Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΝΕΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΣΕΞ ΚΩΛΟΣ ΤΣΟΝΤΑ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙ (10000£%$ ΟΧΙ ΚΛΙΚΜΠΕΗΤ)-THE MOST IMPORTANT ARTICLE EVER WRITTEN NEW MOTHERS SEX ASS PORN CELEBRITY (100%$¥ NOT CLICKBAIT)



Τι λεει τρελε μου;;;;

Λοιπον θυμαμαι πριν καμια δεκαπενταρια-κατι χρονια που σκαει τιτλος ειδησεων "ο Σακης Ρουβας φορεσε αντρικο παρεό"
💖τ💖ι💖μ💖α💖λ💖α💖κ💖ι💖ε💖ς💖
Θυμαμαι εκεινη τη στιγμη να λεω "οχι, ο Σακης φοραει φουστα.αντρικο παρεό ειναι εκεινο που μαζευομαστε εγω κι οι φιλοι μου και κοροϊδευουμε ολοι μαζι το Ρουβα που φοραει φουστα"
   Περασαν χρονια ολοκληρα σχεδον 15-κατι που αρχιζω και βλεπω ξανα τους κοιλιακους μου και φοραω οχι στην παραλια πετσετα στη μεση και περπαταω ακομπλεξαριστος στο σπιτι μονος μου και κανω το φαραω (οι φαραοί οπως και οι τσολιαδες δεν φορουσαν φουστες).θεωρω το εαυτο μου απογονο του Τουταγαμων του Β'.
   Γενικα ομως το προβλημα δεν ειναι ο Ρουβας, αλλα οι καθε λογης ιματζμεηκερς και μαρκετιστες που συχνα-πυκνα στην προσπαθεια τους να δημιουργησουν μια νεα μοδα και να πλασαρουν ενα καινουριο στυλακι για τον εκαστοτε τενεκε με τον οποιο θα ταυτιστει ο κοσμος και θα γεμισουν τις παραλιες με ακομπλεξαριστους που θα πλατσουριζουνε τα παπαρια τους στον ιδρωτα την ωρα που κανουν το καζουαλ σουλατσο τους στην αμμο ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΦΟΥΣΤΑ, στην προσπαθεια τους αυτη λοιπον τα σκατωνουν.

Ας παρουμε μερικα παραδειγματα αποτυχημενων και συχνα καταστροφικων συνταγων.

Αυτη ειναι η Chantelle Brown
οπως μπορειτε να δειτε, το κοριτσι αυτο γεννηθηκε με μια σπανια δερματικη παθηση και γι' αυτο φαινεται διχρωμη.
Τα παιδια στο σχολειο την κοροϊδευαν αλλα τελικα τους κοροϊδεψε αυτη και εκανε καριερα ως μοντελο ενω αυτοι σερβιρουν κοτοφτερουγες στα Γουεντιζ. Εγω σαν Χωστηρας ειμαι πολυ body-possitive και προωθω να εντασσονται (δυσκολη λεξη μου εβαλα σημερα) τα ατομα αυτα στην κοινωνια αντι να τα κυνηγαμε με τη με τις δαδες στα στενα και μετα να τις βιαζουμε επειδη μπορει να ειναι φρικια αλλα εχουν κορμαρα. Body possitive λοιπον ο Χωστηρας-το κραταμε αυτο-αλλα και το body possitive εχει και τα ορια του. Δεν γινεται καθε φορα στο ονομα του body possitive να αποδεχομαι την καθε μαλακια που θα μου πλασσαρουν, επειδη χτυπανε κατευθειαν στο ενοχικο μου ενστικτο και καλα "οϊ μαλακα Χωστηρα αμα δεν αγορασεις αυτη εδω τη μαλακια που διαφημιζει η Σαντελ εισαι το μουνι της λασπης του κοσμου" και "το μουνι της μανας που σε πεταγε, σκατα ανοιχτομυαλος εισαι" και το κλασικο "αποδεξου μωρε μαλακα τη διαφορετικοτητα, κανε αυτο το κοριτσακι ευτυχισμενο και αγορασε", διοτι αυτο ακριβως μου συνεβη εχτες: παω να πιω μια (τεσσερις) μπυρα ησυχα και πεφτει το ματι μου στη βιτρινα του διπλα φαρμακειου και μου βγηκε η βυνη απο τ' αυτι κι ο λυκισκος εκανε μυξα στη μυτη.
οϊ Τομμυ, τι εκανες εκει ρε μαλακα;;; Την εντυσες Γιοκο Ονο με ασπρο μουσιστακι ή μαυρη φαβοριτα Κοκκοτα μετα απο ξενυχτι στου Λεμμυ και την πλασσαρες για μοδα "ειμαστε ολοι παιδια της ιδιας Γης, αγορασε τις γυαλαρες και τη καπαρτινα παιδεραστη", ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ! Μαλακα, αυτα τα κολπα τα εχει κανει και καλυτερα η Benetton  και μαλιστα την εποχη που το να δειχνεις τη διαφορετικοτητα σημαινε κατι! Και ειδικα το ασπρο-μαυρο. Η Benneton ηξερε καλυτερα.και ο ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ. Αυτο ειναι αποτροπαιο! Σαν να πηρες ενα παιδακι με συνδρομο Νταουν και το πηγες σε συναντηση καταθλιπτικων.


Να περασει το επομενο παρατραγουδο

Μια εποχη πολυ πριν ερθει το ιντερνετ και ο τροχος στην Ελλαδα, υπηρχε ενας τραγουδιστης, ο Γιωργος ο Αλκαιος

αυτο εδω το κλαρινο
Ο Γιωργος λοιπον ο Αλκαιος, εκτος απο τις γνωστες οπερες που ειχε τραγουδησει "τι τι", "στασου", και "ωπα", ηταν πολυ διασημος για ενα μπαντανάκι που φορουσε στο χερι και οχι στην καρκανα

αυτο εδω το καυλιτσεκι που εχει βαλει επιτηδες εκει και λογικα θα εβγαζε οταν τραβουσε μαλακια ή χαϊδευε την φρατζα. Η λογικη του ηταν ΑΝΙΚΗΤΗ: "θα το φοραω μεχρι να βγαλει η χελωνα αυτια και το καθε τελειωμενο κλαρινακι θα μαθει να τη φοραει κι αυτο επειδη εγω ειμαι λοξος πρεπει να τους κανω ολους λοξους". 
Το ποσο ευτυχισμενος θα ημουν αν ολα τα παιδια φορουσαν μπαντακια στη γκομενα τους αντι να καπνιζουνε ηλεκτρονικο τσιγαρο, δεν λεγεται. Απο την αλλη στα Ηνωμενα Ελληνικα Εμιρατα εκτιμηθηκαν περισσοτερο οι φωνητικες του ικανοτητες και οχι οι ενδυματολογικες του προτασεις.


Επομενο


Πολλα χρονια πριν.....


Το Εβιαν

Οι Δυο Ξενοι δεν καταφεραν ποτε να εκπολιτισουν τον Ελληνα, ακομα και μετα απο 2625255 ντεποζιτα ψεκασιμου Εβιαν που καταναλωθηκε στη σειρα, ποσοτητα ικανη να δροσισει και ταυτοχρονα να ξεβλαχεψει ολοκληρη Αφρικανικη Ηπειρο. Στην Ελλαδα το ξεραμε αλλα δεν το αγοραζαμε γιατι δεν ειχαμε λεφτα και οταν θελαμε να κανουμε τη Ντενη Μαρκορα ψεκαζομασταν με Τεζα και βηχαμε το "Μαρουσκαααααα"



Χωριατικη με ροκφορ αντι για φετα
Το εχω φτιαξει πολλες φορες αλλα τελικα το ετρωγα μονος μου γιατι μου λεγανε κατι παλαβα του στυλ "μαλακα χαλασμενα ναρκωτικα παιρνεις;", "αυτη μαλακια βρωμαει" και "μουχλιασε η σαλατα". Γενικα στην Ελλαδα προτιμουν να τρωνε κινοες και αψητα πληγουρια με σωταρισμενο κολιανδρο παρα να κανουν την υπερβαση και να βαλουν ενα ανωτερο εδεσμα σε μια πετυχημενη συνταγη. Εγω αμα ημουνα εστιατοριο αυτο θα πουλουσα και θα το καρφωνα στους τουριστες οχτακοσαπενηταεικοσι ευρω κι ας ερχοταν μετα και η πολεοδομια απο τα ουρλιαχτα των αφηνιασμενων πελατων. Πουτσα μου. Μπορουσα;το εκανα.




Αλλο



Bong

Κοιτα δω σε τι 💋α💋ρ💋ι💋σ💋τ💋ο💋υ💋ρ💋γ💋η💋μ💋α💋 πινουν οι ξενοι τις χασισαρες τους κι εμεις εδω σαλιωνουμε δυο ωρες το χαρτακι να κολλησει καλα γιατι αμα δεν κολλησει, κυριολεκτικα φτου κι απ' την αρχη. Το bong ειναι εργο τεχνης, ειναι υπερβαση, δειχνει ακεραιοτητα χαρακτηρα, αυτοσεβασμο και υψηλη αισθητικη. Ειναι η επιτομη της εκστατικοτητας και ενα εργο τεχνης να θαυμαζεις την στιγμη που η χημικη ουσια σου χαϊδευει με τα τρυφερα της παπαρια απαλα τον εγκεφαλο. Οι ξενοι γενικα ειναι πιο εκλεπτισμενοι, μαστουρικως μιλωντας. Εδω δες κατι τεχνουργηματα:




πρωινο με τοστακι


Αυτο το εσκασε ο Ντικαπριο στον Τιτανικο



Μεζες στην ταβερνα του Νικου


Kalashnikpuff


Το πινεις και σε στελνει Παρισι


Οταν σου λενε οτι ηπιαν ενα κι εβλεπαν ελεφαντες


Συγκριτικα, εχουμε και τα εγχωρια



💩💩💩


Οταν αφηνεις τη μανα σου να στο κανει σμυρνεϊκο



Δεν φαινεται καθαρα η γαλανολευκη





Βασικα κατι ραπερ και κατι δεκαπενταχρονα λενε οτι κανουνε μπονγκ, αλλα ολοι ξερουμε οτι καινε αλβανο σε κομμενο κουτακι μπυρας με λιγο τσιπουρο




3 σχόλια:

  1. Φίλτατε, εδώ φαίνεται ξεκάθαρα ένας από τους νόμους της ανθρώπινης μαλακίας, που γράφει (όπως και όλοι οι άλλοι) στα ΠΑΠΑΡΙΑ του τους νόμους της λογικής, της φυσικής και λοιπών θετικών επιστημών.
    Στην Ελλάδα, η μαλακία ταξιδεύει πιο γρήγορα από την ευφυΐα, παρότι ταξιδεύουν με το ίδιο μέσο. (TM)
    Ο Ελληνάρας θα αντιγράψει οιοδήποτε καραγκιοζιλίκι, και είμαι άδικος χρησιμοποιώντας το όνομα του Καραγκιόζη, καθότι αυτή η μορφή μας έκανε να γελάμε από τα αστεία του, όχι από το πόσο γελοίος φαίνεται. Και μάλιστα ήταν πηγή έκφρασης για καλλιτέχνες (RIP Σπαθάρης). But I digress.
    Σε γενικό βαθμό, έχω δει ότι το απόλυτο IQ πέφτει. Το σχετικό κολλάει το 100 στον μέσο όρο, αλλά σκέψου το εξής:
    Πόσο ηλίθιος είναι ο μέσος Ελληνάρας?
    Τώρα σκέψου ότι οι μισοί είναι πιο ηλίθιοι από αυτόν. (κλέβω ατάκα, αλλά έχει λογική)
    Περιμένω άρθρο για τον τελευταίο συλλογισμό.
    Χαιρετισμούς,
    Νεοβλακέντιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ, ποσα αρθρα να γραψω ακομα για το ποσος γκασμας εχει χωρεσει στο ελληνικο dna;
      Το χειροτερο ομως, θεωρω, με την γενικοτερη βλακεια ειναι το εξης---> (βαθια ανασα...) η ανθρωπινη βλακεια ειναι υποκειμενικη στις περισσοτερες περιπτωσεις. Αυτο που εσυ βλεπεις ως μια ηλιθια και μη-λειτουργικη λυση, στο μυαλο του δημιουργου της και στο μυαλο κι αλλων, εχει λογικη βαση, ακομη κι ας μην δουλεψε.
      Κι ενα φιλοσοφικο ερωτημα: ειναι πιο λειτουργικος αυτος που προσφερει μια βλακωδη λυση ή αυτος που δεν μπορεσε να δωσει καμία;

      Διαγραφή
    2. Λοιπόν, συγνώμη για την καθυστερημένη απαντηση (pun not intended). Βγάλε χαρτί και μολύβι, ακολουθεί εξελικτική ψυχολογία:
      -Ο άνθρωπος, σαν εξελιγμένος πίθηκος, κουβαλάει αρκετά κουσούρια από την εποχή που γυρνούσε γυμνός στην σαβάννα. Ένα από αυτά είναι η προτίμηση της δράσης από την αδράνεια, ακόμα και αν δεν έχει καμία λογική
      -Η ανθρωπινη βλακεία μπορεί να καταμετρηθεί από δύο παράγοντες: μέθοδος και αποτέλεσμα. Η πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι όταν βγαίνει φάουλ και στα δύο
      -Χαρακτηριστικό του βλάκα είναι ότι δεν επιδέχεται κριτικής. Ένας λογικός άνθρωπος θα ακούσει, θα κρίνει και θα αποφασίσει. Ο βλακέντιος, όχι.
      -Fun fact: ένας τύπος είχε κάνει το εξής πείραμα: ορίζοντας την βλακεία ως "η πρόκληση βλάβης σε άλλο άτομο χωρίς προσωπικό όφελος" βρήκε ότι βλάκες υπάρχουν σε κάθε ομάδα, ακόμα και σε νομπελίστες. Γκούγκλαρε "idiot ratio carlo cipolla". θα εκπλαγείς.
      Φιλικά,
      Νεοβλακέντιος

      Διαγραφή