Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ-HOLLYWOOD



Εκει περα στο Αγιοξυλο, γνωστο και ως Χολλυγουντ, εχουνε βγαλει παπαδες και οταν λεω "παπαδες" εννοω ταινιαρες, ηθοποιαρες, μουσικαρες, και οχι κανονικους παπαδες γιατι αμα ειχανε κανονικους παπαδες τοτε ο Μπραντ Πιτ θα κυκλοφορουσε με μουσι.

Λοιπον, μωρακια σημερα θα σας πω πως το Αγιοξυλο ωρες-ωρες κανει μάγκες μερικους πολυ σκατα ανθρωπους που ολη τους τη ζωη ονειρευοταν να βγουν στο σινεμα.


Μαρκ Γουολμπεργκ
Live Mark φιτσουρινγκ Λεξωτικο, 12ος Πιθηκος, Ημισκουμπρια, Ζνουπ Ντογκ, Πσαη

Ειναι η επιτομη του χαπατου. Βαλε το Μαρκυ Μαρκ στην ταινια και επιτοπου εχεις την τελεια ταινια για αυτιστικους. Παλια ο Μαρκ ητανε ο ραπερ που ηθελε να γινει Εμινεμ πριν τον Εμινεμ, αλλα επειδη αγαπουλες η ριμα θελει παιδεμα και πρεπει να τη ζορισεις, ζωντας μεσα στη φτωχια και τον αλβανικο μπαφο (και ο Μαρκ, κακα τα ψεμματα, ραπαρε επειδη δεν περασε στις πανελληνιες αλλα και για τον Χριστουλη και φορουσε κουλ καπελο αναποδα), ειπε να το γυρισει μονιμα (και οχι ευκαιριακα σαν τον Τζαστιν Τιμπερλεηκ που ειναι σαν κοτσιφας με καταθλιψη) στην υποκριτικη. Ο,τι κι αν επαιξε επαιζε ακριβως τον ιδιο καταθλιπτικο τυπακο που θελει να κανει τους αλλους χαρουμενους αλλα επειδη ειναι ασκημος δεν τον θελει κανεις. Ακομα και στο Rock Star που ηταν το καλυτερο του εργο παλι σκατα τα εκανε. ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ ΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΡΕ ΖΟΥΖΟΥΝΙ.


Τζακ Μπλακ
Ψηνεται κανα μωρακι;;δηλαδη κυριολεκτικα ψηνεται;


Λιγο χειροτερος απο οτιδηποτε μισεις σε αυτο τον κοσμο. Ειναι ο μοναδικος ανθρωπος που απειλησε ευθεως το Χολλυγουντ με την ασκημια του. Αν ηταν γυναικα θα ηταν ο Σεφερλης, αν ηταν αυγο θα ηταν κλουβιο. Θυμαμαι εβλεπα το Τσακαλι με το Μπρας Γουελες και σε καποια φαση ειναι στο πλανο και ο Τζακ να κανει το φονικο νερντουλα που κατασκευαζει οπλα και απογοητευτηκα αλλα μετα τον ακρωτηριασε με καμια 62525525252στή σφαιρες και ενθουσιαστηκα! Ανευ περιεχομενου και αξιας, μονος λογος για να τον βαλεις σε μια ταινια ειναι για να σκοτωθει αυτος και να γλιτωσουν πιο χρησιμοι ανθρωποι οπως πολιτικοι και βιαστες. Μωρακια μη μου αρχισετε τις μαλακιες περι βιαστων, καταλαβαινετε πως το εννοω.  

Μπραϊαν Κρανστον

Παγκοσμια πατεντα ο μονος ηθοποιος με διαγωνια φατσα 

...και πριν πειτε τη μαλακιαρα σας, το Μπρεηκινκ Μπαντ ηταν ολοκληρο μια τεραστια μαλακιαρα. Το ξερω γιατι ειδα 2 ολοκληρα επεισοδια απο 10 λεπτα το καθενα και ηταν τα 20 χειροτερα λεπτα της ζωης μου, με δευτερο και σε μεγαλη αποσταση ενα μισαωρο Greys Anatomy, οποτε πουλο. Και εξ' αλλου, παραδεχτειτε το, αν δεν σου εδειχνα φωτο και δεν σου εγραφα μωρακι που επαιξε ουτε που θα θυμοσουν ποιος ειναι. Το χειροτερο ειναι που δεν ξερετε που αλλου εχει παιξει που και παλι με μαλλια χωρις καραφλα δεν τον ξερει ουτε η μανα του. Ευτυχως ομως δεν θα τον αναφερω σε αυτη τη λιστα γιατι επαιξε καλα στο Γκοτζιλα. Αυτα.


Ζακ Γαλυφιανακης
Το σωμα μου-ο ναος μου

Φερε το Ζακ στην παρεα να κλασεις στο γελιο να φυγεις με πατεριτσες και γαζες στους κοιλιακους, ομως ΠΟΤΈ μην τον βαλεις να παιξει σε ταινια. Δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη των σκηνοθετων να τον κασταρουν στο σινεμα. Και πες, οκ, τον εβαλες, ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ;; Θελει και 'ρωτημα; Το ρολο του λοβοτομα, χαζομπεμπε με μουσια αγιο-Πετρο-τα πρωτα 10 χρονια με τον Χριστο. Μαλακας ητανε ο Τζεφιρελλι που δεν τον εβαλε στον Ιησου απο τη Ναζαρετ;και απαντω, ΟΧΙ. Το Γαλυφιανακη θα τον εβαζες να παιξει χριστιανικο σινεμα μονο αν επνιγες ολο το καστ των Μοντυ Παϊθονς και οι εναλλακτικες σου ηταν ή αυτος ή ενα πιατο κεφτεδες. Θυμαστε την αλλη ταινια που επαιζε με τον Ρομπερτ Μπραουνι Τζουνιο; Παλι τον ιδιο ντολμα με μουσια επαιζε, οπότε;;;; Γαμα το, βαλτε φρεσκα προσωπα ρε!!!


Τσαρλι Χαναμ
Χωρις υδατανθρακα μονο βιταμινα και αμινοξεο

Αν πρεπει ντε και καλα να κανεις μια ταινια με σκληροκαργιολους μηχανοβιους, που μη γελιομαστε, αν δεν εχει εστω ενα ομορφο μεσα χεστηκε ο κοσμος, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΘΩΡ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΩΡ;;; Καταλαβαινω οτι οι Χάρλεες (ενικος, η Χάρλεη), τα ναρκωτικα και οι Ελληνιδες πεθερες ειναι κατι που δεν εχει πια λεφτα και με καποιο τροπο πρεπει να ξαναεχει σημασια. Καταλαβαινω οτι ο μεσος Χαρλεass ειναι χοντρος, ασκημος και τριχωτος και δεν συγκινει τη μεση μουναρα που βλεπει νετφλιξ. Αλλα ρε μαλακες...τον Τσαρλι;; Ρε ζουζουνια, υπαρχουν ανεκδοτα με σεξουαλικη παρενοχληση και υποννοουμενα φυλακοβιου σεξ που ξεκινανε με τη φραση "μπαινει ο Τσαρλι μεσα στους Χελζ Εηντζελς...". Και πες οκ, την εβγαλε καθαρη απο το Sons of Anarchy με μολις τρεις καινουριες κωλοτρυπιδες και διακορεσμο της μυτης, ΠΟΎ ΑΛΛΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕΤΑ;;;;μην απαντησετε. Εγω, μιλωντας ως αντρας, αν ημουν παραγωγος στο Χολλυγουντ, αν τον εβλεπα ετσι ξανθο και ροδακινί θα του βιαζα και τα δυο του μαγουλα και το αριστερο αυτι να νιωθω το σκουλαρικι στο παπαρι.


Ολο το καστ του Grey's Anatomy
Οι ωριλαδες του Αγαλαϊα Κυριακου

Μακραν οτι πιο Ελληνιδα Πεθερα εχει βγαλει το Αγιοξυλο. Καταθλιπτικες και μιζερες γυναικες που μεγαλοποιουν ο,τι στο μπουτσο τους καρφωθηκε στο ηλιθιο μυαλο τους αυτη τη βδομαδα, αναποφασιστοι και ηθικολογοι μαλακογαμηδες αντρες που στο καινουριο επεισοδιο θα γαμησουν κατι που θα κλαιει. Δεν αντεχω μαλακα!! Ειδικα εκεινη η αγελαστη Ασιατισσα με τα αλληθωρα ματια και τα πεσμενα μαγουλα σαν Ελενη Βιταλη δεκαημερο ξενυχτι στα μπουζουκια θελω να μην την ξαναγαμησει ποτέ κανεις για κανενα λογο ακομα κι αν εχει φαει δεκα ναρκωτικα ή ειναι νεκρος.


Τα σκυλια
Ο Μπετοβεν, απο την ομονυμη ταινια

Ο,τι σκυλι εχει παιξει σε ταινια ολο μαλακιες κανει και μετα τρεχει ολο το καστ να το σωσει και πεθαινουνε πεντ'-εξι. Επισης ευτυχως δεν επιτρεπονται στην απονομη των Οσκαρ.


The Rock
Στο μπουτσο του λουλουδια

Ο μοναδικος ηθοποιος που το ονομα του ειναι αρθρο και το επιθετο του μονοσυλλαβο. Ολες οι ταινιες που επαιξε ητανε καρμπον ο ιδι....βασικα ο,τι ειπα και για το Γαλυφιανακη το ιδιο ισχυει και για το Ροκ. Ιδιος ρολος, βλακας που αντι μουσια εχει μπρατσα. Σας αρεσε;πουτσαμου, απαντω. Μονο σε μια ταινια επαιξε φανταστικα και ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, στο Conan που επαιζε ο Τζεησον Μομοα και οχι ο Ροκ.


Ολο το καστ του Spartacus
Ελα, καταθεστε τις μαλακιαρες σας ζουζουνια μου οτι τρεχουνε και καλυτερα μιλφοβυζα στο Χολλυγουντ

μονο οι αντρες, οι γυναικες ειχαν πολυ ωραια βυζια, αν ηξεραν και να μαχονται θα ηταν η απολυτη μονο-γυναικες ταινια. Η μονη που ηξερε λιγο σπαθι και λιγο ασπιδα ηταν η Ζηνα, που ας το παραδεχτουμε, χωρις την Γκαμπριελα (ωραιο αρχαιοελληνικο ονομα μωρη μαλακες!!!) τα παει πολυ καλα!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου