Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΒΙΓΚΑΝ-I NEED MORE VEGANS




"Σεξ"






Γαμα το σεξ.
Παμε να συζητησουμε γιατι ο κοσμος χρειαζεται περισσοτερους vegans.
Κατα τη γνωμη μου, πολυς ντορος εχει δημιουργηθει Κωστα που κραζεις χορτοφαγια, με το αν ειναι σωστο ή οχι, να εισαι vegan, δηλαδη αν πρεπει να βγαλεις απο τη διατροφη σου οχι μονο το κρεας, αλλα και τα παραγωγα του, οπως μελι, αυγα, τυρι, πουτσα, μαλλι κλπ.



Επειδη ομως ηταν και ειναι τοσο γαμαουα να κατακρινεις το βιγκανισμο, δυστυχως, ο κοσμος ολος σταματησε την προοδο και την εξελιξη του ανθρωπινου ειδους ωστε να αφιερωσει πολυτιμο χρονο για να κραξει το τι βαζει ο αλλος στο στομα του. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ!!!
Μαλακες, μειναμε 7 χρονια πισω στην κατασκευη αυτοματων ιπταμενων αυτοκινητων και αλλα 10 για τη δημιουργια χαπακι-εξι μπυρες και τρια σφηνακια γιέγκε που το πινεις γινεσαι σκατα αλλα περνας το αλκοτεστ επειδη ΔΕΝ ΟΔΗΓΑΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ Ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ, κι εγω Κωστα που κραζεις χορτοφαγους, οδηγω ακομα σουζουκι μπαλενο ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ κι αμα με πιασουνε οι μπατσοι να 'χω πιει 2 μπυρες πρεπει να βγαλω τη παρθενια μου δημοπρασια στο η$μπεη για να πληρωσω το προστιμο οποτε Κωστα μου σαλτα και γαμησου Κωστα μου.


Ο Κωστας στο φυσικο του περιβαλλον


Πολυς κοσμος βεβαια αποδοκιμαζει τους βιγκανς διοτι επιβαλλουν τη διατροφη τους στα παιδια τους, στα σκυλια τους, στα γατια τους και στα κοαλα τους...ε τωρα τι να σας πω ρε βιγκανς, μαλακια σας. Μεγαλο αυτογκολ μαλακες, μεγαλο αυτογκολ.


6+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΙΓΚΑΝΣ

1. Δεν αντεχουν αλλο τα ζωα. Εχουμε φτασει καθε οικοσιτο ζωο που τρωγεται στα ορια του. Προβατα, κατσικια, γελαδες, ιγκουανα, καγκουρω, σκυλια ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ. Τα εχουμε ξεκωλωσει. Μιλαμε τα βαζουμε να γεννανε λες και ειναι κατσαριδες. Ενα νορμαλ κοαλα γενναει απο 6-10 μικρα στη ζωη του επειδη βαριεται να γαμησει. Καλα οκ λαθος παραδειγμα. Μια γελαδα στη φυση ζει 20 χρονια απο τα οποια τα 19 τα περναει ψαχνοντας ταυρο να ζευγαρωσει. Οποτε αμεσως-αμεσως το πολυ να γεννησει 20-25 μοσχαρια. Στην αιχμαλωσια την αγελαδα τη σφαζουνε 4 χρονων και στα 3 χρονια γονιμοτητας της την εχουνε γκαστρωσει ισαμε 98 φορες. Η μαμα-φυση δεν ειναι μαλακας και μας περιμενει να μας γαμησει. Σε λιγο καιρο οι μπριζολες θα εχουν γευση αζαξ και θα το δειτε.





2. Τα τελευταια χρονια εχει γινει μοδα η κετογονικη διατροφη, που στην ουσια τρως μονο κρεας και παραγωγα του και με λιγη γυμναστικουλα ο οργανισμος αρχιζει και καιει λιπος. Αυτο ειναι μαλακια γιατι αμα ητανε ετσι τοτε ολοι οι Εσκιμωοι που τρωνε φωκες και ταρανδους θα ηταν ολοι εξωφυλλα στο men's health και στο gossip και θα ειχανε ολοι γκομενα τη Μπιονσε, αλλα αντι αυτου ειναι χοντροι και ασκημοι κι αμα φορανε τη γουνα ειναι σαν Snorlak το χοντρο-ποκεμον. Κι απο την αλλη φαντασου ενα πλανητη 6 δισεκατομυριων να τρεφεται μονο με κρεας, εεε! Τοτε κανεις δεν θα πουλουσε καφε και μπυρες που φτιαχνονται απο φυτα και θα ημασταν ολοι μες στα νευρα.

Αυτο το μηνα στο esquire


3. Οι βιγκαν δημιουργουν πολλες ευκαιριες επιχειρηματικοτητας. Ο μεσος βιγκαν ειναι διατεθημενος να πουλησει τη σπληνα του για μια πρεζα αλατι Ιμαλαϊων και βιολογικο φινοκιο. Σας δινω λοιπον εγω ο Χωστηρας τα εφοδια για να γινετε ενας επιτυχημενος εντερπρενουρ και να κανετε το δικο σας start up και να χεστειτε στο ταλαρο. Ακου λοιπον. ΑΚΟΥ!!! Πας σ' ενα παρκακι και βρισκεις ενα σημειο με λιγα χορτα. Καθαριζεις γυρω-γυρω τις καποτες, τις συριγγες και τις τσιχλες και βρισκεις μερικα χορταρακια που να ειναι ιδια. Τα ξεπατωνεις και τα βαζεις στο σακουλακι. Σκαβεις λιγο και καταπινοντας τον εμετο σου ξεθαβεις μερικα σκουλικια, σκορπιους, κατσαριδες και τριλοβιτες και τα βαζεις κι αυτα σε αλλο σακουλακι. Ολη αυτη τη διαδικασια την επαναλαμβανεις μεχρι να γεμισει η σακουλα του Σκλαβενιτη. Μετα πας και βρισκεις μια λαϊκη και πιανεις ενα παγκο με ταμπελα "πολυοντε βηολογικα χωρτα 5 εβρο τω ματσακη"...5 ευρω ειπα; ΕΚΣΙΝΤΑΠΑΙΝΤΕ ΕΒΡΟ ΤΩ ΜΑΤΣΑΚΗ!!! (νοπανα σημερα θα σας κανω πλλλλουσιους!!!), αλλα κρυβεις τα σκουλικια να μη φαινονται. Με το που θα δουνε οι βιγκαν το "βηολογικα" θα μαζευτουνε σαν γιαγιαδες γυρω απο τη παντοφλα του Παϊσιου και θα αρχισουν να σου δινουνε πολλα λεφτα. Εσυ ομως εισαι εξυπνος και τους λες οτι εχεις και βιολογικα σκουλικια που βοηθανε να γινουνε οι ντοματες σου πιο κοκκινες κι απο σημαια του κουκουε αλλα κανουνε 28 ευρω το κομματι γιατι ειναι βιολογικα και τοτε θα γινεις πολυ πλουσιος και θα αγοραζεις ντοματες απο τα μπερμπερης του Λονδινου.


Φοτο Κωστας διακοπαρει Μοντεκαρλο


4. Οσο υπαρχουν βιγκαν να προστατευουνε τα φυτα δεν θα ξεμεινουμε ποτε απο φουντα, ηρωινη και κοκα. Και οχι μονο αυτα, αλλα και απο καφε, καρπουζια, μπυρες και κοαλα.



Υ.γ.: το κοαλα ειναι το spirit animal αυτου του blog. Αν καποιος βιγκαν φιλοζωικος κολοσσος θελει να με σπονσοραρει ας αφησει μηνυμα στα σχολια. 











5 σχόλια:

  1. Να ρωτήσω τώρα εγώ για το 6+1 ή θα με πάρουν οι βίγκαν κυνήγι με βιολογικές ντομάτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλιώς σε παίρνουν κυνήγι με ντομάτες αλλιώς με αγγούρια. Εκτός αν ενώσεις τις ντομάτες με κλωστή να φτιάξεις βιολογικά anal beads πως διάολο λέγονται

      Διαγραφή
    2. Σεξ-σοπ "σεηβ δε πλανετ". Ψηλε ψησου να χεστουμε στα φραγκα

      Διαγραφή