Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

MOUNODOULOS-AIDOIOEILWTAS-MOUNOVIOS

kati sigα-σιγa arxizei n' alλαζεi s' auto to μπλοg














ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ




ΑΪ 'Μ ΜΠΑΚ ΜΠΙΤΣΕΖ!!!!!!!!!








I THINK I JUST HAD A BLOGASM
(σπλιτς-σπλιτς στα μουτράκια σας το χύσι μουνοπαναράδες που με βρίζατε!!!)






Ξεχαστε Σινομπιδες και συναφείς και πάμε να πιάσουμε αρθράρα ναούμ'!!!!






    Σήμερα την άγια αυτή ημέρα θα μιλήσουμε για τα είδη των απανταχού ψοφιμιών που λατρεύουν το μουνί σε άρρωστα επίπεδα.
Η επιφοίτηση δεν ήρθε τελείως μόνη της. Σε αυτό συνέβαλε και το τελευταίο άρθρο του Der Kanzler aka Kenpachi aka Γυφτοναζί aka Νταβάς χωρίς πουτάνες (http://stonklivano.blogspot.gr/2012/05/top-10.html).


 Ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι πάντα ένας:
Ήθελαν να γαμήσουν τη μαμά τους και δεν είχαν κότσια να της το πουν για να μην τους δείρει ο μπαμπάς!!!




1: Αιδιόδουλος ο Ζορρό ή Μπάτμαν


Η συνομοταξία αυτή είναι σε μόνιμη ζώνη φιλίας με το αντικείμενο του πόθου ("φρεντζόουντ" γι' αυτούς που δεν ξέρουν ελληνικά).
 Ο Μπάτμαν ή Ζορρό κρύβεται πίσω από τη μάσκα της Φιλίας και νομίζει ο μουνοπρέζακας ότι τα αληθινά του αισθήματα θα φανερωθούν σαν επιφοίτηση από το χριστό και άλλα τέθοια και επιτέλους η γκόμενα θα πει "ΑΛΛΗΛΟΎΓΙΑ ΒΡΗΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!"
Βέβαια για να συμβεί αυτό ο Ζορρός ισορροπεί ανάμεσα στις "χάρες" που κάνει για πάρτη της με την πρόφαση της φιλία και στα γλυκά "ενσταντέ" με μαθιές ΛΑΤΡΕΙΑΣ μεταξύ του....κοινώς νομίζει ότι η ευγνωμοσύνη που εισπράτει από μέρους της για την χάρη που της έκανε μπορεί πολύ σύντομα να φτάσει στο πολυπόθητο φιλί.....


ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ


Όπως είπα πριν...


ΖΟΡΡΟ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΝΟΠΡΕΖΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΙΤΣΟΣ!!
σου προτείνω να πας να τις αγοράσεις μια κούτα σοκολατάκια συνοδευόμενα με μια ωραία καρτούλα που να γράφει τα αισθήματα σου γι' αυτήν και μετά ν' αυτοκτονήσεις σαν τον Αλφα Ρωμέο για να της αποδείξεις πόσο πολύ την αγαπάς....μόνο έτσι θα σε πιστέψει και δεν θα αναγκαστείς να υποστείς και το λουτρό ντροπής που θα ακολουθήσει όταν την ακούσεις να λέει 
"μααααα τόσο καιρό.....δεν το περίμενα.....με πιάνεις απροετοίμαστη....νόμιζα ότι είμασταν φίλοι......ω ρε γαμώτο....."


ξέρεις εσύ....τότε που θες ν' ανοίξει η γη να σε καταπιεί από την ντροπή.......χεχεχεχεχεχεχεεχε


ΦΡΕΝΤΖΟΟΥΝ ΙΖ ΦΟΡ ΣΑΚΕΡΣ ΜΠΙΑΤΣ!!!!!
αλλά επειδή δεν έχεις τ' αρχίδια να της μιλήσεις κρύβεσαι πίσω από τη Μάσκα του "αιώνια θα την αγαπώ κι ας μην το ξέρει" και ακούς μοναχός σου τα βράδια το "ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΝΕΣΑ ΚΙ ΕΚΛΑΨΑ" και θα πίνεις ουίσκια σαν κάγκουρας.




2:Αιδιοείλωτας το "κογιοτ"


Ο τσούλος της συγκεκριμένης κατηγορίας έχει κάνει ξεκάθαρο (ευτυχώς) στο αντικείμενο του πόθου του ότι την γουστάρει κι οτι θέλει να την φάει σαν πανακότα με σιρόπι καραμέλας (αυτές οι παρομοιώσεις μου με καθιέρωσαν σαν τοπ-μπλογκερ στις καρδιές των γυναικών)....
Είναι όμως εξίσου άτυχος όσο και ηλίθιος. Γιατί κάθε φορά το καμάκι του εκτός του ότι είναι γλοιώδες και ενοχλεί τους πάντες και κυρίως την κοπέλα-ο χάνος μας καταλήγει να τρώει τα μούτρα του με παρμεζάνα από κάποια απρόοπτη μαλακία που θα συμβει.
πχ ετοιμάζεται στην πένα βάζει τα καλά καγκουρεμένα του ρούχα (αυτά με τα στρασάκια που τον κάνουν να μοιάζει με αλβανό που μόλις είδε το "californication" και ντύθηκε Τρόυ Μακναμάρα γιατί πίστεψε ότι θα γαμήσει περισσότερες αφού στο Νιπ-Τακ όλες χύνουν στο τέλος) πάει το καγκουρεμένο σαράβαλο στο βενζινάδικο για πλύσιμο για να συνειδητοποιήσει ότι είναι Κυριακή και είναι κλειστά. Πάει στο σπίτι και αλλάζει βάζει και τις παντόφλες του οικοδόμου και πλένει μόνος του με τη σκούπα το αμάξι. Ξανακάνει μπάνιο και ξαναντύνεται μαλάκας και ετοιμάζεται να κάνει τη γνωστή τσάρκα από τα μπαράκια που συχνάζει το "μωρό" για να πάει απρόσκλητος και να της κολλήσει....ευτυχώς στη μέση της διαδρομής τον πιάνει λάστιχο....




3:Αιδιόβιος "είμαι το πουτανάκι σου"


Ο κάστορας της συγκεκριμές συνομοταξίας έχει καταφέρει να κάνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  σχέση με το θηλυκό που τόσο καιρό κυνηγούσε. 
  Αφού η "κυρία" τον πέρασε από τα πάθη του χριστού-τονε σταύρωνε και τονε ξανασταύρωνε επανειλημμένα (μα πως την έγραψα ο πούστης τόσα κιλά λέξη!!!!) και αφού του ζήτησε μέχρι και κάρτα πολιτικών φρονημάτων κι αυτός της προσκόμησε μέχρι και το γενεαλογικό του δέντρο σε μέγεθος Σιλμαρίλιον του επέτρεψε να κάνουν σχέση αλλά με προϋποθέσεις.
Από τη χαρά του ο μαλάκας δεν είδε ότι έμπλεκε με τον ίδιο το διάολο και το μόνο που σκέφτεται είναι πως να την κρατάει συνέχεια χαρούμενη-δουλειά δύσκολη γιατί είναι σε μόνιμη περίοδο η κοπέλα-.....




ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΙΔΙΟΒΙΕ!!!!


Για να ξέρετε κι εσείς που είστε ακόμα στα πρώτα βήματα τώρα θα σας χαρίσω τζάμπα γνώση λέμε!!!


Μια κοπέλα έχει 2 ειδών "Θέλω" και "απαιτήσεις" από έναν άνδρα:
Τις "ανάγκες" οι οποίες είναι πράγματα που χρειάζεται και 
τα "βίτσια" που είναι πράγματα που δεν χρειάζεται αλλά παρόλ' αυτά προσπαθεί να δει αν μπορείς να της τα παρέχεις με πουτανιάρικο τρόπο ώστε να νιώσει εξουσία και πρωθυπουργίνα.
    Στις ανάγκες της είναι λογική και (συνήθως) ξέρει ποιες είναι αυτές. Σου τις ζητάει και είναι (συνήθως) έτοιμη να τις συζητήσει μαζί σου.
    Στα βίτσια της όμως είναι καριόλα και δεν τα συζητάει καν....έξυπνα παιδιά είστε και καταλαβαίνετε.
Το μυστικό δεν είναι ούτε να της τα στερήσετε αλλά ούτε και να της τα κάνετε όλα.
   Της ικανοποιείτε τις ανάγκες λίγο παραπάνω από το βαθμό που μπορείτε ωστε να μπορέσετε να έχετε "πάτημα" μετά στα βίτσια.
Δηλαδής: την γράφετε στ' αρχίδια σας σε κάθε 5 βίτσια της και της ικανοποιείτε το κάθε έκτο αλλά με αντίτιμο....τώρα το τι μπορεί να είναι αυτό το αντίτιμο δεν θα σας το πω εγώ (κώλος-χύσιμο στη μάπα-έξοδος με του φίλους σου-πλύσιμο-σιδέρωμα-σκούπισμα-)
Ο αιδιόβιος όμως δεν τα ξέρει αυτά και καταλήγει στο τέλος πιο κατεστραμένος και βουλιαγμένος κι από τον Τιτανικό χωρίς πολλές πιθανότητες ανάσυρσης. Συνήθως τον δείχνουν και τον κοροϊδεύουν....κυρίως τον λυπούνται και τον κερνάνε καμιά μπύρα όταν πάει σε κανένα παρακμιακό μαγαζί


4:Αιδιολόγος ή ο "ζω για το μουνί"


Γνωστή υποκατηγορία αμοιβάδας η οποία συχνάζει.....εκεί που συχνάζουν όλοι και προσπαθεί μέσω κονέ να βγάλει γκόμενα ή να κάνει καμάκι εκεί που τονε παίρνει προκειμένου να λένε όλοι "πω το μπούστη μας έγραψε πάλι στ' αρχίδια του για να γαμήσει" κι αυτός κομπάζει για τα κατορθώματα του.


Είναι φυσικά ο γνωστός μαλάκας που βγάζει όλες αυτές τις θεωρείες που ξεκινάνε με την έκφραση "οι γυναίκες είναι σαν....."




















ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ.....ΤΙΣ ΠΗΔΑΩ ΟΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΚΗΜΗ ΠΟΡΝΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΗ ΧΥΣΩ ΣΤΗ ΜΑΠΑ




πώς σου φάνηκε τώρα μαλάκα;!;!;!;!;!;!


Ο αιδιολόγος είναι πρεζάκι του μουνιού κι αυτός και μάλιστα με μεγάλο σύνδρομο Πήτερ Παν (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ) και μεγαλοσχήμονας στις εκφράσεις του (ΑΓΑΠΗ;;;;;ΧΑ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ). Θεωρεί τις γυναίκες υποκατηγορία μπαρμπουνιού που μόνο αυτός -σαν μεγάλος ψαρας- μπορεί να τις καμακώσει........ξέχασα να σας πω όμως ότι το μπαρμπούνι είναι το πιο ηλίθιο ψάρι βυθού. Τόσο ηλίθιο που ακόμα και να του κολλήσεις το ψαροντούφεκο στον κρόταφο ούτε που θα το πάρει χαμπάρι.....κι ακριβώς σε τέτοιες γκόμενες πάει και κολλάει ο "γκάβλας"....
πηδάει -δεν λέω- αλλά οι αφροδισιολόγοι τον ξέρουν πια με τον μικρό του ενώ οι μικροβιολόγοι του βάζουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του απλά και μόνο από το χαμόγελο στο πρόσωπό του!!
....συνήθως καταλήγει να έχει χολέρα στο καβλί και να χύνει κάτι απροσδιόριστο στο χρώμα του ψιλοκομμένου πατσά















31 σχόλια:

  1. Η συγκίνηση που ένιωσα όταν διάβασα επιτέλους Ελληνικά είναι τόσο μεγάλη που ακόμα δεν μου επιτρέπει να σχολιάσω τη πανακότα με σιρόπι καραμέλας ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ!
    Τα υπόλοιπα είναι αντροκουβέντες και δεν ευμμετέχω από άποψη :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΜΕΤΕΧΩ! Καλά το έγραψα! Από το "Ευ" και το "Μετέχω". Ακόμα και τα σαρδάμ μου είναι έξυπνα!

      Διαγραφή
    2. η "άποψη" σε μάρανε.....!!!

      "maneater"............αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχα

      Διαγραφή
    3. Βρε ουστ, που θα μου τη πεις κιόλας! :PPPPPPPPPPPPPP

      Διαγραφή
    4. ..........σκατά.......κάνουν ευφάνταστα σαρδάμ και οι γκόμενες......τραβάω βυζότριχες και τα συναφή

      Διαγραφή
    5. Ο μόνος λόγος που δεν σου τη λέω είναι ότι σεβάστηκες το ότι δεν πίνω τεκίλα και με κερνούσες σαμπούκα...
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Τις ευγενικές χειρονομίες τις θυμάμαι πάντα.

      Διαγραφή
    6. μόλις σηκώθηκε το μεσαίο μου δάχτυλο ΚΑΙ να μια χειρονομία που δεν πρέπει να ξεχάσεις!!!
      την επόμενη φορά θα πιειες ότι πίνουμε όλοι.....

      ΤΕΚΙΛΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑ!!!

      Διαγραφή
  2. Νομίζω ότι υπάρχουν κι άλλες. Αλήθαια, πως και ελληνικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οιυπόλοιπες κατηγορείες είναι συνδιασμός των κατηγοριών που έγραψα π.χ. ο Καληνυχτάκιας που γράφει η από κάτω τσουλα ελιναι συνδιασμός του Ζορρό και του Κογιότ. Έχει την ευγένεια και τις προθέσεις του πρώτου αλλά λόγω μαλακίας και ατυχίας του παίρνει τ' αρχίδια μου

      Διαγραφή
    2. Μιλάς κι εσύ για τσούλες μωρή χαμούρα...

      Διαγραφή
    3. Άντε βρε νούμερο...άντε βρε νούμερο! (ταυτόχρονη εκτόξευση ποτηριού με νερό)

      Διαγραφή
    4. δεν βλέπω υποκουλτούρα στην τηλεόραση

      Διαγραφή
  3. Πήρες το Αηπάντ πουλάκι μου; Βάλ'το στον πάτο σου τώρα. Και γαμώ το σπίτι των καληνυχτάκηδων. Την παλάμη σου θα γαμάς, πάρ'το απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι δεν πήρα τον Άη-παντ (μεγάλη η χάρη του) αλλά βρήκα κόλπο να χακάρω το σύστημα.....


      ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΟΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ

      Διαγραφή
  4. Λογικά έχει κι άλλο!Ελληνίκα τι καταστροφη σε βρήκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΜΜΜΜ......δεν νομίζω ότι έχει άλλο.....
      η καταστροφή ήταν ότι όλοι με συνέκριναν με το Σινομπάκο και δεν το άντεχα

      Διαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Ω ΝΑΙ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!
    epitelous tha ksekourastoyn ta ponemena mou matakia, eixa ganiasei pia me ayta ta greeklidh, den evlepathn ora kai th stigmh pou tha evriskes ena koubiouter `h Internet kafe ths prokophs, giati eixa pathei emplokh ston amfivlhstroeidh!
    (είδες τι σπαστικό είναι;)

    elPre

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μουαχαχαχαχαχαχχααα μόλις σε έκανα πιο σεξουαλικό ρε!!!
      τώρα φοράς κάτι ωραία γυαλάκια μυωπίας και είσαι πιο σεξουαλικ....

      μακάρι να 'ξερα αν είσαι άντρας ή γυναίκα για να σου πω αν θα βάλεις τα γυαλιά στον πισινό σου ή αν θα πρέπει να τα φοράς την ώρα που ετοιμάζομαι να "ξεφορτώσω" κάτι κιλά "κρέμας γάλακτος"

      κατά τ' άλλα έχεις δίκιο

      Διαγραφή
  6. Μαλάκα όταν διάβασα ελληνικά νόμισα ότι με πείραξε η μαυροδάφνη! Τόσες θυσίες σε μορφή άρθρων είχαν αποτέλεσμα, Ο ΧΩΣΤΗΡΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ... άντε, ανυπομονώ για το σήκουελ... σε αρκετά σημεία είδα στοιχεία σου που είχες περιγράψει σε μία ιστορία και σε άλλα είδα μερικές σκόρπιες μαλακίες δικές μου, γενικά μια χαρά σε βρίσκω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εγώ μια χαρά με βρίσκω και γενικά με βρίσκω γαμάτο και τα συναφή

      σήκουελ δεν έχει και όντως για μία από τις κατηγορίες εμπνεύστηκα από εσένα γιατί εγώ δεν έχω εμπειρία σ' αυτό και όπως είπες σε μια άλλη εμπνεύστηκα από μένα γιατί είχα αυτή τη γαμημένη εμπειρία

      Διαγραφή
    2. Α, ξέχασα να σε ευχαριστήσω για την αναφορά, η οποία μου στέλνει κόσμο, θα έχω υπόψιν μου να σου ανταποδώσω τη διαφήμιση όταν γίνω πρόεδρος της δημοκρατίας.

      Διαγραφή
    3. τ' αρχίδια μου θα πάρεις αλλά παρακαλώ

      Διαγραφή
  7. εχω να πω οτι ολοι οι αντρες σε καποια φαση της ζωης τους εχουν βρεθει σε μια απο τις παραπανω κατηγοριες και επισης οτι η πρωτη κατηγορια ειναι μια χαρα κατηγοριουλα,παιζει πολυ και μπορει να σου βγαζει το λαδι η αλλη αλλα βγαζεις γκομενα χαλαρα με λιγη υπομονη,δεν καταληγουν ολες οτι σε θελουν σα φιλο,καποιες εχουν αισια καταληξη,σχεση,γαμο,παιδια (δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι αισιες οι καταληξεις αυτες,αλλα παντως σεξακι πεφτει ανετα).Αυτα.
    υ.γ. οκ το μουνι γραφεται μουνι αλλα το αιδοιο (με ομικρον γιωτα) ως δυσκολη λεξη το γαμησες,δηλαδη του φερθηκες ορθογραφικα,οπως του αξιζει κυριολεκτικα,συγχαρητηρια.(Δεν αντεξα,σου την ειπα παλι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επιτέλους ενηλικιώθηκες στο βρισίδι Σοφία και χαίρομαι γι' αυτό διπλά γιατί από τη μία μπορούμε επιτέλους να συζητήσουμε σε πιο σοβαρό επίπεδο (!!!) και αφ' εταίρου μου δίνεις την ευκαιρία να σου πω ότι λες μαλακίες για την πρώτη κατηγορία που ναι όντως λίγο ή πολύ όλοι οι άντρες έχουμε περάσει αυτό το στάδιο

      ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΣΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΧΑΖΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

      σεξάκι πέφτει μόνο στον ύπνο του Ζορρό και όταν ξυπνάει κλαίει με αναφιλητα που τονε ξύπνησε η μάνα του

      είναι συνδιασμένη υποκατηγορία αυτών που καταλήγουν αισίως και ξεκινάει καθαρά από το γεγονός ότι πρώτος ο άντρας δεν έχει ξεκαθαρίσει μέσα του αν τη γουστάρει σαν γκόμενα ή σαν φίλη.

      Δηλαδή ξεκινάει καθαρά σε ένα φιλικό επίπεδο και μετά (ίσως) να εξελιχθει σε κάτι άλλο. Σε αντίθεση με το Ζορρό που ξέρει ξεκάθαρα από την αρχή ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και δεν την βλέπει απλώς σαν "σεξάκι".

      όποια θέλει να μου βγάλει το λάδι μπορεί πολύ άνετα να πάει να αγοράσει ένα ελαιοραβδιστικό να πάει να μου μαζέψει τις ελιές και να μου βγάλει το λάδι. Αλλιώς να πάει να γαμηθεί και βαριέμαι να κυνηγάω για πάνω από μερικές μέρες

      Διαγραφή
    2. επειδη τις πιο πανω σειρες δεν τις καταλαβαινω,προκειται για ασυναρτησιες και για λογια καποιου που πιθανοτατα δεν εχει ιδεα απο σχεσεις κι απο γυναικες,θα απαντησω στην τελευταια φραση,αν βαριεσαι να κυνηγας για πανω απο λιγες μερες εισαι αξιος της μοιρας σου για αυτο που θα πιασεις τελικα και η μοιρα σου ειναι οι Ρωσιδες και τα αφροδισια.

      Διαγραφή
    3. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΡΟΔΙΑ τα κόλλησα από Ελληνίδες!!!

      Διαγραφή
    4. δεν ειπα Ρωσιδες με αφροδισια,ειπα Ρωσιδες ΚΑΙ αφροδισια

      βασικα τα εχω παρει γιατι στο προηγουμενο σου ποστ δεν ευχαριστησες εμας που ναι μεν δεν εχουμε μπλογκ αλλα συστηματικα συμμετεχουμε με αξιοπρεπη βρισιδ... εεεε σχολια στο μπλογκ σου,ουτε ενα τοσο δα ευχαριστω?ουτε ενα?
      πιστευω οτι μια μικρη αναφορα τη δικαιουμαστε ε?

      Διαγραφή
    5. .......γιατί κάνεις σπόιλερ εκεί που δεν πρέπει;!;!;!;!

      άσε το το γαμημένο να το γράψω, αυτό έχω σκοπό να κάνω στο επόμενο άρθρο

      Διαγραφή
  8. Παιδιά ο μαλάκας κατάφερε και πάτησε Alt+Shift με επιτυχία. Μπράβο αγόρι μου άντε να μάθεις και το Caps Lock.
    Το άρθρο σου παρόλο το αρχικό κράξιμο είναι τιτανοτεράστιο σαν τον Αλέφαντο. Οι υπόλοιπες κατηγορίες είναι συνδιασμός αυτών.
    Εγώ που το ξεκινάω σαν φιλικό αλλα την πέφτω χύμα στα μισά σε ποιον συνδιασμό κατηγορίας ανήκω ;

    Επί της ευκαιρίας τα πρώτα Ρωσάκια κατέφθασαν στο χοτέλ μου αλλά θα τα γαμήσουν και αυτά Αλβανοί ως συνήθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μιλάει κι ο μαλάκας ο κομπιουτερο κάγκουρας που για ν' αλλάξει ταχύτητα στο σαράβαλό του πατάει αλτ-σχιφτ


      ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑ

      Εσύ λοιπόν είσαι μια συνδιασμένη κατηγορία Ζορρό με Κογιότ και όπως είδες σε καμιά περίπτωση δεν θα κάνεις δεσμό γιατί είσαι μαλάκας κι αισθηματούλης αντί να γίνεις "τρου" αλανιάρης και να γαμάς κατά βούληση.....

      δεν είναι υποχρεωτικό ότι κάθε Ρωσίδα έχει και πχοιότητα. Άσε τις μαλακισμένες στους αλβανιάρηδες και στόχευε στις ΣΩΣΤΕΣ.
      Το θέμα είναι να γίνει η αρχή μετά θα πέφτουνε σαν ντόμινο!

      Διαγραφή