Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ=AIDS (ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ)-SWIMMERS=AIDS (AND SOME MORE)

λοιπον

Γκουχ-γκουχ
Bitchez and trolls listen up




...Ω ΓΑΜΩ ΤΩ ΘΕΩ ΜΩΥ!!


ποσο βαθια μισω τους γαμημενους τους κολυμβητες!!

Και δεν αναφερομαι σε αυτον

you sexy bastard with the pipilies


ουτε αυτον



ουτε αυτους



ουτε αυτους

ass and tities



ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!





ο πρωτος ειναι ενας πρωταθλητης που δεν ενοχλησε ποτε κανενα....εκτος απο τους 400 περιπου αντιπαλους του, τις επιτροπες αγωνων, τους στοιχηματζηδες, καθως επισης, τον αμερικανικο οργανισμο καταπολεμισης ναρκωτικων και την αμερικανικη αθλητικη ομοσπονδια που προσπαθουν να πεισουν τη νεολαια να κοψει το χασισι και να στραφει στον αθλητισμο







...οκ...

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ!! Ο ΜΑΗΚΛ ΦΑΚΙΝΓΚ ΦΕΛΠΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Μιλαω ομως για τους καθημερινους "πρωταθλητες" κολυμβησης σε παραλιες και πισινες μαγαζιων


Ω ΜΑΗ ΦΑΚΙΝΓΚ ΓΚΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ!!

Σκεψου το εξης: παιρνεις τα πραγματα σου, τους φιλους σου, μπαινεις στο αυτοκινητο, τρως μια ωρα στους δρομους επειδη μποτιλιαρισμα και ολοι πανε παραλια την ιδια ωρα με εσενα. Φτανεις παραλια και το αυτοκινητο ηδη ειναι υποψηφιος για Κρεματορια Αουσβιτς 2000-κατι και με την πρωτη παντοφλια στην αμμο ξερεις οτι το αμαξι σου θα γινει στην επιστροφη ΜΟΥΝΙ.
περιπου ετσι οχι τοσο σκατα

Τρως δεκα λεπτα με τους μαλακες που εμπλεξες προς τα που να πατε να αραξετε επειδη κωλοι-βυζια-οχι παιδια-ελευθερο χωρο διπλα στο κυμα διοτι απληρωτος και δεν εχεις ενα νεφρο για ξαπλωστρα αλλα θες φρεντο που κανει 5 ευρω επειδη τοσα εχεις. Μετα, αλλα δεκα λεπτα να περασετε επειδη εχει Ρολαν Γκαρος και οι Φεντερερ εχουνε πιασει μισο αιγιαλο και μοιραζουνε μπαλακια στα κεφαλια, και οταν επιτελους απλωσετε πετσετες και πατε να ριξετε βουτια να δροσιστειτε και να ξεβρωμισετε απο τη λιγδα της σαγιοναρας ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΡΟΟΥΛ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΘΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΠΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ....

Και το ιδιο ακριβως συμβαινει και στις πισινες οπου εχεις αραξει με μοχιτο και Corona (sponsored add, thanks Corona!!) και καποιος μαλακας εχει αρχισει το ελευθερο και το προσθιο (ο ηλιθιος με τα γυαλακια) και πουτανα το μοχιτο και η Corona εχει γευση βακτηριδιο και σκάτουρα.

Ω ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ!!!

Βλεπεις, οι πολεμικοι κολυμβητες δημοσιων χωρων εχουνε βαλει στοιχημα με τον εαυτο τους ποσους λουωμενους θα χτυπησουν μεχρι να φτασουν στο κατσαβραχο της παραλιας.

Ειναι λες και παιζουν Grand Theft Auto...


...αλλα με τσιπουρες και speedo...



Matherfak...

και μην αρχισω με αυτους που ξεκινανε πεταλουδα απο 'κει που σκαει το κυμα και μετα απο τρια μετρα θελουνε αναπνευστηρα, πρωτες βοηθειες και ρυμουλκο να ξαναβγουνε στη στερια. Πιο ακυροι κι απο τσιγαρο σε αιθουσα νεογνων.

Κολυμβητες ακουστε...σας μισουν ολοι.ΟΛΟΙ.
Φαντασου, σας βλεπουν οι ρακετιστες και λενε Τι στο μπουτσο ειν'αυτοι οι μαλακες;;;
Παρτε το χαμπαρι, ειστε οι ποδηλατες της παραλιας. Οπως οι ποδηλατες στο δρομο που δεν σεβονται τιποτα, σηματα, φαναρια, πεζους, οχηματα, σκυλια, μονοδρομους, το ιδιο ακριβως κανετε κι εσεις στην θαλασσα. Ενα επικινδυνα αυτιστικο τουρλουμπουκι ασκησης-ποζας ("ειμαι 135 χρονων και κανω πιο πολλα χιλιομετρα απο τον 20χρονο επειδη υγεια και τετχοια"...και βγαινουν εξω σταφιδιασμενοι απο την αφυδατωση) που δεν οφελει κανεναν, ουτε εσας.

οπτικο εητζ


..."Το χειροτερο ομως ειναι..."

κοιτα, ρεαλιστικα, το να πηγαινει καποιος και να κολυμπαει σε πισινες και παραλιες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, σωστα; Ενταξει, σιγουρα μπορει να πεσει καμια ξωφαλτση μαπα, δηλαδη, τιποτα που δεν λυνεται με μια "συγγνωμη" ή ενα "αντε γαμησου". Ειναι ολα μες στη ζωη, και επειδη ειναι ολα μες στη ζωη, εκει εχουμε το χειροτερο ολων:
...βλεπεις, το να πας σε καποιο οργανωμενο αθλητικο χωρο και να κανεις το χομπι και την ασκηση σου, απαιτει να προσκομισεις χαρτι απο γιατρο οτι μπορεις να ασκηθεις ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. Δεκαετιες τωρα ο καθε τελειωμενος θαλασσοκαυλος βγαινει στ' ανοιχτα ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΥΝΑΤΗΣ ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ (οχι ολοι, καποιοι θειτσοι κολυμπανε χαλαρα σαν χελωνες που κουμπωσανε αρνταν)....


...και παθαινουν ανακοπη μεσοπελαγα επειδη...ηλιθιοι...!!
Οι πιο πολλοι πνιγμοι, βασει των ερευνων μου (google search "best sea-Darwin awards"😉) ειναι απο κολυμβητες που υπερεκτιμησαν τις ικανοτητες τους, αψηφισαν τις καιρικες συνθηκες ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΦΑΕΙ ΤΡΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ και βγηκαν στα ανοιχτα.


"...και το ακομη χειροτερο"

Και παλι αν ηταν μονο αυτο και επελεξαν να κανουνε τους Μογληδες στα τρια ναυτικα μιλια με φουρτουνα διοτι "ο θανατος οταν κανεις αυτο που αγαπας ειναι πιο γλυκος", θα ελεγα Γάμα τους...ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ, τους αξιζει και να πα να πα να γαμηθουνε. 
   Οχι ομως, διοτι σε περιπτωση πνιγμου ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΟΤΑΡΑΧΗ πρεπει να βγει ναυαγωσωστης να κολυμπησει μεχρι τον ηλιθιο, να ειδοποιηθει Λιμενικο και ΕΚΑΒ να βγουνε και μερικοι κακομοιρηδες που ετυχε να εχουν τις βαρκες τους εκει κοντα επειδη ο παπουλης την ειδε Ποσειδωνας της Κατω Αλμυριτσας ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

ΟΧΙ


Ο-Χ-Ι

Πρεπει να μπει ενα τελος σ' αυτη την τρελα...
Κοιτα, οσοι διαβαζετε το μπλογκ ολα αυτα τα 8μιση χρονια ξερετε πολυ καλα οτι κι εγω παλιοτερα ημουν ενοχος για οσα κατακρινω σημερα. Αλλα πλεον καταφερα να τελειωσω την εφηβεια, εφυγαν και τα καυλοσπυρα, εχω κανει σεξ πανω απο μια φορα στη ζωη μου (με κανονικη γυναικα εννοω) και πλεον απολαμβανω τη θαλασσα σαν ανθρωπος.
Επιπλεον, εγω ειμαι αρχιδι
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΡΥΨΕΙ!

ΚΟΙΤΑ!





Χωστήρας


Γι' αυτο λοιπον σαν υπευθυνο αρχιδι απο αυτο εδω το βημα θα δωσω λυση σε αυτο το προβλημα!!



Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΩΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ


















σταματηστε το κολυμπι!!!


αλλα με καθε σοβαροτητα:


Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΩΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ!!!


Οι τυποι που πανε για κολυμβηση αναζητουν 2 πραγματα: α) ασκηση, β) θεα τη θαλασσια ζωη και γ) κοινο που θα σκεφτεται "πω το μπουστη!!" (ενταξει, ειναι 3 πραγματα...και;;;)
Προτεινω λοιπον, για τους καλοκαιρινους μηνες να διαθετουν τα κολυμβητηρια την πισινα τους απο τις 11 το μεσημερι μεχρι τις 3 το απογευμα (δηλαδη τις ωρες που οι κανονικοι αθλητες δεν προπονουνται επειδη ηλιαση) σε αυτους τους ανθρωπους, ωστε να μπορουν να αθλουνται υπο την επιβλεψη ναυαγωσωστη που θα μπορει -αν κατι σκατωσει- να τους μαζεψει ολους με μια αποχη.

ΕΠΙΣΗΣ, ριξτε μεσα στην πισινα λιγα..."μπαχαρικα" να νοστιμεψει η σαλτσα 








και εγκαταστειστε παντου καμερες να φορτωνετε καθε μερα βιντεακια Last Man Swimming κατι σαν μονομαχιες στο Κολασσαιο αλλα με γυαλακια και μαγιω!!!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!




Κοιτα, ετοιμαζα να γραψω και για ακομα 2-3 πραγματακια επιπλεον που με εκνευριζουν γενικοτερα αλλα ηδη αυτο το αρθρο μου πηρε παρα πολυ ωρα οποτε θα το συνεχισω (ελπιζω) την επομενη εβδομαδα (περιπου). Σας αφηνω τωρα να παω να ριξω μια βουτια











   

4 σχόλια:

  1. Δόξα και τιμή!
    Επιτέλους, υπάρχει και άλλος άνθρωπος που απεχθάνεται τους θαλασόλυκους της φάβας! Ιδίως όταν κάνουν μαλακίες! Και ναι, όταν ένας παπάρας κάνει μαλακία, κινητοποιείται σύστημα που δεν φαντάζεσαι. Περιλαμβάνει Λιμενικό Σώμα, Πολεμικό Ναυτικό, ΕΚΑΒ, ελικόπτερα, το ΟΛΥΜΠΙΑ ράδιο και τους αναμεταδότες ανά το Αιγαίο (κανάλι 16) και για εκπομπή έκτακτης προαγγελίας ασφαλείας. ΟΛΟΙ αυτοί είναι στην μπρίζα κάθε φορά που σημαίνεται περιστατικό (ΙΔΙΩΣ όταν είναι ανατολικά μεριά). ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΜΑΛΑΚΑ, ΤΡΑΒΑ ΠΝΙΞΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΣΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΑΖΕΥΩ ΚΙΟΛΑΣ, ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΡΙ-ΓΡΙ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΙ ΗΠΙΕΣ ΔΥΟ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 5 ΜΕΡΕΣ.
    Τσαντίστηκα πάλι... οπότε τσιγάρο.
    Ρε συ, με αυτα που χώνεις, αρχιζω να μαζεύω και εγώ νεύρα, και βλέπω να κάνω κίνηση να ανοίξω και εγώ μπλόγκ να γράφω...
    Φιλικά,
    Νεοβλακέντιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα τρελε μου, τι λεει;
      Ψησου να φτιαξεις blog ρε, στην χειροτερη των χειροτερων περιπτωσεων θα εχεις ενα μερος για να κανεις δημιουργικη ψυχοθεραπεια!

      Διαγραφή
  2. φίλη ναυαγοσώστρια μια μέρα με 8 δισεκατομμύρια μποφώρ έτρεχε πάνω κάτω στην παραλία για να πει σε αυτούς που ήταν στη θάλασσα να βγουν έξω.
    Χρειάζονται κάποιον υπεύθυνο να τους πει ότι ΞΕΡΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΟΥΝΑΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!
    3 γλύτωσαν από πνιγμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή