Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΠΑΡΆΠΟΝΑ ΤΟΥ "ΜΈΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠ' ΈΞΩ",ΚΙ ΆΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΊΕΣ

1.Γιατί....τι είναι ο μπλογκερμαν...τι είναι το ζουμί του.
Και ερωτώ.Γιατί εγώ κύριοι κάθομαι και γράφω blog,πηδιέμαι ανάποδα να το διαφημίζω αριστερά και δεξιά σαν τις σερβιέτες και να έχω 32 καταχωρημένους αναγνώστες (οι οποίοι βέβαια και αποδεδειγμένα είναι και γαμώ τσ' αθρώπους) εδώ και 8 μήνες,την ίδια στιγμή που οι θηλυκοί μου συνάδελφοι στο ίδιο χρονικό διάστημα είχαν τουλάχιστον τους διπλάσιους; Μήπως επειδή δεν έχω μουνί και βυζιά;Μήπως οι άντρες αναγνώστες ευελπιστούν ότι θα πηδήξουν μια γκόμενα υποβάλλοντας "παρακολούθηση" και γράφοντας κίνκυ σχόλια;!;!Πάρτε το χαμπάρι...έτσι (μάλλον) δεν θα γαμήσεις γιατί συνήθως οι blog-ο-γκόμενες έχουν και κανονική ζωή.Εγώ δήλωσα εξ' αρχής άντρας παπαράτος που ξουρίζεται χωρίς αφρό και έκανα στρατό και δεν είμαι "λίγο κρασί,λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου",αλλά στρέητ του κερατά.....Καλά σας κράζει η NamNaira αιδοιοσυρόμενοι.






   Και θα μου πει ο αναγνώστης τούτου εδώ του πονήματος:"μήπως σε καίει πουστράκο;;;;;" Και θα του απαντήσω χωρίς να το σκεφτώ,3000 προβολές σε 10 μέρες χωρίς chat-room είναι φίλε μου επιτυχία.....βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο οι περισσότεροι πέφτουν πάνω στο μπλογκ μου καθώς έκαναν αναζήτηση με λέξεις όπως:μουνί,κώλος,βυζιά,γαμάω μιλφ,ξέκωλα πουτανάκια,γάμα τη γυναίκα μου,ο αποπάνω και ο αποκάτω μου είναι μαλάκες,nip-tuck,χύσια στη μάπα και άλλα.




2.Όλοι ξέρουμε ότι το όνομα του μπλογκ,αλλά και το ψευδώνυμο του μπλογκερ είναι βασικά για την αρχή της επιτυχίας του,αλλά ρε πούστη υποστήριξέ τα και τα 2 γιατί γίνεσαι ο μαλάκας με περικ....με φέσι,η περικεφαλαία σου πάει πολύ.Δεν μπορεί να έχεις μπλογκ με το όνομα "Ta xysa kataraxths" και nick "Toutagamwn kai dernw" και να μιλάς για κεφτέδες και ντολμάδες της γιαγιάς ή για το πότε απόκτησες το πρώτο σου αυτοκίνητο....και το "χιχιχιχιχιχι" είναι gay.Και το ακριβώς αντίθετο είναι πουστιά,να έχεις δηλαδή όνομα μπλογκ "Tralala" και nick "mr Bean" και το μπλογκ σου να γαμάει πάτους...τρανταχτό παράδειγμα ο Master-G(άπειρος σεβασμός),γιατί απλά δεν θα σε βρει εύκολα κανένας.






3.(σχεδόν) καμιά γυναίκα στον κόσμο δεν μπορεί να κάνει επιτυχημένο stand-up comedy και λέω σχεδόν γιατί 6 ρημάδες γλώσσες που μιλάω μου επιτρέπουν να κάνω αναζήτηση στο youtube για γυναικείο stand-up (όχι ρε μάγκες δεν παίρνω ναρκωτικά,απλά ήπιες τάσεις μαζοχισμού),σε διάφορες χώρες και τίποτα,zero,nul,nichivo.Και λέω σχεδόν γιατί ίσως...εκεί κάπου στη Μογγολία ή στην Ακτή Ελεφαντοστού να υπάρχει μια γυναίκα που να κάνει τον κόσμο να σκάει στα γέλια.Εδώ ίσως η Δήμητρα Παπαδοπούλου γιατί έχει σωστό αντρικό στυλάκι.


4.Η φράση "δεν υπάρχει" συνοδευόμενη μπροστά ενίοτε από το "καλά μαλάκααααα",είναι μακράν η πιο gay και άκυρη φράση ΈΒΕΡ.ΧΎΝΩ ΣΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΌΣΩΝ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ.Το ίδιο ισχύει και για το "μακάκας"...the gay homos are gay.Στον αντίποδα ακριβώς βρίσκεται η επική κραυγή "ΜΠΑΜΠΑΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ" στη θρυλική πλέον διαφήμιση της Fanta.Ενίοτε αντικαθιστούσε και το "μαλάκας" σε εκφράσεις όπως: "είσαι μπαμπατσάκος,έτσι;"








4.To celebrity-crash (ερωτευμένος με διασημότητα) που είχα όταν ήμουν πιτσιρικάς ήταν η Alyssa Milano στο ""Who's the boss".Ας θυμηθούμε.....










Μιλάμε για τα 80's που την έβλεπα στη σειρά και ξερόχυνα.Αντίσκηνο το μπαντελόνι και έβλεπα καρδούλες και αστραφτερά πόνυ να πετάνε πάνω από την εκκλησιά που θα παντρευόμασταν.Μετά μεγάλωσα και οι διατροφικές μου συνήθειες (χυλόπιτες),έδιωξαν τον έρωτα από τη ζωή μου.Την ξαναείδα βέβαια στο "charmed",αλλά δεν ενθουσιάστηκα.Μετά μπήκε στη ζωή μου η Mila Jovovich και ΝΑΙ ΞΈΡΩ τι ετοιμάζονται να πουν τα τρολλ: "γυναίκα χωρίς βύζους,εκκλησία χωρίς τζίσους" και άλλα τραγελαφικά για τα μικρά και ακαταμάχητα (και όχι ανύπαρκτα) στήθη της Mila.Θες να φταίει το ρωσσοειδές επώνυμο,θες το μάτι της που ζητάει ΔΕ ΡΙΑΛ ΜΑΑΑΝ,θες η κορμάρα της...δεν ξέρω...τη γούσταρα τρελά....faeenakoritsaro












Στη δεύτερη μοιάζει πολύ με μια πρώην η οποία βασικά έμοιαζε και στη Τζολλί και στη Μινόγκ και όλοι θα λένε τώρα ότι λέω ψέματα αλλά δεν λέω και έχω μιλήσει γι' αυτήν στο άρθρο "Η(ΟΙ) ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ,ΤΟ ΝΕΦΙΛΙΜ".Να μην ξεφεύγουμε...περνάει περνάει ο καιρός και είμαι μπακούρης από celebrity-crash.Προτείνετε καμιά καλή,αλλά όχι τις συνηθισμένες Μπελούτσι,Τζολλί και μαλακίες...(μαλάκα το άρθρο κατάντησε σαν τη "Σούπερ Κατερίνα" σε μπλογκ...)


και σε πιο αντρίκια θέματα τώρα


5.γιατί δεν ψοφάνε οι μύγες της παραλίας;;;Τα γαμημένα και άχρηστα αυτά έντομα θα έπρεπε να ψήνονται όπως όλα τα άλλα ζώα κάτω από τον ήλιο και όμως αυτά εκείίίίί...να σου σπάσουν τ' αρχίδια...στην τροφική αλυσίδα αυτές είναι ΚΟΡΥΦΗ,γιατί εκεί που ζουν δεν έχουν κανένα γαμημένο αρπακτικό να τις κυνηγήσει




20 σχόλια:

  1. ΠΕΘΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕ!!! Πραγματικά η πρώτη παράγραφος μαζί με τα ψευδώνυμα με έκαναν να αφήσω παραπονιάρικη κλανιά από τα γέλια..Το καλύτερο με διαφορά ποστ σου..Γιο μεν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα,και με τα search ονόματα πέθανα. Εγώ έχω φράση "αρχίδια μεγάλα".. Είσαι ο google των blogs, το τηλεμάρκετινγκ των bloggerz..Σε ευχαριστούμε Χωστήρ .Third.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχαχαχαχαχαα!!!πλάκα κάνεις!!!!Πρέπει να κάνουμε ότι και ο Thor στο .&- που έκανε άρθρο τις search words...θα πέσει πολύ γέλιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ;;;;;;;Τζαπαναίξ μ' αυτό δε μπρόκειτε να βγάλω γκόμενα ούτε τη Μπεζαντάκου (για τόσο χαμηλά μιλάμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχαχαχαχαχ μιλαμε τοση γκρινια δεν εχω ματαδει!Γενικα ισχυει οτι τα αντρικα blogs δεν εχουν τοσους αναγνωστες οσους τα γυναικεια plus οτι σε blog σαν το δικο σου δεν θα μπει ευκολα μια γυναικα να κατσει να διαβασει!Μην κοιτας εμενα και το Namnairaki ειμαστε φοβερες και αποτελουμε εξαιρεση!Αλλα οι αναγνωστες σου ειναι οντως ενας και ενας οποτε μην σε απασχολει τπτ αλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά τα λες επειδής είσαι καλό και ευγενικό κορίτσι,αλλά ξέρω ότι δεν τα εννοείς...τα λες μόνο για να με παρηγορήσεις....στο διάβολο Χαγιάτε,φέρτε τη μακαρονάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ισως να ειχες και δικιο αλλα επειδη ο πιο συνηθισμενος χαρακτηρισμος που μου αποδιδεται ειναι αυτος της ΄΄τσουχτρας΄΄επειδη καλο λογο δεν εχω για κανεναν σε βεβαιωνω δεν τα λεω για να σε παρηγορησω!Και οσο για celebrity crush....δεν θα πρωτοτυπησω γιατι ειμαι βαρετη και θα πω την μια και μοναδικη Monica Belluci!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα τη δεχτώ μόνο και μόνο για τη συμμετοχή της στην "αδελφότητα των λύκων" και το "shoot 'm up"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το να γαμήσεις μέσω μπλογκ είναι το ίδιο εφικτό με το να γαμήσεις με το να της κάνεις όλες τις αγγαρείες της πούτσας ώσπου να ανακαλύψεις ότι τελικά προτιμάει την αδερφή σου. Καλά τα έλεγε ο φαεεναμαλάκας.
    Αυτό με τα keywords των αναζητήσεων εγώ το έκανα πριν από ένα χρόνο. Έχετε μείνει πολύ πίσω.
    Εμένα το celebrity crash μου (πριν βέβαια τη σοβαρή σχέση με τη Μπιγιονσέ) ήταν η Μπρίτνεϊ. Κάτι η στολή της μαθήτριας, κάτι η στολή αεροσυνοδού, κάτι το Gimme More που παίρνει το στύλο και του δίνει και καταλαβαίνει, κάτι η φωνή της που σε προκαλεί να της γαμήσεις ό,τι έχει αγάμητο, ε, δε θέλει και πολύ.
    Αυτό για τις γυναίκες standupers πρέπει να έχει κάποια επιστημονική εξήγηση. Δεν ξέρω, δεν έχω υπάρξει ποτέ γυναίκα, αλλά μάλλον φταίει το γεγονός ότι μέχρι και πριν είκοσι χρόνια έπαιρναν από την κατασκευαστική το πρόγραμμα "Παντρέψου-Κάνε Παιδιά-Πέρνα Εμμηνόπαυση-Πρήξε τα Αρχίδια του Κόσμου", το οποίο είναι γνωστός χουμοροκατασταλτικός παράγοντας. Πείτε κι εσείς καμία άποψη επ'αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε συ εδώ το μουνί σέρνει καράβια στα μπλοκ θα κόλλαγε. Τουλάχιστον εμάς τα "Τα παιδιά των μαντζαφλαριών" που γράφουμε μπλοκ μας διαβάζουν γιατί γουστάρουν και όχι γιατί ελπίζουν να μας γαμήσουν. Συγγνώμη κορίτσια αλλά δεν σημαίνει αυτό ότι δεν γράφετε εξίσου καλά.
    Η Αλίσα η Μιλάνο είναι καλό για σπίτι και για οικογένεια. Η Ρωσίδα Ζαντ Αρκ κάνει για γκόμενα ενώ είσαι παντρεμένος να σου τρώει όσα σου περισσέυουν.
    Γιατί ρε τι έχει η Μπεζεντάκου ; Μια χαρά και τα κάνει όλα.
    Και τέλος χρωστάς άρθρο για τα πορνό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Thomas:σε τσάκωσα πούστη και δεν αρνούμαι ότι ήσουν με τη Μπιγιονσού.Ιδού και τα αποδεικτικά στοιχεία!!!

    http://cdn.idolator.com/wp-content/uploads/2011/02/justin-bieber-beyonce-500x360.jpg

    ....καμαρώστε δεσμό.

    Προς Perinio:Το άρθρο για το πορνό έχει ήδη μπει προς επεξεργασία...είναι ένα επίπονο έργο που όταν τελειώσει θα είναι μεγιστοανυπέρβλητο και θα μοιάζει κάπως έτσι

    http://lfp-blog.com/wp-content/uploads/london-gherkin-building_2.jpg


    Προς Τζαπαναίξ:δεν μπορώ να γράψω την ιστορία του τρόλλινγκ από την αρχαιότητα έως σήμερα,διότι δεν έχω την κατάλληλη επιστημονική κατάρτηση....Θα κάνω όμως άρθρο για το πορνό για να σας αποζημιώσω όλους!!!!
    Απ' αυτόν ξεκίνησε ο ντανταϊσμός...όου μάη γκοντ...αυτό είναι σαν τρόλς με στεροειδή και φουλ στο χόρτο....σε τι γλώσσα μιλούσαν;
    Εγώ είμαι ψιλοκαλλιτέχνης σε άλλη μορφή τέχνης...ψιλογρατζουνάω κιθαρίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πώς τόλμησες ωρέ ζαγάρι να διαπράξεις τέτοια επική ύβρη; Είναι ποτέ δυνατόν να συγκρίνεις αυτό το χαμένο κορμί που είμαι με το μεγαλύτερο χαμένο κορμί που λέγεται Justin? Δυστυχώς για σένα, την πάτησες. Κράτησα τη σχέση μου με το μικρό μαύρο κορίτσι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αναμένουμε το άρθρο για το πορνό διακαώς. Τα καυλιά μας στάζουν από την ανυπομονησία. Και λίγο σβέλτα αν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αχ και να δεις ότι υπάρχουν άνδρες εκεί έξω που πίσω από τα απρόσωπα γυναικεία μπλογκ, δεν φαντασιώνονται τον κλόνο της Βetty Midler (το πιο πιθανό)αλλά μια γυναικάρα. Αυτή η ανδρική υπεραισιοδοξία μια μέρα θα σας καταστρέψει!

    Όσο για τα παραπονάκια σου στη Vicky, φαντάσου να είχες 50 παραπάνω γυναίκες αναγνώστριες και στο πάνω ποστ-καρατσοντάρα σου να σχολίαζαν όλες:
    "Ω μαλάκα, γάμησες!"
    Δεν ξέρω κατά πόσο θα ήσουν ευχαριστημένος με αυτό το αναγνωστικό κοινό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όντως θα μας καταστρέψει η υπεραισιοδοξία...τουλάχιστον τους νεότερους γιατί εμείς οι 30+ λέμε πολύ εύκολα πλέον "fuck it,I'm goin' home".
    Όσο για το δεύτερο σκέλος έχω να πω ότι έστω και με τέτοια σχόλια (αν και οι κοπέλες δεν εκφράζονται συνήθως έτσι),μου δείχνει ότι υπάρχουν ακόμα γυναίκες μερακλούδες και ντερμπεντέρισσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καινουργιο celebrity crush για τα ματια σου μονο(μπας και σταματησεις και την γκρινια):Mila Kunis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τη γκούγκλαρα....δεν λέω...ωραία κοπέλα,αλλά αν δεν την δω κάπου σε μια ταινία π.χ.,δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.Πες μου μια ταινία που έχει παίξει καλά να την ψάξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή