Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΧΩΣΤΗΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕΡΟΣ.....ΓΑΜΑ...ΓΑΜΑ ΤΟ ΒΗΤΑ,ΓΑΜΑ ΤΑ ΟΛΑ

   "...εγώ ο Χωστήρας,δημιουργός και mod. του ιστολογίου "O CELEBRITIS",έχοντας,από μικρό σπερματοζωάριο έως τώρα,σώας τας φρένας,απέστειλα στο φίλο και διοικητή του Κάτω Κόσμου,σωρεία μέγιστων πεοπαλινδρομιστών,θραυσόρχεων και αιδιόσκλαβων,με σκοπό την πλήρη αποκατάσταση του οικοσυστήματος,αφήνω όλα μου τα υπάρχοντα στα 24 παιδιά μου και στις 10 γυναίκες μου (κοπελιές τρέξτε γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας),με μοναδική αξίωση να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο μου επί του μπλογκός ετούτου.Ο κωδικός εισόδου στο άβατο είναι            "(ψόφος).








    Κάπως έτσι θα είναι η διαθήκη μου όταν θα στερήσω από τον μάταιο τούτο κόσμο την πληθωρική μου παρουσία.Και προχωράμε στο ζουμί.


1.ΓΑΜΩ ΤΗΝ AEGEAN AIRLINES
Πέρασα ένα απίστευτο 3ήμερο με τα φιλαράκια μου στην Κω,με τους φίλους/αδέρφια που είχα από τη σχολή.Τόσο καλά που αν μου λέγανε να διαλέξω ανάμεσα σε ένα χαρέμι με εξωτικές καλλονές για 1 μήνα ή με τα παιδιά για 3 μέρες,μάλλον θα διάλεγα τα παιδιά και θα μου κρεμούσανε και νταμπέλα που θα έλεγε "ΉΝΕ ΓΚΑΊΗΣ,ΠΑΙΤΆΤΑΙ ΑΙΛΈΦΘΑΙΡΑ ΓΟΙΑΟΎΡΘΙΑ"














Δες παιδιά:


επάνω αριστερά ο Θοδωρής,κάτω αριστερά ο Δημήτρης και what's left είμαι εγώ.


Θες κι άλλη;!Πάρε κι άλλη:


Βασικό μας σύνθημα καθώς η ονομασία της επανένωσης μας κάθε χρόνο (ναι καθιερώσαμε και reunion οι μπουσταδαίοι!!),ήταν το "αγάπηρεμουνιά".Κι έχει κι αυτό τη σημασία του.Όταν σήμερα το απόγευμα έμπαινα στ' αααροπλάνο για να γυρίσω Κρήτη,λίγο μετά που αποχαιρέτησα και τους 2 και αφού ξέφυγα από τον πίσω αεροδιάδρομο από τις ορδές των grouppies μου,φεύγω για Αθήνα χωρίς προβλήματα με Aegean,φτάνοντας Λ. Βενι.,συναντάω κατά τύχη τον φίλο Adrian,από Ρουμανία και τα λέγαμε.Τσεκάρουμε εισιτήρια (πάλι Aegean) και βλέπουμε ότι οι θέσεις μας δεν είναι μακρια οπότε αν καθότανε φάση και δεν είχαμε διπλανούς,να καθόμασταν παρεούλα στο ααααροπλάνο,όπως και έγινε.


   Λίγο μετά που κλείνουν οι πόρτες πάω να ζητήσω άδεια,σα γκαλό παιδί απού 'μαι,απ' τις αααροσυνοδούς για να κάτσω δίπλα του:


"....με συγχωρείτε...."   (μούγκα γιατί τακτοποιούσε μια μάνα με το παιδί της)


"...δεσποινίς συγνώμη...." (μιλούσε μάλλον με κάποιο εγκζέκιουτιβ της εταιρίας που ταξίδευε κι αυτό)


έρχεται άλλη


"είμαι ο Χωσ...." (πχιάνει κι αυτή πάρλα με τον εγκζέκιουτιβ)


κι ακόμα μιά


"είμαι φίλος του Alz....." (στα αιδοιόφυλλά της κι αυτή)


Να ξεκαθαρίσουμε κάτι:




Αυτός είμαι εγώ υπό και γαμώ τις νορμάλ συνθήκες






και αυτός είμαι εγώ όταν θέλω διακαώς να κάνω drilling σε κώλους 








......λάθος,αυτός ήθελα να πω:






(ναι ξέρω ότι έχει "ξαναπαίξει" αυτό το demotivational poster,αλλά αξίζει).


Ο μπάσταρδος ο εγκζέκιουτιβ,που του γλύφεις τα παπάρια μαλάκω αααροσυνοδού,πληρώνεται από μένα...είναι το πουτανάκι μου όπως κι εσύ.....να κάπως έτσι:


                                (φωτό: δεξιά αααροσυνοδός,αριστερά εγκζέκιουτιβ και από πάνω εγώ)

και μην διαβάσω παπαριές του τύπου "τι πράγματα είναι αυτά και βάζεις τσόντες στο μπλογκ",γιατί όταν μπαίνεις μαλάκα/μαλάκω εκτός ότι διαβάζεις χειρότερα καντήλια,πρέπει να πατήσεις και το κουμπί του ακατάλληλου περιεχομένου.


Και δεύτερον όταν κάποιος πελάτης μου μπαίνει στο ξενοδοχείο,τον βάζω παραπάνω από μανατζαραίους κτλ.Οπότε άντε γαμηθείτε μαζί.


Τρίτον,θα μπορούσα να πατήσω το κωλόκουμπο που σε καλεί για να μ' εξυπηρετήσεις,αλλά είσαι για το μπούτσο ήδη,αφού πριν μόνο πανό δεν σου έβγαλα ότι σε χρειαζόμουν και με έγραψες,οπότε σάλτα γαμήσου και μάλλον η μάνα σου ήταν κομμώτρια κι εσύ γεννήθηκες με ξεβαμμένες ρίζες και η μόνη καριέρα που σου αξίζει είναι βοηθός μπιστολάκι σε συνοικιακό μπαρμπέρικο του χωριού σου.


Και τέταρτον η κωλοεταιρία σου η Aegean είναι η αιτία που έχω φοβία στις πτήσεις.Τι να πρωτοθυμηθώ: Καμικάζι πιλότος κάνει dive  με τη μούρη και κατεβήκαμε 1000 πόδια σε 5 sec κάνοντας παράλληλα αριστερή στροφή 100 μοιρών,για να ευθυγραμμίσει το αααροπλάνο μόλις 4-5 χιλιόμετρα από τον αααροδιάδρομο,μετακινώντας αυτόματα το στομάχι μου στη μασχάλη....του διπλανού μου.
Στραβός πιλότος στα εφδεκάκσι που με μηδέν αέρα προσγειώνει με μπαντηλίκια στον αεροδιάδρομο,έτσι,για τη ροκιά.




     Γενικά το ιπτάμενο προσωπικό αυτής της εταιρίας έχει πολλά θέματα,αλλά θυμηθείτε ότι μερικοί πελάτες σας θέλουν να ταξιδέψουν για να ξαναδούν τους φίλους τους....και η λύση φυσικά είναι μία:να πάνε με άλλη εταιρία και να θυμάστε ότι όσοι από 'δώ και στο εξής θα κάνουν αναζήτηση στο Γούγλε",θα βρίσκουν και θα διαβάζουν το παρόν άρθρο!!!!






2.ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ FB ΩΣ...:


"Emmanuel Olympos"....ένα φανταστικό μαυρισμένο κορμί,που μόλις έχω βγει από surfing και σε κοιτάω (ναι σ' εσένα μιλώ μοναδική μου αγάπη,όποια κι αν είσαι!!!),με λαχτάρα να τρέξεις και να βυθιστείς στην αγκαλιά μου....θα είμαι ο εραστής σου,πιο καυτός κι από φρεσκοβραζμένο χταπόδι και δροσερός σαν φραππές.


3.Ο MONSIEUR CANNIBAL ΜΟΥ ΈΚΛΕΨΕ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΤΟΊΜΑΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΛΌΤΖΑ ΤΗ ΦΟΥΡΈΙΡΑ


....ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ...εδώ και το άρθρο του που,με βαριά καρδιά,οφείλω να ομολογήσω ότι νομίζω ότι γαμάει :  
http://monsieurcannibal.blogspot.com/2011/11/blog-post_28.html



29 σχόλια:

  1. Καλά μαλάκα η ατάκα στομάχι-μασχάλη έδωσε ρεσιτάλ..Σου έκλεψα το άρθρο γιατί κάνω ερωτά μαζί σου με τηλεπάθεια..

    ΥΓ: ωραία τα teenάκια είναι busty?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μίντιουμ βυζί ρε monsieur!!!!καλή ερώτηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα γιατί δεν την εμφανίζει την φωτογραφία την πονηρή ???
    Έχω ιο ?
    Τι πράγματα είναι αυτά, Να μου σταλεί με link το συντομότερο.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα ρε Peri,δεν είχες ιό,απλά προστατεύουν το copy-right της χυμένης στη μάπα μέσης πουτάνας και μου αφαίρεσαν το δικαίωμα προβολής της φωτό μερικές ώρες μετά τη δημοσίευση,οπότε ανάρτησα άλλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. God of World Peace, ΚΟΡΥΦΗ! Αναφορικά με την Aegean διαφωνώ, λόγω εμπειρίας με αυτή την εταιρία. Όποτε έχω ταξιδέψει με Aegean όλα πάνε μια χαρά, θα έλεγα. Στο τελευταίο μου ταξίδι στο Ισραήλ δε θυμάμαι να είχε τάσεις αυτοκτονίας ο πιλότος, αν και χρειάστηκε να βγω έξω όταν περνούσαμε κοντά στην Τουρκία για να κάνω αναχαίτιση σε κάτι τουρκικά αεροσκάφη και στην άλλη τη φάση που δημιούργησα ηλεκτρομαγνητικό παλμό για να απενεργοποιήσω μια αντιαεροπορική ρουκέτα που πέταξαν κάτι τρομοκράτες της Χέσε-μέσα-τον-Αλλάχ, ψιλοπράγματα. Η πτήση μια χαρά.

    Πάω στοίχημα ότι δε σου την έπεσαν όλες οι αεροσυνοδοί (μόνο μία αρνήθηκε) και έβγαλες λέρα για την εταιρία, ντροπήήήήήήή...

    Συνέχισε τα άρθρα, τιτάνα, μπλογκόσφαιρα και ξερό ψωμί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχαχαχαχαχαχαχαχααα!!!!Γεια σου ρε Κεν!!!!Μπα δεν μου την έπεσαν γιατί έχουν counter-spell στο awsomeness μου.
    Μου φαίνεται ή είναι ιδέα μου ότι σιγά-σιγά αυτή η "παρέα" είναι κρυφο-σούπερ ήρωες κι τέτχοια και όλοι είμαστε με τον διακαή πόθο να φορέσουμε μαύρο στρινγκ πάνω από ένα λαστιχένιο κουστούμι....Juss sayin' !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...για να μην κανεις τον κοπο να το δεις το σχολιο στο blog που προτεινεις αφηνω ενα copy και εδω να πορευεσαι..............

    περι γκαβλας....λογια
    περι σφαλιαρας.....γκομενακια
    περι σανιδας....καμπυλες
    περι καφριλας ....σελιδες

    το θεμα παραμενει η "μαλακια" και οτι την παιζετε ασυστολα....αυτο ειδα ...αυτο λεω ... το επιτρεπει κι ο παιδιατρος !!!

    οταν παψεις να τον κανεις λαστιχο σημαινει οτι εχεις βρει σε LIVE εκδοση ... αυτη που σε φτιανχει..και τα sex symbol ΤΟΤΕ μονο, χωρανε να τα γραψεις στις αρχιδαρες σου !!!Εισαι χορτατος και δεν κοιτας σαν λιγουρι την γκομενα... !!!Παρατεταμενες σηκωμαρες ... εχουμε και θα εχουμε ως "μεσογειακος λαος"
    αλλα αυτο θα ηταν αστικος μυθος αν δεν υπηρχαν τοσα πορνιδια που στο δειχνουν και δεν στο δινουν... αυτες οι αναφτρες ειναι παντα το θεμα των αντρων που στην τελικη δεν εχουν τα αρχιδια να μιλησουν στα ισια και να κανουν .... εστω και απλο καμακι... !!! Παει κι αυτο ... εχει περασει στην σφαιρα του γραφικου !!!


    Μαγκες μαζευτητε....Το σλογκαν αν πετυχει η μαλακια τυφλα να ΄χει η Τασια .... πρεπει να το δειτε σοβαροτερα με τις σχεσεις "ματακια" που μας εχουν βαλει να κοιταμε και να μην απλωνουμε ολες οι γκεϊ μοδες που μας λανσαρανε για life style!!!! Και το ιντερνετ παιζει τον πιο σπουδαιοτερο ρολο σε αυτο !!! Ασε που δεν ξερεις ποιος κρυβετε πισω απο καθε προφιλ !!!

    O ξηγημενος τυπας ειναι σε ολα του ξηγημενος κι αν οι ξενερωτες που κυκλοφορουν με τα.... ολα τους εξω .... δεν παρουν το μυνημα ..καιρος ειναι να τους το δωσουμε ξεκαθαρα !!!
    τερμα οι τζαμπα μαγκες !!! Τερμα ο χλευασμος της προσωπικης μας ηρεμιας !!!
    Η τρομοκρατια του κραξιματος και του κοτσομπολιου με υπονοουμενα πρεπει να παρει αλλο δρομο.....
    Αν δεν μιλας ειναι δικο σου θεμα !!!
    Τ αποθυμενα που μαζευεις ομως ειναι θεμα ολων μας ..γιατι σε τρωμε στην μουρη !!!

    Και δεν φταιν για ολα οι γκομενες !!!
    Οσο τις βλεπεις "γκομενες" ...παντα τετοια μαλακια θα τραβας !!!!
    Λιγακι πιο περα..... αν σκεφτεις ...θα το καταλαβεις !!!
    Αμα εχεις τα κοτσια ...μπες σε ενα μπουρδελο και ρωτα την πουτανα που μολις πηδηξες ....γιατι κανει αυτη την δουλεια.... !!! Αλλα δεν εχεις τα κοτσια... σ αρεσει μονο η σαρκα ... !!! Και αγοραζεις πτωμα απο χασαπη !!!

    μπορει να με ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ αλλα στα αρχιδια μου
    μ αρεσει να λεω την γνωμη μου... και να την υποστηριζω. Αυτη ειναι και η ελευθερια μου !!!


    ΥΓ :Αμα δεν σου δωσαν την πρε-πεουσα σημασια οι αεροσυνοδες μηπως να το σκεφτεις σε κανα 5-αρι χρονακια που θα δουλευεις με αφεντικο στο κεφαλι σου και θα τηρεις υποχρεωτικα τους νομους της καθε κωλοεταιριας που θα σου δινει ψωμι και λεφτα....?? γιατι το παιζεις μαγκακος....???
    Λεω μηπως !!!! Γιατι μπορει να εχεις και δικια σου εταιρια αερο-κλανων και μας να μας γραφεις στις π@π@ρες σου ....αλλα που ξερω γω ποιανου γιος εισαι και ποιος σκατα εισαι εσυ..και σκασιλα μου στην τελικη !!!
    τοση ζοχαδα ομως .... δεν εχει στυλ εχει μονο γκρινια....και εχω βαρεθει ρε φιλε την γκρινια τοσο απο γερους.... τοσο κι απο νεους !!!

    ευτυχως την εχω κανει αναμεσα και
    ..... σας βλεπω !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Issale,σεβαστά αυτά που είπες και καλά τα είπες,αλλά όπως τόνισα πριν,αφ' ενός μεν δουλεύω (έστω κι εποχιακά) σε ένα ξενοδοχείο,όπου η διοίκηση απαιτεί από 'σενα να τηρείς τις εντολές της,να σκύβεις κεφάλι και να δουλεύεις,αλλά αφ' ετέρου,όταν μπαίνει ο πελάτης μου στο ξενοδοχείο,είναι πιο πάνω από τον εργοδότη και προϊστάμενό μου,οπότε όταν θα μου ζητήσουν και οι 2 κάτι την ίδια στιγμή.....well...ο εργοδότης ή ο προϊστάμενός μου,θα κάτσουν να περιμένουν να εξυπηρετήσω πρώτα τον πελάτη,γιατί έτσι είναι το σωστό και το δίκαιο.Σκοπός του μπλογγός (έβγαλα και τη γενική ο τιτάνιος!!),δεν είναι ο λίβελλος και ούτε πιστεύω ότι θ' αλλάξω κάτι με τα γραφόμενά μου,αλλά για να διασκεδάσω πρώτιστα τον εαυτό μου,γνωρίζοντας ότι 5 άνθρωποι που το διαβάζουν περνάνε 2 λεπτά χαρούμενα εδώ μέσα.Είναι ζήτημα να έχω κάνει 1 ή 2 σοβαρές αναρτήσεις....και ναι....δεν έχω γκόμενα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσο πολύ μπορεί να σου αρέσεις! χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπλογγικά μιλώντας,με πάω με τα 1000,ίσως και παραπάνω!!!!In real life όμως,δε με γουστάρω καθόλου,κάνω ένα εκατομμύριο μαλακίες (εκτός ντράγκια και τέτχοια) για να αποκτήσω θάρρος και όταν έρχεται η ώρα να μιλήσω,ντρέπομαι....Το 'χω πάρει απόφαση,να εξιλεώνομαι μένοντας μόνος για την πάρτη μου...δε γαμιούνται όλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και φυσικά έχει δίκιο ο Issalos κι εσύ ρε Τζαπανόγριά μου!!!Αλλά δεν είναι μόνο οι κοπέλες το θέμα,αλλά γενικότερο...όλοι βέβαια υποψιάζεστε ότι κωλώνω στα πεσίματα...δεν κωλώνω,απλά πάω εκεί που βλέπω ότι με παίρνει,αλλά να γουστάρω κιόλας κι όχι μ' όποια κι όποια.Η πικρή αλήθεια είναι (και δυστυχώς δεν κάνω πλάκα),ότι με καλομάθανε οι κοπέλες (που ήταν συνήθως τουρίστριες) και έτσι έχω ξεχάσει πως είναι να κυνηγάς.Στις δικές μας τις Ελληνίδες έχω σταματήσει διότι την έχουν ακούσει ντίβες και ουκ ολίγες φορές μου ήρθε να χώσω σφαλιάρα στη μάπα,αλλά με συγκράτησε αυτό που λέγαμε παραπάνω ότι κωλώνω....Τζαπανόγρια,παρόλο που γέλασα με την καρδιά μου στην τελευταία σου παράγραφο,εγώ με τη σειρά μου δηλώνω ότι είμαι σαν 5χρονο που βλέπει τα δώρα του Άη-Βασίλη όταν μπαίνω στο μπλογκ του Issalou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλως... αν και τιτανιος εισαι σεβαστος !!!
    Xωστηρα αν σε εφερα σε δυσκολη θεση ...κερναω σφηνακια ,,μεσα σε μπυρονια... αλλα αφορμη για να πω ολα αυτα που ειπα και τα εννοω... δεν εισαι εσυ ο ιδιος αλλα ολο αυτο το γαμω το κερατο μου τιποτα που παιζει γυρω μας....!!!

    ΥΓ : η μπλογκοσφαιρα ειναι δυσκολη περιπτωση μπορει να θιχτεις.... κατα την γνωμη σου κι ο αλλος να μην παρει χαμπαρι και το αντιστροφο...
    και ξαναλεω.... εσυ να περνας καλα..πρωτα απο ολα και ολους εμας χεσε μας !!! Οκ ?
    Και γουσταρω αφανταστα που δεν εισαι επαναστατης της πορδης με τα λεφτα του μπαμπα....
    ΕΥΓΕ !!!
    keep blogging !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τζαπαναίγα μου...θέλω να μου γνωρίσεις τότε καμιά εγγονή σου....ξέέέέεέρεις εσύ!!!!!Θα τις έχεις εκπαιδεύσει εσύ καλά!!!
    Issale δεν θίχτηκα από την αρχή και ελπίζω να το κατάλαβες,αλλά ας το παίξω λίγο θιγμένος γιατί με έψησες με τα υποβρύχια κι έχω να πιω 2 μέρες ρε φίλε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ..κανε τσαρκα κατα Βολο μερια αμα σε παιρνει με τα φραγκα......θα σε κερασω εγω τα ξυδια !!!!Υποβρυχια αντιτορπιλικα κι οτι θες... Θιγμενος ή μη .. ειπαμε
    Χωστηρας εισαι και τα χωνεις !!!

    οσο για την γραια..... λεω να βαλω κερματοδεκτη στο ουφαδικο να δεσει το κονσεπτ χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. και που να έβλεπες Star Pirate και melissalli,που έχει επίσης επιμεληθεί τα μπλογκ τους.....θα πάθαινες ηλεκτρομπλογκ!!!Τζαπανόγρια μείνε μαζί μου τότε...και τελείωνε με το μπλογκ σου γιατί περιμένω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. κοβεις μαλλακι αφηνεις γενια και μετα τα λογια ειναι περιττα!Δεν θα προλαβαινεις τις γυναικες!
    Υ.Γ ωραία τα teenάκια είναι busty?χαααααααααχαχαχαχ ε λ ι ω σ α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μαλλί δεν ξανακόβω για κανένα λόγο....όταν παλιά τα έκοψα,ένιωσα πως είναι να είσαι ξανά παρθένος...ποτέ ξανα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "είμαι φίλος του Alz....."

    Είπες αυτό και δεν σε εξυπηρέτησε...; Δώσε ΤΩΡΑ αριθμό πτήσης και θα κανονίσω τα πάντα. Η επόμενη πτήση της συγκεκριμένης αεροσυνοδού θα είναι με την CONAIR, με 150 καβλωμένους αράπηδες κρατούμενους, χωρίς χειροπέδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ναι, μπράβο Τζαπαναίξ, το βρήκες. Είσαι τόσο γαμάτη και έξυπνη, που χωρίς να ξέρεις κανέναν προσωπικά και χωρίς να ξέρεις σε τι πλαίσιο γίνεται το κάθε αστείο, έβγαλες το αυθαίρετο, αλλά σωστό πάντα (για σένα) συμπέρασμα, ότι είμαστε μισογύνηδες και ρατσιστές και βλέπουμε τσόντες και δεν ερωτευόμαστε. Ευτυχώς που ήρθες εσύ και με τις συμβουλές σου να μας κάνεις ανθρώπους....

    Επίσης βασική προϋπόθεση για να λέγεσαι τρολ, είναι είσαι ένα κακάσχημο όν, να ζεις σε φανταστικό κόσμο και να μη πεθαίνεις παρά μόνο με φωτιά γιατί έχεις τρελό health regenaretion. Αλλά που να ξέρεις.....άσχετη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν θα σχολιάσω τα αστεία που γράφεις, γιατί λόγω αρχών δεν κοροϊδεύω την τρίτη ηλικία, μόνο μια παρατήρηση:

    Αυτή σου η επιμονή στις τσόντες με κάνει να πιστεύω ότι είχες κάποια τραύματα από το παρελθόν. Ίσως κάποιος ερωμένος ή σύντροφος ή σύζυγος ακόμα, που λόγω του ότι είσαι κακάσχημη -όπως εσύ ή ίδια προανέφερες- έβρισκε καταφύγιο στην τσόντα για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορμές, αφήνοντας εσένα μόνη με το καρότο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή