Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ


(εντάξει, δεν είναι και τελείως ρατσιστικό άμα μιλάμε για τους Άγγλοι.)


 (δύο ώρες αργότερα....)

(......Μαλάκες δεν είμαι καλά. Δεν ξέρω πως θα βγει. Χρειάζομαι μια πάστα επειγόντως, ας είναι και φρέσκια, ας έχει και σοκολάτα, ας είναι κι απ' το γαμημένο το ψυγείο, μόνο φέρ'τε μου μια πάσταaaaaAAAAA@@@@@
Θε μου έχω σύνδρομο στέρησης, σε λίγο θα τρέμω και θα φωνάζω "μπακλ φόερστ" και "σοκαλοτίπιτα" μέσα σε μια λίμνη από τα ίδια μου τα σάλια...ImnotgayImnotgayImnotgay)


(αυτιστικό μπρος-πίσω)


(τρία τσιγάρα πριν στο παρελθόν)


(διάλειμμα για παρενθέσεις)



(δύο αχλάδια δεν φέρνουν την άνοιξη)



(έχω παραισθήσεις από το σύνδρομο στέρησης και το τσιγάρο μοιάζει με τσιζκέικ)




("κάνω όνειρα για μένα-για μένα τους δυοοοοο"
Σχιζοφρενιστής....μεγάλος ράπερς)



(μία απόφαση αργότερα:)




(και παγωτάκι φραουλίτσα ΚΑΙ κορμός με μπισκότο!!!)





(μετά τον άμπακο)

(όπως είπα νωρίτερα, τίποτα δεν είναι ρατσιστικό άμα μιλάμε για τους Άγγκλυ!!!)








            (επίσημη μασκώτ της Γηραιάς Αλβιόνας, ο Κάρολος της Αγγλίας με το σημαιάκι, στο γηπεδο γκολφ του Χέσετον)

Η Αγγλία (εξαιρώ Ουαλία,Σκωτία,Ιρλανδία), έχει 5 πολύ ωραία τυπάκια: τον Τζων,το Μάικ,τη Τζάνετ (καλό πουτανί κι αυτή. Είχε αδειάσει όλα τα ντισπένσερ με προφυλακτικά και μετά δεν είχε ο κόσμος ν' αγοράσει και έπαθαν έητζ και γονιμοποίησηηη) και τον Σκοτ (καλό πουτσανί κι αυτό κι ο γκόμενός του η Ρόουζ) και τους γνώρισα όλους φέτος το καλοκαίρι στο ξενοδοχείο.Κι εδώ τελειώνει κάθε καλό που έχω να πω για την πουστοχώρα (οι γκέυ ας με συγχωρέσουν. Κι εγώ ήμουν κάποτε αχρείος.).Ας δούμε anal-υτικά γιατί έχω τόσο άχτι για το βρωμόνησό τους. (δεν ηταν νησί-ηταν τσιρλιό που κοίτουνταν στη θάλασσα)















1: ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΙΟΙ (πλιζ φοργκίβ μι)


Είναι γνωστό σε όλους πως όταν ο άγγλος (δεν χρησιμοποιώ κεφαλαίο σ' αυτη τη λέξη...σνομπάρω...)  κλάνει,βγαίνουν φουσκωμένες καπότες από πίσω του (και ξεφούσκωτες να 'βγαιναν, πάλι παιδί δεν πιάνει).Το καθεστώς πλέον είναι "the gayer,the better", όχι ότι οι άγγλοι φημίζονταν ποτέ για τις κατακτήσεις τους στο αντίθετο φύλο (κοίτα, οι αλήθεια είναι ότι οι Άγγλοι με τις Άγγλες δεν τα πάνε καλά, αλλά οι Άγγλοι με τους Ισπανοί και τους Ιταλών ταιριάζουν σαν της σφολιάτα με το λουκάνικο. Αυτή η χημεία ονομάζεται και "πιροσκί"),αλλά λέέέέμεεε τώρα. Οτιδήποτε έχει να κάνει με νέα τάση στο γκέυ ξεκινάει από 'κει (ναι, γιατί οι αρχαιοελληνικές τάσεις στο πορδομπούκωμα είναι so yesterday) με μία μικρή εξαίρεση: στο μεσαίωνα όταν ήθελαν να που ότι κάποιος πουσταραίος ευγενής,εφάρμοζε οθωμανικό δίκαιο σε αντρικό κωλί ονομαζόταν "the italian way" ("-Αγαπητέ Τσαλς, τι λες να κάνουμε σήμερα;", "-Δεν ξέρω Τζόναθαν, μετά το τσάι έχω κρίκετ και ανάγνωση στη Βιβλιοθηκη του Χέσετον", "-Τι θα έλεγες Τσαρλς να οργανώσουμε ένα ιτάλιαν γουέι μετά το δείπνο;" "-Yeyyyy!!! Τσίαρς μέιτ!!", "τσίαρς ινντίντ" )και πάρτε πάλι τ' αρχίδια μου δευτεράντζες ιταλολούγκρες (ααααυτή η έκφραση βγαλμένη από το πληκτρολόγιο ενός ετερο-άντρα)!!!.Αλλά ας μην ξεφεύγω.Μετροσέξουαλ (αυτοί πηδιούνται στο βαγόνι ή απλά περιμένουν καβάλα στη στάση;), τρενάκια (μάλλον περιμένουν στη στάση), queers κι ΈΕΕΝΑ ΣΩΡΌ ΆΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ προέρχονται από τη γηραιά αλβιώνα και με τη μαζική παράκρουση που έχει πάθει ο κόσμος,γίνεται κατευθείαν μόδα (ας θυμηθούμε ότι εκείνη την εποχή ο Χωστήρας έβλεπε Fashion TV και World Fashion. Αυτό του άφησε ένα μόνιμο κουσούρι: να κάνει catwalk μέχρι το σούπερμάρκετ και να κοιτάει τις προσφορές).Είσαι ετεροφυλόφιλος (σ' εμένα μιλάει;);!;!;!That's sooooo yesterday bitch. Έλα μαζί μας και θα μάθεις τη χαρά του να είσαι πιο τρύπιος κι από κόσκινο,πιο ανοιχτός κι από την τρύπα της χέστρας σου και θα γίνεις διάσημος στο άψε-σβήσε!!! (η αλήθεια είναι ότι έχω δει πολλές τσόντες και ποτέ κανένας κώλος δεν άνοιξε παραπάνω από δίλιτρο μπουκάλι κοκακόλας. Αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο, στα σχόλια)











                                                     
2: ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ("φεμινισμός" ήθελε να πει, αλλά δεν ξέρει να γράφει μεγάλες λέξεις)
και δεν εννοώ φυσικά,η γυναίκα να κάθεται να τρώει το ξύλο της χρονιάς της από τον "μερακλή" μαλάκα της και να μη βγάζει άχνα. Να βγάλει και να βάλει να τον δέρνουνε και 10 άμα λάχει και να του χώσει και κουρτινόξυλο στη σούφρα να μάθει (σχόλιο που έσβησα δέκα φορές).
   Εννοώ την κάθε καριόλα αγγλίδα που πήρε τα "woman's rights", τα ξεχείλωσε όσο μπορούσε (σαν κώλο από δίλιτρη κόλαλάιτ για να μην παχύνει),τα έκανε και νόμο στη χώρα της κι έτσι ανά πάσα στιγμή,έτσι και τη στραβοκοιτάξεις θα βρεθείς να κάνεις την πουτάνα του άγγλου στις φυλακές (σιγά βρε κι εσύ!!! Για αγγλικές φυλακές μιλάμε, όχι για τον Κορυδαλλό. Το πολύ-πολύ να σου σερβίρει τσάι πριν σε βιάσει). Από τις αγγλίδες λοιπόν ξεκίνησε το κίνημα της "αποθυληκοποίησης" στον κόσμο.Οι γυναίκες συμπεριφέρονται και βρίζουν χειρότερα από τους άντρες (ψέμα, ποτέ, καμιά γυναίκα δεν θα μπορούσε να φανταστεί λέξεις όπως "μπιρμπιτσόλι" και "κάμπια" για να χαρακτηρίσει μια γκόμενα) (ναι,έχετε καταφέρει εδώ και χρόνια να μας ξεπερνάτε στη γουρουνιά....ας θυμηθούμε την έκφραση "στο μουνί μου", την οποία τη χρησιμοποιείτε σωρηδόν εκόμα και παρουσία μας (σιγά μωρή χαβιάρη που θίχτηκες κιόλας)),κι ας μην ξεχνάμε πως για γαμήσι τσιμπουριού (ψύλλου πήδημα) ("άλμα ακάρεως" στα αρχαία), σηκώνεστε, φεύγετε και δεν επιτρέπετε στους πατεράδες των παιδιών σας να τα δουν.....πουτάνες αγγλίδες....(πουτάνες όλες δικέ μου...πουτάνες όλες. Ακόμα και η καλόγρια, θυμάσαι; Πουτάνα κι αυτη ρε....δουλη του θεού)




                                                     











                                                     
3: ΟΙ ΙΝΔΟΙ (ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ) (εκεί τώρα έχει ένα αμφιλεγόμενο "δίκιο". Αυτοί οι άνθρωποι σύρθηκαν με το ζόρι για να πάνε να δουλεύουν σκλάβοι στο Χέσετον και στο Κλάσονσάιρ, αλλά όσο προχωρούσε ο χρόνος και απελευθερώθηκαν, πολλοί απ' αυτούς -που δεν θα είχαν στη χώρα καταγωγής τους τη δυνατότητα να μάθουν γράμματα- διέπρεψαν και συνέβαλλαν στην παγκόσμια πρόοδο. Φαντάσου τώρα εμένα ξερωγώ στην Κρήτη. Αν δεν με σέρνανε με το ζόρι στην Πελοπόννησο, ακόμα εκεί θα ημουν και θα πήδαγα γίδια)


Οι Ινδοί είναι η πιο γαμημένη ράτσα της ανατολής (ψέμα. Ο περισσότερος σεξοτουρισμός της Ανατολής είναι στην Ταϋλάνδη και στη Μύκονο).Ακόμα και οι κινέζοι μπροστά τους δείχνουν πιο αριστοκρατικοι (είναι που έχουν τσακίρικο μάτι και κουνγκ-φου). Για όσους δεν ξέρουν,οι Ινδοί είναι οι Αλβανοί της Ασίας (τα χρόνια έδειξαν ότι ο στόκος και ο γκαζμάς στο κεφάλι του Χωστήρα θεραπεύονται). Κοντόμυαλοι και γκαζμάδες του κερατά. Ο Μεγαλέξανδρος φτάνοντας πριν τη βρωμοχώρα τους σταμάτησε γιατί κανένας δεν άντεχε τόση μπόχα. Μάλλον πέθανε από τις αναθυμιάσεις ινδικού τσαγιού (μπλιαχ) (ίσα μωρή μαρίαντουανέτα κι εσύ (κάνω επίτηδες τα σχόλια λίγο γκέυ για να εξευμενησω τον θεό-Ψινάκη)). Οι άγγλοι όμως που κάνουν μπάνιο 1 φορά τον μήνα,βρήκαν το περιβάλλον της Ινδίας αρκετά φιλικό προς το ph του δέρματός τους και είπαν "γιούργια στο Γάγγη να κάνουμε το αγαπημένο μας ψάρεμα με τα καλάμια που τα κουνάμε σαν το μαστίγιο του Tygra (για όσους δεν ξέρουν ποιος είναι ο Tygra, είναι ένας ήρωας από ένα καρτούν που βλέπαμε μικροί και καβαλούσε ένα δελφίνι που το μαστίγωνε. Ντυνόταν κοραλί με ρίγες και καλύτερός του φίλη ηταν μια κοπέλα που ντυνόταν κι αυτη κοραλλί, αλλά με πουά και τη λέγανε Tsatsara ή κάτι τέοιο. Το καρτούν λεγόταν "Cats-the musical"). Κι έτσι απλά εισήγαγαν και τους λέτσους και στην Ευρώπη. Το παρακάτω βίντεο είναι από τον πιο διάσημο Ινδό στην καταγωγή,κωμικό,ο οποίος για μένα είναι ο Χάρρυ Κλυνν της ινδίας.....απόλαυση!!! (μπορούσες να κλείσεις πιο απλά λέγοντας "είμαι ηλίθιος"...θα ήταν εξίσου αστείοηταν εξίσου )







                                                     


Ότι έχετε να προσθέσετε.....ευπρόσδεκτο (μετάφραση: αν τον παίζετε τόσο μαστιγωτά όπως εγώ, τον κάνετε περδικολάστιχο από το ψωλοβρόντι και συμφωνείτε με αυτά που γράφω, πιέστε τα πλήκτρα ανάμεσα στο χυσαμόλι και αφήστε σχόλιοηκτρα). Φυσικά δεν γράφω για τις αγγλίδες.....όλοι ξέρουμε τι σαυρομπουλντόζες είναι (φυσικά, δεν γράφω για τις Αγγλίδες γιατί ακόμα κι αυτές με χυλοπίτωσαν σνιφ-κλαψ, οπότε όσα ξέρω είναι απογοητευτικά λίγα)











23 σχόλια:

  1. Αδερφε ενα καλο εχει βγαλει το κωλονησι.. Τη Μαντζα φυσικα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που υπάρχει η Ελλάδα και έρχονται οι μαλάκες και διασκεδάζουν λίγο. Αλλά το παρακάνουν (δες κωλοτρυπίδες σε κάμερα και κατούρημα όπου να ναι στα νησιά). Και όμως υποτίθεται πως αυτοί είναι πολιτισμένοι και εμείς οι απολίτιστοι.

    Ομαδάρα η Μάνζεστερ Γ. αλλά πλησιάζουν τα χρόνια δόξας της Λίβερπουλ (θέλω να πιστεύω). Με Κυριάκο αρχηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανεξαρτητως φύλου, οι ύβρεις είναι χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διάβασα σήμερα το before και περιμένω το after !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωπ, τι έχουμ' εδώ; Μόλις σχολίασες αυτό που θα πιάσω σημερα το απόγευμα!
      Για τα προηγούμενα έχεις γνώμη;

      Διαγραφή
    2. Μα απ' τα προηγούμενα έφτασα εδώ. Και τώρα διάβασα και το επόμενο before για να το ξαναδιαβάσω μόλις το σχολιάσεις ως ...after. Σούπερ το πας. Κηπ απ δε γκουντ γουέρκ ... που λέμε και στο ... βρωμόνησό μας ;-)

      Διαγραφή
    3. α, είσαι και στο word press, για πες, τι λέει σαν πλατφόρμα μπλόγκινγκ;
      Και ποιό είναι το βρωμόνησο;

      Διαγραφή
    4. Καλή είναι η word press. Την προτιμώ γιατί σου δίνει - νομίζω - περισσότερα μπλιμπλίκια για να παίζεις και να ελέγχεις το μπλογκ σου (όχι ότι το κατέχω και ιδιαίτερα το άθλημα, αλλά λέμε τώρα).

      Το βρωμόνησο είναι η Αγγλία - έτσι δεν το αποκαλείς παραπάνω ;

      Διαγραφή
  5. πολυ ωραιο αρθρο , μου θυμισε τον λογο που δεν ερχομαι καθε μερα εδω .. γαμωτοθεοσου (ΚΚ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φάε μωρη σνόμπα και λίγο τραχανά.
      Όλη μέρα χαβιάρι-χαβιάρι θα γίνεις διακόσα καράτια

      Διαγραφή
    2. εισαι στο κεντρο της δωρικης ηλιθιοτητας ... ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ... ΑΣΧΟΛΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΒΙΚΙΞ ... τελος μαλακα θελεις θεραπεια , αυριο το πρωι ξυπνα και φαε αταλοβιδες με γαλατακι και ακουαφορτε, μετα παρε με τηλεφωνο .( ΚΚ )
      ΥΓ γαμιεται η γνωστη που ξεχασα το ονομα της της ανυπαρκτης

      Διαγραφή
    3. έβαλες καψ-λοκ; Evales caps-lock?? kcol-spac selavE??? #evalescapslock?????
      Πουτάνε αύριο με τον κηδεμόνα σου

      Διαγραφή
  6. Η χειραφέτηση είναι πιο μεγάλη λέξη απ'τον φεμινισμό, ηλίθιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμένα το λες; Σ αυτόν πέστα που δεν διαβάζει μαθηματικά να μετρά τα γράμματα

      Διαγραφή
    2. Μετρημα γραμματων.... Το θεμα ειναι αυτος που:

      -Ολοκληρωσε τη διαφωριση τους σε πρωτο σταδιο και
      -προχωραει στη θεωρια συνολων που απαρτιζουν τα επιμερους
      -για να ορισει ενα αξιωματικο συνολο με το οποιο θα καταληξει
      -σε ενα θεωρημα και την αποδειξη του,

      Μαλάκιες, εκει θα κολλησουμε τωρα ;

      Διαγραφή
    3. βασικά είναι από τις φορές που θα συμφωνησω με FFM αν και δεν ημουν καλός στα μαθηματικά και τη στατιστικη

      Διαγραφή
    4. @@ που δεν ξερεις απο στατιστικη.

      Οταν κατσει ενας στρατωνας για γκομενικα και ενα κομμωτηριο den katalabaineis απο στατιστικη και μαθηματικα ; Οι αποφασεις ομως παιρνωνται ομοφωνα και με πληρη ολοψυχη κραυγη οι μεν γαμοσταυριζουνε τους δε.

      Με ενα στομα μια ψωλη σε παραταξη για την μεγαλυτερη metal συναυλια ολων των εποχων με το ατσαλι να βγαζει σπιθες και τον Dio να κανει κωλοδαχτυλα απο το υπερπεραν

      Διαγραφή
  7. Ξερω τη σουφρα, ξερω τη σουφρα,
    δε σου τη λεω, εισαι μικρος
    δεν θα σε νιωσει
    δεν θα σε νιωσει
    και συ θα κλαις......

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχααααααααααααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ είσαι ο Σχιζοφρενιστης, ο μεγάλος ράπερς

      Διαγραφή
    2. Και εσυ εισαι ο μικουλης Χωστηρας, και μου την λες.

      Αλλα και οσο και να χωνεις παλι θα γαμας αερα.

      Διαγραφή
    3. έχει μικρότερη αντίσταση, όπως άλλωστε κάθε γκομενάκι που συναντώ

      Διαγραφή
    4. Οταν τον δαγνωνεις πατωνεις ;

      Διαγραφή
    5. είναι δύσκολο πράγμα η γραφη και η πληκτρολόγηση, ε;

      Διαγραφή