Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

συμβουλές με αληθινή αγάπη



ψάχνεις γι' αυτά τα προβλήματα που λύνονται μόνο με το σεξ;
 Δεν ήρθα εδώ για να δώσω ηθικές συμβουλές, όπως άλλοι που φωνάζουν σαν Ερινύες "ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ"  και παρόμοια παραλληρηματα δήθεν ηθικής. Καθένας και κάθεμιά επιλέγει το δρόμο που γουστάρει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το να νιώθεις άνετα με την επιλογή σου και όχι να το κάνεις για να είσαι κουλ στην παρέα ή να μην σε κράξουνε.
Άλλωστε, ο Διάβολος ο ίδιος ήταν ο υπέρμαχος της ελεύθερης βούλησης...!

Θα μιλήσω στη μέση γυναίκα:
μπορεί το σεξ για σένα να είναι παιχνίδι αλλά για μένα είναι άθλημα....βάλε τη μασέλα σου και πάμε.

 Ξύπνα το πρωί, πιες καφέ και βάψου. Γυναίκα που βγαίνει χωρίς έστω κραγιόν, είναι καταδικασμένη. Το κραγιόν είναι ο φάρος που δείχνει στα αρσενικά ότι αυτό που περπατάει έχει μουνί και όχι ένα άχαρο σωληνα που οδηγεί σε στεγαστικό δάνειο για τη μήτρα της.
Απαγορεύεται το γυαλί στο πρόσωπο, μόνο στα μαλλιά σαν στέκα και αυτό μόνο αν είναι ένα μικρό χαριτωμένο ζευγάρι και όχι γυαλί με φακούς σαν πάτους χέστρας. Επιβάλλεται επίσης μια σκιά στα μάτια για να δώσει ένταση στο μυστήριο. H μισή κάβλα για τα μάτια του άντρα είναι μια γυναίκα που βγάζει μυστήριο.

Βγες έξω με αυτοπεποίθηση. Αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση, αν νομίζεις ότι δεν είσαι αρκετά όμορφη, αν νομίζεις ότι υπάρχουν γυναίκες πιο όμορφες από σένα, κάνεις σοβαρό λάθος. 
Κάθε άντρας έχει τις δικές του φαντασιώσεις και σίγουρα στα μάτια κάποιου είσαι ένας ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, ένα πλάσμα που ποθεί και θέλει να του κάνει δαιμονισμένο σεξ και να το γαμήσει μέχρι αφυδάτωσης.
Εδώ κορίτσια δεν μιλάω για σχέσει και μαλακίες.
Δεν μιλάω για δεσμούς που πάνε να κρατήσουν, ούτε όνειρα με σπίτια και αυτοκίνητα. Μιλάω για σκληρό σεξ και μόνο αυτό. Σεξ χωρίς λόγο και με πολύ νόημα. Μιλάω για βίτσια και φαντασιώσεις που τις απολαμβάνεις μόνο με έναν άγνωστο και ο νόμος της εχεμύθειας είναι πιο βαρύς απ' όλο το σύμπαν μαζί με το Δαιμονόκαβλό μου. Μιλάω για το καλύτερο σεξ της ημέρας με έναν άγνωστο που σε είδε και κάβλωσε μέχρι και η σκιά του που σε ακούμπησε. Οπότε όταν δεις αυτό το βλέμμα που ξέρεις τι σημαίνει, να μη διστάσεις.

Αν όμως νιώσεις ότι δεν είσαι αρκετά δυνατή για ανταποκριθείς και να κάνεις τη φαντασίωσή σου πραγματικότητα, αν νομίζει ότι θα φοβηθείς να του πεις μια κουβέντα αν σου πει "γεια" και σε κοιτάξει πνιγμένος στις ορμόνες του, αν η σχέση σου έχει βαλτώσει, αλλά φοβάσαι να το παραδεχτείς και εμμένεις στο να είσαι πιστή μέχρι να σε χτυπήσει με βία το σφυρί του χωρισμού,
 αν ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ,
 τότε πριν βγεις από το σπίτι σου πιες δυο σφηνάκια κι ας είναι πρωί. Θα σου δώσει αυτό που χρειάζεσαι για να ζήσεις τη ζωή όπως πρέπει. Δεν θα προλάβεις να καταλάβεις πόσα μάτια έχουν πέσει με λαγνεία απάνω σου. Σε αντίθεση με εσάς τις γυναίκες, ο άντρας κοιτάει απροκάλυπτα. Τώρα το μαχαίρι το έχεις εσύ για να επιλέξεις. Μπορεί να είναι ο περαστικός κάβλιάρης που είδες στο δρόμο, ο τύπος με το ωραίο κωλαράκι στην ουρά, ο συνάδελφος που δεν τολμάς να το παραδεχτείς ότι γουστάρεις να του δώσεις με το μουνί σου ένα μίνι-καρδιακό.

Δεν ξέρω να γράφω ποιητικά, δεν ξέρω να πως να πείθω κάποιον με διπλωματία και έξυπνα επιχειρήματα. Ξέρω μόνο να μιλάω την αλήθεια, αυτή που οι γραφές σας και οι θρησκεία σας, σας απαγορεύουν αποδεχτείτε και γι' αυτό καταντάτε εκεί που καταντάτε. Έχετε τον κάθε μαλάκα που σας λέει συνέχεια "όχι μην πηδηχτείς με αυτόν γιατί είναι κάγκουρας", "όχι αυτόν γιατί είναι αλκοολικός", "όχι με τον άλλον γιατί είναι μουσουλμάνος", "αυτός είναι χοντρός", "αυτός είναι παντρεμένος", "αυτός αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα", "αυτός γαμάει και άντρες", "αυτόν όχι γιατί δεν έχει πάει ποτέ με γυναίκα", "αυτός είναι άσχημος"


ΓΑΜΗΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ

Από πότε ο κάθε άθλιος έγινε ελεγκτής διοδίων στο μουνί σου;
Από πότε ο κάθε ηλίθιος θα πρέπει να ελέγχει κάθε πότε εσύ θα χύνεις; Τι είναι η κλειτορίδα σου, ανάπηρος που πρέπει να περάσει επιτροπή για να του εγκρίνουν αν θα πάρει σύνταξη;;; 
Να πάνε να γαμηθούνε όλοι.
Ο κάθε μαλάκας κάθεται και σου λέει μαλακίες προκειμένου να περάσει την άποψη που θέλει προκειμένου να είναι ΑΥΤΟΣ/Η ο τύπος ανθρώπου που πρέπει να γαμάει...δηλαδή εσύ θα πρέπει να πηδιέσαι μόνο με τύπους που σου υπαγορεύει ο γαμημένος κοινωνικός σου περίγυρός....γάμησέ τους όλους κορίτσι μου και άκου τι θα σου πω για να περνάς μόνο εσύ καλά.

Μάθε να περπατάς γυναικεία.
Στη γλώσσα της μόδας, υπάρχει ο όρος "cat walk" και μέχρι που παρακολούθησα μερικές επιδείξεις μόδας στο Μιλάνο και στο Μονακό, δεν ήξερα τι σήμαινε. Τα μοντέλα όταν περπατάνε χρησιμοποιούν το ίδιο ακριβώς περπάτημα της θηλυκής γάτας και πετάνε τη φτέρνα έξω, παρατηρήστε το και θα δείτε!
Ο άντρας παθαίνει πανικό με μια γυναίκα που ξέρει να περπατάει. Όλο το κορμί της σείεται και βροντάει σαν δαίμονας σε οίστρο, το στήθος της πάλλεται στο ρυθμό του βηματισμού της και ο κώλος της μαγεύει τους άντρες όπως η κίνηση της φλογέρας τις κόμπρες.
Όλες οι γυναίκες μπορούν να το κάνουν και όχι μόνο οι σκελετοί που συνήθως κάνουν ντεφιλέ στις πασαρέλες των μόδιστρων. ΟΛΕΣ.

Ωραία.
Είσαι μαζί μου γυναίκα;
Καταλαβαίνεις τι λέω;
Με νιώθεις;

Είσαι έξυπνη και όχι κανένα ζωάκι που ακόμα το χειραγωγούν αυτοί που θέλουν να το βλέπουν μίζερο. Ζούμε σε μια κοινωνία που ο καθένας πρέπει και μπορεί να ζει τη σεξουαλική του ζωή ελεύθερα. Το μόνο εμπόδιο είναι αυτοί που ζηλεύουν και φοβούνται να προσπαθήσουν, θέλωντας κι εσύ να ζεις μίζερα για να νιώθουν κι αυτοί όμορφα.
Θυμήσου ότι δεν μιλάω για σχέσεις. Το τι θες να κάνεις εσύ σε μόνιμο επίπεδο είναι άλλη ιστορία και άλλωστε δεν ζούμε πλέον σε εποχές που οι άντρες θέλουν τη γυναίκα παρθένα ή να έχει μόνο 3 σχέσεις πριν τον γνωρίσει. Άντρας που θέλει τη γυναίκα παρθένα δείχνει μεγάλες ανασφάλειες...

Κυρίες, εδώ θέλω να σας μιλήσω πως θα φάτε ΠΟΥ-ΤΣΑ, καβλερή, γεμάτη φλέβες και χύσια παντού, από το πρόσωπο μέχρι παντού και όχι ένα συμβατικό γαμησάκι με τον ισπανό εραστή Έλ α Μωρέ. Δεν θα σας πω δηλαδή ποιον θα διαλέξετέ, αλλά πως θα τραβήξετε την προσοχή αυτού που σας κάτσει στο μυαλό, έστω και στο άσχετο.  
Έχω βαρεθεί να βρίσκομαι κάπου σε μια γωνιά και να παρακουθώ περαστικούς που θα γούσταραν να πηδηχτούν μεταξύ τους, αλλά δεν το κάνουν γιατί αντάλλαξαν ματιές μόνο για 2 δευτερόλεπτα καθώς περπατούσαν απένταντι σε ένα πολυσύχναστο δρόμο....

γαμα τους όλους ρε
δηλαδή δεν γουστάρεις να πηδήχτείς και να πηδήξεις;
Τι μαλακίες είναι αυτές;
Δεν σκέφτεσαι τι γαμηστερά θα ήταν να συναντούσες κάποιον στο δρόμο και να το έψηνες στο φτερό να βρεθείτε κάπου και να βγάλετε τα μάτια σας;
Δεν θα ήταν υπέροχα να συνεχίσεις τη μέρα σου υπέροχα μετά από ένα καλό και σκληρό πήδημα;
Ξέρεις πόσα προβλήματα και πόσα άγχη εκτονώνονται έτσι;
Ένας άνθρωπος χωρίς ολοκληρωμένη σεξουαλική ζωή πνίγεται στα προβλήματα. Αν δεν ζεις τις φαντασιώσεις σου θα πεθάνεις με τύψεις....απλό.

Κορίτσια, πριν πέσετε στο κρεβάτι με κάποιον, πρέπει να νιώθετε ότι θα είναι εχέμυθος και έμπιστος. Αυτός, που αν τύχει να βρεθείτε σε κοινή παρέα κατά τύχη, δεν θα σας εκθέσει. Πρέπει λοιπόν να του μιλήσετε. Με λίγα λόγια, πρέπει να θέσετε σε λειτουργία τον Μαλακοανιχνευτή, το ένστικτο δηλαδή που σας ειδοποιεί ότι αυτός που γουστάρετε και ανταλλάσετε δυο κουβέντες, πρόκειται να κρατήσει το στόμα του κλειστό όσο καλά κρατάει το φερμουάρ του ανοιχτό.
Έστω και το παραμικρό ένστικτο που θα σας πει ότι ο τύπος θα σας δώσει στην πρώτη ευκαιρία για να φανεί γαμιάς στους φίλους του....πέταμα...πέταμα ρε...Θες κάποιον να σε πηδήξει, όχι ντουντούκα για την επόμενη παράσταση του Σεφερλή.
Με πιάνεις;
Δεν είσαι χαζή, θυμήσου το.
Και επίσης να θυμάσαι ότι αυτός που σου φανεί ότι δεν κρατάει το στόμα του κλειστό, μπορεί να σου κάνει κακό. Μίλησέ του, για να δεις. Το γυναικείο ένστικτο, όταν είναι για σεξ είναι αλάνθαστο.

ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ
Δεν το συζητάμε
Το μέσο προφυλακτικό χωράει μέχρι και σε πόδι σαν κάλτσα και κανένας πούστης, ακόμα και ελέφαντας δεν έχει πούτσα σαν σωληνα αποχέτευσης. Δεν είναι εποχή για αφροδίσια νοσήματα, ούτε για ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Ζήσε το σεξ, ζήσε για το σεξ, μην πεθάνεις, όπως τόσοι, λόγω αυτού.

Συμφωνήστε γρήγορα και βρείτε ένα μέρος που είναι εύκολο και προσβάσιμο. Ένα ξενοδοχείο ή ένα άδειο σπίτι είναι τέλειο, αλλά τι σας λέω!!!

Κορίτσι μου, έχε πάντα μαζί σου λεφτά σε περίπτωση που χρειαστεί να τσοντάρεις κι εσύ για το ξενοδοχείο. Έτσι φαίνεσαι ότι όντως γούσταρες τον άντρα για το σεξ και ότι δεν είσαι φτηνή νυμφομανική πόρνη.

Όταν θα βρεθείς μαζί του, γαμήσου σαν να πρόκειται να διαλυθεί η Γη την επόμενη μέρα.
Μην μπεις σε ένα δωμάτιο με κάποιον που αποφάσισες να τον ξεσκίσεις και να κάνεις ό,τι έκανες πάντα.
Δεν γίνεται.
Είναι μαλακία.
Βγάλε μαζί του ότι βίτσια, ό,τι απωθημένα είχες πάντα, ό,τι μαλακίες δεν είχες κάνει με άλλους άντρες. Άλλωστε δεν πρόκειται να τον ξανασυναντήσεις. Γιατί δεν το εκμεταλεύεσαι; Αυτός σίγουρα θα το εκμεταλευτεί. Γίνε στο κρεβάτι αυτή που πάντα ήθελες να είσαι και απαίτησε απ' αυτόν να σου φερθεί όπως θες. Άλλωστε, σκέψου ότι του κάνεις χάρη, αφού κάτι τέτοιο δεν είχε ονειρευτεί ότι θα του συμβεί....και θα το απολαύσει!!!
Να είσαι ο σεξουαλικός σου εαυτός χωρίς προσποιήσεις.
Απαίτησε...ζήτα.


...Και μετά το σεξάκι; Ένα ωραίο μπανάκι να καθαρίσετε και οι δυο και να φρεσκαριστείτε. Επίσης είναι ένας καλός τρόπος για να καθαρίστε τυχόν μύκητες και μαλακίες. Ακόμα κι αν δεν κατέληξε καλά, κάντε μπάνιο για λόγους υγιεινής. Αν όμως κάνετε μαζί ντουζ, είναι το τελευταίο αντίο με τον πιο γλυκό τρόπο και σίγουρα εγγυάται ότι αν περάσατε μια φορά καλά μπορεί να ξανασυμβεί. Είναι ο καλύτερος τρόπος να τελειώσει όμορφα η φαντασίωση χωρίς τύψεις και με πιο καθαρό μυαλό.


Κλείνοντας θα  ήθελα να πω να κάνετε σεξ όπως γουστάρετε. Να το ζείτε χωρίς φόβο, άντρες και γυναίκες, αλλά κυρίως οι γυναίκες που έχετε υποφέρει πολλά από τις προκαταλήψεις. Τώρα είναι η καλύτερη εποχή!!! Σας το λέει κάποιος που έχει δει και έχει απολαύσει τις γυναίκες στα καλύτερά τους.
Γυναίκες, μόνο εσείς ξέρετε τι σημαίνει αυτό που δεν μπορώ να περιγράψω...κάντε το πράξη χωρίς φόβο. Αυτή η ανάρτηση πρέπει να διαβαστεί δυο-τρεις φορές για να τη νιώσεις...κάνε το σωστό και η ευχαρίστηση θα είναι δική σου.

Kaboso Richard για fb




23 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. this is a mistake vs this is genious
      on which side are you?

      Διαγραφή
    2. Pitch fork, oil with a hint of butter. Garlic. Pepper ( black ). Boukovo.

      Deep frie the the cat in the oil while eating the garlic with the fork. Use the boukovo and the pepper on the new victim's anus.

      Yet another night of screeming reached it's climax.....

      Διαγραφή
    3. no sadist wastes such a creature as a cat in boiled oil

      makes good stew though

      Διαγραφή
    4. Προτιμω να μη βαζω τον πονο με το φαγητο στο μπλεντερ ( αν και καποια πικαντικη σως / κονσερβα κορν μπιφ θα μπορουσε να βαφτιστει "Πονος" και να συνοδευεται απο την εικονα καποιας γκοθους / ντομινατριξ αλλα αυτος πρεπει να ειναι ο Αρκας που ξυπναει μεσα μου το κτηνος )

      Το γατοστιφαδο εχει την ωρα και το μερος του και προυποθετει εγγυησεις απο το υγειονομικο για τον μαγειρα και τις πρωτες υλες του γιατι μπορει οπως και αν δε προσεχεις που μπηγεις το πουλακι σου να καταληξεις να εξοικειωνεσαι με πολλα (οχι και τοσο) εξωτικα παρασιτα.

      Διαγραφή
  2. Γι` αυτό και το εράσμους γαμάει, κυριολεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χμμμμμ.....χαίρομαι που μια γυναίκα αναγνωρίζει την αλήθεια στα γραφόμενα μου. Δεν ανακάλυψα την Ατλαντίδα στις σεξουαλικές σχέσεις. Λεύκη ή Λευκή ή όπως σε λένε, κέρδισες τον μεγάλο σεβασμό μου με το "καλημέρα" κυριολεκτικά εδώ που βρίσκομαι. Ελπίζω να σε ξαναδώ

      Διαγραφή
    2. Mehhh, φαίνεται ότι έχασα πολλά επεισόδια λόγω της πολύμηνης απουσίας μου από τη μπλογκόσφαιρα. Σ` αυτό το μπλογκ ήξερα ότι έγραφε ο Χωστήρας αλλά γίνατε δύο ή τα παράτησε; Όπως και να χει ας ξανασυστηθώ, Λεύκη, στο ύψιλον ο τόνος και καλώς σε βρήκα!

      Διαγραφή
    3. καλώς σε βρήκα Λεύκη, είδα ότι έχεις και μπλογκ
      δεν θα χαθούμε

      Διαγραφή
  3. Αν πω "Είσαι θεός" θα είναι προσβολή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα είναι αν δεν καθορίσεις σε ποιο θέμα είμαι ο πατρόνος

      Διαγραφή
  4. Kaboso for president!

    Μιλούσα με μια φίλη μου τις προάλλες και μου έλεγε ότι έκανε σεξ με έναν ψιλοάγνωστο ψιλογνωστό και ήταν ψιλομετανοιωμένη έλεγε. "Δεν πέρασες καλά;", της είπα. "Γαμάτα". "Ε, τότε καλά έκανες. Όπως και αυτός θα πέρασε καλά -φαντάζομαι- και θα ξύπνησε την επομένη με χαμόγελο στο στόμα, το ίδιο πρέπει να γίνεται και σε σένα. Άμα είναι να μετανοιώνεις που περνάς καλά, γίνε καλόγρια να μην ξαναδείς χαρά στα σκέλια σου".

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόεδρε, δεν ξέρω τι σημαίνει το ΑΠΙ, οπότε θα υποθέσω ότι είναι αρχικά και σημαίνουν Αψέντι: Πόνος Ιερός, μια και ο πονοκέφαλος του αψεντιού την επόμενη ημέρα είναι τόσο μεγάλος που βλέπεις αγίους.
      Θέλω να υπερθεματίσω λοιπόν ότι η φίλη σου "μάλλον ψιλοπηδήχτηκε". Aς κάνουμε λοιπόν τον κόσμο μας καλύτερο, ας βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες, μπορούμε όλοι μαζί (χορηγός η Coca Cola).
      Πρόεδρε keep on and sex on!!

      Διαγραφή
  5. χαχαχαχα καλό αλλά σημαίνει Ανώτατο Παρακμιακό Ίδρυμα
    http://apitis.blogspot.gr/

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ καλά Πρόεδρε
      το Ανώτατο Παρακμιακό Ίδρυμα περιλαμβάνει σεξ, αλκοόλ και βία;

      Διαγραφή
    2. Παιζωντας στη διαπασων Alice Cooper.

      Sex death and money honey make this filth world go round.....

      Ταυρος. Χυνωντας κουβαδες για το ροκ.

      Διαγραφή
    3. καλώς ήρθες chief-minion και σωστή η συμβολή σου μέσω των στίχων του γητευτή των αλμπίνο-πυθώνων

      Διαγραφή
  6. Σεξ, αλκοόλ, βία, τσιγάρο, φραπέ και κρέας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. (εισαι τελειος οποιος κι αν εισαι...!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή