Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΛΟ-I HAVE A FRIEND



Λοιπον ακου.ΑΚΟΥ!!!
Εχω ενα φιλο.περιπου. που εχει ενα περιεργο συνηθειο: οταν βρισκεται σε μια παρεα, κανει μια γενικη ερωτηση τυπου τηλεπαιχνιδι κατηγορια "καλλιτεχικα" και περιμενει να δει ποιος την ξερει και για καποιο λογο, οποιοσδηποτε παει να μουρμουρισει κατι σαν απαντηση τον διακοπτει στη μεση και εξελισσεται καπως ετσι:
-ποιος μεγαλος λογοτεχνης εγραψε "Το Αστειο";
-η κατεριναγιατζογ...
-ΑΚΡΙΒΩΣ!! Ο Μιλαν Κουντερα!! Πααααρα πολυ σωστα!!












Μαλακα σε διακοπτει πριν ψελισσεις παπαρια και σε επιβραβευει κι αποπανω που αυτος ηξερε την απαντηση! Μιλαμε ειναι τρελο!

   Γενικα στη ζωη μου εχω γνωρισει ανθρωπους με πολυ περιεργες συνηθειες.
Αλλος 1000 χρονια τωρα εχουμε τελειωσει το λυκειο και λεει τις ιδιες ιστοριες απο τοτε, αλλος με χτυπουσε με δερματινη ζωνη οταν ημουν μικρος, αλλος εχει εξω 63535353 βαθμους Κελσιου και φοραω ακομα ζακετα και σκουφο μην κρυωσω....
παραξενα πραματα...

Γενικα ο ανθρωπος ειναι παραξενο ζωο. Για να μη μιλησω για τη γυναικα...

   Ειδικα στη δεκαετια-εικοσαετια που περναμε, οι Παραξενες Συνηθειες εχουν παρει σαρκα και οστα.

Ανθρωποι που το πρωι αντι να πιουν ενα κανονικο καφεδακι να ανοιξει ο ματης σαν καταπακτη στο Μπρονξ μετα απο εκρηξη αεριου, επιλεγουν να πινουν...φυτικο εσπρεσακι, λες και τον κανονικο καφε τον φτιαχνουν Βουλγαροι χασαπηδες στη Σρεμπρενιτσα απο παϊδακια και σπληναντερο και παϊδακια χωρις διαλυτικα.
Αλλοι πανε και τρωνε επιδεικτικα πιτογυρα ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ καθε Μεγαλη Παρασκευη και περιμενουνε μαλιστα εκει στην πλατεια με τα γυραδικα με τη λαδοκολλα και το μπουκαλι τη σως να αιωρειται πανω απο το διπλο πιτογυρο απ' ολα χωρις πατατες διπλο γυρο, μεχρι να περασει εκεινη την ωρα το ευσεβες ποιμνειο με ανθοστολισμενο Ιησου και τον φαδερ να κραταει κονταρι της ορθοδοξιας, ωστε να αδειασουνε ολη τη σως και να καταβροχθησουνε το γυρο κοιτωντας σαν παιδεραστες που βλεπουνε παιδικη παρελαση. Αμα τους ρωτησεις, ολο τον υπολοιπο χρονο τρωνε παντουφλα και κερατο.

Παμε αλλου. Στο γυμναστηριο εκει που κυκλοφορουνε ολοι οι ομορφοι με τις φορμες που πιεζουνε βαρακια και την τυχη τους και με το που τελειωσουνε την τελευταια επαναληψη του τελευταιου σετ δικεφαλοι, τρικεφαλοι, λερναιες υδρες ο,τι στο διαολο τελειωσουνε, πανε καρφι αποδυτηριο και ανοιγουνε το ντενεκε με την πρωτεϊνα και αδειαζουνε δυο γερες κουταλιες μεσα στο σεϊκερ και το πινουνε για να μη χασουνε λεει το Αναβολικο Παραθυρο, που αμα τους δεις 30 χρονια τωρα δεν εχουνε βαλει γραμμαριο μπρατσου, περπατανε με συγκαμμα-μουφα-πρησμενοι τετρακεφαλοι μονο στο κουφιο τους κεφαλι και σηκωνουνε ακριβως τα ιδια κιλα.
Απο την αλλη, εχεις την επιστημη που σου λεει να πας κανα γυμναστηριο να χασεις κανα κιλο και ΣΗΚΩ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΡΕ ΤΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ!! Δηλαδη η επιστημη εχει προχωρησει τοσο που σου δειχνει πως θα γινει να πεθανεις τοσο γέρος που θα εχεις βαρεθει το μουνι, το φρεντο και το μουνι και ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ εσυ επιλεγεις να πεθανεις στα 50 σου διακοσα κιλα φορωντας παμπερς και κατουρωντας απο σωληνακι...

Παραξενος κοσμος.

Παρε π.χ. τους Γιαπωνεζουν, πεντε χιλιαδες χρονια τωρα φυτευουν κερασιες. ΠΑΝΤΟΥ ΚΕΡΑΣΙΕΣ!! Αμα πας Ιαπωνια θα βρεις παντου κερασιες, στο μετρό, στις γεφυρες, στα βιντεοπαιχνιδια, στο σπιτι του σαμουραϊ.ΠΑΝΤΟΥ!! Κι αμα πας στο σουπερμαρκετ δε θα βρεις ουτε μισο βαζακι μαρμελαδα κερασι. Ηθελα να 'ξερα τι στο διαολο τα κανουνε τοσα κερασια!! Αφου δεν τα τρωνε επειδη ειναι απασχολημενοι να φορανε αυτες τις χειρουργικες μασκες λες και παιζουνε κομπαρσοι σεζον στο Γκρεϊς Ανατομυ. Αλλη μαλακια κι αυτη να φορανε τις μασκες. Τι φοβαστε μωρη μαλακες; Μην κολλησετε εητζ απο το Πικατσου;


Εχω ενα φιλο που χαχαχαχαχαα δεν εχω φιλους


3 σχόλια: