Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ



...το κασετοφωνο στο μικρο δωματιο επαιζε "Ριτα-Ριτακι" για ξυπνητηρι, που τοσες ωρες που βαρουσε για να τον ξυπνησει απ' τον χθεσινο του ληθαργο ειχε γινει πια κυρα-Ριτα του εκτου, συνταξιουχα με κορη δασκαλα και γιο ανυπαντρο.

    Βγηκε απο το μπανιο και πατησε το στοπ στο σατανικο ξυπνητηρι. 
Κατευθυνθηκε γυμνος και βρεγμενος απο το ντουζ της ντροπης προς το παραθυρο του μικρου του δωματιου και ανοιξε διαπλατα τα παραθυρα να καμαρωσει η Υφηλιος τα αναρχικα του ντιρντιλονια που, απο το μουλιασμα τοση ωρα στο νερο, ειχαν παρει το σχημα του σφυροδρεπανου. Καποιος φιλος ισως ελεγε οτι ο πρωινος ηλιος χαϊδεψε απαλα το τιτανιο κορμι του να κανει φωτοσυνθεση μεχρι και η τελευταια μασχαλοτριχα, αλλα κατι τετοιο δεν συνεβη στη δικη μας περιπτωση, κυριως γιατι ηταν απογευμα, μη τα ξαναλεμε ρε μαλακες, 'λαδη ελεος καπου...

   Εριξε απανω του το μαυρο αμπεχωνο και βγηκε εξω προχωρωντας αργα στη ζουγκλα της απανθρωπης Μεγαλουπολης, περνωντας απαρατηρητος αναμεσα σε χιλιαδες αλλα διποδα σιχαματα που τρεχανε αφηνιασμενα να ποτιστουν σμουθιζ, μεταλλικο νερο και λατε αρτ στις τοπικες λαηφσταηλ στρουγγες που ονομαζουν καφετεριες.

Το μυαλο του ενας κυκεωνας συναισθηματων για το κοριτσι με την κοκκινη καπα και το χειροποιητο ταγαρι. Δεν μπορουσε να την ξεχασει.
Απιστευτα εσωτερικα ερεθισματα χτυπουσαν με βια τους εγκεφαλικους του νευρωνες, δημιουργοντας εσωτερικες διαμαχες και πολεμους με τις ιδιες του τις ανασφαλειες. Μαχονταν σκληρα να πεισει τον εαυτο του, την επομενη φορα να μη γινει λερτζα στα ξυδια και τον μαζευουνε παλι χαραματα, αλλα να πιει μονο μια μπυριτσα, βαρια δυο, το πολυ τρεις και να βρει επιτελους το θαρρος και να παει να της μιλησει.

Ο διαβολος μεσα του του ελεγε να πιει και μια τεταρτη.

Και τοτε συνεβη το αδιανοητο...
Ασυναισθητα ο εγκεφαλος του βαρεσε τιλτ απ' τα πολλα μεγκαμπαητ συναισθηματων και το κεφαλι του ανασηκωθηκε κατα ενα ολοκληρο εκατοστο.

Τωρα, επειδη εσεις ειστε μουνοπανα και λετε "καλα μαλακιες μας λεει το παιδακι, τι να κλασει ενα εκατοστο", αλλα ρωτηστε και τις γυναικες να σας πουν, που για ενα εκατοστο εχουν τρακαρει αμαξι ή σας εχουν πει ανεπαρκη και γελανε πισω απ' την πλατη σας, γιατι τετοιες καργιες ειναι, ενα ολοκληρο εκατοστο εκανε μια ΤΕΡΑΑΑΑΑΣΤΙΑ διαφορα...

...στο ενα αυτο εκατοστο ο κοσμος σταματησε...

...περαστικοι εμειναν αποσβολωμενοι να κοιτουν τα πεντακαθαρα, γαλαζια του ματια που ελαμπαν σαν τη θαλασσα ενα ζεστο, αυγουστιατικο πρωινο του Ιουλη που απανω τους καθρεφτιζοταν μια πετρελαιοκηλιδα (η κορη του ματιου του, εν προκειμενω). Φρενα στριγγλισαν και αμαξια ακινητοποιηθηκαν στο δρομο να δουν οι οδηγοι τους αυτο το υπεροχο θεαμα. Μωρα επαψαν να κλαινε και να ζητανε σκατολοϊδια απ' τις μαναδες τους, την ωρα που χιλιαδες περιστερια καρφωνοταν με φορα πανω σε τοιχους, ενω μερικες καργιες αυτοκτονησαν ετσι για το ροκ.
Σκατα και η λαττε αρτ (οι μισοι καφεδες χυθηκαν εξω απ' την κουπα), ενω ενας μπαριστας που προσπαθησε να αποτυπωσει το προσωπο του ηρωα μας πανω στο αφρογαλο τυφλωθηκε μονιμα και τωρα κανει τη καφετζου, διαβαζοντας συστημα μπραηγ τα κατακαθια να σου πει το μελλον, Λακης ο Μαγισσος της Σμυρνης λεγεται, ψαξτε τον, ειναι καλος.

Απορροφημενος στους λαβυρινθους της σκεψης του και αποπροσανατολισμενος απο την καρδια του που χτυπουσε για πρωτη φορα τοσο δυνατα, δεν προσεξε το καραπουταναριο γυρω του και το μαδομουνι που συνοδευε το καθε του βημα.
Καποια στιγμη κατι σκεφτηκε και χαμηλωσε ασυναισθητα το κεφαλι, σταματωντας λυτρωτικα, τοσο αποτομα οσο ξεκινησε, αυτη η απανθρωπη εκατομβη που στοιχισε τη ζωη σε 45 καργιες και προκαλεσε 17 ανεμογκαστρια, χωρια τα διαζυγια και τα αθελητα γκεητζ (γκεητζ ειναι αυτο που ενας ειναι τοσο αντρας αλλα αμα δει ανωτερο αρσενικο, αυτοματα παραδεχεται οτι μπορει να μη γαμιοτανε μαζι του, αλλα μια ρουφοκαυλετα την εδινε ΑΑΑΑΑΝΕΤΑ).

Ετσι σκυφτος και σκεφτικος συνεχισε τον περιπατο του μεχρι να παει 11 να ανοιξει το γκοθαδικο και να περιμενει μηπως φανει η κοπελα που του εκλεψε την καρδια να τις κοψει την καρωτιδα, γιατι, συμφωνα με τις αποψεις καθε αξιοπρεπους αναρχικου, η κλοπη ειναι εμμεση παραδοχη ιδιοκτησιας και οπως ολοι ξερουμε η ιδιοκτησια ειναι εγκλημα. 



...to be continued



17 σχόλια:

  1. Ιιιιιιί! Α ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ; ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΩΣΤΟ. (ΒΡΙΖΩ... ΒΡΙΖΩ...)
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ!
    ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΡΦΟΥΛΑ ΝΑ ΣΕ ΧΕΣΕΙ;
    ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! (ΧΑ ΧΑ ΧΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποθετω ομιλειτε εις τον αγαπητο εν Χριστω αδερφο Δημητριον τον ποιμενα, γνωστο και ως Μιτρα τον Γιδοβοσκο

      Διαγραφή
    2. "Οχι αγαπητε Χωστηρα για σενα ομιλω, που παλι δεν ετελειωσες το γραπτο σου και θα μας παιδευεις για αγνωστο καιρο ακομα, μεχρι να μαθομεν τι απεγινε."

      Γαμωτο!
      Εμ οχι, γαματο ηθελα να πω... μμμ ναι!

      Διαγραφή
    3. Ειπα να κανω κι εγω κατι σε συνεχειες μπας και μου κανει προταση το νετφλιξ

      Διαγραφή
    4. ΟΧΟΥ ΜΩΡΕΕΕ ΔΕ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ!
      ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.
      ΑΛΛΑ ΟΚ, ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ SAG ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.

      Διαγραφή
  2. Αυτός ο τρόπος γραφής κάτι μου θυμίζει.

    Λοιπόν ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα.

    MASTER?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λειπει ο μαστερ, αλλα ειναι βοηθος μπιστολακι στο κομμωτηριο του Κωστακη Αναν κι εγω ενας τυπος με μπουλντοζα που ερχεται να το γκρεμισει γιατι εχτισαν πανω σε ρεμα

      Διαγραφή
    2. kontoge8, ο τρόπος γραφής σου κάτι μου θυμίζει.
      Προσωπικα δεν ριχνω τιποτα. Παω για μπυρες.

      See you on the other side cowboy.

      Διαγραφή
  3. "Ετσι σκυφτος και σκεφτικος συνεχισε τον περιπατο του μεχρι να παει 11 να ανοιξει το γκοθαδικο και να περιμενει μηπως φανει η κοπελα που του εκλεψε την καρδια να τις κοψει την καρωτιδα, γιατι, συμφωνα με τις αποψεις καθε αξιοπρεπους αναρχικου, η κλοπη ειναι εμμεση παραδοχη ιδιοκτησιας και οπως ολοι ξερουμε η ιδιοκτησια ειναι εγκλημα. "

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕΝ. Αντε να παμε μεχρι το νομισματοκοπειο για καμια εκτυπωση με καφεδακι, μεζεδακι και καλη παρεα. Ξερεις τωρα, τα παιδια για εκεινο το δανειο να βολευτουμε καπως, να κανονισουμε και τις λεπτομερειες για εκεινο το αυθαιρετο μπας και κανει κανα παρτι η κυρα και σταματησει τη μουρμουρα. ΤΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΟΥΜΙ ΚΑΙ ΠΟΥΡΑ ΑΒΑΝΑΣ ;

    ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΥΡΙΟΙ, ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕΛΕ ΣΙΧΑΜΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΡΕΙΣ ΜΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΟΒΟΛΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΙ ΕΝΑ ΧΙΤΩΝΑ ΔΩΡΟ

      Διαγραφή
    2. ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ ΡΕ, ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ.

      ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΡΕΕΕΕΕ ΞΕΦΥΓΑΜΕ,ΓΚΑΖΙ ΤΕΡΜΑ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    3. ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΣΦΟΥΚΑΡΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΘΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΛΟΥΡΕΗ

      ΒΕΣΕΡΕΜΟΣ

      Διαγραφή
  4. Κάθε πότε το παίζει αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παραμυθι θα συνεχιζεται καθε 3-4 μερες.
      Εχε το νου σου γιατι καπου θα εμφανιστουν και κεφτεδες

      Διαγραφή
    2. ΒΡΕΧΕΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ;;

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Παιδια, τρεις φορες τη μερα αρκει για καλα αποτελεσματα. Εγω το παιζω καμια φορα δυο και μετα δεν γραφω αρθρο.

      Διαγραφή