ocelebritis



  • το ποδόσφαιρό (ξέρω, μας τα 'παν κι άλλοι). Είσαι ένας χοντρός γκέυ, που περιμένεις να σκοράρει η "ομαδάρα" για να αγκαλιάσεις τον κολλητό



  • ο κώλος της Τζέννιφερ Λοπέζ 



  • Η ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ. Οι άντρες που γουστάρουν Τζολί είναι μαζόχες-ποδοσφαιρόφιλοι, ενώ οι γυναίκες, κρυφολεσβίες-ποδοσφαιρόφιλοι



  • μετάλιο Έλληνα αθλητή στους Ολυμπιακούς



  • το Ρέντμπουλ και ο συνδιασμός-τσιμπούκισεκαμήλα, βότκα-ρέντμπουλ, ενώ όλοι ξέρουμε ότι πάει μόνο με Ούρσους



  • η Ταϊλάνδη εκτός αν είσαι παιδέρας σε τελικό στάδιο και δεν έχεις πρόβλημα να κυκλοφορείς ελεύθερα στους δρόμους με το "αμόρε", ετών 10 και γένους αρσενικού



  • οι φωτογραφίες σου στο φέησμπ........ουάου!!!! ωραία βυζιά!!!!



  • οι δημοσιεύσεις σου στο φέησμπ...........ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ!!! ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΣΧΟΛΙΟ!!!



  • ο μπάφος



  • η μαμά σου.....αυτήν έχω μόνο εγώ δικαίωμα να την έχω σε μεγάλη υπόληψη. Εσύ είσαι μεγάλο παιδί πια, άσ' το βυζί και τη φούστα της και επέτρεψε στο επαγγελματία να αναλάβει!!!



  • τα πούρα και η μαλακισμένη συνήθεια να ανάβεις μια τέτοια ψωλή γαϊδάρου κάθε γιορτή και σχόλη, τη στιγμή που ακόμα κι εσύ ο ίδιος δεν το παλεύεις. Αν θες πραγματικά να βρωμίσει ο τόπος και να μην κάνεις και κακό στα πνευμόνια σου.....πάρε τη Μπερέττα και βάρα (εναλλακτικά προτείνεται και το Καλάσνικοφ, για άτομα με χαμηλότερο εισόδημα)



  • ο χριστιανισμός και κάθε είδους οργανωμένη θρησκείαμηνταξαναλέμε



  • η αποχή σου από τις εκλογές.....ναι έκανες τη ΜΕΓΑΛΗ διαφορά και την ανατροπή στην ιστορία της χώρας σου



  • η μέση Ελληνίδα.....μην τα ξαναλέμε. Ντύνεται σαν λατέρνα, περπατάει σαν το παππού μου στο χωράφι, σε κοιτάει (όοοοοοοοοοοοοοταν καταδεχτεί να σου ρίξει ματιά πίσω από τα παμπρίζπου ονομάζει "γυαλιά"), σαν να την έχεσες στο κεφάλι και άλλα πολλά



  • η μέση Ρωσίδα (ορίστε, το πα και να πα να πα να πα να γαμηθείτε), για τους ίδιους λόγους με την παραπάνω (με εξαίρεση ότι ξέρει να περπατάει το 12ποντο και ξέρει να ντύνεται)



  • το τρόλλινγκ.....γιατί δεν το κάνεις σωστά



  • ο γκόμενος της κολλητή σου......είσαι πουτάνα, παραδέξου το







είμαι πραγματικά περίεργος να δω τι πράγματα έχετε σε μαγάλη εκτίμηση και τι θεωρείτε υπερεκτιμημένα







41 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σε γαμώ και κλάνεις και παιδιά δεν κάνεις !

      Διαγραφή
    2. πες της μαμάς σου ότι αγόρασα ένα μπουκάλι Σαρντονέ από τη Γαλλία και να περάσει να το πιούμε!!

      Διαγραφή
  2. Τα κιλά. Υποτιμημένα πάνω σου ζωντανά υπερεκτιμημένα στον χασάπη ψόφια.
    Οι τρίχες. Υπερεκτιμημένες αν τις διαθέτεις επί κεφαλής, υποτιμημένες αν βγαίνουν στο υπόλοιπο κορμί ή τις λες, υπερτιμημένες αν πας να τις αποτριχώσεις.
    Οι γυναίκες, οι άντρες οποιασδήποτε φυλής, εθνικότητας, ιδεολογίας όλοι υπερτιμημένοι και υποτιμημένοι και ανεκτίμητοι και αστείοι. Ενίοτε δυνάμει και φύσει γελοίοι.
    Η τηλεόραση, το pc, το τηλέφωνο, το ρεύμα υπερτιμημένα και σαχλά δηλαδή.
    Η πορεία μας στο θάνατο. Υποτιμημένη αλλά βέβαιη.
    Η μουσική είναι η μόνη δύναμη επι γης ανεκτίμητη.
    Άντε και καναδυό ακόμα συλλογικά κατορθώματα.
    Το σεξ το μόνο βιοκαυσιμο του πλανήτη.
    Ανεκτίμητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πω... Οι guns 'n' roses και ξαναπαίρνω βραβείο πρωτοτυπίας.
    Ο Steve Ηarris που τον έχω φρέσκο στο μυαλό μου.
    Το ποδήλατο στις μεγαλουπόλεις και ειδικά στο Ελλάντα.

    Πολλά και διάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όλα αυτά που λες είναι υποτιμημένα!!!

      οι παλιοί Ρόουζες γαμούσαν...ακούς μόνο you could be mine, civil war, so easy και λοιπά και λοιπά και καταλαβαίνεις πως άδικα δεν έγιναν διάσημοι διαγαλαξιακά!!

      ο Χάρρις εφήυρε την σωστή χέβυ πόζα και πάουερ παίξιμο για μπασίστες συν τόσες άλλες συνεισφορές του στο μέταλ και πάλι υποτιμημένος είναι!!!

      ειδικά αν στις μεγαλουπόλεις, το 1/3 του πληθυσμού χρησιμοποιούσε ποδήλατο και μέσα μαζικής μεταφοράς θα ήταν πιο ανθρώπινες

      Διαγραφή
    2. 1) Οι ρόουζις είναι βαρετοί, αλλά έγραφαν γαμάτες μπαλάντες. Βαρετοί. Απλά είχαν έναν τραγουδιστή με ψιλές πιο καλές κι από τον Dio και έναν καταπληκτικό solist.

      2) Ο Ηarris ο,τι έκανε στους δυο-τρεις πρώτους δίσκους με το Dickinson, το ίδιο έκανε σε όη του τη ζωή.

      3) ...και αν όλοι ήταν κομμουνιστές, όλος ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος και ίσος και "ανθρώπινος"... Μήπως είναι κι ο κομμουνισμός υποτιμημένος;

      Διαγραφή
  4. Υπερεκτιμημένα:
    Η αποδοχή του κόσμου: Ο κόσμος σαν κινητήριο δύναμη έχει την ηλιθιότητα. Αν θέλεις την αποδοχή του κόσμου είναι σαν να κυνηγάς την αποδοχή των ηλιθίων. Άρα είσαι ηλίθιος.

    Η Ελλάδα: Σου την παρουσιάζουν με το metaphor μίας θεογκόμενας που αν είσαι τυχερός θα γαμήσεις μόνο ελάχιστα, αλλά στην πραγματικότητα, αν εξαιρέσεις φυσικά την κορμάρα της και τα εξωτερικά της προσόντα, είναι μία σκρόφα και καριόλα από τις χειρότερες. Δεν με πιστεύεις; Κοίτα την πλειοψηφία των κατοίκων-παιδιών της. Τα λέει όλα.

    Η νότιος Κρήτη: Ναι, γαμάει, ναι ωραία είναι, ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ! Αν είναι κάθε φορά που θέλω να πάω σε γαμηστερή παραλία να νομίζω ότι πάω στο Σιάτλ μέσω Μελβούρνης... ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΚΡΗΤΗ, ε να πα να γαμηθεί. Χερσόνησος και άστα διάλα.

    Οι Βρυξέλλες: Τόσο γαμάτη πόλη, που αν εξαιρέσεις το ότι ήμουν εκεί στο πάσχα των καθολικών (ήταν τόσο ζωντανή όσο, καλή ώρα, είναι η Αθήνα τον 15αύγουστο), είναι για τα μπάζα. Βαρετή, το μόνο αξιόλογο είναι η μπύρα και τα κτήρια της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ.

    Τα Χανιά: Γιατί πέρασαν τόσα χρόνια και ακόμη να πάρουν χαμπάρι ότι δεν είναι ούτε η πρωτεύουσα της Κρήτης ούτε της Ελλάδας και καλό είναι να ξεκαβαλήσουν, γιατί θα τους πάρουν με τις πέτρες.

    Η Μύκονος: No comments.

    Ο συνδυασμός γυναίκας "χαζή-μουνάρα" ή σκέτο "χαζή":
    Αν το διανοητικό σου δυναμικό φτάνει μόνο μέχρι τον αγώνα "Vodka Juniors-Αμπαλιακός", τότε χτύπα ανελέητα. Επειδή το πέος δεν παράγει τις μοναδικές ανάγκες του ανθρώπου, όμως, καλύτερα κάποια με λίγο... πώς το λένε... Α, ΝΑΙ. Μυαλό.

    Οι ""γαμάτοι"": Είναι οι attention-whores. Οι τυπάδες που είναι γαμάτοι μόνο όταν δεν υπάρχουν αληθινοί γαμάτοι δίπλα, αλλά μόνο ένα κοινό ηλιθίων. Χέσ' τους.

    Οι "ψαγμένοι" με τα πολιτικά: Τόσο ψαγμένοι που κοιτάζουν σοβαρά το defencenet.gr, που προβλέπει κάθε 3 μήνες από έναν παγκόσμιο πόλεμο. Ή που μιλάνε για το πώς οι Νεφελίμ έχουν καταλάβει τον κόσμο.

    CAPISH? COMPRENDE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Kαγκελάριος λάλησε. 100% Αpproved.

      Διαγραφή
    2. ονομάζεται "capisci?" και "comprendi?", δεύτερο πρόσωπο ενικού και μ' αυτά γάμησες ότι σωστό είχες γράψει μέχρι τώρα

      Διαγραφή
    3. Είπα να το παίξω Έλληνας Borat, μη μου το γαμεύεις να πούμε! D' accord? (ΕΛΑ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΑΥΤΟ, ΠΕΣ ΤΟ)

      Διαγραφή
  5. Μπράβο, μαλακομάλακα. Νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Άμα σου έρθει στο σπίτι σου μια νύχτα με πανσέληνο η Αντζελίνα και σου πει ότι θέλει απεγνωσμένα να της κάνεις κολονοσκόπηση με την ψωλή σου, εσύ μην τη γαμάς. Και ξεκαβάλα λίγο απ'το καλάμι, γιατί όποιος καβαλάει πολλά καλάμια κάποιο θα του μπει στον κώλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν το κάνει αυτό, τότε έχει αντιληφθεί σωστά την αξία του Τυρανόκαυλου Ρεξ (καινούρια ονομασία) και δεν θα έχει άδικο και φυσικά κι εγώ δεν θα χαρίσω κάστανα, άλλα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν στάζει το πουλί μου υγρό κρεμοσάπουνο (σαν και το δικό σου) όταν τη βλέπω

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. αγαπάκι δεν τα έχω ακούσει και ούτε τα έχω δοκιμάσει, αλλά για να το λες εσύ, ούτε που θα τα ακουμπήσω

      Διαγραφή
    2. Το frozen yogurt είναι υποτιμημένο, και ειδικά από "άντι-χιπστεράδες", όπως εγώ και τη λοιπή κλίκα μας στη μπλογκόσφαιρα. Καιτο λέω εγώ που τις δύο φορές που έφαγα γιαούρτι έκανα εμετό ότι δεν είχα χέσει,ενώ το frozen yogurt το τρώω και γαμάει!

      Διαγραφή
  7. Θεωρώ υπερεκτιμημένο το να ζει κάποιος σύμφωνα με την κοσμοθεωρία των πολλών -«υπαρκτά» δηλαδή– ως μονόδρομο για να κατακτήσει την επιτυχία και την ευτυχία: Σπουδές, καριέρα, λεφτά, γάμος και παιδιά αποκλειστικά με αυτή τη σειρά και σε αυστηρό χρονοδιάγραμμα.

    Θεωρώ κακώς υποτιμημένη από τους ανθρώπους την αναζήτηση της επιτυχίας και της ευτυχίας στην, συμφώνα με την κοσμοθεωρία των πολλών, «ανυπαρξία»: Γίνομαι αυτό που είμαι, απαλλαγμένος από το βάρος της κοσμοθεωρίας και των προσδοκιών των άλλων, κάθε παραμυθιάσματος, φόβου, υποκρισίας και ενοχής και ας θεωρηθώ αποτυχημένος από τους «υπαρκτούς» και ας ψοφολογήσω άφραγκος και μόνος κάτω από μία γέφυρα, βρε αδελφέ!

    Κακώς υποτιμημένη θεωρώ επίσης την προσπάθεια κάποιου που γεννήθηκε «ανύπαρκτος» να χωρέσει στο στενό κουστούμι του ρόλου του «υπαρκτού», γεγονός που κυρίως ευθύνεται για την δυστυχία των ανθρώπων…

    Σκέψου την ζωή ως μία παράσταση…
    Ζεις «υπαρκτά» και παίζεις αξιοπρεπώς τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σενάριο που έγραψες -λέγε με και κοσμοθεωρία των πολλών που ενστερνίστηκα- και φαίνεται ότι πάνε όλα ρολόι, αλλά κάτι χαλάει στην εξίσωση και το γλυκό δεν δένει και το χειροκρότημα δεν έρχεται…
    Όχι το χειροκρότημα των άλλων, αυτό το έχεις εξασφαλισμένο διότι οι «υπαρκτοί», οι οποίοι αποτελούν κατά κύριο λόγο το κοινό σου, μισούν τους «ανύπαρκτους» και επευφημούν με ενθουσιασμό όσους ανήκουν στην συνομοταξία τους, μιλάω για το δικό ΣΟΥ χειροκρότημα.

    Και δεν χειροκροτείς διότι κάτι σου βγάζει κοροϊδευτικά τη γλώσσα, σηκώνει την δική του παντιέρα και γράφει την κοσμοθεωρία που επέβαλες στον εαυτό σου στα παπάρια του.
    Και τότε έρχεσαι αντιμέτωπος με δύο καταστάσεις...
    Την υποτιμημένη: ρίχνεις ένα φάσκελο στο «υπαρκτό» κοινό που σε παρακολουθεί και ζεις «ανύπαρκτα» και
    την υπερεκτιμημένη: παίζεις «υπαρκτά» στο σανίδι της ζωής σου και η ερμηνεία σου μπάζει και το χειροκρότημα το δικό σου δεν έρχεται ποτέ στο τέλος της παράστασης και τότε, όπως λέει και μία φίλη μου που αγαπώ πολύ:

    «… και τους βλέπω από μια μεριά να κοιτούν από το τζάμι, ψηλά στον ουρανό

    ένα μικρό πουλί, πολύ πολύ μικρό σαν ακίνητη κουκίδα

    και συγκινούνται ποιητικά και νοητικά οι «υπαρκτοί»

    και σκεφτονται οτι είναι τόσο μικρό κι ακίνητο επειδή πεταει πολύ ψηλά

    κι εκεί είναι που θέλω να τους πω:

    «Ψιτ, αυτο που κοιτάς δεν είναι παρά μια κολλημένη σκνίπα στο τζάμι σου, μαλάκα ταραμά!»

    Αυτά τα λίγα από μία υπερεκτιμημένα «υπαρκτή» που φιλοδόξει κάποια μέρα να γίνει υποτιμημένα «ανύπαρκτη»… :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό ήταν λίγο παραπάνω βαθύ από το δικό μου διανοητικό επίπεδο και το να προσπαθήσω να το αξιολογήσω, θα ήταν παραπάνω από τις νοητικές μου δυνάμεις...


      δεν είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ ηλίθιος, απλά είμαι "περιορισμένης ευθύνης και εμβέλειας"!!

      Διαγραφή
    2. Μην αυτομαστιγώνεσαι αγαπημένε! Κάτσε να σε βοηθήσω να προσεγγίσεις ΤΟ ΒΑΘΟΣ του νοήματος με τρόπο που προσεγγίζει περισσότερο το διανοητικό σου επίπεδο! Μην οικτίρεις τον εαυτό σου διότι μετά την παρακολούθηση του παρακάτω βίντεο (ελπίζω με προσήλωση Μουζαχεντίν) θα είσαι σε θέση να ανακράξεις κι εσύ εν μέσω κάθαρσης «ντιπ (ι) ντιπ(ι) ντίπ(ι) ντάι»! Αχαχαχαχαχα!!!!

      http://www.youtube.com/watch?v=4RLaOsYA1WA

      Διαγραφή
  8. Η μέση Ρωσίδα ρε Χωστήρα; Όχι κι έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξέρω αδερφέ ότι διέπραξα ιεροσυλία γράφοντάς το και τα πνεύματα των αρχαίων καμακιστών θα στοιχειώσουν των ύπνο μου, αλλά ισχύει....δυστυχώς...

      Διαγραφή

  9. "η Μερέντα φτιάχτηκε από πτώματα νεκρών φουντουκιών"

    Γαμώτο... τόσα χρόνια ΚΑΙ νεκρόφιλος ΚΑΙ καννίβαλος!
    Μου άνοιξες τα μάτια (αφού πρώτα μου τα δάκρυσες απ' τα γέλια)

    Τώρα.
    Σε μεγάλη εχτίμηση:

    Τα Γλυκά (πάσης φύσης πλην του κουταλιού)
    Τα σάντουιτς από την Καντίνα "ο Μαύρος" στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης
    Τα λουκάνικα τύπου "πέταλο" απ' τους Πομάκους της Ξάνθης
    Τις Weiss μπύρες
    Τη Μουσική (ιδίως αν προέρχεται απ' την ευρύτερη περιοχη της Ν. Ορλεάνης)
    Τον Ελεύθερο Χρόνο
    Το Γέλιο
    Τα Κόμικς
    Τον Douglas Adams


    Υπερεχτιμημένα:
    Τα Γλυκά του Κουταλιού
    Το Σούσι
    Η Guinness
    Η Χαλκιδική
    Τα Star Wars
    Ο Καζαντζίδης
    Οι U2
    Η Καριέρα
    Τα μικρά πράσινα χαρτιά*

    *("Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που ζούσαν σε αυτόν (τον πλανήτη) ήταν συνήθως δυστυχισμένοι. Πολλές λύσεις είχαν προταθεί γι αυτό το πρόβλημα, αλλά οι περισσότερες ασχολούνταν με την διακίνηση μικρών πράσινων χαρτιών, πράγμα παράξενο, γιατί βασικά δεν ήταν τα μικρά πράσινα χαρτάκια που ήταν δυστυχισμένα."

    Douglas Adams, Γυρίστε το Γαλαξία με ΩΤΟΣΤΟΠ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεγάλη λατρεία ο Άνταμς και κρίμα που πέθανε ο άνθρωπος τόσο ξαφνικά. Ευτυχώς πρόλαβε και τελείωσε την 5λογία.....η μαλακία είναι ότι δεν βρίσκω τα υπόλοιπα 4 βιβλία για να τα διαβάσω. Παίζει κανένα κονέ;

      Διαγραφή
    2. Για να κατεβάσεις ή να αγοράσεις;
      Ελληνικά ή Αγγλικά;

      Διαγραφή
    3. http://www.public.gr/prod/books/greek-books/literature/science-fiction/to-restoran-sto-telos-toy-sympantos/prod54019pp/

      http://www.public.gr/prod/books/greek-books/literature/translated-literature/i-zoi-to-sympan-kai-ta-panta/prod248673/

      http://www.public.gr/prod/books/greek-books/literature/science-fiction/antio-ki-eyharisto-gia-ta-psaria/prod61005pp/

      http://www.public.gr/prod/books/greek-books/literature/translated-literature/mallon-akindynos/prod1228600pp/

      Διαγραφή
    4. Στέλνουν κι αντικαταβολή, λένε

      Διαγραφή
  10. τα κινητά ρε φίλε.. δε νομίζω πως υπάρχει πιο υπερεκτιμημένη παπαριά στην εποχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ημέρα που θα μπορεί κάποιος να συνδέσει το κινητό του με το σώμα του για να το φορτίζει και να παίρνει τις πληροφορίες του, θα είναι και η μέρα της μεγάλης καταστροφής

      Διαγραφή
  11. Ωραία ιδέα. Συμμετέχω με χαρά:

    Υπερεκτιμημένα που ΔΕΝ έχω σε εκτίμηση:
    Η Μερέντα- εμετική επιράφια γλύκα για 'μεγάλα παιδιά' με σάπια δόντια.
    Η σοκολάτα― υποκατάστατο του έρωτα για τους terminaly αισθηματίες με ξερασματική στέρηση 'αγκαλίτσας'
    Το ποδόσφαιρο― (από τα ελάχιστα πράγματα που μου προκαλούν ντροπή είναι οι κρυπτοερωτικές ιαχές ενθουσιασμού αρσενικών φιλάθλων)
    Το ξυρισμένο περίνεο ανδρών (εκτός κι αν είναι πίθηκος)
    Ο αγώνας της ΜΜ για την επιστροφή της ζωοφόρου του Παρθενώνα (έκλαιγε μπροστά σε λάθος μάρμαρα στο Βρετ. Μουσείο)
    Το ψάρι σερβιρισμένο με αίμα (νέα μόδα όσων τάχα έμαθαν το σούσι)
    Η χρήση οδοντογλυφίδας (ουδέν σχόλιον)
    Η σημαίες κι οι πατρίδες ('το τελευταίο καταφύγιο του αχρείου' είπε ο Dr Johnson γύρω στο 1770 κι ακόμα να πιάσουμε το υπονοούμενο
    Οι "δεν πιστεύω στο Θεό αλλά η Αγία Παρασκευή μου έκανε θαύμα κι έχω τάμα"..
    Η κοινή κρεβατοκάμαρα στο Γάμο ('familiarity breeds contempt')
    Η μητρική αγάπη (σκόπιμη εξιδανίκευση ζωώδους ενστίκτου)
    και άλλα, και άλλα αμέτρητα...

    Υπερεκτιμημένο που έχω σε μεγάλη εκτίμηση:
    Το Βιβλίο (ένα δε φτάνει να ξεστραβωθείς)
    Το Βιβλίο (ένα μόνο τρελαίνει. π.χ. Βίβλος, Κοράνι, Οσο, Καστανέντα, Αλχημιστής κοκ)
    Οι όρκοι εραστών (ουδέν σχόλιον)
    Εγώ! (η αγαπημένη μου λέξη)
    κ.α., κ.α. αμέτρητα..... μα φτάνει το σεντόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΕΝΤΑ ΡΕ ΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ-ΠΡΩΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ...ΕΛΕΟΣ..........(!!!)

      εγώ τρώγω μερέντα κάθε μέρα εδώ και πολύυυυυυ καιρό και ούτε ένα σφραγισματάκι δεν έχω, φταίει βέβαια που πλένω τα δόντια μου 2 φορ'ες τη μέρα.

      στα υπόλοιπα επίσης με βρίσκεις σύμφωνο με μια ένσταση στην έννοια της "πατρίδας" και της "σημαία" και είμαι ευθαρσής στα πιστεύω μου. Θα το θέσω λίγο χιουμοριστικά για να καταλάβεις τι εννοώ...

      νιώθω "αγαλίαση" που οι νοικοκυράδες της χώρας μου βλέπουν τα τούρκικα σίριαλ με ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ και ελπίζω να το έπιασες!

      Διαγραφή
    2. Για τη Μερέντα τι να πω διαπιστώνω μεγάλο πάθος στα σχόλια- εσύ τουλάχιστον γυμνάζεσαι...
      Όσο για το άλλο το τελευταίο ναι, εγώ να δεις πώς χαίρομαι που οι νοικοκυρές μας εξασκούνται στην ανάγνωση κι ίσως κάααααποτε τολμήσουν να ανοίξουν και κανένα βιβλίο.
      _______Όμως για πες μου, κάνω λάθος ή έχετε ίδιο θέμα με το ΠαιδίΘαύμαThomasTheB..; Are we trending?

      Διαγραφή
  12. Η μερέντα είναι υπερεκτιμημένη...
    ...Nutella Rules!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προτιμάμε τα ελληνικά προϊόντα λεμε...
      Η Nutella νικάει μόνο όταν είναι σε συσκευασία ποτήρι-Αστερίξ!

      Διαγραφή
    2. Μερέντα φορέβα λέμεεεεεεεεεε

      Διαγραφή
  13. αααααχχχχχ χωστηρουλινολουλακι μου παλι τα ειπες ΦΟ-ΒΕ-ΡΑ μπραβο μπραβο ελειπα κανα-δυο μηνες για αυτο δεν σχολιαζα τελειε υπεργκομενουλη :) :) : :* :* :* <3 <3 <3 Αντωνης Δερλεντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή