Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ-LETTER TO THE MEDICAL COMMUNITY

Λοιπον, ελληνικο κρατος με ακους;;; Ακου. ΑΚΟΥ
Α, κι εσυ Ιατρικη ακουσε τι εχω να σου πω
Λοιπον, σημερα γυρισα απ' τους γιατρους που ειχα παει προχθες.
Προχθες ηταν Δευτερα και σημερα ειναι 2μιση το μεσημερι.
Δεν ειχα κατι, απλα πηγα να κανω εξετασεις.μην ανησυχειτε.στ' αρχιδια σας.


  Αυτο που διαπιστωσα ηταν οτι ολες οι πιο βαρετες εξετασεις ειναι λεει υποχρεωτικες για να σου πει τελικα ο παθολογος αμα εισαι καλα, ενω ολες οι γαμαουες δεν σου δινει αδεια να τις κάνεις εκτος αν εχεις κατι πολυ σοβαρο οπως π.χ. να εισαι 26355 χρονων και πεθαινεις ή σε τσιμπησε ραδιενεργη αραχνη και τωρα ανηκεις σε καποια μυστικη λεσχη που σε κανουν ταινια στο Χολιγουντ.
Για να μη βγαινω εκτος θεματος.
Αμα εχεις λεει συναχι, πρεπει να σε δει πρωτα ωριλάς και μετα θα σου πουνε τι φαρμακα θα παρεις.

Ρε φιλε...ΡΕ ΦΙΛΕ!!! Ο μεσος ανθρωπος (δεν ειμαι μονο εγω ο τρελος), ακομα και μεσα στην ταλαιπωρια του θελει μια εξεταση να του βρει πρωτα μηπως εχει κανενα εξωγηινο ιο.πρωτα αυτο. Και μετα αφου σιγουρευτει οτι δεν προκειται να γεμισει ο κοσμος μυξωμενα ζομπι, τοτε να προχωρησει και στον ωριλα.
Ο κοσμος ειναι φαντασμενος. Ο κοσμος νομιζει οτι η αρρωστια του ειναι ο,τι χειροτερο μπορει να συμβει στη Ανθρωποτητα. Ο κοσμος θελει να τον δειξουν στα καναλια.
Επισης ο κοσμος δεν εχει λεφτα και ομως, ολες αυτες οι πιο γαμαουες εξετασεις κοστιζουν τοσα που νομιζεις οτι θα σου παρουνε τα λεφτα και θα χτισουν το φραχτη που θα χωριζει την Ελλαδα απο τους κανονικους ανθρωπους.
Μιλαμε για πολλα λεφτα.

   Το καλο ομως ειναι οτι ολες οι γαμαουες εξετασεις τις κάνεις χωρις να περιμενεις στην ουρα. Δεν εχει χαρτακι προτεραιοτητας γιατι δεν τις ξερει ο πολυς ο κοσμος και οι νοσοκομες εκει δεν τις εχουνε για να βγαινουνε εξω να λενε "να περασει η κυρια Χατσίδου". Αντιθετως,  βρισκονται μεσα στο ιατρειο και πλενουνε τα χερια του γιατρου και του λενε "ο κυριος εχει δυο χερια τρεις μασχαλες".

Ιδου λοιπον ενας ολοκληρωμενος καταλογος με 16+1 εξετασεις που θα επρεπε υποχρεωτικα να γινονται χωρις να δινει κανεις σημασια στους παθολογους.



1. ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ: θελεις κυριε να με εξετασεις; Αντε και σου κανω τη χαρη να θελεις. Πριν ομως μου κάνεις την εξεταση, θελω πρωτα ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΠΑΘΟΛΟΓΕ να κανεις ολες τις εξετασεις που με βαζεις να κανω: αιμα, νυχια, σκατα, ακτινογραφιες, καρδιογραφημα (μπασταρδε με εχουν γυμνο, με αλειφουν με ζελε και με αγγιζουν). Οοοολες λοιπον αυτες τις εξετασεις και να στις θεωρησει παθολογος που περασε με αριστα και μετα να μου πεις τι χαπια να παρω για τη χοληστερινη. Αααα και προσεξε. Μην τολμησεις να εισαι χοντρος ή να καπνιζεις ή να παιρνεις ναρκωτικα. ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ.



2. ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΤΗΕΝΕΫ: πωωωω μαλακα τι γαματο θα ηταν να ειχαμε υποχρεωτικη εξεταση dna. ΟΛΟΙ.ΕΞΕΤΑΣΗ.ΤΩΡΑ!!! Εγω, εσυ, η μαμα σου, ο κουμπαρος και το κοαλα.ΟΛΟΙ. Να μαθαιναμε ολοι μας απο που καταγομαστε και να λυνοταν μια για παντα το προβλημα ρατσισμου.Γιαννη μαλακα. "Ναι ξερετε, τα αποτελεσματα βγηκαν και ειναι εξαιρετικα! Ειστε κατα 50% Ινδος και κατα 50% κουνελι και εχετε καταγωγη απο τους Αγγλους και της Παπούας ΑΛΛΑ ΚΑΙ της Νεας Γουινέας." Γαμω!!! Τωρα εισαι ετοιμος να αγκαλιασει σφιχτα τη μαμα σου και να της δωσεις ενα γλυκο φιλι στη γουνα για την γενετικη σου κληρονομια.


3. ΕΞΕΤΑΣΗ DEXA: Δεν την εβγαλα απο το μυαλο μου μωρη μουνοπανα, υπαρχει αυτη η εξεταση οντως μην ειστε μαλακες. Λοιπον ακου.ΑΚΟΥ. Δεν μας λενε συνεχεια οτι, πρεπει να αποκτησουμε υγιεινες συνηθειες στη διατροφη, να προσεχουμε τι και ποσο τρωμε και ολα αυτα;;; Ετσι δεν ειναι; ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!μην ερεύνα μωρη μαλακες ετσι ειναι. Λοιπον, τι κανει αυτη η εξεταση. Την κανεις και μαθαινεις τι ποσοστο λιπους εχει το σωμα σου. Τοσο απλο. Οπότε πας, την κανεις, μαθαινεις οτι εισαι χοντρος.πολυ.και αφου ξερεις τωρα ποσο λιπος εχεις πας στον γυμναστη και του κολλας την εξεταση στα μουτρα και τον ρωτας σε ποσο καιρο θα μπορεις να περπατας χωρις πατεριτσες, αμα φυσικα τρως σωστα. Αμα νοιωθεις και λιγο πιο τυχερος μπορεις να τον ρωτησεις και σε ποσο καιρο θα μπορεις να βγεις στην παραλια χωρις να καλεσουνε τη Βεβεέφ για διασωση ειδους προς εξαφανιση.
Η DEXA γαμαει.πολυ.εσυ οχι ακομα.


5. ΤΕΣΤ ΚΟΠΩΣΕΩΣ: Αυτο κι αν γαμαει!! Λοιπον. Κανεις το τεστ και μαθαινεις αν θα πεθανεις στα 90 απο κεραυνο κρατωντας ψηλα ενα τσεκουρι στα χερια βριζοντας τον Θωρ τον ιδιο ή στα 58 με κομμενο ποδι απο το ζαχαρο να κρατας το πουλι σου εχοντας παθει εμφραγμα απο στεφανιαια νοσο την ωρα που τον επαιζες επειδη σου ανεβηκε η πιεση. Αν μη τι αλλο ειναι ο,τι πιο κοντινο εχουμε σε μελλοντολογο.


9. ΤΕΣΤ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ: στο διπλα κτηριο με κουρτινες ειναι ενα δωματιο γεματο κουμπαρους.



13. ΤΕΣΤ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΥ: λοιπον...νιωθεις οτι το παιδακι σου απο μικρο γαμαει;; Του δινεις φαϊ και θες δυο νταλικες μπεμπιλίνα μονο για τη Δευτερα; Λεει το "μπαμπα" με προφορα; Τρωει τη φρουτοκρεμα χωρις δοντια;;Αφου κοψεις τα ναρκωτικα και σιγουρευτεις οτι ολα αυτα οντως συμβαινουν θα πας σε μια κλινικη και αφου του παρουν αιμα θα το πηγαινουν σε μια αιθουσα με σπαθια, καρχαριες και αεροπλανα που πεφτουν κι αμα επιβιωσει τοτε παρε του μετρα για στολη. Αν οχι θα πρεπει ο γονιος να παει σε κλινικη απεξαρτησης.



17. ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΕΟΥ: αν οι γιατροι εβαλαν τα δυνατα τους να σε θεραπευσουν και τα καταφεραν αλλα εσυ επιμενεις οτι επειδη πηγες μπουσουλωντας στην Παναγια της Τηνου και της αφησες χρυσαφικο, σε θεραπευσε η πιστη στο Θεο, τοτε να περασεις απο την εξεταση Θεου να σου ξαναβαλουν πισω την ηπατητιδα Γ' και τη λεπρα κι αμα τη βγαλεις ζωντανος χωρις θεραπεια τοτε να τα κλεισουν τα μπουρδελα τα νοσοκομεια να τα κανουν resort ξωκλησια με πισινες holy-water να τελειωνουμε πια με τα ραντσα στους διαδρομους και το υπουργειο Υγειας να υπαγεται στο Θρησκευματων.


Ξεχασα ρε πουστη τον επιλογο.

3 σχόλια:

  1. Για να επιβιωσετε μερα το αρθρο ακουστε muse ή ντουετο Κερτ Κομπεην-Καρτνη Λαβ "η αγαπη μας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρειάζεται και ΤΕΣΤ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ: Αν είσαι σε ομάδες όπως Μανούλες του Φέισμπουκ ή Μπατριώτες ανεβείτε μπρε στα άτια να πάρουμε τη Σιβηρία κτλ. είναι υποχρεωτική η στείρωση ή η αφαίρεση της κηδεμονίας αν έχεις ήδη παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα σορρυ φιλαρακο. Γραμμα στο Υπουργειο Παιδειας θα κανω σε αλλη φαση. Απο την αλλη, anti-vax μανουλες και τηλε-θεραπευτες μοναχους τους περιμενουμε στα νοσοκομεια γιατι περισσευουνε ραντσα στις ψυχιατρικες μοναδες.

      Διαγραφή