Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

δημοψήφισμα τώρα


Μέχρι τώρα έχω καταλάβει καλά τι ζητάτε από μένα.
Έτσι και αρχίσω τα υπαρξιακά μου, με γράφετε στο μουνί σας, γιατί μη νομίζεται ότι δεν έχω καταλάβει εδώ μέσα πόσο μουνάκια είστε όλοι, άντρες-γυναίκες.
Όταν αρχίζω τις ιστορίες μου-τέρμα σεξουαλική λογοτεχνία. Με αποθεώνουν λίγοι που έχουν κουλτούρα.
Με το που αρχίζω τις συμβουλές, επειδή η ικανότητα αναπαραγωγή σας είναι περιορισμένη και χρειάζεστε ένα καλό λόγο για να δικαιολογήσετε τα λάθη σας, με αποθεώνετε, όχι γιατί σας άνοιξα τα μάτια, αλλά επειδή είμαι ο Kaboso ο Έμπειρος (να θυμηθώ να το προσθέσω στους τίτλους μου).
 Έχετε τα λόγια μου σαν δόγμα και ό,τι παρεκλίνει από τα λόγια μου είναι "αφύσικη συμπεριφορά".

Αρα λοιπόν μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας, αλλά και για να ανταποδόσω τη δαιμονολατρεία που τρέφετε στις οωθήκες σας με το που διαβάζετε "Δαιμονόκαβλο", σας προτρέπω να γράψετε στα σχόλια το θέμα που θέλετε να διαπραγματευτώ, ή να αφήσετε σχόλιο στο fb, στον λογαριασμό Kaboso Richard.

Ο τυχερός δεν θα πάρει τίποτα πέρα από τη μνημόνεση του ονόματος του και ένα σχολιασμό για το πόσο έξυπνη ήταν η πρότασή του.

Καυτή παράκληση: Προσπαθείστε να είστε πρωτότυποι όταν θα μου ζητάτε να γράφω για τρυφερά μουνάκια και σκληρές ψωλές

14 σχόλια:

  1. όπως σου είπα και στο φβ:
    20ρα τέρμα ξέκωλο με εμπειρία ή 40ρα ντροπαλή χωρίς εμπειρία (και οι δύο εννοείται εμφανίσιμες);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Dota???
      τι είναι αυτό;
      Έχει καμία σχέση με το dota που στα ισπανικά σημαίνει "δίνω", όπως "το δίνω σε ό,τι μουνί κινείται"; Γιατί αυτό δεν είναι μαλακία. Θα το έδινα στη μαμά σου, αλλά προφανώς είσαι ένα internet-orphan και ο μπαμπάς σου μάλλον έχει μπλογκ χάρη στην τρύπα που του άνοιξα.
      Γίνε πιο συγκεκριμένος λοιπόν

      Διαγραφή
  3. Γράψε ότι γουστάρεις ρε μαλάκα. όποιος έχει να πει κάτι στα σχόλια θα το πει. όταν δεν έχει να σχολιάσει κάτι δε θα το κάνει. Γράψε και για τα δέκα παπάκια παπάκια μικρά, τα σφάξανε και τους βάλανε στον κώλο σουβλιά. Άμα δεν έχεις τι να γράψεις πιες 10 μπύρες και μετά άρχισε.

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γραψε για ενα μεγάλο έρωτα, με καλό τέλος μετά από περιπέτειες, κάνε μας να κλάψουμε και να ταυτιστούμε, άσε τα μπινελίκια, δωσε πόνο στο λαό :) όπως όταν ο Χωστήρας τα χε φτιάξει με έναν έρωτα από το σχολείο.....χωστηράκο έχεις κάψει καρδιές, δώσε στον κόσμο καμένες καρδιές χεχε
    δεν ξέρω κανας άλλος ιδέα (είσαι καλός και στα ιστορικά) βάλτους να βγαζουν τα ματια τους σε άλλη εποχή...πολλά θέλω....δεν ξέρω ...κανε ό,τι θες και βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να γράφεις ό,τι γουστάρεις.

    (πρώτο σχόλιο που σου αφήνω,καλώς σε βρήκα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα κάνω σε όλου τη χάρη, σε έναν-έναν ξεχωριστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολοκλήρωσε το ημερολόγιο που ξεκίνησες! Γιατί είναι "πρόβλημα" άραγε να πάει ασχολίαστο ένα κείμενο; Ένα αρνητικό ρεκορ μπορεί να ειναι η αρχη της απόλυτης ελευθερίας...τι να σχολιάσω όταν δεν έχω κάτι να προβάλλω, ένα πρόβλημα (που λες και εσύ).
    Όσο για τα υπαρξιακά. Υπάρχουν ακόμα και μέσα στις πάστες και τα σπανακοπιτάκια. Για μένα είναι ορατά. Συμπέρασμα. Δεν σε γράφω στα αρχίδια μου γιατί δεν έχω κάτι να παραθέσω, δε σου δίνω +1 γιατί δεν μου ταιριάζει, δεν θα μάθεις ποτέ αν μου αρέσει αυτό που διαβάζω, ΌΜΩΣ, για να βρίσκομαι εδώ ξανά και ξανά, όλο και κάτι θα έκανες και εσύ σωστά...κανόνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις δίκιο και δεν το είχα δει έτσι...
      θα συνεχιστούν λοιπόν και οι "μεγάλες στιγμές της Ιστορίας" καθώς και οι υπόλοιπες ενότητες

      Διαγραφή
    2. αυτός ο ανώνυμος είναι σίγουρα κάποιος γνωτός, Kaboso.
      Κάτι μου θυμίζει έτσι όπως γράφει.
      All praise anonymity

      Διαγραφή
  8. Εγώ θα ήθελα να διαβάσω μια ιστορία το 1123μχ στα βάθη της Κίνας. Όχι μεγάλη. 2000 λέξεις μαξ. Σου βάζω το πλαίσιο κι αν σου αρέσει το παλεύεις! :-)

    Ενας αρχαίος πρόγονος του Kabosho, ζει ως shinobi στην βασιλική φρουρά με απόλυτη αφοσίωση και μόνο σκοπό την ευημερία και επιβίωση του αυτοκράτορα και της οικογένειας του έναντι στις ορδές Νίνζα που στέλνουν οι εχθροί του. Σε κάποια περιοδεία του αυτοκράτορα όμως γνωρίζει την κόρη του που ερωτεύεται και ταυτόχρονα βλέπει τον άδικο τρόπο που διοικεί και λεηλατεί τον απλό λαό μαζεύοντας και απαιτώντας εξοντοτικούς φόρους. Βρίσκεται σε σύγκρουση κι από shinobi προστάτης κλέβει κι ατιμάζει τη κόρη του αυτοκράτορα ζώντας σαν εξόριστος φυγάς. Σε μια συμπλοκή σκοτώνεται η ερωμένη του, αποφασίζει να μονάσει και μετά από 5 χρόνια γίνεται αδίστακτος ανελέητος μασκοφόρος έκδικητής και ετοιμάζει τη μεγάλη του επιστροφή και στόχο ζωής του πλέον. Να γίνει Νίτζα και να εκδικηθεί το θάνατο της φίλης του!

    Βασικά αυτό θα μπορούσε να είναι σύνοψη βιβλίου αλλά οκ σου έδωσα μια εκδοχή που θα μπορείς να γράφεις ακόμη και σε συνέχειες...

    Elkador

    www.facebook.com/atomicnumber90

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διάολε Elkador....αυτό είναι τόσο λάθος και τόσο σωστό ταυτόχρονα που νιώθω σαν τον Καμπαμαρού και το Σιντζούνε ταυτόχρονα. Η βάση της πλοκής σου έχει κομμάτια δικά μου, αλλά και άλλα τόσα που είναι αντίθετα.
      Θα το κάνω και θα είναι η αληθινή εκδοχή των όσων συνέβησαν.

      Διαγραφή
    2. να ξέρεις ότι πολλοί από τους πρώτους shinobi έγιναν shinigami μετά θάνατον

      Διαγραφή
  9. Γράψε κ ας έγιναν origami και tamagotchi μετά θάνατον! Τα πλήθη των επώνυμων αναγνωστών καθώς και όσοι ανώνυμοι ζουν με το σιθρού πέπλο και της ανωνυμίας αδημονούν να μάθουν την αλήθεια για τον παππού Kabosho. Όλα για το πως ξεκίνησε αυτή η γραμμή αίματος που φτάνει ως εσένα στις μέρες αυτές τις έσχατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή