Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ



...να είσαι μια οικολογική οργάνωση όπως ο WWF, να αγωνίζεσαι για το περιβάλλον και την επιβίωση των ζώων που απειλούνται με εξαφάνιση και να έχεις σαν μασκότ το αρκουδάκι Πάντα.....το Πάντα...


   Το Πάντα λοιπόν είναι ένα γαμωαρκούδι, που δεν θα έπρεπε καν να περιλαμβάνεται στα απειλούμενα από τον άνθρωπο είδη, για τον λόγο ότι βαριέται και να γαμήσει. Μπέσα ρε μαλάκες, ΔΕ ΓΑΜΕΙ!!!!

    Οι επιστήμονες βάζουνε ένα αρσενικό και ένα θυληκό αρκούδι σε κλουβί, στη φύση και όπου στο διάολο φανταστείτε, τους δίνουν τσόντες, μαστίγια, πλαστικές πούτσες, φαγιά, ζαρτιέρες (φαντάσου το αρκούδι με 12ποντο και το μανταλάκι στο καλτσόν και ψόφα τώρα από τα γέλια) και ΔΕ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΛΕΜΕ!!!

   Το ζώο αυτό είναι αυτοκτονικό απλά.
Τόσο αυτοκτονικό που ακόμα και στις τεχνητές γονιμοποιήσεις το αρκουδόσπερμα δεν έχει καμιά όρεξη να μπει στο ωάριο.
 Προτιμά να κάθεται απόξω και να μασά φύλα ευκαλύπτου σαν το άλλο μαλακισμένο αρκούδι, το κοάλα.


Φαντάσου ότι ακόμα και αυτό---------\/


 
 ...που ονομάζεται "βραδύποδας", που μέχρι σύρει το 'να του πόδι, έχει βρωμίσει το άλλο (μιλάμε για τόσο αργό ζώο, που εικάζεται ότι οι ζωολόγοι που το παρακολουθούν είναι συγγενείς του Χαηλάντερ), έχει πιο ενεργή σεξουαλική ζωή από το Πάντα.


   Προτείνω λοιπόν στον WWF, μέσα στα πλαίσια του στοχευμένου πηδήματος για την επιβίωση των ειδών, να βάλει σαν μασκώτ του κάποιο άλλο ζώο που πληρεί 2 βασικές προϋποθέσεις:
 να απειλείται και να έχει κάβλες. 







    Είναι επίσης ηλίθιο να παραπονιούνται οι πρηξαυγήτες (ιδιαίτερη κατηγορία χρυσαυγήτη με site  στο ίντερνετ που ανεβάζει 40 φορές τη μέρα άρθρα-προβοκάτσια για τα υπόλοιπα Ουγκ του κοπαδιού), ότι οι κυβερνήσεις της Ελλάδας στοχεύουν στην εξόντωση του Έλληνα πολίτη προς όφελος των ξένων.....

Ρε μαλάκες έχετε δει τελευταία που έχει φτάσει η τιμή του τσιγάρου και του αλκοόλ;;;;
Έχετε δει μήπως ότι η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα έχει γίνει νάμπερουάν ύψος στον κόσμο;;;;

   Άμα θέλανε να μας καταστρέψουνε ολοκληρωτικά, τσάμπα θα τα δίνανε τα τσιγάρα και οι αλκοολικοί στο δρόμο θα κυκλοφοράγανε με Ντιμπλ και Γκλένφίντχ γιατί δεν έχουνε 2 σεντς παραπάνω να πάρουνε Λαγκαβουλίν.

   Η βενζίνη θα έπρεπε επίσης να είναι πάμφθηνη, ώστε ακόμα και ο τελευταίος κάγκουρας να μπορεί να σκοτωθεί περήφανα στο δρόμο, με τα αποκαήδια του να βρωμάνε shell V-super power-ti na mou klasoun oi Araves.
   Αντίθετα, καθόμαστε και βρίζουμε μέσα στα φισκαρισμένα λεωφορεία (αλήθεια, γιατί λέγονται "λεωφορεία"; Δεν έχω δει ποτέ λιοντάρια μέσα στα ερκοντίσια να πατάνε το στοπ, αντίθετα θα έπρεπε να λέγονται "ηλιθιοφορεία").



....είναι επίσης ηλίθιο που σε τρεις μέρες πέρασαν 72 ώρες.



....πού είν' ο Βάγκνερ-πού είναι ο Πουτσίνι;;;;;


        


 










  

43 σχόλια:

  1. το Πάντα βαριέται να γαμήσει περισσότερο και από μένα, και αυτό λέει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχες πει ότι δεν θα ξαναγράψεις ανάρτηση εκτός αν γαμηθούν τα Πάντα!
    Είσαι μεγάλος ψεύτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χτες ντύθηκα πάντα και γάμησα τα πάντα-σήμερα ανάρτηση. Αύριο γαμώ κοάλα

      Διαγραφή
  3. Ξενέρωτα τα πάντα?Βρε τι μαθαίνει κανείς όσο ζει...
    Πάντα τέθοια :p
    Y.Γ. Χαίρομαι που η αποχή κράτησε λίγο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eίναι ηλίθιο να μην μπορεί να μαζευτεί η σαπισμένη παρέα μετά Χωστήρος και να μετατρέψει την νύχτα σε ένα ανελέητο mosh pit.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έγραψες το "wall of death" λάθος.

      Αυτό δεν μου το είχατε πει

      Διαγραφή
  5. Είναι ξεκάθαρο ότι η WWF είναι μια εντελώς ηλίθια οργάνωση καθώς αυτοί είναι που ανάγκασαν το original WWF (World Wrestling Federation) να βγάλει το F στο τέλος και να το κάνει E (Entertainment), επειδή λέει έγινε πολύ εμπορικό και ο κόσμος μπερδεύεται με το WWF με τα αρκουδάκια...Αυτοί πόσα λούτρινα αρκουδάκια πουλάνε το χρόνο, που θα μας το παίξουν και ευαισθητοποιημένοι; Ουστ! Την κατάρα του Vince McMahon να έχετε...

    Υ.Γ.1 Ως γνωστόν, τα πάντα όλα και τα κοάλα τίποτα.
    Υ.Γ.2 Ο καθένας με τον πόνο του.
    Υ.Γ.3 Ως άλλος μικρός προφήτης Μαλαχίας, είχα προβλέψει ότι θα επιστρέψεις πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις. Έπεσα μέσα τελικά. Δεν μπορείς χωρίς εμάς και εμείς χωρίς εσένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θυμάμαι το 90', ήμουν τότε 11 χρονών και είχε ένα αγγλικό κανάλι που το λέγανε sky channel και που ήτανε τόσο γαμάτο που όλο το πρωί έβαζε ολοκαίνουρια παιδικά (τρανσφόρμερς, τζι-άη-τζο, θάντερκατς, κτλ), το μεσημέρι διασκέδαση για όλους και σπορ διάφορα (τότε έμαθα και τα big-foot) και το βράδυ WWF (τότε το λέγαμε "κατς).....και μετά ήρθε το άλλο wwf και τα γάμησε όλα...

      Διαγραφή
    2. Πές τα ρε Stone Cold, ένα είναι το WWF!

      Διαγραφή
  6. Το "λεωφορείο" είναι λέξη σύνθετη από τις λέξεις λεώς, που σημαίνει λαός, και φορείο - έχεις που έχεις τη φούρκα σου με τα πάντα, να μάθεις και κάτι, χαχα!!! Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή θα μπορούσαμε να το λέμε και Volkswagen

      Διαγραφή
    2. Α.;;;;;;;;;

      και γιατί τότε δεν το είπανε "λαοφορείο" ή Φολκςβάγκεν, όπως είπε η Δάφνη ή "επιβατηγό"; Γιατί πήρε συγκεκριμένα αυτή την ονομασία και γιατί τα αρχικά ΚΤΕΛ δεν σημαίνουν "Κατάστημα Τσαρουχιών Ελληνικής Λεβεντιάς";

      ποιά ή ποίος είσαι;;;

      Διαγραφή
    3. Α. από το "Άγνωστη" (τουλάχιστον έμαθες το φύλο :) ).
      Και δεν ξέρω γιατί δεν είπανε το λεωφορείο αλλιώς, εγώ σου εξήγησα μόνο τι σημαίνει το πώς το είπανε! Αν και, μεταξύ μας, είναι ήσσονος σημασίας το ζήτημα αυτό με τα λεωφορεία, γιατί το κυρίως θέμα μας είναι αυτό το άχρηστο αρκούδι, που καλά θα πάθει αν εξαφανιστεί: "Δε γαμείς που δε γαμείς, να μου κι αν εξαφανιστείς", χαχαχα!!! Γειά χαρά! Α.

      Διαγραφή
    4. τίμησες το γυναικείο φυλο στο χιούμορ με τα εντός εισαγωγικών....εύγε!!
      από το γραπτό σου λόγο κρίνω ότι, ή φιλόλογος είσαι ή πολιτικός

      Διαγραφή
    5. Πολιτικός;!;! Με προσβάλλεις, Χωστήρα! Ψυχολόγος είμαι - αλήθεια. Αλλά τα ελληνικά τα "δουλεύω" μάλλον καλά - όλες οι γλώσσες με ενδιαφέρουν. ;-)
      Χτες βρήκα το blog σου και γέλασα τρελά με την ανάρτησή σου! Και είπα να είναι η επίσκεψή μου εποικοδομητική και να σου αφήσω μια πληροφορία, αφού μου έφτιαξες το κέφι. Να είσαι καλά, χαιρετώ. Α.

      Διαγραφή
    6. α ρε Α....γΑμάς!!

      ψυχολόγος.......σε χρειάζομαι....εδώ....στο μπλογκ....μην πας μακριά. Διάβαζε που και που καμιά ανάρτηση και κάποια στιγμή κάνε μου ένα ψυχογράφημα ένα-προς-ένα των επώνυμων σχολιαστών. Εγώ ξέρω πόσο γαμάτος είμαι!

      Διαγραφή
  7. Ομολογουμένως,τόσες πληροφορίες για τη σεξουαλική ζωή του πάντα και του βραδύποδα δε γνώριζα.
    Σε σχέση με τους μισθούς στο Ελλαδιστάν,τα πάντα είναι ακριβά.

    Υ.Γ.: Όλο αυτό με την αποχή σου ήτο μούφα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καθόλου μούφα, απλά πήρα μια χρονομηχανή και πήγα 4-5 μήνες πιο μπροστά να δω τι άρθρο είχα γράψει, έκανα κόπυ-πέηστ και το ανάρτησα τώρα ώστε σε 4-5 μήνες από τώρα να γράψω αρθραρα αναγκαστικά

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. έγραψες το "ζωγράφισες" με τον τόνο λάθος.

      ευχαριστώ ρε Δάφνη, αν και δεν θεωρώ ότι αυτό το κείμενο θα επιρρεασει την παγκόσμια λογοτεχνία, αλλά είναι μια αρχή!

      Διαγραφή
    2. Ο Καλλιτέχνης κρίνεται επί συνόλω
      κι ακόμα και τα λίγο λειψά πετραδάκια προσθέτουν στο οικοδόμημα και προετοιμάζουν το Μεγάλο Έργο..

      Διαγραφή
    3. "πετραδάκι-πετραδάκι...." που τραγούδησε και ο εθνικός μας παρακατιανός και καταφρονεμένος!

      Διαγραφή
  9. Ο κύριος Χωστήρας γύρισε...σιγά μην τα παρατούσε κιόλας!
    Anyway, σε ευχαριστώ για τις extra πληροφορίες για την σεξουαλική ζωή του πάντα. Τα πάντα για τα πάντα εδώ, στον Χωστήρα!
    Welcome back!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σαν πολύ δεδομένο δεν με έχετε όλοι τελευταία;!;! Άντε μην αρχίσω να κάνω 5-6 αναρτήσεις τη μέρα και δεν με προλαβαίνετε.

      Τα πάντα για τα πάντα και για τα κοάλα τίποτα

      Διαγραφή
  10. Το αρκουδοαπαυτό το έχουν βάλει σαν σήμα γιατί είναι μαλλιαρό και ασπρόμαυρο και αχ τι γλυκούτσικο και τέθοια είναι κρίμα να εξαφανιστεί για να γουστάρουν οι γκόμενες (που είναι κούτσικο) γιατί το φύλο που θα δώσει περισσότερη σημασία σε αυτά θα είναι το θηλυκό

    Ευτυχώς που θα περνούσαν μήνες για την επόμενη ανάρτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες μου ότι δεν ένιωσες την απουσία μου όλους αυτούς τους μήνες να πάθω π-έητζ

      Διαγραφή
  11. Έχουμε γεμίσει οικολογικά σκουπίδια.
    Πλέον είναι πιο γραφικοί κι από τους κουμμουνιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε παρακαλω,δε φτάνει κανείς σε γραφικότητα τους κνιτες!!Επειδή δε μπορούν να γαμήσουν τα πάντα μη τα γαμήσεις όλα εσύ!!Ήρεμα!

      Διαγραφή
    2. ώπα, κανένας δεν φτάνει σε γραφικότητα ένα πρηξαυγήτη ακόμα και μουγκό με κατάθλιψη.....ή ένα φρεσκοχωρισμένο γκοθά, ή ένα γείτονα που είχα το 2003

      Διαγραφή
  12. Είναι ηλίθιο που οι καθηγητάδες του δημοσίου αποφασίζωσι και διατάζωσι να απεργήσουν μέσα στις Πανελλαδικές και ποιος γαμάει τώρα και τους μαθητές στ'αρχίδια σ' όλα που θα μας βάλει η Τρόικα και το ΔΝΤ να δουλέψουμε δυο ώρες παραπάνω.
    Υ.Γ. Είναι ηλίθιο που έχω για άλλη μια φορά της ψωλής μου το χαβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να κάτι που είναι όχι απλά ηλίθιο, αλλά πανευρωπαηλίθιο.....μπράβο, σαν κράτος είμαστε οι πορτοκαλύτεροι.

      είναι ηλίθιο που και οι 2 μας έχουμε καιρό να γράψουμε

      Διαγραφή
  13. WWF-ΚΝΕ=1-0!!Επόμενος γύρος παρακαλώ!!

    Αυτό που δε καταλαβαίνουν τα οικολόγια είναι πως υπάρχει και ένας κατηραμένος νόμος της φυσικής επιλογής που σημαίνει πως ο λιγότερο προσαρμοστικός παίρνει το μπούλο!Δε λέω να αρχίσουμε να βγαίνουμε με καραμπίνες και να κυνηγάμε πάντα,αλλά ρε φίλε αν το ίδιο το πάντα βαριέται να γαμήσει για να διατηρήσει το γένος του εμείς τι ρόλο βαράμε στην ιστορία;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η χειρότερη μαλακία είναι ότι, πες και βγαίνεις και το κυνηγάς....ωραία και σκοτώνεις κάνα-δυο. Το κρέας τους δεν τρώγεται, οι φιλοζωικοί θα σου κάνουν τον κώλο σπληνάντερο έτσι και πάρεις τη γούνα του και αν το κάνεις βαλσαμωτό για τρόπαιο στο σπίτι σου, θα σε κοροϊδεύουν μέχρι και οι τσούλες από τα Bratz

      Διαγραφή
  14. Πρόσφατα έβλεπα ένα ντοκυμαντέρ με τα πάντα όλα και όντως ρε φίλε ΔΕΝ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ. Σχίστην την πουτάνα φώναζα στον αρσενικό πάντα αλλά αυτός ο μαλάκας την πλάκωνε στα χαστούκια και από πούτσα μηδέν.
    Οπότε φυσιολογικό μου φαίνεται να χαθεί το είδος. Τι το παλεύουν εκεί στην θυγατρική των γιγάντων του κατς (WWF);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είδες πως ξεχωρίζει ο παλιός;;;
      Μόνο ο παλιός θα τα έλεγε "κατς"!!!

      εγώ νομίζω ότι είναι παόκια, γιατί είναι ασπρόμαυρα...δηλαδή "ΠΑΟΚ κι ας μη γαμήσω"

      Διαγραφή
    2. Το ότι δεν γαμούν τα Πάντα το ήξερα, αλλά η συνεπαγωγή με το γνωστό σύνθημα των Μπαοκιών ήτο η σοφία της ημέρας!
      Πληκτρολόγησες στο άρθρο, έγραψες στο σχόλιο!

      Διαγραφή
    3. επανέρχομαι μωρή μπίτς!!!

      θα γίνει της πουτάνας λέμε!

      Διαγραφή