Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ-A DIFFRENT ARTICLE


Τελευταια φραση πριν πεθανω:

"Τωρα θα τα γαμησω ολα..."


Πρωτη κουβεντα μολις δω το Διαβολο:

"ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ"




*πεντε μερες νωριτερα*




   Ολη μου τη ζωη διαβαζω και ακουω για χιλιαδες ζωες. Ζωες ανθρωπων που πειστηκαν με χιλιους-δυο τροπους για την υπαρξη του Θεου και του Διαβολου, για την εξαρτημενη σχεση Πραξης και Συνεπειας. Χιλιαδες ζωες εζησαν, μεγαλωσαν, θριαμβευσαν, κατεπεσαν και στο τελος εφυγαν πεπεισμενοι -με τον ενα ή με τον αλλο τροπο- για την υπαρξη του Παραδεισου και της Κολασης.

  Και ενω διαφωνουσαν ως προς το, αν η Κολαση και ο Παραδεισος ειναι κατι που ζουν εδω οντες θνητοι, μελλοθανατοι και συντομα ξεχασμενοι, ή αν ειναι το μερος που θα δικαιωθουν ή θα καταδικαστουν σαν ψυχες, κρινομενοι απο το βαρος των Συνεπειων των Πραξεων τους, ωστοσω, σχεδον ολοι ειναι εμμονικα πεπεισμενοι οτι υπαρχει πραγματικα ενας θεσπισμενος, ουρανιος δικονομικος κωδικας που ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ απο τον ιδιο το Θεο και η τηρηση του θα σε προστατευει -αν οχι εδω (την πιασατε την ασφαλιστικη δικλειδα)- τουλαχιστον μετα το θανατο, ενω η παραβιαση του σε μεγαλυτερο βαθμο απο την τηρηση του (η γαμημενη δηλαδη πιπιλα των απανταχου μπασταρδων οτι "κανείς δεν ειναι τέλειος"), σε καταδικαζει, ειτε εδω, ειτε "αλλου", στο Πυρ το Εξωτερον.

...μαλιστα...

   Ας δουμε τοτε τι ακριβως μπορει να ισχυει με βαση αυτα που εζησαν χιλιαδες ανθρωποι. Αυτα που ειδαν και εμαθαν ή δεν εμαθαν.

...Ας κρινουμε σαν ανθρωποι το Πνευματικο


   Ο Θεος ηταν αυτος που πρωτος προϋπηρχε ολων. Και αλλα πραγματα προϋπηρξαν ημων, αλλα Αυτος ηταν ο πρωτος και αυτος δημιουργησε, ή εστω εθεσε τις βασεις ωστε να δημιουργηθουν ολα. Αυτο βεβαια προκαλει στους Ανησυχους ενα κλαυσιγελο, διοτι με οποιον απο τους δυο τροπους κι αν εγινε, εντουτοις, απο πισω σερνεται σαν πτωμα η ιδεα οτι ολα ειναι ηδη προκαθορισμενα, και αρα ματαια και προδεδικασμενα. Αλλα ας το παραβλεψουμε αυτο το κομματι, επειδη μια τετοια σκεψη οδηγει τους Οκνηρους να μην κανουν τιποτα αφημενοι και υποδουλωμενοι πληρως στη ματαιοτητα της Προσπαθειας και τους Ανησυχους να αμφιβαλλουν για το αν οι χαοτικες τους προσπαθειες να ξεφυγουν απο τον κυκλο της προκαθορισμενης μοιρας ειναι ηδη κομματι του ενος προδιαγεγραμμενου μελλοντος. Ο Θεος δημιουργησε...

Ο Θεος δημιουργησε πρωτα τον Χωρο και το Χρονο και εκει μεσα γεννησε τα πρωτα παιδια του, τους Αγγελους, πνευματα ισχυρα να τον υπηρετουν. Ολοι τους ειναι κομματια μιας, Δωδεκαθεϊστικης -θα ελεγα- αναλογιας, οπου καθε ενας απο αυτους ανελαβε την προστασια-ευθυνη καποιου τομεα της Δημιουργιας και μετα ολοι μαζι μαζευοταν στο πατρικο σπιτι και υμνουσαν τον πατερα τους, σαν καλα παιδια. Ο Θεος συνεχισε να δημιουργει και σαν κορωνιδα της Πλασης εφτιαξε τον Ανθρωπο, ενα πλασμα που σε αντιθεση με τους Αγγελους, ηταν "καταδικασμενο" να μην μενει στατικο και ανεξελιξιμο. Ο Ανθρωπος πλαστηκε για να ειναι ατελης, αδυναμος και θνητος αλλα με το Δωρο και την Ευλογια να μην ειναι σιγουρος για το τι ζηταει απο αυτον ο Θεος...ή αυτο ή αρχικα οσο ηταν κοντα σε Αυτον ηταν τελειως βλακας και απροσαρμοστος σαν γιδι που δεν καταλαβαινε Χριστό. Αλλα ακομα κι αν παρουμε την ερμηνεια της Εξελικτικης Βιολογιας, και βγαλουμε εξω τα θεϊστικα κειμενα, ο Ανθρωπος ξεκινησε πανω σε μια Γη που δεν συγχωρουσε την αδυναμια και πεθαινες πριν προλαβεις να ζησεις, οποτε επρεπε πρωτα να λυσει τα πρωτα προβληματα της εκει ζωης του πριν ξεκινησει να σκεφτεται την Επομενη. Επρεπε λοιπον να γινει Ζωο πρωτου γινει Πνευμα, γεγονος που ειχε τραγικες συνεπειες για τους πρωτους 15.000 Αυστραλοπιθηκους που βρισκονται τωρα διασπαρτοι σε διαφορα μπουντρουμια της Κολασεως, της Μορντορ και του Νεου Ψυχικου (ειδατε τι εξυπνο αστειο εκανα εδω; Καμια φορα εκπλησσω κι εγω τον εαυτο μου ποσο ομορφος κι ευφυης ειμαι).


   Απο την αλλη εχουμε τον Διαβολο, τον πιο φωτεινο και πιο πνευματωδη απο ολους τους αγγελους. Με το προσωπο και την ιστορια του εχουν ταυτιστει οι καθε λογης παπαρες ανα την υφηλιο. Ας βγαλουμε εξω τους σατανιστες και του παραθρησκευτικους, διοτι η μοσχαρισια αντιδραση ενος ανθρωποειδους το οποιο κατεστρεψαν πνευματικα οι γονεις του και η πρωτη του χυλοπιτα ηταν αρκετη ωστε να ορκιστει αιωνια πιστη στον Σκοτεινο Αρχοντα σφαζοντας κοτετσια ολοκληρα με  ζιγκζαγκ μαχαιρακια, μου δημιουργει την ιδια απεχθεια με ενα εξαρτημενο πληρως απο τη θρησκεια ανθρωπιδιο. Οι χειροτεροι μακραν απο οσους ταυτιζονται με τον Διαβολο ειναι τα λεγομενα "παιδια της πιατσας" και οι "μπεσαλιδες" και τα "ταλαιπωρημενα καλα παιδια". Μουνοπανα που αυτοπροσδιοριζονται ως ταλαιπωρημενα απο τη μοιρα και τις κακουχιες και που προσπαθουν να κανουν το καλο (σκατα καλο) στους υπολοιπους, καταδικαζοντας παραλληλα τους εαυτους τους σε μια προσωπικη κολαση θεωρωντας οτι τους αξιζει, ταυτισμενοι πληρως με τον Διαβολο ή εστω την εικονα που εχουμε γι' αυτον. Το σκατενιο αυτομαστιγωμα τους ομως γαμαει την ψυχη τους και καθοριζει τις επομενες πραξεις τους απεναντι στους υπολοιπους. Θυμαμαι ενα "καλο παιδι της πιατσας που ειχε υποφερει" για τον οποιο δουλευα, να με απειλει ανοιχτα οτι θα με γαμησει ετσι και τολμησω να προσπαθησω να κανω κατι καλυτερο για τον εαυτο μου. Ενας αλλος επισης "μπεσαλης" που υποτιθεται οτι ως προϊσταμενος και φιλος μου και "ειμαστε μαζι ομαδα και πρεπει να αλληλοϋποστηριζομαστε" με γαμουσε καθε μερα γιατι αργουσε στη δουλεια και ενω προσπαθουσα να τον καλυψω στα αφεντικα (που επισης με γαμουσαν ψυχολογικα), αυτος το επαιζε ταλαιπωρημενος και καταδικασμενος και οτι με το ζορι αντεχει...μεχρι που μια μερα με εδωσε ανοιχτα στη διοικηση και μου γαμησαν μεχρι και τις κοχες των ματιων μου. Αυτοι ειναι τα καλα παιδια. Δεν προκειται να ξαναεμπιστευτω κανεναν τους και αυτοι ολοι τους ειναι αιτια που αυτη η αναρτηση δεν εχει πλακα λες και μολις βγηκε απο τον οδοντογιατρο. Δεν θυμαμαι ποτε κανενα μπουλη, τζουτζουκο, λελε να μου εχει κανει σκατια!! Σιγουρα δεν ειναι για να βγεις μαζι τους για μπυρες γιατι θα καταληξεις αυτομαχαιρωμενος και πεσμενος μπρουμυτα στο χαντακι ριγμενος απο τα ιδια σου τα χερια, μιλαμε για βαρεμαρα...ΟΜΩΣ ο τζουτζουκος τρεφει σεβασμο, πρωτα για τον εαυτο του και μαζι και για τον υπολοιπο κοσμο, ειναι ο καλυτερος φιλος αν θες να δεις like στο φεησμπουκ και τον εμπιστευεσαι να σου κουβαλαει τα σπαθια οταν κατεβαινεις για γιουρουσι στη Ναρνια και στο Χογκουορντς. Το "καλο παιδι" θα σε μαχαιρωσει πισωπλατα με τα ιδια σου τα οπλα. Γαμνιεσθε κυριοι και κυριες που το παιζετε αυτοτιμωρια και αυτοκαταδικασμενοι. Υπηρετειτε με δακρια στα ματια και ευχαριστηση εναν Σκοτεινο Αρχοντα που, οπως θα δειτε, ειναι για το μπουτσο.

   Ο Διαβολος ΕΙΝΑΙ παιδι του Θεου, και ο πατερας του νοιαζεται και πρεπει να νοιαζεται γι' αυτον. Και ο Ανθρωπος ειναι παιδι του Θεου και ο πατερας του νοιαζεται και πρεπει να νοιαζεται γι' αυτον. Ο Διαβολος ζηλεψε την αγαπη του πατερα του για τον αδερφο του τον Ανθρωπο και ο Ανθρωπος τρεφει απεχθεια απεναντι στον αδερφο του τον Διαβολο γιατι ειναι ικανος να του στερησει τη Μετα Θανατον Ζωη. Ο Διαβολος επαναστατησε απεναντι στο Θεο και γι' αυτο τιμωρηθηκε και καταδικαστηκε να ζει στην Κολαση, ο,τι δηλαδη θα παθαινε απο τον γονιο του οποιοδηποτε παιδι εκανε καποια ακραια πραξη. Και ο Ανθρωπος, οταν οι περισσοτερες πραξεις του ειναι αντιθετες προς το θελημα του Θεου καταδικαζεται στην Κολαση, να βασανιζεται απο τον Διαβολο....

   Περιμενε ομως...αν...αν στην Κολαση πανε...αυτοι που...παραβιασαν τις εντολες του Θεου, και ο Διαβολος που επισης επαναστατησε εναντια στο Θεο...τοτε ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ; Τι θα κερδισει;; Αν μη τι αλλο, αυτοι οι ανθρωποι ειναι συμμαχοι του!!! Αν πραγματικα ο Διαβολος επρεπε να βασανισει καποιους απο ζηλια και μισος προς τον πατερα του, αυτοι θα ηταν οι καλοι ανθρωποι, αλλα οπως ξερουμε, αυτοι ειναι στον Παραδεισο προστατευμενοι. Το μονο λογικο ειναι οτι οι κακοι ανθρωποι περνανε υπεροχα στην Κολαση, απολαμβανοντας την επιλογη τους να ειναι τερμα κωλοπαιδα οσο ζουσαν. Αλλα και στον Παραδεισο, μια χαρα περνανε. Το θεμα ειναι μονο αυτα τα σκατολοϊδια, τα "καλα παιδια αλλα ταλαιπωρημενα μην τα παρεξηγεις", τα οποια βρισκονται στην Κολαση ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ μεχρι να εκτισουν την τιμωρια τους και να ανυψωθουν στον Παραδεισο. Γι' αυτους σιγουρα θα πειτε "ε αυτους ο Διαβολος θα τους σκισει".
ΛΑΘΟΣ
Ο Διαβολος θελει πελατεια στο μαγαζι του για να μπορει να μπαινει στο ματι του πατερα του, αρα λογικο ειναι αυτους τους ενδιαμεσους να τους προσεχει σαν τα ματια του να μην του φυγουν και να τους κρατησει για παντα!!

    Αυτη λοιπον ειναι η Μεγαλη Ειρωνια και το Υπερτατο Κολπο. Δυο συντεχνιακα μαγαζακια που διαχειριζονται ψυχες χρησιμοποιωντας εκβιαστικα διπολα, οπως καλο-κακο, ηρεμο-αγριο, σωτηρια-καταδικη. Κανείς δεν υποφερει μετα που θα πεθανει γιατι κανενα απο τα δυο αυτα μαγαζακια δεν θελει να χασει την πελατια του. Ειναι ολα κομπλε και σας γαμω κυριοι Θεε και Διαβολε γιατι μας ξεγελασατε να ζουμε με το αγχος των συνεπειων μας και να ζουμε μια τεραστια ταλαιπωρια για το τιποτα. Δεν ειστε ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ περα απο εμποροι και μαρκετιστες, απορροφημενοι σε εναν ηλιθιο ανταγωνισμο με επαθλο τις ζωες μας, την θλιψη μας και τη χαρα μας. Σκλαβωμενοι σε ενα κοσμο γεματο Πρεπει και Δεν Με Νοιαζει.

....Ειμαι κι εγω σκλαβος σ' αυτη τη ζωη, να εξαρτομαι, βαση των πραξεων μου, απο αλλους ανθρωπους: αν μιλησω ασχημα σε καποιον που με ενοχλησε πιθανον να μου κανει ζημια ή να μην με βοηθησει αν τον χρειαστω, αν αποφασισω να αυτοκτονησω θα καταστρεψω την οικογενεια μου, αν αν αν...Ειμαι απολυτα εξαρτημενος χαριν και λογω σαρκας και το πνευμα μου εχει περιορισμενες ελευθεριες. Το πνευμα μου μπορει μονο να φανταζεται και να οργιζεται.

   Ομως οχι για παντα...
Αυτη η κοροϊδια θα λαβει τελος οταν πεθανω, οχι με τη θεληση μου, μη φοβαστε...!
Οταν πεθανω θα με γεννησει ο Θανατος και οχι μητρα και σπερμα Ανθρωπου. Θα ειμαι καθαρο πνευμα απαλλαγμενο απο τις αδυναμιες της Σαρκος. Ενα οργισμενο πνευμα, εξαγριωμενο και πεινασμενο για να τραφει με Θεϊκη και Δαιμονια Σαρκα. Θα μπω μεσα στα μαγαζακια τους και θα τα γαμησω ολα. Θα κατασπαραξω και θα σχισω σε κομματια την Υλη και το Πνευμα τους. Οταν θα πεθανω θα σπαραξουν οι χιλιες ψυχες των δικαιων και των αδικων.


Οταν πεθανω θα παρω τη θεση τους



6 σχόλια:

  1. Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μαλάκα ξεκωλιάστηκα βραδιάτικα να γελάω, ξυπνήσανε και οι γείτονες και καλέσανε αστυνομία και τρελλάδικο για να με μαζέψουνε.
    Αυτή η μαλακία θυμίζει καθαρά Ελλάδα, Θεός και Διάβολος. Μπορούσανε κάλλιστα να κατέβουν εκλογές. Περιμένω εναγωνίως στην Κόλαση (έτσι που καπνίζω θα πάω εκεί νωρίτερα) για να δω την φάση!
    Νεοβλακέντιος
    Υ.Γ. Ο Διπρόσωπος ξέρεις που χάθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως δεν ξερω. Εχει φτιαξει με κατι αλλους ενα σαητ που λεγεται gulag και γραφουνε ολοι μαζι εκει. Χιουμοριστικα, λεει, αλλα δεν εχω μπει, δεν ξερω

      Διαγραφή
    2. Κρίμα, έχω μπλέξει εδώ μέσα να διαβάζω τους μεγάλους κλασικούς ενώ έπρεπε να διαβάζω C++ και τέτοια (δίλημμα όπως το δικό σου, γυμναστής / σερβιτόρος). Ο Master G εγκατέλειψε, ο Διπρόσωπος μετακόμισε, ο Mikeus επίσης μετακόμισε ΚΑΙ εγκατέλειψε, σκατά. Πιστεύω σε 1-2 βδομάδες θα έχω διαβάσει τα άπαντά σου. Συνέχισε ακάθεκτος, ο λαός θέλει ορθολογικό χώσιμο για να αντιμετωπίσει τον σημερινό παραλογισμό!

      Διαγραφή
    3. Είσαι φίλος μου κι ας μην έχεις βυζιά στη μούρη

      Διαγραφή
  2. Είμαι σίγουρος ότι τα κεφαλαία στην κάθε παράγραφο σημαίνουν κάτι. Μπορεί και όχι. Θα το διαβάσω το κείμενο όταν ξεσουρώσω σε 1-2-5-34 μέρες, θα δω. Φιλιά εντ στέι μπαντ αςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκανα αλκονηστεια μια βδομαδα για να κανω τα κεφαλαια χοντρα και πλαγια. Μπορει και να εκανα αλκοθεραπεια αλλα δεν θυμαμαι

      Διαγραφή