Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ




Πωλειται καθαροαιμο σεττερ με ειδικευση στο κυνηγι 
αγριας πεταλουδας και σκαθαριων



Πιτμπουλ Τεριε 5 μηνων αριστος φυλακας που
επιτιθεται σε μυρμηγκια και σκαθαρια
χαριζεται λογω μετακομισης


Μαστιφ αυθεντικο κινεζικο ελαφρα εκπαιδευμενο
καταλληλο για να ξετρυπωνει καμπιες
πωλειται σε τιμη ευκαιριας


Γερμανικος Λυκος
βρεθηκε δεμενος με τριπλη αλυσιδα
σε αγρια κατασταση
δαγκωσε 5 διασωστες και χρειαστηκαν
3 βολες αναισθητικο για να πεσει
αναζητουμε σπιτικο να το φιλοξενησει


Ημιαιμο διασταυρωση Ντινγκο με Βελγικο Ποιμενικο πωλειται. Εξαιρετικα καλος με κοπαδια πασχαλιτσας και φυλακας εναντια σε σκωρους και ψειρες



   ...και αφου καναμε και το ανθρωπιστικο μας εργο για σημερα ας μιλησουμε λιγο και για αλλα ζητηματα!

Καλησπερα σας.
Ειμαι ο Χωστηρας, 
το διλλημα αν θα στρεψεις το οπλο εναντιον σου ή κατα των εχθρων σου αν βρεθεις περικυκλωμενος απο χιπστερς, 
μια ρομαντικη βραδια αγκαλια με μπυρες και φυστικια 
και η δεδομενη στιγμη που εκανες μια μαλακια που θα τη θυμασαι για παντα.


Αν παρατηρησεις τη ζωη σου, θα δεις οτι ειναι ενα τεραστιο Φαινομενο της Πεταλουδας, οπου οι προτερες πραξεις σου απηχουν αμεσα στους αλλους και μεταγενεστερα σε εσενα.
Το οτι γεννηθηκες, κανει τον πατερα σου και τη μανα σου να πηξουν το σκατο τους παξιμαδι για να σε μεγαλωσουν, αλλαζοντας δραστικα τη ροη των αποφασεων που θα επαιρναν αν δεν επελεγαν να ξεφλοκιαστουν ξεκαποτοι. Τα περισσοτερα παιδια γεννιουνται οταν και οι δυο γονεις τους η μανα ειναι ετοιμη. Τις λιγοστες ομως φορες που καποιος ασυνειδητος πελαργος αποφασιζει να επισκεφτει ενα ζευγαρι κρατωντας δωρο ενα θετικο τεστ εγγυμοσυνης, τα πραγματα αλλαζουν δραστικα. Εκτροχιαζεται αυτη η ευχαριστη ρουτινα που ειχαν μεχρι τοτε και εισερχονται στον Αστερισμο των Αποφασεων. Αν εσυ εισαι τυχερος (και συναμα ατυχος) και οι γονεις σου θελησουν να δουν απο πρωτο χερι τι σημαινει να σε ξεσκατιζουνε και να ξυπνανε αξημερωτα, τοτε μπαινεις επισημα στο παιχνιδι της Ζωης.
   Μεγαλωνεις, αρχιζεις το τσιγαρο, πιανεις δουλεια στα ξενοδοχεια μπαρμαν, γνωριζεις κοσμο, πινεις σα νεροφιδα ο,τι σκατα αναγραφει απανω "% Alcohol" και ερχεται μια μερα που ο γιατρος σου λεει οτι πρεπει να παιρνεις χαπια για τη χοληστερινη ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
-μα γιατρε γυμναζομαι καθημερινα
-πινεις καργιολη, ΠΙΝΕΙΣ. Ειναι κληρονομικη χοληστερινη, ΑΛΛΑ ΠΙΝΕΙΣ ΣΑ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΝΤΑΛΙΚΑΣ
-...μα γιατρε...
-και δε σου ειπα το καλυτερο: πρεπει να κοψεις και το τσιγαρΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!!!

Ειναι σχεδον σαδιστικη η διαθεση των γιατρων οταν σου λενε να εγκαταλειψεις πραγματα που αγαπας για να σωσεις τη ζωη σου. Μια σκηνη βιασμου, οπου το πουλι του βιαστη εισχωρει βαθια στα τρυφερα τοιχωματα του κωλου σου για να σε βοηθησει να ξεμπλοκαρεις και να θεραπευτεις απο μια φονικη δυσκοιλιοτητα.

Αυτη η εντελως τυχαια ιστορια συνεβη και σε εμενα.

Και τοτε συναψα ενα συμφωνο ειρηνης με τα παθη μου, προκειμενου να αποφυγω μια ανακοπη καρδιας στα 45-50 μου. Το συμφωνο εχει ως εξης: ελαττωνω δραστικα τσιγαρο και ποτο και αν μεχρι τα 45 δεν εχω καποιο σοβαρο λογο για να ζησω (οικογενεια, φημη) τοτε να πανε να γαμηθουνε ολα και θα βαδισω αξιοπρεπως προς το Χαρο φορωντας τζιν και αλυσιδες, κρατωντας ενα ποτηρι haig και ενα αναμμενο τσιγαρο να σιγοκαιει στα χειλη μου την ωρα που θα γονατιζω μορφαζοντας και κρατωντας την καρδια μου.
Οχι σαψαλο και αβοηθητος σε καποιο νοσοκομειο.


Αλλα ας μη βαραινω αλλο το κλιμα.
Φανταζομαι πως αν καποτε γινω πατερας θα ειμαι γαματος, δικαιος, καλος, αλλα αντισυμβατικος.
Τι θελεις παιδι μου; Σοκολατα; Μα φυσικα! Κανε δεκα γυρους το τετραγωνο και παρε εκατο καμψεις και θα σου παρω. 
Τι θες; Μηχανακι; Φυσικα! Βγαλε δυο φορες ολα τα διπλωματα ολων των κατηγοριων και παρε και τετρακοσιες καμψεις. 
Θες λεφτα για να πας πολυημερη; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Φερε μου αριστα στις 3 γλωσσες, κοψε ξυλα για το τζακι και παρε και χιλιες καμψεις.
Και δεν θελετε να ξερετε ποσο καλος θα ειμαι αν κανω αγορακι!

   Παρασυρομαι ομως, παρασυρομαι.
Αυτο το τεραστιο Φαινομενο Πεταλουδας ειναι αμειλικτο και χαοτικο. Το χειροτερο ομως ειναι οτι ειναι φαινομενικα αθωο, καθως τη στιγμη που θα κανουμε μια επιλογη λεμε "σιγα μωρε, τι μπορει να παει στραβα" ή πιστευουμε οτι η επιλογη δεν θα εχει αντικτυπο στο μελλον.
Εκει π.χ. που χαϊδευεις τη γατα σου κι αυτη στριφογυριζει σα σπαστικια γυρω-γυρω να την ξυσεις παντου, παει καταλαθος το χερι σου πανω στο μουνι της και μετα γαμιεται ο Διας που εχει καψες και θελει αρσενικο και μου τριβεται προστυχα 2 βδομαδες τωρα στα ποδια με τον κωλο κοιτωντας με με νοημα και με κανει να νιωθω σαν κτηνοβατης (ντροπη για ψοφο λεμε).

Ολα παιζουν ρολο.
ΟΛΑ
Και οσο πιο συντομα το παρετε χαμπαρι, τοσο πιο κερδισμενοι θα βγειτε και δεν θα μυριζουν τα ρουχα σας μουνοχυμα γατας να σας κυνηγανε ολα τα αιλουροειδη της γειτονιας και να σας κοιτανε με μισο ματι οι σκυλοι.

   Αλλα ας μην μεινουμε μονο στις πραξεις που καθοριζουν τις αλληλουχιες γεγονοτων. Ας παμε και στις σκεψεις οταν αυτες ειναι αποτελεσμα ολων των αλληλουχιων που ανεφερα και βασανιζουν το μυαλο μας σε αυτο το τραγικο μπουρδελο ατυχων συμπτωσεων που ονομαζεται Ζωη.
Ας πουμε οτι τα παντα σου πανε καλα: δουλεια, φραγκα, φιλοι, διασκεδαση και κυριως ΣΕΞ. Μιλαμε σφαζεις μουνι πιο συχνα απ' οτι ανεβαζει τουιτ ο αδωνις. Γαμας σε σημειο να σκεφτεσαι ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΡΕΠΟ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ και ξαφνικα ερχονται ετσι τα πραγματα που μια αποφραδα μερα κανεις δεκαχρονο μνημοσυνο απο την τελευταια φορα που ειδες μπροστα σου κοπελα γυμνη 3D να σου ξηγιεται, εσενα προσωπικα, κατσαβιδωτο τσιμπουκι με ασορτι γρασαρισμα και στα καπακια καναπεδατο διπλωμενο πισωκολλητο και σκεφτεσαι ποσο μαλακας ησουν που ηθελες και ρεπο τις καλες εποχες.
Το ωροσκοπιο σου για εκεινη τη μερα γραφει "στα ερωτικα, Νιβεα και παλαμη". 

   Δικαια ή αδικα βρεθηκες σε αυτη τη θεση;
Δεν μπορεις να το γνωριζεις, αλλα αρχιζεις να αμφιβαλλεις για τον εαυτο σου. Φερνεις μνημες απο κακες σου πραξεις και αυτο μπορει να σε τρελανει. Μπορει να σε οδηγησει στα ορια της Παρανοιας ή της Θρησκειας.
Αρχιζεις και σιγομουρμουρας κατι ακαταληπτα πραγματα οπως "εδω η κολαση εδω και ο παραδεισος", "καλα να παθω" και "ο θεος με τιμωρει". Σε πολυ προχωρημενες σχιζοφρενικες περιπτωσεις χαραζεις σταυρους στα παγκακια, δακρυζεις οταν δειχνει το Forest Gump ή ανεβαζεις πληγωμενα στατους στο φβ.
Οι πιο αντισυστημικα ανιατοι βριζουν κοιτωντας τον ουρανο και ορκιζονται εκδικηση στον φανταστικο τους εχθρο και στις στρατιες απο καργιες που εστειλε για να τους φανε τη ζωη.

Η αληθεια ομως που μας κρυβουν ειναι οτι, στην πραγματικοτητα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ που ηρθαν ετσι τα πραγματα.
Οταν παιζεις το Παιχνιδι της Ζωης ο μονος τροπος για να κλεψεις και να βγεις κερδισμενος ειναι να μαθαινεις απο τα λαθη σου, να αναγνωριζεις οτι παντα υπαρχουν νεα λαθη για να κανεις, να μην αφηνεις τους αλλους να σου λενε ποσο μαλακας εισαι αλλα να το λες μονος σου κι απο μεσα σου και να ακινητοποιεις τη γατα σου πριν τη χαϊδεψεις.



Αυτα.
Την επομενη βδομαδα δεν ξερω τι θα γραψω, αλλα τη μεθεπομενη το μπλογκ κλεινει 6 χρονια υπαρξης και θα το καψουμε οχι το μπλογκ το πελεκουδι!





68 σχόλια:

  1. Συγκινητικά ωμός...

    Αλήθειες...δικές σου...δικές μου...δικές τους...
    Ένα κομμάτι από τον καθένα μας...
    Ή και πολλά κομμάτια...
    Που μας "συνδέουν" σε υπόγειες διαδρομές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φορες που αναρρωτιεσαι ποσο συμπαντικα δεμενη ειναι η Υπαρξη σου με των υπολοιπων, αλλα και ποση ανεξαρτησια κρυβει η ελευθερη επιλογη. Ποσο "ελευθερη" ειναι στην πραγματικοτητα

      Διαγραφή
    2. Εξαρτάται...
      Πόση ευθύνη αντέχει κάποιος...
      Γιατί η ελευθερία προϋποθέτει την ανάληψή & την ευθύνη της επιλογής...

      Για κάθε ναι...πρέπει να πεις ένα όχι...

      Διαγραφή
    3. Πολύ βαθυστόχαστο αυτό! Το προηγουμενο θυμιζει λίγο Σαββοπουλο-Μπελλου.

      Διαγραφή
    4. Εγω εζησα μπρωστα μου ολα τα επεισοδια του υπαστυνομου Ρεξ που προσπαθουσα να αποφυγω ολα αυτα τα χρονια.

      Εσυ φταις.......

      Διαγραφή
    5. Ποιος Σαββοπουλος; Ποια Μπελλου;
      ΠΟΙΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ;
      Σιγουρα καθοριστικο ρολο επαιξε το "υπογειες διαδρομες" και παραδεξου το

      Διαγραφή
    6. Ρε φιλε, αυτο τον Υπαστυνομο Ρεξ τον βλεπανε τοτε ολοι οι ζωοφιλοι επι πασοκ. Αυτο και μια μαϊμου που τη ντυνανε σαν Τσοβολα

      Διαγραφή
    7. Δεν είμαι ζωόφιλος βασικά. Εκτός από τον Έκτορα (πανέξυπνος μπoξερας) και -λιίγο- την Πέρλα (ημίαιμη χνουδόμπαλα 3kg που νομίζει πως γράφει ποιήματα), όλα τα υπόλοιπα ζα με αφήνουν παγερά αδιάφορο!

      Διαγραφή
    8. Μιλουσα παλια με ενα φιλο σε ενα τσατ που ελεγε οτι ολα τα σκυλια κατω των 10 κιλων ειναι τριχωτα ποντικια. Ενταξει, ο καθενας βγαζει τα γουστα του οπως νιωθει

      Διαγραφή
    9. Συμφωνώ μεν, ΑΛΛΆ. Αφενός είσαι σεσημαζμένος γατοσυλλέκτης (και η γνώμη σου δεν έχει καμία απολύτως βαρύτητα), αφεδύο, "τελεία και μπαύλα, Πέρλα είσαι γκάβλα"..

      κάνεις και τσατ;;;το ψήνεις στεγνά, έτσι;;;

      Διαγραφή
    10. Οχι μονο το ψηνω στεγνα, αλλα καθομαι κι απο πανω μη μου καει και το ανακατωνω κιολας σε φαση κετσι

      Διαγραφή
  2. Σπάνια σε πετυχαίνω λίγο μετά την εκτόνωση. Η last year χοληστερίνη ΑΝ κόψεις τυριά και κρέας μπαίνει σε mode αστικού θρύλου. Τόσες μάρκες υπάρχουν έχεις κολλήσει με την νιβέα. Δοκίμασε λάδι καρύδας και πες μου.
    Τι ετοιμάζεις πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ντοκτορας μου ειπε "και να κατσεις να φας ομελετα με δεκα αυγα και λουκανικο και τυρια και μου ερθεις την επομενη μερα για αιματολογικες εξετασεις, παλι την ιδια χοληστερινη θα σου βρουνε, κοψε ποτο και τσιγαρο, ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ" (αυτο το τελευταιο το προσθεσα εγω για να το κανω να φανει πιο δραματικο).
      Οσο δε, αφορα στη νιβεα, πρεπει να πω οτι ειμαι λατρης των κλασικων αξιων, οπως σαμπουαν τζονσονς & τσονσονς και κολωνια Μυρτω!
      Αυτα τα γαλατα καρυδας εγω δεν ξερω πως αρμεγουν καρυδες, αλλα κυριως ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΡΥΔΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΒΥΖΙΑ;

      Διαγραφή
    2. Με αμετρητες μαλαξεις απο τουριστες και ισσοροπημενα γευματα με κοτοπουλο.

      Θρυλοι μιλανε και για μεμονομενες φυλες καννιβαλων καρυδων κρυμμενες βαθια στον Αμαζονιο και απο τα περιεργα ματια των δυτικων οι οποιες αποψυλωνουν τα δαση απο τη βλαστηση κατηγορωντας τους σκληρα εργαζομενους ξυλοκοπους και τους ακαρδους δυτικους βιομηχανους.

      Αληθεια τωρα, το ειδα και σε ταινια που εξιστορουσε και τις συμπλοκες που ξεσπασανε αναμεσα στα συνδικατα και τις καρυδες.

      ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΔΕΣ ΟΙ ΚΑΡΥΔΕΣ. ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ.....

      Εγω σας προειδο

      Διαγραφή
    3. Φιλελε καρυδες φιλε που ζουνε πανω απο τις δυνατοτητες τους και οταν καταρρεει το δασικο τους συστημα κατηγορουνε αλλους.
      Παλιοτερα μετα το 2ο Π.Π. ειχαν και πρακτορες για να σπειρουν το κακο, οπως η Κοκο Σανελ.
      Ευτυχως επι πασοκ εμαθε ο κοσμος την αληθεια

      Διαγραφή
    4. Για αυτο να προσεχετε οσους προσπαθουν να σας κερασουν κοτοπουλα στο δρομο. Ειναι κακοι ανθρωποι οι κοτοπουλανθρωποι. Θα σας ταισουν, θα σας φουσκωσουν και μετα θα σας ξεζουμισουν. Θα σας πεταγαν στην ακρη του δρομου αν το καρυδοτσουφλο σας δεν ηταν ιδανικο τασακι αποτσιγαρων.

      Διαγραφή
  3. Μην απορείς καθόλου για τις καρύδες φίλε Χωστήρα. Οι περισσότεροι καρποί της φύσης μπορούν να χρησιμοποιούν ως πέη, μουνιά, κωλοτρυπίδες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση σε γαλακτερές βυζόμπαλες. welterusten

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το οτι ανάρτησες αυτό το ποστ την ημέρα των γενεθλίων μου σημαίνει πολλά και ας άλλαξε η μέρα μέχρι να το διαβασω. Δύσκολα πράγματα φέρνει η ζωή γι αυτό και εγώ μπουνια στα δόντια....γενικά βλέπω αλλαγες στο τρόπο που σκεφτεσαι..ή εγώ αρχισα να καταλαβαίνω τι γράφεις

      Διαγραφή
    2. Θεωρω οτι εισαι ενα εξελιγμενο ατομο (διαολε, μιλας γιαπωνεζικα, του πουστη δηλαδη), οποτε μαλλον αρχισες να καταλαβαινεις τι γραφω.
      Θα λυπομουν πολυ αν συνειδητοποιουσα πως μετα απο τοσες αλλαγες γραφης, ξανααλλαξα παλι το στυλ μου, αυτη τη φορα χωρις να το θελω.

      Κλεινοντας, θα ηθελα να σου ευχηθω χρονια πολλα και αντε και μ' ενα καλο Σινιγκαμι να σε αποκαταστησει, να κανετε πολλα χαριτωμενα σινομπακια να χοροπηδανε γυρω-γυρω!!!

      Διαγραφή
    3. Πώς χώθηκε αυτή ανάμεσα; Μαρί πόσο καιρό έχεις να φας σάντουιτς;

      Διαγραφή
    4. Φιλαράκι δεν σε πέτυχα από τις απαρχές και όταν γκαζώνεις δυσκολεύομαι καταλάβω το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείς.

      Διαγραφή
    5. Σε πιανω.
      Αλλα πες μου που και τι δεν κατανοεις να σου κανω εγω μια αποκωδικοποιηση που θα παθεις σοκ απο την επεξηγηση και την αναλυση

      Διαγραφή
    6. ήταν βράδυ και έγραφα από το ταμπλετ της Dannosiel δεν ξέρω τι σκατά έκανα λάθος και Αβαταρ σταμάτα να είσαι τόσο κακός μαζί μου θα πάρω πίσω τα κουπονάκια για τα όργια του ναού.

      Χωστήρα μου έδωσες τις καλύτερες ευχές. Ευχαριστώ πολύ και συνέχισε έτσι.

      Διαγραφή
    7. Που να ξερουνε ρε Erisa οι κλαρινοπασιφιστες θεοι της κεντρικης Ευρωπης απο ιαπωνικο διαφωτισμο;

      Διαγραφή
    8. Δεν το περίμενα και από σένα βρούτε. Ξεχνάς ότι είχα υπάρξει ως γιαπωνέζος ΑΙΖΕΝ ΜΥΟ...
      Κουπουνάκια; αλήθεια; εγώ γιατί δεν πήρα; γιατί δεν με ενημέρωσε κανείς; γιατί; "everybody in this town fucks except me":) εεε ο Αβατάρας δεν κρατάει κακίες σεβασμός πάνω από όλα ...
      Διαγράφω το μπλογκ και πάω για χαρακίρι...θα με σταματήσει κανείς; δεν είναι προσπάθεια χειρισμού.

      Διαγραφή
    9. Αβαταρα....everybody in this universe fucks except from me.
      Τωρα, οσο αφορα τη διαγραφη του μπλογκ σου, κρατησου. Μη με βαζεις να διαχειριστω κι αλλη κριση. Ηδη εχω πολλα στο κεφαλι μου. Κυριως μαλλια

      Διαγραφή
  4. "Οχι σαψαλο και αβοηθητος σε καποιο νοσοκομειο."
    Ενα δάκρυ ζωής κύλισε.
    Θα ζήσεις για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μη δακρυζεις προεδρα για τους ηρωες που φευγουνε νωρις. Να δακρυζεις μονο για τις υπερδιαστημικες κωλαρες που χαθηκαν στο στενο της Ερμου μεσα στα μαγαζια Τζορτζιο Αρμανι και Λουμπουτιν

      Διαγραφή
  5. Τι να πω καλε μου φιλε,η ζωη μας ολοκληρη καθοριζεται
    απο επιλογες, η μονη επιλογη που δεν κανουμε ειναι να
    ερθουμε στη ζωη,αυτο ειναι επιλογη αλλων.Και κανενας δεν
    μας μαθαινει απο τα μικρα μας οτι για καθε επιλογη υπαρχει
    και το αναλογο τιμημα,το ανακαλυπτουμε σιγα σιγα και
    σχεδον παντα με σκληρο τροπο.
    Θα συμφωνησω με τον ΑΒΑΤΑΡΑ, παρ'ολο που δεν ειμαι
    χορτοφαγος.Περιορισε στο ελαχιστο ολα να ζωϊκα και δεν
    θα χρειαστει να κοψεις τις "αμαρτωλες" συνηθειες,ισχυει!
    Επιλογες..αυτη η μαστιγα!!πφφ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεδουσσα θα πεταχτει κανενας αναγνωστης και θα με μουτζωνει ψηφιακα χερια-ποδια που μεχρι τωρα την ειχα ακουσει Μπουκοφσκι κετσι και ξαφνικα το γυρισα σε βιγκαν μονο με φρουτα που πεφτουνε απο το δεντρο γιατι "αμα το κοψεις ειναι φονος".
      Ρεγουλαρισμα ολα

      Διαγραφή
    2. Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά τρίβω τα χεράκια μου γιατί και μόνο που διάβασα την λέξη βίγκαν από τον Χωστήρα μου έφτιαξε την βδομάδα ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Μετανοώ άμεσα με δέκα κάμψεις.

      Διαγραφή
    3. Αβαταρα ο Χωστηρας για να μετατραπει σε σπιριτσουαλ χιππη, κλαρινοπασιφιστη που ξηγιεται μονο χτυπημενο φρουτο και νιρβανα, θα πρεπει να πεσει ολο το οικοδομημα του καπιταλισμου και πεφτοντας να πλακωσει τους νοσταλγους του χιτλερ.
      Αν συμβει αυτο, θα βρω ενα κατσικι να τρεχουμε χερακι-χερακι στα βουνα να βοσκαμε ξερο γρασιδι

      Διαγραφή
    4. Χμ να δω που θα μας οδηγησει αυτη η ρεγουλα!!!
      Περιορισα τα ζωικα στο ελαχιστο απο σεβασμο στα
      ζωα, απ την αλλη σκεφτομαι οτι ετσι συμβαλλω στη
      δικη μου μακροημερευση,που δεν το θελω,οποτε το
      εχω ριξει στο καπνισμα μπας και κρατησω μια
      ισορροπια. :):)

      Διαγραφή
    5. Δεν ξέρω σε ποια ζωή αλλά θα πέσει. Όχι ρε τόσες χορτοφάγες με τα ούλα τους υπάρχουν.
      Μπράβο medousa, το χεις.

      Διαγραφή
    6. Παιζει πολυ σοβαρα στο επομενο αρθρο να αποδομησω ΚΑΙ την φιλοσοφια γυρω απο την αρνηση και την καταδικη της κρεατοφαγιας.

      Η ΛΕΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

      Διαγραφή
  6. "Butterfly Wings" - Machines Of Loving Grace
    και
    "Drunken Butterfly" - Sonic Youth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με βανεις τωρα να ακουσω πραματα που δεν ειναι της ιδιοσυγκρασιας μου, αλλα θα το κανω γιατι χατηρια δε χαλαω, ειδικα αμα ειναι αφιερωσεις!

      Διαγραφή
    2. Ολα παιζουν ρολο.
      ΟΛΑ

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Γεια σου ρε Δαφνη ναπουμε!
      Μιλαμε θα γινει φεστιβαλ λογοτεχνιας με πολυ λογοτεχνικα λογοπαιγνια και αλλες δραστηριοτητες. Στον χωρο θα λειτουργει και παιδικη χαρα για τους φιλους του συλλογου "ο Ηρωδης"

      Διαγραφή
    2. Μανα δεν πιστευω να εγινες βιγκαν;!;

      Διαγραφή
    3. Μια φορα φανταστηκα τον εαυτο μου βιγκαν κι επαθα δυσανεξια στο κοτομπεϊκον.
      Δεν παιζουνε μ' αυτα

      Διαγραφή
    4. Μήπως άρχισες να μαγειρεύεις; Πρέπει να σιγουρευτώ πως είσαι η μάνα μου...

      Διαγραφή
    5. Μαγειρευωωωω....κανα οχταρι χρονια, αλλα δεν εχω βυζαρες και ποδιες.
      Η μοναδικη σχεση που εχω με μαναδες ειναι οτι τις βρισκω ακαταμαχητες

      Διαγραφή
    6. Κι εγώ! Μαζί με τις κομπόστες. Ήθελα να σε ρωτήσω αν σου λείπω καθόλου αλλά θα βγεις δεύτερη συνεχόμενη χρονιά γκέι άικον. Εκεί γίνεται και το κοκομπλόκο με τα ποσοστά, τον κόβω.

      Διαγραφή
    7. Δεν την αξιζω εγω τετοια τιμη να με κανουν και αϊκον. Τοσοι παπαδες με 'κονισματα υπαρχουν και περιμενουν το βραβειο σαν τον Λεοναρδο τον Ντι τον Καπριο

      Διαγραφή
    8. <3 μάνα είναι μόνο μία (μια η κανονική κ μια η βιρτσουαλ)

      Διαγραφή
  8. Ναι, ξέρεις τι;
    Δεν είναι έξι χρόνια.
    Είναι πέντε χρόνια και τέσσερις μήνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι πεντε χρονια σκετα

      Διαγραφή
    2. Το ηξερα οτι καποια μαλακια ειχα κανει στους υπολογισμους...το επομενο αρθρο θα προσγειωθει σε κανενα χαντακι του Πλουτωνα και να μου το θυμαστε.

      Διαγραφή
    3. Ε, εντάξει όλοι κάνουμε λάθος υπολογισμούς σε κάποιες φάσεις. Αρκεί να μην είναι...
      "...η δεδομενη στιγμη που εκανες μια μαλακια που θα τη θυμασαι για παντα."

      Διαγραφή
  9. Καταρχάς χρόνια πολλααααααά!!!
    Κατά δεύτερον, χρόνια πολλααααά!!!
    Και τελος, σαφής, μεστος, περιεκτικός. Μπράβο, εύγε, εχεις το θαυμασμό μου!
    Όσον αφορά τη χοληστερίνη, επειδη από μικρή ήμουν στα όρια κ μου έλεγαν να προσέχω για να έχω, σε καταλαβαίνω κι εύχομαι να προσέχεις, γιατί εγω δεν υο έχω καταφέρει ιδιαίτερα. Αυτό που με σώζει ειναι η λεγόμενη καλή χοληστερίνη. Και σημειωτέον, δεν πίνω κ δεν καπνίζω. Ναι, ξενέρωτη, ξέρω. Ξεκίνησα τα τελευταία χρόνια τη μπύρα, μετράει;
    Στην τελική δες το σαν μια ευκαιρία να κοντοσταθείς (για λιγο) και να δεις τη ζωή σου σοου φαρ, ωστε να συνεχίσει ή να κανεις ριμπουτ, ρισετ κ δεν ξερω τι...
    Εύχομαι η συνέχεια να είναι πολλά υποσχόμενη ;) (ματακι, ντε!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχην αυτο το σχολιο μου προκαλεσε αγχος
      Κατα δευτερον αυτο το σχολιο μου προκαλεσε περισσοτερο αγχος γιατι εχει μια μεγαλη ενεργητικοτητα
      Διαβαζοντας το μου επεσε η χοληστερινη
      Διαβαζοντας το, νομιζω οτι μπορει και να εχασα μερικα κιλα.
      Ηταν ενα σχολιο αναζωογονητικο, γεματο redbull και αγαπη!!!

      Διαγραφή
    2. Μην άγχεσαι! Ανεβαίνει η χοληστερίνη.
      Τωρα το οτι εσενα σου έπεσε (η χοληστερίνη ντε) σημαινει οτι ενήργησε και μια αντιρροπη δύναμη. Βρες τη και κρατα τη γερα!
      Φιλούμπες!

      Διαγραφή
  10. Ένα πράγμα με στεναχωρεί σε αυτό τον μάταιο κόσμο ότι μετά το 2012 και κάθε χρόνο οι αναρτήσεις σου φθίνουν με ανώτερα γεωμετρικά. Είναι επειδή ακόμα γυρεύουμε τον Νιμπίρου; Θα σου μιλήσω έξω από μασέλες. Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι είσαι ένας από τους υποψήφιους για την ηγεσία της ανθρώπινης φυλής και προπονείσαι σαν σκυλί 18 ώρες το 24ωρο με υπερόπλα για την επερχόμενη μάχη με τους Αννουνάκι. Σύντροφε, γιατί μας τα κρύβεις αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφε, θα στα πω ολα εδω.
      Η φαση ξεκινησε περσυ χειμωνα 2014 οταν καηκε το λαπτοπ που ειχα. Το λαπτοπ ειναι για μενα το καλυτερο και πιο ευκολο μεσο ωστε να καθομαι να πληκτρολογω, να διαβαζω, να διορθωνω και να βαζω καλυτερα αστεια. Οταν καηκε λοιπον αναγκαζομουν να χρησιμοποιω το λαπτοπ της τοτε κοπελας μου (καλα να 'ναι) αλλα φυσικα δεν το επιανα συχνα.
      Λεφτα δεν ειχα να παω να παρω αλλο οποτε περιορισα τα αρθρα.
      Αυτο ως το περσινο καλοκαιρι οπου εφυγα Ροδο για δουλεια.
      Εκει τρισχειροτερα: λιγα λεφτα για να την παλευω, ελαχιστος ελευθερος χρονος και σπανια συνδεση στο ιντερνετ. Το χειροτερο ηταν πως, επειδη η τοτε κοπελα μου μου δανεισε το ταμπλετ της, η πληκτρολογηση αρθρου ηταν μακραν ο,τι χειροτερο.
      Χωρισαμε μεσα στο καλοκαιρι, παραιτηθηκα κι απ' τη δουλεια και γυρισα Κρητη. Κι ενω μου ειχε δωσει η αδερφη μου το ταμπλετ της και ξαναπαιρνα τα πανω μου, χαλασε κι αυτο και αναγκαστηκα παλι να χρησιμοποιω το ταμπλετ της πρωην.
      Μην τα πολυλογω, μεχρι να ερθουν χρηματα στην τσεπη μου ωστε να παρω καινουριο λαπτοπ, ωστε να κατεβαζω αρθρα σαν μαδερφακερ ανα 3ημερο-4ημερο, αναγκαστικα θα πρεπει να περιοριστω στο 1 τη βδομαδα

      Διαγραφή
    2. Δεν το βάρυνες απλώς, το πέθανες.

      Διαγραφή
    3. Για να συνοψισω. Οταν καταφερω να ξαναπαρω λαπτοπ δε θα με προλαβαινετε

      Διαγραφή
  11. Αγαπητέ χωστήρα κάπου άκουσα πως "είμαστε ότι τρώμε". Με προβλημάτσε πολύ και μου προκαλούσε αϊδία να σκέφτομαι ότι το σώμα μου είναι σαν σακούλα σκουπιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου, το τι τρως δεν ειναι ποτε "αναιμακτο" και "αθωο", τουλαχιστον οχι με τον σημερινο ρυθμο ζωης και τη μαζικη παραγωγη. Σιγουρα, πολλα εχουν βελτιωθει απο την εποχη που οι παπουδες μας ετρωγαν σβουνιες, αλλα και πολλα εχουν παρει τον κατηφορο.
      Ειναι ενα απο τα θεματα που πραγματευομαι στο επομενο αρθρο και θα θελω τη γνωμη σου σε αυτο

      Διαγραφή
    2. Οκ περιμένω το επόμενο αρθρο...αλλα μήπως μπορείς να μου λύσεις μια απορία;; το" κατσαβιδωτο τσιμπουκι με ασορτι γρασαρισμα " .... Τι σόι τσιμπούκι είναι τούτο;

      Διαγραφή
    3. Εχει αρπαξει ματζαφλαρι η κοπελα και ξεκινα το τσιμπουκι σαλιωνοντας οσο ρουφαει μπρος-πισω (γρασαρισμα) και με το χερι κανει βιδωτες κινησεις εναρμονισμενες με το τσιμπουκι (κατσαβιδωτο)

      Διαγραφή
  12. Φταινε οι αλλοι ή εγω? Ειναι κατι που νομιζω οτι με τον εναν ή τον αλλο τροπο το σκεφτομαι συνεχεια. Πού ειμαι εγω και που οι αλλοι. Νομιζω και στον υπνο μου ακομα.Που εφταιξα, πώς και γιατι. Παω απ τη μια μερια κ μετα πηδαω στην αλλη. Κανω τον κατηγορο κ τον υπερασπιστη. Και ακρη δεν βγαινει.
    Οταν εχω το μυαλο μου πιο καθαρο κ δεχομαι να πεταξω ολο το βαρος του κοσμου απο πανω μου (πραγμα τοσο δυσκολο για μενα) βλεπω τα σφαλματα μου, μεχρι τοσο κ οχι μεχρι το τελος του κοσμου. Δεν τα χω κανει ολα σκατα, εχω κανει και ομορφα πραγματα. Μου ειναι ομως παντα τοσο δυσκολο να θυμαμαι τα ομορφα. Και ετσι συνηθιζω να μενω περισσοτερο στο σκοταδι κ να εξακολουθω να φοβαμαι το φως.
    Καποιες σκορπιες σκεψεις, τώρα με το φως:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτες οι σκορπιες σκεψεις εχουν αρκετη συνοχη και βγαζουν νοημα.
      Συνεχισε να τις εχεις. Ειναι ο δρομος της Δυστυχιας και της Αυτογνωσιας. Οταν ομως τις κουβαλησεις μεχρι την κορυφη, αφησε τες να πεσουν. Μην γινεις Σισιφος

      Διαγραφή