Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Kabamaru (Kagemaru Igano),ο άνθρωπος πίσω από το celebriti

http://www.greektube.org/content/view/65033/2/


   Εδώ θα βρείτε τα πρώτα 3 επεισόδια καθώς και ολόκληρη τη σειρά.Μπορείτε να διαβάσετε πρώτα το άρθρο ή να δείτε πρώτα τη σειρά.....


   Και συνεχίζοντας...τι μάθαμε από αυτή τη σειρά:


1:ο θάνατος/εξουδετέρωση/κτλ του δυνάστη σου,μπορεί να σου προκαλέσει epic win/epic lol/win-fail rofl συναισθήματα...ειδικά αν είσαι μέγιστος κάφρος.


2:αν είσαι μέγιστος κάφρος,μπορείς και έχεις το god given right,να καταστρέψεις ακόμα και τις πιο ιερές στιγμές του πλήθους.Τώρα είσαι ένα χαρούμενο ζωάκι του δάσους!


3:αν ο δυνάστης σου είναι μέλος της οικογένειάς σου,πάντα υπάρχει κάποιος που αγαπούσε αυτό το @rxidi και αναγνωρίζει επάνω σου δικά του χαρακτηριστικά.Εσένα φυσικά στα pAp@riα σου,γιατί σαν γνήσιο ζώο πρέπει να επωφεληθείς απ' αυτά που έχει να σου δώσει.


4:είσαι νεάτερνταλ και το ξέρεις και μπορείς να πιαστείς και στην πιο ηλίθια παγίδα που θα σου στήσουν,απλά χρησιμοποιώντας την πιο ηλίθια αδυναμία σου!!!


5:σαν γνήσιος απόγονος της σκατουλί αρκούδας του Καναδά,πρέπει να επιδεικνύεις τα απίστευτα αηδιαστικά σου χαρίσματα.


6:...έχεις και μερικά καλά στοιχεία,αλλά συνήθως θάβονται μέσα στο βόθρο της καφρίλας σου.


7:ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ....δεν το ξέρεις,αλλά μάθε ότι ΑΥΤΗ ΔΕ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ MALAK@


8:στην προσπάθειά σου να την καταφέρεις να σε ερωτευτεί,γίνεσαι ακόμα πιο pap@ras/κάφρος/αηδιαστικός....σταμάτα...μου προκαλείς το γέλιο την ώρα που ξερνάω.


9:η γκόμενα αυτή σίγουρα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΝΑΓΑΜΗΘΕΙΑΠΟΚΑΠΟΙΟΝΠΟΥΔΕΝΞΕΡΕΙΟΤΙΕΙΝΑΙΠΙΟΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣΚΑΙΕΛΕΗΝΟΣΑΠΟΣΕΝΑ!!!!χεχεχεχεχε!!!


10:αν είσαι κάφρος με απίστευτα special skills γίνεσαι κατευθείαν υποψήφιος πρωθυπουργός/πλανητάρχης/φίλος του Chuck Norris γιατί θάμπωσες τα πλήθη.Ο λαός σου περιμένει πολλά από σένα κι εσύ του σερβίρεις σκατά με το βυτίο.


11:Είσαι απελπιστικά ηλίθιος,γεγονός που σε καθιστά στόχο.Είσαι απελπιστικά νίντζα και οι αντίπαλοί σου δεν μπορούν να σε πετύχουν.


12:αυτός που γουστάρει η αγαπημένη σου,είναι συνήθως ένας αδυνατούλης και κιτρινιάρης με έντονα τα σημάδια της μετέπειτα gay μετεξέλιξής του...αααα και ομορφότερος από 'σένα.


13:...δε σε γουστάρει η γκόμενα λέμε....


14:...ναι ναι ξέρω...έχεις ένα τραγικό παρελθόν,μπλα μπλα...και είχες δεθεί αδερφικά με κάποιο πρόσωπο τότε.


15:μια απ' τις χειρότερες και ηλίθιες συνάμα συνήθειές σου,συνδέεται με την ανάμνηση αυτού του ατόμου.


16:η γκόμενα που λέγαμε πριν,χύνει τον Αμαζόνιο,βλέποντας τον αντίζηλό σου.


17:σαν κέντρο της προσοχής,θα έρθει να σου την πέσει το καλύτερο p@tomouno του κοπαδιού...όχι επειδή σε γουστάρει,αλλά επειδή πρέπει να εδραιώνει παντού την κυριαρχία της...σαν γνήσιος ζουλού την θάβεις στο σκατό,διότι "δεν το 'πιασες το υπονοούμενο".


18:...ναιεεεεεε,θα κάνεις τελικά κάποιο ηλίθιο συμβιβασμό για να σε γουστάρει η γκόμενα...συγχαρητήρια....από "λέτσος" προβιβάστηκες σε "βρωμιάρης".


19:ααααααα!!!!επιτέλους κατάλαβες και ότι αυτή γουστάρει άλλον;!;!;!;!μπράβο που προσπαθείς να του μοιάσεις!!!Τώρα είσαι ένας γνήσιος "douche bag wannabe"!!!


20:Δεν είναι και όόόόόλοι οι gay ενοχλητικοί...υπάρχει και μια μικρή απειροελάχιστη ποσότητα αυτών των πλασμάτων που είναι γαμάτοι...μερικοί απ΄αυτούς και διασκεδαστικοί!!!


21:ο νόμος του Μέρφυ είναι με το μέρος σου....πάντα στο ζενίθ της δόξας σου θα κάνεις την τρισμέγιστη παpari@.


22 (και πολύ σημαντικό μάθημα):η γκόμενα που δεν σε γουστάρει,δεν κρατάει τη γνώμη της για την παρτάρα της.....ΟΟΟΟΟΟΧΧΙΙΙΙΙ.....πρέπει να τη μοιραστεί με όλο τον κόσμο για "να τους φωτίσει"...(πουτάνα Σ.......).


23:μόλις έκανα πρώτο σχόλιο σε ανάρτηση του Hugh Jackman στο google+ και ήταν "first!!!"


24:ο δυνάστης σου δεν είναι και τόσο σερβιέτα (mounopano),όσο πιστεύεις...χώνεψέ το.


25:μία γυναίκα μπορεί να ντυθεί όσο πουτ@ν@ θέλει,αλλά δεν της είπε κανείς ότι,εμείς οι άντρες δεν γουστάρουμε να "zbrwxnoume" κάθε φορά πουτ@ν@.


26:παρ' τ' "RΧ/" μου kariola.


27:φίλε μου υπάρχουν και άλλοι που γουστάρουν (για κακή σου τύχη),την γκόμενα που θες...πρέπει να τους εξοντώσεις.


28:Είσαι τόσο ξεφτίλας που οι σημαντικοί άνθρωποι δεν σου έχουν καμία εμπιστοσύνη,μέχρι που ένας τρίτος άσχετος,αλλά σημαντικός,τους λέει ότι είσαι στην πραγματικότητα μία ευφυΐα και τους το τρίβει στη μούρη με αποδείξεις...εσύ συνεχίζεις ακάθεκτος την πορεία σου στο Hall of Fame της π@π@ριάς.


29:είσαι και πολύ σκληροτράχηλος brutalόκαφρος.


30:σε πιάνουν πάντα σε ακατάλληλες ώρες τα συναισθηματικά σου και κάνεις ένα σωρό m@l@kies για να ξαναβρείς το χαμένο σου "αδερφό".Ως συνήθως άλλοι θα την πληρώσουν πάλι.


31:ποιός σου είπε ότι αυτός θέλει να ξαναβρεθείτε;


32:ο Σιντζούνε έχει βαμμένα μωβ τα ματοβλέφαρά  του.


33:"πειράάάάάζειιιιιι που είσαι και μεγάάάάάάάλος νίντζα,ΠΕΙΡΆΆΆΆΆΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙ;(ΠΕΙΡΆΆΆΆΆΆΖΕΙΙΙΙΙΙΙ;)....Ε όχι...δεν πειράάάζει"


34:όταν παίζεις στην έδρα σου κάνε στο κοπάδι σου ξεκάθαρο το τι πρέπει να κάνουν και τους κινδύνους.Αν δεν το κάνεις κατανοητό,εσύ θα τρέχεις να τους ξελασπώνεις.


35:Για καλή σου τύχη ΚΑΙ η γκόμενα που γουστάρεις,θα κάνει την m@l@ki@,γεγονός που θα την φέρει σε πολύύύύύ άσχημη θέση(!!!!),εκεί θα την σώσεις και θα της χώσεις και σφαλιάρα για τη m@l@ki@ της....μηηηηηη φοβάσαι....έτσι θα την κάνεις να σ' ερωτευτεί επιτέλους...μετά φρόντισέ την και θα κάνει tattoo όλο σου το γενεαλογικό δέντρο πάνω στα στήθη της.


36:χεχεχεχε...θα συνεχίσεις πάλι τις καφρίλες σου,κάνοντας την να ξενερώσει χειρότερα.


37:και η psolh σέρνει καράβι.


Κλείνοντας θα ήθελα να πω...

5 σχόλια:

  1. Το είδα πρόσφατα και πραγματικά τα σχόλια σου είναι 100% πετυχημένα. Έχεις μπει στην ψυχολογία του καρτούν 100%. Είσαι 100% από μόνος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Περή κι εγώ το ίδιο.Δεν είχα σκοπό να κάνω άρθρο τόσο σύντομα,αλλά με άγγιξε ρε μαλάκα!!!Από τη μία να σκάω στα γέλια και από την άλλη να χώνω κωλοδάχτυλα στην οθόνη κάθε φορά που ο Καμπαμαρού pawnαρε τη Μάι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 38: mporeis na poulhseis osous tsampoukades 8eleis ston kafro tou sxoleiou, arkei na mhn tou pathseis tis thganhtes karavides pou tou edwse h gkomena pou goustarei

    39: an meta to 38 8elhseis na pareis th revans, kai ton deis na klaiei koitazontas makaronada asto gia allh fora

    40: h makaronada mporei na ginei oloklhrh mia mpala kai na fagw8ei me mia mpoukia- 8a voh8hsei na valeis chopsticks sta rou8ounia

    41: to ravasaki pou proorizeis gia thn gkomena 8a katalh3ei apo mlkia sto GILF kwlogria afentiko sou... kai ayth 8a antapokri8ei

    42: otan proslamvaneis thn pio agria symmoria mhn dokimaseis na deis poso dynatoi einai legontas tous na sou thn pesoun oloi mazi http://www.youtube.com/watch?v=3niKllpQ4DA (lol tragikos)

    43: to mikro aplo motopodhlato einai mhxanh 250 me kinhsh mpros-pisw.... alla to mystiko einai h texnikh!

    44: to pio shmantiko pragma sth makaronada einai to LAXANO


    -einai mpelalidiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχαχχαχαχαα!!!!χόλλυ φάκ το 'χεις λιώσει κι εσύ εεε;!;!;!Στο τελευταίο Kabamaru-"seesion" καθόμουν lifeless για 2 μέρες κι έκανα κοιλιακούς απ' τα γέλια

    45:η ιδανική ποσότητα μακαρονάδας χωράει ΜΌΝΟ σε κάδο σκουπιδιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 45.b den einai skoupidotenekes einai KOUTI GIA TO FAGHTO!


    evlepa ta panta apo anime, me idiaiterh protimhsh sta mecha (getta robot, grendizer ktl)

    -mpelalidiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή