Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Η ΜΆΝΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

Κατ' αρχήν μισό λεπτό (ψάξιμο) να βάλω μερικές λεξούλες για να (τη μπουτάνα μου μέσα δεν τις βρίσκω) ανέβει η επισκεψιμότητα (κοίτα να δεις που κόλλησε η μαλακία,πρρρρρρ (πορδή)) του μπλογκ στις 30.000 θεάσεις (τις βρήκα ρε μουνιά!!!!)

"doing your mom,όταν καβλώνω γαμάω και χύνω,ο γείτονάς μου έχει μικρή ψωλή,1-2-3 γαμιέται η αλβανία,suck my cock bitch,τραβεστί που γαμάει τη γιαγιά του από πάνω μου,the gay fag is gay,Hostiras kicks ass,Hostiras fucks ass,Hostiras comes all over the ass,Hostiras smokes cigarette after he fucks ass,γιος γαμάει τη μαμά του,γιος μαθαίνει ότι γάμησε τη μαμά του,ο γιος μου ο Οιδίποδας (για φιλολογικά γκουγκλαρίσματα)."

    Και έχοντας εξασφαλίσει έτσι, με το χυδαιότερο δυνατό τρόπο, την παρακολούθηση του μπλογκ μου για χιλιετίες από τους "Αυνανιστές Χωρίς Σύνορα" (Aunanistes Sans Frontiers),συνεχίζω με πάθος μπαμπουίνου που γαμάει πεκινουά.


Κανένας απ' όλους εμάς που, είτε γράφουν, είτε σχολιάζουν σε μπλογκ, με θέματα όπως: "ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ...","ΓΑΜΙΈΤΑΙ Η ΜΆΝΑ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ....","ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ....,ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΟΔΟΜΙΣΤΟΎΝ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΝΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΟΎΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΦΑΛΌ" και άλλα τέτοια ιεροεξεταστικά,(που από ένα σημείο και μετά άρχισαν και ζάλιζαν τα αυτοκρατορικά μου παπάρια), δεν πρόκειται να αλλάξουν τον κόσμο για δύο πολύ απλούς λόγους.

Πρώτον,γιατί όλοι αυτοί τους οποίους βρίζετε ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΜΠΛΟΓΚΖ.Τόσο απλό....
Βρίζε τους όσο θες και μετά γάμα τους τη μάνα λεκτικά στα σχόλια και το μόνο που έχεις καταφέρει είναι να τους κλάσεις όλη την ΑΓΕΤ Ηρακλής σε αρχίδια.Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος τόσο στόκος εδώ μέσα που να μην το κατάλαβε.Όλοι μας έχουμε διαβάσει και έχουμε γράψει μύδρους σαν τον Μικέιους.

ΚΑΙ ΛΟΙΠΌΝ;;;;;

Καταλαβαίνω φίλε και φίλη μου ότι θες κάπου να ξεσκάσεις και να τα πεις κι ενδεχομένως να σου δώσουν ένα e-filiko xtyphma sthn plath,αλλά την επόμενη μέρα πάλι τον ίδιο μαλάκα θα συναντήσεις και αποτέλεσμα τίποτα.



(κάποιος που συμφωνεί)



(διαφημιστικό διάλειμμα για αύξηση της μπλογκοθεαματικότητας μου)

"μουνιά που γαμιούνται ανάσκελα,τρομερός αράπης με μια πούτσα ΝΑΑΑΑ,Darth Vader sucking balls,I have bigger dick than niggaz,η Μπιονσέ έχει χεσμένο τον Thomas the Barbarian,Hostiras strikes again with vengeance"


   Ο δεύτερος λόγος που τέτοια άρθρα και σχόλια δεν πρόκειται να αλλάξουν κάτι είναι διότι.....ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΈΛΕΙΟΙ ΚΑΙ ΓΑΜΆΤΟΙ ΑΛΛΆ ΛΊΓΟΙ!!!Δεν πιστεύω ότι κάποιος στη μπλογκόσφαιρα έχει κάποιο ελάττωμα στην κανονική του ζωή.....βασικά όλοι μας έχετε ελαττώματα και πρέπει να το παραδεχτείτε,απλά δεν είναι τόσο σοβαρά ώστε να επισείουν βαριές κατηγορίες και εξευτελισμούς.Ο Καννίβαλος π.χ. μας πρήζει τα παπάρια για το πόσο αρχιδάτος μεταλλάς είναι, αλλά όλοι ξέρουμε ότι η λουλού κάθεται και ξενυχτάει με Ζαφείρη Μελά και Τζένη Βάνου.....SO FUCKIN' WHAT!?!?!?Ή για να πιάσουμε άλλον...η Δάφνη π.χ. είναι μες την ποίηση,τη λογοτεχνία και τον κοινωνικό προβληματισμό, αλλά ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ θα την πετύχεις να κάνει αλανιάρικο καμάκι της Τρούμπας σε ανυποψίαστα 'σερνικά.....Ε ΚΑΙ;;;;;;;;;

   Αυτά κυρίες και κύριοι είναι πταίσματα και ούτε καν.

'Νταξ' μην κοιτάτε εμένα που είμαι τέλειος και όπου πάω με φωνάζουνε "Μαρινόπουλο" γιατί είμαι Champion,όπως έχω ξανατονίσει,αλλά ΕΜΕΊΣ είμαστε μια ΜΕΙΟΨΗΦΊΑ,ένα κοινωνικό 
blue-ray-disc player μέσα σε μια θάλασσα VCR και κασετοφώνων.




  
      Κυρίες και κύριοι,για όλους εσάς που δεν με γνωρίζετε, είμαι ο Χωστήρας. Είμαι ένα διάσημο μοντέλο του blogger,είμαι επίσης φυσικό αφροδισιακό και έχω μαύρη ζώνη στη σοφία και τον πολιτισμό.

  Συνεχίζοντας, έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι μπλόγκερ, τον τελευταίο καιρό, έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους και γράφουν "άλλαντάλλα-κουτρουβάλα-ξύσ' τα μου με μια κουτάλα".Και τι εννοώ. Αυτοί που έχουν αναλάβει την "κοινωνική κριτική" γράφουν για υπολογιστές που κολλήσανε τερηδόνα και βαφές μουνότριχας,οι "χιουμορίστες"  για δελφίνια που κελαηδούν και τα χαμένα νιάτα της πρόωρα αλιευμένης τσιπούρας,οι "τσαντισμένοι" για την χαρά που ένιωσαν όταν τερμάτισαν ένα γαμημένο παιχνίδι που λεγόταν Call of Duty-free και ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΓΡΆΦΕΤΕ ΈΝΑ ΜΆΤΣΟ ΣΚΑΤΆ.

Δεν το καταλάβατε;;;;


Ορίστε









   Καταλάβατε τώρα;;;Ρε μαλάκες θυμάστε μια εποχή που γράφατε υπεργαμάτα άρθρα και μαζευόταν όλος ο λαός να ρίξει σχόλιο και να γίνει ένα τουρλουμπούκι και να σκάμε στα γέλια όλοι μαζί;;;ΘΥΜΆΣΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΆ;;;;Τώρα μόνο ο Διπρόσωπος γράφει υπεραρχιδάτα άρθρα και τι παίρνει από σχόλια;Τ' αρχίδια μου τα 2 παίρνει.Δηλαδή τι γίνεται εδώ μέσα;Δεν έχουν άποψη οι υπόλοιποι;
Κάτσετε να γράψετε σοβαρά άρθρα, γιατί κι εγώ θα σταματήσω κι όλος ο υπόλοιπος κόσμος θα σταματήσει να ασχολείται μαζί σας....μαλάκες ε μαλάκες.Κάν'τε με ρε μουνιά να αρχίσω να σας ξαναστέλνω σχόλια του στυλ "ρε μαλάκα πότε θα ξαναγράψεις νέο άρθρο;;;", γιατί θα γουστάρω το μπλογκ σου.

    Και με τους μαλάκες που παρακολουθούν διάφορα μπλογκζ θα ασχοληθώ.


    Έχω ως τώρα 49 άτομα στους εγγεγραμμένους του μπλογκ μου και από αυτούς οι περισσότεροι δεν έχουν γράψει ούτε ένα γαμημένο σχόλιο....

   Ρε παπάρα οκ σ'ευχαριστώ που γράφτηκες στο μπλογκ μου, αλλά πες μου τι στο μπούτσο να σε κάνω εκεί όταν δεν γράφεις την άποψή σου;ΠΕΣ ΜΟΥ;;Δεν έχεις άποψη;;;Διαγράψου ή θα σε διαγράψω εγώ κι ας μείνω με 10 που ξέρω ότι έχουν κάτι να πουν και σου λέω ότι έχεις 3 μέρες μέχρι να γράψεις ένα γαμημένο σχόλιο,αλλιώς διαγράφεσαι και στ' αρχίδια μου, σιγά το κακό που θα σου κάνω.


    Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μάνα μου και τον πατέρα,παρ' όλη την απατηλή τους πεποίθηση ότι μετά από μένα θα έβγαζαν κι άλλα τέτοια αγγελούδια. Λυπάμαι τους υπόλοιπους γονείς της γης που νομίζουν ότι τα παιδιά τους μου μοιάζουν....αλλά πάντα αξίζει η προσπάθεια και η τεκνοποίηση είναι μια καλή πρόφαση για σεξ και εκκλησία.Τέλος δέχομαι με ικανοποίηση τα συγχαρητήρια και τα λουλούδια από τις ερωμένες που είχα έως τώρα και θα ήθελα να καούν στην κόλαση μόνο 4 απ' αυτές για 2 αφροδίσια και 2 καταθλίψεις.

   
θα τα πούμε ξανά σύντομα

56 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Snake και μόνο που έγραψες σχόλιο, έδωσες στο άρθρο άλλα 500 κιλά ρισπεκτίλα, βαρβάτη σαν τ' αρχίδια του Τζων Γουέην

      Διαγραφή
  2. Hmmkay, ας βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Πρώτον, απλά ζηλεύεις που η λατρεμένη αραπίνα (και πλέον επισήμως και MILFάρα) προτιμά εμένα από σένα. Δεύτερον, ο ρόλος του Μπλόγκερ (ναι ρε μουνιά, το Μ κεφαλαίο, γιατί ο πραγματικός Μπλόγκερ δεν είναι αυτός που ανοίγει ένα μπλογκ για να διαφημίσει το κόμμα του ή να λέει για την Αντονέλα και τη γκόμενα του Μπίμπερ)) ήταν να σε κάνει να κοπανάς την γκωλάρα σου κάτω από τον γέλωτα αναδεικνύοντας παράλληλα το πόσο σκατά ήταν τα πράγματα. Τώρα που τα σκατά είναι τόσο μεγάλα που φαίνονται από το διάστημα και μας βλέπουν οι κάτοικοι του Ζοργκ-754873 και κάνουν τηλεμαραθώνιους για να μας σώσουν, τι να κάνεις, να αναδείξεις το γαμημένο αυτονόητο; Κι έπειτα είναι και το mood. Αν δεν είσαι στο σωστό mood, θα γράψεις ένα τρένο μαλακίες με την αυτοκινητάμαξα δώρο. Και να κλείσω με ένα κοινωνικό μήνυμα: Όσοι γαμάτε τις μανάδες σας, βάζετε καπότες τουλάχιστον. Δεν είδατε τι τραβούσε η Αντιγόνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή η μαλακία σου Thomas και μάλιστα πολύ σωστή...αλλά ρε πούστη μου,τι στο μπούτσο έγινε;Λες να βαρεθήκαμε να γράφουμε άρθρα και το ρίξαμε στις γαμωξεπέτες μόνο και μόνο για το κωλο statuw quo;;;Κι έπειτα είναι και το mood, όπως λες.Όταν όλη μέρα τον παίζουμε και παραπονιόμαστε δεν γράφουμε σωστά άρθρα, αλλά δες τον Διπρόσωπο ρε μαλάκα, τον απολύσανε γιατί δεν δέχτηκε αυτός και η κοπέλα του μείωση στο μισθό, αλλά όταν γράφει άρθρο προσκυνάει το σύμπαν....τι να πω.

      Μανάδες γαμούσα,γαμάω και θα γαμάω ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΆΞΕΙΣ και η Μπιγιονσέ δήλωσε πεντακάθαρα ότι είσαι τζούφιος και το παιδί δεν είναι δικό σου

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω...ώρες ώρες νιώθω αηδία για τον εαυτό μου. Μετά βέβαια θυμάμαι τι ιδιοφυΐα είμαι και μου περνάει. Μα αυτό ακριβώς είναι το σωστό mood για να γράψεις τιτανοτεράστια άρθρα: να θες να γαμήσεις ό,τι έχει και δεν έχει μουνί από την τσαντίλα (π.χ. για την άδικη απόλυση) και αυτό να σου βγαίνει σε γέλιο μέχρις ξεκωλιάσματος.
      Το παιδί δεν είναι δικό μου, ε; Θα σου πω εγώ. Όταν μεγαλώσει, θα δούμε αν θα φτιάχνει λίστες ή αν θα ξεφτιλίζει όποιον κάνει τη μαλακία να διαβάσει το μπλογκ του. Και ποιος είναι τζούφιος, ρε τρόμπα; Αν ήθελα, θα σου έκανα παιδάκι από τον κώλο αυτή τη στιγμή. Από εδώ που κάθομαι.

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχαααα!!!!Ρε τα σπερματοζωάρια των 11χρονων δεν είναι γόνιμα και ο κώλος μου είναι μια μικροσκοπική παγίδα θανάτου.Θα σου το πω αργά για να μην πάθεις ακύρωση δεξιού όρχι,έχει καταπρασινομπλέ μάτια,είναι πανέμορφο κι έχει ψωλή-κοντάρι και δεν λέει "δε με ΛΛΛες/δε σε ΛΛΛέω"....μπλογκ δεν θα κάνει γιατί θα γίνει ροκ-σταρ σαν τον μπαμπά του στα νιάτα του!

      Διαγραφή
    4. ...και μετά ξύπνησες και βάρεσες μια πρωινή για να συνέλθεις.

      Διαγραφή
  3. Και περιμένεις να ξαναρχισουν να γράφουν καλά (οι άλλοι γιατί εγώ γένομαι μπέτερ εντ μπέτερ) μετά την θερμή σου παράκληση; Αφού μας έχουν γαμήσει το μυαλό τα γαμώ ΜΜΕ και η κυβέρνηση το τελευταιο διάστημα...
    Η έυκολη λύση αν έχεις ανομβρία σκέψης είναι να κράξεις κάποιον ή κάποια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων. Και εγώ το έχω πράξει και έφτιαχνα 2 άρθρα σε 1 μέρα... Το δύσκολο είναι να κάνεις κάτι αληθινά πρωτότυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ αρχίδα μη μιλάς καθόλου γιατί όντως κάνεις πολλά πραγματικά πρωτότυπα πράγματα!!!Στη δική σου περίπτωση η ποιότητα πάει (η μάλλον πήγαινε) και με την ποσότητα, αλλά από τη μέρα που έπεσες με τη μούρη στο βυζί, γράφεις ένα άρθρο κάθε 666 μέρες

      Διαγραφή
  4. βασικά όλοι μας έχετε ελαττώματα.gelio polu
    8a arxisw na grafw kana kalo ar8ro,mh peis tipota sth mama

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άντε σταδιάλα ξεκίνα που έχουμε μείνει με το φρέντζόουν εδώ και μια αιωνιότητα και μια ημέρα

      Διαγραφή
    2. Τουλάχιστον έβγαλε την καρδούλα ο κτέο, να σταματήσουμε να τον πρήζουμε... Κάτι είναι κι αυτό

      Διαγραφή
    3. θα την βάλει αλλού,απλά ελπίζω να μην την έχει στο ύψος του τσατ γιατί θα φάει πέο

      Διαγραφή
  5. Χέστηκε ο Διπρόσωπος αν έχει πολλά σχόλια ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό έχεις μόνο να πεις;!;!;!

      Διαγραφή
    2. Nαι γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα σου.

      Τροχονόμο στα μπλογκ θα σε κάνουμε?!

      Διαγραφή
  6. Χωστήρα μαν, κανείς δεν γράφει κατά παραγγελία και κανείς δεν γράφει ψυχαναγκαστικά.
    Γράφεις γιατί σου καύλωσε να γράψεις και end of story. Δεν γράφεις για να κάνεις 500k views, γιατί εκτός από σένα δεν τα βλέπει κανείς άλλος και κατά πάσα πιθανότητα χέστηκε ο κάθε αναγνώστης για το πόσοι σε διαβάζουν. Τώρα αν σε χαλάει να έχεις αναγνώστες που δεν σχολιάζουν, τι να σου πω μαν, διέγραψε τους. Δεν τους κάνεις εσύ τη χάρη που τους φιλοξενείς, αλλά εκείνοι που σε επέλεξαν. Για να βάζουμε τα πράγματα σε μια ορθολογική σειρά.
    Δεν θέλω να γίνω Μάστερ Τζι, δεν θέλω να γίνω ο μαλάκας ο κοντός, δεν θέλω να μπαίνουν 800 άτομα και να τη παίζουν στα σχόλια και δεν θέλω φυσικά να μείνω στην Ιστορία ως ο Thor Που Κάποτε Είχε Blog.
    Από εκεί και πέρα, προσωπικά γράφω για ότι μου τη βαρέσει, όποτε μου τη βαρέσει και αν σας αρέσει. Δεν είμαι διατεθειμένος να βάλω το μαγικό γαμηστιράκι της μπλογκογραφής στο 4 μόνο και μόνο επειδή πρέπει. Θα το βάλω επειδή γουστάρω.
    Enough said.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι ρε Θωρούλη να ήταν έτσι τα πράγματα και τότε πίστεψέ με θα απολάμβανα αγνή,παρθένα καφρίλα, είτε αυτή λέγεται χιούμορ, είτε προσωπική αναζήτηση, είτε λαγνεία, είτε χαλβάς καθαροδευτεριάτικος.
      Η φάση με τα views, αν κατάλαβες, ήταν καθαρά χιουμοριστική παρέμβαση για να ελαφρύνω το κείμενο.Και φυσικά κανείς δεν θέλει να καταντήσει το μπλογκ του (εκτός αν πραγματικά το επιζητεί και είναι μέρος της καφρίλας του) βορά των τρόλλων και των lovers/haters.
      Όσο αφορά τους αναγνώστες,από ένα σημείο και μετά θεωρώ, ότι εγώ τους κάνω τη γαμημένη τη χάρη να τους φιλοξενώ, ενώ αυτοί λένε: "καλά είμαι γαμάτος και lifer,αλλά παρακολουθώ και τόσα μπλογκ και ¨ενημερώνομαι¨ για να έχω αποψάρα πάνω στη ζωή" με την ψευδαίσθηση ενός "πλούσιου" προφίλ...τους γράφω στ' αρχίδια μου αυτούς για το λόγο ότι δεν έχουν άποψη ούτε σ' εμένα,ούτε σ' εσένα, αλλά ούτε σε κανένα από τα μπλογκ που παρακολουθούν.
      Όσο αφορά τον αυθορμητισμό ή τον ψυχαναγκασμό για τη δημιουργία άρθρου,θεωρώ ότι αποτελεί σε πρώτη φάση ανάγκη.Και τι εννοώ.Όταν θα κάτσεις και θα πεις "τώρα γράφουμε",έχεις φτάσει σε φάση που θες να τα βγάλεις.Εγώ τα έχω με τους λόγους που θέλει κάποιος να γράψει.Όταν ο λόγος είναι "πω μαλάκα έχω καιρό να γράψω, ας δώσω λίγη σοφία στο λαό","σήμερα στραβογάμησα,ας μοιραστεί ο κόσμος το αποτυχημένο μου γαμήσι μπας και πετύχω κανέναν συμπάσχοντα ή κάποιον που να μου συμπαρασταθεί", τότε έχω πρόβλημα και παίζουνε τα πέλε μου αν αυτό καταντήσει συνήθεια.

      Σε γενικές γραμμές αυτό που θέλω να πω είναι,ότι ένας γαμημένος μπλόγκερ εκεί μέσα στο μηχάνημα που έχεις για να στραβώνεσαι με γαμήσια, έχει κάτσει να βγάλει την ψυχή του και καλό είναι να πεις τη γνώμη σου. Από την άλλη αυτός ο μαλάκας που μετά από 10 μαλακίες θα ανοίξει να διαβάσει το μπλογκ σου είναι.....(βαριά λέξη)...."υποχρεωμένος" να σε σεβαστεί λεκτικά μια και το μπλογκ του είναι ανοιχτό προς το κοινό.

      (η συγκεκριμένη απάντηση μου πήρε πάνω από μισή ώρα για να διαλέξω πολύ προσεκτικά τις λέξεις μου)

      Διαγραφή
    2. Εντάξει, έχεις διαφορετική οπτική για το θέμα και οφείλω να τη σεβαστώ, πρώτον επειδή έτσι γίνεται ο σωστός διάλογος και δεύτερον επειδή είμαι φιλοξενούμενος στο δικό σου βήμα.
      Ξέρεις πόσα blogs παρακολουθώ χωρίς να έχω ποτέ σχολιάσει το παραμικρό; Πολλά. Μερικές φορές δεν ξέρω τι να πω, άλλες φορές διαφωνώ οριζόντια και κάθετα και δεν γουστάρω να πλακωθώ και σε κάποιες άλλες φάσεις απλώς διασκεδάζω χωρίς να έχω προσωπική άποψη. Επίσης δεν είναι όλοι τίγκα στην ανετίλα ώστε να εκτεθούν σχολιάζοντας τις απόψεις ενός (κατ' ουσίαν) αγνώστου. Θέλω να πω, υπάρχουν shades of grey στη φάση και ως blogger οφείλω να τις σεβαστώ. Από την άλλη θεωρώ πιο έντιμο το να με πετάξει κάποιος από τη λίστα αναγνωστών του παρά να συφιλάζεται με τη πάρτη μου και το γεγονός ότι δεν σχολιάζω. Συνεπώς προσωπικά θα ήμουν μέγας υποκριτής και παπάρας του κερατά αν τσαντίζομαι με τους περαστικούς αναγνώστες, από τη στιγμή που ο ίδιος βαράω αυτό το ρολάκι αλλού.
      Λόγοι ε; Ναι, οκ, στραβογάμησα και θέλω να το μοιραστώ με αγνώστους. Δεν είναι κακό. Ξύπνησα με epiphany και πάλι θέλω να το μοιραστώ με αγνώστους. Το αν θα σχολιάσουν ή όχι και το αν θα με ξαναδιαβάσουν ή όχι, είναι στη διακριτική τους ευχέρεια και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επηρεάσει ούτε τη ψυχολογία μου, ούτε τη RL μου. Αυτό εννοώ όταν μιλάω για διαφορετικές οπτικές. Εγώ το blog το έχω για ψυχανάλυση και είμαι ευτυχής που επί ενάμιση χρόνο είχα γράψει και γαμώ τα κείμενα, όπως το ίδιο ευτυχής είμαι που εδώ και ένα εξάμηνο σας έχω πρήξει τα παπάρια με τη μίρλα μου. Εσύ τη βρίσκεις για παράδειγμα με τις "Οικογενειακές Ιστορίες" και το "Μπλογγάριθμο". Οκ, μαγκιά σου, δικό σου βήμα, ότι γουστάρεις γράφεις. Εγώ απλά προσπαθώ να κράζω τον εαυτό μου και μόνο αυτόν. Από την άλλη όμως, δεν θα γυρίσω ποτέ να κράξω εσένα που ξαφνικά με έκανες μπλογγάριθμο και ιστορία χωρίς καν να με ρωτήσεις (είναι λίγο παρεξηγήσιμο αυτό να ξέρεις) ή να με ξέρεις προσωπικά. Δεν με παίρνει, δεν έχω αυτό το δικαίωμα. Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να μη σχολιάσω καν. Και εκεί βρίσκεται ο λεκτικός σεβασμός απέναντι σε κάποιον που έχει το blog ανοικτό για το κοινό.
      Με φωνάζει η Ψηλή. Αναγκαστικά σταματώ.
      Peace.

      Διαγραφή
    3. Ρε Θωρ το δικό σου μπλογκ είναι η κάθαρσή σου, το ξέρεις και δεν χρειάζεται να σου το πω εγώ, τώρα όσο αφορά μπλογκαρίθμους και λοιπές παπαριές που κατά καιρούς κάνω, όντως χωρίς την άδεια κάποιου (αν και το έχω ρωτήσει στις οικογενειακές ιστορίες να μου πει όποιος δεν θέλει να συμπεριληφθεί), είναι μεμπτό και αν κάποιος μου το ζητήσει, το σβήνω.
      Βήμα στο celebriti έχουν όλοι...ακόμα και η καριόλα η πρώην μου να έγραφε, δεν θα την έσβηνα (θα την τρόλλαρα γαμιώντας όμως).Αλλά ρε πούστη τώρα που σε πέτυχα, θα τ' ακούσεις:
      Τα μπλογκ που παρακολουθείς λογικά τα γουστάρεις,το να πεις την άποψή σου δεν σε βάζει σε war of words,εκτός αν εσύ το επιθυμείς...και είναι μαλακία να ξέρεις ότι πάνω σ' ένα θέμα έχεις μια άποψη και αντί να την καταθέσεις λες "έλα μωρέ δε γαμιέται,αν το πω θα με τρολλάρουν και θα μου τα πρήξουν" ΜΑΛΑΚΊΕΣ....θυμάσαι που μου έλεγες για τη NamNaira;Τι σου είπα (ο σοφός);Ότι είναι και γαμώ τα παιδιά (άσχετα ότι τώρα έχει τσαντιστεί με την πάρτη μου και μου τα χώνει σαν Βαλκυρία με περίοδο) και ότι αξίζει να της γράφεις....Η γαμωάποψη και το feedback μετράει μαλάκα μου και να ξέρεις είναι τιμή μου που εσύ και μερικοί άλλοι με παρακολουθείτε

      Διαγραφή
    4. Μan, επειδή έχω φάει πούτσο 30ποντο (η Ψηλή τον έχει μεγάλο), θα σου απαντήσω το βράδυ.
      Ακόμα όμως ντρέπομαι να σχολιάσω στη NamNaira.

      Διαγραφή
    5. καλό "σεξ" και περιμένω απάντηση!!!....δεν σου είπα τα νέα..ΓΑΜΆΩ ΚΑΙ ΔΈΡΝΩ!!!Ναι ρε!!Μπέσα!!Αλλά εγώ τον δικό μου τον μετράω σε ίντσες (9 ίντσες καθαρό ραδόνιο,μιλάμε για πολύ χέβυ-μέταλ)

      Διαγραφή
  7. Εγώ πανηκοβλακώθηκα μην με διαγράψει και κάνω comment!Και ναι ρε εγω δεν έχω ταλέντο στο γραψημο για αυτό γράφτε για να κοπανάω κάτω τον γκώλο μου από τα γέλια!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααα!!!!!win,epic win,epic lol win!!!!'Νταξ' ψηλέ γάμησες!!!Ελπίζω από 'δω και στο εξής να τα λες!!!

      Διαγραφή
  8. Αγαπητέ γαμημένε Χωστήρα

    Θα αναφέρω πως λειτουργώ εγώ σαν μπλοκέρ.
    Όταν έχω γαμάτη διάθεση και όλα στην ζωή μου πάνε ρολόι έχω και την τάση να κράξω πράγματα και καταστάσεις. Δεν συμβαίνει συχνά αυτό. Μια η κούραση της δουλειάς, μια τα προσωπικά, μία η βαρεμάρα, μια τα ξενύχτια, μία τα ουίσκια, μία το ξενέρωτο γλυφοκώλη που μου έκανε η Μπιγιονσέ και άλλα τέτοια ξεφτιλίκια.
    Όταν λοιπόν δεν έχω καλή διάθεση δεν μπορώ να γράψω σαν Περίνιο. Θα φανεί όπως και φάνηκε στα τελευταία μου άρθρα που ήταν μουνοπαρακαλιάρικα σαν και του λόγου σου. Θα μου πεις ρε μαλάκα Περίνιο τι ακριβώς είναι ο Περίνιο ένας ψεύτικος Πέρης ; Και θα σου πω όχι μαλάκα Χωστήρα είναι ένας διαφορετικός Πέρης που ξεδίνει.
    Τέσπα είναι πως το βλέπει κανένας και από τι σκοπιά. Σεβαστή και η άποψη σου αλλά και στα αρχίδια μου σε γράφω για να μην λες πως δεν είμαι ευγενικός μαζί σου.
    Τώρα σχετικά με τους αναγνώστες. Δεν με νοιάζει προσωπικά αν σχολιάζουν όσοι είναι γραμμένοι στην μπλογκάρα μου. Και εγώ είμαι γραμμένος σε πολλά. Άλλες φορές όπως λέει και ο Θορ κάνω σχόλιο και άλλες δεν μου βγαίνει. Είναι και αυτό θέμα διάθεσης για μένα. Πάντως τα διαβάζω όλα. Εκτός όταν βλέπω πως το όλο το θέμα είναι 3 λέξεις και 1 τραγούδι από το youtube. Αυτό για μένα δεν είναι θέμα μπλοκ είναι απλώς μια ανάρτηση.

    Από επισκεψιμότητα σε γαμάω πάντως. Τσίμπα δύο αρχίδια δικά μου και τα άλλα δύο του Μονσιέρ που συνεχώς κράζεις. Αν θες τσίμπα και του Τόμας αλλά είναι ανήλικο και θα σε καταγγείλει για παιδεραστία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή έχω καιρό να γαμήσω, μισό να βάλω τη γκαπότα την ολόσωμη την πρόστυχια, που μόνο αυτή χωράει στο μυδραλιοβόλο μου.

      Πότε θα τελειώσεις ρε μουνί το άρθρο με τα Ταρώ που μου έχεις καταντήσει πιο κλάψας κι από "πακέτο" της Χατζηβασιλείου;
      Ξεδίνεις;;;;;Νταφάκ!!!!Ο μπουγιαμπέσας ο Χατζηγιάννης δεν είναι "ξεδίνω", είναι "τον πίνω".Αλλά και πάλι σε αγαπάμε γιατί λάβαρο/πανώ και τέθοια.

      Αν με γαμάς από επισκεψιμότητα είναι γιατί ξεκίνησες πιο παλιά από μένα και διότι χρησιμοποίησες το πιο ΆΘΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΌ κόλπο για να το πετύχεις:έβαλες μουνιά και χρησιμοποίησες λέξεις που ξέρεις ότι οι αυνάνες χρησιμοποιούν στο γκουγκλάρισμα (μουνί,παρτούζες,γαμήσι) και μ' αυτό το δόλιο τρόπο αναρριχήθηκες.Είσαι κωλόφαρδος που σε ανακάλυψα και έγινες πολύ πιο γνωστός!!
      Ο Μεσιέ και ο Τόμας μπορούν να να κάνουν αέρα στα βασιλικά μου αρχίδια κι εσύ θα μου φέρνεις τσιγάρα και πίνιες-κολλάντες

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχα σε είδα και εσένα που ξεκίνησες να γράφεις λέξεις πρόστυχες και αηδιαστικές. Ντροπή σου.
      Επειδή το ζήτησες το 2ο μέρος με τα ΤΑΡΩ εντός των ημερών. Το έχω μισοτελειώσει αλλά επειδή δεν είχε επιτυχία το πρώτο είπα να το ξεχάσω.
      Λίγα για τον Χατζηγιάννη ρε μουνί.
      Και τέλος είμαι γαμάτος.

      Διαγραφή
    3. Το πρώτο ίσως να μην είχε θαεματικότητα,αλλά όχι ότι δεν είχε επιτυχία,μην είσαι μαλάκας......ειδικά όταν διάβαζα την "ισχύ" είχα κάτσει στο πάτωμα και γελούσα μόνος μου!!!

      Διαγραφή
    4. Τι παιδεραστία να κάνει αυτός ρε; Αυτός από το πολύ μουνοπαρακάλι δεν μπορεί να χύσει!

      Διαγραφή
    5. Έτσι να μου μαζεύεστε δυο-δυο να σας παίρνω με τη μία σουβλάκι,μην κουράζομαι γέρος άνθρωπος να ανεβοκατεβαίνω τα σχόλια για να γαμήσω,γιατί μπορεί να κάψω δεξί αρχίδι...Τόμας ξέρεις τι είπε η Μπιγιονσέ όταν είδε τον "Τίγρη" μου;..."καλέ αυτό μπορώ να το αγγίξω ή θα με δαγκάσει;"
      Και της απαντάω κι εγώ σαν γνωστός φιλόζωος:"καλά, ο φίλος μου ο Τόμας δεν σε καλύπτει;"
      Και μου λέει "άμα με κάλυπτε θα ονόμαζα το παιδί μου XTRS;!;!;!"

      Διαγραφή
    6. Προς αποκατάστασιν της ιστορικής αληθείας: Όλα αυτά του τα είπε αφού πρώτα σαν καλός φίλος φρόντισα να της πω, "Κοίταξε, μωρό, ο Χωστήρας είναι φίλος μου, αλλά είναι λίγο καθυστερημένο το παιδί και τρέφει και πολύ μεγάλες αυταπάτες. Γι'αυτό φτιάξ'του λίγο την αυτοπεποίθηση." "Μα είναι σαν ανάποδο γαμώτο!", μου παραπονέθηκε η κυρία. Και τότε εγώ της είπα, "Πιες κανένα μπουκάλι Γιάννη Οδοιπόρο για να το αντέξεις. Και να θυμάσαι ότι σε αγαπώ." Κι έτσι ειπώθηκαν όλες αυτές οι μαλακίες που αραδιάζει αυτός ο τρομπέιτορ.

      Διαγραφή
    7. ψεύδη τόσο αισχρά όσα αυτά που είπε σε unofficial κύκλους ο Justin Bieber ότι γάμησε την Mariah μετά τα γυρίσματα του "all I want for christmas", πιο lame κι από κάλαντα μικρού γύφτου τα χριστούγεννα....κάντε και την αντιστοιχία δηλαδή: υπερανήλικος υποστηρίζει ότι γάμησε τρίπατη υπερμιλφάρα...τσ τσ τσ...αυτά φίλε μόνο στην Κρήτη μπορούν να συμβούν (να θυμίσω τον μαθητή που πηδιόταν με τη δασκάλα του).
      29 κατασκευαστές δονητών μισούν τον Χωστήρα...αυτοί ξέρουν

      Διαγραφή
    8. Γιατί, βρε μαλάκα όρθιε, μήπως τη γάμησες εσύ;

      Διαγραφή
    9. ΌΧΙ....αλλά διότι δεν προλάβαινα, είχα να επιλέξω: ή ψωλή στην Μπιγιονσού ή Πορνοπαίδεια...διάλεξα το δεύτερο για να να ξεστραβωθείτε και μετά έπρεπε να φύγει

      Διαγραφή
    10. μαλάκα το σχόλιο του περινιο για παιδεραστία έκλεψε την παράσταση σαν αλβανός "δάσκαλος" απο βόρειο ήπειρο.. ρατσιστικό θα πείτε αλλά όλοι στην οικοδομή έτσι έλεγαν.

      Σε αγαπώ.

      Διαγραφή
  9. Τρεχάτε αιχμαλωτίστε πεταλούδες να σας έρθει η έμπνευση στο χεσιμό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ζεις μωρή κουφάλα κι εσύ;;;;;Μπράβο...μπράβο...τώρα παίρνω απόχη και κωλόχαρτο κι έρχομαι!!

      Διαγραφή
    2. Κοιτα να δεις ωραιο μπαχαλο γινεται. Γουσταρω.

      Παντως γενικως το θέμα "μπλογκ" ειναι τεράστιο. Αλλα σίγουρα η μόνη κοινή συνισταμένη είναι ο παράγων feedback ανεξαρτήτως point of view στο τεράστιο "μπλογκ" θέμα.

      Ψσσσσ τι ειπα ο ανθρωπας!

      Διαγραφή
    3. παίζει να είχα τώρα τετραπλό οργασμικό σοκ με το σχόλιό σου
      Το feedback είναι το όπιο του "καλλιτέχνη"

      Διαγραφή
  10. Εγώ δεν σχολιάζω καν.
    Εξάλλου έχασα το first...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω τι έγραψες σ' αυτό το σχόλιο,αλλά είμαι σίγουρος ότι οι ενοχές σου μήπως και φανείς "γαμάω και δέρνω" και πούνε "καλά ποιός νομίζει ότι είναι;", πιστεύω ότι σ' έκαναν να σβήσεις το πρώτο....αμαρτία ψηλέ...όπως και να έχει είσαι πρότυπο γραφής!!

      Διαγραφή
  13. Κοίτα να δεις. Όχι εκεί ρε, εδώ εμένα κοίτα! Ωραία, το χουμε. Λοιπόν ακου να δεις πως πάει το θέμα. Βάσικα να πούμε είναι πολύ υποκειμενικό και στην κρίση του καθενός. Θα μιλήσω λοιπόν για τον εαυτό σου...εε τον εαυτό μου ήθελα να πω. Αρχικά για το τι γράφει ο καθένας: Μέσες άκρες συμφωνώ με τον εν Χριστώ αδελφό Πέρινιο τον Πρωτομάστορα. Είναι θέμα έμπνευσης. Αν σου κάτσει, σου κατσε η πουτάνα. Αλλιώς δε πά να τη κεράσεις και 32 μπουκάλια γουίσκι, με το πουλί στο χέρι θα μείνεις. Εγώ έχω δύο μπλογκ. Στο ένα γράφω ότι μαλακία και ξερατό που κατέβει στο σάπιο μου κεφάλι. Ότι να ναι, όποτε να ναι (ναι και 2-3 λέξεις με βιντεάκι από γιουτούμπ από κάτω). Το λέει και στην προκύρηξη πάνω δεξιά άλλωστε. Το άλλο είναι πιο πχιοτικο και καλά. Γράφω μόνο όταν θεωρήσω εγώ ότι έχω κάτι άξιο να γραφτει. Αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας τους, έτσι τα θέλω.

    Πάμε τώρα στα σχόλια. Συμφωνώ αλλά και διαφωνώ μαζί σου. Συμφωνώ ότι τα σχόλια είναι το όπιο του μπλόγκερ. Σε φτιάχνει, σε ανεβάζει όταν ο άλλος σου αφήνει σχόλιο, όπως και να το κάνουμε κι όποιος δεν το παραδέχεται είναι μεγάλος μαλάκας. Στην τελική αν δεν ήθελα αναγνώριση και αποδοχή από τρίτους δεν θα ανέβαζα τις σκέψεις μου ή τις μαλακίες μου στο ιντερνετς, θα τις κρατούσα στο συρτάρι. Από την άλλη δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανέναν να σχολιάσει. Και το "θα σβήσω όποιον δεν μου αφήνει σχόλια" μου κάνει λίγο απολυταρχικό. Δεν λέω ότι είσαι κάνας φασίστας, δεν σε ξέρω κιόλας μπορεί και να είσαι, αλλά δεν νομίζω -ελπίζω να μην είσαι. Απλά σου λέω ότι μου ακούγεται κάπως άκομψο(αν και αφήνω αυτό το σχόλιο μόνο και μόνο για να μη με διαγράψεις -σλουρπ- τιτανοτεράστιε και τρισμέγιστε άρχοντα της πλαγιολίσθησης -σλουρπ- σε παρακαλώ μη με διαγράψεις εφέντη -σλουρπ.). Κι εγώ παρακολουθώ πολλά μπλογκ στα οποία δεν σχολιάζω, είτε γιατί μου αρέσει απλά να τα διαβάζω, είτε γιατί σκοπεύω να τα διαβάσω κάποια στιγμή και βαριέμαι να τα ξαναψάχνω, είτε γιατί τα διάβαζα κάποτε και τώρα δεν ξέρω πως να απενεργοποιήσω την παρακολούθηση τους (αλήθεια πως γίνεται;). Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία. Μπορεί να σχολιάζω σαν πουτάνα στο μπλογκ σου από δω και πέρα, μπορεί και να μην ξανασχολιάσω ποτέ. Μην με διαγράψεις όμως γιατί θέλω να σε διαβάζω και βαριέμαι να σε βάλω στα φέηβοριτς. Μου είναι πιο βολικό στον πίνακα ελέγχου του μπλόγκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνοδοιπόρε στην πατουσολαγνεία, εγώ εσύ και ο Μπελελίδικος είμαστε η αγια-τριάδα της πενταδάχτυλης μικρής θεότητας.Θα σου πω ότι σίγουρα κάθε ένας μας έχει διαφορετικό τρόπο λειτουργίας , οπότε σύμφωνοι ως εδώ.Αλλά όπως είπα πριν δεν αντέχω τις ξεπέτες (και δεν εννοώ ένα βιντεάκι και 2 γραμμούλες κείμενο, αν και αυτό κι αυτό μια μορφή ξεπέτας, αλλά πιο ελαφριά), εννοώ το "πρέπει να γράψω κάτι κι ας είναι ό,τι στο μπούτσο να 'ναι", προσωπικά μιλώντας είχα γράψει πολλές φορές κείμενα τα οποία λίγο πριν το τέλος τα διέγραψα γιατί δεν μου άρεσαν καθόλου, όπως επίσης το ίδιο έκανα και με πολλές παλιότερες μου αναρτήσεις που θεωρώ ότι ήταν επιεικώς μόνο για τα γουρούνια.
      Το γενικότερο σκεπτικό όταν έγραψα αυτό το άρθρο δεν ήταν τόσο το να κατακρίνω και να εξαπολύσω επιθέσεις, όσο το να τσιμπήσω σαν αλογόμυγα μερικούς από 'μας (ίσως λίγο κι εμένα) ώστε να γράφουμε καλύτερα άρθρα.
      Όσο δε αφορά τα σχόλια, δεν είμαι της άποψης "πωωωωω ρε μαλάκα, είχα 800 σχόλια, γαμάω και δέρνω", όσο το να γίνει ένα κουλουβάχατο κι ένας τζερτζελές που να φτάσει σε κάποια φάση να γραφτούν ατάκες παροιμιώδεις και να υπάρξει ένας "διάλογος" τίγκα στο γέλιο. Θυμάμαι όταν ήμουν πριν φύγω για διακοπές πριν μερικές εβδομάδες, που έγραψα ένα άρθρο μικρούλη και είπα ότι απαγορεύονται τα σχόλια χωρίς βρισιά ή χλέυη και έγινε ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ!!Αυτά μ' αρέσουν εμένα.Τώρα αν ο άλλος διαβάζοντας αυτό, δεν έχει ούτε καν την "στοιχειώδη ευγένεια" να ρίξει το γαμωκάντηλό του για τον χαβαλέ...τότε τι να πω.

      Υ.Γ. εσύ έχεις δηλώσει αρκετές παρουσίες ώστε να μην διαγραφείς!!

      Διαγραφή
  14. Να λοιπόν Κύριε που οι βρισιές φέρνουν σεντόνια!!!
    Το πέτυχες, παράπονο δε γίνεται να έχεις σήμερα.
    Μόνο, αφού το ζητάς μιά διαμαρτυρία & μιά διόρθωση:
    Η Διαμαρτυρία: Λίγο λιγότερο scatology παρακαλώ... Διαβάζουν & Κυρίες (MILF, μας λέτε τώρα).
    Η Διόρθωση: Yes I do αλλά όχι Τρούμπα: Αθηναία κάτοικος Μυκόνου είμαι μέσω Λονδίνου κλ μα Τρούμπα νον..
    Πέραν αυτών chapeau (σχαπώ) διότι με κατάλαβες κι αρνητικό δε βλέπω: οι αληθινοί ποιητές σε καταγώγια εμπνεύστηκαν (από Μπάυρον και Ρεμπώ ως Σολωμό και Λαπαθιώτη).
    Και κάτι ακόμα: Λατρεύω που you do as you preach: διότι (αν δεν το ξέρουν οι ανωτέρω σχολιαστές θα το πω) εσύ αφήνεις σχόλια (& ξέρεις κι ορθογραφία, μα αυτό είναι άλλο μέγα θέμα..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Looooov MILF!!!
      Ξέρεις τι γουστάρω σ' εσένα ρε Δάφνη; Ότι δεν είσαι μια αποστειρωμένη κουλτουριάρα με γυαλάκια και ανταποκρίσεις από το μέγαρο, αλλά ότι ζεις την πραγματικότητα και την απολαμβάνεις...βέβαια φταίει και η σχολή που σε εμπνέει (καταραμένοι ποιητές και τέθοια, αν έβαζες βέβαια και λίγο Edgar Allan Poe μέσα θα είχες ανακηρυχθεί ιέρεια).

      Το θέμα skatology μπορεί κάλλιστα να υποχωρήσει, αλλά πρέπει να βρω ο τιτανομέγιστος άλλες οδούς έκφρασης...τώρα με βάζεις σε εφευρετική διαδικασία και θα την βρω την άκρη!!

      Διαγραφή
    2. Χμ... μέσα έπεσες (& ακόμα πιο καλά μα δε θα περιαυτολογήσω)..
      Μόνο (ώσπου να βρεις την άκρη) πλιζ δες εδώ για να το δεις το πόσο μέσα πέφτεις...

      http://kastellakia.blogspot.com/2011/06/blog-post_23.html#axzz1ocisiJFE

      (Σόρυ αν δε γίνεται με κλικ, δεν ξέρω να βάζω σύνδεσμο σε Σχόλιο)

      Διαγραφή
  15. Δες το μέιλ σου ρε bro και θα καταλάβεις γιατί το έσβησα. Σ' το έχω στείλει εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ένα άρθρο που ζητάει άρθρα... ΡΕ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ, έχουμε πάθει αφυδάτωση να πούμε με τα άρθρα-ξεπέτες!! Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ. Και το μήνυμα ελήφθη, ελπίζω σύντομα να επιβαρύνω την μπλογκόσφαιρα με νέο άρθρο... YOU ASKED FOR IT, BITCHES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απαντήσεις
    1. Καλώς τ' αρχίδια μου τα δυο!!!!Πού είσαι μωρή τρώγλη των ψυχασθενάδικών;;;

      Διαγραφή