Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ


Προσφατα επεσε στην αντιληψη μου οτι οι Τουρκοι θελουν να ξεκινησουν ενα παγκοσμιο πολεμο οχι οι Γερμανοι. 

Για να καταλαβω το νοημα μιας τετοιας διαθεσης που θυμιζει λιγο τον ξαδερφο σου με τη γκομενα του στο υπογειο που απεχει μολις ενα yoloσπρωξιμο να την αφησει εγκυο, πρεπει πρωτα να δω τα γενικοτερα γεωπολιτικα, που ειναι μια φραση που αντεγραψα απο τη βικιπιντια.

Μπηκα λοιπον στη βαση δεδομενων των παγκοσμιων στρατηγικων κινησων, γνωστο και ως "το google" και εκατσα να διαβασω, δηλαδη βαριομουν να διαβασω γι' αυτο ρωτησα διαφορους να μου πουν τι τρεχει.
Απ' ο,τι φαινεται ολα ξεκινουν απο τους Αμερικανους αλλα οχι ολους αλλα μονο απο αυτους που δεν χρειαζονται βιζα για να ειναι στην Αμερικη. Αυτοι οι Αμερικανοι εστειλαν στρατιωτες και σκοτωσαν καποιο υψηλοβαθμο καραβανα καποιας αλλης χωρας. 
Κοιτα, εγω επιστημονας δεν ειμαι, αλλα το να σκοτωσεις ενα καραβανα ειναι σαν χεζεις σε δημοσια τουαλετα χωρις να σεβαστεις τον επομενο: καποιος θα το παρει χαμπαρι και θα ενοχληθει, αλλα στο τελος θα τραβηξει το καζανακι.
Το κακο ειναι οτι αυτος που ενοχληθηκε ειναι ο επιστατης της χεστρας, δηλαδη οι αραβικες χωρες. 
Τωρα, οι αραβικες χωρες για πολυ καιρο καθαριζαν τη χεστρα των Αμερικανων και εβαζαν συχνα ταμπελακια "τραβατε το καζανακι". Μαλιστα καπου στο 2001 καποιος Αραβας για να περασει το μηνυμα εφτασε στο σημειο να χεσει πανω στο κατωφλι του Αμερικανου με αποτελεσμα ο τελευταιος να γλυστρισει πανω σε ο,τι μετατρεπεται ενα τασκεμπαμπ οταν περασει μεσα απο το πεπτικο συστημα. Ο Αμερικανος στεναχωρηθηκε πολυ και για εκδικηση πηγε και πασαλειψε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ με ο,τι μετατρεπεται ενα διπλο μακμπεργκερ με κοκακολα οταν αυτο περασει μεσα απο το πεπτικο συστημα.καθε μερα για πολλα χρονια.

Πολλα παραπονα γι' αυτη την πρακτικη εγιναν στο δημαρχο της πολη, δηλαδη στην Ευρωπαϊκη Ενωση, αλλα η Ευρωπαϊκη Ενωση ειχε παραχωρησει την επιμελεια της τουαλετας σε ιδιωτη, γνωστο και ως "τον Αμερικανο".
Απο την αλλη εχουμε την Ρωσια, δηλαδη τον αλλο επιχειρηματια που θελει να αναλαβει τις τουαλετες, αλλα και τη Κινα που εχει το χωραφι του διπλα στις εγκαταστασεις και την Ινδια που εχει βαλει κρυφα καμερες στις γυναικειες τουαλετες και ανεβαζει τα βιντεακια στο ιντερνετ.

Ετσι φτανουμε στην Τουρκια που εχει το μαγαζι με τα πλακακια και τα καζανακια, που ο δημαρχος της εχει υποσχεθει οτι αυτη θα πουλαει υλικα για την τουαλετα, αλλα την πηρε ο Αμερικανος και τωρα εμεινε με το πιγκαλ στο χερι.
Η Τουρκια οταν αποφασισε να ανοιξει το μαγαζι ειχε νιωσει την αναγκη οτι ολος ο κοσμος εχει σταματησει να πηγαινει στο δασος και να σκουπιζεται με πλατανοφυλλα και χρειαζεται ενα μερος να πηγαινει να αγοραζει φτηνα ειδη υγιεινης γνωστα και ως "τουρισμο" "φτηνους εργατες" και "περασμα στη Μεση Ανατολη". Παλια αυτο το παιχνιδι το επαιζε η Ελλαδα, αλλα τωρα η χωρα μας ασχολειται με το σεξ και την καλαμοποιεια, δηλαδη δεν γαμεις που δεν γαμεις δεν πας για ψαρεμα.

Η Τουρκια βαθια πληγωμενη που δεν πετυχε η συμφωνια με το δημο, απευθυνθηκε απευθειας στους Αμερικανους για συνεργαστει μαζι τους, και ενω οι Αμερικανοι τη διαβεβαιωσαν οτι θα αγοραζουν απο αυτους κωλοχαρτο και σαπουνι, εντουτοις με μια κινηση yolo (you only Lybia once) κατελαβαν τις αποθηκες του δημου (Λιβυη) και απο εκει εξοπλισαν τις τουαλετες με υλικα και κερματοδεχτη 20ευρου για οποιον θελει να τις χρησιμοποιησει.
Οι Τουρκοι τοτε απευθυνθηκαν στους Ρωσους που σαν αντιπαλοι επιχειρηματιες με τους Αμερικανους ισως τους πεισουν να ανοιξουν κι αυτοι τουαλετες

-Χωστηρα τι σημαινει "πεισουν";.
-Ειναι αυτο που που πηγαινεις οχι μπροσταν
-ειναι αυτο που προσπαθεις να αλλαξεις γνωμη στον αλλο
-δεν με πειθεις

Οι Ρωσοι διαβεβαιωσαν οτι ΣΥΝΤΟΜΑ θα ετοιμασουν νεες και καλυτερες τουαλετες και οι Τουρκοι θα ειναι οι βασικοι προμηθευτες αλλα την επομενη μερα ανοιξαν καφετερια που ως γνωστον ο καφες προκαλει δυσκοιλιοτητα.

Αμεσως μετα οι Τουρκοι δεν απευθυνθηκαν στην Κινα γιατι δεν ξερουν τη γλωσσα.

Δεν ξερω τι ρολο παιζει σε ολο αυτο και η Μεγκαν που δεν ειναι αυτο το κανονικο της ονομα ρε μαλακες, ετσι προφερουν οι Κυπριοι ενα καναλι που εκλεισε.
Η Μεγκαν, γνωστη και ο ως "στ' αρχιδια μας κι η Μεγκαν", πηρε τον αντρα της γνωστο και ως "ποσο πιο πολυ στ' αρχιδια μας" και πηγαν στον Καναδα. Ο Καναδας στην ολη φαση ειναι αυτος ο ενοχλητικος που ερχεται καμια φορα στην πολη: αρκετα μαλακας για να τον σχολιαζουν-αρκετα ευσωμος για να μην του το λενε στα μουτρα του. Ο Καναδας ειναι ο τυπος που ερχεται καμια φορα στην πολη για διασκεδαση και το βραδυ σκατα απο τα ουισκια κατουραει στο κατωφλι της τουαλετας.

Γιατι η Μεγκαν να παει στον Καναδα;
Γιατι ο Καναδας βρισκεται τοσο μακρια;
Γιατι ο Καναδας ενω ειναι μια τεραστια χωρα εχει μονο 4 κατοικους που οι εφτα ειναι αρκουδες;
Γιατι ο Καναδας το ονομα του μοιαζει με μαστορακο που γυρναει με το γαϊδουρι τα χωρια;
Γιατι ο Καναδας ειναι αρσενικος αλλα οι χωρες της Νοτιας Αμερικης θυληκες και οι ΗΠΑ ειναι πληθυντικος;
Γιατι ΗΠΑ και οχι ΕΙΠΑ που ειναι και πιο σωστο;
Γιατι ολες οι ευρωπαϊκες χωρες ειναι θυληκες και το Βελγιο ουδετερο και κοιτιουνται ολες μεταξυ τους και λενε "τι με κοιτας δεν ειναι δικο μου";
Τι ειναι "Κονγκο"; Ειναι καποιο ζωο της Αυστραλιας με τσεπη;
Γιατι η ελληνικη σημαια ειναι 3 σημαιες μια γαλανολευκη μια με βυζαντινο αετο και μια με Λεωνιδα ενα τανκς ενα φλυτζανι καφε και γλυκες καλημερες σε ολο το φεησμπουκ;
Στη Βραζιλια τι καφε πινουν;
Στη Τζαμαϊκα τι καφε πινουν;
Γιατι η Ιταλια και η Θρακη μοιαζουν με μποτα, και καλα η Ιταλια ετσι την εφτιαξε ο Θεος, τη Θρακη ποιανου γαμάτου ηταν ιδεα να τη σχεδιασουν σαν μισοπατημενη UGG;
Γιατι η Πελοποννησος μοιαζει με αμπελοφυλλο με μουτζα και με χασισι;
Γιατι Αγγλια και οχι Uglyα;
Γιατι η Αμερικη εχει προεδρο ενα ποκεμον;



Αυτα για σημερα.
Γραφτειτε στο μπλογκ μου.
Νεο αρθρο καθε Δευτερα Τεταρτη και Πεμπτη δημοτικου.
Αν θελετε να επιταχυνετε το καινουριο αρθρο, πατηστε τη φωτο στο μπλογκ και καντε δωρεα γιατι χρωσταω λεφτα στο ντιλερ που μου φερνει την κρεατινη.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου