Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΑΧ, ΝΑΙ;!




Είμαι η the Lighter, "ο αναφτήρας", όπως με φωνάζουν αυτοί που με ξέρουν καλά ή "το τσακουμάκι", όπως με φωνάζουν αυτοί που με ξέρουν καλύτερα....και τέθοια.


   Αν και είμαι τέρμα ξανθιά στα όρια του αλμπίνο που έκανε σεξ με ένα ελφ κι ανακάλυψε μια καινούρια αποχρωση του άσπρου, τόσο άσπρου που θα έκανε έναν κεσέ γιαούρτι να πιάσει μούχλα από τη ζήλια του, εντούτοις έχω μέσα μου πολύ νιονιό και όρεξη και τέθοια.

   Θυμάμαι όταν ξεκίνησα το μπλογκ που πόσταρα ανοιχτά μόνο τραγούδια με λίγες λέξεις ανάμεσα, λες και ήμουν ραδιοφωνικός παραγωγός για να εκφράσω συναισθήματα, βιώματα, προβληματιμούς, αλλά κυρίως την αγωνία της εφηβίας μου για μια ομαλή μετάβαση στην ενηλικίωση, η οποία όμως δεν ήρθε τελείως έτσι όπως την ήθελα. Ήταν ένα μπλογκ γεμάτο θυμό, αγανάκτηση, περισσότερο συσσωρευμένο θυμό και περισσότερη συσσωρευμένη αγανάκτηση και επιπλέον δυσπροσύγορο θυμό και επιπλέουσα δυσπροσύγορη αγανάκτηση και τέθοια.



 Θυμάμαι στα νιάτα μου, τρία χρόνια πριν, που έβγαιναν τέτοια κομμάτια.
 Τότε δεν μπέρδευαν τις βούρτσες με τις τσατσάρες και έβγαζαν σέξυ κομμάτια με παρουσίες που θα μπορούσαν άνετα να αποτελέσουν πορτρέτα άξια ενός ζωγράφου επιπέδου Ρέμπραντ ή Ραφαήλ ή ενός Ελ Γκρέκο. Ήταν η εποχή της νέας αναγέννησης των Γραμμάτων και της Τέχνης. Ήταν κομμάτια που έβαζες να ακούσεις στα τότε ολοκαίνουρια iPod (τι σας θύμησα αγαπητοί αναγώστες μου πάλι!!) και ο περαστικός που σε έβλεπε με το ακουστικό-κερί στ' αυτί ήξερε ότι άκουγες "Σακαρόν-Μακαρόν" από την ελεύθερη χορευτική σου κινησιολογία την ώρα που περπατούσες αμέριμνα....αυτό μέχρι να πεταχτείς σαν πίθηκας την τελευταία στιγμή μη σε κόψει κανένα αμάξι και τέθοια.

Τώρα πια βλέπεις τα swagger boyz να περπατάνε στο δρόμο συζητώντας με θέρμη για το νέο free-style twerk-off της Psoley Cyrus, λες και εξαφανίστηκε ξαφνικά όλος ο πολιτισμός, όλη η κουλτούρα και όλη η διανόηση από τη νεολαία του πλανήτη. Και η χολέρα έχει εξαπλωθεί και στο πανεπιστήμιο -που δεν φοιτώ μέχρι να ανοίξει από τις καταλήψεις- και όλοι οι κνιτο-δαπίτες (η σύφιλη και το έητζ της κοινωνίας αντιστοίχως) και οι κλίκες τους έχουν χωριστεί σε φράξιες. Οι μεν κνίτες (σ.σ.: ο Michael Knight, ο "Ιππότης της ασφάλτου" ήταν ο πρώτος κνίτης που μάθαμε στα παιδικά μας χρόνια. Και μπορεί το "K" στο "Knight" να είναι σιωπηρό, εν τούτοις είναι ριζοσπαστικό), οι μεν κνίτες λοιπόν έχουν χωριστεί σε δύο φράξιες, που η μια υποστηρίζει την Ριάννα και ονομάζονται "Ριανική-Μαρξιστική Διαύγεια" γνωστοί και ως ΡιΜάΔι και την φράξια υπέρ της Lady Gaga που ονομάστηκε "Κουμουνιστικός Άξων Γκάγκα-Ούζου-Ρακής" γνωστός και ως ΚΑΓκΟυΡας. Δεν θέλετε φυσικά να σας πω το τι γίνεται στους Δαπίτες, διότι θα πάρω σπίρτα και θα βάλω φωτιά στο μπλογκ μέχρι να γίνει παρανάλωμα του πυρός και να μην αναγεννηθεί από τις στάχτες του....και τέθοια.


Πάντως, ωφείλω να ομολογήσω ότι έχει μείνει ακόμα λίγη κουλτούρα στη μουσική βιομηχανία. Υπάρχει ακόμα ελπίδα όσο υπάρχει κόσμος που πιστεύει στα αισθήματα και την έκφρασή τους μέσω της μουσικής και της εικόνας. Είναι φορές που θέλω να ανυψώσω τα μεσαία δάχτυλα των ποδιών μου στηριζόμενη στα χέρια μου πάνω σε ένα τραμπολίνο που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση πάνω από το Ζάλογγο για την κατάντια της μουσικής, αλλά μετά βάζω αυτό και ηρεμώ αναπολώντας:


....και τέθοια




Αιώνια θα παραμείνουν και αναπάντητα τα ερωτήματα που θέτω στον εαυτό μου και την κοινωνία. Δεν ξέρω αν ποτέ θα απαντηθούν, γιατί πρέπει πρώτα να ρωτήσω κανονικούς ανθρώπους να μου πουν και όχι τα spam-bots που γράφουν σχόλια στο μπλογκ ΜΟΥ.

Και ιδού η ελεγεία του "ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ;;;..."

...να 'ναι όλα άσχημα μακριά σου;
...να μου λείπει τόσο η αγκαλιά σου;
...τριγυρίζεις μέσα στο μυαλό μου;
...δεν αντέχω πια τον εαυτό μου;
...ΣΕ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΤΕΛ;;;
...όλοι τρώνε πρώτα το νόστιμο μπιφτεκάκι και μετά τρώνε τη σαλάτα στο πλάι;
...ξέχασαν το Gangnam style και έχει μείνει ατσίγαρος ο PSY;
...ο Βάζελος δεν έχει ευρωπαϊκή πορεία;
...χέζουμε σε πεντακάθαρο νερό;
...όλοι θέλουν να μαγειρέψουν αλλά κανείς να πλύνει τα πιάτα;
...το Clerasil δεν αφαιρεί τα καβλόσπυρα μετά τα 18;
...και τέθοια;




Χαίρεται αγαπητοί φίλοι του μπλογκ!!
Το σημερινό άρθρο ήταν μια πολύ εκβαρβαρισμένη σάτυρα της φίλης The Writer, της οποία το μπλογκ μπορείτε να βρείτε--->εδώ.
Ελπίζω να σας άρεσε και το άρθρο, αλλά και το μπλογκ της Ιωάννας!
Να είστε όλοι καλά και να βάζετε πέτρες στο τραπεζομάντηλο-μουσαμά της αυλής σας για να μην το πάρει ο αέρας




44 σχόλια:

  1. Δε θέτω ποτέ ερωτήματα στους αναγνώστες. Κατά τ' άλλα, well played, Χωστήρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς ερωτηματικά τα ερωτήματα, βασικά.

      Διαγραφή
    2. αν δεν σου "κολλούσα στα μούτρα" το ίδιο σου το άρθρο στο φβ, δεν θα έγραφες το δεύτερο σχόλιο!!

      Διαγραφή
  2. Νομίζω ότι αυτή τη φορά ξεπέρασες και τον Ηπατολόγο και τον Μαστρογρηγόρη. Το Τσακουμάκι κέρδισε επάξια μια θέση στην παγκόσμια λογοτεχνία. Και τώρα σε αφήνω γιατί μ'έπιασε μια φαγούρα στο δεξί μου αρχίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να προσέξεις να μην μην μείνει έγκυος το αρχίδι σου (εκ της εκφράσεως "ααααααρχίδια γαμάς")

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. και τι ήθελες ρε μαλάκα;
      Τη Linda Lovelace να πηδιέται από το Ρόκο Σιφφρέντι την ώρα που πηδάει ένα πυρακτωμένο στεφάνι που το κρατάει η Μέριλιν Τσέιμπερς καθώς την gag-άρει ο Ρον Τζέρεμι και ο Γουντμαν και δίπλα η Τρέισυ Λορντς στα νιάτα της (δεκάξι χρονών) να κρατάει γλυφιτζούρι και να τον παίζει του Τζον Χολμς την ώρα που αυτός γεμίζει το μουνί της Τζεννα Τζέημσον με τα δυο του χέρια και να χώνει και το πόδι του στην κωλοτρυπίδα της Ντιουξίμα;;;;

      Διαγραφή
    2. Ξέχασες τη Νίνα Χάρτλεϊ και τη Μπελαντόνα.

      Διαγραφή
    3. η Νίνα πλέον απολαμβάνει τις Δάφνες της σαν excellent milf, ενώ όλοι μάθαμε αργότερα ότι η Belladonna είναι λίγο λεσβία, οπότε δεν θα ταίριαζε στην εικόνα.....Νίνα...τι μου θύμησες...

      Διαγραφή
    4. Eγώ από αυτά μόνο το Ρον Τζέρεμι έπιασα.

      Διαγραφή
    5. Εγώ τώρα να σχολιάσω ;
      Μπα άστο καλύτερα...

      Διαγραφή
    6. δεν πειράζει, πίσω έχει ο Αχλάδας την ουρά...!!

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. καλλιτεχνικά είναι μια πολύ καλή φάση μια και παντρεύει τη "λευκή" disco με το πρώιμο soul-groove rap.
      Εμφανισιακά είναι λες και ο Lil' Wayne έπιασε τα 60 και έμεινε άστεγος στο Bronx και τώρα ζει από τα συσσίτια των Black Panthers (Μαύροι Χυσαυγήτες)

      Διαγραφή
    2. http://www.youtube.com/watch?v=h4ZyuULy9zs

      Διαγραφή
    3. μαλάκαααα τι κρύσταλλο φωνή;;;;;;;

      Διαγραφή
    4. Καλυτερα να μεινουμε στο περιεχομενο ( στιχοι ) παρα στο περιτυλιγμα (φωνητικα).

      Παρε και τα 2 δικα μου σε συσκευασια μπαλαντοροκιας για οτι αξιζουν...

      http://www.youtube.com/watch?v=T5Xl0Qry-hA
      http://www.youtube.com/watch?v=ajA0sNkQJ_0

      Ταυρος. Κανωντας παρεα με τον Καρανταιν ....

      Διαγραφή
    5. σόρρυ ρε Ταύρε, αλλά τα πόδια της Νάνσυ με απορροφούν από το πραγματικό νόημα των στίχων. Προσπάθησα όμως. Όσο για τη Σερ στο ίδιο κομμάτι, η εισαγωγή ήταν από το εισαγωγικό του Star Wars. Η μουσική ήταν όντως πιο χέβυ κέτσι, αλλά επειδή τότε παρακολούθησα τους στίχους είδα ότι έπρεπε να το δω ξανά από τη Νάνσυ.


      Ταύρε συνέβει τίποτα που θα ήθελες να πεις;

      Διαγραφή
    6. Μπα, ολα κομπλε.

      Απλα δουλεψα αλυσιδα τα κομματια μεχρι το remix που ειχε φαει το κομματι της Σινατρα για το kill Bill και καπου εκνευριστηκα με τον Καρανταιν. Θανατος απο αυτο-ερωτική ασφυξια ? Ειναι κατι και αυτο σε πολλα επιπεδα.

      Ο Εντ Γουντ μαζεψε μεταλλια φορωντας ζαρτιερες στον Β' παγκοσμιο ( η λογικη του ηταν να δινει το 100% για να μην χρειαστει να εξηγησει γιατι τις φοραγε ) αλλα τουλαχιστον επεζησε της καφριλας.....

      Ταυρος. Το κερατο μου γαμω με τα βιτσια καποιων ανθρωπων.

      Διαγραφή
    7. η αλυσίδα ξεκίνησε από τη Νάνσυ ή από κάπου αλλού;

      Διαγραφή
    8. Εχουμε φετιχ με γυναικεια εσωρουχα ταυρουλη η κουαστηκαμε και δεν φοραμε καθολου για αλλαγη :-Ρ;;;

      Το πλοκαμι της τσοντας.

      Διαγραφή
  5. Όντως ήταν λάιτ αυτή η ανάρτηση,επειδή κατά βάθος είσαι ένας μικρός τζέντλεμαν,αλλά σε κάποια σημεία είχε πολύ γέλιο.Βλέπω,πάντως,ότι έχεις πάρει εργολαβία όλη τη νεολαία της μπλογκόσφαιρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και του γερομπαμπαλίδες θα πιάσω, αλλά αργότερα. Κάποια στιγμή θα έρθει κι η σειρά σου.....και της Κρήτης και της Dark Chef και πολλών άλλων!!!

      Διαγραφή
  6. Αναμένω κι εγώ. Θα ήταν τιμή μου να με πιάσει στο στόμα του ο αυτόκλητος άρχοντας των blogger, αλλιώς ονομαζόμενος Χωστήρας.
    Μόνο που δεν ξέρω κατά πόσο με γνωρίζουν οι αναγνώστες του blog σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταρχήν, το μπλογκ σου υπάρχει στα δεξιά, στη λίστα ανάγνωσης, οπότε όποιος ενδιαφερθεί να κοιτάξει εκεί (και είναι αρκετοί και μάλιστα πολλοί μεταξύ μας, όπως καταλαβαίνεις γνωρίστηκαν μέσω αυτού του εργαλείου).
      Κατά δεύτερον, ένας από τους σκοπούς αυτού το μπλογκ ήταν να γίνουν άρθρα-αφιερώματα ώστε ο κόσμος να δει, να ασχοληθεί και να γνωρίσει κάποια μπλογκς που δεν ήξερε.
      Το μόνο που μένει τώρα -αφού πήρα και την πληρη συγκατάθεσή σου- είναι να ετοιμάσω και το δικό σου άρθρο, το οποίο δεν θα καθυστερήσει πάρα πολύ!

      Διαγραφή
  7. Το ένα καλύτερο από το άλλο..

    Και ήδη παρατηρείται στο κοινό το γνωστό φαινόμενο που μου θύμισε την Κόλαση του Βουτυρά― μια παρωδία της Κόλασης του Δάντη στην οποία είχε βάλει όλους τους διανοούμενους της εποχής του από Καζαντζάκη ως Καρυωτάκη, τους πολιτικούς αλλά και ένα ταβερνιάρη που νόθευε το κρασί. Δημοσιευόταν σε συνέχειες και πολύ σύντομα οι γνωστοί του άρχισαν να του θυμώνουν επειδή ΔΕΝ τους είχε συμπεριλάβει στην Κόλασή του.

    Έτσι κι εδώ αν κρίνω από τα ανωτέρω σχόλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω ΔΑΦΝΗ πίστεψέ με, θα είσαι σίγουρα μέσα στα επερχόμενα!!!
      Μην μου ανησυχείς. Είσαι πάντα ένα στάνταρ, όπως και κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι άλλοι, σε τέτοιου είδους ενότητες!!

      υ.γ.: ευχαριστώ για τα καλά λόγια!!!

      Διαγραφή
  8. γιος της Μπρουκ Λόγκαν και του Κλαρκ Γκάρισον, ο Εμμάνουελ έδειξε από νωρίς την κλίση του σε τέχνες και γράμματα...

    ταύρος...μια αλλη οντοτητα εκβιαζει τις κινησεις μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχααχααα!!!!!
      Αυτό θα μπορούσε να ήταν άρθρο-αφιέρωμα στην αφεντιά μου!!!

      Πιο πάνω κάποιος σε ρώτησε κάτι

      Διαγραφή
    2. Ελα ταυρουλη, πες μας ΟΛΗ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ προστυχο τρελιαρικο αγορι...... Πες μου οτι θες να σου λαδωσω και ολο το ατρυχο σηθος χαιδευωντας το με το τεραστιο..... πλοκαμι μου.

      Το πλοκαμι της τσοντας. Σε περιοδο αναπαραγωγης.....

      Διαγραφή
    3. A challenger appeared ? ΠΙΚΑΤΣΟΥ, ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΣΕΝΑ !!!!

      Τι λαδι ; Πες μου οτι θα μου βαλεις λαδι καρυδας εξωτικο......

      Θα με αφησεις να σε αλειψω και εγω ;
      Πες μου, θελω να μαθω ποσες βεντουζες εχει το πλοκαμι σου ; Ποσο παχυ ειναι ;

      ΘΕΛω να το ΒΑλΩ σταΚΑΡβουΝΑ να το ΨΗΣΩ ΚΑι να τοΣΕρβιΡΩ με ΟΥΥΥΥΖΑ.

      Ταυρος. Μουγκανιζωντας ακαταλαβηστικα καλεσματα ζευγαρωματος απο το Νεκρονομικον

      Διαγραφή
    4. *έφτιαξα ντολμάδες γιατί τελείωσε το καλαμπόκι για ποπκόρν*

      Διαγραφή
    5. DOES ANYBODY REMEMBER LAUGHTER ?

      http://www.youtube.com/watch?v=CxfniXCwrJA

      To πλοκαμι της τσοντας. Hard COCK halleluja....

      Διαγραφή
    6. Θα μου φτιαξεις μακαρονια με ΚΟΚορα κοκκινιστο.... Μαστα.

      Θα τρεχεις, θα χτυπιεσαι και θα χωροπηδας σα το κατσικι για να μαγειρεψεις ενα ΚΟΚορα.....

      ΤΖΑΜΠ
      http://www.youtube.com/watch?v=AmBYA0GZIEY

      Ταυρος. Γιατι πειναω πρωινιατικα....

      Διαγραφή
  9. Δεν ξέρω γιατί αλλά όσο διάβαζα φανταζόμουν τον εθνικό σταρ να τα λέει αυτά σε πρόλογο βίντεο κλιπ με θλιμένο πρόσωπο και το βλέμα να ατενίζει μέσα από τα κοκκάλινα με στρασάκια γυαλιά το πέλαγο και τέθοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAAA!!!!
      Ε όχι και τον εθνικό σταρ ρε συ!!!
      ....ο Μιςς-μπούτια θα ήταν μια πιο λογική επιλογή, ή ο Κάτμαν

      Διαγραφή
  10. Εσύ είσαι ο Χωστήρας λοιπόν που μου λέγανε οι άλλοι. Ωραία. Τι έχουμε εδώ; Σκετσάκια σάτυρας άλλων μπλογκ; Όπως κάνουν εκπομπές στη τελεβυζιόνα που παίρνουν βίντεο άλλων και λένε τα δικά τους; Καλή φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όχι μόνο.
      Είμαστε είναι ψυχαγωγικό πρόγραμμα ποικίλης ύλης που περιλαμβάνει:
      γελοιοποίηση προσωπικοτήτων (σάτυρα χαχαχαχα)
      γελεοιοποίηση καταστάσεων (τέρμα πρωτοτυπία)
      υποστήριξη σεξουαλικά διωκώμενων ομάδων (να υπάρχει και ένα κοινωνικό μήνυμα)
      ανάδειξη εμού σαν απόλυτου άρχοντα (ντερμπεντέρης&καραμπουζουκλής mode)

      Διαγραφή
  11. Μπουαχαχαχαχα!
    Το πήγες καλά το γράμμα λες και διάβαζα τη writer....

    ΑπάντησηΔιαγραφή