Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΕΚΕΊΝΟ ΤΟ ΒΡΆΔΥ


   Η προηγούμενη ανάρτηση μου που,ομολογουμένως έσπασε ταμεία....και ταδύο θα έλεγα,άφησε στα σχόλια κάποιες αμφιβολίες για το ποιός στο γέρο-διάλο είμαι...οι μισοί αμφισβητούσαν τις ικανότητές μου και οι άλλοι μισοί,ότι τρελάθηκα.


   Συγκεκριμένα,στα σχόλια ο Kenpachi μου γράφει "Μόνο μη μου πεις ότι πιστεύεις στα ζώδια,γιατί θα σε παραπέμψω στο άρθρο μου για τους ψυχαναγκαστικούς (http://stonklivano.blogspot.com/2011/06/blog-post_25.html,μαλάκα ξέχασες να κάνεις εδώ επικόλληση της ανάρτησής σου).....".Και του απαντάω με τρόπο που δεν έχω ξανααπαντήσει ποτέ εδώ μέσα λέγοντας του:
"Όχι ρε Ken,η όλη φάση έχει ως εξής,βγαίνω με φίλο,μπύρες...ρακές...heavy metal...καφρίλες...πώς,πού,τι και γιατί δεν ξέρω,αλλά βρέθηκα 2 τα μεσάνυχτα μεθυσμένος με μια γύφτισσα δεμένη στο σαλόνι μου κι εγώ να της φωνάζω "πες κι άλλα γιαγιά-νίντζα!!!!"κι η καημένη να μην ξέρει τι να μου πει και μου 'λεγε τα ζώδια-το παρόν άρθρο το οποίο βλέπετε-και το πληκτρολογούσε ο σκύλος μου,καθ' ότι ευφυ'ί'α ...αργότερα την άφησα κάπου στο Νότιο Νείλο...ξυπνάω το πρωί κατά τις 19:12 και βάζω ειδήσεις του σταρ να πιω τον πρώτο καφέ και να κάνω το πρώτο πούρο της ημέρας,είχαν απαγάγει τη Λίτσα Πατέρα γκαντ ντέμμιτ"
    Η αλήθεια είναι-όπως λέει κι ένας φίλος-ότι,όταν πίνω γίνομαι άλλος άνθρωπος...και θέλει να πιει κι αυτός..."


    Η όλη φάση έχει ως εξής (τα παρουσιαζόμενα γεγονότα είναι πέρα για πέρα αληθινά κι όποιος δεν με πιστεύει,θα του στείλω τον Alza-the original Greek Chuck Norris-να τον λιώσει):


    Ξημέρωνε Κυριακή προς Τρίτη και ο ήλιος πάντα με πετυχαίνει στο νταν-τιριρί για να ξυπνήσω.Κοιμάμαι πάντα με τζιν και αλυσίδες και όπως ήταν φυσικό τα μακρυά καστανόξανθα μπουκλωτά μαλλιά μου-που στο φως της ημέρας θυμίζουν ένα χείμαρρο που ρέει μέλι θυμαρίσιο- είχαν μπλεχτει στα σκουλαρίκια και στις αλυσίδες.Ρίχνω ένα πρωινό πουστρουλούκι (καντήλια στα απλά κρητικά) για να πάει καλά η μέρα,τα ξεμπερδεύω,βλαστημώντας τη μαλακτική της Fructis και πάω για οδοντόπλυμμα και χέσιμο (απαραίτητα συστατικά ενός υγειούς πρωινού).Στο σπίτι δεν ήταν κανείς,μόνο τα 3 μου σκυλιά κι ο γάτος που πηδούσαν απάνω μου για να τα πάω βόλτα.Τα έγραψα πραγματικά στ' αρχίδια μου αηδιασμένος από τη δουλικότητα και την ευπιστία που δείχνουν ώρες-ώρες.


   Ετοιμάζω greek breakfast και κάθομαι στον υπολογιστή...Οι στατιστικές που μου έδινε ο blogger για την προηγούμενη ανάρτησή μου ήταν τραγικές.Το άρθρο με τον Kabamaru είχε πάει άπατο κι εγώ ήμουν στο χείλος του γκρεμού,μόνο ο Perinio είχε κάνει σχόλιο και υποψιάζομαι ότι τον έβαλαν οι άλλοι (Thomas,Kenpachi και Nemeth),μετά από κλήρωση "ποιός θα κάνει το ψυχικό στο μαλάκα"...Ίδρωνα.
   Μετά μπαίνω στα mail μου για να δω αν είχα καμιά απάντηση στις αιτήσεις που είχα στείλει σε κάτι ξενοδοχεία για τη θέση του διευθυντή που ζητούσαν,αλλά τίποτα και σήμερα.
   Τρικάπακα μπαίνω fb και μαύρισαν τα πρασινογαλαζοπορτοκαλί μου μάτια από τις παπαριές που αναρτούσαν όλοι αυτοί οι "φίλοι"


ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ,ΓΙΟΥ ΣΑΛΑΜΠΑΜΠΙΤΣΕΖ




    Αηδιασμένος και ταυτόχρονα απίστευτα αγχωμένος καβαλάω το  ποδήλατο για να πάω γυμναστήριο και να πνίξω τον πόνο μου στις τροχαλίες,στα βαράκια και στο kick-box...Δυστυχώς δεν πέτυχε και 2-3 γκομενάκια που με κοζάρανε στα μουλωχτά (Ελληνίδες είναι τι περιμένεις),δεν με ενθουσίαζαν....δεν ήθελα σεξ,ήθελα επιτυχία,αν χρειαστώ σεξ (καλό εννοείται),δεν έχω παρά να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι που έρχονται οι αγαπημένες μου τουριστριούλες για να τους δείξω τα "έργα υποδομής" και τα "κομπρεσσέρ" που μόνο εμείς οι Έλληνες ξέρουμε.Επιστρέφω σπίτι σε χειρότερα χάλια και ξεκωλομένος.Μετά από 4 ώρες είμαι πάλι έτοιμος για γυμναστήριο με την ελπίδα ότι η δεύτερη προπόνηση θα μου έκανε καλό.Σκατά και πάλι....






    Επιστρέφω σπίτι και μπαίνω fb μπας και δω τίποτα καλό αυτή τη φορά.Και βλέπω μήνυμα από το Σταθάρα,που ο Κρομ να το 'χει καλά αυτό το κοπέλι,να μου λέει:"Ψωλιόγκο έχει απόψε stoner-party στο Jail,ψήσου".Αμέσως ένιωσα καλύτερα...ήξερα πως θα ήταν ένα βράδυ επικών διαστάσεων,παρόλο που το stoner το απολαμβάνω για 10 λεπτά,όσο δηλαδή νομίζω ότι διαρκεί μισό τραγούδι και μετά βαριέμαι και πίνω.


   Σκάμε εκεί κατά τις 10μιση και πλακωνόμαστε στην παγανιστική λατρεία του ζύθου με έξτρα σφηνάκια Κουέρβο Σίλβερ για πιο γρήγορη φτιαξά...εγώ δηλαδή γιατί ο Σταθάρας κάνει διατροφή και πίνει λίγο.Για να τον περιγράψω,ο Στάθης είναι ψηλότερος μου κατά 10 cm(δεν λέω το δικό μου ύψος για να μην λιποθυμήσουν οι κοπέλες,ας πούμε ότι είμαι στις τέλειες αναλογίες και σαφώς ψηλότερος από το Mikeius),γυμνασμένο κορμί,μαύρα δερμάτινα και σου μιλάει λες και είναι Dungeons and Dragons' DM.




      Μετά από κάνα μισάωρο απογοητευτικής σπαρίλας μου ρίχνει το κόλπο:"Ρε έλφ έχω εδώ 2 εισιτήρια αλλέρ-ρετούρν για Αθήνα με ελεύθερη ώρα αναχώρησης πάμε μια γρήγορη και γυρνάμε όταν θέμε;"
"Και το ρωτάς ρε μαλάκα;!;!;!" του απαντώ.Παίρνω τηλέφωνο τον Alza,γιατί τα φοβάμαι τ' αεροπλάνα,να μας παραλάβει,από το κέντρο με το ελικόπτερό του και σε 3 λεπτά ήμασταν στην ταράτσα του "Poser Bulldozer",όπου γινόταν η μ-ο-υ-ν-ο-σ-α-λ-ά-τ-α!!!Μπλακ πούσιζ,γουάητ πούσιζ,μπιγκ πούσιζ,γιάνγκ πούσιζ...
"πω ρε μάνα μου!!!!" μονολόγησα καθώς μια σταλίτσα σάλιο έτρεχε από το ορθάνοιχτο στόμα μου!!!Και μουσικάρα,να μην το ξεχάσω,Guns'n'Roses,Roses'n'Nuns,Priest'n'Nuns,Sodom,Ierapostolikom,PipaKolom,ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΛΈΜΕ και όλοι να κοπανιούνται και να χαμουρεύονται παντού!!!!
"Εδώ σας αφήνω παλικάρια,έχω να πάω Σόθεμπις και Φορμπζ αύριο το πρωί και πρέπει να είμαι φρέσκος κάντε μου αναπάντητη βιντεοκλήση όταν τελειώσετε να σας πάρω" μας είπε ο Alza κι έφυγε.




   Πάμε μπάρα με headbanging και παραγγέλνουμε 2 pints,3 σφήνους Κουέρβο για μένα και μια Άμστελ για το Στάθη κι εκεί αρχίζει το πανηγύρι,σε κάποια φάση μιλούσαμε με κάτι Γερμανίδες γκόμενες στη γλώσσα τους και όταν τους είπαμε ότι είμαστε από Κρήτη,γυρίζουν με ύφος στο μπάρμαν και του λένε:"Syfiiiiiii,fere bre sydekne 2 raches na cherasome ta kopelia"
Εκεί ξεκίνησε το ταξίδι χωρίς επιστροφή...δεν θυμάμαι τι συνέβη μετά......




    Σαν θολές αναμνήσεις βλέπω το Στάθη να με κουβαλάει στο ελικόπτερο,εγώ τραβούσα μια γυναίκα με μαύρο τσεμπέρι...γύρω στα 50-60 που ούρλιαζε και να μου φωνάζει ο Στάθης "ΆΣΕ ΒΡΕ ΜΑΛΆΚΑ ΤΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΚΙ ΈΛΑ ΝΑ ΜΠΟΎΜΕ" κι εγώ να του απαντώ "όχι Σιτζούνε η γιαγιά-νίντζα θα έρθει μαζί μου".


    Μετά θυμάμαι που την είχα δεμένη στο σαλόνι μου (καημένη γριούλα),είχα βάλει το σκύλο μου να γράφει στο blogger κι εγώ να τις λέω ασυναρτησίες....βασικά μόνο τα φωνήεντα μπορούσα να πω κι αυτή μου έλεγε τα ζώδια κι εγώ να χτυπιέμαι από τα γέλια.


    Θυμάμαι αργότερα που τη φίμωσα,την τσουβάλιασα και πήρα τον Κάλλιστο να έρθει με το τζετ να με πάει Νότιο Νείλο,δεύτερο παραπόταμο αριστερά για "να αφήσω ένα δέμα"...παρεπιπτόντως ρε μαλάκα Κάλλιστε γιατί το τζετ ήταν γεμάτο πουτάνες και τι έκανε ο Dickinson εκεί δεμένος;;;;




    Και μετά θυμάμαι να με παίρνει ο ύπνος σχεδόν μισό μέτρο πριν πέσω στο κρεβάτι....τα υπόλοιπα τα ξέρετε



53 σχόλια:

  1. Βασικά κοίταξε να δεις πώς έχει η φάση: ωσάν σωστοί κυριλλέδες και τιτανοτεράστιοι άρχοντες που είμεθα, κάναμε τηλεδιάσκεψη και μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις αποφασίσαμε ότι ο Πέρης θα κάνει σχόλιο καθώς επίσης και βγάλαμε τον Παπαδήμο πρωθυπουργό. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....εσύ ειδικά είσαι η πιο μεγάλη πουτάνα από την αγία τετράδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πουτάνες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές. Ο λαός είναι σοφός. Άσχετα που εδώ και τριάντα πέντε χρόνια ψηφίζει τους ίδιους πουτάνας γιους που χθες έβριζε και αύριο θα ξαναβρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .....χαχαχαχαχαχαχααχαα!!!!είχες δεν είχες έπρεπε ρε πούστη να το περάσεις το κοινωνικοπολιτικό μήνυμα....μαλάκα γαμάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για τη μουνοθύελλα που προκλήθηκε στο Poser-Bulldozer, αλλά ο υπεύθυνος του αεροδρομίου άκουσε το προορισμό και έπεσε σύρμα οτι θα σκάσω εκεί οπότε κάθε λογής θυληκό ένιωσε την ανάγκη να με αντικρύσει, έστω και φευγαλέα. Και του έχω πει του πούστη οτι θέλω διακριτηκότητα, αλλά είναι όντως πούστης και τρελαίνεται να κουτσομπολεύει με τις φιλενάδες του...
    Επίσης στη βιντεοκλήση που μου κάνατε σε είδα οτι είχες πιει το κώλο σου και μπορώ να επαληθεύσω την ιστορία με τη μαυροντυμένη γριά, που για να πω την αλήθεια με έκανε να πιστέυω λίγο οτι είσαι λίγο oldies-lover,αλλά hey.... δεν είμαι εδώ για να κρίνω κανέναν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρθένος και πάλι Παρθένος!!Το θέμα με τα milfs/oldies,είναι αλήθεια ότι το έχω.Τη γυναίκα τη θέλω αρκετά έμπειρη ώστε όταν την αποτελειώσω να νιώθει ότι έκανε TRRRRRRUE SEX για πρώτη φορά....παρεπιπτόντως....ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ALZA WARS γιατί ο λαός σου περιμένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω που το έμαθες αλλά έτσι έγιναν τα πράγματα όπως ακριβώς τα είπε ο Τόμας. Επίσης αποφασίσαμε (αυτό δεν το είπε ο Τόμας) ποιός θα πάρει φέτος το Champions League και το καλοκαίρι το Euro. Αλλά αυτά είναι οι μαλακίες που ασχολιόμαστε όταν δεν έχουμε τι να κάνουμε.
    Το δικό σου θέμα είναι σοβαρό. Αν και η μέρα που πέρασες είχε το κάτι το ιδιαίτερο χρειάζεσαι άμεσα θεραπεία. Ένα καλό milf με καθαρισμένο έντερο για βαθιά εξερεύνηση νομίζω θα σου έκανε καλό. Δοκίμασε και να της τον δώσεις και στις μασχάλες.
    Αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Δοκίμασε και να της τον δώσεις και στις μασχάλες."

    xaxaxaxaxaxa, α ρε Peri θεέ με τις αξεπέραστες σεξουαλικές σου προτάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μασχαλολάγνος δεν είμαι,αλλά όταν τελειώσω μαζί της θα της δώσω το αιδοίο υπό μάλης στα σίγουρα...Ο στόχος για το τέλος είναι πάντα τα μαλλιά και μια ωραία μο'ι'κάνα μερικών δευτερολέπτων,πριν πάρει χαμπάρι τι έχει συμβεί,ή ένα ωραίο άσπρο και κρεμώδες goatie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ το ήξερα ότι είσαι ο Τommy lee των φτωχών αλλά δεν περίμενα να το έβγαζες στη δημοσιότητα.. Είσαι ένα οργισμένο είδωλο τσέλε και νομίζω ότι η λεβεντογέννα σε κρατάει πολύ πίσω στην καριέρα του rock star..

    ποιες milf και cougars και αρχίδια μάντολες..εδώ μπροστά σου οι bon τσόφλι σου ξηγιούνται δαχτυλόπιπο στην πατούσα και μαζεύουν με την γλώσσα το πένθος από το νύχι σου..

    http://www.youtube.com/watch?v=i-4G4WyIh5s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καννίβαλε ο μπαμπάς Διπρόσωπος πρέπει να είναι πολύ περήφανος για το βλαστάρι του!Η λεβεντογέννα όντως με κρατούσε πίσω και γι' αυτο πέρασα 10 χειμώνες στο Rhodes Island (Ρόδος),όπου ξεδίπλωσα τις πτυχές μου.Ο συνάδελφος Μποντζόβης είναι σεβαστός για ένα λόγο,δεν ξύρισε ποτέ τρίχα στήθους κι ας ήταν σαν αρνί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν και δεν είμαι φαν των χαιδοκώλικων τραγουδιών, το ότι δεν ξύρισε ποτέ την προβιά στο στέρνο του είναι αξιοσημείωτο για καυλορωγάδες του ειδους του.. πάω για μπύρα μαδαφάκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ το poser το οποίο αγαπάω σε πολύ επιλεκτικές μπάντες,θα ήθελα να σου θυμίσω τους κύριους κύριους:Sebastian Bach και Miljenko Matijevic,που εκτός από ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΕΣ φωνάρες ήταν σε μπάντες με πόζερ υλικό αλλά heavy εκτέλεση....'νταξ' ήταν και σεξ-σύμπολς και δίκαια...και άντρες όχι αστεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επίσης ο Sebastian Bach ήταν ΠΑΙ-ΔΑ-ΡΟΣ παρότι ποζέρι του κερατά. Τώρα το "φωνάρα"... εντάξει δεν θα τα χαλάσουμε εκεί.
    Σε κόβω old-school Χωστήρα, δεν είναι κακό. :P

    (Πως νιώθεις που θα πιάσεις κουβέντα με μια γάτα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σαφώς και old-school Vampiria,αλλά όχι αβίαστα,π.χ. δεν μου αρέσουν οι Samson κι ας ήταν NWOBHM και πρώην μπάντα του Dickinson.Αν είναι μέταλ και μου ακούγεται καλά στ' αυτί,έχει headbanging απαραιτήτως.
    (οι γάτες είναι creepy staff και γι' αυτό τις σέβομαι...εξαρτάται τι γάτα είσαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μια χαρά σε βρίσκω.
    Προσωπικά είμαι black-viking-doom & death των Death. Δεν λέω όχι βέβαια σε ένα καλό prog ή tech.
    Το old-school με ψυχαγωγεί απίστευτα ειδικά μετά από ένα σκασμό μπυρόνια, εντάξει, σηκώνωμαι για χορό και τα κάνω όλα μουνί. Είναι θεσπέσια!

    (Oι γάτες αξίζουν τρελό respect. Είμαι Νορβηγικού Δάσους :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είστε πολύ τυχεροί εκεί πάνω όσο αφορά τη διασκέδαση,γιατί εδώ στο Ηράκλειο δεν έχουμε τίποτα και πουθενά ν' ακούσουμε και να πιούμε ένα σκασμό μπύρες...(mental note να ανέβω Αθήνα για 2-3 μέρες να ξεσκάσω).Στο Ηράκλειο metal-party σημαίνει ο καθένας σπίτι του και όλοι ανεβάζουν κομμάτια στο fb και "αλληλο-like-ζόμαστε" μεταξύ μας....pathetic-λίκι του κερατά δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά μη νομίζεις ότι και εδώ γίνεται της τρελής από μεταλάδικα και ότι δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε...
    Είχα πάει σε κάποια φάση στο αγαπημένο μου μεταλάδικο (underground - πλατεία εξαρχείων, αν σου σκάσει και ανέβεις να πας) και στις 4 έβαλε από το πουθενά Μάλαμα. Να αυτοκτονείς δια μπουροποσίας ή όχι; Μάλλον ήθελαν με τον τρόπο τους να μας κάνουν να τζάσουμε σιγά σιγά... δεν εξηγείται αλλιώς.
    Επίσης μιας και είσαι old-schoolάς, σου προτείνω το Bat City στη Λ. Αλεξάνδρας να βρεις την υγειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Από Αλεξάνδρας μόνο σε aligator (που σκάνε χαρλεάδες και τέτχοια) και το άλλο το μεγάλο χαμηλά ξέρω(δεν το θυμάμαι ρε πούστη μου τ' όνομα).Underground είχα πάει 2-3 φορές να μπω,αλλά ήταν μετά από live και όλο το τζέρτζελο είχε τελειώσει.Όταν θα ανέβω απάνω θα σου στείλω μήνυμα να με κατατοπίσεις κι άμα γουστάρεις πάμε για μπύρες και καφριλίκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το μεγάλο χαμηλά που λες, παίζει να είναι και το Bat City που σου λέω. Είναι κάτω από το Aligator στο δεξί σου χέρι. Εκτός αν εννοείς το Revenge of Rock, το οποίο δεν είμαι σίγουρη αν παραμένει ακόμα ανοικτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τώρα αισθάνομαι λίγο άσχημα που σου τρόλλαρα το ποστ, αλλά νομίζω θα με συγχωρήσεις! Νιάου! (Το μεγάλο όπλο εν δράσει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το πόστ έχει παραμείνει ακόμα παρθένο κι ατρολλάριστο...αν το μεγάλο σου όπλο είναι το νιαούρισμα,τότε το χρησιμοποίησες σε λάθος άτομο γιατί δεν ρώτησες ποιο είναι το δικό μου αγαπημένο ζώο (βασικά είναι 2) και τα οποία καθορίζουν πολλές φορές και τις αντιδράσεις μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε ψηλέ τι πίνετε εκεί κάτω;;By the way, έχει ένα γαμάτο μπαράκι στον Άγιο Νικόλαο, το Yiannis Rock Bar...Το καλοκαίρι του 08 που δούλευα εκεί, το είχαμε χρυσώσει...Μεχρι τις 6 μουσικές και ξύδια και μετά δουλειά!!

    Υ.Γ. To Revenge είναι ακόμα ανοιχτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το ξέρω ρε Γιάννη το μπαράκι που λες και το επισκέφτηκα μερικές φορές φέτος το καλοκαίρι γιατί δούλευα Σταλίδα,μισή ώρα δρόμο από τον Άγιο(μεγαλ' η χάρη του!!),αλλά στο Ηράκλειο δικέ μου τραβάμε τα βυζιά μας και δεν μεγαλώνουν.Πάνε οι καλές εποχές με 3-4 φοβερά μαγαζιά + metal party σε άσχετες φάσεις...Χαίρομαι που και το Revenge είναι ανοιχτό.Εσύ από πού είσαι ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αθηναίος είμαι φίλε αλλά λόγω δουλειάς έχω γυρίσει διάφορα μέρη (συμπάσχων αδερφέ με τα καωλοξενοδοχεία - ανάθεμα την ώρα και την στιγμή) από Κατερίνη μέχρι Άγιο Νικόλαο με τελευταίο σταθμό την Πάτμο (ευλόγησον)!!!Ευτυχώς που γυρνάω χειμώνα Αθήνα και πάω συναυλίες (όπως χτες καλή ώρα) και μπαράκια να ακούσουμε καμιά μεταλιά/ροκιά γιατί αλλιώς δεν παλεύεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μη μου λες για συναυλίες γιατί τα τελευταία 10 χρόνια έχω χάσει τα καλύτερα,με αποκορύφωμα Annihilator-Nevermore πριν 5-6 χρόνια...εν μέρει σε ζηλεύω που ζεις Αθήνα...μέχρι να ξημερώσει,γιατί τη μέρα δεν παλεύεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σε νιώθω απόλυτα...Και εγώ χάσει άπειρες που ήθελα να πάω (AC/DC το 09, Lamb of God το 10 και πάει λέγοντας)..Τι να γίνει με το κωλοεπάγγελμα που διαλέξαμε, υπομονή!!Καλή η Αθήνα αλλά έχεις δίκιο, δεν παλεύεται για κανένα λόγο ώρες ώρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Που είσαι ρε Διπρόσωπε χαμένος;!;!;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τζαπαναίξ σ' άρεσε;!;!;!Ναι μάνα μ','ρακλειότης είμ'.Εσύ πότες θα ετοιμασ' μπλόγκι φίνο και βαρβατερό;!;!;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τζαπαναίξ το ότι ξέρω κι άλλες γλώσσες,όπως βλάχικα,ηπειρώτικα(τα όριτζιναλ),μωρα'ί'τικα(δεν έχω πάρει ακόμα το lower) και δωδεκανησιακά(με masters degree) και το γεγονός ότι έχω μακριά ξανθά (από τον άπλετο ελληνικό ήλιο που λιώνει και την τελευταία ποδότριχά μου και "ανοίγει" το μαλλί),δεν με κάνει λιγότερο Κρητικό.Είμαι Κρητικός,όπως λέμε εδώ "από τ' ανύχι",δηλαδής,βεριτάμπλ ουάν χάντρεντ περ (50)σεντ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τι θες;Σύγλινα,τσικουδιά,ντάκο,ελιές τσακιστές,μανούρι,οφτά,χοχλιούς,στάκα,αθότυρο,αντικριστό;!;!;!;!Ότι θέλει η γιαγιάκαααααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. μουαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα!!!Αμπελόφυλλα για ντολμάδες;!;!Δυστυχώ Τζαπαναίξ απ' τα συγκεκριμένα "αμπελόφυλλα" εγώ δεν τρώγω οπότε δεν έχω ιδέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ..."φ-χέστα του φαλλού".Δεν πάει έτσι.Απ' τον τύρναβο δεν είμαι γιατί δεν πίνω τσίπουρα,αλλά ρακί,που είναι και καλύτερη φτιαξά από τ' αμπελόφυλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. http://www.youtube.com/user/heavymetalhappyhour#p/u/91/2G6r0wqmRUk ....ναι ξέρω κι εδώ τα ίδια έκανε!!!Αλλά και πάλι όχι μανα μ'!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ωχ ... με τοσο ταπεινοτητα θα εισαστε περιζητητος εις το μοναστηριον ..τεκνον μου !!!!

    Ζητω η κολλαση !!! θθες κι αλλα λλλλ??? !!!
    Εχω ριξει το γελιο με τα ζωδια ..νασαι καλα και να ματαξανα πινεις να βλεπουμε και μεις οι απιωτοι τι χασαμε που δεν βγηκαμε ταρατσα να παρουμε το ελικοπτερον
    κατα το λαικοτερον πηραμε ματι παλι ... φτου μας bloggοματακιδες θα γινουμε !!!

    Καλημερες ....για αργα το βραδυ....αμα ξυπνησεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ξανα...σχολιο
    σημαινειν μετα-σχολιον !!!
    ειδα την μπιχτην της γραιας απο πανω..και συνδραμω εις παραιτησην του ντοπαρισματος με αμπελοφυλλους...!!!

    οι τελευταιοι μιας μεγαλης παρεας που αναζητησα μετα το φοιτητικο μου πανδαιμονιο..βρισκονται τανασκελα στα θυμαρακια .....2 μετρα κατω απο την γης που την πατουμε !!!

    ετσα μωρε καλυτερα τ' αλκολια !!!

    καλη-σπερο-νυχτο-μερες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γειά σου ρε Issale!!!Λέγε τα ρε φίλε στη γιαγιά Τζαπαναίξ γιατί δεν καταλαβαίνει,συγνώμη που δεν απάντησα χθες,αλλά ταξίδευα για Κω (και γαμώ τα νησά λέμε!!),σίγουρα συμφωνώ για τα αλκοόλια,αλλά εχθές μετά τη 17 μπύρα το συκώτι μου πέταξε λευκή πετσέτα και αυτοκτόνησε με συνοπτικές διαδικασίες....μη ρωτάς τι συνέβη γιατί αυτό το μικρό νησάκι βγάζει πιο πολύ κέφι και από 5 μέρες στην Πράγα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Έλα ρε συνμπλογγέρι, τι χαμπάρια? Το άρθρο σου ό,τι να 'ναι, αλλά καλό ό,τι να 'ναι. Ηράκλειο μένεις ρε κουλτούρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ναι ρε Θηρίο,αλλά όχι Αθήνας....το άλλο το παλιό που είναι στην Κρήτη και το οποίο το έγραψα για μερικές μέρες στ' αρχίδια μου για να έρθω Κω και να κάνω rock'n'roll life και τέτχοια!!!Που ήσουν εσύ χαμένος;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. "..παρεπιπτόντως ρε μαλάκα Κάλλιστε γιατί το τζετ ήταν γεμάτο πουτάνες και τι έκανε ο Dickinson εκεί δεμένος;;;;" ΚΟΡΥΦΗ! Για live τον πηγαίνατε ρε τον Dickinson και θέλατε να κάνετε το Terra Vibe (ή Παγκρήτιο ανάλογα την τοποθεσία) κωλόμπαρο?!?

    Ξοδεύω τη ζωή μου σε φόρουμ, σε αχαλίνωτη νυχτερινή ζωή και σε πουτάνες από Τσεχία να 'ούμε... όσο για το Ηράκλειο, ναι ρε, το κατάλαβα, μόνο ένα Ηράκλειο υπάρχει λέμε. Ε, μόλις είπες και Jail, έκανα lock in to da location να πούμε.

    Άσχετο, there's only one guitarist and that's John fuckin' Petrucci. Και μερικοί άλλοι (Vai, Dimebag κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. είναι και αυτοί εδω,αλλά παίζουν σε μαλακία μπάντα.... http://youtu.be/YzOF9w8kG-c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δεν καπνίζω. Είναι στάση ζωής. Προτιμώ να με κάψουν ζωντανό παρά να καπνίσω. Είχα και άσθμα μέχρι τα 15, κακή ιδέα. Και μου αρκεί η εξάρτηση από τον υπολογιστή και το διαδίκτυο, δε χρειάζομαι και άλλη. Ευχαριστώ για τη συμβουλή πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή